5 najboljih VPN-ova za IPTV u 2023. godini za brzi, privatni streaming s bilo kojeg mjesta

Najbolji VPN-ovi za IPTV

IPTV, ili janternet protocol television, krovni je pojam koji se obično koristi za opisivanje video usluge koja uživo prenosi TV kanale putem interneta. IPTV pružatelji nude desetke ili čak stotine kanala uživo za nisku mjesečnu cijenu. Kanali su obično isti kao što biste dobili na zemaljskoj televiziji, kablovskoj televiziji ili satelitskoj televiziji, ali strogo putem interneta.

Većina zakonitih IPTV usluga je zaključana, što znači da se mogu koristiti samo iz određene zemlje. Ako ste izvan zemlje i pokušavate emitirati IPTV, stream bi mogao biti blokiran. Povezivanje s VPN-om u pravoj zemlji deblokirat će stream dok putujete u inozemstvo.

VPN će također spriječiti vašeg davatelja internetskih usluga i ostale treće strane da prate ono što gledate na mreži. Neki ISP-ovi ubrzavaju internet brzine za korisnike koji gledaju videozapise. VPN onemogućava im da razlikuju i diskriminiraju određene vrste podataka i upotrebu Interneta.

Postoji preko 300 VPN usluga, ali vrlo malo nudi brzinu, zaštitu privatnosti i kompatibilnost s streamingom i IPTV uslugama da bi se učinili naš popis.

Zaronit ćemo u svaki VPN koji detaljno preporučamo, ali za one koji žele sažetak, ovo su najbolji VPN-ovi za IPTV:

 1. ExpressVPN Naš najbolji izbor za IPTV. Velike brzine i velike značajke privatnosti čine ovaj VPN najdražim onima koji žele pristupiti streaming uslugama s bilo kojeg mjesta, torenta ili jednostavno ostati sigurni na javnom wifiju. Uključuje 30-dnevnu garanciju povrata novca.
 2. CyberGhost Jeftini VPN s velikim brzinama i dobrim sigurnosnim značajkama.
 3. NordVPN Snažne značajke zaštite i privatnosti. Djeluje dobro za sigurno streaming videa.
 4. IPVanish Dobre brzine i značajke privatnosti čine ovaj VPN popularnim kod torrentera i Kodi korisnika.
 5. PrivateVPN Novi ulazak na tržište VPN-a koji dobro surađuje s streaming uslugama.

IPTV vam omogućava pristup televizijskim emisijama putem interneta. Ako želite strujati video putem interneta i gledati emisije u HD-u, tada stvarno si ne možete priuštiti da išta dopustite da uspori vašu vezu. Kada pristupate IPTV-u iz druge države, te veze na daljinu vjerojatno će biti sporije i otkrit ćete da prekomorske usluge streaminga videa blokiraju pristup čim otkriju da se nalazite u drugoj zemlji..

Najbolji VPN-ovi za IPTV

VPN će riješiti problem oko blokiranja međunarodnog pristupa IPTV sadržajima. Međutim, neće svaka VPN usluga na svijetu biti dovoljno dobra za strujanje videozapisa visoke kvalitete u stvarnom vremenu. Ovo su ključni atributi na koje morate paziti pri odabiru VPN usluge za pristup HD video s IPTV usluga.

 •         Velike brzine
 •         Poslužitelji u zemljama iz kojih želite pristupiti TV-u
 •         Dobra korisnička podrška
 •         Usluga za mobilne uređaje
 •         Sposobnost izbjegavanja regionalnih ograničenja
 •         Neka vaše pregledavanje ostane privatno

Imajući na umu gornje kriterije, sastavili smo popis pet najboljih VPN usluga za IPTV visoke kvalitete HD:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječanj 2023.blokira IPTV testirano jan 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN jedna je od najbržih VPN usluga na planeti. Ovo je vodeća VPN usluga na svijetu i tu je reputaciju stekla dobivanjem najboljih performansi na svakom atributu koji široj javnosti treba od VPN-a. Na primjer, jest najbolja VPN usluga za besplatan pristup internetu iz Kine i druge zemlje u kojima je internet strogo kontroliran. Tvrtka ima široku mrežu poslužitelja prisutnost u 94 zemlje.

Ovaj VPN je vrlo dobar u zaobilazeći regionalna ograničenja koja su nametnuta za pristup video i IPTV stranicama. VPN vas može dobiti u američku knjižnicu za Netflix izvan zemlje. Također može dobiti prekogranični pristup knjižnicama Netflixa za Velika Britanija, Kanada, i Njemačka. Možete pristupiti Sadržaj Hulu i za SAD i za Japan s ExpressVPN-om i možete ući Sky Go i Amazon Prime iz inozemstva s ovom VPN uslugom. Tvrtka je također u mogućnosti ući u glavne TV usluge širom svijeta uključujući BBC iPlayer.

Zahtjev za velike brzine za HD streaming ne predstavlja problem za ExpressVPN i moći ćete gledati IPTV bez prekida zbog punjenja ili prekida u prijenosu s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Ne morate biti tehnološki guru da biste instalirali ExpressVPN jer će datoteka koju preuzmete s web mjesta tvrtke automatski instalirati aplikaciju na Windows, Mac OS X, MacOS, Android, iOS, Linux, Amazon Fire i neke vrste usmjerivača. Za set top boxe i ostale usmjerivače možete VPN uslugu instalirati ručno. Tvrtka također nudi MediaStreamer usluga, proxy alat koji izbjegava regionalna ograničenja bez ikakvog šifriranja. Ta se usluga može instalirati na Xbox, kao i na uređaje Amazon, set-top box i usmjerivač. Tvrtka također nudi Verzije proširenja VPN-a preglednika koje se instaliraju na Chrome, Firefox i Safari.

Ako niste baš dobri sa tehnologijom, the služba za pomoć putem interneta koja radi non-stop će vam dobro doći. Tvrtka je u stanju brzo riješiti probleme i ima back office tim tehničkih stručnjaka za rješavanje doista složenih problema.

Kupci su u cjelini vrlo zadovoljni uslugom ExpressVPN i tvrtka to zna. Zbog toga su spremni ponuditi 30-dnevna garancija povrata novca. Dobivate doplatak od tri istodobne veze s uslugom, tako da je sjajno za učitavanje VPN-a na usmjerivač i za rad na mobilnim uređajima za vrijeme kada ste vani i u blizini.

