5 najboljih VPN-ova za Zattoo kako biste mogli gledati u inozemstvu (izvan Njemačke)

Pogledajmo najbolje VPN-ove za Zattoo kako biste ih mogli gledati iz inozemstva i bilo gdje u svijetu.

5 najboljih VPN-ova za Zattoo kako biste mogli gledati u inozemstvu (izvan Njemačke)

Zattoo je internetska platforma za prijenos za gomilu televizijskih kanala i video sadržaja na zahtjev. Ima oko 20 milijuna korisnika i smatra se najvećim pružateljem TV streaminga u Europi. Prvobitno je porasla popularnost nakon što je osvojila prava na emitiranje FIFA-inog svjetskog prvenstva 2006. godine u Njemačkoj i od tada se nije osvrnula..

Nažalost, Zattoo je dostupan samo pretplatnicima u Njemačkoj. Ako se pokušate registrirati na Zattoo ili se prijaviti odnekud drugdje, poput Sjedinjenih Država, bit ćete blokirani od daljnjeg postupanja. Jedini način zaobilaženja ovog ograničenja je upotreba VPN-a.

Skraćeno za virtualnu privatnu mrežu, VPN skriva vašu istinsku lokaciju kriptirajući sav promet koji teče prema vašem uređaju i sa njega i postavlja ga tunelom putem posredničkog poslužitelja. VPN može učiniti da vam se čini da ste zapravo prisutni u Njemačkoj, čak i ako se prijavite iz Singapura.

VPN će vam omogućiti pristup Zattoo-u iz Francuske, Kanade, Australije, SAD-a, Japana, Velike Britanije ili bilo kojeg drugog mjesta na svijetu.

Dobivamo puno detalja o svakom pružatelju kojeg navodimo u nastavku, ali u slučaju da nemate vremena pročitati cijeli članak, evo naš popis najboljih VPN-ova za Zattoo:

 1. ExpressVPN Naš najbolji izbor. Nema problema s deblokiranjem Zattooa gotovo iz bilo kojeg mjesta s dosljednim brzinama HD streaminga. Aplikacije su sigurne i privatne. Uključeno je 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 2. NordVPN Ovaj pružatelj usluga s povoljnim proračunima ima veliku prisutnost poslužitelja u Njemačkoj. Dobre brzine i značajke privatnosti.
 3. CyberGhost Pouzdan pružatelj niskih troškova koji je izvrstan za strujanje. Aplikacije jednostavne za upotrebu prilagođene su početnicima.
 4. IPVanish Svoj ugled izgradili su na njihovim mogućnostima deblokiranja i struje. Dobre brzine.
 5. PrivateVPN Mala, ali stalno rastuća mreža. Impresivne brzine i privatnost.

Najbolji VPN-ovi za Zattoo

Internetskih VPN usluga ima u izobilju, ali ne spadaju u istu kategoriju. Neki davatelji rade daleko bolje od drugih kada je u pitanju streaming HD videozapisa i čuvanje vaše stvarne lokacije skrivenom. Da bismo vam pomogli da donesete odluku, sastavili smo popis najboljih VPN-a koji rade sa Zattooom. Analizirane su na temelju sljedećih čimbenika:

 • Brzina i stabilnost usluge, posebno kada se radi o streamingu HD videa
 • Broj lokacija poslužitelja u Njemačkoj
 • Mogućnost deblokiranja geo-ograničenog sadržaja
 • Snažni parametri enkripcije, tako da vaša lokacija ostaje sigurna
 • Aplikacije za Android i iOS
 • Osiguravanje istodobnih veza
 • Jednostavnost korištenja

Na temelju ovih kriterija, evo našeg popisa najboljih VPN-ova za Zattoo:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječanj 2020.blokira ZattooTestirano jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN jedan je od najbržih i najjačih VPN-ova vani. Ima dokazanu sposobnost za deblokiranje geo-ograničenog sadržaja; neke od kompatibilnih streaming usluga su Netflix, Hulu, BBC iPlayer, ESPN, Fox i Sky, između ostalih. Ovaj davatelj koristi šifriranje vojne klase kako bi sačuvao svoju lokaciju skrivenom i nudi aplikaciju za jednostavno korištenje. Idealno je za korisnike koji žele minimalnu gužvu.

Mreža poslužitelja ExpressVPN-a rasuta je širom svijeta. Trenutno nudi više od 3.000 poslužitelja raspoređenih u 94 zemlje, s tim da je Njemačka uključena na popis. Intuitivne značajke aplikacije uključuju postavku "pametne lokacije" koja će predložiti poslužitelj koji je najprikladniji za vas. To pomaže otključavanju stvari poput kockanja na mreži i strujanja Bundeslige.

