5 najboljih VPN-ova za YuppTV kako biste ga mogli gledati iz inozemstva

Želite gledati YuppTV na mreži kada su u inozemstvu? Ovaj vrhunski pružatelj sadržaja iz Južne Azije pruža vam pristup kanalima poput ZeeTV, BBO, KBO i ET Now. U ovom postu pokazat ćemo vam kako možete uživo prenositi YuppTV gdje god se nalazili u svijetu. Objasnit ćemo vam kako pomoću virtualne privatne mreže (VPN) možete zaobići regionalna ograničenja i gledati YuppTV iz Kanade, Novog Zelanda, Japana, Francuske, Njemačke i bilo kojeg drugog mjesta na svijetu.

Kako gledati YuppTV na mreži u inozemstvu

Obično platforme za strujanje imaju samo pravo na prikazivanje svog sadržaja u određenim regijama. Neki će, poput YuppTV-a, prikazivati ​​različite sadržaje, ovisno o tome gdje se nalazite. Međutim, VPN-ovi omogućuju korisnicima da se povezuju s poslužiteljima u državi koja ih odabere. Ovo upućuje web stranice da vjeruju da se zapravo nalaze u toj zemlji i deblokira geo ograničeni sadržaj. VPN-ovi također kriptiraju vaš promet, što sprečava nadzor nad aktivnostima od strane hakera, vašeg davatelja internetskih usluga ili mrežnih administratora..

Odabir pravog VPN-a od vitalnog je značaja jer je svaki malo drugačiji. Na primjer, neki daju prednost sigurnosti iznad svega, dok drugi nude veću brzinu ili mogućnost deblokiranja šireg raspona strujnih platformi. Da bismo pronašli najbolji VPN za YuppTV, potražili smo usluge sa sljedećim karakteristikama:

 1. Radi na brojnim poslužiteljima u više emitiranih regija na YuppTV-u
 2. Nudi pouzdane, brze veze
 3. Može otključati YuppTV i ostale popularne streaming usluge
 4. Koristi snažnu enkripciju i niz dodatnih sigurnosnih opcija
 5. Evidentira podatke koji se ne mogu osobno identificirati ili u idealnom slučaju, ništa

Kako deblokirati YuppTV pomoću VPN-a

Ne brinite se ako nikad prije niste koristili VPN: deblokiranje geo-ograničenog sadržaja prilično je jednostavno kada znate kako. Evo kako deblokirati YuppTV pomoću VPN-a:

 1. Registrirajte se s jednim od VPN-ova u nastavku (preporučujemo ExpressVPN).
 2. Instalirajte VPN klijent pazeći da nabavite pravu verziju za operativni sustav vašeg uređaja.
 3. Povežite se s poslužiteljem u nekoj od dozvoljenih zemalja YuppTV-a (SAD, Velika Britanija, Australija i Indija funkcionirat će).
 4. Pokušajte učitati video. Trebali biste ustanoviti da se odmah učitava, bez ikakvih zastoja ili pogrešaka.

KAKO BESPLATNO dobiti PREMIUM VPN: Često, kako biste postigli najnižu cijenu za davatelja usluga, od vas će se tražiti da se prijavite za nekoliko godina pokrivanja istovremeno. Međutim, ako vam treba samo VPN kratko vrijeme (na primjer, ako ste na odmoru ili želite gledati određeni događaj), možete upotrijebiti 30-dnevno suđenje ExpressVPN-a. Morate platiti unaprijed, ali možete otkazati u roku od 30 dana kako biste vratili svoj novac.

Ovdje je naš popis najboljih VPN-ova za YuppTV:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN ima više od 2000 poslužitelja raspoređenih u 94 zemlje, što je izvrstan izbor za one koji žele prenositi video uživo. Dovoljno je brz za gledanje HD sadržaja bez primjetnog zastoja, a što je najbolje od svega, sposoban je deblokirati ogroman niz streaming platformi, uključujući Netflix, BBC iPlayer i YuppTV.