Pros:

 • Najkvalitetniji IPTV koji struji gotovo iz bilo kojeg mjesta
 • Radi preko 2.000 poslužitelja u 94 zemlje
 • Superbrzi poslužitelji sjajni su za streaming HD sadržaja
 • Šifriranje najboljih u klasi osigurava solidnu sigurnost i privatnost
 • Glatke aplikacije za Windows, MacOS, Android, iOS i Linux
 • Korisnička podrška uživo – 24/7

Cons:

 • Ograničene napredne mogućnosti za napredne korisnike

Naš rezultat:

4.5 od 5

Najbolji VPN za IPTV: ExpressVPN je naš izbor broj 1. Brz i pouzdan izbor koji deblokira IPTV i postiže HD video kvalitetu. Izvrsne značajke privatnosti i nema zapisnika. Isprobajte bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda – dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. CyberGhost

CyberghostDeblokira IPTV testirano u siječnju 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost ponude vrlo dobre brzine na međunarodnim vezama i to čini ovu uslugu dobar izbor za streaming IPTV-a u HD. Aplikacija za VPN otvara se s zaslonom aktivnosti. Jedna od unaprijed zadanih aktivnosti koju možete odabrati je streaming videa. Nakon što odaberete tu opciju, aplikacija će se ponovno konfigurirati za optimiziranje usluge za pristup internetu putem TV-a. CyberGhost vas može uvesti u Netflix USA biblioteku izvan zemlje, a može vas dovesti i do usluga online streaminga na vrhunskoj TV postaji.

Enkripcija CyberGhosta za uspostavu sesije vrlo je jaka. To ga čini dobra opcija za Kinu i druge zemlje, poput Irana i Saudijske Arabije, gdje vlada prati i blokira internetske aktivnosti. srećom, ta sigurnost ne usporava veze, pa je ovo također dobar izbor za internetsku telefoniju i aplikacije za chat, kao i za HD video streaming.

Radi CyberGhost poslužitelji u 54 zemlje i ima ukupno 204 poslužitelja u SAD-u. Aplikacija vam omogućuje da odredite lokaciju grada kada se spajate i Američki poslužitelji CyberGhosta distribuirani su u 19 gradova. To će vam pomoći kada u Sjedinjenim Američkim Državama strujite iz HD sportova.

Aplikacija za CyberGhost najzanimljivija je na tržištu. Brend tvrtke sadrži crtani duh i cool grafiku, koji se pojavljuju u svim njegovim prezentacijama s njegove web stranice preko aplikacije. Ne trebate nikakve tehničke vještine da biste instalirali aplikaciju. Dovoljno je da kliknete na gumb na web mjestu kako biste preuzeli, a zatim kliknite preuzetu datoteku kad se nađe na vašem računalu i tada će se aplikacija sama instalirati. Aplikacija je dostupna za računala na kojima je pokrenut sustav Windows, Mac OS X, i MacOS operativni sustavi. Ako želite instalirati VPN na svoj mobilni uređaj, CyberGhost nudi aplikacije za Android i iOS.

Ako vaše računalo ima Linux operativni sustav još uvijek možete koristiti CyberGhost VPN, ali ćete ga morati instalirati ručno i pokrenuti iz naredbenog retka. Također možete instalirajte VPN na bljeskalice. CyberGhost vam daje doplatak od pet istodobnih veza a instalacija usmjerivača smatra se samo jednom.

  Najbolji VPN za Eurosport u 2023. godini, tako da ga možete gledati bilo gdje

Web stranica CyberGhost uključuje sveobuhvatna baza znanja. Možete se obratiti Službi za pomoć putem aplikacije, putem obrasca na web lokaciji CyberGhost ili direktno putem e-pošte.

Pros:

 • Jeftina alternativa za IPTV iz inozemstva
 • Upravlja mrežom s više od 3.000 poslužitelja u 61 zemlji
 • Deblokira Netflix SAD, UK, Hulu, BBC iPlayer i druge
 • Nudi 24/7 chat uživo

Cons:

 • Ne radi pouzdano u Kini ili UAE

Naš rezultat:

4 od 5

NAJBOLJI PRORAČUN VPN: CyberGhost je sjajan za početnike. Velika privatnost i sigurnost. Pouzdan s IPTV u HD. 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

3. NordVPN

NordVPNDeblokira IPTV testirano u siječnju 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN popularan je izbor za one u Kini koji žele dobiti IPTV video streamove izvan zemlje. Sustav je vrlo siguran i tako snoops koji primjenjuju Veliki kineski vatrozid neće moći blokirati vaš pristup prekomorskim web lokacijama. To je posebno dobra vijest ako imate Netflix pretplata jer Netflix nije normalno dostupan u Narodnoj Republici.

Testirali smo performanse NordVPN-a s Netflixom i otkrili da vas on može ubaciti u knjižnice za SAD, Velika Britanija, Kanada, Francuska, i Indija izvan tih zemalja. Ako ti se sviđa Hulu, možete koristiti NordVPN da biste ušli u video streamove iz SAD-a i Japana. NordVPN može ući u vas abeceda u SAD-u i ITV i Kanal 4 u Velikoj Britaniji čak i kad ste izvan tih zemalja.

Mreža poslužitelja NordVPN vrlo je velika. Operira ukupno 3.657 poslužitelja u 62 zemlje. Međutim, problem sa aplikacijom NordVPN jest taj što vam ne omogućuje određivanje lokacije grada – možete odabrati samo zemlju. To može predstavljati problem kada pokušavate zaobići odustajanje od sportskih streaming usluga iz SAD-a.

Možeš spojite se na NordVPN uslugu šest puta istodobno. To znači da možete instalirati VPN klijent na mnogo različitih uređaja i pokrenuti ih sve istovremeno. To je posebno velikodušno s obzirom na to instalacija usmjerivača računa se samo na jednu vezu dok usmjerava promet na sve uređaje u vašem domu. Ne postoji samoinstalirajuća aplikacija za wi-fi usmjerivače; na njima morate ručno postaviti VPN. Međutim, web mjesto NordVPN sadrži detaljne upute o tome kako instalirati sustav na 29 vrsta rutera. VPN možete postaviti i ručno set-top boksovi i Linux računala.

