5 najboljih VPN-ova za ABC Go i Freeform Go u 2023. godini (tako da možete gledati s bilo kojeg mjesta)

5 najboljih VPN-ova za ABC Go i Freeform Go

Ako živite u SAD-u, možda ste se navikli na pristup ABC-u i Freeformu putem Interneta. Stoga će vam biti šok kada putujete u inozemstvo i otkrijete njihove dvije web stranice, ABC.go.com i Freeform.go.com, neće vam dopustiti gledanje nijednog videa. Ne možete čak ni doći do struje kanala uživo ako ste izvan zemlje. Blokove na inozemnom pristupu možete prevladati pomoću VPN-a.

Ne rade sve VPN-ove s ova dva kanala. Sve su medijske tvrtke dužne blokirati inozemni pristup, a to uključuje i blokiranje VPN-ova. Međutim, neki ulažu više napora nego drugi. ABC je jedno od najtežih web mjesta za dobivanje iz inozemstva.

Budući da obitelj web stranica ABC predstavlja snažan izazov VPN-ima, neke tvrtke koncentriraju sve svoje mogućnosti izbjegavanja otkrivanja na nekoliko poslužitelja. Dakle, možete se prijaviti na VPN i povezati se s najbližim američkim poslužiteljem samo kako biste utvrdili da VPN ne može ući u ABC ili Freeform. Važno je znati na koje se servere mogu prijaviti. Sve usluge na ovom popisu testirane su i olakšat će strujanje iz Freeform-a i ABC-a. Međutim, u nekim slučajevima morate odabrati određene poslužitelje u SAD-u.

Dobivamo nekoliko detalja o svim VPN-ovima koji su napravili ovaj popis. Međutim, ako vam je potreban kratak sažetak, evo našeg popis najboljih VPN-ova za ABC Go i Freeform Go:

 1. ExpressVPN naš izbor broj 1 za ABC Go i Freeform Go! Neke od najboljih mogućnosti deblokiranja u svojoj klasi. Brzi poslužitelji širom svijeta sa sigurnim i jednostavnim aplikacijama. Izvrsno za strujanje. 30-dnevno jamstvo povrata novca pokrivate li.
 2. NordVPN Proračunski pružatelj usluga koji ne kompromitira brzinu i sigurnost. Tisuće poslužitelja kratko rade na deblokiranju popularnih web stranica za streaming.
 3. CyberGhost Jeftini davatelj usluga koji se jednostavno postavlja i koristi. Bili smo impresionirani njihovim brzinama strujanja tijekom testiranja.
 4. PrivateVPN Dobar nadolazeći VPN koji dobro funkcionira s ABC Go, Freeform Go i mnogim drugim popularnim drugim uslugama streaminga..
 5. StrongVPN Jednostavne aplikacije s dobrim mogućnostima deblokiranja. Ovisno o vašem postavljanju, možda ćete trebati ručno konfigurirati vezu.

Najbolji VPN-ovi za ABC Go i Freeform Go

Da biste odabrali pravu uslugu koja će se koristiti s ABC i Freeformom, potreban vam je VPN sa sljedećim atributima:

 • Ima dobru brzinu
 • Može deblokirati ABC i Freeform
 • Može ih koristiti bilo tko, a ne samo računalni stručnjaci
 • Ima poslužitelje u SAD-u

Srećom, gotovo svi VPN-ovi na svijetu imaju poslužitelje u SAD-u, tako da taj zahtjev nije tako teško ispuniti. Međutim, zapravo deblokiranje video stream je test koji velika većina VPN-ova na tržištu ne uspije proći.

1. ExpressVPN

ExpressVPNSij 2023.blokira ABC GO & Besplatni obrazac DOBIJENO januara 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN je izvrstan za streaming videa jer vam omogućava vrlo velike brzine prijenosa. Usluga je također vrlo dobra u zaobilaženju regionalnih ograničenja za veliki broj video streaming usluga, uključujući Netflix i Amazon Prime, što ovaj VPN stavlja u gornji odjel. Ne mogu svi poslužitelji u Sjedinjenim Državama izbjeći otkrivanje na ABC i Freeform. Zatražite korisničku podršku 24 sata dnevno, na koji se server treba povezati.

