20 Kickass Torrents mogućnosti i kako ih sigurno i legalno koristiti

Što se dogodilo s Kickass Torrentima? Ukratko, Kat.cr ili KAT, nekada je bio najpopularnije mjesto za mučenje okolo. Kat.cr i KAT zrcalna mjesta potpuno su nestala nakon zaplena američke domene. Vlasnik stranice, Artem Vaulin, također sjedi u zatvoru, a čak i dvije godine otkako je Kat.cr zatvoren, on se još uvijek bori protiv izručenja SAD-u..

Kao rezultat toga, Kickass je oboren. Možda ćete htjeti istražiti nekoliko mogućnosti za Kickass koje još uvijek traju.

kickass alternativa za bujice

Kickass alternative: najčešće korištene opcije

Prema našem istraživanju ovo je top 20 alternativa Kickass Torrents po popularnosti:

 1. Kat.sx
 2. Gusarski zaljev
 3. 1337x
 4. RARBG
 5. ExtraTorrent
 6. YTS
 7. Torrentz2
 8. Limetorrents
 9. Zooqle
 10. Demon
 11. Torrent Downloads
 12. TorLock
 13. GloTorrents
 14. Torrent Funk
 15. YourBitTorrent
 16. BitLord
 17. Mkvcage
 18. iDope
 19. Toros
 20. Torrent.tm

Svaka se od ovih web lokacija prvenstveno usredotočuje na traženje i preuzimanje torrent veza i datoteka. Istražit ćemo malo više o tim web-lokacijama u nastavku. Imajte na umu da ne možemo jamčiti za vrstu sadržaja dostupnog na ovim web-lokacijama; kao i uvijek budite sigurni da prilikom bujice ne kršite zakone o autorskim pravima.

Napomena o bujici

Po svojoj prirodi bujica nije protuzakonita. Međutim, velik dio onoga što se događa na torrent web stranicama često je protuzakonito, prvenstveno se fokusira na kršenje autorskih prava. Nositelji autorskih prava često patroliraju na bujice, objavljuju kopije svojih djela radi seda u nadi da će uhvatiti korisničke IP adrese i identificirati tko preuzima ili dijeli sadržaj ilegalno.

Pročitajte više: Je li bujica sigurna i zakonita?

Comparitech ne preporučuje mjesta za mučenje zbog ilegalnih aktivnosti. Legalno možete pristupiti mnoštvu filmova, TV emisija, video zapisa, softvera, drugog sadržaja na koji imate pravo pristupa ili koji su bez dozvole putem bilo kojeg torrent web mjesta. Međutim, vjerujemo da je važno zaštititi svoju privatnost, identitet i sigurnost tijekom korištenja tih web lokacija.

Za to, VPN ili virtualnu privatnu mrežu, poput ExpressVPN potpuno će maskirati vaš identitet i onemogućit će svima koji dijele torrent mrežu da znaju vaš pravi IP, vašu stvarnu lokaciju ili vaš stvarni identitet.

NAJBOLJI VPN ZA TORRENTIRANJE & P2P: ExpressVPN je naš najbolji izbor i zadovoljstvo koje koristimo za bujice & P2P. Ima veliku mrežu poslužitelja koji su precizno podešeni za brze veze. Jednostavne aplikacije za sve operativne sustave. Teško pobijediti na privatnosti i sigurnosti. Postoji 30-dnevno jamstvo vraćanja novca bez prestanka, tako da možete isprobati bez rizika.

Pročitajte naš Express VPN pregled da biste detaljnije pogledali zašto smo ovoj usluzi dali 9/10.

* Kao dodatnu napomenu, neki od vas možda razmatraju mogućnost upotrebe BitTorrenta nad Torom. Kao opće pravilo, ovo je loša ideja jer:

 • Tor nije dizajniran za učinkovito upravljanje tim podacima
 • Tor može procuriti vašu IP adresu

Projekt Tor ima temeljito (iako donekle datirano) objašnjenje zašto to nije mudro.

Najbolje službene alternative za Kickass torrente (KAT)

Suprotno uvriježenom mišljenju, legalno možete bujiti kroz mnoštvo različitih mjesta za bujice. Sljedeće torrent stranice i usluge nude samo legalno dostupan sadržaj za bujice.

Internetska arhiva

Internetska arhiva jedno je od najboljih mjesta na webu za besplatni, legalno dostupan sadržaj. Arhiva web stranica desetine milijuna različitih vrsta medija, od igara do filmova do glazbe. Naći ćete čak i kopije digitalnih knjiga, arhiviranih web stranica, slika i široku lepezu raznih digitalnih vrsta.

