5 najboljih VPN-ova za USTVNow tako da ga možete gledati bilo gdje

Najbolji VPN za USTVNow Main

USTVNow nudi američke televizijske kanale uživo uživo iseljenicima i vojnom osoblju. Njihov besplatni plan dolazi s šest kanala, dok njihove mogućnosti plaćanja nude više kanala i DVR funkcionalnosti. Iako je TVTV usluga uživo na USTVNow namijenjena Amerikancima koji žive u inozemstvu, njemu mogu pristupiti i oni koji žive unutar SAD-a.

Filmove je moguće iznajmiti putem usluge, ali neki su naslovi geografski ograničeni i mogu se gledati samo u SAD-u. Pokušaj pristupa njima izvan Sjedinjenih Država može rezultirati porukom pogreške: "Dostupno samo na američkom tlu."

USTVNow potražnja dostupna samo u SAD-u

Dokazani način zaobilaženja ovog geolokiranja je upotreba virtualne privatne mreže (VPN). VPN-ovi preusmjeravaju internetsku vezu putem poslužitelja na lokaciju po vašem izboru, a istovremeno šifriraju poslane podatke. Ako ste izvan SAD-a, ali želite pristupiti iznajmljivanju filmova USTVNow, povezivanje s američkim VPN serverom odobrit će vam pristup. To znači da možete pristupiti USTVNow iz Kanade, Australije, Velike Britanije, Njemačke i bilo kojeg mjesta u svijetu. Također ćete moći deblokirati druge usluge koje su obično dostupne samo osobama koje žive u SAD-u, poput američke knjižnice Netflix, Hulu i HBO.

Upoznajemo svakog od VPN pružatelja usluga koje u nastavku prikazujemo, ali u slučaju da vam nedostaje vremena, evo ih naš popis najboljih VPN-ova za USTVNow:

 1. ExpressVPN Naš najbolji izbor. Izuzetno brzi američki poslužitelji deblokiraju streaming sadržaja velikom brzinom. Aplikacije su sigurne, privatne i jednostavne za upotrebu. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 2. NordVPN Davatelj proračuna za veterane sa stotinama poslužitelja u SAD-u. Dobar za sigurno i privatno strujanje.
 3. CyberGhost VPN dobre vrijednosti s aplikacijama koje se lako koriste. Bili smo impresionirani njihovim brzinama strujanja.
 4. PrivateVPN Dobivanje popularnosti zbog svojih mogućnosti deblokiranja, brzine strujanja i značajki privatnosti.
 5. IPVanish Omiljena kod Kodi korisnika zbog njihovih jednostavnih aplikacija i brzih streaminga.

Najbolji VPN-ovi za USTVNow

Nisu svi VPN-ovi stvoreni jednaki i trebali biste biti oprezni kada ih odaberete. Sastavili smo popis VPN-ova koji su pogodni za deblokiranje USTVNow filmova i live streamova kako bismo vam pomogli u odabiru učinkovite VPN. Naš izbor najboljih VPN-ova za USTVNow temelji se na sljedećim kriterijima:

 • Dostupni su američki poslužitelji
 • Velike brzine veze
 • Jaka sigurnost i enkripcija
 • Minimalno bez zapisivanja korisničkih podataka
 • Brza podrška kupcima

Izjava o odricanju odgovornosti: Comparitech ne potiče ili ne oprošćuje korištenje VPN-a za ilegalno strujanje sadržaja. Savjetujemo istraživanje zakona vaše zemlje i uvjeta upotrebe za određene streaming platforme prije upotrebe VPN-a za pristup sadržaju.

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020.blokira USTVNowTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN nudi 32 poslužitelja u SAD-u. To su poslužitelji velike brzine koji omogućuju strujanje HD sadržaja. Osim što vam omogućuje pristup iznajmljivanju filmova USTVNow, ExpressVPN se može i deblokirati Netflix, Komedija Središnja i BBC iPlayer. ExpressVPN također omogućuje pet istodobnih veza što je izvrsno za sve koji imaju više uređaja.

ExpressVPN nudi sigurne veze pružajući 256-bitnu enkripciju. Plaćanje se vrši putem bitcoina koji ima svoje prednosti anonimnosti. Dodatno, ExpressVPN ima značajku prebacivanja uklanjanja koja osigurava da se podaci korisnika ne propuštaju u slučaju da ispadne njihova VPN veza..