Standardi šifriranja vrhunski su. Tvrtka koristi OpenVPN sa 256-bitnim AES-CBC-om kao zadanim, zajedno s HMAC autentifikacijom i savršenom tajnošću unaprijed. Internetski prekidač uključen je u sve pakete i djeluje kao dodatni sigurnosni sloj. To znači da će vaši podaci biti sigurni i skriveni daleko od svih hakera.

ExpressVPN ima pravilo ne pohranjivanja detaljnih korisničkih podataka. Postoji malo zadržavanja metapodataka koji ne identificiraju, poput popularnih poslužitelja i vremena veze, ali pojedinačne IP adrese neće biti zabilježene.

Jedna pretplata istovremeno će odobriti pristup tri uređaja. Dostupne su i aplikacije i za Android i iOS, kao i za desktop klijente za Windows i MacOS. ExpressVPN također nudi aplikaciju za neke wifi usmjerivače. Korištenje VPN-a na usmjerivaču automatski će kriptirati promet na svim povezanim uređajima, tako da vam nije potrebno instalirati nativnu aplikaciju na svaki.

Pros:

 • Brzina poslužitelja odlična je za HD streaming i brza preuzimanja
 • Radi superbrze servere za strujanje u Darmstadtu u Frankfurtu & Nürnberg, deblokira većinu njemačkih web mjesta za streaming
 • Šifriranje najboljih u klasi osigurava solidnu sigurnost i privatnost
 • Deblokira veliki raspon web-lokacija sa geološkim zaključavanjem, npr. Netflix
 • Dobro dizajnirane mobilne i stolne aplikacije
 • 24/7 podrška uživo

Cons:

 • Napredna konfiguracija za korisnike napajanja malo je ograničena

NAJBOLJI VPN ZA ZATTOO: ExpressVPN je naš najbolji izbor. Izuzetno brz i pouzdan izbor koji deblokira Zattoo i sve glavne usluge streaminga, uključujući Netflix & Hulu. Izvrsno za streaming u HD-u. Vrhunske značajke za zaštitu privatnosti i sigurnosti, a oni ne sadrže zapisnike. Isprobajte bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Evo našeg pregleda ExpressVPN-a.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPNOdblokira ZattooTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN je vrlo dobar izbor ako tražite brze, pouzdane poslužitelje u Europi koji neometano rade s HD video. Ova usluga je izuzetno povoljna i ne kompromitira u stvarima poput brzine, stabilnosti i lakoće upotrebe.

Tvrtka sa sjedištem u Panami trenutno nudi više od 5.100 poslužitelja u 60 zemalja. Puno je opcija kada je riječ o njemačkim poslužiteljima. Dokazano je da NordVPN radi s Netflixom, a također je i jedan od rijetkih pružatelja usluga koji radi za korisnike unutar Kine. Unutar desktop klijenta nalazi se zapis poslužitelja koji prikazuje trenutačnu latenciju i učitavanje poslužitelja, tako da možete odabrati onaj koji je najprikladniji.

NordVPN je primjer VPN usluge koja je potpuno zanemarena - tvrtka ne pohranjuje nikakve korisničke podatke i nismo naišli na bilo kakva kršenja ovog pravila. Poslužitelji su mu oduzeti u nekoliko navrata, ali na njima nije pronađeno ništa. Stoga je fer reći da će vaša lokacija ostati skrivena. Sav internetski promet osiguran je 256-bitnom AES enkripcijom i 2.048-bitnim DH ključevima. DNS zaštita od curenja je omogućena i uključena je prekidačica za Internet.

Dostupne su i aplikacije i za Android i iOS, kao i za desktop klijente za Windows i MacOS. Moguće je postaviti VPN na Linux računalima i usmjerivačima; detaljni vodiči dostupni su na web stranici NordVPN. Jedna pretplata istovremeno omogućava pristup šest uređaja. Međutim, ako je postavite na usmjerivač, tada će se to računati kao jedan.

