20+ najboljih Kodi sportskih dodataka: Ažurirano u siječnju 2023. godine

Gledanje sporta zabava je izbora za mnoge od nas. Ako ne možete biti tamo osobno, najbolje je gledati svoju omiljenu igru ​​uživo na televiziji. Korisnici Kodija bit će oduševljeni saznanjem da pravi dodaci olakšavaju hvatanje vaših omiljenih sportova uživo. Sve od NCAA nogometa do obaveznog gledanja boksa i MMA događaja poput UFC 232 Jonesa i Gustafssona lako je dostupno putem Kodi-ja. Dodaci kao što su DAZN, Fox Sports Go, PlayStation Vue, SportsDevil, cCloud TV i još mnogo toga nude sjajna iskustva gledanja, no neke su to opcije koje biste trebali izbjegavati.

Naš najbolji sportski dodatak za siječanj 2023.: AMA Pro Racing

AMA Pro Racing Kodi Addon

2023. je sjajno vrijeme da pokupite svoju ovisnost o Motorcrossu. AMA je najveći ponuditelj sportskih događanja u motokrosu i Supercrossu. Jednostavno možete gledati stotine događanja u motokrosu i Supercrossu uživo i na zahtjev pomoću AMA Pro Racing Kodi addon-a.

Ovaj je dodatak besplatan za preuzimanje, a također povlači sadržaje sa službenog YouTube kanala AMA Pro Racing. Moći ćete gledati događaje uživo, kada su dostupni putem dodatka.

Naš vodič za Kodi sportski dodatak

U nastavku ćemo razmotriti neke dodatke kojima se ljudi bave sportom, te neke opcije koje biste trebali izbjegavati. Pogledajte dolje preglede i vodiče za instalaciju najboljih Kodi sportskih dodataka na raspolaganju.

Budite oprezni s mnogim sportskim dodacima Kodi. U ovom trenutku pisanja, opcije koje smo preporučili u nastavku pružaju nekoliko besplatnih i legalnih opcija za strujanje za korisnike Kodi-ja. Međutim, neki od najpopularnijih dodataka pristupaju neslužbenim sportskim tokovima.

Na dnu smo izložili neke uobičajeno navedene adone trećih strana, kao i objasnili što trebate znati o tim dodacima.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Najbolji dodaci Kodi za sport

Najbolji dodaci Kodi za sportski streaming uključuju:

 • DAZN
 • Fox Sports Go
 • PS Vue
 • USTVnow
 • Sportsnet sada
 • Xumo
 • Pluton TV
 • CBC
 • BBC iPlayer (iPlayer WWW)
 • iTV
 • Tablo
 • SVT Play
 • SR Mediathek
 • ORF TVthek
 • NHL TV
 • NBC Sports Live Extra
 • NFL.com
 • Timovi za NFL
 • MLB.tv
 • Igrač Eurosporta
 • ESPN Player
 • ESPN 3
 • Fite.tv
 • AMA Pro Racing

Neki od ovih dodataka nude potpuno besplatne sportske tokove. Za ostale ćete trebati povezivanje s uslugom koja plaća. Većina ih je geografski zaključana na određenim mjestima, pa će vam trebati VPN kako biste pristupili njihovim strujama.

Upozorenje: Vaš ISP može vidjeti vaše Kodi tokove

Kada struji sadržaj putem Kodi-a, vaš ISP može vidjeti sve što radite. Zbog nedavnih promjena zakona, vaš ISP može prikupiti vaše podatke i prodati ih trećim stranama. Uz to, vaš ISP može umanjiti brzinu strujanja. Za sportske tokove to znači videozapise slabije kvalitete i međuspremnike.

Ako pokušavate strujati neki sadržaj, također možete otkriti da je blokiran zahvaljujući blokiranju geografskog sadržaja. Mnoge web stranice i usluge, posebno za sport, blokiraju korisnike u pristupu sadržajima izvan njihovih regionalnih zona.

