5 najboljih VPN-a za 9 sada kako biste mogli gledati u inozemstvu (izvan Australije)

Najbolji VPN-ovi za 9Now

Kao i većina većih streaming usluga, 9Now koristi geoblokiranje kako bi spriječio korisnike izvan svog emitiranog područja da gledaju bilo što. Pokušaj pristupa web mjestu iz inozemstva rezultira pogreškom koja kaže "Oprosti, 9Now je dostupan samo u Australiji."

Međutim, ako želite gledati 9 novih inozemstva iz zemalja poput SAD-a, Velike Britanije, Kanade, Francuske, Španjolske ili Njemačke, postoji zaobilazno rješenje. Osim što kriptiraju vaš promet i zaustavljaju nadgledanje mrežnih aktivnosti, VPN-ovi vam omogućavaju lažiranje lokacije. To vam omogućuje upotrebu geografski ograničenih usluga kao da se zaista nalazite na potrebnom mjestu.

Ako nemate vremena pročitati cijeli članak, možete preskočiti unaprijed provjeravanjem naše liste najboljih VPN-ova za gledanje 9Now:

 1. ExpressVPN Naš najbolji izbor za 9Now! Superbrzi poslužitelji lako otključavaju biljke australskog sadržaja. Izvrsno za strujanje u HD-u, privatno i sigurno. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 2. CyberGhost Izbor budžeta, koji preferiraju početnici zbog svojih jednostavnih aplikacija koje se lako instaliraju i postavljaju. Ispitivanje je pokazalo impresivne brzine strujanja.
 3. NordVPN Davatelj veterana s desetak poslužitelja u Australiji nema problema s deblokiranjem mreže 9Now pri velikim brzinama.
 4. IPVanish Ako koristite android uređaj s daljinskim upravljačem poput Kodi, svidjet će vam se njihovo korisničko sučelje. HD streaming na većini poslužitelja.
 5. PrivateVPN Novopečena, nadolazeća mreža s impresivnim popisom usluga strujanja koje može deblokirati.

Svaki je VPN drugačiji, pa je odabir pravog ključan. Značajke koje se razlikuju od jednog do drugog VPN-a uključuju, među ostalim brzinu, brojeve poslužitelja, sigurnost i korisničku podršku. Kad smo odlučivali o najboljim VPN-ovima za 9Now, tražili smo usluge koje ispunjavaju dolje navedene kriterije:

 • Može deblokirati australske usluge 9Now i slične geo-blokirane usluge.
 • Ima široku mrežu poslužitelja, u idealnom slučaju s više australskih poslužitelja za izbor.
 • Je dovoljno brz za streaming uživo, HD video bez prekida.
 • Koristi moćno enkripciju i nudi razne dodatne sigurnosne značajke.
 • Ne bilježi nikakve osobne podatke ili još bolje, uopće ne vodi evidencije.

Kako deblokirati 9Now iz inozemstva putem VPN-a

Nikada prije niste koristili VPN? Nema problema: deblokiranje geoblokiranih platformi poput 9Now iz inozemstva je brzo i jednostavno.

 1. Započnite odabirom VPN-a pogodnog za strujanje (preporučujemo ExpressVPN).
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju. Morat ćete odabrati nekoliko različitih verzija, pa pripazite da nabavite pravu verziju za svoj uređaj.
 3. Povežite se s jednim od australskih poslužitelja VPN-a.
 4. Pokušajte učitati web stranicu 9Now. Treba se učitati kako je namijenjeno, ali ako nije, obrišite predmemoriju i kolačiće preglednika jer 9Now pohranjuje podatke o lokaciji iz prethodnih pokušaja pristupa web mjestu.

Ako pokušavate gledati neku emisiju uživo, toplo vam preporučujemo da prođete kroz gore navedene korake prije nego što se ona zapravo emitira. Na ovaj način, ako vaša VPN ne radi kako treba, možda ćete imati vremena kontaktirati korisničku podršku i nećete morati ništa propustiti.

BESPLATNI PLATNI VPN: Ako tražite kratkoročno pokrivanje VPN-a, na primjer, ako na odmor idete u inozemstvo, nema potrebe za plaćanjem. Umjesto toga, možete iskoristiti besplatni 30-dnevni jamstveni rok povrata novca ExpressVPN-a. Iako ćete morati platiti unaprijed, možete odustati u bilo kojem trenutku kako biste dobili puni povrat, bez postavljanja pitanja.

