5 najboljih VPN-ova za Minecraft i kako pobijediti zabrane IP-a

5 najboljih VPN-ova za Minecraft

VPN-ovi kriptiraju vaš mrežni promet, čineći ga nečitljivim hakerima, mrežnim administratorima, pa čak i vašem davatelju internetskih usluga (ISP). Kao što možete povezati se s poslužiteljima diljem svijeta i svaki put primati novu IP adresu, dobivajući oko Minecraft Zabrana IP adrese postaje vrlo jednostavna. To također povećava vašu internetsku sigurnost čineći web lokacijama vrlo teško pratiti vaše aktivnosti na internetu.

Očito, Mojang ne želi da igrači zaobiđu njihove zabrane, pa ako pokušate igrati Minecraft kad ste spojeni na VPN, možda se uopće nećete moći povezati na poslužitelje ili ćete vidjeti pogrešku "Veza je izgubljena - čini se da koristite VPN ili proxy”. Srećom, postoje određene VPN usluge koje možete koristiti za povezivanje i reprodukciju bez obzira.

Proučimo puno detalja o svim VPN-ovima u ovom postu, ali ako nemate vremena čitati cijelu stvar, evo kratkog sažetka:

 1. ExpressVPN vodi put. Superbrzi serveri s malim kašnjenjem razasuti po cijelom svijetu. Zaobilazi Minecraft-ovo otkrivanje anti-VPN-a s lakoćom. Čvrsti tim za zaštitu privatnosti, sigurnosti i reagiranja. 30-dnevna garancija povrata novca.
 2. CyberGhost Najbolji proračunski VPN s brzim poslužiteljima i velikom mrežom. 45-dnevna garancija povrata novca.
 3. NordVPN Izvrsna dobavljač s velikom mrežom poslužitelja. Nema problema s vezom ili kašnjenjem tijekom testiranja.
 4. IPVanish Poslužitelji s malim kašnjenjem bez problema s vezom. Također idealno za streaming i preuzimanje zbog dobre brzine.
 5. PrivateVPN Novija i manja mreža od svojih konkurenata, ali jaz zatvara pouzdanim i bržim vezama.
 6. VyprVPN Nema problema s pristupom Minecraftu. Mala latencija uz solidnu sigurnost i privatnost. Jeftinije mogućnosti na ovom popisu.

Prvi je korak odabir prikladnog VPN-a koji se koristi. Svaka je usluga različita, s različitim sigurnosnim značajkama, veličinama mreže i brzinama. Da biste pronašli najbolje VPN-ove za Minecraft, tražili smo usluge koje ispunjavaju sljedeće kriterije:

 1. Nudi ekspanzivnu mrežu poslužitelja
 2. Omogućuje visoke i stalne veze
 3. Moguće je zaobići MinecraftMjere otkrivanja VPN-a
 4. Koristi snažnu enkripciju i dodatne sigurnosne značajke
 5. Ne bilježi podatke koji se mogu osobno identificirati

Kako igrati Minecraft i ukloniti zabranu IP adrese putem VPN-a

VPN-ovi mogu izgledati zastrašujuće ako ih nikad prije niste koristili. Međutim, zapravo su vrlo jednostavni za upotrebu. Samo slijedite dolje navedene korake za resetiranje IP adrese, pobijedite svoju Minecraft zabranite i nastavite igrati:

 1. Prijavite se za jedan od niže VPN-a (preporučujemo upotrebu ExpressVPN-a).
 2. Preuzmite odgovarajuću verziju VPN klijenta za vaš operativni sustav.
 3. Odaberite poslužitelj u blizini vaše lokacije i povežite se s njim.
 4. Pokušajte se prijaviti u internetski svijet Minecraft. Trebali biste biti u mogućnosti da prekidate igru ​​onoliko dugo koliko želite.

Najbolji VPN-ovi za Minecraft

Ovdje je naš popis najboljih VPN-ova za Minecraft:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječanj 2020. Rad s Minecraft-om testiran u januaru 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

S više od 3000 poslužitelja koji rade na 160 lokacija u 94 zemlje,  ExpressVPN olakšava pronalaženje veze s malim kašnjenjem za reprodukciju Minecraft na. Njegova je usluga dovoljno brza da bez napora struji 4K video Minecraft ne bi trebao predstavljati bilo kakav problem. Nadalje, s ugrađenom DDoS zaštitom, ovaj VPN osigurava vam mogućnost povezivanja, čak i ako vas ciljaju zlonamjerne treće strane.

Ova je usluga sigurna koliko i korisnička. Dolazi s 256-bitnom enkripcijom, DNS zaštitom od curenja, savršenom tajnošću prema naprijed i prekidačem za isključivanje koji je prema zadanim postavkama omogućen. Ako naiđete na bilo kakve probleme, možete se obratiti korisničkoj podršci putem 24/7 chata uživo. Bez zabilježenih osobnih podataka, moći ćete igrati, strujati i pregledavati privatno.

