5 najboljih VPN-a za Švedsku u 2020. godini

5 najboljih VPN-ova za Švedsku

Postoji nekoliko razloga zbog kojih biste se možda željeli uključiti u VPN vezu u Švedskoj, kao što je to slučaj čuvajte svoju internetsku aktivnost privatnom, sigurno torrent datoteke ili gledajte lokaliziranu verziju Netflixa. Bez obzira na razlog, jasno je da korištenje VPN-a ima dovoljne prednosti na minskom polju privatnosti koje danas čini internet. Kao takav, u ovom članku će se raspravljati o razlozima zbog kojih se stanovnici Švedske ili oni koji posjećuju zemlju trebaju odlučiti za VPN i najidealnije za tu svrhu..

U ostatku ovog posta ćemo istražiti detalje zašto smo za Švedsku odabrali te VPN-ove, ali Ako imate samo vremena za brzi povratak, evo naših najboljih izbora:

 1. ExpressVPN Naš izbor broj 1 za Švedsku. Poslužitelji u 94 zemlje optimizirani za brzinu odlični su za strujanje i preuzimanje. Čvrsta sigurnost i bez prometnih zapisa. Deblokira većinu glavnih web lokacija za strujanje poput Netflixa. 30-dnevno jamstvo povrata novca pokrivate li.
 2. NordVPN Najbolja vrijednost VPN-a koji ima dobru brzinu i ima obilje mogućnosti za očuvanje sigurnosti i privatnosti. Deblokira streaming web mjesta poput Netflixa s lakoćom.
 3. CyberGhost  Brz, jeftin VPN odličan je za streaming i pruža snažne značajke privatnosti. Aplikacije jednostavne za upotrebu odlične su za početnike.
 4. IPVanish Izvrsno za Kodi korisnike koji preferiraju uslugu prilagođenu daljinskom upravljaču. Snažna sigurnost i dobre brzine.
 5. PrivateVPN Dobro s deblokiranjem regionalnih Netflix knjižnica. Mala, ali rastuća mreža koja postiže dobre brzine za streaming.

VPN funkcionira usmjeravanjem cijelog prometa koji teče prema i iz vašeg uređaja preko šifriranog tunela. Korištenje VPN-a ima dvostruku prednost održavanja vladinih agencija za nadzor i onemogućavanje bilo koga da nadgleda vaš digitalni otisak. VPN vam može odobriti pristup geo-ograničenom sadržaju koji obično nije dostupan u Švedskoj, poput američke verzije Netflixa.

Vrhunski VPN davatelji koje smo spomenuli na ovom popisu nude širok izbor lokacija poslužitelja za odabir. To znači da je moguće dobiti IP adresu iz Švedske, čak i ako ste trenutno u SAD-u, Velikoj Britaniji, Australiji, Njemačkoj, Kanadi, Indiji, Kini, Hong Kongu, Francuskoj, Norveškoj ili Japanu.

Kriteriji za odabir VPN-a za Švedsku

Postoji mnoštvo VPN pružatelja usluga koje možete odabrati, ali ne nude svi usporedive usluge. Da bi se našao na popisu najboljih VPN-ova za Švedsku, davatelji usluga trebaju ispunjavati sljedeće standarde:

 1. Ima široku mrežu poslužitelja diljem svijeta, uključujući lokacije u Švedskoj
 2. Poznato je da dobro radi s servisima za streaming u geo-ograničenjima
 3. Nudi brzu i pouzdanu uslugu uz minimalno vrijeme zastoja
 4. Koristi snažne parametre šifriranja, tako da vaša lokacija ostaje skrivena
 5. Omogućuje istodobne veze
 6. Pruža vrhunsku korisničku podršku

Najbolji VPN-ovi za Švedsku

Evo našeg popisa najboljih VPN-ova za Švedsku:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN na vrhu je naše liste kao najbolji VPN za Švedsku zbog nekoliko čimbenika. To je jedan od najtežih VPN pružatelja usluga koji uključuje vojne šifrirane standarde, velike brzine i uistinu globalnu mrežu.