Tu je ugrađen i dobar niz sigurnosnih značajki. ExpressVPN koristi 256-bitnu enkripciju, prekidač za isključivanje, savršenu tajnu prema naprijed i zaštitu od propuštanja DNS-a da bi vaš promet bio siguran u svakom trenutku. Ne bilježe se podaci koji bi vas mogli prepoznati, što je veliki plus. Ako imate poteškoća, korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno putem chata uživo.

Ova usluga ima aplikacije za MacOS, Windows, Linux, iOS i Android uređaje. Uz malo ručne konfiguracije, može se instalirati i na vaš bežični usmjerivač.

NAJBOLJI VPN ZA YUPPTV:  ExpressVPN je izbor br. 1. ExpressVPN ima velike brzine, sjajne značajke privatnosti i rad sa svim popularnim servisima za strujanje. Uključuje jamstvo povrata novca od 30 dana tako da ga možete isprobati bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

2. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN se može pohvaliti s gotovo nečuvenim 4.853 poslužiteljima, od kojih su neki optimizirani za streaming, dijeljenje datoteka ili igranje. To je sjajan VPN opće namjene, u malom dijelu zahvaljujući svojim vrhunskim mogućnostima deblokiranja. NordVPN lako zaobilazi geo-ograničenja na platformama kao što su Hulu, Netflix i Amazon Prime Video, pa YuppTV ne predstavlja mnogo problema.

S NordVPN-om imate slobodu stvaranja vrlo sofisticiranih sigurnosnih postavki. 256-bitna AES enkripcija i zaštita od propuštanja DNS / IPv6 omogućeni su prema zadanim postavkama, ali možete koristiti i prekidač za zaustavljanje koji se odnosi na aplikaciju. Čak postoji mogućnost korištenja dva VPN-a odjednom ili upotrebljavanje Tor-a s VPN-om. NordVPN ne bilježi nikakve osobne podatke i prihvaća plaćanje bitcoin-om, omogućujući vam da ostanete što anonimniji na mreži.

NordVPN ima programe koje je lako instalirati za Windows, Android, MacOS i iOS. Također radi na Linux uređajima i odabranim mrežnim usmjerivačima, iako je potrebna ručna konfiguracija.

NAJBOLJA PRORAČUNSKA OPCIJA: Smanjite mjesečno plaćanje na samo 3,99 USD prijavom na dvogodišnji plan NordVPN-a. To smanjuje troškove za nevjerojatnih 66%.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju NordVPN-a.

3. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

S više od 2500 poslužitelja i vrlo modernim sučeljem, CyberGhost čini sigurnu vezu na mreži vrlo jednostavnim. Korisnici mogu odabrati poslužitelj ručno ili im se dodijeliti onaj koji je najprikladniji za određeni zadatak, poput deblokiranja web stranica za streaming ili anonimne torrencije. Otkrićete da ne samo da vam CyberGhost omogućuje deblokiranje YuppTV-a, nego ćete moći i bez zaostajanja i bez primjetnog međusobnog gledanja gledati HD sadržaje uživo..

Ova usluga čuva vaše podatke zaštićenom 256-bitnom enkripcijom, blokatorom oglasa, automatskom provjerom zlonamjernog softvera, automatskim preusmjeravanjem HTTPS-a i prekidačem kill. Štiti od curenja DNS, IPv6 i luka za prosljeđivanje. CyberGhost ne bilježi nijednu sesiju ili podatke o prometu, tako da se vaše aktivnosti ne mogu pratiti po vama.

Namjenske aplikacije CyberGhost dostupne su za Windows, Mac, Android i iOS. Ručna instalacija potrebna je za Linux uređaje i podržane internetske usmjerivače.

ŠEST MJESECA BESPLATNO: Odaberite godišnji plan CyberGhosta za uštedu više od 70% i dobiti dodatnih šest mjeseci pokrića bez dodatnih troškova.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhosta.

