5 najboljih VPN-ova za Sportsnet sada kako biste mogli gledati u inozemstvu

Najbolji VPN-ovi za Sportsnet sada

Sportsnet ima pet regionalnih kanala na raspolaganju putem TV-a i kablovskih TV paketa. Sportsnet Now je internetska inačica Sportsneta. Ovoj usluzi mogu besplatno pristupiti oni koji Sportsnet već imaju kao dio svog kućnog TV paketa. Oni koji još nemaju Sportsnet kod kuće, mogu gledati kanal uživo na internetu pretplatom na Sportsnet Now.

Kanal ima dvije web adrese: now.sportsnet.ca i snnow.ca. Web lokaciji možete pristupiti na pametnom telefonu ili računalu bilo gdje s internetskom vezom. Međutim, web stranica je dostupna samo u Kanadi.

U ovom ćemo članku istražiti pojedinosti o svim VPN-ovima koje smo pregledali zbog pristupa Sportsnetu sada, ali evo sažetka ako vam nedostaje vremena:

 1. ExpressVPN Najbolji izbor u cjelini. Blistavi brzi poslužitelji idealni su za visokokvalitetni streaming. Deblokira Sportsnet Now i mnoštvo drugih popularnih streaming emisija. Lako se ide. 30-dnevno jamstvo povrata novca pokrivate li.
 2. NordVPN Izvrstan izbor ako ste na proračunu. Dobar all-round koji može osigurati brzinu koja vam je potrebna za Sportsnet Now.
 3. CyberGhost Ovaj pružatelj proračuna ima neke od najbržih poslužitelja koje smo testirali za streaming. Aplikacije su prilagođene korisnicima i izvrsne su za početnike.
 4. IPVanish Savršeno ako ste korisnik Kodi-a i želite koristiti Sportsnet Now s daljinskim upravljačem. Pouzdani poslužitelji s dobrim produženjem.
 5. PrivateVPN Može deblokirati gotovo sve i postiže dobru brzinu strujanja unatoč manjoj mreži. Daljinska prijateljska aplikacija.

Najbolji VPN-ovi za Sportsnet sada

Na Sportsnet Now možete ući iz SAD, Velika Britanija, Francuska, Australija, ili bilo gdje drugdje u inozemstvu ako koristite VPN. Virtualna privatna mreža čini se kao da ste negdje drugo. Međutim, ne funkcioniraju sve VPN-ove u maskiranju vaše lokacije. Sportsnet VPN treba ispunjavati sljedeće kriterije:

 • Velike brzine za live streaming
 • Poslužitelji u Kanadi
 • Stalno produženje rada
 • Jednostavan za korištenje

Stotine VPN usluga trenutno zasijava tržište, a više o tehnologiji možete pročitati u ovom vodiču.

Kad odaberete VPN uslugu, trebali biste biti posebno oprezni da ona djeluje na hardveru koji imate. Ti su detalji uključeni u opise pružatelja usluga koje preporučujemo.

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječanj 2020.blokira Sportsnet sada testirano jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN odlična je usluga za one koji nisu toliko upućeni u tehnologiju. Aplikacija se praktično instalira i to vrlo je jednostavan za upotrebu. Tvrtka proizvodi aplikacije za Windows, Mac OS X, MacOS, Android, iOS, i Linux. Ovdje se radi o jedinoj VPN usluzi koja zapravo proizvodi aplikaciju za Linux. Međutim, nema grafičko sučelje - koristite ga u naredbenom retku. Aplikacije za sve ostale operativne sustave na tom popisu su ispravna grafička sučelja i sve imaju veliki gumb za uključivanje / isključivanje, tako da se nitko neće mučiti da uključi VPN.

Ovaj sustav možete instalirati i na usmjerivač. Ako to učinite, svi vaši uređaji koji dobiju pristup internetu putem vašeg usmjerivača prikazat će se na mreži kao da su u zemlji na koju se povežete u postavkama VPN-a. Ako želite pristupiti Sportsnet Now-u, morate se povezati s VPN serverom u Kanadi.