ExpressVPN ima namjenske aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS i Linux platforme. VPN je moguće instalirati na odabranim bežičnim usmjerivačima, iako se to mora učiniti ručno.

Pros:

 • Mnogo igara optimiziranih poslužitelja s dobrom DDoS zaštitom
 • Osoblje je dobro obučeno i može vam pomoći u povezivanju s najboljim igraćim serverima
 • 24/7 live chat vraća vas na bilo koja tehnička pitanja
 • Nema ograničenja u korištenju podataka i propusne širine, izvrsno za HD streaming
 • Dobro dizajnirane mobilne i stolne aplikacije

Cons:

 • Nešto skuplje od nekih drugih opcija

NAJBOLJI VPN ZA MINECRAFT: ExpressVPN je naš izbor broj 1. Sjajan brz i pouzdan izbor. Izvrsno za deblokiranje svih većih IP usluga ograničenih sadržaja. Najbolja klasa sigurnosti i privatnosti s 256-bitnom AES enkripcijom, ne držite zapisnike preglednika, ne prebacujte prekidač i zaštitite od propuštanja. Isprobajte bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost ima preko 5.700 brzih poslužitelja u 90 zemalja, pa je lako uspostaviti vezu s malim kašnjenjem gdje god se nalazili u svijetu. Ova usluga dopušta do sedam veza odjednom i dolazi sa 24/7 korisničkom podrškom koja se temelji na chatu u slučaju da imate problema.

Sve su ove sigurnosne značajke VPN-a unaprijed konfigurirane tako da je potrebno vrlo malo postavljanja. To uključuje 256-bitnu enkripciju, prekidač za zaustavljanje (u svim verzijama), skener zlonamjernog softvera i zaštitu od propuštanja DNS, IPv6 i WebRTC. Unaprijediti, CyberGhost ne bilježi nikakve osobne podatke, Jednom kada ste povezani, učinkovito se i ne možete pratiti.

CyberGhost ima aplikacije za Windows, MacOS, Linux, iOS i Android. Za upotrebu na mrežnim usmjerivačima potrebna je ručna instalacija.

Pros:

 • Vrlo velike brzine i obilje igara za igru ​​s niskim kašnjenjem optimizirani su poslužitelji širom svijeta
 • Snažno u sigurnosti i privatnosti
 • Ograničenje sedam veza
 • 24/7 podrška preko live chat-a

Cons:

 • Nepostojanje napredne funkcionalnosti moglo bi biti neuobičajeno za stručnjake

Naš rezultat:

4 od 5

NAJBOLJI PRORAČUN VPN ZA MINECRAFT: CyberGhost pruža velike brzine i snažne sigurnosne značajke po cijeni koja neće slomiti banku. Još bolje, ova usluga dolazi sa 45-dnevnom garancijom povrata novca.

Zainteresiran? Saznajte više u našem cjelovitom pregledu CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

3. NordVPN

NordVPNRadi s MinecraftTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN ima sve što igraču ikad može trebati: proširiva poslužiteljska mreža (preko 5500 servera u 60 zemalja), DDoS zaštita i mogućnost zaobilaženja VPN detekcije igara poput Minecraft, Fortnite, i Overwatch. Volite igrati igrice na telefonu ili tabletu? Nema problema: ovaj VPN omogućuje povezivanje do šest uređaja istovremeno. Kao takav, nema potrebe žrtvovati sigurnost kad ste kod kuće.

S 256-bitnom AES enkripcijom, prekidačem za uklanjanje specifičnog za aplikaciju, provjerom anti malwarea, blokiranjem oglasa i zaštitom kako IPv6 tako i DNS propuštanja, NordVPN olakšava sigurnost u mreži. Možete ga koristiti i za napredna sigurnosna podešavanja, zahvaljujući dvostrukom VPN-u i humka preko VPN funkcionalnosti.  Bez podataka o aktivnosti ili sesije, ovaj VPN omogućuje vam igranje što anonimnije.

Ova usluga ima aplikacije za Android, iOS, Windows i MacOS. Linux sustavi i određeni usmjerivači također su podržani, ali zahtijevaju ručnu konfiguraciju.