Korisnici mogu pronaći bujice tako što će posjetiti odjeljak Arhiviranje torrenta na web mjestu. Budući da web lokacija koristi BitTorrent mrežu, možete pristupiti izuzetno velikoj biblioteci Arhiva koristeći gotovo bilo koji torrent klijent. Archive.org preporučuje prijenos, µTorrent i Vuze.

Torenti javnih domena

Na mreži je dostupno gotovo 1000 filmova u javnim domenima. Torrents Public Domain Torrents sadrži filmove koji se protežu u svakoj kategoriji. Sci-fi, Komedija, Akcija, Drama; sve je tamo i lako je dostupno na bujici.

Torrents javnih domena surađuje s bilo kojim BitTorrent klijentom. Možete se uputiti i na stranicu koja prikazuje koji filmovi imaju najviše aktivnosti na osnovu broja sejača i pijavica. Međutim, stranica je više od pomalo datirana. Iako to još uvijek radi, postoje neki aspekti koji više nisu osobito korisni, uključujući odjeljak koji omogućuje kupnju verzija filmova za iPod i PSP.

Legiti bujice

Legiti bujice je ono što zvuči. Sve su bujice dostupne na web stranici legalno dostupne i besplatno ih možete preuzeti. Pomoću Legit torenta možete pronaći igre, filmove, glazbu, knjige i druge oblike softvera.

Dok možete pretraživati ​​aktivni sadržaj, ustanovit ćete da nije dodan novi sadržaj od 2014. godine.

Vuze

Iako je Vuze prvenstveno BitTorrent klijent, usluga također nudi odjeljak za legalna preuzimanja i razmjenu torrenta.

HD mreža Vuze Studio fokusirana je isključivo na video zapise i filmove. Oni obuhvaćaju nekoliko kategorija, uključujući komediju, igre i tehnologiju, motore i sport, glazbene videozapise, prirodu i znanost, vijesti, TV i filmove.

Tražite više legalnih opcija za bujice? Vuze nudi detaljan popis na njihovom wiki web mjestu koji uključuje veliki broj legalnih opcija mučenja. Neke od tih web lokacija uključuju:

 • Vodo.net – web stranica za filmove u javnoj domeni i indie filmove
 • http://bt.etree.org/ – bujica za snimanje koncerata i svirki
 • http://academictorrents.com/ – torrent stranica za akademske napore, s više od 22 terabajta javno dostupnog sadržaja za preuzimanje
  Je li bujica sigurna? Je li ilegalno? Jeste li vjerojatno uhvaćeni?

Najčešće korištene alternative Kickass Torrents (Kat.cr)

Sljedeće alternative Kickass.to mogu se koristiti za pronalaženje pravnog sadržaja. Međutim, sve ove web-lokacije daju prednost ilegalnom sadržaju. Korisnicima ne preporučujemo da se obrate na ove stranice u većini svrha bujice. Neke zakonski dostupne TV emisije, filmovi i softver mogu se nalaziti na tim web lokacijama, ali naći ćete te stranice koje nude uglavnom nelicencirani sadržaj.

Kat.sx

Vrsta datoteke P2P: Veze magneta i torrent datoteke

Izgleda da Kickass bujice nisu posve mrtve. Kat.sx je Kickass Torrents klon koji nudi isto točno iskustvo koje ste vjerojatno stekli s originalnim Kickass Torrentima. Pazite samo na upotrebu ove web stranice jer može sadržavati viruse i čini se da učitava dodatne nepovezane stranice kada kliknete na gotovo sve.

Gusarski zaljev

Vrsta datoteke P2P: Veze magneta i torrent datoteke

Gusarski zaljev uspio je izdržati i test vremena i stalne pravne bitke. U skladu s tim, Piratski zaljev (TPB) obično je glavna meta za blokiranje internetskih usluga. U veljači 2023. sve stranice Pirate Bay-a, uključujući i ogledala, sišle su iz nepoznatog razloga. To se u Pirate Bayu može dogoditi u bilo kojem trenutku, tako da je dobro imati druge opcije osim ove. The Pirate Bay ima ogroman izbor besplatnog softvera i drugog sadržaja, tako da je dobar izbor za one koji žele bujicu obavljati u zakonite svrhe, ali još se konkretnije bavi nelegalnim bujicama.

1337X

Vrsta datoteke P2P: Veze magneta i torrent datoteke

1337X brzo je porasla popularnost nakon što su Kickass Torrents zauvijek otišli van mreže. Sada je jedna od najčešće korištenih web lokacija na webu. Nema istu notu povezanu s tokovima Kickass ili The Pirate Bay, unatoč tome što je među najpopularnijim web lokacijama na svijetu (unutar prvih 400 mjesta na temelju podataka o prometu). Oni koji koriste ovu web stranicu vjerojatno uživaju u činjenici da obično ima malo reklama na svojim stranicama i relativno jednostavno sučelje.

