5 najboljih VPN-ova za pristup LINE-u kada je blokiran ili cenzuriran

LINA je blokirana u nekim zemljama, uključujući Kinu. Pokazat ćemo vam kako ga deblokirati VPN-om i provesti vas kroz najbolje VPN-ove za posao.

5 najboljih VPN-ova za pristup LINE-u kada je blokiran ili cenzuriran

Aplikacija za razmjenu trenutnih poruka LINE popularan je izbor za korisnike širom svijeta zbog zadivljujućih naljepnica i emojisa kao i ostalih usluga s dodanom vrijednošću kao što su besplatni glasovni pozivi i prijenosi datoteka. Nažalost, neke zemlje - poput Kine - blokiraju aplikaciju izravno. LINE također ima svoj set geo-ograničenog sadržaja - neke su naljepnice dostupne u Japanu i Južnoj Koreji, ali ne i u ostalim dijelovima svijeta. To je smetnja ozbiljnim ovisnicima o LINE koji ne mogu dobiti dovoljno Brauna i Conya.

U ovom ćemo vas članku naučiti kako pristupiti LINE-u (ako nije dostupan u vašoj zemlji prebivališta) ili preuzimati naljepnice koje tvrtka ograničava zbog vaše lokacije. To je najbolje učiniti uz plaćenu VPN uslugu.

Slijedite ovaj korak po korak vodič za najbolje rezultate:

 1. Prvo što trebate učiniti je prijaviti se za virtualnu privatnu mrežu (VPN). VPN vam pruža širok raspon lokacija poslužitelja i omogućuje vam da izgledate da pristupate webu iz SAD-a.
 2. Registrirajte se za uslugu i preuzmite softver za svoj telefon
 3. Očistite kolačiće i ponovno pokrenite uređaj da biste uklonili stare identifikatore lokacije
 4. Prijavite se na svog davatelja VPN-a i povežite se na poslužitelj u Aziji, poput Japana, Južne Koreje ili Singapura
 5. Otvorite aplikaciju LINE i normalno je koristite.

Nakon temeljitog testiranja, sastavili smo popis VPN-a koji su s LIME-om bili uspješni. Niže ih detaljno pokrivamo, ali u slučaju da vam nedostaje vremena, evo ih naš popis najboljih VPN-a za pristup LINE:

 1. ExpressVPN Naš najbolji izbor za LINE. Dobar raspon brzih poslužitelja diljem Azije. Velika zaštita i zaštita privatnosti i može deblokirati većinu ograničenih web mjesta i usluga. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 2. NordVPN Stotine poslužitelja u Aziji su brzi i sigurni. Aplikacije su jednostavne za korištenje i imaju dobre značajke privatnosti.
 3. CyberGhost Izbor proračuna s brzim poslužiteljima i aplikacijama koji su jednostavni za korištenje i izvrsni za početnike.
 4. IPVanish Jake sigurnosne i privatne zaštite ugrađene u aplikacije. Brzi serveri i jednostavan za korištenje.
 5. VyprVPN Neće vas iznevjeriti zbog privatnosti i sigurnosnih funkcija. Također dobiva dobre brzine, ali ovdje su i jeftinije opcije.

Koji je najbolji VPN za LINE?

U ovom ćemo se dijelu upoznati s našim popisom mišljenja za koje smatramo da su najbolji VPN-ovi koji će vam omogućiti brzu i stabilnu vezu. Poredani su u sljedeće čimbenike:

 • Veliki raspon lokacija poslužitelja u Aziji
 • Brzina i stabilnost veze
 • Kruti protokoli šifriranja, tako da vaša lokacija ostaje skrivena
 • Jednostavnost korištenja
 • Aplikacije za Android, iOS, Windows i MacOS

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN je brza VPN usluga koju je lako postaviti i sadrži minimalistički dizajn. Postoje čvrsti standardi šifriranja i dobavljač nema gotovo nikakvih zastoja.

Usluga nudi preko 3000 poslužitelja raspoređenih po cijelom svijetu, pa pronalazak odgovarajuće veze ne bi trebao biti problem. Najbolji dio je to što postoji velika mreža poslužitelja koji su raspoređeni po Aziji, uključujući zemlje poput Japana, Hong Konga, Malezije, Južne Koreje, Singapura, Tajvana, Tajlanda i Indonezije. To su slučajevi u kojima živi većina korisnika LINE, tako da biste trebali moći preuzimati mnoštvo besplatnih naljepnica jednostavnom promjenom lokacije na VPN aplikaciji..