Pros:

 • Opcija velike vrijednosti za bujice i strujanje
 • Ogromna poslužiteljska mreža koja posluje 255 poslužitelja u Njemačkoj, lako deblokira Zattoo i mnoštvo drugih web stranica za streaming u inozemstvu
 • Mnogo brzih i stabilnih poslužitelja za izbor
 • Aplikacije za sve glavne mobilne i radne platforme
 • Vrhunski standardi šifriranja sa zaštitom od propuštanja DNS-a
 • Korisna usluga za razgovor radi svakodnevno

Cons:

 • Moguće je samo spajanje na lokaciju, a ne na poslužitelj

PRORAČUN-PRIJATELJ: NordVPN je velika vrijednost. Izvrsna opcija koja dobro funkcionira sa Zattooom. Omogućuje do 6 istovremeno povezanih uređaja. Izvrsne podatke o privatnosti i sigurnosti. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju NordVPN-a.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. CyberGhost

CyberghostOdblokira ZattooTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

Rumunjska-sjedištem CyberGhost ima mjesto na našoj listi nakon upornog napora da unaprijedi svoj proizvod u protekloj godini. Tvrtka, koju je izraelska tvrtka Crossrider kupila prije otprilike godinu dana, jedan je od najboljih VPN-ova sa stajališta video streaminga.. To povezuje s velikim izborom poslužitelja, odlučnom enkripcijom i sučeljem koje je lako za korištenje.

Trenutno ovaj pružatelj nudi pristup preko 3.800 poslužitelja u 60 zemalja, uključujući Njemačku. CyberGhost surađuje s većinom streaming servisa, uključujući Netflix, Hulu i BBC iPlayer. Ubrzavanje je brzo, a HD streaming video je dosljedan, bez ikakvih vidljivih zastoja. Ova usluga dolazi s mnoštvom dodatnih sigurnosnih značajki, uključujući adblocker, odbranu od zlonamjernog softvera i praćenje, bez dodatnih troškova.

Sav promet prema zadanim postavkama je osiguran 256-bitnom AES enkripcijom na OpenVPN protokolu. Uključeni su prekidač za internetsko ubijanje i savršena tajna naprijed. Registracija tvrtke u Rumunjskoj znači da nije u skladu sa svim obveznim zakonima o čuvanju podataka koji su uvjeravani iz ugla privatnosti.

Plaćena pretplata omogućuje istovremeno pristup sedam uređaja na jednom planu. Tvrtka podržava i Android i iOS, a tu je i izvorni softver za Windows i MacOS. Ručna konfiguracija moguća je za Linux i odabir usmjerivača.

Pros:

 • HD video se odvija neprimjetno
 • Proračunski pružatelj usluga koji koristi preko 500 poslužitelja u Njemačkoj
 • Srećom deblokira niz geo-ograničenih sadržaja
 • Aplikacije su odlične za početnike
 • Snažna enkripcija i čvrsta politika privatnosti

Cons:

 • Radi s Zattooom, ali ne deblokira sve glavne web lokacije za strujanje

IZBOR POČETNIKA: CyberGhost ima jednostavno postavljanje. Izbor proračuna. Dobro u privatnosti i sigurnosti. Pouzdano emitira Zattoo u HD videozapisu. Udaljite i propustite veze s nekim drugim popularnim web lokacijama za streaming. 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhosta.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishOdblokira ZattooTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

SAD-sjedište IPVanish tijekom našeg opsežnog testiranja dobio je čvrsto potvrdu za svoje velike brzine. To nije previše skupo i lako bi trebao preslikavati HD videozapise, a istovremeno održavati vašu lokaciju nejasnom.

U vrijeme pisanja usluge, ovaj pružatelj nudi preko 1300 poslužitelja na 75 lokacija širom svijeta, uključujući Njemačku. Neke od usluga strujanja koje otključava su BBC iPlayer, HBO Now, Amazon Prime Video i Sling TV.

IPVanish se pridržava interne politike nulte pohrane podataka. Osigurava internetski promet putem 256-bitne enkripcije na OpenVPN protokolu prema zadanom, SHA512 provjeru autentičnosti i razmjenu ključeva DHE-RSA 2.048-bitnih sa savršenom tajnošću naprijed.. Potonja značajka znači da čak i ako je vaš račun ugrožen, sve prošle web sesije ostat će šifrirane i sigurne. Uključena je internetska sklopka za ubijanje.

IPVanish omogućuje povezivanje deset uređaja istovremeno. Ovo je najdarežljiviji među bilo kojim pružateljem usluga koji se spominje na ovom popisu i mogao bi biti solidan razlog da se odluče za uslugu. Ovaj je pružatelj osobito popularan kod Kodi korisnika jer im omogućuje da preuzmu Android APK izravno na svoj uređaj. Sučelje je daljinsko upravljanje prilagođeno Kodi uređajima kojima nedostaju tipkovnica i miš.

Aplikacije su dostupne i za Android i iOS, a postoji i softver za radne površine za Windows i MacOS. IPVanish može se ručno konfigurirati s Linuxom i nekim usmjerivačima, a detaljni vodiči dostupni su na mreži.