U vrijeme pisanja usluga, ovaj pružatelj nudi više od 3.000 poslužitelja za izbor, uključujući opcije u Švedskoj. Sjedište je na Britanskim Djevičanskim otocima i nije podložno zakonima o zadržavanju podataka koji su dobili odobrenje države. ExpressVPN pouzdano deblokira različite multimedijske usluge sa ograničenim protokom podataka, uključujući američke Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime Video i BBC iPlayer. Ako ste zaglavili, njegova bi chat usluga uživo trebala pružiti trenutačnu podršku.

ExpressVPN osmišljen je da čuva vašu internetsku aktivnost sigurnom i sigurnom. Koristi 256-bitnu AES enkripciju; koji se smatra vodećim industrijskim standardom, koji se također naziva i "vojna klasa". Postoji ugrađena sklopka za ubijanje interneta, zajedno sa zaštitom od curenja DNS-a, tako da uvijek ostanete sigurni u šifriranom tunelu. Ovaj davatelj ima pravilo da ne pohranjuje detaljne korisničke zapise, uključujući IP adrese. Nudi glatke, jednostavne aplikacije za Android i iOS, kao i moderne, intuitivne verzije radne površine za Windows i MacOS. Jedna pretplata omogućuje tri istodobne veze.

Pros:

 • Radi preko 3000 servera u 94 zemlje, uključujući Švedsku
 • Pristupite geo-ograničenom sadržaju s bilo kojeg mjesta
 • Brz i pouzdan izbor, djeluje besprijekorno u Švedskoj
 • Značajke kriptiranja, sigurnosti i privatnosti zadane su vrijednosti
 • Nudi 24/7 chat uživo

Cons:

 • Nešto skuplje od nekih njegovih konkurenata

NAJBOLJI VPN ZA ŠVEDSKU: ExpressVPN je naš najbolji izbor. Ima veliku poslužiteljsku mrežu koja je optimizirana za brze veze. Teško pobijediti na privatnosti i sigurnosti. Deblokira streaming web mjesta s kojima se bore ostali VPN-ovi. Postoji 30-dnevno jamstvo vraćanja novca bez prestanka, tako da možete isprobati bez rizika.

Pročitajte našu recenziju ExpressVPN.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Panama-sjedištem NordVPN ima reputaciju usredotočenu na privatnost. Njegova mreža od preko 5.100 poslužitelja obuhvaća 62 zemlje; Sama Švedska ima 134 kuće. Kao takav, nećete imati problema s povezivanjem sa serverom u skandinavskoj zemlji ili drugim u Europi i Sjevernoj Americi.

NordVPN-ove velike brzine čine ga idealnim za strujanje. Kad to kombinirate sa dokazanom sposobnošću deblokiranja medijskih stranica poput US Netflix, HBO, Amazon Prime, ESPN i još mnogo toga; ti imaš pravog pobjednika. Usluga je vrlo prilagodljiva; korisnici mogu odabrati poslužitelj koji optimizira određene zadatke, uključujući streaming HD videozapisa. Ovaj pružatelj na svojoj web stranici također nudi bazu znanja putem koje možete potražiti koji poslužitelji se koriste za određene zadatke, poput deblokiranja Netflixa.

Ne predviđamo brige na zaštiti privatnosti ili šifriranja. NordVPN ne pohranjuje nikakve korisničke podatke pa su male šanse da su ikada izloženi. Istovremeno, davatelj ima stroge sigurnosne standarde koji uključuju 256-bitnu enkripciju, OpenVPN protokol, internetsku sklopku i zaštitu od propuštanja DNS-a.

Aplikacije su dostupne za Android, iOS, Windows i MacOS. Osnovni plan omogućava istodobno povezivanje šest uređaja.