RARBG

Vrsta datoteke P2P: Veze magneta i torrent datoteke

Iako nije najpopularnije web mjesto za bujice, Rarbg i dalje prima puno prometa. Iako nije tako ozloglašen kao Torrate pirat ili Kickass torrenti, to je u križanju zbog njegove polako rastuće popularnosti, tako da je nešto što biste trebali razmotriti prije nego što ga upotrebite.

Trenutno u većini zemalja nije blokiran i rijetko je imao problema s uklanjanjem koji imaju veće, popularnije web lokacije. Unatoč tome, i dalje možete preuzeti datoteke, iako nećete moći služiti kao sjemenar i prenijeti datoteke na web mjesto zbog ograničenja registracije..

ExtraTorrent

Vrsta datoteke P2P: Veze magneta i torrent datoteke

Ova web stranica stalno je u porastu. Nema najprivlačniji izgled, ali opet, to je nešto što bi vas vjerojatno previše zanimalo. Postoji nekoliko mjesta za pristup Extremerent.

Ovdje se mogu nalaziti legalni preuzimanja za filmove u javnoj domeni, softver otvorenog koda i besplatne za preuzimanje slika i glazbe.

YTS

Vrsta datoteke P2P: Veze magneta i torrent datoteke

YTS.AG je iznervirao (možda ironično dovoljno) neke iz bujice zbog navodne “otmice imena” iz druge popularne, ali sada neispravne, torrent usluge, YTS (YIFY). (Lekcija povijesti: Stara web lokacija YTS, koja je nekad bila vrlo popularna torrent tracker, zatvorena je i bila je prisiljena nagoditi se s MPAA). Ipak, unatoč malo gunđanja, mnogi još uvijek koriste YTS, iako ćete možda otkriti da i druge bujice odbijaju raditi s njim. YTS možda ima jedan od ljepših formata, ali nije manje kontroverzan od ostalih opcija.

YTS je prvenstveno fokusiran na filmove, tako da ako tražite torrent softver, morat ćete koristiti jednu od drugih opcija.

Glavna stranica, YTS.AG, pokrenuta je u vrijeme pisanja teksta.

Torrentz2

Vrsta datoteke P2P: Torrent datoteke

Torrentz2 otvorio se nakon zatvaranja stranice Torrentz.eu. Za razliku od YTS.AG-a, Torrentz2 se pobrinuo da zajednica torrenta zna da to nije original, već stand-in nakon što se izvorna web lokacija zatvorila. Torrentz2 traži bujice na preko 60 web lokacija i specijaliziranih privatnih tragača.

Torrentz2 omogućava korisnicima da pronađu većinu vrsta sadržaja, što uključuje legalno i slobodno dostupan sadržaj. Međutim, većina korisnika obraća se Torrentz2 zbog ilegalne razmjene datoteka, što ne možemo odobriti. Torrentz2 može biti koristan za legalne bujice, ali sama web-lokacija djeluje ilegalno u većini zemalja jer većina sadržaja dostupnih putem krši autorska prava.

Limetorrent

Vrsta datoteke P2P: Torrent datoteke i magnetne veze

Postoji šansa da niste čuli za Limetorrents, i to je sasvim u redu. Ova nova torrent stranica vjerojatno će se skinuti u budućnosti jer nastavlja s više prisutnosti nakon buke drugih torrent stranica.

Limetorrents ipak ostavlja pomalo čudan okus u ustima, jer redovno učita blog o hrani dok ste s njim povezani. Pored toga, neki pravni sadržaj možete pronaći ovdje ako tražite.

Zooqle

Vrsta datoteke P2P: Torrent datoteke, poveznice s magnetima i izravna preuzimanja

Zooqle je jedinstvena i malo drugačija opcija. Ovdje možete dobiti i torrent datoteke i poveznice s magnetima, ali možete i izravnim preuzimanjem ako ne želite potpuno izbjeći bujice. To je rečeno, ovdje ima puno sumnjivog sadržaja, pa budite oprezni.

Demon

Vrsta datoteke P2P: Torrent datoteke

Demonoid je zatvorena zajednica. Svatko može putem web stranice potražiti i preuzeti torrent datoteke. Međutim, web mjesto je obično zatvoreno za prijavu za nove sudionike koji bi možda željeli dati svoj doprinos.

