Unblock-Us отново работи с US Netflix, използвайки интелигентен DNS

отпуснете ни вкъщи

Актуализация за 2019 г.: Unblock-Us вече не е стабилна опция за достъп до Netflix. Прочетете подробности за най-надеждната алтернатива на Unblock-Us.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА NETFLIX: Express VPN е нашият избор №1 за Netflix. Изпълнихме над 5000 теста, за да видим кои VPN работят с Netflix. ExpressVPN е най-надеждният вариант. Ако предлага бързи скорости и 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да опитате безрисково.

Smart DNS доставчик Unblock-Us излезе с начин да заобиколи забраната за прокси на Netflix. Възползвахме се от 7-дневния им безплатен пробен период, за да се убедим сами.

Потребителите на Netflix извън САЩ плащат същото или повече като тези в САЩ, но са обсебени от сравнително ограничен избор от предавания и филми. Ето защо много потребители прибягват до VPN и интелигентни DNS прокси сървъри, за да фалшифицират местоположението си и да получат достъп до американския каталог на предавания.

Малко след като Netflix се разгърна глобално в началото на тази година, Netflix започна да блокира тези прокси услуги, използвайки защитна стена. Потребителите, които са се свързали с DNS прокси или VPN, бяха посрещнати със съобщение за грешка:

грешка за прокси в netflix

- Уупс, нещо се обърка. Грешка в потока. Изглежда използвате разблокиращо устройство или прокси. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново. "

Докато шепа VPN мрежи все още могат да заобиколят забраната, умните доставчици на прокси DNS бяха засегнати най-силно. Веднъж блокиран, смяната на IP адреси на нещо, което Netflix все още не е блокирало, отнема много време и скъпо начинание - такова, което не струваше разходите за повечето умни доставчици на DNS. Просто не се отплати да се сражаваме, особено със заплахата от друг блок, който винаги идва.

Unblock-Us беше един от засегнатите доставчици, за щастие клиентите му вече могат да използват услугата му, за да заобиколят съобщението за грешка в прокси сървъра на Netflix. Компанията не е споделила подробности как точно планира да поддържа услугата, но изглежда уверена, че новите й мерки ще надделят.

Само уеб браузъри

Comparitech тестваше услугата и както обещахме, успяхме да гледаме каталога на предаванията в САЩ в Netflix, сякаш живеем в САЩ (авторът в момента живее в Европа). Без прокси грешки или други проблеми!

За съжаление актуализацията засега работи само с уеб браузъри като Chrome, Internet Explorer, Safari, Microsoft Edge и Firefox. Ако искате да получите достъп до Netflix чрез собствено приложение - например на игрова конзола, мобилно приложение, смарт телевизия или стрийминг устройства като Roku, Chromecast и Apple TV - тогава нямате късмет и трябва да изберете VPN. Причината за това е, защото родните приложения на Netflix отменят настройките за DNS на устройството и ги принуждават да използват DNS сървъри, които дават истинското местоположение на потребителя.

Ще продължим да тестваме Unblock-Us с US Netflix през следващите седмици, за да видим дали той издържа.

Как да използвате Unblock-Us, за да гледате Netflix US

отблокирайте ни готови да тръгнем
Настройването на Unblock Us е доста просто и не изисква инсталация на допълнителен софтуер. Първата стъпка е да се регистрирате за акаунт. Предлага се 7-дневна безплатна пробна версия без нужда от кредитна карта. След като направите това, можете да намерите инструкции за настройка за Windows PC и Mac OSX.

За основните операционни системи за настолни компютри е достъпно „Easy Setup App“ за изтегляне от сайта Unblock-Us. Това функционира като икона на системната област, която става зелена, когато работи. Най-добрата част е, че приложението следи вашия IP адрес за промени и актуализира съответно Unblock-Us системи. Промяната на вашите DNS адреси всеки път, когато се свържете отново с wifi мрежа, е болка, така че това е доста удобно.

Ако приложението за лесно инсталиране не е достъпно за вашето устройство, ще трябва да въведете DNS адресите ръчно. Този процес варира в зависимост от вашата операционна система, затова се консултирайте с ръководствата на уебсайта Unblock-Us.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − 34 =

Adblock
detector