Kad želite koristiti NordVPN Windows, Mac OS X, MacOS, Android, i iOS uređaji postaju puno lakši jer tvrtka pruža samoinstalirajuće aplikacije za te operativne sustave. Ako želite zadržati aplikacije na svom računalu izvan VPN tunela i samo zaštititi promet u pregledniku, možete se odlučiti za upotrebu Proširenje preglednika NordVPN za Chrome ili Firefox umjesto aplikacije.

Služba pomoći NordVPN-a nije dostupna uživo. Međutim, tim za korisničku podršku brzo reagira na upite objavljene putem kontakt obrasca na web mjestu ili im se izravno šalje e-poštom.

Pros:

 • Velika poslužiteljska mreža obuhvaća 60 zemalja, odlično funkcionira s IPTV-om
 • Izvrsni standardi zaštite i šifriranja
 • Deblokira sve glavne platforme za strujanje, npr. Netflix i Amazon Prime Video
 • Čak djeluje dobro u Kini i obilazi njihove blokove stranih stranica
 • Opcija velike vrijednosti za bujice i strujanje

Cons:

 • Aplikacija i brzina za stolna računala nisu uvijek pouzdani

Naš rezultat:

4.5 od 5

VRIJEDNOST I PERFORMANSE: NordVPN je izbor vrhunske vrijednosti. Dobar svestrani model koji dobro funkcionira s IPTV-om u HD-u. Jake sigurnosne značajke i omogućuje istodobnu upotrebu do 6 uređaja s jednog računa. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju NordVPN-a.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishDeblokira IPTV testirano u siječnju 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish daje konstantno velike brzine. Zapravo, u našim se testovima IPVanish pokazao kao najbrži davatelj svih VPN-ova koje nadgledamo. Tvrtka posjeduje i upravlja svom vlastitom infrastrukturom, a u nju je jako uložila veze velike brzine. Ovo je dobar izbor za VPN za kanaliziranje IPTV putem Kodija i većini glavnih TV kanala u svijetu može se pristupiti putem interneta uz posredovanje IPVanish-a. Te postaje uključuju nacionalna komunikaciona mreža i DZS u Sjedinjenim Državama i ITV i Kanal 4 u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ako imate Netflix, možete krenuti u Netflix USA knjižnica izvan zemlje uz pomoć IPVanish-a.

Ako volite strujati sportove iz SAD-a, morate odabrati izbor lokacija u toj zemlji kako biste to mogli izmiče zamračivanju usluga koje sportski emiteri nameću kada igra vaš lokalni tim, budite to kod kuće ili u gostima. IPVanish ima poslužitelji u 17 američkih gradova, tako da vam pruža obilje mogućnosti da se pojavite u gradu koji nije grad iz kojeg dolazi vaš omiljeni tim. Tvrtka ima ukupno 417 poslužitelja u SAD-u i prisutnost u 60 zemalja širom svijeta.

Aplikacija za VPN dobro funkcionira na mobilnim uređajima, tako da ako putujete i oslonite se javna žarišta WiFi za internetsku vezu sustav možete instalirati na Android i iOS uređaji. Tvrtka također proizvodi aplikacije za Windows, Mac OS X, MacOS, i Amazonska vatra. Ručno možete instalirati IPVanish VPN Linux računala, bljeskali usmjerivači, i set-top boksovi.

Tvrtka daje svakom kupcu naknadu u iznosu od pet istodobnih veza i ako sustav instalirate na kućni usmjerivač, to će pokriti sve uređaje za streaming televizora u vašem domu, a računa se samo kao jedan od istodobnih veza za vezu..

Služba pomoći IPVanish-a ne nudi live chat; međutim, web stranica ima sveobuhvatna baza znanja kako bismo vam pomogli u rješavanju problema i možete se obratiti timu za korisničku podršku putem obrasca na web mjestu.

Pros:

 • Nema problema s korištenjem njihove aplikacije Windows 10 tijekom testiranja
 • Impresivne brzine i pouzdane veze
 • Vrlo dobro surađuje s dodacima Kodi za korisnike na daljinskom upravljaču
 • Politika bez zapisnika

Cons:

 • Aplikacije ne rade u Kini
 • Ne prihvaća Bitcoin

Naš rezultat:

4 od 5

DO 10 UREĐAJA: IPVanish ima veliku mrežu poslužitelja. Dobro obrađuje nekoliko istovremenih veza. U redu s IPTV-om u HD-u. Radi većinu mjesta osim Kine. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNDeblokira IPTV testirano u siječnju 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Švedski-based PrivateVPN je stvoren od strane ljubitelja bujice i aktivista za slobodu interneta. Učinili su privatnost velikom značajkom usluge. PrivateVPN je također dobar za streaming televizije u HD. Nudi dobre brzine i ima laganu, jednostavnu aplikaciju. Ova usluga vas može uvesti Netflix SAD, Velika Britanija, Kanada, Japan, Španjolska, Brazil, Italija i Francuska.  Također vam može pomoći da pristupite glavnim mrežnim uslugama za streaming na svjetskoj TV postaji.

Uslugu PrivateVPN možete koristiti u Kini. No, tvrtka upozorava da je tamo blokirana njegova redovna OpenVPN usluga. Oni nude brže L2TP VPN sustav za kupce koji stoje iza Velikog Kineskog vatrozida. Tvrtka vodi poslužitelji u 55 zemalja i ima prisutnost u devet gradova u SAD-u. Moći ćete odrediti preferenciju grada kada se povežete s VPN uslugom, pa će vam PrivateVPN pomoći da izbjegnete zamračenja na sportskim streaming sustavima.

Samoinstalirajuća aplikacija PrivateVPN dostupna je za Windows, Mac OS X, macOS, iOS, i Android operativni sustavi. VPN trebate ručno instalirati Linux računala i usmjerivači. Implementacija usmjerivača računa se kao jedna veza dok pokriva sve uređaje u vašem domu. Ukupno, vam je dopušteno šest istodobnih veza na uslugu.