ExpressVPN će zaštititi i vaše podatke. Tvrtka ima izjavljenu politiku ne pohranjivanja bilo kojeg korisnika ili evidencije prometa. Jedini minimalni podaci koje zadržavaju su "datum (a ne vrijeme) veze, izbor mjesta poslužitelja i ukupna iskorištena širina pojasa". Vaša pojedinačna IP adresa nikad se ne pohranjuje.

Zagovornici privatnosti osjećat će se sigurno uz postojeće protokole za šifriranje vojnih stupnjeva. Usluga koristi 256-bitni AES-CBC kao zadani standard šifriranja kao i HMAC provjeru autentičnosti i savršenu tajnu naprijed. Uključena je internetska sklopka, koju ExpressVPN naziva "mrežna brava". Za one koji nisu svjesni, ova značajka čini zaustaviti mrežni promet ako veza neočekivano padne. Vratit će se samo kad je veza s VPN serverom ponovno stabilna.

Postoje aplikacije za Android i iOS, kao i desktop softver za Windows, MacOS i Linux.

Pros:

 • Preko 3000 super brzih poslužitelja koji djeluju u preko 90 zemalja, uključujući obilje izbora poslužitelja u Aziji
 • Velike, pouzdane brzine
 • Šifriranje najboljih u klasi osigurava solidnu sigurnost i privatnost
 • Jednostavan za upotrebu i postavljanje s aplikacijama za mnoštvo platformi
 • Potpuna privatnost - nema evidencija osobnih podataka
 • Opsežna korisnička podrška uključuje dokumentaciju i 24/7 chat

Cons:

 • Korisnicima električne energije napredne opcije mogu biti ograničene

NAJBOLJI VPN ZA LINE: ExpressVPN je naš izbor broj 1. Ima veliku poslužiteljsku mrežu koja je optimizirana za brze veze. Jednostavne aplikacije za sve operativne sustave. Teško pobijediti na privatnosti i sigurnosti. Postoji 30-dnevno jamstvo vraćanja novca bez prestanka, tako da možete isprobati bez rizika.

Evo našeg detaljnog pregleda ExpressVPN-a.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN relativni je veteran u VPN poslu jer postoji već više od deset godina. Dugovječnost znači da je stvoren besprijekoran proizvod koji je intuitivan, jednostavan za upotrebu i izvrsna opcija za napredne korisnike koji žele prilagođene opcije.

To je još jedna VPN usluga koja jednostavno odbija zadržati bilo kakve korisničke podatke. To uključuje navike pregledavanja, vremenske oznake i informacije o poslužitelju. NordVPN je primio službene zahtjeve za prenošenje korisničkih podataka, ali pravila su značila da to ne može. Državna tijela učinila su je korak dalje i fizički oduzele servere, ali čak ni tada se nije moglo ništa pronaći.

Tvrtka vam omogućuje odabir servera na temelju vaših specifičnih zahtjeva, poput anti-DDoS, streaminga videa, dvostrukog VPN-a, Tor preko VPN-a ili P2P - no korisnici koji žele pristupiti LINE-u vjerojatno se trebaju jednostavno povezati na standardni VPN poslužitelj. A postoji nevjerojatnih 5.111 poslužitelja raspoređenih u 60 zemalja, a preko 450 njih djeluje u azijsko-pacifičkoj regiji, uključujući lokacije u Japanu, Južnoj Koreji i Singapuru i još mnogo toga.

Ne štedi ni na standardima šifriranja. NordVPN koristi 256-bitnu AES enkripciju prema zadanom u kombinaciji s 2.048-bitnim SSL ključevima. DNS zaštita od curenja je omogućena.

Postoji podrška za Windows, MacOS, iOS i Android.