4. IPVanish

IPVanish

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish ima nekoliko karakteristika što ga čini snažnim izborom za strujanje. Prvo, ima 1095 brzih servera raspoređenih u 60 zemalja, što znači da ćete moći bez problema gledati YuppTV uživo. Tu je i izvrsna podrška na više platformi te činjenica da možete imati do deset istodobnih veza po računu. To se ne čuje: većina VPN-a dopušta samo između tri i šest.

Kao što ste očekivali, IPVanish dolazi s 256-bitnom enkripcijom, zaštitom od curenja DNS-a i IPv6 i prekidačem za isključivanje koji je prema zadanim postavkama omogućen.. Međutim, postoji nekoliko naprednijih opcija za odabir: možete blokirati lokalni promet, mijenjati svoju IP adresu u zadanim intervalima i zamračiti OpenVPN promet. IPVanish ne bilježi nikakve osobne podatke, što znači da ne mogu otkriti detalje vaših aktivnosti, čak i ako se od njih zatraži da.

Ovaj VPN jedan je od rijetkih koji će biti uključeni u Amazon Fire Stick trgovinu aplikacija. Postoje dodatne aplikacije za MacOS, Windows, iOS i Android uređaje, iako ćete ih morati ručno instalirati na Linux platformama i usmjerivačima.

EKSKLUZIVNA PONUDA: Naši čitatelji mogu uštedjeti do 60% na IPVanish planovima. Svaki od njih dolazi sa sedmodnevnim pokusom bez rizika. Ako niste zadovoljni, možete otkazati i dobiti puni povrat.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN ima samo 78 poslužitelja širom svijeta, ali pruža veće brzine od mnogih sličnih usluga. Izvrsno je za deblokiranje web-lokacija s agresivnim geo-ograničenjima, čak i na velikim platformama poput Netflixa i BBC iPlayera. Uz do šest dopuštenih veza odjednom, moći ćete lako i najkvalitetnije strujati na mreži YuppTV, bez punjenja.

256-bitna enkripcija omogućena je prema zadanim postavkama, kao i zaštita od propuštanja DNS-a i IPv6. PrivateVPN uključuje prekidač za zaustavljanje koji zaustavlja sav promet nakon što izgubi vezu s VPN-om. Ova usluga ne bilježi podatke koji bi vas mogli prepoznati, tako da vam je zajamčeno mirno stanje tijekom pregledavanja. Live chat dostupan je 24 sata dnevno, u slučaju da vam treba pomoć, a osoblje može čak i daljinski instalirati softver za vas, uz vaše dopuštenje.

Ova usluga nudi aplikacije za uređaje Android, iOS, Windows i MacOS. Linux sustavi i usmjerivači moraju se konfigurirati ručno.

BRZE HITROSTI Plan za odjavljivanje PrivateVPN-a ima popust od preko 70% što ga čini velikom vrijednošću za dobar sveobuhvatni VPN koji ima impresivne brzine.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju PrivateVPN.

Mogu li gledati YuppTV s besplatnim VPN-om?

Besplatni VPN-i mogu biti privlačan potencijal, ali toplo savjetujemo njihovo korištenje iz nekoliko razloga. Prije svega, njihovoj infrastrukturi nedostaju resursi koji bi pratili potražnju korisnika. To je dovelo do nekih besplatnih VPN-ova za uspostavljanje mjesečnih ograničenja podataka i sustava čekanja. Ovi faktori čine besplatne VPN-ove neprikladnim za strujanje: čak i ako se vaš video učitava, vjerovatno će zaglaviti i oduprti se dugo vremena. Nadalje, mnoge su platforme pojačale mjere geo-zaključavanja do kasno, pri čemu su besplatne VPN-ove među prvim uslugama blokirane.

Možete se zapitati kako si besplatni VPN može priuštiti da radi. Korisnici ne plaćaju uslugu, tako da prihod mora biti generiran drugim metodama. Obično će besplatni VPN-ovi umetnuti oglase na web stranice koje posjetite, ali to nije jedini način na koji zarađuju. Također mogu upotrebljavati kolačiće za praćenje da bi vas držali na karticama, čak i nakon što prekinete vezu. Podaci koje ovi kolačići prikupljaju mogu se upotrijebiti za izradu profila potrošača koji će se bez vašeg znanja prodati najpovoljnijem ponuđaču.