Ne brinite o tome da PrivateVPN ima sjedište u Švedskoj. Sve pomoćno osoblje govori savršenim engleskim a web stranica je vrlo dobro napisana. Baza znanja na web mjestu trebala bi biti u stanju da vam pomogne u rješavanju problema možeš se suočiti i možeš dobiti podrška uživo putem web stranice tijekom švedskog radnog vremena. Tim za korisničku podršku vrlo je kompetentan. Kao krajnje sredstvo oni razmještaju softver za daljinski pristup koji tehničaru omogućuje preuzimanje vašeg računala i popravljanje problema s kojima se možete suočiti..

PrivateVPN nudi sve kupce 30-dnevna garancija povrata novca bez pitanja.

Pros:

 • Sticanje solidne reputacije za deblokiranje geo-ograničenog sadržaja, uključujući IPTV
 • Naši testovi otkrili su impresivne brzine
 • Rastući popis stranica za strujanje koje može deblokirati, uključujući Netflix, Hulu, BBC iPlayer i Amazon Prime
  Kako riješiti Netflix "čini se da koristite deblokadu ili proxy" pogrešku

Cons:

 • Novija mreža koja i dalje raste pa manje poslužitelja za izbor
 • Razgovor uživo nije non-stop
 • Pomoćno osoblje je dobro, ali djeluje samo tijekom europskog radnog vremena

Naš rezultat:

4.5 od 5

Sjajne brzine: PrivateVPN je jednostavan za korištenje. Omogućuje do 6 uređaja na istom računu. Mala mreža poslužitelja, ali brze veze. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju PrivateVPN.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda – uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

Problemi s IPTV streamingom

Iako biste tijekom svakodnevnog putovanja možda koristili za streaming videozapisa kod kuće ili na mobilnom uređaju, možda niste naišli na jedan od glavnih problema internetskog pristupa videozapisu, a to je problem međunarodnih blokova pristupa.

Ako tražite HD video iz inozemstva, to ćete otkriti postoji mnogo više mogućnosti za zabavu od običnih TV kanala koje kod kuće gledate na televizoru. Jedini problem je što vam te video usluge neće dopustiti pristup njihovom sadržaju ako ne živite u istoj zemlji kao i oni. Čak i usluge za koje je potrebna pretplata neće vam dopustiti gledanje njihovih videozapisa iz inozemstva. Stoga biste mogli pomisliti da su ove sjajne streaming tvrtke odlučile izgubiti na većini potencijalnih gledatelja, samo iz lijenosti.

Postoji nekoliko vrlo dobrih razloga što usluge streaminga videa ograničavaju pristup njihovim bibliotekama po zemljama. Dva najveća razloga su pravna. Sustavi za isporuku videozapisa moraju kupiti svoj sadržaj. Producenti zabave prodaju prava na prikazivanje svojih produkcija po zemljama. Dakle, različite TV kuće posjeduju prava za prikazivanje iste emisije, ali u različitim zemljama. Radiodifuzne tvrtke moraju se obvezati ograničiti pristup videozapisima samo onim osobama koje se nalaze u zemljama koje su zapisane u ugovoru. Da bi izvršili ovu obvezu, usluge video streaminga blokiraju pristup iz inozemstva.

Drugi pravni razlog odnosi se na licenciranje nacionalnih emitiranja. Vlade dopuštaju samo ovlaštenim tvrtkama da zabave prikazuju unutar svojih granica. I ne samo to, već sav sadržaj prikazan u nekoj zemlji mora odobriti vlada. Ovo se pravilo primjenjuje u svim zemljama svijeta, a ne samo u strogim državama, poput Irana ili Indonezije. Iako ćete možda vidjeti istu emisiju zakazanu za emitiranje u različitim zemljama, videozapis koji je dostupan na svakom mjestu je različit.

Emiteri i produkcijski sadržaji moraju urediti svoj sadržaj u skladu sa zakonima svake županije. U nekim je slučajevima emisija možda toliko daleko od onoga što je legalno dozvoljeno prikazivati ​​u nekoj zemlji da jednostavno nije izvedivo izrezati sve ilegalne bitove i nitko neće emitirati tu emisiju na tom mjestu. Internetske usluge za strujanje videa mogu se tužiti, a njegovi zaposlenici mogu biti poslati u zatvor ako se njihov sadržaj prikaže na mjestima gdje uređivanje krši lokalne zakone..

VPN-ovi mogu zaobići ta ograničenja pristupa. Iako kineska vlada ne želi da gledate američke dokumentarce, njihovi napori da blokiraju stream videozapisa poništavaju zaštitu privatnosti koju pruža siguran šifrirani VPN tunel..

Povezano: Kako deblokirati web stranice za strujanje videozapisa

VPN-ovi za strujanje videa

Neće vam svi VPN-ovi pomoći kad želite streaming videa iz inozemstva. Tehnologija uključena u zaštitu video potoka, prilagođavanje usluge kad god TV usluga nadogradi svoju tehnologiju blokiranja i pružanje odgovarajuće brzine za streaming visokokvalitetnog HD videa košta novac. Neke VPN usluge čak se ne pokušavaju uključiti u usluge streaminga videozapisa s strogim ograničenjima pristupa. Web-lokacije online televizije ne blokiraju pristup samo iz inozemstva, već poduzimaju sve raspoložive mjere za otkrivanje i blokiranje VPN prometa.

Besplatna ili vrlo jeftina VPN usluga može se činiti atraktivnom. Problem je u tome što nisu dobri. Ne postoji način da istinska VPN tvrtka može pružiti uslugu koja probija pristupne blokove i koja može prenositi HD videozapise bez punjenja.

Mnoge besplatne i jeftine VPN usluge nisu u potpunosti iskrene prema svojim korisnicima. Oni pokrivaju svoje troškove i ostvaruju dobit na drugi način. Na primjer, neki takozvani VPN-ovi ne uključuju enkripciju, što znači da njihovi oglašivači lažu kada ih nazivaju VPN-ovima.. Besplatni i jeftini VPN-ovi zarađuju prodajući osobne podatke svojih kupaca. Drugi ubacuju plaćene oglase na web stranice kojima korisnici pristupaju dopusti trgovcima koji plaćaju nadzor nad aktivnostima kupaca VPN-a. Postoji čak nekoliko “VPN-ova” koji odgovaraju internetskoj propusnosti svojih korisnika i prodaju taj kapacitet kupcima koji plaćaju – tako da drugi ljudi usmjeravaju svoj promet kroz vaše računalo.

