5 najboljih VPN-ova za Mobdro u 2020. godini

mobdro screenshot

Kodi je posljednjih godina softver za medijske centre za mobilne uređaje. Izuzetno je svestran i vrlo prilagodljiv, ali ove osobine mogu ga učiniti zastrašujućim za nove korisnike. Uđite u Mobdro, Androidovu aplikaciju koja nudi pristup jednim klikom za gledanje TV emisija uživo. Nema dodataka za instaliranje, nema ovisnosti za ažuriranje i minimalne opcije konfiguracije. Kao rezultat, Mobdro je među najpopularnijim streaming aplikacijama.

Problem je što većina davatelja internetskih usluga ne voli strujanje. U prošlosti se znalo da namjerno prigušuju brzinu svojih kupaca kako bi je obeshrabrili. Budući da je zakonodavstvo o zaštiti potrošača FCC prošle godine stavljeno van snage, postoji i šansa da vaš davatelj internetskih usluga prodaje vašu osobnu povijest pregledavanja trećim osobama bez vašeg znanja.

Internetske aktivnosti možete zadržati privatnima povezivanjem na virtualnu privatnu mrežu (VPN). VPN kriptira vaš mrežni promet, sprječavajući ga da ga pročita bilo tko bez ključa za dešifriranje.

Postoji mnogo različitih VPN davatelja koje možete odabrati, ali nisu svi VPN-ovi stvoreni jednakim. Ispod ćemo navesti pet VPN-ova koji dobro nadopunjuju Mobdro. Istražit ćemo njihove značajke i funkcionalnost, kao i objasniti za koje su platforme dostupne.

Da bismo pronašli usluge koje su najprikladnije za Mobdro korisnike, tražili smo VPN-ove koji nude sljedeće:

  • Stabilne, konzistentne veze i minimalan utjecaj na brzinu mreže
  • Jasno definirane politike privatnosti i evidentiranja
  • Namjenska Android aplikacija i zasebna APK datoteka za ručnu instalaciju
  • Jaki sigurnosni protokoli

1. ExpressVPN

Cijene ExpressVPN

ExpressVPN je jedna od najpouzdanijih VPN tvrtki. Koristi 256-bitnu AES enkripciju, ne vodi zapise vašeg prometa i dolazi s prekidačem za zaustavljanje koji zaustavlja sav prijenos podataka ako padne veza s VPN-om. Nadalje, ExpressVPN nalazi se na Britanskim Djevičanskim otocima, lokaciji bez zakona o zadržavanju podataka.

ExpressVPN idealan je za strujanje visoke razlučivosti jer ima minimalan utjecaj na brzinu vaše veze. Sa poslužiteljima u više od 90 zemalja ujedno je i izvrstan način pristupa geo-ograničenim platformama. Ovaj VPN može čak deblokirati Netflix i zaobići kineski sjajni vatrozid, tako da je vrlo svestran.

ExpressVPN nudi jednostavne instalacije aplikacija za Windows, iOS, Mac, Android, Linux, Amazon Fire Stick i određene internetske usmjerivače. Također radi s Chrome OS-om, Apple TV-om, Playstations i Xbox One, ali ove platforme zahtijevaju ručnu konfiguraciju.

PROČITANJE ČITALA: Ostvari dodatna tri mjeseca besplatno ovdje uz godišnji plan ExpressVPN-a. ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca tako da nema rizika.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

2. NordVPN

NordVPN

NordVPN ima poslužitelj koji može udovoljiti svim zahtjevima. Na primjer, Mobdro korisnici mogu iskoristiti servere optimizirane za HD streaming. Trenutno NordVPN može deblokirati preko 150 geo-zaključanih streaming platformi, uključujući Netflix, Hulu i NBC Sports. Što je još bolje, omogućava do šest istodobnih veza, dok većina VPN-a dopušta samo dvije ili tri.

NordVPN vašu privatnost shvata ozbiljno. Ne bilježi podatke koji se mogu osobno prepoznati i sav mrežni promet osiguran je 256-bitnom AES enkripcijom. Tu je uključen i vrlo prilagodljiv prekidač za ubijanje koji vam omogućuje blokiranje određenih aplikacija pomoću interneta kada VPN nije povezan..

NordVPN ima aplikacije za Windows, MacOS, iOS i Android. Može se ručno postaviti na Linux-temeljene sustave i pristojan izbor WiFi usmjerivača, a postoje čak i dodaci za web preglednike Chrome i Firefox..

Uštedite na dugoročnim planovima: Možete uštedjeti 75% kada iskoristite trogodišnji plan NordVPN-a.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

3. CyberGhost

početna stranica cyberghosta

CyberGhost uklanja gnjavažu od sigurnosti u internetu. Koristi 256-bitnu enkripciju za očuvanje privatnosti vaših osobnih podataka i isporučuje se sa značajkama poput blokatora oglasa, automatske zaštite od zlonamjernog softvera i HTTPS preusmjeravanja. Još bolje, CyberGhost ne bilježi nikakve podatke pomoću kojih bi vas mogao identificirati.