Virtualna privatna mreža ili VPN može vam pomoći zaobići blokiranje ISP nadzora, prigušivanje i strujanje usluge. VPN-ovi sakrivaju vašu stvarnu lokaciju i identitet na web lokacijama koje posjetite i u potpunosti sakrivaju vašu streaming aktivnost od vašeg davatelja internetskih usluga ili bilo koga drugog.

Najbolja opcija za Kodi korisnike koje smo pronašli IPVanish. Možemo potvrditi da IPVanish radi sa svim Kodi dodacima koje smo testirali i koji je vrlo popularan unutar Kodi zajednice. Još bolje, naši čitatelji ostvaruju 60% popusta na godišnji plan. Ako želite isprobati drugog davatelja usluga, ovdje možete pronaći naš popis preporučenih Kodi VPN usluga.

PROČITANJE ČITALA: Uštedite do 60% na IPVanish-u

Kodi v17.6 „Krypton“ je najnovija stabilna verzija Kodija dostupna za preuzimanje.

Najbolji zvanični dodaci Kodi sportu

Svaki od ovih dodataka omogućit će vam gledanje sporta uživo uglavnom agregiranjem IPTV veza s cijelog weba. Mnogi će vam omogućiti gledanje repriza i ostalog sadržaja na zahtjev u vezi sa sportom. Još bolje, sve ovdje navedene opcije dostupne su u službenom spremištu Kodi Addon, što ih čini vrlo jednostavnim za instaliranje i upotrebu čak i kod instalacije Kodi-ja.

DAZN

20+ najboljih Kodi sportskih dodataka: Ažurirano u siječnju 2023. godine

Izgovorena "da zona", DAZN je britanska sportska streaming usluga koja je sada dostupna u nekolicini zemalja, poput Kanade, Njemačke, Japana i drugih. Usluga nudi širok izbor popularnih sportova poput NFL-a, NHL-a, moto sporta, biciklizma, tenisa i drugih u većini zemalja u kojima je dostupan.

  Kako se zaštititi od nevidljivog otiska prsta na pregledniku

U SAD-u je, međutim, usluga sve na jednom mjestu za borbu protiv sporta, čime se smanjuju visoki troškovi povezani s borbenim sportovima Pay-Per-View. DAZN nudi različit sadržaj u svakoj regiji gdje je dostupan, ali otkrili smo da ExpressVPN djeluje na uključivanju korisnika u kanadsku verziju usluge. To znači da ako ste u SAD-u i prijavite se za DAZN, možete proširiti svoje sportske mogućnosti, čime DAZN postaje jedna od najboljih sportskih opcija na raspolaganju.

Popularan: Možete li gledati McGregora protiv Khabiba na Kodiju?

Fox Sports Go

fox sports go kodi sportski dodaci

Ako koristite bilo koju uslugu pretplate koja uključuje Fox Sports (kao što su PlayStation Vue, Sling TV, Fubo ili običnu pretplatu na kablove gdje je uključen Fox Sports), možete usmjeravati Fox Sports putem Kodi-ja.

Dodatak Fox Sports Go omogućava vam da se povežete sa svojim računom za Fox Sports pristupom usluzi pretplate uživo na televiziji i upotrebom tih vjerodajnica. Nakon toga možete pretočiti i žive i sadržaje na zahtjev putem dodatka Fox Sports Go. Ovaj dodatak možete lako pronaći kroz službeno skladište dodataka Kodi.

PS Vue

sportovi na kodi

Dodatak PS Vue Kodi je dodatak koji možete koristiti za pristup svom PlayStation Vue računu. PlayStation Vue korisnicima nudi nekoliko desetaka kanala za 39,99 dolara mjesečno. To uključuje nekoliko najpopularnijih sportskih kanala, poput Fox Sportsa i ESPN-a.

Dostupno putem službenog skladišta dodataka Kodi, korisnici Kodi-a mogu priključiti svoje vjerodajnice u PS Vue i gledati sadržaj putem Kodi-ja. Postavkama se može pristupiti desnim klikom na dodatak ili dugim pritiskom ako ste uređaj Amazon Fire TV. Korištenje povoljnijeg gledanja kroz Kodi čini više nego vrijednim trudom.