Najbolji VPN-ovi za 9Now

Pogledajte donji popis naših VPN-a za streaming 9Now u inozemstvu:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječanj 2020.blokira 9 sada testirano jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN ima više od 3000 poslužitelja širom svijeta (uključujući višestruka u četiri različita australijska grada) i dovoljno je brz da struji 9Now uživo bez primjetnog međusobnog punjenja. Ujedno je jedan od najboljih VPN-ova za pristup geoblokiranom sadržaju i može deblokirati usluge poput Netflixa, Amazon Prime Video i BBC iPlayera iz inozemstva..

Ova usluga štiti vaš promet koristeći 256-bitnu enkripciju, prekidač za zaustavljanje (samo za radnu površinu) i savršenu tajnu prema naprijed, kao i DNS i IPv6 zaštitu od propuštanja. Njegov tim za korisničku podršku može se dobiti putem live chat 24/7 u slučaju bilo kakvih problema. ExpressVPN ne bilježi podatke o sesiji ili aktivnosti i omogućuje vam plaćanje u Bitcoin-u, što znači da ćete biti gotovo potpuno anonimni putem interneta.

Ovaj VPN ima aplikacije za Linux, Windows, MacOS, Android i iOS. To se mora ručno instalirati na bežične usmjerivače, ali kako ExpressVPN pruža prilagođeni firmver, to je brz i bezbolan proces.

Pros:

 • Izuzetno za australsku upotrebu i pristup australskom sadržaju dok ste u inozemstvu
 • Velike i pouzdane brzine - strujanje HD sadržaja ili preuzimanje / prijenos velikih datoteka
 • Vrhunske značajke zaštite i privatnosti
 • Aplikacije za Windows, MacOS, Android, iOS i Linux
 • Fantastična korisnička podrška 24 sata dnevno

Cons:

 • Nešto skuplje od ostalih usluga

NAJPOVOLJNIJI VPN ZA ODBJEGAVANJE 9Now: ExpressVPN je naš najbolji izbor. Prednost daje vašoj privatnosti, nudi brze i sigurne veze i ima izvrsnu mogućnost deblokiranja. Najbolje od svega je što nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da možete isprobati potpuno bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. CyberGhost

CyberghostDeblokira 9NowTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost usluga dizajnirana je tako da bude što je moguće više prilagođena korisnicima. Omogućuje vam da odaberete jedan od njegovih 5.700+ poslužitelja (uključujući 104 u Australiji) ili da vam bude dodijeljen na temelju toga želite li strujati, dijeliti datoteke ili samo koristiti internet bez praćenja. Nadalje, CyberGhost uključuje deblokiranje jednim klikom za brojne popularne streaming platforme, uključujući Amazon Prime Video i Sky Go. Iako se 9Now posebno ne spominje, možemo potvrditi da vam ova usluga trenutno omogućava pristup ovom kanalu bez ikakvih problema.

CyberGhost koristi 256-bitnu enkripciju i IPv6 i DNS zaštitu od curenja kako bi vaše internetske aktivnosti ostale privatne. Postoji prekidač za stalno ukidanje koji zaustavlja sve prijenos podataka ukoliko izgubite vezu s VPN-om. Ova VPN ne bilježi nikakve podatke o vašoj sesiji ili aktivnosti i prihvaća Bitcoin plaćanja tako da možete pregledavati što je moguće sigurnije i anonimnije. Ako naiđete na probleme, možete vam pružiti podršku 24/7 putem chata uživo.

CyberGhost nudi novake prilagođene aplikacije za Windows, Android, MacOS, Linux i iOS. Međutim, potrebna je ručna konfiguracija za podržane internetske usmjerivače.

Pros:

 • Deseci brzih austrijskih poslužitelja
 • Aplikacije se jednostavno instaliraju i koriste - dobra je opcija za početnike
 • Ispitivanje je pokazalo impresivne brzine za strujanje
 • Sve sigurnosne značajke omogućene su prema zadanim postavkama

Cons:

 • Ne radi u Kini ili UAE

NAJBOLJI IZBOR PRORAČUNA: CyberGhost je sjajan za početnike. Jednostavan za korištenje. Velika zastupljenost poslužitelja u Australiji čini ih idealnim za 9Now. Ponekad se mogu boriti s nekim drugim popularnim web lokacijama za streaming. Ne pohranjuje zapisnike i struji HD video pouzdano. 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhosta.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

3. NordVPN

NordVPNDeblokira 9NowTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN ima jednu od najvećih dostupnih mreža, s više od 5.700 poslužitelja u 60 zemalja i 242 poslužitelja samo u Australiji. Omogućuje velike brzine, omogućava do šest istodobnih veza, pa čak nudi i servere optimizirane za P2P dijeljenje datoteka i DDoS zaštitu. Može deblokirati velike streaming platforme poput Netflixa, Hulu-a i, naravno, 9Now bez ikakvih problema.

