5 najboljih VPN-ova za PS4 ili PS3

Zaokružujemo najbolje VPN-ove za PS4 i PS3 i pokazujemo vam kako postaviti i koristiti svoj VPN.5 najboljih VPN-ova za PS4 ili PS3

Želite li strujati, igrati ili pretraživati ​​internet na svojoj PlayStation konzoli? U ovom postu objasnit ćemo što je virtualna privatna mreža (VPN), pokazati vam kako instalirati VPN na svoj PS4 ili PS3 i preporučiti neke od najboljih VPN-ova za upotrebu.

Prije su korisnici mogli zaobići regionalna ograničenja pomoću jednostavnog proxy poslužitelja, ali posljednjih godina većina je usluga nadogradila svoje tehnike blokiranja geo-mreža. Pokušaj pristupa uslugama poput Netflixa na takav način obično rezultira sljedećom pogreškom: "Čini se da koristite deblokator ili proxy.

Postoji još jedan način: ako želite pristupiti biblioteci za streaming iz druge zemlje iz inozemstva ili ograničiti učinke DDoS napada tijekom igranja, VPN može pomoći. VPN-ovi šifriraju vaš promet - sprječavajući ga da ga čitaju znatiželjne oči - i omogućuju vam da prevarite svoju lokaciju kako biste mogli pristupiti geo-blokiranim platformama u inozemstvu.

Koji su VPN-ovi najbolji za PS4 i PS3?

Prvi korak je odabir pravog VPN pružatelja usluga, a svaka je usluga nešto drugačija. Na primjer, neki mogu dati prednost brzini, dok drugi stavljaju veći naglasak na vašu sigurnost. Da bismo pronašli najbolje VPN-ove za vaš PlayStation 3 ili PlayStation 4, potražili smo usluge sa sljedećim karakteristikama:

 • Ima opsežnu mrežu koja se proteže u mnogim zemljama
 • Je dovoljno stabilan i brz za strujanje 4K videa, bez vidljivih puferiranja
 • Lagan je i lagan za instalaciju početnika
 • Koristi moćnu enkripciju i nudi dodatne sigurnosne značajke
 • Zapisnik nema osobne podatke, ili još bolje, ništa

BESPLATNI BESPLATNI VPN: Obično VPN-ovi rezerviraju svoje najniže cijene za korisnike koji se obave više godina unaprijed. Međutim, ako tražite samo kratkoročno pokrivanje (na primjer, ako na odmor idete u inozemstvo), možete upotrijebiti 30-dnevnu besplatnu probnu verziju ExpressVPN-a. Od vas će se tražiti da platite unaprijed, ali možete otkazati u bilo kojem trenutku tijekom suđenja kako biste dobili puni povrat.

U nastavku smo naveli najbolje VPN-ove za PlayStation 3 i 4.

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN nudi velike brzine i ima više od 2.000 poslužitelja u 94 različite zemlje, što ga čini snažnim izborom za strujanje. Nadalje, ovaj VPN može deblokirati nekoliko streaming platformi s kojima se većina bori, poput Netflixa, Amazon Prime Video i BBC iPlayera. Budući da ExpressVPN nudi vlastiti prilagođeni firmver, možete usmjeriti svoj usmjerivač (i kao rezultat toga, vaš PlayStation) za nekoliko minuta..

S 256-bitnom AES enkripcijom, savršenom tajnošću naprijed, zaštitom od propuštanja DNS i IPv6 i prekidačem za zaustavljanje (samo u verzijama za radnu površinu) koji zaustavlja sav promet kad izgubite vezu, ExpressVPN čuva vaš promet sigurno u svakom trenutku. Ova usluga ne bilježi nikakve podatke koji bi vas mogli prepoznati i prihvaćaju bitcoin plaćanja, što je snažan izbor za korisnika koji brine o privatnosti. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno putem chata uživo kako bi se riješili eventualni problemi.

Ova usluga nudi aplikacije za Windows, MacOS, Linux, Android i iOS. To se može ručno konfigurirati na nekim usmjerivačima, ali uz prilagođeni firmver ExpressVPN-a ovo je brzo i razumljivo jednostavno iskustvo.