Ako Sportsnet Now pristupite iz web-preglednika, ExpressVPN može raditi kao proširenje za preglednik Krom, Firefox, i Safari.

Aplikacija ExpressVPN može se instalirati na Amazon Fire TV, Amazon Firestick, i Amazon Fire tablete. VPN-i ne dolaze samo u Sportsnet Now izvan Kanade. Pomoću njega možete zaobići regionalna ograničenja od mnoštva drugih mrežnih TV kanala i usluga za strujanje video sadržaja, kao što su CBC, Netflix, i Amazon Prime. Ako želite gledati emisije s kanala ograničenih na druge zemlje, samo promijenite odabrani VPN poslužitelj u jedan u državi u kojoj djeluje video web mjesto.

ExpressVPN radi poslužitelji u 94 zemlje širom svijeta. Velika poslužiteljska mreža znači da je ExpressVPN uvijek dostupan i ima vrlo velike brzine.

Aplikacija uključuje "mrežna brava.”Ovo sprječava da se bilo koja aplikacija na vašem uređaju poveže s internetom bez VPN veze. Ako je aplikacija VPN na prijenosnom računalu uključena prije nego što izađete iz kuće, dobivate automatsku zaštitu WiFi čim dođete u domet WiFi žarišta. To je važno jer hakeri široko koriste lažne WiFi žarišne točke kako bi uložili zlonamjerni softver na vaše uređaje ili ukrali vaše osobne podatke.

Planovi jeftinije mjesečno ako se pretplatite na dulje razdoblje. Cijena mjesečno je puno niža ako se prijavite za godinu dana nego ako se samo prijavite na mjesec dana. U svim slučajevima imate dodatak od tri istodobne veze. To znači da možete imati tri uređaja povezana na VPN istovremeno.

Pros:

 • Radi superbrze poslužitelje u Montrealu, Torontu i Vancouveru, izvrsno za HD streaming iz inozemstva
 • Šifriranje najboljih u klasi osigurava solidnu sigurnost i privatnost
 • Jednostavne aplikacije za razne operativne sustave
 • Radi s više od 3000 poslužitelja u 94 zemlje i može deblokirati sve popularne web stranice za streaming
 • 24/7 chat podrška dobro je obučena za rješavanje složenih situacija
 • Nema zapisa o korištenju interneta

Cons:

 • Nešto skuplje od ostalih usluga

NAJBOLJI VPN ZA Sportsnet sada: ExpressVPN je naš izbor broj 1. Sjajan brz i pouzdan izbor koji deblokira sve glavne servise za strujanje, uključujući Sportsnet Now, Hulu, Netflix, Amazon Prime i još mnogo toga. Jednostavan za instalaciju. Izvrsne značajke zaštite i privatnosti i nema zapisnika. Isprobajte bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPNDeblokira Sportsnet sada testirano u siječnju 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN-a aplikacija je vrlo jednostavna za korištenje. Karta svijeta omogućuje vam da kliknete marker u nekoj zemlji da biste se povezali. Tvrtka ima ukupno 5.114 poslužitelja u 60 zemalja. Ako se prebacite na popis poslužitelja, možete odabrati određeni poslužitelj, a ne samo bilo koji poslužitelj u određenoj zemlji. Prikazuje se unos za svaki poslužitelj na popisu vrijeme ping-a oko puta i opterećenje na poslužitelju koji će vam pomoći da odaberete najbolju opciju.

Ostale zanimljive opcije na popisu poslužitelja NordVPN su veza putem VPN-a na mrežu Tor i put s dvostrukim skokom koji rutira kroz dva VPN poslužitelja u različitim zemljama i primjenjuje dvostruku enkripciju. Jedini problem ove dvije usluge je taj što oni usporavaju vašu vezu, tako da vam je vjerojatno bolje da ih izbjegnete za veze za streaming videozapisa uživo. Bez posebne sigurnosne sigurnosti, redovita usluga NordVPN nudi dobre brzine za gledanje videozapisa uživo. Možete dodati dodatna DDoS zaštita za izuzetno stabilnu vezu.