Daleko od povećanja vaše sigurnosti, te usluge zapravo predstavljaju značajan sigurnosni rizik. Jedno istraživanje iz 2016. pokazalo je da deseci aplikacija koje se smatraju besplatnim VPN-om zapravo uopće nisu kriptirale mrežni promet. Nadalje, mnogi od njih pokušali su instalirati zlonamjerni softver na korisnikov uređaj. Nisu samo male poznate aplikacije prijetnja: vidjeli smo čak i da je dobro poznata usluga prodala propusnost svojih korisnika kako bi pokrenula botnet. Da biste zaštitili sebe i svoje osobne podatke, preporučujemo vam da koristite uglednu uslugu s dokazanom evidencijom o prvom mjestu privatnosti svojih kupaca.

Vidi također: Najbolji VPN-ovi za Netflix

Gdje je YuppTV dostupan?

globus karta svijeta

YuppTV je trenutno dostupan u više od 90 zemalja, uključujući Veliku Britaniju, SAD, Kanadu, Australiju, Novi Zeland, Maleziju, Indiju i nekoliko lokacija na Bliskom Istoku. Međutim, slično kao Netflix, YuppTV ima različite biblioteke sadržaja za različite zemlje.

U većini zemalja unosi će se prikazati u indijanskom standardnom vremenu (IST). Međutim, postoji nekoliko lokacija s različitim pravilima:

Ako ste u SAD-u, možete odabrati prikazivanje popisa za većinu kanala bilo u IST ili CST. Međutim, ZeeTV, Zee Cinema i Star Vijay prikazat će samo vrijeme početka programa u EST-u.

Ako ste u Velikoj Britaniji, moći ćete odabrati između popisa IST ili GMT. ZeeTV, Zee kino, Zing, Zee Café, Zee Punjabi nude samo oglase GMT.

Ako ste u Australiji, većina kanala imat će IST popise. Jedina iznimka je ZeeTV, koji prikazuje unose u AEST.

Pretplatnici mogu odabrati gledanje putem mrežnog web playera ili putem YuppTV aplikacije za Android i iOS. Uz to, YuppTV se može instalirati na Apple TV, Android TV, Roku i neke pametne televizore.

Što mogu gledati na YuppTV-u?

YuppTV nudi širok spektar sadržaja uživo i na zahtjev. U nastavku smo naveli neke od njegovih najpopularnijih ponuda:

 1. Raja Veliki
 2. Mahanati
 3. Skica
 4. Theri
 5. Sethupathi
 6. Gospodin
 7. Ninnu Kori
 8. Hej Krišna
 9. Mana Mugguri Ljubav
 10. Crna ovca
 11. Ctrl Alt Del
 12. Vijay
 13. MD
 14. Indija danas
 15. Tarang TV

Na kojim jezicima nudi YuppTV sadržaj?

Trenutno YuppTV ima videozapise na hindujskom, tamilskom, teluguskom, marathskom, malajalamskom, bengalskom, orijenjskom, pundžabijskom, kannadskom, bhojpuriju i gudžaratiju. Svaki jezik ima vlastiti izbor dostupnih paketa sadržaja. Na primjer, osnovni hindski paket uključuje 177 kanala, ali ekvivalentni maratski paket uključuje samo 132. Sve ove pretplate imaju istu cijenu, međutim: 12,99 USD mjesečno.

Nažalost, ova je usluga prilično nedosljedna kada je u pitanju titl. Neki videozapisi na zahtjev imaju titlove na raznim jezicima, dok drugi imaju titlove na samo jednom ili dva jezika. Postoje čak i odabrani naslovi kao što su Kabali koji nude naslove na engleskom jeziku, mada ne postoji način da se pretraži isključivo takav sadržaj.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3

Adblock
detector