Torrent Downloads

Vrsta datoteke P2P: Torrent datoteke i direktna preuzimanja

Kao što ime izgleda, sugerira, Torrent Downloads nudi puno… preuzimanja torrenta. Ovdje su na raspolaganju dostupne izravne preuzimanja, kao i očekivana preuzimanja torrent datoteka.

TorLock

Vrsta datoteke P2P: Torrent datoteke

Koliko smo mogli reći, TorLock je pokrenut. Na početnoj stranici neobično se nalaze stavke s „bez imena“, što je čini zamornijim za upotrebu od većine ostalih Kickass Torrents alternativa.

GloTorrents

Vrsta datoteke P2P: Torrent datoteke, poveznice s magnetima i izravna preuzimanja

GloTorrents je prilično bujna stranica za bujicu koja objavljuje torrent datoteke, magnetske veze i izravna preuzimanja za bilo koga tko može koristiti. Dostupne su sve očekivane informacije, kao što su sjeme, pijavice i datumi prenosa.

Torrent Funk

Vrsta datoteke P2P: Torrent datoteke i downloads Usenet

Torrent Funk pokušava pružiti ugodnije korisničko sučelje na drugim torrent stranicama. Podaci o svakoj bujici nalaze se ispod stranice s desne strane, dok web mjesto također navodi koliko torrent datoteka, ukupno ih ima (preko 10 milijuna, od kojih su 3 milijuna + “provjereno”). U nekim slučajevima možete vidjeti tko je prenio bujicu. Na primjer, YTS (spomenuti gore) naveden je kao učitavač. Jedinstveno, ovo web mjesto nudi nekoliko Usenet preuzimanja uz torrent datoteke.

YourBitTorrent

Vrsta datoteke P2P: Torrent datoteke, poveznice s magnetima i izravna preuzimanja

Ova torrent stranica pokušava dodati malo više osobnosti procesu, barem svojim logotipom i sučeljem. Ovo mjesto uključuje vijesti o novostima sa vijesti Torrent Freak na dnu stranice. Iako postoje direktna preuzimanja uz torrent datoteke, izgleda da su direktna preuzimanja vrlo sumnjiva kada se klikne na njih.

BitLord

Vrsta datoteke P2P: Torrent datoteke i magnetne veze

Ako je moguće da ima bujicu za obitelj “, to bi bilo to”. BitLord nudi preklopku za filtriranje sadržaja za odrasle i omogućava korisnicima da prijavljuju sadržaj za odrasle kako bi web mjesto više prijalo obitelji s filterom sadržaja za odrasle. Što je još zanimljivije, ova web stranica ima mogućnost bujice struje na puno sadržaja.

Mkvcage

Vrsta datoteke P2P: Torrent datoteke, poveznice s magnetima, izravna preuzimanja

Nema nikakve sumnje u to što ova web-lokacija nudi. Prvenstveno usredotočeno na DVD izdanja, ovo je bujica koja se očito fokusira na nelicencirani sadržaj. Barem ima moderniji dizajn web mjesta od ostalih torrent lokacija koje smo vidjeli ili nabrojali. S obzirom na to da stranica također nudi linkove za strujanje na web mjesta poput Openload, to je jedno od onih torrent stranica koje ostavljaju malo prostora za lakte svima koji žele preuzeti legalno dostupan sadržaj.

iDope

Vrsta datoteke P2P: Magnetne veze

Ako ste definitivno zaokupljeni pronalaženjem alternativa za Kickass Torrents, dobro, ovo je web mjesto pod nazivom: “iDope: Počast Kickass Torrentima”. Tko god je dizajnirao web lokaciju, osjećao se “Google torente”, tako da ovdje nećete naći dugi popis torrent datoteka. Umjesto toga, morate tražiti ono što želite. Također možete preuzeti datoteke koje se otvaraju u Stremiou, iako se ne pojavljuje. Ovo je mogućnost bujice struje.

Toros

Vrsta datoteke P2P: Torrent datoteke, poveznice s magnetima i izravna preuzimanja

Korisnik pazi: ova je stranica apsolutno prepuna porno oglasa nakon što naiđete na početnu stranicu. Ako još nemate adblocker, možda biste ga trebali prvo instalirati na preglednik prije nego što nastavite. Izvan tog šoka (posebno ako prosipate web mjesto na javnom mjestu poput mene), neki videozapisi na ovoj web lokaciji imaju struje.

Torrent.tm

Vrsta datoteke P2P: nijedan

Kao što je rečeno, Torrent.tm ugošćuje bilo kakve torrent datoteke ili magnetne veze. Umjesto toga, to je više torrent agregator i tražilica za ostale web stranice koje su prenesene bujice. Torenti su više od Googlea nego iDope. Također se čini da otkida Firefox sa svojim logotipom.

