5 najboljih VPN-ova za AMC kako biste mogli gledati u inozemstvu (izvan SAD-a)

Također ćemo vam pokazati kako pomoću VPN-a i najboljih opcija koje možete koristiti AMC možete pristupiti s bilo kojeg mjesta na svijetu. Također ćemo vam pokazati kako možete kanalizirati TV postaju putem vašeg Roku okvira izvan Sjedinjenih Država.

Najbolji VPN-ovi za AMC: Kako deblokirati AMC iz inozemstva

AMC je dom ljudi, Hodajući mrtvaci, Propovjednik, i Dietland. Zabava dostupna na AMC-u je najviše kvalitete i kanal je dostupan u sklopu kućnog TV kabela ili pakiranja posuđa. Kanal je dostupan s TV paketima koje prodaje NA&T U-stih, krmanoš,  DirecTV, Mreže za suđe, Optimalno, Spektar, fios by Verizon, i Xfinity.

Ako AMC nabavite kod kuće, možete ga gledati i na mreži. Međutim, možete ga gledati samo u Sjedinjenim Državama i Kanadi. Ako se kvalificirate za internetsku uslugu zahvaljujući pretplati na kućni kabel, ali odete izvan matične zemlje na odmor ili na posao, nećete moći strujati AMC iz inozemstva.

Postoji način da se ovaj problem riješi. Samo trebate instalirati VPN tako će vam se činiti da se nalazite u Sjedinjenim Državama ili Kanadi pružajući vam američku ili kanadsku IP adresu. Ovom metodom AMC možete gledati putem interneta iz Australije, Velike Britanije, Francuske ili bilo kojeg drugog svijeta.

Podrobnije ćemo pogledati svaki VPN koji je uvršten na naš top 5 popis, ali ako niste imali vremena pročitati cijeli članak, evo naših najboljih izbora:

 1. ExpressVPN Naš izbor 1 za AMC. Super brzi poslužitelji, izvrsni za streaming. Deblokira AMC odasvud na većini ostalih popularnih streaming platformi. Jednostavne aplikacije. 30-dnevna garancija povrata novca.
 2. NordVPN Pružatelj usluga koji ne štedi na kvaliteti. Velika mreža poslužitelja, uključujući poslužitelje u SAD-u i Kanadi. Dobre brzine za streaming i preuzimanje.
 3. CyberGhost Impresivne brzine za davatelja usluga na kraju proračuna na tržištu. Jednostavno postavljanje i započinjanje čini sigurnu opkladu za početnike.
 4. IPVanish Svestran pružatelj usluga koji se može postaviti na gotovo bilo kojoj platformi. Pouzdani poslužitelji koji pružaju pristojnu brzinu strujanja.
 5. PrivateVPN Najnoviji davatelj usluga na ovoj listi s rastućom mrežom brzih poslužitelja. Deblokira AMC i čitav niz strujanja sadržaja.

Najbolji VPN-ovi za gledanje AMC-a u inozemstvu

Kada tražite web za VPN usluge, VPN-ovi na koje naiđete mogli bi biti održivi ili gomila smeća. Budući da morate pretplatiti pretplatu za VPN unaprijed, isprobavanje svakog VPN-a za AMC moglo bi biti skupo i dugotrajno. Teško smo podigli za vas da pronađemo najbolje VPN-ove za AMC.

Morate biti sigurni da vaša VPN usluga ima sljedeće mogućnosti:

 • Velika brzina za streaming videozapisa (tako da se ne slaže u međuspremnik)
 • Pouzdana i stalna usluga
 • Poslužitelji u SAD-u ili Kanadi
 • Aplikacije koje je lako instalirati i koristiti

Svaka AMC VPN navedena dolje može deblokirati struje i na AMC-ovoj web stranici i u njihovim aplikacijama za mobilne uređaje i set-top uređaje.

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječanj 2020.blokira AMC testirano jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN nema problema s zaobilaženjem regionalnih ograničenja na web stranicama medija i ima izvrsnu brzinu za streaming videa. Usluga ExpressVPN uključuje pristup preko 3000 servera u 94 zemlje. ExpressVPN ima poslužitelje koji poslužuju AMC gledatelje i u SAD-u i Kanadi.