Zapisi minimalne veze pohranjuju se s Express VPN-om, no treba imati na umu da IP adrese nisu spremljene. DNS zaštita od curenja nudi se i kako bi se osiguralo da podaci korisnika ne procuriju putem VPN veze. IPv4 je prisiljen i prilikom povezivanja s ExpressVPN serverom. To se događa jer neke mreže ne podržavaju noviji IPv6 zbog čega se IPv6 promet preusmjerava izvan VPN poslužitelja. Povećana anonimnost također se nudi putem .onion web stranice koja omogućuje anonimnu registraciju.

Otkrićete i da ExpressVPN pruža izvrsnu korisničku uslugu putem 24/7 sustava za razgovor uživo.

Nativne su aplikacije dostupne za MacOS, Windows, iOS, Android, neke distribucije Linuxa i neke usmjerivače. Dostupna su i proširenja za Chrome, Firefox i Safari koja omogućuju kontrolu nad VPN-om koji radi na računalu na kojem je proširenje instalirano. Za usmjerivače koji ne podržavaju aplikaciju i Linux distrose koji nemaju ExpressVPN aplikaciju, na raspolaganju je opcija ručne konfiguracije koja će korisnicima omogućiti pristup ExpressVPN-ovoj funkciji.

Pros:

 • Poslužitelji u 18 američkih gradova mogu otključati geo-ograničeni sadržaj s bilo kojeg mjesta
 • Superbrza poslužiteljska mreža izvrsna je za streaming i preuzimanje
 • Sigurnosne značajke visokog stupnja i pravila bez zapisnika štite vašu privatnost
 • Aplikacije za Windows, MacOS, Android, iOS i Linux
 • 24/7 osoblje za podršku uživo je na lopti

Cons:

 • Malo skuplje od nekih rivala

NAJBOLJI VPN ZA USTVNow: ExpressVPN je naš izbor broj 1. Izuzetno brz i pouzdan izbor koji deblokira USTVNow u bilo kojoj zemlji kao i većina drugih glavnih streaming usluga. Najbolja sigurnost i privatnost u klasi s 256-bitnom AES enkripcijom, ne držite zapisnike preglednika, ne prepustite se i prekrijte. Isprobajte bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPNDeblokira USTVNowTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN samo preko SAD-a ima preko 1.700 poslužitelja. To znači da će, osim što mogu otključati najam filmova na USTVNow, korisnici moći zaobići sadržaj koji je geološko zaključan u određenim državama SAD-a. Mnogi su poslužitelji optimizirani za određene svrhe, uključujući brzi streaming u HD-u.

Pored USTVNow, NordVPN radi na deblokiranju Netflixa, Hulua, HBO-a i ostalih streaming usluga i mreža. Usluga pruža šest simultanih veza s jednim računom. NordVPN ima veliku bazu tutorijala i često postavljanih pitanja i pruža podršku i podršku putem e-maila 24/7 live chat.

Ovaj pružatelj brige o privatnosti i sigurnosti svojih kupaca ne vodi evidencije i ne koristi 256-bitnu AES enkripciju. DNS zaštita od curenja je također omogućena, što sprječava preusmjeravanje DNS zahtjeva na vaš ISP i zadržava ih na DNS poslužiteljima NordVPN-a. Nadalje, postoji prekidač za ubijanje ugrađen u NordVPN-ove aplikacije. Time se sprječava propuštanje podataka na vaš davatelja internetskih usluga. IPv4 je također prisiljen.

U skladu s sigurnosnim fokusom NordVPN-a, plaćanje se prihvaća putem bitcoina i drugih kripto valuta, čime se osigurava povećana anonimnost u usporedbi s tradicionalnim načinima plaćanja.

NordVPN može se koristiti s velikim brojem uređaja. Postoje aplikacije dostupne za Android, Windows, MacOS i iOS te proširenja za Chrome i Firefox. To znači mnoštvo opcija za sigurnost vaše internetske veze. Možete i ručno konfigurirati mnoge uređaje za koje nema nativne aplikacije.

Pros:

 • Preko 1.700 poslužitelja u SAD-u može deblokirati gotovo sve
 • Brzina je dovoljno brza za HD streaming
 • Spojite 6 uređaja odjednom preko različitih platformi
 • Uživajte u potpunoj anonimnosti bez zapisa i kripto-valuta plaćanja
 • 24/7 podrška u live chatu u ponudi

Cons:

 • Pronalaženje pouzdanog poslužitelja ponekad je postupak pokušaja i pogreške

NAJBOLJI PRORAČUN VPN: NordVPN je dobar izbor vrijednosti. Opcija velike vrijednosti koja pouzdano radi s USTVNow i najpopularnijim web lokacijama za streaming. Istovremeno povezuje do 6 uređaja Vrhunska privatnost i sigurnost. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju NordVPN-a.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. CyberGhost

CyberghostDeblokira USTVNowTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost nudi velike brzine veze s više od 700 poslužitelja smještenih u SAD-u. To znači da ako niste izvan SAD-a, pristup iznajmljivanju filmova USTVNow nije problem. Pored toga, CyberGhost također radi za usluge poput Hulu i Showtime. Dopušteno je do sedam istodobnih veza.