Opasnosti od bujice

Iako nije svi bujica je loša, bujica uglavnom ima lošu reputaciju. To je zato što je znatna količina bujice usredotočena na gusarstvo. Neke web stranice, kao što je The Pirate Bay, vole naglasiti činjenicu da su upravo tu i traže ulogu usluge pretraživanja; kako korisnici odluče koristiti uslugu ovisi o njima. Različite vlade i agencije za provođenje zakona nisu to baš kupovale, zbog čega su glavni osnivači TPB-a svi uhićeni i kažnjeni zbog kršenja autorskih prava, te zašto je Kickass Torrents odveden izvan mreže, a njegov vlasnik uhićen.

“Ali ja nemam mjesto bujice”, čujemo vas kako govorite u svojoj glavi. “Ja ga samo koristim!” Nažalost, postoje pravne i opasnosti vezane za privatnost čak i redovnih torrent korisnika koji bujicom ne hodaju parkom čak ni za povremene korisnike.

Pravna pitanja

Zbog načina na koji bujice rade, ako koristite torrent stranice možda nehotice preuzimate materijal zaštićen autorskim pravima. U gotovo svim se zemljama to smatra nezakonitim. Međutim, većina zemalja ne pokušava procesuirati vašeg prosječnog korisnika bujica. Obično idu za vlasnicima gradilišta i teškim sejačima.

Više nego vjerovatno da ćete, ako koristite bujicu, biti uključeni u seme i pijavicu. Torrenti rade tako što dijele na različite mreže od korisnika do korisnika. Dok preuzimate (ili slažete) dijelove datoteke, dijelove koje ste preuzeli premještate (ili otpremate) drugima. Svi na mreži koji preuzimaju istu datoteku rade isto. Zbog toga su bujice toliko brže od izravnih preuzimanja FTP-a i zašto su tako popularne. Brzi su i učinkoviti. U stvarnosti, to je veliko tehnološko čudo.

Ipak, kada bujite, postajete i dosje sudionik, što je klasifikacija koja ljude stavlja u najviše nevolje. Policijske organizacije obično ne ciljaju ljude koji ovdje ili tamo predaju dijeljenje, ali oni koji dijele na desetine svirki mjesečno mogu biti meta, čak i ako slučajno dijele te datoteke. U stvari, ako nikad niste promijenili postavke na vašem BitTorrent klijentu, možda trenutno dijelite datoteke, a ne shvaćate ih.

Pitanja privatnosti i sigurnosti

Pitanje privatnosti vezano za bujice ključni je razlog zašto se većina ljudi koji koriste bujice odlučuje za VPN uslugu. Kada bujite, vaša IP adresa je tu da je mogu vidjeti svi na torrent mjestu. Postoje neke važne brige u vezi s tim.

Prvo, ako vaša IP adresa nije maskirana iza proxy poslužitelja ili VPN-a, svatko tko je ima mogao bi je koristiti kao stražnju vrata za hakiranje vašeg sustava, saznati osobne podatke o vama ili vas čak maltretirati u vašem domu. Vaša IP adresa je poput vaše kućne adrese, ali za vaše računalo. Netko tko to zna, može otkriti gdje ste.

Twitch streameri to sve previše dobro znaju. “Swatting”, u kojem će netko uputiti lažni telefonski poziv policiji, a koji će poslati SWAT tim, uobičajena je pojava u Twitch zajednici. Neki će gledatelji pribaviti IP adresu strezera, povezati ga s imenom i stvarnom adresom tog korisnika i uputiti te lažne telefonske pozive. Policija je čak pucala i ubila jednog Twittera nakon što je “prebačen”.

Sa prednje strane sigurnosti, morat ćete se boriti s lažnim i burnim bujicama koje se učitavaju na nekim bujicama. Sve uglednije web lokacije, poput onih koje smo naveli gore, imaju određene zaštitne mjere kako bi se to spriječilo. Neki, poput Rarbg-a, omogućit će samo registriranim korisnicima da učitavaju datoteke na web mjesto. Drugi, kao što je The Pirate Bay, nemaju stvarne zaštitne mjere, umjesto da vjeruju da je većina sejačica iskrena.

Iako manje zaštitne mjere koje postoje na nekim web-lokacijama pomažu u zaštiti od umetnutih zlonamjernog softvera koji izgledaju kao film, softver ili TV emisija koju pokušavate preuzeti, nisu stopostotno sigurni. S tisućama registriranih korisnika na mnogim od ovih web lokacija i nedostatkom takvog sustava na nekim web lokacijama poput The Pirate Bay, riskirat ćete rizik od zaraze virusima na svom računalu. Apsolutna nužnost instaliranja dobrog antivirusnog programa dok koristite bujice.