3 MJESECA BESPLATNO: Uštedite 49% na godišnjoj pretplati na ExpressVPN smanjujući cijenu na 6,67 USD mjesečno. Uz to ćete dobiti dodatna tri mjeseca potpuno besplatno na našem najbolje ocijenjenom VPN-u za PS4 i PS3.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

2. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Ovaj VPN izuzetno je svestran, s velikom mrežom poslužitelja (više od 5000 poslužitelja širom svijeta) i snažna usredotočenost na mrežnu sigurnost. Njegovi anti-DDoS serveri osobito su korisni za igrače, a kako NordVPN može deblokirati glavne platforme poput Netflixa i Sling TV-a, idealan je za one koji svoju konzolu koriste i kao medijski uređaj.

NordVPN korisnicima daje veću kontrolu nad sigurnosnim postavkama od većine ostalih VPN-ova. Koristi 256-bitnu enkripciju, visoko prilagodljiv preklopni prekidač i zaštitu od curenja WebRTC / DNS / IPv6 prema zadanim postavkama. No možete odabrati i korištenje dvostrukih VPN-ova, automatiziranje blokiranja oglasa i skeniranja zlonamjernog softvera ili povezivanje s Torom putem VPN-a. Snimljena je samo adresa e-pošte s kojom se registrirate, tako da pomoću elektroničke pošte i kripto valute možete ovu uslugu koristiti gotovo potpuno anonimno.

NordVPN ima aplikacije za Windows, Android, MacOS i iOS. Podržani su Linux sustavi i bežični usmjerivači, ali zahtijevaju ručnu konfiguraciju.

NAJBOLJI PRORAČUNSKI VPN: Čitatelji Comparitecha mogu uštedjeti 75% na trogodišnjem planu NordVPN-a. Ovo se pokaže da bude samo 2,99 dolara mjesečno.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju NordVPN-a.

3. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

Dizajniran za novajlije, CyberGhost olakšava zaobilaženje geografskih ograničenja, dijeljenje datoteka ili anonimno pregledavanje.. Ova se usluga odlikuje velikim brzinama, upravlja mrežom od gotovo 3000 globalnih poslužitelja i nudi mogućnost deblokiranja nekoliko glavnih streaming platformi poput Amazon Prime Video ili ESPN sa samo jednim klikom.

CyberGhost koristi 256-bitnu enkripciju i prekidač za stalno ukidanje, kao i zaštitu od curenja WebRTC, IPv6 i DNS kako bi osigurali da vaši podaci budu sigurni u svakom trenutku. Ne bilježe podatke koji se mogu osobno identificirati, a ako naiđete na bilo kakve probleme, podrška je dostupna putem live chat 24/7.

Ovaj VPN ima prilagođene aplikacije za Windows, MacOS, iOS i Android. Ručna instalacija potrebna je za rad s Linux sustavima i podržanim mrežnim usmjerivačima.

PONUDA POPUSTA: Osigurajte dodatnih šest mjeseci besplatno i uštedite preko 70% odabirom godišnjeg plana CyberGhosta.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhosta.

4. IPVanish

IPVanish

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish je vrlo popularan među ljudima koji vole online streaming zahvaljujući velikim brzinama i iznimnoj podršci za više platformi. Ovaj VPN ima više od 1.000 poslužitelja koji mogu birati iz više od 60 zemalja i može deblokirati brojne geo-blokirane usluge. Uz to, IPVanish omogućuje do deset istodobnih veza, dok mnogi njegovi rivali dopuštaju samo između tri i šest.

Iako je ova usluga poznata kao lagana, ona ne siječe uglove kad je riječ o sigurnosti. Koristi 256-bitnu enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS / IPv6 i preklopku za isključivanje prema zadanim postavkama, ali korisnici također mogu blokirati lokalni promet, redovito prebacivanje IP adresa i opsjedati njihov OpenVPN promet. Nisu zabilježene nikakve osobne informacije i možete dobiti pomoć 24/7 putem chata uživo.

IPVanish nudi aplikacije za Windows, MacOS, Android, iOS i Amazon Fire uređaje. Radi na Linuxu i određenim internetskim usmjerivačima, iako ćete to morati konfigurirati ručno.