USTVNow

kodi_ustvnow_install
USTVnow dodatak je jedinstvena, plaćena usluga koja nudi nekoliko besplatnih kanala uživo iz mreža koje se emitiraju. ESPN-u možete pristupiti ako odlučite platiti cijenu od 29 USD mjesečno za dodatnih 21 kanal putem usluge. Ovaj je dodatak dizajniran prvenstveno za američke iseljenike i vojsku, ali svako se može prijaviti. No možda će vam trebati VPN da biste pravilno pristupili sadržaju.

Sportsnet sada

Sportski Kodi Addons sportsnet

Sportsnet Now je kanadski sportski kanal koji nudi mnoštvo sjajnih sportskih sadržaja. Iako mjesečna pretplata košta samo oko 25 USD mjesečno, korisnici se mogu prijaviti i pristupiti svojim računima kroz vrlo koristan dodatak Kodi. Ovaj dodatak dostupan je putem službenog skladišta dodataka Kodi.

Sportsnet nudi mnoštvo sportskih streamova u više različitih kategorija, uključujući MLB, NHL, NBA, pa čak i neke NFL utakmice.

Xumo

Xumo kodi sportski dodaci

Besplatni IPTV dodatak dostupan u službenom spremištu, Xumo ima brojne sportske kanale koji su lako dostupni Kodi korisnicima, uključujući kanale za nogomet, lacrosse, surfanje, ribolov, MMA, nogomet i drugo. Još bolje, kvaliteta je gotovo uvijek dobra.

Pluton TV

Pluto.TV Kodi addon

Kao i Xumo, Pluto TV nudi prilično opsežan i besplatan popis TV kanala. Iako nećete pronaći neke od najpopularnijih opcija TV kanala putem Pluton TV-a, naći ćete veliki izbor vijesti, zabave, sporta i više što su vrlo atraktivne ponude za jednostavnu cijenu od 0 USD.

Za razliku od Xumo-a, koji će na Kodi-u igrati besplatno bez vjerodajnica za prijavu, morat ćete stvoriti račun na Plutonu i prijaviti se putem Kodi-a da biste preuzeli streamove. Međutim, prijava na računu je besplatna.

CBC

20+ najboljih Kodi sportskih dodataka: Ažurirano u siječnju 2023. godine

Kanadska radiodifuzna kuća potpuno je besplatna TV usluga, dostupna svima - u Kanadi. Besplatni sadržaj CBC-a možete gledati uživo i na zahtjev ako koristite dodatak CBC Kodi. Moći ćete gledati i neke od sportova dostupnih putem CBC-ovih prijenosnih emisija uživo, poput Noći hokeja i Olimpijade..

Ako niste u Kanadi, i dalje možete lako pristupiti emisiji CBC-a pomoću VPN-a spojenog na kanadski poslužitelj. Imajte na umu da CBC-ovi aktivni protoci mogu varirati ovisno o lokaciji, tako da različiti VPN poslužitelji mogu rezultirati u različitim strujama.

BBC iPlayer (iPlayer WWW)

iplayer www

BBC iPlayer Kodi addon ide po imenu iPlayer WWW. Ovaj dodatak možete preuzeti i instalirati iz službenog spremišta. Usluga BBC iPlayer dostupna je svim stanovnicima Velike Britanije koji imaju TV licencu.

Iako je BBC poznat po svojim visokokvalitetnim dramama, dokumentarcima i komedijama, također ćete naći dobru količinu sportskog sadržaja koji se prenosi uživo iz usluge i preko Kodija. Mnogi svjetski sportski događaji moraju vidjeti BBC-eve, poput Svjetskog kupa ili Olimpijade, ali i neke druge sportove, uključujući i nekoliko NFL igara..