Iako korištenje VPN-a neće vas zaštititi od lažnih ili burnih bujica, pomoći će vam da spriječite davanje osobnih podataka ili napravite sebi laganu hakiranje ili prebacivanje cilja.

Što VPN čini dobrom za bujicu?

Dobar VPN za bujice trebao bi ispunjavati ove kriterije:

 • Potražite VPN koji ima jasno navedeno pravilo zapisivanja bez dnevnika. To znači da VPN ne vodi evidencije o vašim aktivnostima koje su povezane s vašom osobnom identifikacijom. To ne uključuje metapodatke, koji neće imati vaš identitet povezan s tim.
 • Odlučite se za VPN s velikim brzinama. Iako je bujica uglavnom namijenjena ubrzavanju preuzimanja čak i sporijim vezama, ipak je potrebno koristiti VPN usluge s najboljom propusnom širinom. Pogledajte naš pregled najbržih VPN usluga za više detalja.
 • Koristite uslugu neograničene propusnosti. Uz uslugu koja ima velike brzine, osigurajte da usluga pruža i neograničenu propusnost. Neke službe izričito navode da ne dozvoljavaju bujicu. Torrenting često zahtijeva značajnu propusnost zbog zahtjeva za prijenosom i preuzimanjem.
 • Odaberite VPN uslugu koja ima DNS i IP zaštitu od curenja. S obzirom na vaš razlog korištenja VPN-a tijekom bujice prvenstveno kako biste prikrili svoj identitet, prijeđite na VPN uslugu koja će vas zaštititi od propuštanja tih podataka. Neki se za to koriste raznim metodama, uključujući automatske prekidače za isključivanje koji isključuju određene programe ili vaš internet ako se otkrije propuštanje. Ovdje možete provjeriti ima li vaš VPN curenje DNS-a.
 • Koristite VPN uslugu sa sjedištem u prijateljskoj zemlji. Neke zemlje nisu osobito prijateljske prema VPN uslugama. To znači da će se usluge u tim zemljama možda morati odreći privatnih podataka korisnika (a također i zašto nemaju pravila o zapisivanju). Prijateljske lokacije uključuju Britanske Djevičanske otoke ili Švicarsku.

Usenet: alternativa bujici

Usenet je popularna alternativa za bujice koja ne upotrebljava mrežu vršnjaka za distribuciju datoteka. Umjesto toga, datoteke postoje na centraliziranim poslužiteljima koje pokreću Usenet-ovi davatelji. To znači da ne postoji obaveza sadrenja datoteka kako bi ih drugi mogli preuzimati. Iz ovog razloga preuzimanje datoteke s Useneta obično je mnogo brže od bujice i lako će maksimizirati vašu dostupnu širinu preuzimanja.

Usenet zahtijeva plaćenu pretplatu, ali preuzimanje sadržaja zaštićenog autorskim pravima jednako je nezakonito putem Useneta kao i prilikom bujice. Usenet je privatniji i manje popularan od BitTorrent-a, pa su šanse da se suoče s pravnim posljedicama niže. I dalje preporučujemo korištenje VPN-a pri svakom preuzimanju s Useneta.

Usenet zahtijeva sve sljedeće:

 1. Pretplata davatelju usluga
 2. Klijent čitača vijesti
 3. Indeks / pretraživač

Neki pružatelji sve ove stvari zamotaju u jedan uredan paket. Ako to nije slučaj, besplatni čitači vijesti i indektori dostupni su na mreži. Pogledajte naš popis najboljih Usenetovih usluga zajedno s detaljnim pregledima.

Postoji pomalo krivulja učenja, ali Usenet ima brojne prednosti u odnosu na svoj širi P2P kolega.

Što se dogodilo s Kickass Torrentima?

Bez obzira jeste li veliki u sceni mučenja ili tek započinjete, možda ste već čuli: Popularnu torrenting stranicu Kickass Torrents službeno je uhvatila američka vlada. Njihove primarne web stranice, Kickass.to i Kat.cr, sada su offline i prikazuju samo veliku obavijest o napadu. Kao rezultat, vjerojatno ćete tražiti neke alternative zrcalnim stranicama Kickass.to, Kat.cr i drugim Kickass Torrents.

alternative za kickass.to

Međutim, problemi s Kickass Torrentima šire se i izvan Sjedinjenih Država. Na primjer, u Australiji, Kickass torrenti su među velikim brojem torrent web stranica koje trenutačno blokiraju australijski ISP-ovi. Na primjer, neke druge zemlje (SAD) još uvijek pokušavaju izručiti poljskog vlasnika stranice Artema Vaulina kako bi se mogao suočiti s kaznenom prijavom. Budući da se današnja stranica suočava s toliko vrućine, traženje alternative za Kickass Torrents ima puno smisla.

