Зеленият VPN се изключва, опитайте тези алтернативи

съобщение за закриване на greenvpnЗелената VPN, базирана в Китай VPN услуга, използвана предимно от местни китайски потребители, за да заобиколи Голямата защитна стена, беше изключена. Доставчикът е популярен сред китайските нетизени, но не успява да изпълни правителствените разпоредби и му е поръчано да затвори магазина на 1 юли, според изявление на компанията.

Спирането става след обявяване на регулаторите, издадени по-рано тази година от китайските власти. През януари Министерството на индустрията и информационните технологии обяви, че ще прекъсне VPN и други интернет и кабелни услуги, работещи без одобрение от правителството, в кампания, която ще продължи до април 2018 г. Зелената VPN се използва за достъп до онлайн съдържание и услуги, блокирани от напредналите в Китай интернет цензура система, известна като Great Firewall, която блокира чуждите уебсайтове, приложения, социални медии и новини.

Съобщението през януари плаши много потребители на VPN в Китай, тъй като много хора приеха това, че означава незаконно използване на VPN в страната на едро. Това обаче е резултат от медийния сензационализъм и лошото отчитане. Използването на VPN в Китай не е незаконно и потребителите в Китай могат просто да преминат към друга услуга. Зеленият VPN е затворен вероятно, защото е базиран в Китай, докато повечето други са включени и хост сървъри извън страната.

Повечето реномирани VPN компании не работят на китайска земя. Потребителите могат просто да се свържат от Китай за достъп до сървърите си, разположени в други страни. Правилата на Китай, следователно, не се прилагат за тях.

Ето няколко VPN, които препоръчваме да използвате сега в Китай, за да заобиколите Great Firewall:

  • ExpressVPN (49% отстъпка от плана за 12 месеца)
  • NordVPN
  • StrongVPN
  • VyprVPN

Можете да намерите повече информация за всички тях в нашия списък с най-добрите VPN за Китай, който включва и някои VPN, които не бива да използвате в Китай, както и друга полезна информация.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 8 =

Adblock
detector