UŠTEDITE 60%: Uštedite do 60% na IPVanish planovima. Svaki od njih dolazi sa 7-dnevnim jamstvom povrata novca, tako da nema nikakvog rizika.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN možda nije toliko poznat kao neki drugi VPN koji preporučujemo, ali svejedno je vrijedno vašeg vremena. Na primjer, brži je od većine svojih rivala i može strujati 4K sadržaje bez vidljivog međusobnog punjenja. Nadalje, trenutno može deblokirati većinu glavnih geo-blokiranih streaming usluga uključujući Netflix, Hulu i Sky Go.

Ovaj VPN koristi kombinaciju 256-bitnog enkripcije, prekidača za zaustavljanje i zaštite od propuštanja DNS / IPv6 / WebRTC kako bi vaš promet bio siguran u svakom trenutku. Što je još bolje, ne bilježe se podaci koji bi vas mogli prepoznati, što znači da se učinkovito ne možete pratiti putem e-pošte za jednokratnu upotrebu i Bitcoin plaćanja. Izvrsna korisnička podrška dostupna je putem 24/7 chat uživo, a uz vaše dopuštenje predstavnik može čak i na daljinu instalirati i konfigurirati softver za vas..

PrivateVPN ima MacOS, Windows, iOS i Android aplikacije. Može se ručno instalirati na bežične usmjerivače i sustave temeljene na Linuxu.

5 MJESECA BESPLATNO: Ovdje se prijavite za jednogodišnji ugovor PrivateVPN-a i uštedite više od 70% i dobićete pet mjeseci besplatno.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju PrivateVPN.

Kako koristiti VPN na PS4 ili PS3

Trenutačno PlayStation trgovina ne uključuje nijednu VPN aplikaciju i ne postoji način da dodate svoje vlastite. To čini malo teže instalirati VPN na PlayStation konzoli, ali to je daleko od nemogućeg. Samo slijedite dolje navedene korake:

Prva metoda: Instalirajte VPN na usmjerivač

Instalacija VPN-a na usmjerivač izravno ima nekoliko prednosti: prvo, automatski štiti bilo koji uređaj spojen na vašu mrežu. Drugo, usmjerivač se smatra jednim uređajem, što je osobito korisno ako vaš VPN dopušta samo nekoliko istodobnih veza.

Točan se postupak malo razlikuje od proizvođača proizvođača rutera do drugog, ali općenito ćete morati pristupiti upravljačkoj ploči rutera i unijeti detalje VPN poslužitelja koji želite koristiti. Vaš VPN davatelj pružit će vam korak po korak (i ​​imamo vodiče za konfiguriranje DD-WRT usmjerivača, usmjerivača rajčice i postavljanje OpenVPN-a), tako da ne brinite ako ste već malo zbunjeni; to je zapravo relativno jednostavan proces.

Mnogi davatelji nude i mogućnost unaprijed konfiguriranog usmjerivača, koji se često prodaje preko treće strane, a FlashRouters je najpopularniji. Ovo je skuplje, ali sav posao postavljanja se obavlja za vas.

ODNOSE: Vrhunski vodič VPN usmjerivačima

Druga metoda: instalirajte VPN na svoj PC / Mac

Ova je metoda vjerojatno lakša, ali zahtijeva da pokrenete Ethernet kabel s računala na PS3 ili PS4. Započnite instaliranjem VPN softvera na PC ili Mac, povezivanjem s njim, zatim povezivanjem računala i PlayStationa kabelom.

ortak

 1. Klik Postavke sustava > Dijeljenje > Dijeljenje Interneta.
 2. izabrati Wi-Fi od Podijelite svoju vezu s izbornik.
 3. Pod, ispod Na računala koja koriste, Odaberi Ethernet.
 4. Kliknite gumb Dijeljenje Interneta okvir.
 5. Zatim pogledajte završne korake u nastavku.

Windows

 1. Otvori Upravljačka ploča, i idite na Centar za mrežu i dijeljenje.
 2. Klik Promijenite postavke adaptera na lijevoj strani.
 3. Odavde, desnom tipkom miša kliknite vašu aktivnu vezu i uđite u Svojstva izbornik.
 4. Prebacite se na Dijeljenje kliknite prvi potvrdni okvir i na padajućem popisu odaberite vezu koju želite podijeliti.
 5. Nakon što završite, kliknite ikonu u redu dugme.
 6. Sada prijeđite na završne korake u nastavku.