Aplikacija ExpressVPN samoinstalira se i preuzima s web stranice tvrtke. Možete dobiti aplikacije za Windows, Mac OS X, MacOS, iOS, Android, i Linux. Aplikacija ExpressVPN dostupna je i za Amazon Fire tablete, Amazon Fire TV, i Amazon Fire stick. Možete i ručno konfigurirati VPN Kupina telefoni.

ExpressVPN čini aplikaciju za izbor wifi rutera, koji internetski promet sa svih povezanih uređaja preusmjerava putem VPN-a. Aplikacija usmjerivača je daleko jednostavnija za upotrebu od bilo koje alternative otvorenog koda i savršena je za uređaje koji ne podržavaju VPN aplikacije poput Roku i pametni televizori. Možete ga sami instalirati ako imate kompatibilan usmjerivač ili kupite usmjerivač s unaprijed instaliranim VPN-om izravno s ExpressVPN-a..

Proširenje preglednika koji kontrolira VPN aplikaciju dostupno je za Krom, Firefox, i preglednike Safari. ExpressVPN također pokreće DNS proxy uslugu pod nazivom MediaStreamer koji izmiču regionalnim ograničenjima web mjesta za streaming videozapisa, ali ne uključuje šifriranje i zaštitu privatnosti pune VPN. MediaStreamer je savršen za streaming uređaja poput Xboxa i Apple TV-a koji ne podržavaju pune VPN aplikacije, ali omogućuju vam izmjenu zadanih DNS postavki.

ExpressVPN omogućava svakom kupcu da povežite se s uslugom tri puta odjednom. Veza s usmjerivačem smatra se jednim od raspoređivanja na tri uređaja iako pokriva sve uređaje u vašem domu.

Tim za podršku može se kontaktirati 24 sata dnevno putem chata uživo na web mjestu ExpressVPN. Tiket za podršku možete podići i putem web obrasca koji je dostupan u korisničkom području.

Pros:

 • Izuzetno brzi poslužitelji točkasti širom svijeta i optimizirani za HD streaming bez puferiranja
 • Radi s poslužiteljima u desecima američkih i kanadskih gradova, mogu lako deblokirati većinu streaming web stranica iz inozemstva
 • Šifrirano šifriranje, sigurnost i privatnost u cijelosti
 • Jednostavan za upotrebu i postavljanje s aplikacijama za mnoštvo platformi
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • 24/7 podrška uživo

Cons:

 • Ne ide vam jeftino, koristite kupon za popuste

NAJBOLJI VPN za gledanje AMC-a u inozemstvu: ExpressVPN je naš najbolji izbor. Brzo postaje omiljeno za AMC korisnike s velikom mrežom poslužitelja koji je prilagođen za brze veze. Jednostavne aplikacije za sve operativne sustave. Odlično surađuje sa svim glavnim streaming uslugama, uključujući Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer i SkyGo. Teško pobijediti na privatnosti i sigurnosti. Postoji 30-dnevno jamstvo vraćanja novca bez prestanka, tako da možete isprobati bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPNDeblokira AMC testirano u siječnju 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN čini sjajnu aplikaciju koja s mapom prikazuje kartu svijeta u svakoj zemlji u kojoj tvrtka ima poslužitelje. Sve što trebate učiniti je kliknuti na marker da biste se povezali s tom lokacijom. Mreža poslužitelja NordVPN sastoji se od 5.133 poslužitelja u 60 zemalja uključujući Kanadu i Sjedinjene Države. Alternativni zaslon za odabir poslužitelja prikazuje sve servere na popisu. Svaki zapis poslužitelja pokazuje kašnjenje i učitavanje poslužitelja koji će vam pomoći da odaberete poslužitelj na koji ćete se povezati.

Aplikacija radi Windows, Mac OS X, MacOS, Android, i iOS uređaji. VPN možete postaviti i na Linux računala i usmjerivači. Proširenje preglednika NordVPN za Krom i Firefox dovoljno je zaobići regionalna ograničenja na web stranici AMC-a.

Dobivate doplatak od šest istodobnih veza s NordVPN-om. Kao i kod ostalih VPN-ova na ovom popisu, usmjerivačka veza koristi samo jedan od vaših dodataka za vezu dok pokriva sve uređaje u vašem domu.