Ako putujete iz Velike Britanije, i dalje možete dobiti iPlayer WWW dodatak putem VPN-a spojenog na britanski poslužitelj..

iTV

instaliraj itv player

Poput BBC iPlayera, iTV je uglavnom besplatna streaming usluga koja nudi veliko punjenje kanala za stanovnike Velike Britanije. TV licenca je također potrebna za iTV sadržaj, ali također se čini da web stranica omogućuje korisnicima da učitavaju streamove i kreiraju račun s stvarnim potvrđivanjem vlasništva nad TV licencom..

Sport možete jednostavno prenositi putem iTV-a kada je dostupan, budući da iTV često stječe prava na streaming sportova tijekom cijele godine. Nećete pronaći neke od najboljih nogometnih utakmica, ali ovdje ćete pronaći veliki broj drugih sportova. Možete pogledati iTV-ov kalendar na njihovoj web lokaciji za više pojedinosti.

  Врхунски водич за ВПН рутере

Ako putujete izvan Velike Britanije, iTV sadržaj će biti blokiran bez obzira da li ga upotrebljavate na webu, u aplikaciji ili Kodi. VPN spojen na UK poslužitelj zaobići će taj geografski blok.

Za razliku od ostalih opcija na našem popisu, iTV nije dostupan putem službenog skladišta Kodi Addon. Saznajte više kroz naš vodič za instalaciju iTV Kodi addon. 

Tablo

tablo kodi addon sportski kodi addons

Tablo je zanimljiva opcija za dodavanje. Ovaj dodatak ne radi kao samostalna opcija. Umjesto toga, Tablo je prednji dio onih koji imaju digitalne antene dizajnirane za prijem televizijskih signala. S nekoliko prilagodbi možete postaviti Tablo na svoju instalaciju Kodi bez dodatnog softvera.

Za rezače kablova, televizor koji se nalazi u zraku sve je veća i sve popularnija opcija, s obzirom na to da je na raspolaganju više OTA digitalnih kanala nego ikad prije. Kao što mnogi OTA emitirajuće mreže redovito dobivaju i uživo emitiraju sportske sadržaje (poput MLB, NFL, NBA i NCAA utakmica), koristeći svoju Kodi Tablo aplikaciju s digitalnim tunerom i nekoliko dodatnih hardverskih rješenja samo smisla.

Imajte na umu da je Tablo također DVR, što znači da možete spremiti svoje prijenose uživo i pristupiti onima sa svog Tablo uređaja putem Kodi-ja. Saznajte više o tome kako Tablo djeluje i pribavite Tablo za sebe izravno s web stranice TabloTV.

SVT Play

SVT Play Kodi addon

Ako možete govoriti švedski jezik ili uživati ​​u gledanju nekih svojih sportova bez obzira na jezične barijere, SVT Play i neke druge opcije ispod njega odličan su izbor. SVT Play je opcija za streaming uživo i na zahtjev za SVT, švedsku TV mrežu. Ova je opcija potpuno besplatna, a možete naći veliku pregršt sportskog emitiranja putem SVT Play-a tijekom cijele godine.

SVT Play je zaključan u Švedskoj, pa ako ste izvan te zemlje, bit će potreban VPN da bi gledao bilo kakve streamove.

SR Mediathek

SR Mediathek Kodi addon

Njemačka ima dobar broj besplatnih TV mreža i opcija za streaming. SR Mediathek je samo jedan od njih, ali je takođe dostupan i vrlo funkcionalan Kodi dodatak. Kroz SR Mediathek moći ćete gledati veliku količinu sportskog sadržaja, i uživo i na zahtjev, iako smo otkrili da je ovdje puno lakše pristupiti sadržaju na zahtjev.

Sadržaj ovog dodatka zaključan je u Njemačkoj, pa je potrebna VPN spojena na njemački poslužitelj ako ste izvan te zemlje.. 