Aplikacija za NordVPN uključuje a CyberSec lik koji blokira oglase i tragače. Podjela CyberSec tvrtke NordVPN održava crna lista zaraženih web stranica kojoj aplikacija blokira pristup dok je CyberSec uključen.

Prekidač za zaustavljanje u aplikaciji NordVPN za Windows i Mac OS udvostručuje kao zaštitnik wifija. Aplikacija je dostupna za Windows, Mac OS X, MacOS, Android, i iOS uređaji. VPN možete ručno instalirati na usmjerivači i Linux strojevima. Aplikacije se instaliraju sami, ali postavljanje VPN-a ručno može biti malo škakljivo. Srećom, web stranica NordVPN u svoju bazu znanja uključuje vrlo detaljne upute, posebno knjižnicu posebnih uputa za 29 različitih vrsta usmjerivača.

Dobivate doplatak od šest istodobnih veza s NordVPN-om, a veza usmjerivača se smatra samo jednom od njih. NordVPN daje svakom kupcu 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pros:

 • Dobavljač veterana s preko 350 poslužitelja u Kanadi
 • Dobar za streaming, čak i pri HD brzinama
 • Također deblokira većinu ostalih web lokacija sa ograničenim geološkim ograničenjima i streamingom
 • Veliki naglasak na sigurnosti i privatnosti
 • Aplikacije za Windows, MacOS, iOS, Linux i Android

Cons:

 • Aplikacija za desktop može biti neugodna za korištenje

NAJBOLJI PRORAČUN VPN: NordVPN je dobra vrijednost svih igrača. Opcija velike vrijednosti koja sjajno funkcionira sa Sportsnet Nowom dok ste u inozemstvu. Istovremeno povezuje do 6 uređaja Također dobro funkcionira s najpopularnijim streaming uslugama i postiže dosljedno dobre brzine. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju NordVPN-a.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. CyberGhost

CyberghostDeblokira Sportsnet sada testirano u siječnju 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost na svojoj aplikaciji ima pretpregled koji vam omogućuje postavljanje postavki za sesiju. Standardni formati aktivnosti koje aplikacija nudi uključuju streaming videa. Kad odaberete ovu opciju, aplikacija vas vodi na popis usluga strujanja koje može deblokirati. Nažalost, Sportsnet Now nije na ovom popisu. Dakle, umjesto toga, trebali biste odabrati Surfajte anonimno na zaslonu aktivnosti. Ako želite strujati Sportsnet Now, na popisu lokacija poslužitelja odaberite Kanada.

Aplikacija nema prekidač za zaustavljanje, ali možete postaviti zaštitu po aplikaciji koja će onemogućiti imenovanoj aplikaciji pristup internetu bez VPN-a. Aplikacija također ima posebne postavke za automatska wifi zaštita. Ostale sigurnosne usluge u aplikaciji uključuju blokator oglasa, tracker blocker, HTTPS izvršitelj, i skener zlonamjernog softvera na web lokaciji. Možete postaviti VPN za komprimiranje video prijenosa, što ih može natjerati da mirnije struju.

CyberGhost može pokrenuti operativni sustav tako da je uvijek uključen. U ovom slučaju trebate postaviti zadanu lokaciju, tako da ako ćete mnogo gledati Sportsnet Now, trebali biste to postaviti na Kanada. CyberGhost ima poslužitelji u 60 zemalja ukupno.

Aplikacija CyberGhost dostupna je za Windows, Mac OS X, MacOS, Android, i iOS. VPN možete ručno instalirati Linux računala i također na usmjerivači. VPN na usmjerivaču pokriva sve uređaje u vašem domu i smatra se samo jednom vezom vaše sedam prava na istodobnu vezu.