Web stranicu NordVPN ima objekt za razgovor gdje možete potražiti pomoć u osnovnom postavljanju i rješavanju problema. Teže probleme tehničari rješavaju obrazac za prijavu ulaznica na web stranici ili putem e.

NordVPN usluga nudi velike brzine za streaming videa i dobra je zaobilaženje regionalnih ograničenja video web mjesta poput Netflixa i Hulu.

Pros:

 • Radi s velikim brojem HD streaming-a optimiziranih poslužitelja širom svijeta
 • Preko 2000 servera u SAD-u & Kanada može deblokirati gotovo sve
 • Vrhunska sigurnost i zaštita privatnosti
 • Politika bez zapisnika
 • Nudi 24/7 chat uživo

Cons:

 • Može odabrati lokaciju poslužitelja u gradu, ali ne na određenim poslužiteljima

NAJBOLJI PRORAČUN VPN: NordVPN je dobar izbor vrijednosti. Dobar svestrani suradnik koji dobro radi s AMC-om u inozemstvu. Jake sigurnosne značajke i omogućuje istodobnu upotrebu do 6 uređaja s jednog računa. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju NordVPN-a.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. CyberGhost

CyberghostDeblokira AMC testirano u siječnju 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

Aplikacija za CyberGhost deblokirat će AMC iz inozemstva. Dozvoljeno vam je sedam istodobnih veza. Kao i kod ostalih VPN-ova na ovom popisu, možete ručno postavi na usmjerivač da pokrijete sve uređaje u vašem domu dok koristite samo jednu od vaših sedam veza. Aplikaciju CyberGhost možete instalirati na Windows, Mac OS X, MacOS, Android, i iOS uređaji. Trebate instalirati VPN Linux računala ručno.

Mreža poslužitelja CyberGhost proteže se u 59 zemalja, uključujući SAD i Kanadu. To je jedan od najbržih VPN-ova koje testiramo, pa je nesmetan HD streaming sigurno moguć. CyberGhost aplikacija navodi nekoliko web stranica za streaming koje može deblokirati, ali AMC nije na popisu. Bez obzira na to, nismo imali problema s deblokiranjem AMC-a prilikom povezivanja s američkim poslužiteljem.

Glavni fokus centra za podršku CyberGhost-a je kroz web mjesto baza znanja odjeljak. Ako tamo ne možete pronaći odgovor na svoje probleme, možete se javiti služba za pomoć putem web obrasca ili putem e-maila.

Pros:

 • Radi u blizini 900 poslužitelja u raznim gradovima diljem SAD-a i Kanade
 • Neki od najbržih poslužitelja za strujanje koje smo testirali
 • Čvrsta privatnost i sigurnosne značajke omogućene su prema zadanim postavkama
 • Aplikacije se jednostavno instaliraju i koriste - dobra je opcija za početnike

Cons:

 • Nije prikladno za one koji trebaju kontrolu naprednih značajki

ODLIČNO ZA STREAMING: CyberGhost pruža pristup mnogim geo-ograničenim sadržajima, a njegove jednostavne aplikacije idealne su za početnike. Planovi dolaze s 45-dnevnim jamstvom povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishDeblokira AMC testirano u siječnju 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish je sa sjedištem u SAD-u i ima vrlo velike brzine, tako da je izvrsno za streaming videa. Aplikacija radi Windows, Mac OS X, MacOS, Android, iOS, Amazon Fire tablete, Amazon Fire TV, i Amazon Fire stick. Možete i ručno konfigurirati VPN usmjerivači. Veza usmjerivača pokriva sve uređaje u vašem domu i koristi samo jedan od dodijeljenog uređaja deset istodobnih veza.

Tvrtka ima više od 1300 poslužitelja na 75 lokacija širom svijeta, uključujući Kanadu i SAD.

IPVanish tim za podršku nije dostupan na mreži. Međutim, putem korisničkog područja možete podići kartu za podršku na web mjestu IPVanish te putem njega možete povezati službu za pomoć e.