ORF TVthek

ORF TVthek Kodi dodatak

U Austriji postoji veliki broj besplatnih TV stanica. ORF TVthek jedna je od nekoliko opcija za online streaming dostupne Austrijancima, a nudi bogatstvo TV uživo i velik broj opcija na zahtjev. Sve mu možete lako pristupiti i preko Kodi addon-a, uključujući i prilično veliku količinu sportskih programa dostupnih putem kanala.

ORF TVthek je zaključan u Austriju. VPN spojen na poslužitelj u toj zemlji potreban je za pregled strujanja putem Kodija ili na webu.

NHL TV

NHL TV kodi sportski dodaci

NHL ima jedan od najkompleksnijih skupa prava za strujanje koji smo ikada vidjeli. Iskreno, to je glavobolja, kao što smo otkrili prilikom istraživanja našeg djela o tome kako gledati NHL Global Series. Međutim, otkrili smo da je korištenje usluge streaminga NHL TV-a vjerojatno jedna od najboljih opcija da barem smanjite broj glavobolja koje ćete pokušati pronaći gdje gledati hokej na ledu.

Nakon što se prijavite, stres također možete smanjiti gledanjem kroz Kodi. Kodijevo sučelje pojednostavit će postupak za vas, olakšavajući navigaciju kroz NHL-ov sadržaj. Ako ne plaćate uslugu, i dalje možete dobiti besplatan sadržaj putem usluge i putem Kodija, uključujući preglede i vrhunske igre, kao i pune tokove klasičnih igara iz povijesti NHL-a..

NHL TV je geolokirana u SAD. Uz to, prijava zahtijeva podatke o plaćanju u SAD-u. Međutim, možete koristiti VPN da biste pristupili besplatnom sadržaju s bilo kojeg mjesta. 

NBC Sports Live Extra

nbc sports extra

NBC Sports dom je ogromnog broja obaveznih sportova. Većina ljudi misli da ESPN ima sve igre koje žele vidjeti, ali NBC zapravo stječe dobar broj prava na streaming sportskih događaja, uključujući Nascar, Premier ligu i golf. Trebat će vam plaćeni račun prije nego što koristite ovu uslugu, a trebat ćete aktivirati i svoj uređaj (operativni sustav ili uređaj za strujanje) da biste ga koristili na Kodi. Međutim, dostupan je besplatni sadržaj u odjeljku "Istaknuti".

NBC Sports Live Extra dostupan je samo za stanovnike SAD-a i zahtijeva način plaćanja u SAD-u za one koji se prijavljuju. Međutim, besplatne izglede može vidjeti bilo tko zaobilazeći blokiranje zemljopisnog sadržaja.

NFL.com

nfl.com kodi addon

Web stranica NFL-a ima veliku količinu sadržaja besplatno dostupnog putem interneta. S obzirom na to da je to lako lako izbrisati, na raspolaganju je Kodi dodatak za gledanje sadržaja s NFL.com.

Bez plaćanja novčića, na stotine su kratkih isječaka iz različitih igara. Možete čak koristiti izbornik "Timovi" za gledanje različitih istaknutih igara i isječaka odvojenih od omiljenih timova.

Timovi za NFL

nfl timovi kodi addon

Ako želite uroniti u sadržaj svakog NFL tima, NFL Timovi Kodi addon je definitivno obavezan. Ovaj dodatak koristi se velikim brojem resursa da bi se ponudio sadržaj veličine zalogaja koji se odnosi na svaki NFL tim. Naći ćete videozapise o svemu, od kampova za trening do isečkovskih isječaka koji prate pojedinačne igrače. Također ćete dobiti istaknute igre, iako nećete dobiti pune igre putem ovog dodatka.

  Kako gledati brazilski Netflix (Netflix Brasil) u inozemstvu u bilo kojoj zemlji

MLB.tv

MLB.tv Instalirajte Kodi

Kao i kod NFL-a, MLB ima vlastiti streaming servis koji vam omogućuje dobivanje igara koje želite, pogotovo ako tražite jednočlane igre. Morate se prijaviti na plaćeni račun da biste maksimalno iskoristili Kodi addon, ali možete dobiti kratke 1-2 minute vrhunskih igara različitih igara koristeći odjeljak "Jučerašnja igra" u dodatku.