Pros:

 • Radi u 50+ brzih poslužitelja u Njemačkoj
 • Odlično radi s Kodi uređajima
 • Dobre mogućnosti deblokiranja i tokovi u HD brzinama
 • Snažno šifriranje čini aplikacije sigurnim

Cons:

 • Neće pouzdano deblokirati Netflix, Hulu
 • Više bi voljeli opciju podrške uživo

DO 10 UREĐAJA: IPVanish ima veliku mrežu poslužitelja. Omiljena među Kodi i Amazon Fire Stick korisnicima koja također zatvara oznake Zattoo-om. Nezaštićena mreža postiže dobre brzine. Izvrsno za obitelji. Može se učiniti s opcijom podrške uživo. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNOdblokira ZattooTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN prvobitno je postavljen za snabdjevanje bujicama, tako da je pripremljen i za brzinu i za izbjegavanje mjesta. Ima malo manji popis poslužitelja od ostalih preporučenih davatelja VPN-a na ovom popisu, ali nemojte vas dopustiti da se odlučite za odabir usluge. Ukupno postoji 100 poslužitelja raspoređenih u 56 zemalja, uključujući Njemačku.

PrivateVPN lako deblokira video stream. Neki od geo-ograničenih pružatelja medija s kojima radi su Netflix, BBC iPlayer i ITV Hub, ali postoji još mnogo toga. Deblokiranje Zattoa neće biti problem. Naš opsežni korisnički pregled pokazao je da je PrivateVPN zapravo jednak svim ostalim preporučenim VPN-ovima po performansama i sigurnosti.

Koristi 256-bitnu AES enkripciju zajedno s savršenom tajnošću naprijed na OpenVPN protokolu. Ne pohranjuje nikakve korisničke zapisnike niti se bavi bavljenjem podacima.

Aplikacije su dostupne za Android, iOS, Windows i MacOS. Moguća je i konfiguracija Linuxa i rutera. Jedna pretplata omogućuje istovremeno povezivanje šest uređaja.

Pros:

 • Radi 2 brza poslužitelja u Frankfurtu i 1 u Nurmenbergu, nema problema s deblokiranjem Zattoo-a i više
 • Vrlo dobro u obilasku geo-blokova i cenzure
 • Brzi poslužitelji, također sjajni za sigurno i privatno deblokiranje web stranica za streaming

Cons:

 • Za rad u Kini treba ručno podešavanje
 • Mala, ali rastuća mreža poslužitelja
 • Razgovor uživo nije non-stop

ODLIČNA ZA BRZU: PrivateVPN je pouzdano pouzdan. Čvrsti izvođač za bujice, P2P i opću uporabu. Brzine su bile iznenađujuće dobre na ovom kraju tržišta. To bi moglo učiniti s više poslužitelja i nedostaje podrška 24 sata dnevno. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju PrivateVPN.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

Trebam li koristiti besplatni VPN za deblokiranje Zattooa?

Zattoo je geografski ograničen za korisnike u svim osim nekoliko zemalja. Tvrtka vrlo ozbiljno shvaća ovu obvezu i potrudit će se da blokira sve veze za koje sumnja da nisu na popisu dopuštenih zemalja. Besplatni VPN-ovi vjerojatnije će biti blokirani od svojih premium kolega, pa ćete možda završiti frustriranije nego prije.

Razumijemo da su takve usluge inherentno privlačne jer ne zahtijevaju dugoročnu obvezu i mogu vas samo pitati za adresu e-pošte prije pristupa. Ali prihvatite njihove zahtjeve vrhunske usluge s velikom prstohvatom soli. Besplatni VPN-ovi imaju groznu reputaciju za krađu podataka i krađu podataka, male brzine, slabu enkripciju, male poslužiteljske mreže i ograničenja podataka.

Da biste pouzdano strujali Zattoo, potreban vam je davatelj koji neće pokušati privući brzog. Besplatni VPN-ovi se ne smanjuju. Na kraju dana registrirani su korisnici koji moraju unovčiti svoj proizvod. Budite spremni na puno neugodnih reklama i ostalih invazivnih značajki. Takođe imate vrlo stvaran rizik od zaraze zlonamjernim softverom ili prodavanjem podataka pregledavanja trećoj strani.

Naša preporuka je da izbjegavate besplatne VPN-ove. Najbolje je uložiti nekoliko dolara i dobiti mirnu VPN uslugu za bezbrižnost.

Dobivam poruku o pogrešci za Zattoo. Što ću učiniti dalje?

Jedini način da se pouzdano struji Zattoo je prijava iz Njemačke (ili barem s njemačkom IP adresom).

