5 najboljih VPN-ova za gledanje kanadske televizije u inozemstvu

Želite li gledati kanadske usluge poput TVA, Sportsnet, TSN, RDS i CBC putem interneta? U ovom postu objasnit ćemo kako možete uživo prenositi kanadsku TV. Također ćemo pokazati kako vam virtualna privatna mreža (VPN) omogućuje zaobići regionalna ograničenja i gledati kanadsku TV iz SAD-a, Velike Britanije, Španjolske, Francuske, Njemačke ili bilo kojeg drugog mjesta u inozemstvu.  

5 najboljih VPN-ova za gledanje kanadske televizije u inozemstvu

VPN-ovi šifriraju vaš mrežni promet omogućujući vam da sigurno pregledavate Internet bez da vaše aktivnosti prate hakeri, mrežni administratori ili vaš davatelj internetskih usluga (ISP). Davatelji internetskih usluga imaju povijest snižavanja brzina korisnika koji često struju, ali budući da ne mogu točno reći što radite kada koristite VPN, prebacivanje postaje teže opravdati.

Postoji još jedna korist od strujanja putem VPN-a: oni vam omogućuju pristup geoblokiranim uslugama iz drugih zemalja. Kad se povežete s VPN poslužiteljem, dodijelite vam privremenu IP adresu specifičnu za regiju. Budući da se mnoge platforme za streaming savjetuju s vašom IP adresom kako bi provjerili jeste li u svom emitiranom području, pristup VPN-om postaje krajnje jednostavan putem VPN-a.

Kako gledati kanadsku TV iz inozemstva s VPN-om

Novi ste u VPN-ima i niste sigurni kako započeti? Samo slijedite dolje navedene korake da biste zaobišli geo-ograničenja i gledali kanadsku TV s bilo kojeg mjesta na svijetu:

 1. Prvo odaberite odgovarajućeg VPN davatelja (preporučujemo ExpressVPN).
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju pazeći da nabavite pravu verziju za svoj uređaj.
 3. Upotrijebite svoje vjerodajnice za prijavu u aplikaciju.
 4. Povežite se s jednim od vaših kanadskih poslužitelja VPN-a.
 5. Pokušajte učitati video na odabranu web lokaciju. Reprodukcija se trebala početi gotovo odmah, ali ako ne, pokušajte očistiti predmemoriju preglednika i obrisati bilo koji kolačić.

Ako želite gledati određenu emisiju uživo, toplo vam preporučujemo da isprobate gore navedene korake prije nego što počne. Na ovaj način, ako vaša VPN ne radi onako kako je predviđeno, ipak ćete imati vremena za kontaktiranje korisničke službe i možda neće trebati ništa propustiti.

BESPLATNO dobijte PREMIUM VPN: VPN-ovi obično štede najbolje cijene za dugoročne pretplatnike. No ako vam je potrebno samo kratko vrijeme, primjerice, ako idete na godišnji odmor ili samo želite gledati neki određeni događaj, umjesto toga možete koristiti besplatnu probnu verziju ExpressVPN-a od 30 dana. Morate platiti unaprijed, ali možete otkazati u bilo kojem trenutku kako biste dobili puni povrat. To učinkovito znači da možete dobiti visokokvalitetni VPN besplatno, bez ikakvog rizika.

Odabir pravog VPN-a za streaming kanadske televizije

Novacima je često teško odlučiti koji VPN koristiti. Uostalom, postoji toliko mnogo izbora i svaka je usluga nešto drugačija. Na primjer, neki nude veće mreže, dok se drugi usredotočuju na pružanje najbržih brzina ili najjačih sigurnosnih značajki. Da bismo pronašli najbolje VPN-ove za gledanje kanadske televizije u inozemstvu, potražili smo one koji ispunjavaju sljedeće kriterije:

