5 najboljih VPN-ova za Fortnite zaobići zabranu VPN-a

Kako igrati Fortnite s bilo kojeg mjesta s VPN-om

Fortnite trenutno je najzaslužnija besplatna igra, ali nažalost, blokirana je u nekim školama, fakultetima i radnim mjestima. Danas ćemo objasniti kako pomoću virtualne privatne mreže (VPN) možete zaobići ovo ograničenje i igrati se Fortnite bez obzira gdje se nalazite. Jeste li primili Fortnite VPN zabrana ili proxy pogreška? Nema problema - prikazat ćemo vam i kako VPN može promijeniti vašu IP adresu, pobijediti IP zabrane i omogućiti vam da se ponovo igrate.

Niže ćemo detaljnije opisati davatelje usluga, ali u slučaju da vam nedostaje vremena, evo ga naš popis najboljih VPN-a za Fortnite:

 1. ExpressVPN Naš najbolji izbor. Ogromna mreža poslužitelja optimizirana za brze veze s malim kašnjenjem. Možete deblokirati najpopularniji streaming sadržaj bez narušavanja vaše privatnosti. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 2. CyberGhost Proračun za Fortnite. Jednostavne aplikacije koje su odlične za početnike i brze poslužitelje.
 3. NordVPN Davatelj dobre vrijednosti s velikom mrežom poslužitelja koji je brz i pouzdan. Uključuje šifriranje i sigurnost vojnog stupnja.
 4. IPVanish Omogućuje 10 istodobnih veza i izvrsno je za igranje Fortnitea na mobilnim uređajima.
 5. VyprVPN Koristi pristojne tehnike maskiranja kako bi se izbjeglo otkrivanje vrste prometa.

VPN-ovi djeluju tako što vaš internetski promet premještaju kroz šifrirani tunel. U praksi to znači da su vaše aktivnosti skrivene i sposobne zaobići mrežne zaštitne zidove i crne popise web mjesta. Također, svaki put kada se povežete dodjeljuje vam novu IP adresu. To znači da se vaše aktivnosti ne mogu lako pratiti i omogućuju vam lako zaobići Fortnite IP zabrane. Kako vaš pružatelj internetskih usluga (ISP) ne može reći točno što radite, VPN-ovi znatno povećavaju vašu privatnost na mreži.

Fortnite ima puno ugrađenog softvera protiv varanja, a budući da se VPN-ovi mogu koristiti za zaobilaženje IP zabrana, Epic Games je dao sve od sebe kako bi spriječio njihovu upotrebu. Ako pokušate koristiti VPN koji nije na našem popisu u nastavku, vidjet ćete sljedeću poruku: "Bili ste uklonjeni s meča zbog kašnjenja na internetu, zbog IP adrese ili uređaja, upotrebe VPN-a ili zbog varanja. Preporučujemo da ne upotrebljavate VPN ili proxy usluge dok pokušavate igrati Fortnite.”

Odabir pravog VPN-a za Fortnite

Svaki je VPN različit, i nisu svi prikladni za upotrebu s njima Fortnite. Neki su, na primjer, brži od drugih, dok drugi nude dodatne sigurnosne opcije ili brže odgovore korisničke podrške. Da biste odredili najbolje VPN-ove za Fortnite, potražili smo usluge koje ispunjavaju dolje navedene kriterije:

 1. Široka mreža poslužitelja za izbor
 2. Vezne brzine, niske kašnjenje
 3. Korisnik trenutačno ne može otkriti ForniteSustav protiv varanja
 4. Primjeri značajke šifriranja i sigurnosti
 5. Pravila zapisivanja koja prvo postavlja privatnost korisnika

Kako igrati Fortnite ili ukloniti IP zabranu putem VPN-a

VPN-ovi se u početku mogu činiti kompliciranim, ali zapravo su vrlo jednostavni za korištenje. Evo kako igrati Fortnite ili ukloniti zabranu IP adrese putem VPN-a:

 1. Prijavite se na jedan od VPN-a na popisu u nastavku (preporučujemo ExpressVPN).
 2. Preuzmite i instalirajte ispravnu verziju VPN softvera za svoj operativni sustav.
 3. Spojite se na poslužitelj (u idealnom slučaju onaj koji je blizu vaše stvarne lokacije, jer time kašnjenje ostaje što je moguće niže).
 4. Pokušajte igrati Fortnite. Trebali biste biti u mogućnosti igrati uobičajeno, a da pritom niste izbačeni ili zabranjeni.