Pros:

 • Pružatelj usluga koji radi blizu 500 poslužitelja širom Azije
 • Snažna enkripcija i nema zapisa za vrhunsku sigurnost i privatnost
 • Omogućuje 6 istodobnih veza na jednom računu
 • Aplikacije za Windows, MacOS, iOS, Linux i Android
 • 24/7 korisnička podrška putem live chat-a

Cons:

 • Aplikacija za radnu površinu pomalo je lagana u odnosu na ostale davatelje usluga

NAJBOLJI PRORAČUN VPN: NordVPN je velika vrijednost. Pravi kandidat u svim kategorijama. Ima snažne sigurnosne značajke i omogućuje istodobnu upotrebu do 6 uređaja s jednog računa. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Evo našeg cjelovitog pregleda NordVPN-a.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost pogodna je opcija za početnike koji žele uslugu bez dodatka, koja omogućuje velike brzine i snažne standarde šifriranja. Jedina mala mana je ograničeni izbor poslužitelja, ali tvrtka dodaje još više žestokom brzinom.

Sjedište tvrtke je u Rumunjskoj, što znači da na nju nisu primjenjeni zakoni o obveznom čuvanju podataka. Njegova unutarnja politika nulte pohrane podataka je dodatni plus. Rekavši to, tvrtka je nedavno stečena. Ovo može ili ne mora promijeniti pravila zapisivanja dnevnika, a naše čitatelje ćemo stalno ažurirati na ovom pročelju.

Postoji više od 3.700 poslužitelja koje možete odabrati između 60 zemalja. Lokacije u Aziji uključuju Japan, Južnu Koreju i Singapur. To je dovoljno za ljude koji žele dobiti najbolje LINE naljepnice ili jednostavno deblokirati uslugu.

Aplikacije su dostupne i za Android i iOS, kao i za podršku za radne površine za Windows i MacOS.

Njegov izbor protokola enkripcije znači da bi vaši podaci trebali biti sigurni u svakom trenutku. CyberGhost koristi 256-bitnu AES enkripciju na OpenVPN protokolu prema 2.048-bitnim RSA ključevima i MD5 HMAC provjeru autentičnosti. Uključena je i internetska sklopka za ubijanje.

Pros:

 • Radi u oko 200 poslužitelja u azijsko-pacifičkoj regiji, izvrsno za deblokiranje domaćina ograničenih sadržaja
 • Naši testovi otkrili su iznadprosječnu brzinu HD streaminga
 • Istovremeno povežite do 7 uređaja
 • Ne zadržava zapise o aktivnostima korisnika i pruža snažno šifriranje za zaobilaženje otkrivanja aktivnosti

Cons:

 • Ne deblokira sve knjižnice koje su lokalizirane na Netflixu, samo američku knjižnicu

PRORAČUNSKI IZBOR: CyberGhost ima jednostavno postavljanje. Izvrsna privatnost, nulta zapisi i DNS zaštita od curenja. Radi s LINE, ali poznato je da se bori s nekim popularnim web lokacijama za streaming. 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhosta.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanish

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish popularan je izbor za korisnike, jer je odlična opcija za one koji traže brze i snažne enkripcije po cijeni koja neće slomiti banku.

Tvrtka ima potpuno zanemarljiva pravila - što znači da nikada neće zadržavati korisničke podatke. To uključuje pohranu metapodataka. Jedino rudimentarno zadržavanje podataka je kada se račun registrira prvi put. Ništa nakon toga.

IPVanish ne ugrožava ni protokole šifriranja. Tvrtka koristi 256-bitnu enkripciju na OpenVPN protokolu prema zadanom, SHA512 provjeru autentičnosti i DHE-RSA 2,048-bitnu razmjenu ključeva s savršenom tajnošću naprijed. Što to znači da, čak i ako hakeri dobiju pristup vašem računu, neće biti moguće dešifrirati podatke prošlih sesija da bi shvatili što radite na webu. Rekavši to, ovo je prije svega nevjerojatni scenarij zbog dojmljivih sustava.

Poslužitelji su stabilni, sigurni i isporučuju velike brzine. Rasprostranjeno ih je preko 1300 na 75 lokacija širom svijeta, uključujući lokacije u Aziji kao što su Japan, Malezija, Singapur, Južna Koreja, Vijetnam i Hong Kong. Postoje aplikacije i za iOS i Android, kao i podrška za radne površine za Windows i MacOS.

IPVanish je popularan kod Kodi korisnika jer im omogućuje da preuzmu Android APK izravno na svoj uređaj. Sučelje je i daljinski upravljač za Kodi uređaje kojima nedostaju tipkovnica i miš.