Iako možete dobiti popis VPN-ova od tražilice, samo dobivanje imena VPN-a ne daje vam pristup nadležnim servisima za HD video streaming. Na tržištu postoji na stotine VPN-ova i vrlo malo ih je dobrih. Treba dugo vremena da se nauči o komunikacijskim tehnologijama i testira se sve VPN-ove na svijetu. Zbog toga smo napisali ovaj članak o najboljim VPN-ovima za strujanje IPTV-a u HD-u – da vam uštedim vrijeme.

IPTV davatelji

Ovdje je popis deset popularnih IPTV usluga.

Upozorenje: legalnost mnogih IPTV usluga dovedena je u pitanje. IPTV usluge navedene dolje navedeni su u trenutku pisanja zakona legitimne, a neke su čak i besplatne za korištenje. No, na dnu našeg članka naći ćete i popis IPTV-a. Kao i uvijek, molim vas napravite svoje istraživanje i držite se legalnih usluga struje.

Xumo

Xumo je besplatna IPTV usluga koja nudi preko 100 kanala uživo. Naći ćete sadržaj iz glavnih mrežnih vijesti poput Bloomberg, Newsy, Cheddar, CBC i MSNBC, kao i sportski sadržaji s opcije poput Fox Sports, Sports Illustrated, PGA, NCAA Nogomet. Postoje čak i jedinstveni, 24/7 filmski kanali poput Filmrise i Hi-Yah, kao i TV kanali za djecu.

Xumo ima aplikacije za veliki broj uređaja, kao i dodatak dostupan za Kodi korisnike.

Xumo će možda trebati VPN da bi radio na nekim međunarodnim lokacijama.

Pluto.TV

Pluton TV je sličan Xumo-u. Besplatno nudi preko 100 TV kanala uživo. Možete ga gledati na webu ili putem dodatka za Kodi. Jedina razlika između Pluto.TV-a i Xumo-a jesu neki jedinstveni kanali, tako da bi vam moglo biti korisno da ih oboje preuzmete na svom omiljenom uređaju.

Pronaći ćete i Pluto.TV blokiran je na mnogim lokacijama izvan SAD-a, pa će biti potreban VPN za lak pristup na mnogim lokacijama.

Sling TV

Sling TV jedna je od najpopularnijih IPTV usluga za streaming naokolo – i jedna od najstarijih. Trenutačni je lider u pokretu “rezanje kabela” i nudi preko 40 kanala za 25 dolara mjesečno. Izaberite tri paketa kanala, a putem platforme dobit ćete spoj sporta, zabave, vijesti i lokalne televizije..

Naći ćete da je Sling TV blokiran izvan SAD-a, a za prijavu će biti potrebni podaci o plaćanju u SAD-u. Ali ako putujete, još uvijek se možete prijaviti putem VPN-a i pomoću trenutačnih podataka računa koji imaju u SAD-u.

Hulu s TV uživo

Huluova usluga na zahtjev samo je još jedna značajka Hulu-a uz Live TV. Kroz ovu uslugu od 40 USD mjesečno dobit ćete preko 50 kanala, uključujući lokalne mreže, sportske kanale poput ESPN-a i zabavne mreže poput AMC, povijest, otkriće i više.

Hulu je također jedna od najbogatijih mogućnosti, a nudi 50-satni oblačni DVR, 2 istodobna streamova po računu i aplikacije koje funkcioniraju sa širokim setom uređaja, uključujući Xbox One i Nintendo Switch.

Kao i kod većine opcija za streaming sa sjedištem u SAD-u, za prijavu će vam trebati podaci o plaćanju u SAD-u, a trebat će vam i VPN za strujanje bilo čega dok ste izvan SAD-a.

USTVnow

Besplatna usluga koja nudi i plaćenu opciju, USTVnow nudi pregršt kanala besplatno (ABC, DZS, NBC, My9, CW), s nekoliko hit ponuda u mreži za one koji su spremni plaćati oko 29 dolara mjesečno.

Međutim, dobra stvar kod USTVnow-a je što to uistinu možete dobiti bilo gdje u svijetu. To je zato što je USTVnow posebno dizajniran za američke vojne pripadnike u inozemstvu. To znači da vam čak i nije potreban VPN da biste pristupili njegovom besplatnom ili plaćenom sadržaju dok ste izvan SAD-a.

IPTV pružatelji usluga koje treba izbjegavati

Neki pružatelji IPTV usluga nude ono što je u biti “dobro biti istina”. Puštaju stotine, a ponekad i tisuće televizijskih kanala putem interneta, često za manje od 20 mjesečno. Redovito se otkriva da ove vrste usluga krše autorska prava jer često izbjegavaju plaćanje naknada za prijevoz potrebnih za pružanje ovih kanala.

  NordVPN kupon: uštedite 70% na trogodišnjem planu

Iako ne možemo provjeriti rade li ili ne na ove načine, sljedeće popularne IPTV opcije uklapaju se u kategoriju “predobro da bi bilo istinito”..

Insight TV

TV Insight tvrdi da nudi preko 1500 kanala po niskoj cijeni: samo 75 USD za jednogodišnju pretplatu. Usluga uzima samo plaćanje u eurima i omogućuje samo primanje plaćanja u 3, 6 ili 12 mjeseci pretplate.

Ne postoji službena aplikacija ni na jednom renomiranom streaming uređaju za ovu uslugu.

RocketStreams

RocketStreams navodi da nudi preko 1500 kanala, a cijena pretplate dolazi tek ispod 80 dolara godišnje za 12-mjesečnu pretplatu..

Aplikaciju za RocketStreams nećete naći ni na jednom streaming uređaju ili operativnom sustavu.

IPTV šuma

IPTV Forest navodi da nudi pomalo iznenađujućih 6 000+ kanala, s preko 500 arapskih i preko 400 britanskih kanala. Trošak ovoga? Samo 10 USD mjesečno, što je malo teško shvatiti za ono što tvrde da nude.

Nema službenih aplikacija za ovu uslugu.