ExpressVPN ima poslužitelje u 94 zemlje, tako da možete pristupiti regionalnim web lokacijama s ograničenim pristupom i u mnogim drugim zemljama.

Možete dobiti ExpressVPN aplikaciju za Windows, Mac OS X, macOS, Android, iOS i Linux. Verzija Linuxa uslužni je program naredbenog retka, pa ga ne možete koristiti putem grafičkog sučelja. Ako imate tablet Amazon Fire, Fire TV ili Firestick, ExpressVPN je dostupan u Amazonovoj trgovini aplikacija. Na svoj usmjerivač možete instalirati VPN da biste pokrili sve uređaje u kući.

ExpressVPN izrađuje vlastiti firmver rutera; možete kupiti unaprijed konfigurirani wifi usmjerivač s njim instaliranim ili ga sami instalirati na kompatibilnom modelu rutera. Možete odabrati koji će uređaji povezani s WiFi mrežom usmjerivača proći kroz VPN. Veza s vašeg kućnog usmjerivača koristi samo jedan od vašeg trosatnog spoja, iako će pokriti sve uređaje u vašem domu.

Ako gledate ABC ili Freeform putem svog preglednika, ExpressVPN čini proširenje za preglednike Chrome, Safari i Firefox. Dodatak je više alternativni kontroler za VPN aplikaciju i ne funkcionira sam. Za upotrebu proširenja preglednika morate imati otvoren i pokrenut radnu verziju VPN-a za radnu površinu.

Drugi alat koji ExpressVPN pruža zaobilazeći regionalna ograničenja je njegova MediaStreamer usluga. Ovo je pametno DNS rješenje i za njegovo korištenje morate unijeti ExpressVPN DNS adresu u mrežne postavke. Ako koristite uređaj koji nije kompatibilan s ExpressVPN aplikacijom, poput Xboxa, umjesto toga možete postaviti MediaStreamer.

Služba pomoći ExpressVPN vrlo je kompetentna i možete im se obratiti u bilo koje doba dana ili noći svaki dan u godini putem chat chat-a na web mjestu usluge.

Pros:

 • Poslužitelji u 20 američkih gradova mogu otključati geo-ograničeni sadržaj s bilo kojeg mjesta
 • Brzina poslužitelja odlična je za HD streaming i brza preuzimanja
 • Jednostavan za upotrebu i postavljanje s aplikacijama za mnoštvo platformi
 • Šifriranje najboljih u klasi osigurava solidnu sigurnost i privatnost
 • 24/7 live chat vraća vas na bilo koja tehnička pitanja

Cons:

 • Napredna konfiguracija za korisnike napajanja malo je ograničena

Najbolji VPN za ABC Go & Freeform Go: ExpressVPN je naš najbolji izbor. Vodi put za deblokiranje najpopularnijih američkih streaming i sportskih usluga. Izuzetne brzine za gledanje HD-a bez međuspremnika i potpunu sigurnost i privatnost. Isprobajte bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

  5 najboljih VPN-ova za Oman: Zaštitite svoju privatnost i pristup Netflixu, Skypeu i drugim uslugama.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda – dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPNDeblokira ABC GO & Besplatni obrazac DOBIJENO januara 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN nema poteškoća s pristupom videozapisima na web stranicama ABC i Freeform. VPN također pruža dobre brzine, tako da ne biste trebali probijati provale, pauze ili mucanja tijekom reprodukcije.

Tvrtka upravlja s ukupno 5.133 poslužitelja u 60 zemalja širom svijeta, tako da ima puno kapaciteta. Za ABC i Freeform odaberite poslužitelj u SAD-u. Bilo koji od NordVPN poslužitelja u SAD-u trebao bi vas uvesti u ABC i Freeform.