 • Može deblokirati popularne kanadske usluge poput CBC, TVA i Sportsnet
 • Ima veliku mrežu, u idealnom slučaju s više kanadskih poslužitelja
 • Koristi moćnu enkripciju i uključuje razne druge sigurnosne značajke
 • Zapisnici nemaju osobne podatke, ili još bolje, uopće, ne vodi evidenciju
 • Ima dobru podršku na više platformi s minimalnom funkcionalnom razlikom između desktop i mobilnih aplikacija

U nastavku smo naveli najbolje VPN-ove za streaming kanadske televizije u inozemstvu:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN je dovoljno brz za streaming HD videozapisa uživo bez vidljive međusobne zaštite, a s više od 2000 poslužitelja širom svijeta, samo ste zagarantovana veza s malim kašnjenjem. Štoviše, ova usluga može deblokirati velike platforme za strujanje poput Netflixa, Hulua i Amazon Prime Video iz inozemstva.. Sa klasterima poslužitelja u Torontu, Montrealu i Vancouveru, čak možete koristiti ExpressVPN da biste zaobišli regionalne nestanke NHL-a.

Ova VPN koristi 256-bitnu enkripciju za očuvanje privatnosti vaših mrežnih aktivnosti. Također sadrži DNS i IPv6 zaštitu od propuštanja, savršenu tajnu prema naprijed i prekidač za zaustavljanje u svojim radnim aplikacijama za rad koji zaustavlja sav promet ako se neočekivano prekinete.. ExpressVPN ne bilježi podatke koji bi vas mogli prepoznati, a moguće je registrirati gotovo potpuno anonimno plaćanjem s Bitcoin-om. Ako vam je potrebna pomoć, možete se obratiti korisničkoj podršci putem live chat-a, 24/7.

ExpressVPN uključuje aplikacije za Windows, Linux, MacOS, Android i iOS uređaje. Bežični usmjerivači moraju se konfigurirati ručno, ali ExpressVPN pruža prilagođeni firmver koji ovo čini što jednostavnijim.

TRI MJESECA BESPLATNO: Ovdje se prijavite za godišnji plan ExpressVPN-a da biste dobili tri mjeseca besplatno i smanjili troškove za 49%.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

2. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost olakšava boravak na mreži što je više moguće. Možeš odaberite jedan od svojih gotovo 3000 servera (U Kanadi 69) izravno ili umjesto toga odaberite zadatak (poput pristupa geoblokiranim potocima ili sigurno dijeljenje datoteka) i dodijelite odgovarajući poslužitelj. Uz velike brzine i dopušteno do sedam istodobnih veza, ova je usluga idealna za korisnike koji žele zaštititi sve svoje uređaje uz minimalnu potrebnu konfiguraciju..

Unatoč korisničkom dizajnu, CyberGhost nudi niz sigurnosnih značajki. Vaš promet je zaštićen 256-bitnom enkripcijom, prekidač za zaustavljanje (u mobilnoj i radnoj verziji), kao i IPv6, DNS, prosljeđivanje porta i WebRTC zaštita od propuštanja. Ova usluga ne bilježi podatke koji bi vam se mogli pridružiti.

CyberGhost ima aplikacije za Android, iOS, Windows i MacOS. Ručno se može instalirati na Linux-ove platforme i internetske usmjerivače.

PROČITANJE ČITALA: Osigurajte šest mjeseci besplatno besplatno uz jednogodišnju ponudu CyberGhosta. Ovo uključuje popust veći od 70% i probno razdoblje od 30 dana.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhosta.

3. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN trenutno ima samo 346 servera u Kanadi, a negdje oko 5.000. to je dovoljno brzo da bez ometanja emitira HD ili 4K sadržaj, omogućava do šest istodobnih veza i nudi posvećene P2P i anti-DDoS poslužitelje. Nadalje, ova usluga može zaobići geoblokiranje čak i na najtvrdokornijim streaming platformama. Mogu se lako deblokirati usluge poput Netflixa, Hulua i BBC iPlayera, tako da CTV i slični kanadski TV streamovi neće predstavljati problem.