Završni koraci

 1. Na PlayStationu postavite novu internetsku vezu.
 2. Odaberite Koristite LAN kabel opcija, odaberite Lako na sljedećem zaslonu i odbijte mogućnost korištenja proxy poslužitelja.
 3. Čestitamo - sada ste spojeni na VPN.

Dodatna razmatranja

Ako želite prenositi TV uživo ili se natjecati u određenom igračkom događaju, preporučujemo postavljanje i testiranje VPN-a nekoliko dana prije.. Ako naiđete na poteškoće, imat će još dovoljno vremena za pomoć od VPN-ovog tima za podršku.

Mogu li koristiti besplatni VPN sa svojim PS3 ili PS4?

Na površini su besplatni VPN-i atraktivan koncept. Međutim, oni dolaze s nekoliko glavnih nedostataka. Prije svega, besplatnim uslugama nedostaje infrastrukture koja bi mogla podržati sve njihove korisnike. To dovodi do dugog vremena učitavanja, mucanja videozapisa i, možda, čak i prekida veze s VPN-a. Nadalje, što više besplatnih VPN-ova ne može biti instalirano na usmjerivač, teško ih je koristiti s PlayStation konzolom. Većina servisa za strujanje prvo na crnoj listi nudi besplatne usluge, tako da nema garancije da ćete ionako moći gledati bilo što.

Poslužitelji su skupi, pa kako si besplatni VPN može priuštiti izgradnju i održavanje svojih mreža? Neki ubacuju oglase na stranice koje posjetite, ali postoji još gadniji način na koji neki VPN-ovi mogu zaraditi: praćenje kolačića. Spremanjem ovih na svoj uređaj besplatne usluge mogu pratiti koje web stranice i koliko često posjećujete. Ovi se podaci nakon toga mogu bez vašeg znanja prodati najvišem ponuđaču.

Na kraju, teško je znati da li stvarno upotrebljavate pravi besplatni VPN ili samo jedan od njih dostupno je na desetke aplikacija za prijenos zlonamjernog softvera. Istraživanje je pokazalo da šokantno velik broj besplatnih VPN aplikacija uopće ne šifrira promet korisnika, a čak i ako ga učine, nema garancije da štite od curenja IPv6. Nisu to samo manje poznati servisi koji predstavljaju prijetnju: vidjeli smo veliku besplatnu VPN širinu korisničke širine radi profita. Da biste ostali bezbjedni na mreži, preporučujemo korištenje ugledne VPN usluge s korisničkim pristupom privatnosti.

Kako VPN poboljšava moje PlayStation iskustvo?

Kako instalirati VPN na PS3 ili PS4

Postoje dva glavna načina na koje VPN može poboljšati vaše PlayStation iskustvo. Prvo, ove vam usluge omogućavaju da izgledate kao da se zapravo nalazite negdje drugačije. To vam omogućuje zaobići regionalna ograničenja i pristupiti geoblokiranim platformama iz inozemstva. Na primjer, tijekom godišnjeg odmora možete koristiti VPN da biste pristupili biblioteci Netflix svoje zemlje.

VPN-ovi vam također pružaju određenu razinu zaštite tijekom igranja. Trolovi ili nezadovoljni protivnici znali su da koriste napad nazvanog Distributed Denial of Service (DDoS) kako bi poplavili vašu mrežu zahtjevima. To obično uzrokuje gubitak veze, a kako su ti napadi često automatizirani, mogu vas spriječiti da igrate danima ili tjednima istovremeno.

Kada koristite VPN, vidljiva je samo IP adresa VPN poslužitelja. Ako se napadne na ovaj način, VPN može širiti teret preko međunarodne mreže poslužitelja ili promijeniti IP adresu poslužitelja, čineći napad neefikasnim. Neki servisi čak nude specijalizirane anti-DDoS poslužitelje kako bi se osiguralo da možete igrati kad god želite.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 13 = 22

Adblock
detector