Najbolji VPN-ovi za Fortnite

Ispod je naš popis najboljih VPN-ova za Fortnite:

1. ExpressVPN 

ExpressVPNSiječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN ima više od 2.000 poslužitelja raspoređenih u 94 različite zemlje. To znači da bez obzira gdje se nalazite, u blizini se nalazi poslužitelj koji možete koristiti za igranje Fortnite s minimalnim zaostatkom. To, međutim, ne bi trebao biti problem, budući da su poslužitelji ExpressVPN-a dovoljno brzi za streaming HD videozapisa bez uočljivog punjenja. Kao Fortnite ne koristi nigdje ni blizu propusne širine, to neće predstavljati mnogo problema.
Ova usluga sadrži mnoštvo snažnih sigurnosnih opcija dizajniranih za zaštitu vaših osobnih podataka. Tu je 256-bitna enkripcija omogućena prema zadanim postavkama, savršena tajna naprijed, zaštita od curenja DNS-a i prekidač za zaustavljanje koji zaustavlja prijenos podataka ako se prekinete s VPN-om. ExpressVPN ne bilježi podatke o sesiji ili aktivnosti. 24/7 chat uživo dostupan je u slučaju bilo kakvih problema.

Ovaj VPN ima Windows, Android, MacOS, iOS i Linux aplikacije. Može se ručno instalirati na podržanim mrežnim usmjerivačima.

Pros:

 • Jedan od najbržih VPN-a za streaming s mnogim opcijama poslužitelja idealan je za Fortnite
 • Stroga politika zaštite privatnosti bez trupaca i visoka sigurnost ugrađeni u aplikacije
 • Aplikacije za Windows, MacOS, Android, iOS i Linux
 • Stotine poslužitelja s malim kašnjenjem koje možete izabrati
 • Jednostavno se deblokira Netflix, Hulu, Amazon Prime Video i BBC iPlayer
 • 24/7 korisnička podrška putem live chat-a

Cons:

 • Ovdje nije najjeftinija opcija bez kupona za popust

NAJBOLJI VPN FORTNITE: ExpressVPN je naš najbolji izbor i zadovoljstvo korištenja s Fortniteom. Ima veliku poslužiteljsku mrežu koja je optimizirana za brze veze. Jednostavne aplikacije za sve operativne sustave. Teško pobijediti na privatnosti i sigurnosti. Postoji 30-dnevno jamstvo vraćanja novca bez prestanka, tako da možete isprobati bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost je odličan VPN za igre iz nekoliko razloga: jednostavan je za upotrebu, omogućuje vam da automatski pronađete najbrži od svojih 5.700+ poslužitelja, a čak sadrži i popis najmanje pretrpanih poslužitelja. Idealan je i za strujanje i nudi deblokiranje jednim klikom za neke od najpopularnijih platformi za strujanje, uključujući Amazon Prime Video, Netflix i ESPN.

256-bitna enkripcija i DNS / IPv6 / zaštita od propuštanja prosljeđivanja vrata omogućena je prema zadanim postavkama. Naprednije opcije, poput automatskog blokiranja oglasa i zlonamjernog softvera, prekidača za zaustavljanje i preusmjeravanja HTTPS, mogu se uključiti jednostavnim preklopnikom. CyberGhost ima strogu politiku zapisivanja bez zapisnika, tako da možete vjerovati da je vaša privatnost u dobrim rukama.

Jedna od najboljih stvari u vezi s ovim VPN-om je koliko je potrebno postavljanje. CyberGhost nudi MacOS, iOS, Windows, Linux i Android aplikacije. Može se ručno konfigurirati za rad s podržanim internetskim usmjerivačima.

Pros:

 • Jednostavne aplikacije čine ovo izvrsnim za početak
 • Mreža je nekontrolirana i ima malo kašnjenje
 • Aplikacije se mogu povoljno automatski povezati s najbržim poslužiteljima
 • Ne zadržava zapise o aktivnostima korisnika i pruža snažno šifriranje za zaobilaženje otkrivanja aktivnosti
 • Pouzdana i dobro znana podrška 24 sata dnevno

Cons:

 • Ne radi u Kini ili UAE

NAJBOLJI PRORAČUN VPN: CyberGhost je izvrstan izbor proračuna. Snažan u privatnosti, velike brzine i pouzdan s Fortniteom. Jednostavno je za postavljanje i upotrebu. 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

3. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN ima nekoliko značajki koje ga čine izvrsnim za igranje. Prvo, dostupan je čisti broj poslužitelja (više od 4.500 u 62 zemlje). Ali još bolje, neki od njih posebno su dizajnirani za ublažavanje DDoS napada. Budući da NordVPN dozvoljava do šest istovremenih veza i može deblokirati platforme poput Netflixa, BBC iPlayera i Amazon Prime Video, idealan je za ljude koji traže brzi, sigurni VPN opće namjene..