Ova VPN je vrlo prilagodljiv i daje vam sve što trebate radi preciznog prilagođavanja vaše mrežne sigurnosti. Koristi 256-bitnu enkripciju i prema zadanim postavkama štiti od curenja WebRTC, DNS i IPv6. Možete koristiti dva VPN-a odjednom, pristupati Toru putem VPN-a i automatski blokirati oglase ili zlonamjerni softver. NordVPN ima politiku nepojave i omogućuje vam plaćanje u Bitcoin-u. To znači da ako upotrijebite jednokratnu adresu e-pošte za registraciju, bit ćete gotovo u potpunosti bez praćenja.

Ova usluga ima aplikacije za Linux, MacOS, Windows, Android i iOS. Ručna instalacija potrebna je za mrežne usmjerivače.

TRI GODINA POPUSTA: Uštedite 75% pretplatom na trogodišnji plan NordVPN-a. To smanjuje mjesečni trošak na samo 2,99 dolara.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju NordVPN-a.

4. IPVanish

IPVanish

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish poznata je po velikim brzinama i izvrsnoj podršci za više platformi. Nudi pristup više od 1.100 poslužitelja diljem svijeta, a samo 35 u Kanadi. Posebno je jak izbor ako želite zaštititi više uređaja od toga dopušta do deset istodobnih veza dok većina njegovih rivala dopušta između tri i šest.

Ovaj VPN koristi 256-bitnu enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS i IPv6 i prekidač za zaustavljanje (u svim verzijama softvera) kako bi zaštitili vaš promet od znatiželjnih očiju. Omogućuje korisnicima da zbunjuju OpenVPN promet, prebacuju IP adrese u unaprijed postavljenim intervalima i blokiraju sav lokalni promet. IPVanish ne vodi nijednu sesiju ili zapisnike veza, pa vaše aktivnosti ne mogu vas pratiti. Ovaj je model popularan VPN za bujice i za Kodi. Korisnička podrška spremna je pomoći putem live chat-a, 24/7.

IPVanish aplikacije dostupne su za Android, Windows, iOS, MacOS i Amazon Fire uređaje. Linux sustavi i neki mrežni usmjerivači također su podržani putem ručne konfiguracije.

EKSKLUZIVAN: Ovdje uštedite 46% na IPVanish pretplati. Svaki plan uključuje 7-dnevno suđenje bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN ima dva kanadska poslužitelja (jedan u Torontu i jedan u Vancouveru) i oko 80 drugdje. Međutim, nedostaje mu veličina mreže, to je više nego što nadoknađuje u brzini; PrivateVPN je dovoljno brz za streaming HD videozapisa uživo bez ikakvih problema. Nadalje, može deblokirati neke od najpopularnijih platformi za streaming u Kanadi, uključujući američke Netflix, TVA i Sportsnet Now.

PrivateVPN štiti od curenja DNS-a, IPv6-a i WebRTC-a i čuva vaše aktivnosti skrivene iza 256-bitne enkripcije. Također ima stroga politika zapisivanja bez evidentiranja, Dakle, ako plaćate u Bitcoin-u i koristite registracijsku e-poštu za registraciju, bit ćete gotovo potpuno anonimni na mreži. Korisnička usluga PrivateVPN jednaka je nikome; nudi podršku 24 sata dnevno putem chat-a i osoblje može instalirati ili konfigurirati softver za vas na daljinu (naravno, uz vaše dopuštenje).

Ovaj VPN dolazi s aplikacijama za Windows, MacOS, iOS i Android. Ručno se može instalirati na Linux uređaje i podržani bežični usmjerivač.

GODIŠNJI UGOVOR: Odaberite jednogodišnji plan PrivateVPN-a kako biste dobili dodatnih pet mjeseci besplatno i uštedjeli više od 70%.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju PrivateVPN.

Mogu li gledati kanadsku TV u inozemstvu s besplatnim VPN-om?