Pros:

 • Upravlja mrežom s više od 5000 poslužitelja u 63 zemlje, uključujući 157 poslužitelja Švedska
 • Deblokira najpopularnije usluge streaminga sa geološkim zaključavanjem
 • Snažne sigurnosne i privatne vjerodajnice
 • Brzina je dovoljno brza za HD streaming
 • Korisnička usluga dostupna je putem 24/7 chat uživo

Cons:

 • Aplikacija za radnu površinu može biti neugodna za upotrebu i treba ju ažurirati

NAJBOLJI PRORAČUN VPN: NordVPN je dobar izbor vrijednosti. S velikom mrežom poslužitelja širom svijeta, ovo je dobra općenita opcija koja deblokira Netflix i većinu ostalih streaming usluga. Izvrsne podatke o privatnosti i sigurnosti. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu recenziju NordVPN-a.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

Rumunjska-sjedištem CyberGhost prošao je kroz neke poteškoće u menadžmentu u posljednjih godinu dana. Ali to je samo pomoglo u tome, i usluga je sada znatno ugašena. Broj poslužitelja eksponencijalno je porastao sa svega nekoliko desetaka na gotovo 3.600. Smješteni su u 59 država, uključujući Švedsku koja ugošćuje 50.

CyberGhost može vam pomoći da odaberete poslužitelj za deblokiranje određene usluge streaminga, uključujući američke Netflix, BBC iPlayer i Amazon Prime Video. Samo odaberite Unblock Streaming način rada unutar VPN klijenta.

Ovaj davatelj uzima sigurnost i privatnost vrlo ozbiljno; Sve su uključene 256-bitna enkripcija, savršena tajna naprijed, prekidač za internet ubijanje i DNS zaštita od curenja. Ponovo su poboljšanja u arhitekturi sustava uslijedila nakon snažnih ulaganja u osnovnu ponudu. Vjerojatno je da će CyberGhost proizvod u skoroj budućnosti postati još napredniji.

Činjenica da je sjedište u Rumunjskoj znači da nije potrebno pohraniti nikakve korisničke podatke. To podupire interna pravila o ne evidentiranju IP adresa ili drugih podataka koji bi mogli identificirati web aktivnost. Dodatne sigurnosne značajke uključuju blokiranje oglasa, zaštitu od zlonamjernog softvera i praćenje.

Usluzi možete pristupiti na Androidu, iOS-u, Windows-u ili MacOS-u. Trenutno, jedna pretplata omogućava istodobno povezivanje sedam uređaja. To je povećanje u odnosu na raniju politiku od pet i vrijedi u trenutku pisanja.

Pros:

 • Radi na 84 poslužitelja u Švedskoj i preko 3000 širom svijeta
 • Dobra sigurnost i ne pohranjuju zapisnike o aktivnostima korisnika
 • Impresivne brzine prijenosa i prijenosa
 • Pronašli smo njihove aplikacije jednostavne za instaliranje i upotrebu

Cons:

 • Neće otključati toliko web lokacija za streaming kao i ostale na ovom popisu

IZBOR POČETNIKA: CyberGhost ima jednostavno postavljanje. Dobro uspijeva u Švedskoj. Dobra opcija ako tražite brzu, pouzdanu vezu i jednostavno sučelje. Može se boriti s deblokiranjem nekih popularnih web mjesta za streaming. 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu korisničku recenziju CyberGhosta.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanish

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

SAD-sjedište IPVanish jedan je od rijetkih pružatelja VPN-a koji je odabrao samostalno upravljanje cijelom svojom mrežom poslužitelja, za razliku od onih koji ili iznajmljuju prostor na farmama poslužitelja, ili upravljaju outsourgom trećoj strani.. I to čini prilično pristojan posao po bilo kojem mjerilu; davatelj ima preko 1200 poslužitelja u globalnom otisku više od 60 zemalja. 14 poslužitelja nalazi se u Stockholmu, glavnom gradu Švedske.

IPVanish je poznat miljenik torrentera i Kodi korisnika jer im omogućuje da preuzmu Android APK izravno na svoj uređaj. Sučelje je daljinsko upravljanje prilagođeno Kodi uređajima kojima nedostaju tipkovnica i miš. Ne uspije deblokirati Hulu, ali će raditi s drugim medijskim web mjestima kao što je BBC iPlayer.

Kao što je pravilo kod prethodna dva pružatelja usluga, protokoli za šifriranje vojnog stupnja su jednaki za tečaj. Konkretno, on nudi 256-bitnu enkripciju, savršenu tajnu prema naprijed, DNS zaštitu od curenja i internetski prekidač. To znači da će vaša IP adresa sigurno ostati izvan štete. IPVanish se pridržava stroge politike zabrane zapisa, što znači da uopće nema zadržavanja u prometu ili zapisnicima veza..