Pros:

 • Upravlja mrežom od više od 1300 poslužitelja sa 75 gradskih lokacija širom svijeta, što je sjajno za deblokiranje ograničenih usluga
 • Nema nikakve zapisnike
 • Kodi i Firestick TV omiljeni su za njegove daljinsko prilagođene aplikacije
 • Tijekom testiranja postignute su impresivne 4K brzine strujanja

Cons:

 • Nema aktivne korisničke podrške, e-pošte i podrške samo za ulaznice
 • Aplikacije ne rade u Kini

Brzo i pouzdano: IPVanish ima veliku mrežu poslužitelja. Nezaštićena mreža postiže dobre brzine. Snažne značajke zaštite i privatnosti. Može se dogoditi ako imate korisničku podršku. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. VyprVPN

VyperVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

VyprVPN postoji već više od sedam godina i omiljen je među zagovornicima privatnosti jer je jedan od rijetkih VPN-a koji je u stanju zaobići kineski Veliki vatrozid.

Međutim, ipak odlučuje zadržati neke korisničke podatke. Konkretno, to je „korisnička IP adresa korisnika, IP adresa VyprVPN koju koristi korisnik, vrijeme početka i zaustavljanja veze i ukupan broj korištenih bajtova“.

Ali VyprVPN inzistira na tome da se takve informacije čuvaju samo 30 dana i koriste se za rješavanje problema. Do sada nismo primijetili bilo kakve zabrinjavajuće incidente podataka koji se iskorištavaju ili koriste u gadne svrhe.

Standardi šifriranja među najboljima su u poslu, pa je nametljivim entitetima teško probiti se. Sav promet osiguran je OpenVPN protokolom, 256-bitnom AES enkripcijom, 2,048-bitnim RSA ključevima bez savršene tajnosti naprijed i SHA256 provjerom autentičnosti. Tvrtka također ima politiku vođenja i upravljanja vlastitim podatkovnim centrima - za razliku od drugih davatelja koji se odluče za kombinaciju iznajmljivanja i outsourcinga kod trećih operatora - što joj pomaže u dodatnom sloju sigurnosti.

Postoji više od 700 lokacija poslužitelja za odabir, uključujući zdrav izbor u Aziji. Neke zemlje na popisu su Japan, Malezija, Pakistan, Singapur, Južna Koreja, Tajvan i Tajland. Ovo bi trebalo otključati ogroman niz simpatičnih naljepnica.

Aplikacije su dostupne i za Android i iOS, kao i za podršku za radne površine za Windows i MacOS.

Pros:

 • Brza i pouzdana veza
 • Šifriranje vojnih razreda i zapisnici nemaju identificirajuće podatke
 • Brzina je brza i stabilna

Cons:

 • Nije najjeftinija opcija na ovom popisu
 • Korisnici napajanja više bi voljeli više opcija konfiguracije
 • Ne postoji način plaćanja kripto-valutom

LAKO ZA KORIŠTENJE APP-a: VyprVPN je vrlo razumljiv. Dobro surađuje s LINE i najpopularnijim uslugama za chat i streaming. Sigurno pregledavanje, ali pomalo skupo. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju VyprVPN.

VyprVPN Kupon uštedite 81% na dvogodišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

Trebam li koristiti besplatni VPN?

Besplatni VPN-ovi vrebaju na internetskim mrežama i žestoko ih oglašavaju njihovi davatelji. Ovo bi mogla biti primamljiva opcija za korisnike koji nemaju novac koji traže brzi popravak. Ali koračajte s oprezom - puno je besplatnih VPN-a uhvaćeno crveno umetanjem kolačića za praćenje, rudarskim korisničkim podacima i prodaje ih najvišem ponuditelju.

To je zato što su i navodno besplatne VPN mreže registrirane. Moraju platiti plaće, najam poslužitelja i druge povezane režijske troškove. Dobar je podsjetnik na činjenicu da kada je proizvod besplatan, postajete proizvod.

Ne možete očekivati ​​iste razine usluge kao i plaćeni VPN-ovi. Svakako će postojati propusnost propusnosti, slabi standardi šifriranja i ograničenja podataka. Možda ćete morati pričekati u redu ako je usluga dosegla ograničenje korisnika. Trešnja na vrhu? Tona invazivnih reklama i prijetnja od zaraze zlonamjernim softverom. Zbog tih razloga preporučujemo da izbjegavate besplatne VPN-ove.