Iako besplatni VPN-ovi mogu biti primamljivi, ne preporučujemo upotrebu, posebno ako želite strujati. Te usluge imaju male poslužiteljske mreže s stalnim priljevom korisnika. To uzrokuje velika usporavanja, koja se očituju u maloj brzini pregledavanja i često mucanjem videozapisa koji oduzima puno vremena za spremanje u međusobno spremanje. Uz to, većina besplatnih VPN-a ne može zaobići geoblokiranje na popularnim streaming uslugama, tako da možda nećete moći gledati ništa.

Besplatni VPN-i moraju nekako platiti za svoje mreže, ali zato što korisnike ne naplaćuju izravno, nalaze druge načine kako zaraditi novac. Gotovo uvijek ćete pronaći da imaju podršku oglasa, što nije ništa novo. Problem je što neki koriste kolačiće za praćenje kako bi ostvarili profit od svojih korisnika na drugačiji način. Ti kolačići omogućavaju tvrtki da vodi podatke o web lokacijama koje posjećujete i koliko često. Ovi podaci mogu tvoriti detaljan profil potrošača koji će se prodati trećim stranama.

Ako niste upoznati s dodacima i izraslima umrežavanja računala, to mogu biti teško je odrediti da li čak koristite zakoniti VPN ili ne. Istraživanje iz 2015. o 283 besplatne VPN aplikacije pokazalo je da je preko 38% uključivalo zlonamjerni softver, a od onih koji nisu, 84% je procurilo podatke putem IPv6. Još gore, 18% uopće nije kriptiralo promet korisnika. Čak i poznate usluge dolaze s rizicima, kao što smo otkrili tijekom skandala s Hola botnetom.

Najbolji način da se zaštitite na mreži je korištenje uglednog VPN-a koji ne bilježi osobne podatke i ima povijest uspostavljanja privatnosti svojih korisnika..

Povezano: Kako dobiti kanadsku IP adresu

Koje kanadske kanale i usluge mogu upotrebljavati s VPN-om?

Ako obično živite u Kanadi, ali trenutno ste u inozemstvu, nema vam vrlo malo pristupa s VPN-om. Ako se od vas zatraži, jednostavno se prijavite s podacima svog davatelja kablova i moći ćete početi strujati odmah. CTV, CityTV, Space i Sportsnet imaju internetske streamove uživo kojima možete pristupiti u inozemstvu na ovaj način.

Nemate kablovsku TV? Na platformi poput CHCH, CP24, TVA i CBC još uvijek ima puno kanadskog sadržaja za gledanje. Ti su tokovi besplatni za gledanje i ne zahtijevaju da kreirate račun, ali obično su blokirani geo, što znači da ćete za gledanje ipak morati koristiti VPN..

Uz to, neke usluge streaminga, uključujući Netflix, imaju različite biblioteke sadržaja za različite zemlje, tako da ako putujete i ustanovite da nešto što ste željeli gledati nije dostupno, jednostavno se možete povezati s VPN-om i vidjeti je li u vašem uobičajenom knjižnica zemlje.

Kako mi drugačije može pomoći VPN?

Ako često putujete, VPN-ove možete koristiti za više od samo streaminga. Na primjer, ako se prijavite na svoj RBS, Bank of Montreal (BMO) ili bankovni račun CIBC iz druge države, riskirate da aktivirate automatizirane sustave za sprečavanje prijevara. Međutim ako se prvo povežete na kanadski poslužitelj, to je puno manje vjerojatno.

Putovanje zapravo može stvoriti probleme pomoću uobičajenih usluga. Zbog geo-zaključavanja ne možete nalaziti oklade na svom uobičajenom mjestu za kockanje ili završiti iz svojih omiljenih igara zbog nove prijave u stranoj zemlji. VPN-ovi ne samo da pomažu u smanjenju rizika da se to dogodi, već vam omogućavaju da se zaštitite kada koristite javne wifi mreže.  

Vidi također: Najbolji VPN za Kanadu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 6

Adblock
detector