5 najboljih VPN-ova za Jiocinema kako biste ih mogli gledati u inozemstvu

Želite li gledati Jiocinema iz inozemstva? S jakom zbirkom južnoazijskih sadržaja, pa čak i s nekim Disneyjevim naslovima na engleskom jeziku, Jiocinema ima nešto za cijelu obitelj. U ovom postu objasnit ćemo kako pomoću virtualne privatne mreže (VPN) možete zaobići regionalna ograničenja i strujati Jiocinema online bez obzira jeste li u SAD-u, Velikoj Britaniji, Kanadi, Njemačkoj, Francuskoj ili nekoj drugoj zemlji u državi svijet.


Kako gledati Jiocinema na mreži

Usluge strujanja obično imaju samo pravo na prikazivanje svog sadržaja na odabranim lokacijama. No, VPN omogućuje povezivanje s poslužiteljima širom svijeta i dodijeljenje privremene IP adrese specifične za regiju. Ovo vam dovodi do toga da vjerujete da se zapravo nalazite negdje drugačije i čini ih da djeluju kao da se nalazite u željenoj zemlji. VPN-ovi također kriptiraju vaš mrežni promet, sprečavajući vanjske promatrače poput hakera, pa čak i vašeg davatelja internetskih usluga (ISP) da nadgledaju vaše aktivnosti.

Važno je odabrati pravog davatelja usluga, jer se svaka VPN usluga malo razlikuje. Primjerice, jedan može ponuditi snažnu sigurnost, ali malu brzinu pregledavanja, dok bi drugi mogao biti vrlo brz, ali nesposoban za deblokiranje popularnih streaming platformi. Da bismo identificirali najbolje VPN-ove za Jiocinema, potražili smo usluge koje ispunjavaju sljedeće kriterije:

 1. Nekoliko indijskih servera koje možete odabrati
 2. Može otključati Jiocinemu i slične usluge
 3. Snažna enkripcija i dodatne sigurnosne značajke
 4. Stabilne, brze veze
 5. Minimalno nametljiva politika logiranja ili, u idealnom slučaju, uopće ne prijava

Kako deblokirati Jiocinema u inozemstvu putem VPN-a

Novo je za strujanje s VPN-om? Deblokiranje geografski ograničenih web mjesta zapravo je jednostavno:

 1. Prijavite se na jednu od dolje navedenih VPN usluga (preporučujemo ExpressVPN).
 2. Preuzmite i instalirajte VPN softver. Bit će nekoliko različitih verzija, stoga pripazite da nabavite pravu verziju za vaš operativni sustav.
 3. Povežite se s poslužiteljem na odgovarajućem mjestu. Za Jiocinema morat ćete koristiti indijski poslužitelj.
 4. Pokušajte učitati video na web mjesto. Ako sve funkcionira kako se očekuje, trebalo bi se učitati gotovo odmah. Imajte na umu da ćete prvo morati osvježiti stranicu.

BESPLATNO dobijte PREMIUM VPN: Obično VPN mreže nude najniže cijene korisnicima koji su spremni platiti nekoliko godina unaprijed. Ako vam je samo potrebno kratko VPN, na primjer, ako ste na odmoru, umjesto toga možete iskoristiti 30-dnevno suđenje ExpressVPN-a. Iako ovo zahtijeva plaćanje unaprijed, možete otkazati u roku od 30 dana i primiti puni povrat.

Ispod ćete pronaći naš popis najboljih VPN-ova za Jiocinema:

1. ExpressVPN

ExpressVPN streaming video

ExpressVPN u Indiji ima tri poslužitelja i mrežu od preko 2.000 širom svijeta. Kao i Jiocinema, može deblokirati ogroman raspon streaming usluga uključujući Netflix i YuppTV. Što je najbolje od toga, ova je usluga dovoljno brza za streaming HD videozapisa bez vidljivog punjenja.

Uključuje i nekoliko sofisticiranih sigurnosnih značajki. Postoji 256-bitna enkripcija, DNS zaštita od curenja, savršena tajna naprijed i prekidač za zaustavljanje. Ovo potonje sprječava da slučajno pregledate nezaštićenu ako vam VPN veza neočekivano padne. ExpressVPN ne bilježi nikakve osobne podatke, tako da se vaše aktivnosti ne mogu pratiti po vama. 24/7 chat uživo dostupan je u slučaju bilo kakvih problema.

Ovaj VPN ima aplikacije za sve najpopularnije platforme, uključujući Windows, MacOS, Linux, Android i iOS. Čak se može ručno instalirati na podržanim mrežnim usmjerivačima.