Ovaj je pružatelj nedavno nadogradio ante s ponudom kako bi se omogućilo da se 10 uređaja istovremeno poveže sa svakim planom. Dodatna nadogradnja je dodavanje 24/7 live chat-a za korisničku podršku. Nudi aplikacije za Android, iOS, Windows i MacOS.

Pros:

 • Radi u 14 poslužitelja u Stockholmu, a više od 1200 širom svijeta
 • Impresivne značajke sigurnosti i privatnosti
 • Radi u više od 60 zemalja, izvrsno za deblokiranje geo-ograničenih sadržaja

Cons:

 • Aplikacije ne rade u Kini
 • Nema korisničke podrške

DO 10 UREĐAJA: IPVanish ima veliku mrežu poslužitelja. Općenito čvrst za bujice, P2P & Korisnici Kodi-ja. Pridržavajte se najvišeg standarda privatnosti, ali možete se boriti s deblokiranjem nekih popularnih web mjesta za streaming. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN sjedište joj je zapravo Švedska. To je prilično novi ulagač u VPN krajolik, no on iznad svoje težine napreduje velikim, robusnim brzinama i mogućnošću deblokiranja geo-ograničenog sadržaja. Neke web stranice kojima upravlja je Netflix, BBC iPlayer, Hulu, HBO i Amazon Prime Video.

Trenutno je ponuda poslužitelja PrivateVPN relativno mala s nešto više od 80 poslužitelja na 56 lokacija. Dvije od njih nalaze se u Švedskoj. Ali davatelj smo imali divan učinak u našoj korisničkoj recenziji kada je prosuđivano sa stanovišta brzine i enkripcije; to ga čini dobrim izborom za čitav spektar web aktivnosti.

Snažne sigurnosne i privatne značajke ugrađene su u PrivateVPN-ov proizvod. Korisnici mogu birati između 128 i 256-bitne enkripcije, a također im se nudi savršena tajnost naprijed, prekidač za internetsko ubijanje i DNS zaštita od curenja. Osnovni plan omogućuje istovremeno povezivanje pet uređaja.

Pružatelj nudi aplikacije za Windows, MacOS, iOS i Android.

Pros:

 • Radi na poslužiteljima optimiziranim za brzinu u Stockholmu i Kisti
 • Deblokira gotovo sav geografski ograničeni streaming sadržaj koji smo testirali
 • Snažne značajke zaštite i privatnosti

Cons:

 • Nema 24/7 chat uživo
 • Mali broj poslužitelja
 • Za rad u Kini treba ručno podešavanje

VELIKA BRZINA: PrivateVPN je dosljedno pouzdan. Dobar za opću upotrebu i HD Streaming. Nema podršku 24/7 uživo. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu recenziju PrivateVPN.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

Mogu li koristiti besplatni VPN u Švedskoj?

Izdvojili smo pet najbolje plaćenih VPN usluga za Švedsku - vjerovatno je da ćete naići na nekoliko besplatnih ponuda tijekom svog lova na odgovarajućeg davatelja. Ovo su primamljivi za korisnike koji se prvi put susreću, ali postoje problemi sa širokom uporabom.

Većina davatelja besplatnih VPN-a pokušava unovčiti svoju uslugu putem neželjene reklame ili čestih prekida kako bi nadogradili na plaćene usluge. Kao takvi, oni nisu zainteresirani za pružanje besprijekornog iskustva za korisnike koji ne iskašljaju početni iznos novca. To praktično znači da biste mogli biti podvrgnuti slabim standardima šifriranja, izdržati vrijeme čekanja za povezivanje s poslužiteljem i morati se nositi s ograničenjem podataka. Potonje znači da je besplatni VPN obično loš izbor za podatke koji zahtijevaju značajne podatke poput strujanja videa, igranja online igara ili čak pristupa bankarskim i financijskim uslugama.