Premium IPTV

Prednosti premium IPTV-a na površini su prilično jasne. Emitira se samo u HD-u, tvrdi da nudi više od 3.000 kanala i ima odjeljak na zahtjev s preko 4.000 filmova. Sve to nudi i za sumnjivo nisku cijenu od samo 17 USD mjesečno ili 112 USD godišnje.

Tvrtka obrađuje plaćanja putem PayPala i troškove u eurima. Možete skinuti pretplatu za mjesec dana za 15 eura (17 USD), dva mjeseca za 19 eura (22 USD), šest mjeseci za 59 eura (70 USD) ili za godinu dana za 95 eura (112 USD). Vjerojatno se nećete prijaviti na jednogodišnji paket jer, uz samo 4 eura više, možete dobiti doživotnu pretplatu za 99 eura (117 USD).

IPTV piratstvo

Uz plaćene IPTV usluge, postoji i mnogo besplatnih opcija za IPTV streaming. Međutim, nijedan od njih nije legalan koliko smo svjesni.

Možda vam se čini čudnim da se mnogi pružatelji usluga IPTV-a hvale da su njihovi sustavi kompatibilni s VPN-ovima. Kao što su davatelji usluga već imali ukinuo regionalna ograničenja na kanalima koji emitiraju zapravo vam nije potreban VPN da biste mogli gledati te kanale izvan njihove zemlje u kojoj se emitiraju. Pa zašto koristiti jedan?

Istina je da mnogi davatelji IPTV-a svoje kanale pirati iz službenih izvora i preprodati ih pretplatnicima. Ne možemo jamčiti za ili protiv bilo kojeg od gore navedenog pružatelja usluga, ali postoji razlog da IPTV pružatelj ne bi mogao biti u mogućnosti prodavati pristup kanalima jeftinije nego što to čine sami kanali. Također ne smiju biti oslobođeni regionalnih ograničenja licenciranja sadržaja na koje se moraju pridržavati sve ostale usluge streaminga.

Ako postoji i šansa da biste mogli nehotice prenijeti piratski video, trebate zaštititi svoj identitet. Zbog toga vam i dalje treba VPN za gledanje IPTV-a, iako plaćate uslugu.

Vlasti izgleda da nisu tako teške za one koji ilegalno struju videozapise kao one koji preuzimaju bujice. Međutim, nema garancije da će isti stav zavladati zauvijek. U ovom trenutku, najvjerojatniji rizik s kojim se suočavate s davateljima usluga IPTV s plaćanjem je da se oni isključe prije isteka pretplate.

Brzina interneta za streaming HD videozapisa

Ovisno o tome gdje živite i koliko je dobra vaša internetska usluga, možda ćete naići na poteškoće pri postizanju dovoljne brzine za gledanje HD video streaminga uživo s IPTV usluga. Dodavanje VPN-a liniji usporit će vašu vezu još više.

HBO navodi da su vam potrebne brzine veze od najmanje 3 megabita u sekundi da biste mogli nesmetano dolaziti putem svojih mrežnih video usluga – HBO struji samo u HD-u. Netflix HD struje neće raditi sa brzinama protoka podataka manjim od 5 megabita u sekundi. Te se brzine mogu činiti lako ostvarivim. Struje uživo često su manje komprimirane od videozapisa na zahtjev i stoga zahtijevaju još veće brzine prijenosa.

VPN može vas zaštititi od blokova koje su nametnule represivne vlade jer šifrira sve vaše veze i preusmjerava ih tako da nitko ne može gledati prolazni tok podataka, poput vašeg davatelja internetskih usluga, ne može vidjeti gdje se povezujete ili vrstu prometa koji prolazi niz liniju.

Posao VPN-a za šifriranje, dešifriranje, preusmjeravanje i prosljeđivanje cijelog vašeg prometa ima vremenski trošak. Za streaming videozapisa u stvarnom vremenu potrebne su velike brzine jer vam je potreban da se sav kôd koji se sastavi u sliku na ekranu osvježava svake sekunde kako bi video mogao krenuti dalje. HD video generira još veću količinu prometa jer se visoka kvaliteta slike stvara usko nabijenim pikselima. Dakle, svaki HD video zahtijeva brzi prijenos puno podataka.

Ako je vaša internetska veza spora, videozapis koji gledate pauzirat će dok uređaj čeka da stigne više slikovnih podataka – to se naziva “poliranje.„Potreba za brzinom znači da sustavi za prijenos videozapisa ne uključuju postupke upravljanja vezama mnogih sustava za prijenos podataka. To znači da okviri za videozapise mogu izaći iz slijeda ili u nepravilnim intervalima, što se naziva “biti nervozan.„Prijenos se također može naići na preopterećene ili slomljene usmjerivače tijekom putovanja, što rezultira izgubljenim podacima. Kad se to dogodi, vidjet ćete kako se video povremeno raspada.

Ako imate brzu internetsku uslugu, vaše uživanje u internetskim videozapisima još uvijek može pokvariti spor VPN. Kada gledate HD video potoke koji potječu s inozemstva na poslužitelju, pitanje brzine postaje još kritičnije. Međunarodni video prijenosi moraju putovati dalje i proći kroz puno više usmjerivača nego putovanje struje iz obližnje video usluge. Više skokova na ruti pružaju više potencijalnih bodova neuspjeha. Iz tih razloga vam je potreban visokokvalitetni VPN koji može obavljati sve svoje zadatke za upravljanje prijenosom s vrlo malo oštećenja brzine. Preporučene VPN-ove na ovom popisu su sve usluge vrhunske kvalitete koji su idealni za streaming IPTV u HD kvaliteti. Ispod možete vidjeti rezultate našeg ispitivanja brzine pet VPN-a na našem popisu:

Prosječna brzina preuzimanja VPN-a

Kao što možete vidjeti iz tablice, svi VPN-ovi lako prelaze 5 Megabita po sekundi potrebne za streaming HD videozapisa s Netflixa. IPVanish i PrivateVPN rade posebno dobro i dovoljno su brzi da mogu prenositi Netflix Ultra HD streamove.

Prednosti VPN-ova za HD streaming

Ako se umorite od gledanja emisija igara i natjecanja u talentima na zemaljskoj televiziji, možda ćete biti u iskušenju da platite premium kanale. Još jedna mogućnost pronalaska sjajne zabave je potraga u inozemstvu. U svijetu postoji ogromna raznolikost zabave a mogli biste pronaći upravo ono što nikad niste znali da ste uživali istražujući televiziju drugih zemalja.