TRI MJESECA BESPLATNO: Prijavite se za jednogodišnji plan ExpressVPN-a za uštedu 49% i potpuno besplatno pokrivanje dodatnih tri mjeseca. ExpressVPN dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

2. NordVPN

NordVPN

NordVPN je izvrstan za streaming, u malom dijelu zahvaljujući širokoj mreži poslužitelja. Možete birati više od 4.800 (uključujući 13 u Indiji), a možete se čak i povezati s poslužiteljima optimiziranim za zadatke poput dijeljenja datoteka, strujanja ili igara. Može deblokirati nekoliko glavnih streaming platformi, uključujući Jiocinema, Netflix, BBC iPlayer i Amazon Prime Video.

Ovim VPN-om nevjerovatno je lako anonimno strujati i pretraživati ​​Internet. Tu je 256-bitna enkripcija, prekidač za zaustavljanje, zaštita od curenja DNS-a i IPv6, pa čak i nekoliko naprednijih značajki poput dvostruke VPN mogućnosti i mogućnosti upotrebe Tor-a preko VPN-a. NordVPN prihvaća plaćanje bitcoin-om i ne bilježi ništa što bi vas moglo identificirati, tako da su vaše aktivnosti uvijek privatne..

Ova usluga dolazi s namjenskim aplikacijama za Windows, MacOS, Android i iOS. Podržane su Linux platforme i specifični bežični usmjerivači, ali moraju se ručno konfigurirati.

PONUDA POPUSTA: Smanjite mjesečno plaćanje na samo 3,99 dolara dvogodišnjom pretplatom NordVPN-a. To je ogromna ušteda, a ukupni trošak smanjuje za 66%.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju NordVPN-a.

3. CyberGhost

CyberghostVPN

Ovaj pružatelj VPN-a pokušava internetsku sigurnost učiniti što jednostavnijom. Možete se direktno povezati s jednim od njegovih 14 indijskih poslužitelja ili im je dodijeljen na temelju željene aktivnosti. Na primjer, postoji opcija jednim klikom za deblokiranje streaming web lokacija poput ESPN, Amazon Prime Video ili ITV. Iako se Jiocinema ne spominje imenom, budite sigurni da ćete ga bez problema moći deblokirati i strujati..

Sa 256-bitnom enkripcijom, prekidačem za uklanjanje i zaštitom od DNS-a, prosljeđivanja vrata i IPv6 propuštanja podrazumijevano su omogućeni, jasno je da CyberGhost ozbiljno uzima vašu sigurnost. Postoji čak i mogućnost automatskog blokiranja oglasa i skeniranja zlonamjernog softvera. Ova usluga ne bilježi podatke koji se mogu osobno identificirati, tako da možete pregledavati sigurno, sigurno i privatno.

CyberGhost nudi aplikacije za MacOS, iOS, Windows i Android uređaje. Može se ručno konfigurirati za rad s Linux sustavima i nekim internetskim usmjerivačima.

PROČITANJE ČITALA: Osigurajte dodatnih šest mjeseci besplatno i uštedite 77% odabirom godišnjeg plana CyberGhosta.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhosta.

4. IPVanish

IPVanish najbrže

Iako ima samo dva poslužitelja u Indiji, IPVanish ostaje jedan od najboljih VPN-ova za streaming Jiocinema. Prvo, dovoljno je brz za streaming HD videozapisa bez punjenja. Drugo, bez problema može deblokirati nekoliko sličnih platformi, uključujući YuppTV i Hotstar. Konačno, IPVanish omogućuje do deset istodobnih veza po računu. Većina VPN-a dopušta između tri i šest, tako da je ovo stvarno iznimno.

Ovaj VPN uključuje snažan izbor sigurnosnih značajki. Postoji 256-bitna enkripcija, IPv6 / DNS zaštita od propuštanja i prekidač za zaustavljanje, kao i mogućnost blokiranja lokalnog prometa, opskurnog OpenVPN prometa i prebacivanja vaše IP adrese u točno određenim intervalima. Bez zabilježenih osobnih podataka, IPVanish je izvrstan način za sigurnu struju na svim vašim uređajima.

Ovo je jedno od rijetkih glavnih VPN-a koje nudi namjensku aplikaciju za Amazon TV / Fire Stick. Postoje i aplikacije za Windows, Android, MacOS i iOS. Ručna instalacija potrebna je za Linux sustave i odabrane internet rutere.

UŠTEDITE 60%: Čitatelji Comparitech-a ostvaruju ekskluzivni popust koji im omogućuje uštedu do 60% na IPVanish pretplatama. Dolaze s probnim razdobljem od sedam dana, pa ako niste zadovoljni, možete otkazati i vratiti svoj novac.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

5. PrivateVPN

privatevpn-banner

PrivateVPN možda nema toliko poslužitelja kao neki njegovi rivali, ali on pruža veće brzine. Zapravo ćete moći emitirati HD ili čak 4K videozapis bez ikakvog primjetnog međuspremnika. Ova usluga ne može deblokirati web stranice poput Jiocinema i Hotstar, već i usluge s ozloglašenim tvrdokornim mjerama geo-ograničenja, kao što su Netflix i BBC iPlayer.