Stranica s popisom poslužitelja omogućuje vam povezivanje s određenim poslužiteljem, a ne s bilo kojim poslužiteljem u zemlji. Poslužitelji nisu identificirani prema lokaciji grada, već samo brojem. Popis poslužitelja prikazuje latenciju poslužitelja i koliki je kapacitet poslužitelja trenutno u upotrebi. Obično se ima smisla povezati s poslužiteljem koji vam je geografski najbliži. Međutim, ako je taj poslužitelj već jako zauzet, bolje bi vam bilo da koristite udaljeniji poslužitelj, ali manje zauzet.

NordVPN nudi aplikacije za Windows, Mac OS X, macOS, iOS i Android uređaje. Ručno možete konfigurirati VPN na Linux računalima i wifi usmjerivačima. Ako usmjerivač povežete s jednim od NordVPN servera u SAD-u, čini se da će se svi uređaji u vašem domu nalaziti u Sjedinjenim Državama. Ta veza usmjerivača koristi samo jednu od šest dopuštenih veza istovremeno, bez obzira na to koliko uređaja u vašem domu koristi tu jednu vezu.

Na preglednike Chrome i Firefox možete instalirati proširenje preglednika NordVPN. Ovo vrlo dobro funkcionira i preći će vas kroz proxy sustav otkrivanja ABC i Freeform. Kada umjesto proširenja upotrebljavate proširenje za preglednik, VPN pokriva samo vaš preglednik.

Web stranica NordVPN uključuje prozor za razgovor uživo, gdje možete postaviti brza pitanja operativnom centru za pomoć. Tim za podršku je vrlo brz, a odgovor biste mogli dobiti za nekoliko minuta.

Pros:

 • Preko 1.700 poslužitelja u SAD-u može deblokirati gotovo sve
 • Pružatelj usluga bez kompromisa za sigurnost i privatnost
 • Aplikacije dostupne na većini glavnih mobilnih i stolnih platformi
 • Dobar za streaming, čak i pri HD brzinama
 • Nudi 24/7 chat uživo

Cons:

 • Moguće je odabrati samo lokaciju, a ne određeni poslužitelj

NAJBOLJI PRORAČUN VPN: NordVPN je dobar izbor vrijednosti. Dobar all-rounder koji dobro funkcionira s američkim streaming sadržajem. Čvrsta sigurnosna i privatna značajka. Sadrži do 6 uređaja. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju NordVPN-a.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. CyberGhost

CyberghostDeblokira ABC GO & Besplatni obrazac DOBIJENO januara 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost bez problema ulazi u ABC i Freeform. Usluga ima VPN lokacije u 59 država svijeta, uključujući dosta toga u Sjedinjenim Državama. CyberGhost nudi velike brzine za strujanje video sadržaja.

Aplikacija je dostupna za Windows, Mac OS X, macOS, Android i iOS. VPN možete ručno postaviti na Linux računalima i na usmjerivačima. Kao i kod ostalih VPN-ova na ovom popisu, usmjerivač će pokriti sve uređaje u vašem domu, ali koristi samo jedan od vaših dodataka za istovremeno povezivanje. Možete istovremeno povezati do sedam uređaja.

Zaslon aktivnosti aplikacije CyberGhost prilagođava postavke usluge prema onome što želite raditi na mreži. Jedna od tih opcija je Unblock Streaming (Uključi streaming), koji navodi nekoliko kanala za streaming za deblokiranje, ali ABC i Freeform nisu na popisu. Dakle, trebali biste odabrati Anonymous Surfing umjesto toga i odlučiti se povezati s poslužiteljem u Sjedinjenim Državama.

Na Help Desk možete se obratiti putem prozora za razgovor uživo na web mjestu CyberGhost tijekom europskog radnog vremena. Možete podići kartu za podršku u korisničkom području web mjesta i poslati e-poštu timu za podršku.