CyberGhost optimizira svoje servere za nekoliko različitih svrha, uključujući streaming i anonimno pregledavanje. Izabrati je više od 1300 poslužitelja, s visokom koncentracijom u Europi i SAD-u. CyberGhost omogućava do pet istodobnih veza i može deblokirati popularne streaming platforme poput Netflix US, BBC iPlayer i Amazon Prime Video.

Aplikacije su dostupne za Windows, MacOS, iOS i Android. Ručno postavljanje potrebno je za Linux i WiFi usmjerivače.

POPUST: Čitatelji mogu uštedjeti više od 70% prijavom na jednogodišnji plan CyberGhosta.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

4. IPVanish

Stranica s ponudom IPVanish.

IPVanish je visoko prijenosni VPN koji bilježi veliku popularnost među Kodi korisnicima zahvaljujući svojim velikim brzinama i širokom mrežom poslužitelja. Većina tih poslužitelja zapravo je u vlasništvu IPVanish-a, a ne iznajmljena, što omogućava IPVanishu da brže otkriva i rješava probleme od svojih rivala.

Unatoč vrlo laganom klijentu, IPVanish pruža odličan raspon sigurnosnih značajki. Za skrivanje prometa koristi 256-bitnu AES enkripciju, ali to je tek početak. Korisnici također mogu mijenjati svoju IP adresu u pravilnim intervalima i blokirati LAN promet, plus DNS i IPv6 zaštita od propuštanja aktivirana je kao standard.

Iako IPVanish nije idealan za deblokiranje streaming platforma, to čini izvrstan posao čuvanja vas tijekom streaminga ili upotrebe P2P mreža. Radi sa svim Kodijevim dodacima koje smo testirali i lako se može instalirati na Windows, Android, iOS i Amazon Fire Stick. IPVanish može se ručno instalirati na Linux i Linux uređaje, uključujući određene usmjerivače i računala s jednim pločama.

UŠTEDITE 60%: Čitatelji Comparitech-a mogu uštedjeti do 60% uz naš ekskluzivni popust na IPVanish planove.

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

5. PrivateVPN

privatevpn posao

PrivateVPN je VPN koji prvo postavlja privatnost svog korisnika. Koristi 256-bitnu enkripciju i nudi savršenu tajnu prema naprijed, a da pri tome nema zapisnika. Iako PrivateVPN ima manje poslužitelja od većine drugih pružatelja usluga (samo 75, obuhvaća 56 zemalja), on nudi veće brzine i kao rezultat toga savršeno je prilagođen streamingu HD ili čak 4K sadržaja.

PrivateVPN može se koristiti za deblokiranje brojnih streaming platformi uključujući Netflix, Hulu i Amazon Prime Video. Možete koristiti njegovu uslugu chata uživo za rješavanje problema s kojima se možete susresti, mada je vrijedno napomenuti da su vikenda ili nakon radnog vremena vremena odgovora nešto duža..

PrivateVPN ima aplikacije za Android, Windows i iOS. Ručno se može instalirati na MacOS, Linux i određene usmjerivače.

UŠTEDITE 67%: Osigurajte pet mjeseci besplatno i uštedite do 67% kada se prijavite na godišnji plan PrivateVPN-a.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

Mogu li koristiti besplatni VPN s Mobdro-om?

Iako je moguće koristiti besplatni VPN s Mobdro-om, toplo vam ne savjetujemo. Otkrićete da su besplatna VPN-a stalno sporija od gornjih. To je obično zato što se njihove manje poslužiteljske mreže muče s velikim brojem korisnika koji čekaju. To dovodi do kompromisa poput reda i ograničenja podataka, a nijedan od njih ne koriste naši preporučeni VPN davatelji.

Nadalje, besplatni VPN-ovi često koriste upitne prakse kako bi profitirali od svojih korisnika. Oni mogu prikazivati ​​oglase na svakoj stranici, upotrebljavajući kolačiće za praćenje vaših aktivnosti čak i nakon što prekinete vezu te prodaju povijesti pregledavanja nepoznatim trećim stranama. Iako vaš davatelj internetskih usluga može pratiti vaše aktivnosti, barem postoje pravila o tome kako ih mogu koristiti. Suprotno tome, ne postoji jamstvo da će se besplatni VPN pružatelj pridržavati istih ograničenja.