Vaša privatnost zaštićena je kod ovog davatelja usluga jer ona nema pravila o zapisivanju. U Dodatku, promet usmjeren preko VPN poslužitelja šifrira se pomoću 256-bitnog AES standarda. DNS i IPv6 zaštita od istjecanja pruža se i postoji automatska sklopka za ubijanje, tako da podaci ne mogu procuriti na vaš davatelj internetskih usluga. Prihvaćaju se bitcoin plaćanja koja pomažu u održavanju anonimnosti transakcija.

CyberGhost nudi sveobuhvatnu stranicu za podršku koja sadrži vodiče, često postavljana pitanja i stranice za rješavanje problema. Ako vam treba pomoć čovjeka, možete predati kartu ili ping podršku 24/7 live chat.

CyberGhost VPN aplikacije dostupne su za Windows, MacOS, iOS i Android. Možete ručno konfigurirati s Linuxom i nekim usmjerivačima.

Pros:

 • Preko 700 poslužitelja u SAD-u zaobilazi većinu geo-ograničenja.
 • Brzi poslužitelji optimizirani za strujanje
 • Ne zadržava zapise o aktivnostima korisnika i pruža snažno šifriranje za zaobilaženje otkrivanja aktivnosti
 • Aplikacije se jednostavno instaliraju i koriste - dobra je opcija za početnike

Cons:

 • Potrebno je ručno podešavanje za Linux korisnike

PRORAČUNSKI IZBOR: CyberGhost je sjajan za početnike. Jednostavan za korištenje. Dobra zastupljenost poslužitelja u SAD-u čini ih idealnim za USTVNow. Ne pohranjuje zapisnike i struji HD video pouzdano. Može se boriti s nekim drugim popularnim web lokacijama za strujanje. 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. PrivateVPN

PrivateVPNDeblokira USTVNowTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN osigurava internetske veze uz dodatnu korist što omogućava pristup geo-ograničenom sadržaju. Ovo uključuje deblokiranje USTVNow-ove usluge iznajmljivanja filmova izvan SAD-a. PrivateVPN također može pružiti pristup američkoj knjižnici Netflix.

U SAD-u se nalazi deset poslužitelja koji svi pružaju velike brzine streaminga. Nadalje, dopušteno je šest istodobnih veza s PrivateVPN-om što je prilično pogodno u ovo doba vlasništva na više uređaja.

Ovaj davatelj ne vodi evidenciju korisničkog prometa, osiguravajući da podaci o privatnom korisniku ostanu takvi. Uz to se 256-bitna enkripcija koristi za osiguravanje vaše veze. Propuštanja IPv6 sprječavaju se prisiljavanjem IPv4, a aplikacije dolaze s DNS zaštitom od curenja i prekidačem za uklanjanje. Plaćanja s Bitcoin-om prihvaćaju se za omogućavanje transakcija koje su gotovo anonimne.

U pogledu usluge kupcima, PrivateVPN pruža 24/7 live chat, kao i podršku za daljinsko upravljanje. Potonje može biti posebno korisno za korisnike koji zahtijevaju pomoć u postavljanju VPN-a ili općenito rješavanje problema.

Namjenske aplikacije za Windows, Android, MacOS i iOS dostupne su za PrivateVPN i moguće je ručno konfigurirati Linux i podržane bežične usmjerivače za rad s uslugom.

Pros:

 • Sticanje reputacije za deblokiranje popularnih web mjesta za streaming
 • Poslužitelji mogu strujati u HD rezoluciji bez punjenja iz inozemstva
 • Koristite do šest uređaja istovremeno
 • Nova nadolazeća mreža koja se širi

Cons:

 • Mali broj poslužitelja za izbor
 • Za rad u Kini treba ručno podešavanje

Sjajna brzina: PrivateVPN je dobar obiteljski izbor. Deblokira USTVNow. Dobro za pregledavanje i bujicu. To bi moglo učiniti s više poslužitelja i nedostaje podrška 24 sata dnevno. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju PrivateVPN.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

5. IPVanish

IPVanishDeblokira USTVNowTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish nudi velike brzine veze i preko 650 poslužitelja smještenih u SAD-u. Lako se postiže pristup usluzi iznajmljivanja filmova USTVNow u drugim zemljama. IPVanish također može deblokirati Comedy Central i Hulu. Ovaj je pružatelj nedavno nadogradio ante svojom politikom uređaja. Sada možete koristiti up do deset uređaja istovremeno na jednom pretplata, što znači sve U kućanstvu se uređaji mogu lako smjestiti.