Pros:

 • Mnogo servera optimiziranih za igranje s malim latencijama širom svijeta
 • Veliki naglasak na sigurnosti i privatnosti
 • Jednostavno deblokira širok raspon web lokacija sa geološkim zaključavanjem
 • 24/7 korisnička podrška putem live chat-a

Cons:

 • Možete odabrati lokaciju poslužitelja, ali ne i stvarnog poslužitelja. Možda je potrebno razgovarati s podrškom za najbolje igraće poslužitelje

VRIJEDNOST I IZVRŠENJE: NordVPN je dobra vrijednost svih igrača. Opcija velike vrijednosti koja se solidno ponaša s Minecraftom. Istovremeno povezuje do 6 uređaja Čvrsta sigurnost i privatnost. Također dobro radi s većinom web lokacija za igre i postiže konstantno dobre brzine. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishRadi s MinecraftTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish ima preko 1300 poslužitelja na 75 lokacija širom svijeta koje možete odabrati, omogućava do deset istodobnih veza po računu i jedva ima utjecaja na brzinu vaše veze.. Iz tog razloga, to je popularan izbor, ne samo za igranje Minecraft, ali i za streaming videa na mreži. Osim zaobići MinecraftOtkrivanje VPN-a, može se koristiti za pristup platformama uključujući Hulu, CBS i CW Seed.

Unatoč svojim laganim aplikacijama, IPVanish zapravo nudi prilično nevjerojatan niz sigurnosnih opcija. Tu je 256-bitna enkripcija, prekidač za zaustavljanje i zaštita od propuštanja DNS / IPv6 i neke naprednije značajke poput blokiranja LAN prometa, vremenski prebacivanje IP adresa i prikrivanje OpenVPN-a. Najbolje od svega, IPVanish ne bilježi nikakve osobne podatke, što znači da vaše mrežne aktivnosti uvijek ostaju privatne.

Ovaj se VPN može pohvaliti laganim aplikacijama za MacOS, Windows, iOS, Android i Amazon Fire TV / Fire Stick. Ručno se može instalirati na sustave sa sustavom Linux, kao i podržane mrežne usmjerivače.

Pros:

 • Mnogo brzih poslužitelja s malim kašnjenjem
 • Tijekom testiranja postignute su impresivne 4K brzine strujanja
 • Kodi i Firestick TV omiljeni su za njegove daljinsko prilagođene aplikacije
 • Radi u više od 60 zemalja, izvrsno za deblokiranje geo-ograničenih sadržaja

Cons:

 • Aplikacije ne rade u Kini

DO 10 UREĐAJA: IPVanish ima veliku mrežu poslužitelja i dobro obrađuje višestruke veze. Jednostavan za upotrebu i preferiraju ga korisnici koji trebaju visoke standarde sigurnosti i privatnosti. Ne mogu deblokirati toliko servisa za streaming videozapisa kao neki njegovi rivali. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNRadi s MinecraftTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Iako PrivateVPN ima manje poslužitelja od nekih svojih rivala (samo oko 80, raspoređenih u 56 zemalja), o tome je još uvijek vrijedno razmišljati. Nudi velike brzine i izuzetnu korisničku podršku, što ga čini idealnim za ljude koji su novi u VPN-ovima. Nadalje, s dopuštenim do šest istodobnih veza, vi i vaši prijatelji možete igrati Minecraft sigurno sa samo jednim PrivateVPN računom.

Ovaj VPN ima strogo pravilo zapisivanja, što znači da se vaše aktivnosti ne mogu otkriti, čak i ako se to zatraži. Koristi 256-bitnu enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS-a i IPV6 i prekidač za zaustavljanje kako bi osigurao siguran promet u svakom trenutku. Ako imate problema, osoblje PrivateVPN je na raspolaganju 24 sata dnevno i može konfigurirati softver na daljinu, uz vaše dopuštenje.

PrivateVPN ima aplikacije za Windows, MacOS, iOS i Android sustave. Može se ručno konfigurirati za rad s Linux platformama i podržanim usmjerivačima.

Pros:

 • Vrlo velike brzine
 • Radi s mrežom koja obuhvaća 57 zemalja
 • Sticanje reputacije za deblokiranje popularnih web mjesta za streaming
 • 24/7/265 podrška uživo

Cons:

 • Mali broj poslužitelja za izbor
 • Radi s Linuxom, ali zahtijeva ručnu konfiguraciju

Sjajna brzina: PrivateVPN je pouzdano pouzdan za Minecraft. Također dobro za sigurno i privatno pregledavanje i bujicu. To bi moglo učiniti s više poslužitelja i nedostaje podrška 24 sata dnevno. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

6. VyprVPN

VyperVPNRadi s MinecraftTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

VyprVPN ima veliku poslužiteljsku mrežu (preko 700 poslužitelja, s klasterima u Europi, SAD-u, Africi, Aziji i Oceaniji) i izvrsnim brzinama. Nadalje, koristi posebnu funkciju kretanja u prometu koja se zove Chameleon za skrivanje znakova poput igara Minecraft pouzdajte se u potrazi za VPN korisnicima. No, nije samo za igranje: VyprVPN može čak deblokirati platforme poput Netflixa, Sling TV-a i Hulu-a, što ga čini snažnim VPN-om opće namjene..