Iako smo pokrili velik broj bujoričnih stranica, gdje su dostupni, različiti oblici medija mogu se besplatno i legalno preuzeti. Korisnicima toplo preporučujemo da se prvo prebace na legalne web stranice za torrenting radi preuzimanja i dijeljenja.

Comparitech ne odobrava niti potiče kršenje ograničenja autorskih prava. Torrenting je savršeno legalni postupak preuzimanja i dijeljenja ako se pravilno koristi i koristi putem legalnih i službenih web stranica i usluga. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva.

About the author

Comments

 1. d najstarijih i najvećih digitalnih knjižnica na svijetu. Osim knjiga, sadrži i filmove, glazbu, arhivske snimke i druge vrste sadržaja. Sve što se nalazi na Internetskoj arhivi je legalno dostupno za preuzimanje i dijeljenje. Torenti javnih domena Torenti javnih domena su web stranice koje nude samo sadržaj koji je u javnom vlasništvu ili koji je vlasništvo autora koji su dopustili besplatno dijeljenje. Ovo su najčešće knjige, filmovi i glazba iz prošlosti. Legiti bujice Legiti bujice su web stranice koje nude samo legalno dostupan sadržaj. To uključuje filmove, TV emisije, glazbu, igre i druge vrste sadržaja. Vuze Vuze je besplatni program za bujice koji vam omogućuje pretraživanje i preuzimanje sadržaja s različitih web stranica za bujice. Vuze također nudi mogućnost pretplate na legalne sadržaje poput filmova i TV emisija. Najčešće korištene alternative Kickass Torrents (Kat.cr) Kat.sx, Gusarski zaljev, 1337X, RARBG, ExtraTorrent, YTS, Torrentz2, Limetorrents, Zooqle, Demon, Torrent Downloads, TorLock, GloTorrents, Torrent Funk, YourBitTorrent, BitLord, Mkvcage, iDope, Toros i Torrent.tm su najčešće korištene alternative Kickass Torrents. Svaka od ovih web stranica nudi različite vrste sadržaja i ima svoje prednosti i nedostatke. Opasnosti od bujice Pravna pitanja, pitanja privatnosti i sigurnosti su najveće opasnosti od bujice. Kršenje autorskih prava može dovesti do tužbi i kazni, a dijeljenje sadržaja na bujicama može otkriti vašu IP adresu i identitet drugim korisnicima. Korištenje VPN-a može pomoći u zaštiti vaše privatnosti i sigurnosti tijekom korištenja bujica. Usenet: alternativa bujici Usenet je alternativa bujici koja nudi brzo i sigurno preuzimanje sadržaja. Usenet je plaćena usluga koja nudi veliku količinu sadržaja, uključujući filmove, TV emisije, glazbu i igre. Što se dogodilo s Kickass Torrentima? Kickass Torrents je oboren nakon zapljene američke domene i uhićenja vlasnika stranice, Artema Vaulina. Postoje mnoge alternative Kickass Torrents koje još uvijek postoje, ali uvijek budite sigurni da ne kršite zakone o autorskim pravima prilikom korištenja bujica.

 2. d najstarijih i najvećih digitalnih knjižnica na svijetu. Osim knjiga, sadrži i filmove, glazbu, arhivske snimke i druge vrste sadržaja. Sve što se nalazi na Internetskoj arhivi dostupno je za besplatno preuzimanje. Torenti javnih domena Torenti javnih domena su web stranica koja nudi besplatno preuzimanje filmova, glazbe, knjiga i drugih vrsta sadržaja koji su u javnom vlasništvu. Legiti bujice Legiti bujice su web stranica koja nudi samo legalno dostupan sadržaj za bujice. Vuze Vuze je besplatni program za bujice koji omogućuje preuzimanje i dijeljenje sadržaja. Najčešće korištene alternative Kickass Torrents (Kat.cr) Kat.sx, Gusarski zaljev, 1337X, RARBG, ExtraTorrent, YTS, Torrentz2, Limetorrents, Zooqle, Demon, Torrent Downloads, TorLock, GloTorrents, Torrent Funk, YourBitTorrent, BitLord, Mkvcage, iDope, Toros i Torrent.tm su najčešće korištene alternative Kickass Torrents. Opasnosti od bujice Pravna pitanja, pitanja privatnosti i sigurnosti su neke od opasnosti koje se mogu pojaviti prilikom korištenja bujica. VPN je dobra opcija za zaštitu privatnosti i sigurnosti tijekom korištenja bujica. Usenet: alternativa bujici Usenet je alternativa bujici koja nudi sigurniji i privatniji način preuzimanja sadržaja. Što se dogodilo s Kickass Torrentima? Kickass Torrents je oboren nakon zapljene američke domene i uhićenja vlasnika stranice, Artema Vaulina. Postoje mnoge alternative Kickass Torrents koje su još uvijek dostupne za preuzimanje sadržaja.