Drugi razlog za isključivanje korištenja besplatnog VPN-a su jezivi postupci u kojima su se uključili neki davatelji usluga. To uključuje iskorištavanje korisničke propusnosti za stvaranje armija botneta i zarazu domaćinskih uređaja zlonamjernim softverom kako bi se minirali podaci. Krajnji trošak korištenja tih usluga može biti štetan za vaš novčanik i bezbrižnost.

Zašto bih trebao koristiti VPN u Švedskoj?

Unatoč svom statusu zemlje prvog svijeta, Švedska je zapravo jedan od najvećih svjetskih potrošača piratskog sadržaja. Ova dinamika seže do svojih ranih dana kao domaćin poznatog mjesta za bujice, The Pirate Bay. Prema New York Timesu, Šveđani su ilegalno preuzeli 280 milijuna filmova i televizijskih emisija u 2014. godini, pri čemu je gotovo jedna trećina stanovništva priznala da se redovito bavi praksom. Ukupno gledajući, procjenjuje se da djela koštaju Švedsku gotovo 100 milijuna američkih dolara izgubljenog prihoda godišnje.

Od kasnih dana, švedske vlasti poduzele su značajne korake kako bi poboljšale percepciju zemlje kao nelegalnog sadržaja i strujnog centra. Presuda suda u veljači naložila je lokalnom davatelju internetskih usluga (ISP) da preda imena kupaca koji redovito ilegalno preuzimaju sadržaj. To je donekle izazvalo raspravu u zemlji, pri čemu je ISP odbio odustati i ukazao na privatnost svojih kupaca kao uvjerljiv prioritet. Odluka je sada u žalbi. Međutim, ako se podržava, to bi moglo dovesti do efekta snježne kugle s ostalim davateljima internetskih usluga i davatelja usluga mobilne širokopojasne mreže prisiljeni predati osobne podatke.

Dodatni razlog da se odlučimo za VPN u Švedskoj je inicijativa Spridningskollen (Sharing Watch) koju su stvorili privatni kolekcionari duga, Gothia Law i PR agencija, Prime. Oni djeluju u ime vlasnika autorskih prava, Scanbox Entertainment, Noble Entertainment, Atlantic i Crystalis Entertainment. Ukratko, inicijativa omogućuje vlasnicima autorskih prava pristup svojim osobnim podacima na Internetu putem vašeg davatelja internetskih usluga bez uključivanja policije ili sudskog poziva. Temelji se na EU direktivi.

Spridningskollen cilja na korištenje posebnog softvera kako bi provjerio preuzimate li materijal zaštićen autorskim pravima. Ako bude proglašen krivim, može vam se naplatiti i do 250 USD za svako kršenje zakona. Stopa optužnica je spora, sa samo 11 slučajeva između 2009. i 2012., ali potraga je u tijeku. Upotreba privatnog kolektora duga pojačava bojazni da će zahtjevi za plaćanjem biti agresivni, kao i napori za praćenje vašeg internetskog ponašanja. Ako trenutno vršite muku u Švedskoj na otvorenoj vezi bez dodatnih značajki privatnosti ili sigurnosti, onda se stavljate u veliku opasnost i riskirate sudski poziv. U stvari, neki davatelji internetskih usluga surađuju sa Spridningskollen-om jer su oni obvezni prikupiti dio plijena.

DISCLAIMER: Comparitech ne potiče upotrebu VPN-a za ilegalno strujanje sadržaja. Prije nego što odlučite krenuti na tu rutu, obratite se lokalnim zakonima. Ako imate bilo kakvih pitanja, onda je najbolje razgovarati s odvjetnikom u vašoj zemlji prebivališta.

Povezano: Je li bujica sigurna? Je li ilegalno? Jeste li vjerovatno uhvaćeni??

Koliko su snažni Švedski zakoni o privatnosti?

Zakoni o zaštiti privatnosti u zemlji pomalo su miješani. Na papiru postoje snažni mehanizmi za švedske stanovnike da pristupe nefiltriranom i otvorenom webu bez ikakvih ograničenja ili drugih uskih grla. Oni odgovaraju njegovom imidžu kao bastionu za ljudsku slobodu, slobodu govora i jarku demokraciju.