Neke VPN-ove koje treba izbjegavati

Jedno od glavnih upozorenja upotrebe VPN-a je sigurnost da su vaša privatnost, anonimnost i podaci u svakom trenutku zaštićeni. VPN-ovi spomenuti na našem preporučenom popisu uklonili su se od takvih kontroverzi, ali nisu svi VPN-ovi stvoreni jednakim. Neki su loše pokazali okretanja leđa korisnicima. Preporučujemo vam da budete jasni.

Evo dva takva slučaja:

1. HolaVPN

Izraelski Hola, popularni VPN dodatak za Chrome, nekada je imao impresivnu korisničku bazu od gotovo 50 milijuna. No unatoč povjerenju koje je steklo, tvrtka je odlučila utjecati na svoju kritičnu masu kako bi je pretvorila u masivni botnet. To je značilo da je dio propusne širine svih korisnika ukraden za izvođenje DDoS (Distributed Denial of Services) napada i ilegalno širenog materijala zaštićenog autorskim pravima..

3. Štitnik žarišta

Hotspot Shield upravlja popularnom besplatnom VPN uslugom koja je dobro poznata širom svijeta. Nažalost, čini se da su prava korisnika povrijeđena.

U srpnju je grupa za zaštitu privatnosti podnijela pritužbu rekavši da je tvrtka na silu umetnula kolačiće za praćenje u uređaje korisnika i prodala izkopane podatke trećim oglašivačima. Grupa je dodala da je Hotspot Shield voljno otimao HTTP zahtjeve i preusmjeravao promet e-trgovine u partnerske domene - zarađujući provizije na partnerskoj prodaji.

Na primjer, ako je korisnik Hotspot Shield upisao zahtjev za web mjesto poput nike.com, umjesto njega, oni će se dovesti do rivalske tvrtke. To je sjebano.

Navodi još nisu dokazani na sudu i još uvijek ne skačemo na zaključke, ali mi ipak mislimo da biste trebali izbjegavati službu dok je ne bude oslobođena. Vaša privatnost i podaci daleko su važniji.

Ne mislimo da VPN treba koristiti za prikrivanje identiteta i obavljanje ilegalnih aktivnosti. Ali VPN usluge moraju biti jasne i otvorene s korisnicima o tome koja su njihova pravila evidentiranja. Ako krši ove uvjete pružanja usluge, tada bi trebalo odgovarati.

Što je VPN?

Virtualne privatne mreže snažne su softverske usluge koje pomažu u maskiranju vaše trenutne lokacije i čine se da izgledate kao da pristupate webu iz druge zemlje. Kako to funkcionira je da će pružatelj VPN-a tunel vaše podatke putem posredničkog poslužitelja koji se nalazi u drugom dijelu svijeta. Sav promet šifriran je i siguran, što znači da snoopy nadzorne agencije ili dosadni hakeri mogu prisluškivati ​​vaše web aktivnosti.

Ne mogu pristupiti LINE u Kini. Što da radim?

Ako se pokušavate prijaviti u aplikaciju LINE u Kini redovitom internetskom vezom, onda je to samo vježba uzaludnosti. Aplikacija je u zemlji blokirana godinama i jednostavno ćete neprestano primati poruku o pogrešci koja kaže da usluga nije dostupna. Jedini način da se prevlada ova barijera je prijava na VPN (preporučujemo vam da upotrijebite jedan od pet koje smo istaknuli u ovom članku).

Slijedite detaljni vodič na vrhu članka i aplikacija za razmjenu poruka trebala bi raditi dobro.

LINE je sada šifrirana. Da li je još potreban VPN?

LINE je proširnu godinu omogućavao enkripciju od kraja do kraja - slično kao rivalski servisi WhatsApp i Viber - ali to ne znači da je sada čarobno dostupan u zemljama koje su blokirale uslugu. Šifriranje znači da su vaši chatovi sada zaštićeni, što je odličan potez tvrtke, ali mogućnost backdoor-a još uvijek postoji.

Tvrtke poput Facebooka i WhatsAppa poreći će postojanje backdoor-a, ali nemoguće je znati istinu. VPN će dodati dodatni sloj sigurnosti vašem iskustvu razgovora, istovremeno otključavajući naljepnice i pružajući pristup usluzi ako je jednostavno nedostupan.

Preporučujemo vam da koristite VPN dok razgovarate na LINE za najbolje iskustvo.

"Line popup store" Jon Russell-a licenciran pod CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 39 = 49

Adblock
detector