Uflix е блокиран от Netflix и не работи – Опитайте това решение

UFlix лого голямоUFlix, интелигентна DNS услуга, създадена за отблокиране на поточни видео уебсайтове и тяхното географски ограничено съдържание, обяви миналата седмица, че се е отказала от опитите си да деблокира US Netflix. UFlix беше популярна DNS прокси услуга в Австралия, където абонатите на Netflix често я използваха, за да получат достъп до по-голямото портфолио от предавания, налични в Съединените щати. Компанията вече няма да поддържа Netflix като отблокиран канал, съобщи в блог пост:

„За съжаление всеки път, когато създадем нова мрежа или намерим решение, тя се блокира в рамките на часове. През последните 7 месеца вложихме много време, пари и енергия, за да поддържаме Netflix деблокиран. Обикновено сме работили в рамките на няколко часа след всяка забрана. Това обаче изтощи значително нашите ресурси и нашето време. "

UFlix е блокиран от Netflix за неопределено време. Докато той размахваше бялото знаме на предаване - както и много други подобни услуги - US Netflix все още може да бъде деблокиран от чужбина.

UFlix не работи с Netflix? Опитайте вместо това VPN

UFlix е интелигентен доставчик на прокси DNS, а не доставчик на VPN, както някои новинарски бюлети са заявили неправилно. Проблемът с тези видове услуги е, че те са изключително лесни за компания като Netflix да ги забележат и впоследствие да блокират. Очевидната природа на интелигентните DNS прокси сървъри е забранена от UFlix.

За разлика от това, няколко VPN доставчици все още са в състояние да заобиколят защитната стена на Netflix. Много от тях също бяха блокирани, разбира се. Но малко находчиви са използвали специални технологии за обфуксация, които не позволяват Netflix да се затвори. Нашата основна препоръка е ExpressVPN, който постоянно поддържа два или три американски сървъра в мрежата си, които позволяват на клиентите да гледат Netflix извън САЩ..

Няма да кажем кои VPN сървъри да използваме, за да не привлечем ненужното внимание към тях. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с услугата за обслужване на клиенти на ExpressVPN на техния уебсайт и да попитате кои сървъри работят с US Netflix. Те ще поискат имейла ви и друга неидентифицираща информация, за да потвърдят, че сте клиент, а не шил за Netflix, и след това ще ви кажат към кои сървъри да се свържете.

expressvpn чат на живо 1
expressvpn чат на живо 2

С работещо VPN местоположение в ръка, изберете го в приложението и натиснете Connect. След като приложението казва „Свързано“, обновете Netflix и гледайте, сякаш сте в Съединените щати.

Това е всичко, което има за него! Уважаемите VPN услуги показаха много повече устойчивост от интелигентните DNS услуги, когато става дума за блокиране на Netflix. Те не само са по-добри в деблокирането на съдържание, но и са по-сигурни, тъй като целият интернет трафик на свързано устройство е криптиран.

ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

  • настолен компютър
  • Mac
  • IOS
  • андроид
  • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

НАЙ-ДОБРИЯ UFLIX ALTERNATIVE: ExpressVPN е нашият избор №1. Бърз и надежден избор, който деблокира всички основни стрийминг услуги, включително Netflix, Hulu, HBO и Amazon Prime. Страхотни функции за поверителност и не съхранява регистрации. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + = 15

Adblock
detector