MLB je prilično strog glede blokiranja svog geografskog sadržaja, primjenjujući ta pravila čak i na pretplatnike sa sjedištem u SAD-u koji su izvan različitih regija koji služe različitim timovima. VPN je dobra ideja za one koji koriste ovu uslugu kako bi prošli prilično jake blokove koje MLB uspostavlja. U skladu s tim, MLB.tv račun dostupan je samo stanovnicima SAD-a s američkim načinima plaćanja.

Igrač Eurosporta

europort igrač

Za upotrebu ovog dodatka potrebna vam je pretplata na uslugu Eurosport Player. To je glasilo, ako ste pretplatnik i želite koristiti prijateljski korisnički interfejs dostupan putem Kodi-a, ovo je dobar dodatak za instaliranje.

ESPN Player

ESPN Player

Ovo je prethodno preporučeno u različitim recenzijama. Kodi addon za ESPN Player dizajniran je za one koji plaćaju pristup mnogim ESPN-ovim uslugama. Dodatak programa Player briše te opcije i prikazuje ih u Kodi-u za vas. Ako nemate ESPN Player račun, morat ćete se prijaviti za njega i unijeti svoje podatke za prijavu u postavke dodatka prije nego što ih možete koristiti.

ESPN 3

ESPN3 Kodi addon

U jednom trenutku ESPN 3 bio je ESPN-ova službena usluga struje. Sada je preuzeta (i možda spojena) u njihovu ESPN + uslugu. Međutim, i dalje možete pristupiti strujanju putem ovog dodatka i ako ste imali ESPN 3 račun. Trebat ćete ovjeriti svoj račun i uređaj u dodatku da biste dobili većinu funkcija, uključujući i pune igre uživo.

Bez računa možete i dalje gledati besplatni sadržaj, poput ponavljanja i istaknutih kritika svake sportske ESPN naslovnice. Geolocking je na mjestu, pa će vam trebati VPN ako ste izvan SAD-a da biste pogledali bilo koji besplatni ili plaćeni sadržaj.

Fite.tv

Fite.tv najbolji sportski dodaci

Besplatna usluga struje koja nudi i Pay-Per-View streamove. Fite.tv je obavezan dodatak za ljubitelje sporta. Ovaj se dodatak povezuje izravno na istoimenu web stranicu. Naći ćete sate borbenih sportova koje možete gledati, uz puno sadržaja dostupnog iz cijelog svijeta i pokrivajući širok izbor borbenih sportova.

Ovaj dodatak dostupan je na web-lokaciji GitHub programera.

AMA Pro Racing

AMA Pro Racing

Utrke s prljavim biciklima postaje mnogo lakše gledati uživo i na zahtjev uz dodatak AMA Pro Racing Kodi. Ovaj dodatak nudi pristup stotinama događaja na zahtjev, kao i događajima uživo kada postanu dostupni.

Ovaj će vam se dodatak besplatno pronaći u službenom skladištu dodataka Kodi.

Neslužbeni Kodi sportski dodaci

Neslužbene dodatke Kodi često koristi veliki broj Kodi korisnika. No, ne preporučujemo te dodatke zbog načina na koji piriraju sportske tokove. Uz prethodno navedenu USTVNow, bilo koji dodatak koji nudi "besplatne" streamove za sport uživo vjerojatno će reproducirati taj sadržaj bez dozvole.

Zvijezda Tec

star tec kodi sportski dodaci

Što je? Star Tec je dodatak na IPTV Kodi na zahtjev, koji sadrži sadržaj za veliku raznolikost kanala. Ovi se tokovi dobivaju putem web lokacija koje pristupaju sadržaju iz ponekad sumnjivih izvora.