Pros:

 • Preko 200 poslužitelja u SAD-u zaobilazi većinu geo-ograničenja.
 • Ispitivanje je pokazalo impresivne brzine za strujanje
 • Dobra sigurnost i ne pohranjuju zapisnike o aktivnostima korisnika
 • Opcija s niskim cijenama s aplikacijama prilagođenim početnicima

Cons:

 • Ne deblokira sve američke knjižnice na Netflixu

VELIKA VRIJEDNOST: CyberGhost je jednostavan za upotrebu. Dobro cijenjeni performans. Dobro u deblokiranju ABC Go & Freeform Go, ali može se boriti s nekim drugim popularnim web lokacijama za strujanje. Dolazi s 45-dnevnom garancijom povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. PrivateVPN

PrivateVPNDeblokira ABC GO & Besplatni obrazac DOBIJENO januara 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN nudi velike brzine i može deblokirati ABC iz inozemstva. Ispravan poslužitelj za ABC nije uvijek isti. Međutim, potražite popis poslužitelja za onaj koji u svoje ime uključuje ABC. To je obično isti poslužitelj koji će vas uvesti u druge američke TV usluge. Ako imate Članstvo u Hulu ovo je poslužitelj koji biste trebali koristiti kako biste ušli u tu uslugu. Ako ne možete uočiti poslužitelj koji je optimiziran za usluge streaminga videa, obratite se Službi za pomoć.

PrivateVPN ima samo 100 poslužitelja, što je znatno manje od ostalih VPN-ova na ovom popisu. Međutim, tvrtka širi svoje poslužitelje širom, pružajući joj prisutnost u 56 zemalja. Tvrtka nudi aplikacije za Windows, macOS, Mac OS X, Android i iOS operativne sustave. Možete postaviti i VPN na Linux računalima i usmjerivačima.

  Koje zemlje plaćaju najviše, a najmanje za Netflix?

Baš kao i ostale premium VPN usluge na ovom popisu, PrivateVPN ruter vezu smatra jednom od dozvoljenih šest istodobnih veza iako se svi uređaji u vašoj kući mogu povezati s VPN serverom preko nje.

PrivateVPN pruža najbolju korisničku podršku. Grupu za tehničku podršku možete kontaktirati putem prozora za razgovor uživo na web mjestu. Ako se osjećate preopterećenim svojim problemom, tehničar za podršku može daljinski preuzeti kontrolu nad vašim računarom, pronaći problem i riješiti ga s vašim dopuštenjem. Tim za podršku također se može kontaktirati putem e-pošte ili putem web obrasca za ulaznicu za podršku na korisničkom području web stranice PrivateVPN.

Aplikacija za VPN funkcionira vrlo dobro i ako odaberete odgovarajući poslužitelj, vjerojatno više nećete trebati kontaktirati tim za podršku. 30-dnevno jamstvo povrata novca pokazuje da je PrivateVPN uvjeren u svoju uslugu i vratit će vam novac ako ga ne zadovoljite.

Pros:

 • Poslužitelji u 9 američkih gradova postižu dobru brzinu strujanja
 • Dobijanje popularnosti zbog rastućeg popisa web mjesta koja deblokiraju
 • Pruža sigurnu, šifriranu vezu

Cons:

 • Za rad u Kini treba ručno podešavanje
 • Razgovor uživo nije non-stop

Sjajna brzina: PrivateVPN je dobar obiteljski izbor. Deblokira mnoge popularne američke emisije i dopušta do 6 uređaja na istom računu. Mala mreža poslužitelja, ali brze veze. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju PrivateVPN.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda – uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

5. jakVPN

StrongVPNDeblokira ABC GO & Besplatni obrazac DOBIJENO januara 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.StrongVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

StrongVPN poslužuje poslužitelje u 47 gradova u 24 zemlje, s ukupno 683 poslužitelja. Ovaj VPN prelazi ABC proxy sustave za otkrivanje, omogućava pristup ABC Go i Freeform Go iz bilo kojeg mjesta na svijetu.