Što se tiče sigurnosti, dobivate 256-bitnu enkripciju i prekidač kill, a zaštita od curenja DNS / IPv6 omogućena je prema zadanim postavkama. Ali korisnička podrška je mjesto gdje zaista djeluje PrivateVPN. Možete se obratiti timu 24/7 putem live chat-a, a čak će i instalirati ili konfigurirati softver na daljinu ako ih želite. Uz strogu politiku zapisivanja bez trupaca, možete vjerovati da je vaša privatnost u dobrim rukama.

Ovaj VPN ima aplikacije za iOS, Android, MacOS i Windows. Može se ručno konfigurirati za rad sa sustavima temeljenim na Linuxu i odabirom usmjerivača.

PET DODATNIH MJESECA: Prijavite se za godišnji plan PrivateVPN-a i ostvarite dodatnih pet mjeseci besplatno plus popust veći od 70%.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju PrivateVPN.

Mogu li koristiti besplatni VPN s Jiocinemom?

Na prvi pogled mogu se činiti vrlo atraktivni VPN-ovi, ali savjetujemo da ih ne koristite. Za početak, oni često imaju više korisnika nego što njihove mreže mogu podržavati. To dovodi do dugog učitavanja, isprekidanih videozapisa i na kraju, nezadovoljavajućeg doživljaja gledanja. Neke su usluge čak nametnule mjesečna ograničenja podataka za svoje korisnike, pa čak i ako uspijete uspješno strujati jednom, možda ih više nećete moći. Uz to, s mnogim platformama za strujanje koje poboljšavaju svoje mjere otkrivanja VPN-a, postoji velika vjerojatnost da besplatni VPN jednostavno neće raditi.

Kako korisnici ne plaćaju upotrebu besplatnog VPN-a, te usluge moraju koristiti druge načine zarađivanja. Mnogi ubacuju oglase na stranice koje posjećujete, ali neki koriste nametljivije metode. Na primjer, mogu koristiti kolačić za praćenje za praćenje vaših aktivnosti čak i nakon što prekinete vezu s VPN-om. To im pruža vrijedne podatke koji se mogu upotrijebiti za izgradnju profila potrošača i bez vašeg znanja prodati trećim stranama.

Nažalost, ima ih još. Nedavno istraživanje besplatnih VPN aplikacija za Android otkrilo je da su mnogi zapravo samo Trojanci koji žele zaraziti sustave zlonamjernim softverom. Nadalje, od testiranih 283 aplikacija, 18% (50 aplikacija) zapravo nije kriptiralo nijedan korisnički promet. Nema jamstva sigurnosti ni s dobro poznatim uslugama. Vidjeli smo visokoprofilni besplatni VPN kako bi propusno širio svoje korisnike kako bi pokrenuo botnet.

Ne možete biti previše oprezni kada je u pitanju internetska sigurnost. Da biste zaštitili svoje osobne podatke, preporučujemo korištenje uglednog VPN-a s poviješću zaštite privatnosti svojih kupaca.

Tko se može prijaviti za Jiocinema?

Jiocinema znak je promijenjen

Iako na njegovoj web stranici nije navedeno posebno, Jiocinema je dostupna samo korisnicima koji obično žive u Indiji. Trenutno se ne mogu prijaviti na Jiocinema online; korisnici su obavezni prijaviti se svojim Jio brojem ili Jio ID-om, a jedini način da dobiju jedan od njih je imati širokopojasni pristup, TV ili SIM karticu s Jiom.

Postoji nekoliko različitih planova za odabir, ali ako vas zanima samo Jiocinema, najlakši je način da se prijavite za pretplaćeni podatkovni plan od 2 GB. To košta ₹ 98 svakih 28 dana i moći ćete početi strujati čim stigne vaša SIM kartica.

Kada putujete izvan Indije i želite strujati na Jiocinema sadržaju, sve što trebate učiniti je povezati se s indijskim VPN serverom da biste prevarili svoju lokaciju.

Što mogu gledati na Jiocinemu?

Jiocinema ima prilično veliku knjižnicu filmova i TV emisija. Treba napomenuti da je neki sadržaj dostupan samo na jednom jeziku: hindskom ili engleskom. U skladu s tim, Jiocinema također nudi nekoliko verzija s velikim brojem hindskih verzija. U nastavku smo naveli neke od najpoznatijih naslova usluge:

 1. Lingaa
 2. Iqbal
 3. Vaastav: Stvarnost
 4. Tanu Weds Manu
 5. Bajrangi Bhaijaan
 6. Indiana Jones i napadači izgubljene arke
 7. Truman Show
 8. Wreck-it Ralph
 9. Marvelovi Osvetnici
 10. Princeza i žaba
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 6 =

map