Međutim, zemlja je svoju primjenu prava intelektualnog vlasništva podigla na razinu na kojoj utječe na osobnu slobodu. Kao što je istaknuto u prethodnom odjeljku, privatni sakupljači dugova i trolovi s autorskim pravima imaju besplatan novac u državi kako bi izvukli novac od nesumnjivih žrtava.

2009. godine Švedska je donijela zakon FRA, pravnu mjeru kojom se od strane državnih tijela sankcionira nadzor nad sadržajem internetskog prometa. To je stvorilo kontroverzu i pokrenulo raspravu jer su zakoni nadišli mandat nadzora koji je zacrtala Europska komisija.

U zemlji je također bilo pokušaja davatelja internetskih usluga prisili korisnike da plaćaju VoIP usluge poput Skypea. Lokalni telekomunikacijski pružatelj usluga TeliaSonera pokušao je to početkom 2012. godine, ali morao je povući odluku nakon što je bio pod snažnom kritikom. Umjesto toga, najavili su dva odvojena plana cijena za mobilni promet, ostavljajući ih potrošačima da prekoputaju više novca za bolje brzine.

Savjeti za korištenje VPN-a u Švedskoj

Prvi redoslijed poslovanja je odlučivanje o davatelju usluga. Preporučujemo vam da pročitate kako mini-recenzije, tako i one detaljnije navedene na kraju svake. Nakon što se odlučite za VPN koji funkcionira za vas, jednostavno se prijavite s podacima o kreditnoj kartici. Nakon provjere autentičnosti, trebali biste dobiti e-poštu s podacima za prijavu izravno od pružatelja VPN-a. Koristite ga za povezivanje na VPN poslužitelj po vašem izboru.

Pristup knjižnicama Netflixa u Švedskoj

Ako se prijavite na svoj Netflix račun dok ste u Švedskoj, automatski ćete biti povezani s knjižnicom Netflix Švedska. To vrijedi čak i ako je račun prvi put registriran u SAD-u ili Kanadi. Jedini način da se prevlada ovo ograničenje jest prvo povezivanje s VPN serverom. Na primjer, ako pokušavate dobiti pristup američkom Netflixu dok ste u Švedskoj, tada ćete se morati povezati s poslužiteljem u SAD-u.

Netflix već neko vrijeme aktivno blokira VPN kako bi zaštitio zakone o autorskim pravima. Vjerojatno ćete se nalaziti na kraju primanja poruke o pogrešci proxyja ako se to dogodi. No, neki VPN-ovi i dalje rade s uslugom, a istakli smo one koji se rade u svakoj od mini recenzija gore. Ako imate problema, uvijek je dobro zatražiti korisničku podršku za najprikladnije poslužitelje.

Gledanje švedske televizije i pristup bankarskim uslugama u inozemstvu

Deseci tisuća stanovnika Švedske svake godine putuje izvan svoje zemlje. Mnogi više imaju prebivalište izvan skandinavske države, bilo zbog posla ili obrazovanja. Dobivanje švedske IP adrese može vam pomoći da ostanete u kontaktu s lokalnim programiranjem, gledate Allsvenskan ili se bavite on-line bankarstvom s davateljima poput Nordea i SEB banke.

Švedska televizija, kojom dominiraju Sveriges Television, TV4 Group, Modern Times Group i Discovery Networks Švedska, ima niz besplatnih protoka i premium (plaćenih) paketa. Neki će kanali koje ove tvrtke nude prihvatiti IP adrese iz bilo kojeg dijela svijeta, dok će drugima biti potrebna švedska i račun..

Većina bankarskih i financijskih institucija ne ograničavaju svoje usluge, ali obično nameću stroge kontrole usklađenosti ako se pokušate prijaviti s uređaja s ne-lokalnom IP adresom. To može značiti odgovor na dodatna sigurnosna pitanja ili razgovor s predstavnikom korisničke podrške.

U oba je slučaja lakše koristiti VPN da biste dobili švedsku IP adresu prilikom boravka izvan zemlje. Jednostavno odaberite poslužitelj koji se nalazi u Švedskoj i dobro ide.

"Zastava i čamac, skeleri u daljini", chas B licenciran pod CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Adblock
detector