StrongVPN nudi aplikacije za Windows, macOS, Mac OS X, Android i iOS. VPN možete ručno instalirati i na Linux računala, usmjerivače, Amazon uređaje i set-top-boxe.

StrongVPN je nedavno obnovio svoju aplikaciju i sada je izuzetno jednostavan za upotrebu. Deblokira Netflix i Hulu i radi u Kini.

Kupci mogu dobiti pomoć uživo ili na web stranici poslati kartu za podršku.

StrongVPN omogućuje vam povezivanje s uslugom pet puta odjednom. Ako konfigurirate VPN na vašem usmjerivaču, veza će kanalizirati sve internetske aktivnosti svih uređaja u vašem domu i koristiti samo jednu od dodijeljenih veza..

StrongVPN svim svojim kupcima daje 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pros:

 • Nema problema s deblokiranjem ABC Go i Freeform Go s više lokacija za testiranje
 • Dobre aplikacije za sve glavne platforme
 • Mnoge opcije konfiguracije ugodit će korisnicima napajanja, torrenterima i onima koji trebaju Tor

Cons:

 • Na ovom popisu je dostupno nekoliko lokacija poslužitelja od ostalih davatelja usluga
 • Neki će korisnici možda smatrati minimalističkim dizajnom ograničavajućim
 • Otkrili smo da njihova korisnička podrška pomalo nedostaje tehničke stručnosti

TRUSTY i pouzdan: StrongVPN je privatna i sigurna. Izvrsno za korisnike koji žele deblokirati strujanje sadržaja u SAD-u. Budite spremni na ručnu konfiguraciju poslužitelja. 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu StrongVPN recenziju.

StrongVPN Kupon uštedite dodatnih 20% na bilo koji planGET DEALDispon se primjenjuje automatski

Kako deblokirati ABC Go i Freeform Go iz inozemstva

ABC je jedan od glavnih zemaljskih TV kanala i nudi neke od najboljih programa na svijetu. Vrhunskoj zabavi ABC-a može se besplatno pristupiti putem web stranice usluge. Kanal ABC Family promijenio je naziv u Freeform 2016. Kanal cilja na dobni raspon od 14 do 34. ABC je u vlasništvu Disneya.

ABC Go je puno lakši za pristup tom Freeform Go-u. ABC uključuje Freeform u paketima za kućnu zabavu. Ako uslugu imate kod kuće, možete joj pristupiti i putem interneta. Međutim, za pristup mrežnom sadržaju morate se prijaviti s pojedinostima svog davatelja usluga kućne televizije. To znači da ljudi koji žive izvan SAD-a ne mogu dobiti besplatan pristup Freeformu.

Možete se pretplatiti na video usluge treće strane koje uključuju Freeform. Te usluge uključuju Sling TV i YouTube TV. Međutim, postoji ulov. Kada postavite račun s nekom od ovih usluga, oni će upiti lokacijske usluge vašeg preglednika, a ne vašu IP adresu, kako bi otkrili gdje se nalazite. Ako Youtube ili Sling vide da se nalazite izvan Sjedinjenih Država, neće vam dopustiti da gledate Freeform. U tim slučajevima većina VPN-a mijenja samo vašu IP adresu, a ne lokaciju koju je objavio vaš preglednik, tako da samo VPN neće pomoći. Srećom, proširenje preglednika ExpressVPN mijenja prijavljenu lokaciju vašeg preglednika u slučajnu točku u blizini odabranog VPN poslužitelja, tako da je savršeno za ove usluge.

Dakle, ako imate adresu u SAD-u, možete gledati Freeform na internetu ako ga već imate u paketu za kućnu televiziju ili ako se prijavite za internetski paket dok ste još u SAD-u. Kada putujete u inozemstvo, samo se povežite s web stranicom Freeform ili internetskim TV paketom putem VPN servera u SAD-u. Ako nemate adresu u SAD-u, jedina vam je mogućnost da pristupite Freeformu ako vi prijavite se na YouTube TV ili Sling TV dok posjetite Sjedinjene Države.