NordVPN omogućava korisnicima stvaranje izrazito naprednih sigurnosnih postavki. 256-bitna enkripcija omogućena je prema zadanim postavkama, ali tu su i aplikacijski prekidač za zaustavljanje, automatsko blokiranje oglasa, skener zlonamjernog softvera i zaštita od curenja IPv6, DNS, WebRTC i luka. Korisnici koji brinu o privatnosti mogu čak koristiti dvostruke VPN-ove, pristupiti Toru putem VPN-a i anonimno se prijaviti s Bitcoin-om i e-adresom na odbacivanje. NordVPN ne bilježi nikakve osobne podatke.

Ovaj davatelj nudi aplikacije za Windows, Linux, MacOS, iOS i Android uređaje. Ručna instalacija potrebna je za mrežne usmjerivače.

Pros:

 • Australijski poslužitelji pružaju pristup Aussie sadržaju u inozemstvu
 • Dovoljno brzi serveri za HD streaming
 • Privatnost i sigurnost visoke razine ugrađene u aplikacije
 • Live chat može vam pomoći pri ručnim konfiguracijama

Cons:

 • Aplikacija za radnu površinu izgleda sjajno i uključuje mnoštvo korisnih značajki, ali izuzetno je nezgodna i ima tendenciju zaključavanja - treba nadogradnju

VRIJEDNOST I PERFORMANSE: NordVPN je dobar izbor vrijednosti. Velika vrijednost opcija koja može deblokirati 9Now. Istovremeno povezuje do 6 uređaja Dobro u privatnosti i sigurnosti. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju NordVPN-a.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishDeblokira 9NowTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish je idealan za ljude koji vole strujati na svim svojim uređajima. Za početak, on ima više od 1300 poslužitelja koji obuhvaćaju 75 reakcija širom svijeta, sa 67 u Australiji i dovoljno je brz da struji HD sadržaj bez primjetnog puferiranja. Nadalje, IPVanish odlikuje se izvrsnom podrškom na više platformi i omogućuje vam povezivanje do deset uređaja odjednom, što znači da možete zaštititi sve svoje uređaje s jednog računa.

IPVanish ne bilježi podatke koji bi vam mogli pomoći u praćenju vaših aktivnosti. Koristi 256-bitnu enkripciju i prekidač za uklanjanje da osigura vaš promet, kao i zaštitu od propuštanja DNS-a i IPv6 kako bi se osiguralo da slučajno ne otkrijete nikakve osobne podatke. Nadalje, ovaj VPN omogućava vam da obfaskirate OpenVPN promet, redovito mijenjate svoju IP adresu i blokirate sav lokalni promet. Ako imate problema, možete se obratiti podršci 24/7 putem chata uživo.

Ovaj VPN dolazi s Windows, MacOS, iOS, Android i Amazon Fire aplikacijama. Radi sa Linux sustavima i bežičnim usmjerivačima, ali mora se instalirati ručno.

Pros:

 • Ima preko 60 poslužitelja koji rade u Melbourneu i Sydneyu
 • Tijekom testiranja postignute su impresivne 4K brzine strujanja
 • Omogućuje vam povezivanje 10 uređaja odjednom
 • Snažno u privatnosti i sigurnosti

Cons:

 • Korisnička podrška je malo spora

ZAŠTITITE SVAKU UREĐAJ: IPVanish odlikuje se velikim brzinama, jakom sigurnošću, pravilima bez zapisivanja i većom granicom povezivanja uređaja od većine. Svi njegovi planovi uključuju 7-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNDeblokira 9NowTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN ima manju mrežu od nekih svojih konkurenata (oko 80 globalnih poslužitelja, s jednim u Australiji), ali je sposoban za veće brzine. To ga čini idealnim za ljude koji žele strujati geo blokirane sadržaje na Netflixu, PlayStation Vue ili Huluu, ali također osigurava da možete gledati 9Now uživo u najvišoj mogućoj kvaliteti, bez ikakvih mucanja i pauza.