Svaki pokušaj pristupa Zattoo-u s nepodržane lokacije bit će dočekan sa sljedećom porukom o pogrešci:

"Zattoo nije dostupan u vašoj zemlji"

5 najboljih VPN-ova za Zattoo kako biste mogli gledati u inozemstvu (izvan Njemačke)

Zattoo pretplatnici će također vidjeti ovu poruku ako se pokušaju prijaviti dok su u inozemstvu. Nije važno jeste li se za uslugu registrirali u podržanoj zemlji, pravilo je isto. Ako želite nastaviti s streamingom, morat ćete kupiti VPN. Samo se prijavite za jednog od preporučenih davatelja usluga na ovom popisu, prevarite svoju lokaciju i sjednite da biste gledali svoj omiljeni sadržaj.

Kako se prijaviti za Zattoo s bilo kojeg mjesta na svijetu?

Zattoo-ovi filtri automatski će vas zamrznuti ako otkriju ne-njemačku IP adresu. Međutim, ako se prvo prijavite za VPN i premjestite lokaciju u Njemačku, tada je moguće registrirati račun.

Freemium verzija Zattoo-a ograničava svoje programe na uglavnom njemačkoj televiziji i pregršt video sadržaja na zahtjev. I dalje će vam trebati VPN za prijavu kad god želite gledati te kanale.

Povezano: Najbolji VPN-ovi za Njemačku

Međutim, ako želite nadograditi na Zattoo Premium, tvrtka nudi početno 30-dnevno besplatno probno razdoblje. Prema stranici za korisničku podršku, možete se prijaviti s velikom kreditnom karticom, poput Visa ili Mastercard, izdanom bilo gdje u svijetu, a ne nužno i iz Njemačke. Ostali mehanizmi plaćanja su PayPal i izravni bankovni prijenos.

Koji sadržaj mogu strujati na Zattoo?

Zattoo nudi gomilu sadržaja uživo, uključujući televizijske kanale, kao i video na zahtjev. Neki popularni kanali i naslovi su:

 • ProSieben
 • Sat.1
 • Spiegel TV
 • Glineni golubovi
 • Najbolje od Blues Blues
 • Klinac
 • Arktička misija
 • Scrooge Blumarine

Zašto je Zattoo geo-ograničen?

Zattooov poslovni model funkcionira oko kupnje licencnih prava od izvornih stvaralaca sadržaja i emitiranih kanala. O tim se pravima pregovara na temelju omogućavanja pristupa korisnicima u određenim zemljama. Ako bi otvorili svoju platformu za sve korisnike, to bi predstavljalo kršenje različitih sporazuma, što bi dovelo do teških kazni i dužnosti. Zbog toga je primoran ograničiti usluge, slično kao Netflix i Hulu.

Streaming Zattooa na Amazon Fire Stick, Chromecast, Android Box i Apple TV

Osim računala, Mac-a, iOS uređaja i Android uređaja, Zattoo je također kompatibilan s uređajima kao što su Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV, Amazon Fire Stick, Xbox One i neke pametne TV aplikacije.

Ovi uređaji ne nude izvornu podršku za VPN aplikacije; stoga ne postoji način da jednostavno preuzmete softver i započnete s streamingom. Ipak, postoje problemi oko ovog problema.

Vrhunska metoda dobivanja VPN podrške je konfiguriranje jednog na virtualni usmjerivač - to je moguće jer svako računalo s wifi karticom također može prenijeti vlastite wifi signale, slično onome kako pametni telefoni mogu postaviti WiFi žarišne točke.

Možda ćete htjeti pročitati naše vodiče o tome kako postaviti VPN na virtualni usmjerivač za Windows i Mac uređaje.

Ako želite instalirati VPN na Chromecast, možete pročitati naš vodič o tome kako to učiniti.

Možete postaviti i VPN na fizički usmjerivač ako ga firmware podržava. Jedan od takvih firmware-a je DD-WRT, mogućnost besplatnog i otvorenog koda koja djeluje na širokom rasponu modela usmjerivača. Ovdje saznajte više o DD-WRT i najboljim VPN-ovima. Premium VPN davatelji nude i vodiče o tome kako možete postaviti njihove pojedinačne aplikacije na usmjerivačima; više detalja nalazi se na njihovim pojedinačnim stranicama.

Korisni linkovi:
Kako instalirati VPN na Amazon Fire Stick / Fire TV
Najbolji VPN-ovi za Amazon Fire Stick / Fire TV
Najbolji VPN-ovi za pametne televizore u 2018. godini

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 79 = 80

Adblock
detector