Ako živite u inozemstvu, vjerovatno ne gledate lokalnu TV vrlo često. Dobijanje televizije od kuće bila bi mi velika korist i moglo bi vam pomoći da se nosite s poteškoćama kao stranac.

VPN-ovi prevladavaju nacionalizam TV-a. Nevjerojatne prednosti IPTV-a, dobivanje videa iz drugih zemalja putem interneta, ometaju sva pravila i propisi koji blokiraju vaš pristup. Zahvaljujući VPN-ovima ne morate biti ograničeni na televizor koji je u ponudi tamo gdje se nalazite. Umjesto toga, možete požeti najbolju zabavu iz cijelog svijeta i gledati što želite.

Zapamtite, industrija zabave koristi kompliciranu tehnologiju za kontrolu pristupa njihovom programiranju. Mnoge svjetske vlade također implementiraju skupe i napredne metode za kontrolu onoga što gledate. VPN-ovi su na čelu komunikacijske tehnologije i one rijetke tvrtke koje neprestano guraju omotnicu da isporuče HD IPTV kupcima.

Iskoristite prednost razdoblja povrata novca VPN usluga na našem popisu da biste isprobali nekoliko njih i provjerili koji od njih najbolje funkcionira u vašim okolnostima.

Ovom recenzijom nadamo se informirati širu javnost o tome kako dobiti najbolji HD TV sa svih strana svijeta. Ne možete se pouzdati u prodajnu kopiju VPN web stranica, jer vas samo žele zavesti za plaćanje i neće biti potpuno iskreni u pogledu ograničenja svojih usluga. Hoćemo. Jedino čitajući procjenu ljudi koji ne pokreću VPN usluge stvarno možete dobiti pravu sliku o tome koji rade, a koji su prevare.. Čitanje korisničkih pregleda također je dobar izvor istraživanja i zato imamo odjeljak s komentarima na dnu ovog članka.

Koristite li VPN za streaming IPTV-a u HD-u? Otkrili ste sjajan besplatni kanal iz inozemstva koji prikazuje vaše omiljene sportove? Želite li se prijaviti na TV stanice drugih naroda putem Interneta kako biste gledali najnovije emisije prije dolaska u vašu zemlju? Imate li problema s VPN-om i koji ste VPN na našem popisu koristili? Obavijestite ostale o vašim iskustvima kako struji video putem interneta, ostavljajući bilješku u odjeljku s komentarima u nastavku.

Slika: tv head shot 1_044 autor victorio marasigan putem Flickr-a. Licencirano pod CC BY-SA 2.0

About the author

Comments

 1. žu poslužitelja u više od 90 zemalja, što znači da možete pristupiti IPTV sadržajima iz gotovo bilo koje zemlje na svijetu. ExpressVPN također ima izvrsnu korisničku podršku, a aplikacije su dostupne za gotovo sve platforme, uključujući mobilne uređaje. Ova VPN usluga također ima sposobnost izbjegavanja regionalnih ograničenja, što je ključno za pristup IPTV sadržajima iz drugih zemalja. 2. CyberGhost Dostupne aplikacije: PC ortak IOS Android Linux Web stranica: http://www.CyberGhostVPN.com Povrat novca zagarantovan: 45 DANA CyberGhost je jeftinija VPN usluga koja nudi velike brzine i dobre sigurnosne značajke. Ova VPN usluga ima preko 6.000 poslužitelja u više od 90 zemalja, što znači da možete pristupiti IPTV sadržajima iz gotovo bilo koje zemlje na svijetu. CyberGhost također ima aplikacije za gotovo sve platforme, uključujući mobilne uređaje. Ova VPN usluga također ima sposobnost izbjegavanja regionalnih ograničenja, što je ključno za pristup IPTV sadržajima iz drugih zemalja. 3. NordVPN Dostupne aplikacije: PC ortak IOS Android Linux Web stranica: http://www.NordVPN.com Povrat novca zagarantovan: 30 DANA NordVPN je VPN usluga koja nudi snažne značajke zaštite i privatnosti. Ova VPN usluga ima preko 5.000 poslužitelja u više od 60 zemalja, što znači da možete pristupiti IPTV sadržajima iz većine zemalja na svijetu. NordVPN također ima aplikacije za gotovo sve platforme, uključujući mobilne uređaje. Ova VPN usluga također ima sposobnost izbjegavanja regionalnih ograničenja, što je ključno za pristup IPTV sadržajima iz drugih zemalja. 4. IPVanish Dostupne aplikacije: PC ortak IOS Android Linux Web stranica: http://www.IPVanish.com Povrat novca zagarantovan: 30 DANA IPVanish je VPN usluga koja nudi dobre brzine i značajke privatnosti. Ova VPN usluga ima preko 1.300 poslužitelja u više od 75 zemalja, što znači da možete pristupiti IPTV sadržajima iz većine zemalja na svijetu. IPVanish također ima aplikacije za gotovo sve platforme, uključujući mobilne uređaje. Ova VPN usluga također ima sposobnost izbjegavanja regionalnih ograničenja, što je ključno za pristup IPTV sadržajima iz drugih zemalja. 5. PrivateVPN Dostupne aplikacije: PC ortak IOS Android Linux Web stranica: http://www.PrivateVPN.com Povrat novca zagarantovan: 30 DANA PrivateVPN je novi ulazak na tržište VPN-a koji dobro surađuje s streaming uslugama. Ova VPN usluga ima preko 150 poslužitelja u više od 60 zemalja, što znači da možete pristupiti IPTV sadržajima iz većine zemalja na svijetu. PrivateVPN također ima aplikacije za gotovo sve platforme, uključujući mobilne uređaje. Ova VPN usluga također ima sposobnost izbjegavanja regionalnih ograničenja, što je ključno za pristup IPTV sadržajima