Nažalost, besplatne VPN-ove imaju povijest zloupotrebe povjerenja svojih korisnika. U prošlosti smo vidjeli kako besplatni VPN-ovi instaliraju zlonamjerni softver na uređajima svog korisnika, prodaju propusnu širinu korisnika i dovode ljude u zabludu o vrsti zapisnika koje čuvaju. Da biste ostali sigurni, preporučujemo korištenje uglednih VPN usluga s jasno definiranim pravilima o privatnosti i sigurnosti.

Kako instalirati VPN na Android uređaje

Sve gore navedene VPN-ove imaju Androidove aplikacije koje je moguće preuzeti iz Google Play trgovine. Jednostavno potražite ime VPN-a, pronađite službenu aplikaciju i dodirnite preuzimanje datoteka. Međutim, ako vaš uređaj ne može pristupiti trgovini, VPN klijent možete instalirati izravno putem njegove APK datoteke. U nastavku ćemo objasniti kako to učiniti korak po korak.

Većina ljudi pretpostavlja da je trgovina Google Play jedino mjesto na kojem možete pronaći aplikacije, ali zbog relativno otvorenog dizajna Androida možete instalirati aplikacije s bilo kojeg mjesta sve dok se zapakiraju kao APK datoteka. Važno je da preuzimate samo s web mjesta svog davatelja VPN-a jer izvori treće strane mogu sadržavati zlonamjerni softver ako oni uopće nude originalni APK. Na stranici na kojoj odaberete svoju platformu pogledajte pod naslovom Android i provjerite postoji li izravna veza s APK datotekom. Ako je tako, dodirnite ga za početak preuzimanja.

android dopuštaju nepoznate izvore

Zatim ćete morati dopustiti instalaciju iz nepoznatih izvora. Budući da znamo da se gore spomenutim VPN-ovima može vjerovati, nema rizika, međutim, trebali biste razmotriti onemogućivanje ove značajke nakon što instalacija završi. Sljedeće mogućnosti izbornika mogu se malo razlikovati ovisno o vašoj Android verziji ili proizvođaču uređaja, ali trebalo bi biti prilično očito koje opcije odabrati. U našem slučaju učinili smo sljedeće:

  1. Idite na Postavke izbornik
  2. Dodirnite Zaključani zaslon i sigurnost opcija
  3. Pomaknite se prema dolje do Nepoznati izvori postavka. Dodirnite jedanput da biste ga omogućili.
  4. Vidjet ćete skočni prozor koji vas upozorava na rizike. Klik U redu.
  5. Dođite do svog Preuzimanja mapu pomoću aplikacije Explorer Explorer
  6. Pronađite APK datoteku VPN-a i kliknite je da biste započeli instalaciju.

Kako VPN-ovi štite vašu privatnost

Budući da se vaš mrežni promet šifrira pri korištenju VPN-a, ne mogu ga čitati hakeri, vaši internetski korisnici ili bilo koji drugi vanjski promatrači. Kao što se možete povezati s poslužiteljima u drugim dijelovima svijeta, web-lokacije koje posjetite ne mogu vidjeti ni vašu stvarnu lokaciju. To vam omogućuje zaobilaženje blokova geografskih sadržaja bez obzira na to gdje se nalazite u svijetu.

Iako je Mobdro trenutno dostupan samo na Androidu, većina VPN-ova omogućuje nekoliko istodobnih veza. U praksi to omogućuje prijavu na nekoliko uređaja (kućno računalo, pametni telefon itd.) Istim VPN računom, omogućujući vam da ostanete zaštićeni bez obzira na to gdje se nalazite.

Dodatna razmatranja

Trenutno je Mobdro dostupan samo na Androidu. Međutim, tijekom našeg istraživanja pronašli smo nekoliko web lokacija i aplikacija za koje tvrde da rade na različitim platformama. Njih su često pratile polu uvjerljive stranice društvenih medija. Mobdro nije dostupan u trgovini Google Play, a može se preuzeti samo sa službene stranice. Instaliranje bilo koje neslužbene verzije koja tvrdi da drugačije dovodi u opasnost vas, vaš sustav i vašu privatnost.

mobdro potociNisu svi Mobdroovi potoci legitimni; dok su South Park i Simpsons besplatno dostupni putem Interneta, King of the Hill i Looney Tunes nisu.

Dok Mobdro sakuplja legitimne streamove za gledanje, nažalost, nudi i neke koji emitiraju sadržaj zaštićen autorskim pravima. Budući da se ovi neslužbeni tokovi miješaju sa službenim, važno je koristiti zdrav razum kako biste izbjegli kršenje autorskih prava. Na primjer, PBS Kids možete besplatno gledati na mreži, tako da njihovo uključivanje nije neobično. Prikazuje kao Igra prijestolja, s druge strane, zahtijevaju gledanje pretplata i kao takvi ne struji iz službenih izvora na Mobdro.

Upozorenje: Mobdro treba koristiti samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Comparitech ne zagovara upotrebu Mobdroa za piratstvo.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 65 = 68

Adblock
detector