CyberGhost ima sjedište u Rumunjskoj gdje je internetska infrastruktura fantastična. Tvrtka teži izvrsnosti i postiže vrlo velike brzine, što ga čini savršenim za live streaming videa. Svi pretplatnici dobivaju 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pros:

 • Radi u preko 150 poslužitelja u Kanadi
 • Neki od najbržih poslužitelja za strujanje koje smo testirali
 • Nema problema s deblokiranjem Sportsne mreže sada sa svih naših testnih lokacija
 • Korisničke aplikacije; odaberite web mjesto koje želite deblokirati, aplikacija se tada automatski povezuje na najbolji poslužitelj

Cons:

 • Ne radi pouzdano u Kini ili UAE

PRORAČUNSKI IZBOR: CyberGhost je sjajan za početnike. Još jedan dobar izbor koji dobro funkcionira sa Sportsnet Nowom. Ne pohranjuje internetske zapise o aktivnostima i pouzdano emitira HD videozapise. Može se boriti s deblokiranjem nekih drugih popularnih web mjesta za streaming. 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishDeblokira Sportsnet sada testirano u siječnju 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish poznata je po svojim brzinim vezama. Tvrtka je iz temelja stvorila IPVanish posebno kao VPN uslugu, a ne kao dodatak drugim oblačnim podacima. Sva infrastruktura koja pruža uslugu je u vlasništvu i upravlja se interno. Tvrtka ima više od 1.000 poslužitelja u 60 zemalja.

Aplikacija IPVanish dostupna je za Windows, Mac OS X, MacOS, Android, i iOS, kao i Amazon Fire TV i Amazon Firestick. IPVanish se može instalirati na usmjerivačima. Veza s usmjerivačem smatra se samo jednim od pretplatnika dopuštanje deset istodobnih veza.

Aplikacije za Windows i Mac za IPVanish uključuju prekidač za ubijanje koja pruža automatska wifi zaštita, što je važno za prijenosna računala. Potrebna vam je ta mjera opreza, jer hakeri mogu lako stvoriti lažne WiFi žarišne točke.

Dobivate samo vi 7-dnevno razdoblje povrata novca s IPVanishom pa obavezno temeljito testirajte sustav u roku od tjedan dana od prijave.

Pros:

 • Posjeduje i upravlja s preko 30 servera optimiziranih za brzinu u Montrealu, Torontu i Vancouveru
 • Snažno šifriranje čini aplikacije sigurnim
 • Najbolji performans za Kodi uređaje sa sustavom Android zasnovan na našem testiranju
 • Ne zadržava zapise o prometu ili zapisnike veza

Cons:

 • Ne može pouzdano deblokirati Netflix, Hulu
 • Korisnička podrška ponekad može biti malo spora

Brzo i pouzdano: IPVanish ima veliku mrežu poslužitelja. Nezaštićena mreža postiže dobre brzine. Snažne značajke zaštite i privatnosti. Može se dogoditi ako imate korisničku podršku. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNDeblokira Sportsnet sada testirano u siječnju 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN naša je peta preporuka za upotrebu sa Sportsnet Nowom jer nudi izvrsne brzine i ima poslužitelji u Kanadi. Ovaj VPN ukupno ima poslužitelje u 56 zemalja.

Ova VPN usluga nudi aplikacije za Windows, Mac OS X, MacOS, Android, i iOS operativni sustavi. Aplikacija uključuje prekidač za ubijanje, koji će blokirati bilo koji program na vašem računalu da se poveže s internetom ako VPN nije aktivan. To će se ponašati kao automatska wifi zaštita kako biste spriječili bilo kakvu vezu s lažnim WiFi žarišnim točkama bez vašeg znanja. VPN možete ručno instalirati na Linux računala i dalje usmjerivači. Šest istodobnih veza je dopušteno. Ako konfigurirate VPN na vašem usmjerivaču, koristit će se samo jedna od tih veza, bez obzira na to koliko se uređaja poveže putem usmjerivača..

PrivateVPN nudi dobru brzinu za gledanje videozapisa uživo i dobar je izbor za preuzimanje bujica. Sjedište tvrtke je u Švedskoj, ali cijelo osoblje govori savršenim engleskim. Na raspolaganju vam je nekoliko opcija za kontaktiranje osoblja za podršku, uključujući prozor za internetski chat koji je u toku radnog vremena u Švedskoj.