Pros:

 • Sa oko 690 poslužitelja u Sjevernoj Americi, može deblokirati gotovo sve stranice za strujanje u HD brzinama
 • Vrlo dobro surađuje s dodacima Kodi za korisnike na daljinskom upravljaču
 • Impresivne brzine i pouzdane veze
 • Dobro obrađuje više istodobnih veza

Cons:

 • Korisnička podrška je malo spora
 • Nisu svi poslužitelji deblokirali Netflix

DO 10 UREĐAJA: IPVanish ima veliku mrežu poslužitelja i dobro obrađuje višestruke veze. Jednostavan za upotrebu i preferiraju ga korisnici koji trebaju visoke standarde privatnosti. Ne može deblokirati toliko strujnih servisa kao neki njegovi rivali. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNDeblokira AMC testirano u siječnju 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN je još jedan dobar izbor za pristup AMC-u dok ste u inozemstvu. Ova je tvrtka izvorno stvorena da podrži bujice, pa tako i ima velike brzine i jaka zaštita privatnosti. Aplikacija se može pokrenuti Windows, Mac OS X, MacOS, Android, i iOS. VPN možete uključiti Linux i usmjerivači ručnim postavljanjem.

PrivateVPN dopušta šest istodobnih veza, a usmjerivač koristi samo jedan iako pokriva sve uređaje u vašoj kući.

Mreža poslužitelja uključuje 100 poslužitelja proširilo se u 56 zemalja. SAD i Kanada su na tom popisu, tako da ćete s ovom uslugom moći ući u AMC. PrivateVPN vrlo je dobar u prevladavanju regionalnih ograničenja na mnogim video web mjestima, tako da možete držati korak sa svim svojim omiljenim kanalima dok ste u inozemstvu..

Osoblje za pomoć je vrlo korisno i trebalo bi biti u stanju riješiti sve probleme sa kojima se možete susresti. Možeš podići kartu za podršku na web mjestu ili obratite se službi za pomoć e-poštom. objekt za razgovor uživo na web lokaciji omogućuje vam da razgovarate izravno s tehničarima. Ovaj je objekt za druženje osoblje tijekom radnog vremena Švedske.

Pros:

 • Steknu solidnu reputaciju zbog rastućeg popisa web mjesta koja deblokiraju
 • Naši testovi otkrili su impresivne brzine HD streaminga
 • Može istovremeno povezati do šest uređaja

Cons:

 • Manje poslužitelja za odabir od ostalih davatelja koji su viši na ovom popisu
 • Za rad u Kini treba ručno podešavanje
 • Pomoćno osoblje je poznato, ali djeluje samo tijekom švedskog radnog vremena

Sjajna brzina: PrivateVPN je dobar obiteljski izbor. Deblokira strujanje sadržaja u SAD-u, uključujući AMC i Netflix. Omogućuje do 6 uređaja na istom računu. Mala mreža poslužitelja, ali brze veze. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju PrivateVPN.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

Mogu li koristiti besplatni VPN za AMC?

Uopšteno, nemate nešto za ništa. Web stranice poput Netflixa i AMC-a vrlo su teško ući u njih. Nije mnogo plaćenih VPN-a uspješno ispucati regionalna ograničenja.

Tako, nema mnogo plaćenih VPN-a može deblokirati AMC, a kamoli besplatan. U većini slučajeva, ograničenja postavljena na besplatni VPN čine ih beskorisnim za pristup uslugama streaminga videa. Streaming video uključuje prijenos puno podataka i tako dalje udarit ćete ograničenje podataka u roku od nekoliko dana, posebno ako struji u HD-u. Ako nema ograničenja podataka, vjerojatno postoji ograničenje propusnosti, što rezultira punjenjem i videozapisima loše kvalitete.

Mnogi besplatni VPN-ovi koriste beskrupulozne taktike za ostvarivanje prihoda. Neki ubacuju oglase na web stranice, ubrizgavaju kolačiće za praćenje u vaš web preglednik ili nose zlonamjerni softver.

Zašto je AMC blokiran?

Da bi se provodili zakoni države i prava licenciranja emitera, pružatelj usluga strujanja mora otkriti gdje se gledatelj nalazi, ili odabrati odgovarajući videozapis ili blokirati pristup.

Kao AMC je zainteresiran za emitiranje samo u SAD-u i Kanadi, kupuje samo prava za prikazivanje videozapisa u tim zemljama. Ne otkupljuje prava za prikazivanje videozapisa u Meksiku, Brazilu, Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje. Drugi emiteri kupuju ta prava.