ABC je puno izravniji. Jednostavno morate koristiti VPN uslugu koja može zaobići proxy sustave za otkrivanje web stranice. ABC je jedna od najtežih video usluga za pristupiti. Još je teže deblokirati nego Netflix, za koji se općenito smatra da je kamen postignuća VPN-a. Čak i u slučajevima najboljih VPN-ova, neće ih svi njihovi američki poslužitelji uvesti u ABC Go. Preporučljivo je pitati službu za pomoć vašeg VPN-a za preporučene poslužitelje za pristup web mjestu ABC.

  Како до ИП адресе за Египат

Ograničenja pristupa ABC Go

VPN je vrsta “proxy.„Po zakonu, punomoćnik je netko tko se zalaže za nekog drugog i potpisuje ugovor ili prisustvuje sastanku u ime te druge osobe. U mrežnoj tehnologiji koncept je prilično sličan. Internetski proxy prima zahtjeve koje vaše računalo šalje web poslužiteljima. Potom te zahtjeve predstavlja u ime vašeg računala.

Svako računalo spojeno na Internet mora imati jedinstvenu adresu. To se zove IP adresa, a vašu je vjerojatno dao vaš davatelj internetskih usluga. IP adrese se dodeljuju prema lokaciji. Poslužitelj ABC Go-a provjerava IP adresu zahtjeva za videozapisom kako bi otkrio odakle potječe zahtjev. Ako se ta lokacija nalazi izvan SAD-a, medijski poslužitelj vratit će pogrešku umjesto video stream

Ako pokušate pristupiti videozapisu na ABC.go.com izvan SAD-a, prikazat će vam se poruka:

“Pogreška – 405-18 Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo kasnije ili nas kontaktirajte za dodatnu pomoć. “

ABC otkriva VNP

Bilo koji od najboljih VPN-ova za ABC Go koji preporučujemo gore, trebao bi riješiti taj problem. Ako se povežete s poslužiteljem u SAD-u, VPN klijentski softver na vašem računalu prvo će preusmjeriti sav vaš dolazni i odlazni internetski promet na taj poslužitelj. Sva komunikacija između VPN klijenta i VPN poslužitelja je šifrirana. Ovo stvara tunel koji sprječava bilo koga da preskače vaše internetske aktivnosti. Čak su i informacije o zaglavlju u vašem prometu kodirane, pa nitko ne može vidjeti s kojim web lokacijama i uslugama komunicirate.

Organizacije koje redovno prate vaš internetski promet su davatelj internetskih usluga i vlada zemlje u kojoj se nalazite. ISP može zabilježiti adrese svih web stranica koje posjetite. Također može blokirati pristup određenim web lokacijama i usporiti vezu za određene aktivnosti ako to odlučite. Poznati su brojni davatelji internetskih usluga koji usporavaju promet struje putem video zapisa kako bi uštedjeli troškove. VPN tunel blokira svu analizu vašeg prometa. Ako vaš davatelj internetskih usluga ne može primijetiti web stranice koje posjetite, ne može blokirati pristup, niti usporiti vezu niti prijaviti vaše aktivnosti.

Dakle, VPN-ove imaju dvije prednosti kada želite pristupiti ABC Go. Oni zavaravaju medijski poslužitelj web stranice da otkriva vašu lokaciju kao Sjedinjene Države. VPN će vas zaštititi i od pokušaja vlade i ISP-a da kontroliraju ili nadgledaju vaš pristup web lokacijama poput ABC Go. U nekim zemljama svijeta vlada ne želi da njezini ljudi pristupaju prekomorskim stranicama za zabavu i vijesti. VPN može zaobići internetsku cenzuru.