Ovaj pružatelj nudi istinsku, 256-bitnu enkripciju. To masovno povećava vašu internetsku privatnost kriptiranjem podataka u svim fazama prijenosa. Postoji i prekidač za zaustavljanje koji zaustavlja promet ako izgubite vezu s VPN-om, kao i DNS zaštita od curenja. VyprVPN čuva neke podatke (izvornu IP adresu, vrijeme veze i količinu prijenosa podataka) 30 dana, ali samo u dijagnostičke svrhe. Korisničku podršku možete kontaktirati e-poštom, 24/7, 365 dana u godini.

VyprVPN nudi prilagođene aplikacije za Windows, Android, MacOS i iOS uređaje. Ova se usluga također može konfigurirati za rad na Linux sustavima i podržanim internetskim usmjerivačima.

Pros:

 • Velike brzine i pouzdani poslužitelji za igranje, streaming i download
 • Sigurnost i privatnost vodeći u klasi
 • Posjeduje i upravlja cijelom svojom mrežom poslužitelja

Cons:

 • Malo skupo
 • Može imati više opcija za naprednu konfiguraciju

Velika poslužiteljska mreža: VyprVPN je lako postaviti. Čvrsti izbor za Minecraft. Ne pohranjuje zapisnike, nudi veliku sigurnost i deblokira većinu streaming usluga. Skuplje od ostalih na ovom popisu. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu VyprVPN recenziju.

VyprVPN Kupon uštedite 81% na dvogodišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

Mogu li igrati Minecraft s besplatnim VPN-om?

U iskušenju da se poslužim besplatnim VPN-om za igranje Minecraft? Iako je to tehnički moguće, snažno savjetujemo da se iz tih razloga obratimo. Prije svega, Mojang je bio vrlo agresivan u pogledu blokiranja VPN korisnika i kao takva većina besplatnih VPN usluga jednostavno neće funkcionirati. Drugo, kako besplatni VPN-ovi obično imaju manje poslužitelja i više korisnika od premijum usluga, vjerojatno ćete primijetiti veliko zaostajanje, čak i ako se uspijete povezati.

Kao i bilo koji posao, i zaradite novac postoje i besplatne VPN usluge. Kako ne mogu izravno naplaćivati ​​korisnicima, morali su smisliti druge načine da zarade. Njihove metode kreću se od postavljanja oglasa na web stranice koje posjećujete, do korištenja kolačića za praćenje za izradu profila potrošača iz vaših aktivnosti, koji se mogu prodati bez vašeg znanja.

Ljudi općenito koriste VPN-ove kako bi poboljšali internetsku sigurnost, ali postoje značajni dokazi koji pokazuju da besplatne VPN usluge zapravo mogu učiniti ranjivije. Na primjer, jeste li znali da postoji preko 100 besplatnih Android-ovih VPN-ova nemojte kriptirati svoje podatke?  Što je još gore, mnogi namjerno instaliraju zlonamjerni softver na korisnikov uređaj. Čak smo vidjeli slučajeve kada je besplatni VPN prodavao propusnost svojih korisnika za upotrebu u botnetu. Da biste zaštitili sebe i svoje osobne podatke, preporučujemo korištenje ugledne VPN usluge s evidencijom zaštite privatnosti svojih korisnika.

Što trebam učiniti ako mi je Minecraft račun zabranjen?

Prvo morate utvrditi o kakvoj je zabrani na snazi. Za razliku od nekih drugih igara, Minecraft ne zabranji trajno igračima osim ako nisu učinili nešto ilegalno, poput kupovine igre s ukradenim podacima o plaćanju (napomena: ako igru ​​kupite od trećeg distributera, nema garancije da je prvotno kupljena zakonito). Umjesto toga, dobit ćete IP zabranu, koja vas sprečava da igrate putem interneta ili zabranu specifičnu za poslužitelj, koja može biti privremena.

Ako ste primili zabranu IP adrese, možete nastaviti reprodukciju jednostavnim povezivanjem s nekim od vaših VPN poslužitelja.

Vrlo malo možete učiniti ako ste zabranjeni s određenog poslužitelja. Te zabrane mogu biti privremene, ali možete i spriječiti da se ikada više pridružite tom poslužitelju s ovim specifičnim Minecraft račun. Ove se zabrane obavljaju po nahođenju moderatora poslužitelja, pa bi moglo pomoći u razmatranju vaših postupaka prije zabrane i u skladu s tim prilagoditi svoje ponašanje na drugim poslužiteljima kako biste spriječili da se više ne ponovi..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − 87 =

Adblock
detector