Svaki se ugovorni uvjet mora izvršiti. Ograničenja licenciranja sadržaja odnose se na sve usluge strujanja medija, uključujući internetski radio. Ne samo da će AMC blokirati inozemne gledatelje, već će provjeriti i VPN aktivnost. Medijske tvrtke znaju za VPN-ove i zakonske obveze od njih zahtijevaju poduzmite sve raspoložive mjere da spriječite prekogranični pristup. Te radnje uključuju otkrivanje VPN-a i njihovo blokiranje.

Mnogi VPN-ovi odustaju od pokušaja ulaska na web stranice za strujanje medija kao što je AMC. Vrlo je teško pronaći besplatni VPN koji će vas uvesti u AMC - jednostavno ne mogu priuštiti režijske troškove potrebne za pouzdano deblokiranje AMC-a.

Konfigurirajte VPN na usmjerivaču za Roku, Chromecast, pametni televizor

Ne podržavaju svi uređaji VPN-ove. Ako želite gledati AMC na Roku, Chromecast ili Smart TV, morat ćete pronaći drugi način da ih povežete s VPN-om..

VPN na fizičkom wifi usmjerivaču

Jedno rješenje je instalirajte VPN na wifi usmjerivač. Velika je korist toga što će istovremeno pokriti sve internetske uređaje u vašem domu.

Proces postavljanja različit je za svaku vrstu usmjerivača i svaku drugu VPN uslugu. Svaki VPN koji preporučujemo gore uključuje baza znanja na njegovoj web stranici gdje možete pronaći upute za instaliranje sustava na usmjerivač.

Nemaju svi wifi usmjerivači postavke koje vam omogućuju konfiguriranje VPN-a. U tim će slučajevima možda trebati promijeniti njihov firmver. Ovo se zove "treperi"Usmjerivač, a ako zabrljate taj postupak, rušite usmjerivač. Ovo se zove "bricking"Usmjerivač, zato budite oprezni.

Provjerite rade li modeli i usmjerivači s bilo kojim od sljedećeg firmvera, koji obično podržavaju VPN-ove:

 • Rajčica
 • DD-WRT
 • AsusWRT
 • OpenWRT

VPN zaštićen virtualni usmjerivač

Druga je mogućnost da kanalizirajte vezu na Roku okvir putem računala ili Maca. Ovom se metodom vaše računalo pretvara u wifi hotspot ili virtualni usmjerivač. Po spajanje Mac-a ili računala na VPN, svi uređaji koji se povezuju s pristupnom točkom zauzvrat se kanaliziraju putem VPN-a.

Vjerovali ili ne, većina prijenosnih računala ima mogućnost emitiranja vlastitih WiFi žarišta. Pogledajte naše upute za Mac i PC.

screencasting

Posljednja opcija je da videozapis bacite s drugog uređaja na vaš Roku ili Smart TV. Bilo koji video player web mjesta koji se pokreće putem preglednika možete prenositi s računala ili pametnog telefona na pametni televizor, Roku ili Chromecast. Uključite, dakle, VPN aplikaciju za svoje računalo ili pametni telefon, a zatim otvorite videozapis na tom uređaju, a zatim ga odatle prebacite na pametni TV, Roku ili Chromecast.

Vidi također:

Kako postaviti Windows virtualni usmjerivač za stvaranje Wi-Fi žarišta

Kako svoj Mac pretvoriti u Wi-Fi usmjerivač zaštićen VPN-om

Kako instalirati VPN na Amazon Fire Stick / Fire TV

Najbolji VPN-ovi za Amazon Fire Stick i Fire TV

Odaberite VPN za AMC

VPN-ovi na našem popisu prevest će vas u AMC kao i na sve ostale kanale u vašem paketu kabelske televizije koji se emitiraju na mreži. AMC ne nudi pretplatu samo na mreži. AMC emisije možete usmjeravati samo ako AMC već imate kod kuće i ako se nalazite u svojoj zemlji.

Osim AMC-a, VPN može deblokirati i mnoge druge streaming usluge prikrivajući vašu lokaciju. Većina VPN-ova koje gore preporučamo također deblokirati Netflix, Hulu i druge web stranice za strujanje.

Koristite li već VPN? Imate li jedan od VPN-a na našem popisu? Koristite li neki drugi VPN da biste ušli u AMC iz inozemstva? Ostavite poruku u odjeljku Komentari u nastavku i podijelite svoje iskustvo.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 + = 73

Adblock
detector