Ovaj VPN uključuje sve uobičajene sigurnosne značajke - 256-bitnu enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS / IPv6 i prekidač za zaustavljanje - ali također omogućava korisnicima da stvore sofisticiranije postavke. Možete odlučiti koristiti Tor preko VPN-a, automatski blokirati zlonamjerni softver i oglase, pa čak i povezati se s dva VPN-a odjednom. Ne bilježe podatke koji se mogu osobno identificirati, tako da su vaše aktivnosti uvijek privatne.

NordVPN nudi namjenske aplikacije za Windows, Android, MacOS i iOS uređaje. Linux platforme i odabrani bežični usmjerivači su podržani, ali moraju se konfigurirati ručno.

Pros:

 • Ogromna mreža brzih poslužitelja s malim kašnjenjem
 • 256-bitna enkripcija vojne opreme za veliku privatnost
 • Fantastična opcija za strujanje i bujicu
 • Jednostavno zaobilaze ograničenja na glavnim geo-zaključanim platformama
 • Nema nikakve zapisnike

Cons:

 • Aplikacija za radnu površinu pomalo je lagana u odnosu na ostale davatelje usluga

DOBRO SVE KRUG: NordVPN je izvrstan izbor. Dobar svestrani igrač koji se dobro snalazi s Fortniteom. Jake sigurnosne značajke i omogućuje istodobnu upotrebu do 6 uređaja s jednog računa. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish 

IPVanish

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish je VPN s više platformi prilagođenim korisnicima s velikim brzinama i iznenađujuće širokim rasponom sigurnosnih značajki. Ima preko 1.000 poslužitelja širom svijeta, omogućava zapanjujućih 10 istodobnih veza i omogućuje vam igranje Fortnite na mobilnom uređaju bez značajnijeg usporavanja.

IPVanish je idealan za one koji žele sigurno koristiti Internet, čak i kad nisu u kući. Uključuje 256-bitnu enkripciju, prekidač za uklanjanje i zaštitu od DNS-a, IPv6 propuštanja. Međutim, postoji nekoliko naprednijih postavki. Korisnici mogu blokirati LAN promet, zamračiti OpenVPN promet i mijenjati vašu IP adresu u pravilnim intervalima. Ova usluga ne bilježi podatke koji se mogu osobno identificirati tako da se pojedinosti o vašim aktivnostima ne mogu pružiti trećim stranama, čak i ako se to zatraži.

IPVanish nudi namjenske aplikacije za Windows, MacOS, Android, iOS i Amazon Fire TV uređaje. Iako nema aplikacija za Linux uređaje ili usmjerivače, ovaj se VPN može ručno instalirati na ove sustave.

Pros:

 • Mnogo servera s niskim kašnjenjem širom svijeta koji dobro rade s Fortniteom
 • Ne zadržava zapise, ima automatski prekidač i wifi zaštitu
 • Aplikacije se automatski povezuju s poslužiteljima s malim kašnjenjem
 • Omogućuje vam povezivanje 10 uređaja odjednom

Cons:

 • Zahtijeva potporu 24 sata dnevno, ali ulaznice mogu trajati jedan ili dva dana.
 • Aplikacije ne rade u Kini

DO 10 UREĐAJA: IPVanish je sjajan za obitelji kojima je potrebna višestruka veza. Jednostavno za postavljanje i upotrebu s Fortniteom. Preferiraju ga korisnici koji zahtijevaju visoke standarde privatnosti. Ne može deblokirati toliko strujnih servisa kao neki njegovi rivali. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. VyprVPN

VyperVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

VyprVPN ima brze, samostalno održavane poslužitelje širom svijeta, iako su uglavnom grupirani u područjima visokog prometa poput SAD-a, Velike Britanije i Europe. Koristi svoj vlastiti softver Chameleon za maskiranje signalnih znakova koji koristite VPN i kao takva je manje vjerovatno da će biti otkriven prilikom reprodukcije Fortnite ili bilo koju drugu internetsku igru. Nadalje, VyprVPN može deblokirati streaming web stranice poput Netflix, Hulu i Sky Go, tako da je dobro za više od igranja.

Uključene su 256-bitne enkripcije, preklopni prekidač i DNS zaštite od propuštanja. Iako ova VPN bilježi vašu IP adresu izvora, količinu prijenosa podataka i vrijeme veze, ove se informacije koriste samo za dijagnostiku mreže i brišu se nakon 30 dana. VyprVPN nudi 24/7 korisničku podršku putem e-pošte, 365 dana u godini.

Ova usluga ima aplikacije koje se lako instaliraju za Windows, MacOS, iOS i Android. Uz to, VyprVPN nudi detaljne upute koje pokazuju kako ga ručno konfigurirati za rad s Linux platformama i podržanim usmjerivačima.