 2. žu poslužitelja u više od 90 zemalja, što znači da možete pristupiti IPTV sadržajima iz gotovo bilo koje zemlje na svijetu. ExpressVPN također ima izvrsnu korisničku podršku, a aplikacije su dostupne za gotovo sve platforme, uključujući mobilne uređaje. Ova VPN usluga također ima sposobnost izbjegavanja regionalnih ograničenja, što je ključno za pristup IPTV sadržajima iz drugih zemalja. 2. CyberGhost Dostupne aplikacije: PC ortak IOS Android Linux Web stranica: http://www.CyberGhostVPN.com Povrat novca zagarantovan: 45 DANA CyberGhost je jeftinija VPN usluga koja nudi velike brzine i dobre sigurnosne značajke. Ova VPN usluga ima preko 6.000 poslužitelja u više od 90 zemalja, što znači da možete pristupiti IPTV sadržajima iz gotovo bilo koje zemlje na svijetu. CyberGhost također ima aplikacije za gotovo sve platforme, uključujući mobilne uređaje. Ova VPN usluga također ima sposobnost izbjegavanja regionalnih ograničenja, što je ključno za pristup IPTV sadržajima iz drugih zemalja. 3. NordVPN Dostupne aplikacije: PC ortak IOS Android Linux Web stranica: http://www.NordVPN.com Povrat novca zagarantovan: 30 DANA NordVPN je VPN usluga koja nudi snažne značajke zaštite i privatnosti. Ova VPN usluga ima preko 5.000 poslužitelja u više od 60 zemalja, što znači da možete pristupiti IPTV sadržajima iz većine zemalja na svijetu. NordVPN također ima aplikacije za gotovo sve platforme, uključujući mobilne uređaje. Ova VPN usluga također ima sposobnost izbjegavanja regionalnih ograničenja, što je ključno za pristup IPTV sadržajima iz drugih zemalja. 4. IPVanish Dostupne aplikacije: PC ortak IOS Android Linux Web stranica: http://www.IPVanish.com Povrat novca zagarantovan: 30 DANA IPVanish je VPN usluga koja nudi dobre brzine i značajke privatnosti. Ova VPN usluga ima preko 1.300 poslužitelja u više od 75 zemalja, što znači da možete pristupiti IPTV sadržajima iz većine zemalja na svijetu. IPVanish također ima aplikacije za gotovo sve platforme, uključujući mobilne uređaje. Ova VPN usluga također ima sposobnost izbjegavanja regionalnih ograničenja, što je ključno za pristup IPTV sadržajima iz drugih zemalja. 5. PrivateVPN Dostupne aplikacije: PC ortak IOS Android Linux Web stranica: http://www.PrivateVPN.com Povrat novca zagarantovan: 30 DANA PrivateVPN je nova VPN usluga koja dobro surađuje s streaming uslugama. Ova VPN usluga ima preko 100 poslužitelja u više od 60 zemalja, što znači da možete pristupiti IPTV sadržajima iz većine zemalja na svijetu. PrivateVPN također ima aplikacije za gotovo sve platforme, uključujući mobilne uređaje. Ova VPN usluga također ima sposobnost izbjegavanja regionalnih ograničenja, što je ključno za pristup IPTV sadržajima iz drugih zemalja

 3. žu poslužitelja u više od 90 zemalja, što znači da možete pristupiti IPTV sadržajima iz gotovo bilo koje zemlje na svijetu. ExpressVPN također ima izvrsnu korisničku podršku, a aplikacije su dostupne za gotovo sve platforme, uključujući mobilne uređaje. Ova VPN usluga također ima sposobnost izbjegavanja regionalnih ograničenja, što je ključno za pristup IPTV sadržajima iz drugih zemalja. 2. CyberGhost Dostupne aplikacije: PC ortak IOS Android Linux Web stranica: http://www.CyberGhostVPN.com Povrat novca zagarantovan: 45 DANA CyberGhost je jeftinija VPN usluga koja nudi velike brzine i dobre sigurnosne značajke. Ova VPN usluga ima preko 6.000 poslužitelja u više od 90 zemalja, što znači da možete pristupiti IPTV sadržajima iz gotovo bilo koje zemlje na svijetu. CyberGhost također ima aplikacije za gotovo sve platforme, uključujući mobilne uređaje. Ova VPN usluga također ima sposobnost izbjegavanja regionalnih ograničenja, što je ključno za pristup IPTV sadržajima iz drugih zemalja. 3. NordVPN Dostupne aplikacije: PC ortak IOS Android Linux Web stranica: http://www.NordVPN.com Povrat novca zagarantovan: 30 DANA NordVPN je VPN usluga koja nudi snažne značajke zaštite i privatnosti. Ova VPN usluga ima preko 5.000 poslužitelja u više od 60 zemalja, što znači da možete pristupiti IPTV sadržajima iz gotovo bilo koje zemlje na svijetu. NordVPN također ima aplikacije za gotovo sve platforme, uključujući mobilne uređaje. Ova VPN usluga također ima sposobnost izbjegavanja regionalnih ograničenja, što je ključno za pristup IPTV sadržajima iz drugih zemalja. 4. IPVanish Dostupne aplikacije: PC ortak IOS Android Linux Web stranica: http://www.IPVanish.com Povrat novca zagarantovan: 30 DANA IPVanish je VPN usluga koja nudi dobre brzine i značajke privatnosti. Ova VPN usluga ima preko 1.300 poslužitelja u više od 75 zemalja, što znači da možete pristupiti IPTV sadržajima iz gotovo bilo koje zemlje na svijetu. IPVanish također ima aplikacije za gotovo sve platforme, uključujući mobilne uređaje. Ova VPN usluga također ima sposobnost izbjegavanja regionalnih ograničenja, što je ključno za pristup IPTV sadržajima iz drugih zemalja. 5. PrivateVPN Dostupne aplikacije: PC ortak IOS Android Linux Web stranica: http://www.PrivateVPN.com Povrat novca zagarantovan: 30 DANA PrivateVPN je nova VPN usluga koja dobro surađuje s streaming uslugama. Ova VPN usluga ima preko 100 poslužitelja u više od 60 zemalja, što znači da možete pristupiti IPTV sadržajima iz gotovo bilo koje zemlje na svijetu. PrivateVPN također ima aplikacije za gotovo sve platforme, uključujući mobilne uređaje. Ova VPN usluga također ima sposobnost izbjegavanja regionalnih ograničenja, što je ključno za pristup IPTV sadržajima iz

Comments are closed.