Zašto biste ga trebali izbjegavati? Kao dodatak IPTV-u, nijedan sadržaj ponuđen putem Good Fellas-a nije zakonski ponuđen. Ovaj dodatak pruža samo piratske streamove i nema službena prava na ponovno emitiranje od vlasnika autorskih prava. Zbog tog razloga, ne preporučujemo korisnicima da se obraćaju Goodfellasu u bilo koje svrhe strujanja.  

cCloud TV

kodi_best_sports_addons_ccloud

Što je? cCloud TV poznat je po tome što korisnicima Kodi-a omogućuje pristup nekoliko vrsta sadržaja. Sport nije isključen. Ovaj je dodatak postavljen na način da je lako pronaći različite vrste TV streamova uživo izbačenih iz više različitih mrežnih izvora.

Zašto biste ga trebali izbjegavati? cCloud TV ima neke ograničene pravne mogućnosti. To se posebno odnosi na zemlje koje ne ograničavaju emitiranje programa. Ipak, najpopularniji sportski tokovi, poput onih iz SAD-a, Velike Britanije i Kanade, ovdje se ne emitiraju legalno.. Ne preporučujemo cCloud TV za Kodi korisnike, jer se ovaj dodatak posebno usredotočuje na piratsku streaming.

Kvantni

kvantni kodi sportski dodaci

Što je? Quantum je veliki Kodi dodatak koji je više kombinacija različitih dodataka. Programeri koji stoje iza Quantuma ugradili su ostale dodatke koji su izgubili podršku za programere. Većina streaminga u Quantumu je televizija uživo, iako dodatak upotrebljava strujanje na zahtjev.

Zašto biste ga trebali izbjegavati? Quantum pati od istog problema kao i ostali neslužbeni dodaci navedeni u prethodnom tekstu. Ovdje mogu postojati neke pravne mogućnosti, ali Quantum se specijalizirao za piratsku struju. Malo je, ako ih ima, streamova dostupnih u Quantumu emitirano s odgovarajućim pravima za emitiranje. Iz tog razloga ne preporučujemo Quantum.  Ostali legalni dodaci Kodi za sport u ovom vodiču pružaju bolje iskustvo.

SportsDevil

20+ najboljih Kodi sportskih dodataka: Ažurirano u siječnju 2023. godine

Što je? SportsDevil je dodatak koji briše web za sportske streamove i nudi te streamove Kodi korisnicima. Nije uobičajeno da se Kodi korisnici oslanjaju na SportsDevil kao samostalni dodatak. Umjesto toga, često se koristi kao ovisnost o drugim addonima.

Zašto biste ga trebali izbjegavati? Jednostavno rečeno, SportsDevil ne pristupa mnogim legalno dostupnim strujama. Neke će njegove struje biti legalne i nude se putem mjesta kao što je YouTube, ali većina nije. Ne preporučujemo SportsDevil ili bilo kakve dodatke koji koriste SportsDevil kao ovisnost. 

Vezani sportski vodiči Kodi:

Kako gledati UFC na Kodiu, uključujući ponavljanje
Kako gledati NBA na Kodi i najbolji dodaci
Kako gledati MLB na Kodi i naše omiljene dodatke
Kako gledati NFL na Kodi i koji dodatak koristiti

About the author

Comments

 1. aju vašu aktivnost od vašeg ISP-a. Stoga, ako želite uživati u gledanju sporta putem Kodi-ja, preporučujemo da koristite VPN kako biste zaštitili svoju privatnost i osigurali da vaš ISP ne ograničava vašu brzinu strujanja. Uz prave dodatke i VPN, gledanje sporta putem Kodi-ja može biti sjajno iskustvo za sve ljubitelje sporta.

 2. aju vašu aktivnost od vašeg ISP-a. Stoga, ako želite uživati u gledanju sporta putem Kodi-ja, preporučujemo da koristite VPN kako biste zaštitili svoju privatnost i osigurali da vaš ISP ne ograničava vašu brzinu strujanja. Uz prave dodatke i VPN, gledanje sporta putem Kodi-ja može biti sjajno iskustvo za sve ljubitelje sporta.

Comments are closed.