ABC Go proxy sustavi za otkrivanje

VPN probirni sustavi poznati su kao “sustavi za otkrivanje proxyja.“ABC Go ima vrlo kompetentan proxy detektor i može uočiti većinu VPN-ova na tržištu. Ako vaš VPN ne može prevariti web lokaciju ABC kada pokušate gledati videozapis, umjesto toga vidjet ćete ovu poruku:

“Pogreška – 403-1: 1028 Čini se da postoji problem s postavkama vaše mrežne lokacije. Za pomoć se obratite svom davatelju internetskih usluga. “

Ovdje je snimka zaslona ove poruke koja se pojavila dok sam pokušavala gledati epizodu Moderna obitelj.

ABC otkriva VNP

Ovu ćete poruku dobiti i kad pokušate gledati Bakelorette, Opća bolnica, Uzmi dva, ili bilo koji drugi popularni ABC show bez VPN-a.

ABC koristi istu tehnologiju na svom Freeform web mjestu, tako da čak i nakon što preskočite obruče kako biste dokazali da imate valjanu pretplatu na kanal kod kuće, i dalje ćete biti blokirani za gledanje ako se nalazite izvan Sjedinjenih Država. Tako je nećete moći gledati Melissa i Joey, Baby tata, ili Mladi i gladni na kanalu.

To pokazuje da ne možete jednostavno odabrati nijedan VPN; samo se stvarno možete pouzdati u najbolje VPN-ove za deblokiranje ABC Go i Freeform Go.

VPN za ABC Go i Freeform Go

Sastavili smo ovaj popis VPN-a za ABC Go i Freeform Go jer je teško znati koji VPN-ovi deblokiraju koje video usluge prije nego što se prijavite. Ako otkrijete da vaš VPN ne može deblokirati Freeform ili ABC nakon što ga platite, trošit ćete svoj novac.

Svaka od ovih VPN-ova nudi jamstva povrata novca. To znači da niste zarobljeni u službi. Možete otkazati i vratiti sav svoj novac.

Testirali smo VPN-ove na ovom popisu i zaobišli ABC proxy sustav za otkrivanje. To nam je omogućilo gledanje programa ABC izvan Sjedinjenih Država. Uštedjet ćete sebi puno vremena i problema ograničavanjem VPN pretraživanja na uslugama preporučenim u ovom vodiču.

Ovi VPN-ovi dobit će vam mnoštvo video web mjesta, ne samo ABC i Freeform. Kao što vidite iz opisa načina rada VPN-a, ove usluge nisu samo za zaobilaženje regionalnih ograničenja na web stranicama. Oni također štite vašu privatnost i poboljšavaju vašu sigurnost. Kako vlade i korporacije širom svijeta nameću sve više i više ograničenja pristupa internetu, sve će vam biti teže doći do web stranica i usluga koje želite koristiti. Ako putujete u inozemstvo, suočit ćete se s još većim preprekama slobodi interneta. Ubrzo ćete ustanoviti da vaš VPN vrijedi svakog pena.

Koristite li VPN da biste ušli u ABC i Freeform iz inozemstva? Koji je vaš omiljeni VPN? Jeste li imali problema s bilo kojim VPN-om na našem popisu? Ostavite nam poruku u odjeljku Komentari u nastavku i recite nam o svojim VPN iskustvima.

About the author

Comments

 1. Živim u SAD-u i često koristim ABC i Freeform putem interneta. Međutim, kada putujem u inozemstvo, često se suočavam s blokadama pristupa ovim web stranicama. Srećom, postoji rješenje – VPN. Međutim, ne svi VPN-ovi rade s ABC i Freeformom. Stoga je važno odabrati pravu uslugu koja će vam omogućiti pristup ovim web stranicama. Preporučujem ExpressVPN, koji ima veliki broj poslužitelja u SAD-u i omogućuje vam brzo strujanje videa. Također, njihova korisnička podrška je vrlo korisna u pronalaženju najboljeg poslužitelja za pristup ABC-u i Freeformu. Ukratko, ako putujete u inozemstvo i želite pristupiti ABC-u i Freeformu, ExpressVPN je najbolji izbor.

Comments are closed.