Ova usluga štiti od curenja DNS, IPv6 i WebRTC, a vaše aktivnosti čuvaju privatno koristeći 256-bitnu enkripciju i prekidač kill. Omogućuje vam plaćanje u Bitcoin-u i ne bilježi nikakve podatke koji se mogu osobno identificirati pa se možete prijaviti s odbačenom e-adresom i pregledavati Internet u gotovo potpunoj anonimnosti. 24/7 live chat dostupan je ako vam treba pomoć, a osoblje se čak može daljinski povezati s računalom kako bi instalirali ili konfigurirali softver za vas..

Pros:

 • Australski poslužitelji brzo i deblokiraju većinu geo-ograničenih sadržaja
 • Neograničena širina pojasa, velike brzine i P2P dopuštaju i da je prikladna za bujicu
 • Koristite do šest uređaja istovremeno

Cons:

 • Mali broj poslužitelja za izbor
 • Pomoćno osoblje je dobro, ali djeluje samo tijekom europskog radnog vremena

Sjajna brzina: PrivateVPN je dobar obiteljski izbor. Deblokira 9Sada. Dobro za pregledavanje i bujicu. To bi moglo učiniti s više poslužitelja i nedostaje podrška 24 sata za chat. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju PrivateVPN.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

Mogu li gledati 9Now s besplatnim VPN-om?

Na prvi pogled besplatni VPN-i mogu biti atraktivan potencijal, ali savjetujemo njihovo korištenje iz više razloga. Prvo, s više korisnika nego što njihove mreže mogu podržati, ove usluge mogu ponuditi samo izuzetno male brzine. To ih čini lošim izborom za strujanje jer male brzine dovode do dugog vremena punjenja i mucanja videozapisa. Ako gledate video uživo, to obično znači da ćete u potpunosti propustiti dijelove svoje emisije. Uz to, 9Now ima vrlo stroge mjere blokiranja geo-a, i malo je vjerojatno da ćete mu moći pristupiti s besplatnim VPN-om.

Besplatni VPN-i ne nestaju iz dobrote srca njihovih vlasnika. Oni su posao i kao takvi moraju nekako zaraditi novac. Gotovo uvijek ćete pronaći da umeću oglase, ali to nije jedini način na koji ostvaruju prihod. Neki pohranjuju kolačiće za praćenje na korisnikovom uređaju; oni im omogućuju prikupljanje vrijednih podataka o navikama pretraživanja potrošača koje se kasnije mogu prodati najpovoljnijem ponuđaču, obično bez korisnikova znanja.

Te usluge dolaze s značajnim sigurnosnim rizicima. Istraživanje je pokazalo da na Google Play Storeu postoje desetine besplatnih VPN aplikacija koje nose zlonamjerni softver. Nadalje, mnogi besplatni VPN-ovi koji ne pokušavaju zaraziti vaš uređaj omogućuju korisnicima pregledavanje bez šifriranja i podložni su propuštanju DNS-a i IPv6. Poznate usluge ne garantiraju ni vašu sigurnost, kao što smo otkrili 2015., kada je otkriveno da Hola olakšava botnet sa propusnim opsegom svojih kupaca.. Najbolji način da ostanete sigurni je korištenje VPN-a s pravilima o privatnosti koji se prvo odnose na korisnika.

Povezano: Kako dobiti australijsku IP adresu

Mogu li se prijaviti za 9Now iz inozemstva?

9 Sada morate stvoriti račun prije nego što zapravo možete gledati bilo što, bilo da je uživo ili na zahtjev. Međutim, ne postoje naknade za plaćanje i ovaj postupak traje samo minutu; morat ćete samo potvrditi svoju adresu e-pošte.

Pomalo neobično, čitava je 9Now geo-zaključana, a ne samo njezini videozapisi. To znači da ako ste izvan Australije, nećete se čak ni moći registrirati ako nemate VPN.

Što mogu gledati u 9Now?

9Now nudi prilično veliku knjižnicu sadržaja uživo i na zahtjev. U nastavku smo naveli neke od najpopularnijih naslova ove usluge:

 • 2 Slomljene djevojke
 • Borderline
 • Ellen
 • ER
 • Love Island Australia
 • Steven Universe
 • Teorija velikog praska
 • Glas
 • Yokai Watch
 • Mladi Sheldon

Vidi također:

 • Najbolji VPN-ovi za Australiju
 • Kako dobiti australijsku IP adresu
 • Kako gledati australsku TV u inozemstvu
 • Kako gledati Foxtel Go u inozemstvo s VPN-om
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 47 = 48

Adblock
detector