Veza uspostavljena putem IPVanish-a osigurana je 256-bitnom enkripcijom. Nadalje, ova usluga pruža zaštitu od propuštanja DNS-a i ugrađena je sklopka za isključivanje radi veće sigurnosti. Korisnici imaju mogućnost omogućavanja zaštite od istjecanja IPv6 unutar IPVanish aplikacije. Korisnički se podaci ne vode i prihvaćaju se bitcoin plaćanja, što omogućava veću anonimnost u usporedbi s tradicionalnim načinima plaćanja.

Agenti za usluge kupcima dostupni su 24 sata dnevno, putem obrasca e-pošte, a opsežna baza znanja nalazi se na web mjestu IPVanish.

Nativne su aplikacije dostupne za Windows, MacOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone i neke usmjerivače. Usluga se može ručno postaviti na usmjerivačima što izvorna aplikacija ne podržava te na Linux i Chromebook uređajima.

Pros:

 • Sa oko 650 američkih poslužitelja može deblokirati gotovo sve stranice za streaming u HD brzinama
 • Korisnička podrška nije vanjska, što se tiče privatnosti
 • Dopustite 10 istodobnih veza po računu

Cons:

 • Ne može pouzdano deblokirati Netflix, Hulu na svim poslužiteljima
 • Korisnička podrška je malo spora

Sjajna brzina: PrivateVPN je dobar obiteljski izbor. Deblokira USTVNow. Dobro za pregledavanje i bujicu. To bi moglo učiniti s više poslužitelja i nedostaje podrška 24 sata dnevno. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

Mogu li koristiti besplatni VPN za iznajmljivanje filmova na USTVNow?

Dostupno je nekoliko besplatnih VPN-ova koji se mogu koristiti za povezivanje s američkim poslužiteljima. No, postoje neki čimbenici koje treba uzeti u obzir pri korištenju besplatnog VPN-a.

Općenito, besplatni VPN-ovi nemaju veliki izbor poslužitelja. Obično postoje i ograničenja podataka, redovi čekanja i ograničenja količine raspona propusne širine. U mnogim slučajevima besplatni VPN poslužitelji mogu biti zagušeni zbog velikog broja korisnika koji pokušavaju iskoristiti besplatne servere. Preopterećenje servera brzo dovodi do spora brzine veze.

Štoviše, sa stajališta privatnosti, korištenje usluga nekih besplatnih VPN pružatelja usluga može biti rizično. Neki od tih pružatelja usluga obično vode zapisnike, prikazuju oglase i ubacuju kolačiće za praćenje u vaš preglednik. Najgore od svega, neki besplatni VPN-ovi mogu nositi zlonamjerni softver. To se posebno odnosi na besplatne VPN-ove dostupne za Android uređaje.

Iz tih razloga obično preporučujemo korisnicima da izbjegavaju besplatne VPN usluge.

Kako koristiti VPN s USTVNow-om

Ako se nalazite izvan SAD-a, pokušaj posudbe filma uzrokovat će pogrešku. Da biste to izbjegli, jednostavno morate:

 1. Upalite VPN softver po vašem izboru.
 2. Spajanje na američki VPN poslužitelj.
 3. Zatvorite, ponovo otvorite i očistite predmemoriju softvera koji koristite za pristup USTVNow.

Nakon toga trebali biste moći nastaviti s iznajmljivanjem filmova.

Povezano: Kako instalirati i koristiti USTVNow Kodi Addon

Što još USTVNow može ponuditi?

USTVNow ima puno mogućnosti televizije uživo. Sa svojim besplatnim paketom imat ćete pristup ABC, CBS, CW, Fox, PBS i Moja 9. Dostupno je i više TV opcija s USTVNow plaćenim paketima, kao i HD stream i DVR mogućnostima. Kombinacija televizije uživo i opcija na zahtjev čine USTVNow atraktivnom uslugom za uživanje u omiljenom sadržaju bez tradicionalne pretplate za kabel.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 61 = 71

Adblock
detector