Svi pretplatnici na PrivateVPN pokriveni su 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pros:

 • Radi brze poslužitelje u Torontu i Vancouveru, izvrsno za streaming tijekom inozemstva
 • Također deblokira Hulu, Amazon Prime Video i BBC iPlayer
 • Nema nikakve zapisnike

Cons:

 • Nema 24/7 chat uživo
 • Manje poslužitelja za odabir od ostalih davatelja koji su viši na ovom popisu
 • Za rad u Kini treba ručno podešavanje

Sjajna brzina: PrivateVPN je dobar obiteljski izbor za povezivanje do 6 uređaja. Deblokira Sportsnet sada dok ste u inozemstvu. Također dobro za sigurno i privatno pregledavanje i bujicu. To bi moglo učiniti s više poslužitelja i nedostaje podrška 24 sata dnevno. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju PrivateVPN.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

Pristup sportu sada

Možeš streaming Sportsnet Now besplatno putem interneta ako već kod kuće imate Sportsnet kanale. Ako putujete izvan Kanade; web stranica će vam spriječiti pristup. slično, ako se pretplatite na samostalnu uslugu streaminga u Kanadi, nećete je moći gledati iz inozemstva. Ako već živite u inozemstvu, ne možete se upisati na web mjesto da biste se pretplatili.

Ako pokušate pristupiti web lokaciji izvan Kanade, vidjet ćete poruku koja vam govori "Sportsnet Now nije dostupan u vašoj regiji.”Stranica prikazuje kartu vašeg trenutnog mjesta samo za vožnju po kući.

Sportsnet Now blokira pristup izvan Kanade

Ako se nalazite u Kanadi, web stranicu možete pregledati bez problema.

Ograničenja lokacije uobičajena su među web stranicama za streaming videozapisa. Međutim, implementacija Sportsnet Now je malo ekstremna. Usluge streaminga videozapisa obično omogućuju pregled standardnih stranica i pregled informacija, poput programiranja ili čak pregledavanje videoteke. Obično se pristupni blokovi za inozemne posjetitelje pokreću samo kada pokušate reproducirati video.

Pristupni blokovi utemeljeni na lokaciji nazivaju se regionalnim ograničenjima.

Kako djeluju regionalna ograničenja?

Sportsnet Now koristi standardne postupke na svom web poslužitelju implementiran od strane gotovo svakog legitimnog servisa za streaming video sadržaja na planeti. Te se provjere nazivaju „regionalna ograničenja”I obično se primjenjuju u skladu s nacionalnim granicama.

Sve internetske komunikacije imaju adrese na njima, slično kao i poštanski sustav. Sa stvarnom poštom ne možete imati dva doma s potpuno istom adresom. U protivnom, kako bi Postie znao kojoj kući treba dostavljati pisma?

Neki odluče staviti povratnu adresu na poleđinu slova. Na internetu je ta praksa obvezna. Dakle, sve što poslužitelj Sportsnet Now treba učiniti jest pročitati povratnu adresu na zahtjevu za web stranicu. Ako je ta adresa izvan Kanade, poslužitelj šalje stranicu blokiranja. Ako je adresa unutar Kanade, tražena stranica se vraća natrag. Postupak je vrlo, vrlo jednostavan i traje samo sekundu.

Kako VPN-ovi pobijaju regionalna ograničenja?

Na internetu se oblik adrese naziva "IP adresa.”Vaš ISP dodjeljuje vašem računalu IP adresu. Ako kod kuće imate wifi usmjerivač, ta javna IP adresa je dodijeljena usmjerivaču i sva računala, tableti i pametni telefoni koji se putem njega mogu povezati privatna adresa iza usmjerivača. Međutim, svi uređaji u vašem domu bit će zastupljeni istu javnu IP adresu na Internetu.

VPN djeluje na potpuno isti način kao i vaš usmjerivač. Svoju IP adresu postavlja svim odlaznim porukama (zvano "paketi") Kao povratnu adresu. Tako, ako se povežete s VPN serverom u Kanadi, sav vaš internetski promet proći će kroz taj poslužitelj kao da je to vaš kućni usmjerivač.. Javna IP adresa koju Sportsnet Now vidi je VPN poslužitelj u Kanadi, a ne vaš.