 3. d najstarijih i najvećih digitalnih knjižnica na svijetu. Osim knjiga, sadrži i filmove, glazbu, arhivske snimke i druge vrste sadržaja. Sve što se nalazi na Internetskoj arhivi dostupno je za besplatno preuzimanje. Torenti javnih domena Torenti javnih domena su web stranica koja nudi besplatno preuzimanje filmova, glazbe, knjiga i drugih vrsta sadržaja koji su u javnom vlasništvu. Legiti bujice Legiti bujice su web stranica koja nudi samo legalno dostupan sadržaj za bujice. Vuze Vuze je besplatni program za bujice koji omogućuje preuzimanje i dijeljenje datoteka. Program također nudi mogućnost gledanja sadržaja dok se preuzima. Najčešće korištene alternative Kickass Torrents (Kat.cr) Kat.sx, Gusarski zaljev, 1337X, RARBG, ExtraTorrent, YTS, Torrentz2, Limetorrents, Zooqle, Demon, Torrent Downloads, TorLock, GloTorrents, Torrent Funk, YourBitTorrent, BitLord, Mkvcage, iDope, Toros i Torrent.tm su najčešće korištene alternative Kickass Torrents. Opasnosti od bujice Pravna pitanja, pitanja privatnosti i sigurnosti su neke od opasnosti koje se mogu pojaviti prilikom korištenja bujica. VPN je dobra opcija za zaštitu privatnosti i sigurnosti tijekom korištenja bujica. Usenet: alternativa bujici Usenet je alternativa bujici koja nudi sigurniji i privatniji način preuzimanja sadržaja. Što se dogodilo s Kickass Torrentima? Kickass Torrents su oboreni nakon zapljene američke domene. Vlasnik stranice, Artem Vaulin, sjedi u zatvoru i još uvijek se bori protiv izručenja SAD-u. Postoji mnogo alternativa Kickass Torrents koje su još uvijek dostupne za preuzimanje sadržaja.

 4. d najstarijih i najvećih digitalnih knjižnica na svijetu. Osim knjiga, sadrži i filmove, glazbu, arhivske snimke i druge vrste sadržaja. Sve što se nalazi na Internetskoj arhivi je legalno dostupno za preuzimanje i dijeljenje. Torenti javnih domena Torenti javnih domena su web stranice koje nude samo sadržaj koji je u javnom vlasništvu ili koji je vlasništvo autora koji su dopustili besplatno dijeljenje njihovog sadržaja. Legiti bujice Legiti bujice su web stranice koje nude samo legalno dostupan sadržaj za preuzimanje i dijeljenje. Vuze Vuze je besplatni program za preuzimanje i dijeljenje bujica. Program ima ugrađeni pretraživač koji omogućuje korisnicima da pronađu legalno dostupan sadržaj za preuzimanje. Najčešće korištene alternative Kickass Torrents (Kat.cr) Kat.sx, Gusarski zaljev, 1337X, RARBG, ExtraTorrent, YTS, Torrentz2, Limetorrents, Zooqle, Demon, Torrent Downloads, TorLock, GloTorrents, Torrent Funk, YourBitTorrent, BitLord, Mkvcage, iDope, Toros, Torrent.tm. Opasnosti od bujice Pravna pitanja, pitanja privatnosti i sigurnosti su najveće opasnosti od bujice. VPN je dobra opcija za zaštitu privatnosti i sigurnosti tijekom korištenja bujica. Usenet: alternativa bujici Usenet je alternativa bujici koja nudi sigurniji i privatniji način preuzimanja i dijeljenja sadržaja. Što se dogodilo s Kickass Torrentima? Kickass Torrents je oboren nakon zapljene američke domene i uhićenja vlasnika stranice, Artema Vaulina. Postoje mnoge alternative Kickass Torrents koje su još uvijek dostupne za preuzimanje i dijeljenje legalno dostupnog sadržaja.

Comments are closed.