Pros:

 • Mnogo servera s niskim kašnjenjem u područjima s velikim prometom
 • Dobre mogućnosti maskiranja prometa dobre su u izbjegavanju otkrivanja Fortnitea
 • Brzina je brza i stabilna

Cons:

 • Nije najjeftinija opcija na ovom popisu
 • Aplikacije su glatke, ali nemaju napredne opcije konfiguracije
 • Dvosmjerna struktura cijena malo je zbunjujuća

Neograničeno korištenje podataka: VyprVPN je vrlo razumljiv. Dobre brzine i produženje rada jer su svi serveri u vlasništvu VyprVPN. Nije najjeftinija opcija. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu VyprVPN recenziju.

VyprVPN Kupon uštedite 81% na dvogodišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

Mogu li igrati Fortnite s besplatnim VPN-om?

Možda ćete biti u iskušenju da koristite besplatni VPN sa Fornite, ali toplo savjetujemo protiv toga. Prvo, s manje poslužitelja i više korisnika od svojih premium kolega, besplatni VPN-ovi općenito neće biti u mogućnosti pružiti dovoljno velike brzine za reprodukciju Fortnite glatko. Drugo, Epic Games uložio je mnogo napora u otkrivanju VPN korisnika. Postoji tek nekoliko usluga koje sada pouzdano rade, a ako ste uhvaćeni, suočite se s mogućnošću trajne zabrane računa. Ova vrsta zabrane ne može se zaobići VPN-om, pa zašto riskirati?

Nitko ne pokreće besplatnu VPN uslugu iz dobrote svog srca. Kao i bilo koji posao, i oni postoje kako bi zarađivali. No, s obzirom da ne naplaćuju unaprijed, morali su razviti druge načine ostvarivanja profita. Ove metode kreću se od postavljanja oglasa na web stranice koje posjetite, do praćenja vaših aktivnosti s kolačićima, čak i nakon što prekinete vezu. Nastali profil aktivnosti tada se može prodati trećim stranama bez vašeg znanja.

VPN-ovi su namijenjeni povećanju vaše mrežne sigurnosti, ali mnoge besplatne usluge zapravo predstavljaju značajnu prijetnju vašoj privatnosti. Mnogo besplatnih VPN-ova nemojte kriptirati vaš promet uopće, i još gore, neki čak instaliraju zlonamjerni softver na vaš uređaj. Vidjeli smo slučajeve u kojima su besplatni VPN-i sudjelovali u sjenovitim poslovnim praksama, poput prodaje širine pojasa svojih korisnika da bi se koristili u botnetu. Preporučujemo korištenje pouzdanog pružatelja VPN-a s poviješću zaštite privatnosti svojih kupaca. To vas štiti i sprječava prodaju vaših podataka najvišem ponuđaču.

Koristio sam VPN, ali još uvijek ne mogu igrati Fortnite. Zašto?

Fortnite čini se da imaju tri različite vrste zabrana: jedna na temelju vaše IP adrese, jedna na temelju ID-a hardvera (HWID) jedne od komponenti vašeg sustava (najčešće matične ploče) i ona koja učinkovito čini vaš račun neupotrebljivim. VPN-ovi mogu zaobići samo IP zabrane; možete dobiti drugu IP adresu jednostavnim spajanjem na drugi poslužitelj.

Zabrane hardvera teže je zaobići, ali moguće je. Fortnite forumi su prepuni preporuka za sjenoviti softver koji tvrdi da može promijeniti vaš HWID, no oni predstavljaju stvarnu prijetnju vašem sustavu i u potpunosti ih treba izbjegavati. Umjesto toga, doista odlučni imaju tri izbora: koristiti drugo računalo, ponovo instalirati operativni sustav ili promijeniti svoj HWID u uređivaču registra (ne preporučuje se).

Ako cijeli Fortnite račun je zabranjen, jedini način na koji ga možete ponovo upotrebljavati je ako banku ukine pomoćno osoblje.

Kako mogu ograničiti štetu zabrane računa Fornite?

Ako ste zabrinuti da biste mogli dobiti Fortnite zabrana računa, nekoliko je stvari koje možete učiniti kako biste uklonili neku štetu. Prvo koristite samo račun na kojem niste ništa platili, bilo da je u pitanju kozmetička koža, V-Bucks ili Game Pass. To ne znači da ćete imati pristup samo načinu igre Battle Royale.

Drugo, nakon što se prijavite kod pružatelja VPN-a, slijedite ih na društvenim mrežama. Ako usluga nadogradi svoje mjere otkrivanja, vaš VPN davatelj vjerojatno će objaviti ažuriranje u kojem će reći koji poslužitelji i dalje rade. U nekim slučajevima se može savjetovati da privremeno prestanete igrati. VPN usluge često mogu pobijediti nove značajke otkrivanja tako da ne bi trebalo biti puno zastoja.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 34 = 44

Adblock
detector