Kad Sportsnet Now izvrši provjeru pristupa, on vidi kanadsku IP adresu VPN-a i šalje traženu stranicu, a ne stranicu bloka.

Vidi također: Kako promijeniti ili sakriti svoju IP adresu

Zašto me Sportsnet Now blokira kada sam u inozemstvu?

Sportsnet kaže da kanal možete besplatno prenositi putem interneta jer ga već plaćate kod kuće. Nažalost, to obećanje je prekršeno čim putujete u inozemstvo. Zašto ne možete dobiti uslugu koju plaćate bez obzira na to gdje ste na svijetu? Odgovor je da je Sportsnet Now zakonski vezani ugovorima da potpisuje s nositeljima autorskih prava.

Tvrtka potpisuje ugovore za prikazivanje događaja u svoje matično tržište. Moglo bi se kupiti prava na prikazivanje igara u Kini, Peruu i Timbuktuu, ali bez usklađenog marketinškog napora na tim mjestima nikada ne bi privuklo dovoljno gledatelja na tim lokacijama kako bi pokrili troškove kupnje prava na emitiranje. Tvrtki je to jednostavno jednostavnije držati se svoje osnovne djelatnosti prikazivanja događaja i videozapisa uživo u Kanadi.

Blokiranje pristupa temelji se na trenutnoj lokaciji gledatelja u skladu s IP adresom uređaja, a ne na njihovoj fizičkoj adresi ili izvoru plaćanja. Dakle, licence Sportsnet Nowa sprečavaju kanal da prikazuje sadržaj vlasnicima kanadskih putovnica u drugim zemljama. tvrtka može legalno prikazivati ​​videozapise osobama koje se nalaze fizički unutar granica Kanade, ali VPN pomaže izbjeći ovo ograničenje.

Mogu li koristiti besplatni VPN za Sportsnet Now?

Ne. Iako ima puno besplatnih VPN-a vani, većina njih su prevare i zapravo oštećuju vašu privatnost, umjesto da je štite.

Postavljanje VPN-a koji može pobijediti regionalna ograničenja košta mnogo novca. Zašto bi se itko uložio u taj trud ako više nikada ne želi zarađivati ​​od toga? Odgovor je da ti VPN-i smanje svoje troškove do razine u kojoj oni ne djeluju učinkovito i koristiti druge metode za zarađivanje. Jedna od najčešćih metoda koju besplatni VPN-ovi koriste za ostvarivanje prihoda je praćenje vaših aktivnosti na Internetu i prodaja tih podataka drugima.

Dakle, besplatni su VPN-ovi zamke za med koji mine moje veze prodati podaci. Oni također ubrizgavaju reklame i praćenje kolačića na web lokacijama koje posjećujete i pružate trećim stranama pristup vašem računalu.

Ostali besplatni VPN-ovi koje nude renomirane VPN tvrtke ograničavaju brzina ili protok podataka kako bi ih učinili beskorisnim za gledanje videoprijenosa uživo.

Nabavite VPN za Sportsnet odmah

VPN-a na našem popisu svi imaju trenutno se vrše posebne ponude, što ih čini posebno primamljivim. Identificirali smo najbolje VPN usluge za upotrebu sa Sportsnet Nowom koji vam daju najbolju vrijednost za novac.

Što je još bolje, sve ove usluge nude garancije povrata novca, tako da ne morate biti nervozni ako ih pokušavate samo otkriti da ne rade. Oni to čine, a sve su te tvrtke spremne to i dokazati. Dakle, isprobajte bilo koga od njih i uđite u Sportsnet Now čak i kad ste izvan Kanade.

Imate li pretplatu na Sportsnet Now? Jeste li isprobali VPN da biste pristupili Sportsnet Now izvan Kanade? Obavijestite nas o svojim iskustvima ostavljajući poruku u odjeljku Komentari u nastavku.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =

Adblock
detector