5 najboljih VPN-ova za ZDF da biste ga mogli gledati bilo gdje

5 najboljih VPN-ova za ZDFZDF je popularni njemački televizijski kanal koji prikazuje sve, od dječjih emisija do pokrivanja sportskih događaja. Dostupan je i uživo putem interneta, tako da streameri mogu gledati na zahtjev i sadržaje uživo na računalu ili pametnom telefonu.

Samo jedan problem: ZDF će vam omogućiti da gledate njegov video stream samo ako ste u Njemačkoj. Dakle, ako nemate njemačku IP adresu, pokušaj pregledavanja ZDF sadržaja odložit će vas na stranicu s pogreškama.

Zahvaljujući VPN-ovima, ne morate ići u Njemačku kako biste dobili njemačku IP adresu. VPN će to učiniti za vas, čini se da ste u Njemačkoj, tako da možete gledati ZDF iz Velike Britanije, Kanade, SAD-a, Francuske ili Australije. Nije važno gdje se nalazite, VPN može deblokirati ZDF i omogućiti prekomorskim gledateljima da uživo emitiraju njegov živi sadržaj.

Najbolji VPN-ovi za ZDF

Više o tome kako VPN-ovi kasnije možete pročitati u ovom vodiču. Najprije, pogledajte najbolje VPN-ove za ZDF. Za dobar ZDF VPN potrebne su sljedeće kvalitete:

 •         Visoke brzine za neprekinuti streaming videa
 •         Poslužitelj u Njemačkoj
 •         Sposobnost izbjegavanja otkrivanja
 •         Jednostavan za korištenje

Uzimajući u obzir ove faktore, sastavili smo popis najboljih VPN-ova koji će vam omogućiti gledanje ZDF-a s bilo kojeg mjesta.

Evo našeg popisa najboljih 5 VPN-ova za ZDF:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječanj 2020.blokira ZDFT testirano jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Brzine od ExpressVPN su dobri i možete gledati neprekidne video streamove. Brzina je važna jer VPN-ovi trebaju obraditi svaki segment podataka, dodajući kašnjenja u prijenosu. srećom, ExpressVPN je u stanju obaviti pakiranje, preusmjeravanje i dešifriranje tako brzo da teško utječe na brzinu isporuke.

VPN se instalira sam. Nakon što platite uslugu, kliknite gumb za preuzimanje za vaš operativni sustav. ExpressVPN nudi aplikacije za Windows, Mac OS X, MacOS, Android, iOS, i Linux. VPN možete instalirati na usmjerivači I također Amazon Fire TV, Amazon Fire stick i Kindle Fire tablete. Tvrtka nudi i proširenja za preglednike Krom, Firefox, i Safari.

ExpressVPN je vrlo dobar u otkrivanju izbjegavanja i može zaobići regionalna ograničenja i VPN blokove za gotovo svaku uslugu streaminga videa u svijetu, uključujući Netflix USA i ZDF u Njemačkoj.

Ako želite strujati ZDF iz zemalja koje cenzurišu web kao što su Saudijska Arabija ili Kina, budite sigurni da je čupao vlasti neće moći blokirati vaše komunikacije ili čak znate koje web lokacije posjećujete zahvaljujući ExpressVPN-ovima jaka sigurnost. Sustav kriptira svaki paket pomoću OpenVPN sustav. To postavlja ključ za šifriranje koji se dijeli između vašeg računala i VPN poslužitelja u Njemačkoj. Ova distribucija ključeva zaštićena je 4096-bitna RSA enkripcija, dok je redovita razmjena podataka zaštićena AES enkripcija s 256-bitnim ključem.

ExpressVPN ima 148 poslužitelja u 94 zemlje, uključujući četiri poslužitelja u Njemačkoj. Sjedište tvrtke je na Britanskim Djevičanskim otocima, teritoriju na kojem nema pravila koja primjenjuju čuvanje podataka o VPN tvrtkama.

Tvrtka daje svakog kupca dodatak od tri istodobne veze a novi kupci imaju koristi od 30-dnevna garancija povrata novca.

NAJBOLJI VPN ZA ZDF: ExpressVPN je naš izbor broj 1. Pouzdano deblokira ZDF sadržaj iz Njemačke i većinu streaming usluga s izuzetnim brzinama za gledanje HD-a bez međuspremnika. Potpuna sigurnost i privatnost. Isprobajte bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPNDeblokira ZDFT testirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN nudi zaista dobru vrijednost za novac. Trogodišnji plan vam pruža uslugu za manje od 3 USD mjesečno i dobivate doplatak od šest istodobnih veza. Sjedište tvrtke NordVPN ima u Panami. VPN tvrtka ne vodi evidenciju o aktivnostima kupaca i tako zajamčena je vaša privatnost.

Aplikacija je vrlo atraktivna. Glavni ekran prikazuje kartu svijeta s markerima u svakoj zemlji u kojoj postoji usluga. Tvrtka vodi 4.438 poslužitelja u 62 zemlje. To uključuje 259 poslužitelja u Njemačkoj. Da biste se povezali, samo kliknite jedan od markera, poput onog u Njemačkoj da biste započeli strujanje ZDF-a.

Sučelje pruža drugu metodu za odabir poslužitelja, koji je dostupan u popisnom obliku. Ovaj popis uključuje dodatne mogućnosti, a ne samo izravan odabir lokacija. Ovi su veza putem mreže Tor, dvostruke staze skoka taj put kroz dva poslužitelja i uključuju dvostruka enkripcija, a možete i dodati DDoS zaštita besplatno.

Nazvana je dodatna značajka privatnosti CyberSec filtrira zlonamjerni softver na web stranicama. Također će ukloniti oglase, blokirati skočne prozore i spriječiti komunikaciju s botnetnim naredbenim i upravljačkim poslužiteljima.

Možete instalirati aplikaciju s NordVPN-a na Windows, Mac OS X, MacOS, Android, i iOS. Proširenja preglednika dostupna su za Chrome i Firefox. Sustav se može ručno instalirati na usmjerivač i Linux, Kupina, i Raspberry Pi operativni sustavi.

NordVPN koristi OpenVPN sustav, zapošljavajući a 2048-bitni ključ za uspostavu svoje sjednice RSA zaštita. Podaci su osigurani AES enkripcija s 256-bitnim ključem.

Možete isprobati VPN pomoću a 30-dnevna garancija povrata novca bez pregovora.

NAJBOLJI PRORAČUN VPN: NordVPN je dobra vrijednost svih igrača. Izvrsna opcija koja je solidan ZDF izvođač. Istovremeno povezuje do 6 uređaja Također dobro funkcionira s najpopularnijim streaming uslugama i postiže dosljedno dobre brzine. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju NordVPN-a.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. CyberGhost

CyberghostDeblokira ZDFT testirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost ima sjedište u Rumunjskoj. Tamošnja vlada uložila je velika sredstva u internetsku infrastrukturu, a tamošnji pravni sustav blokira sve pokušaje EU da nametne pravila o čuvanju podataka. Usluga pruža izvrsne brzine, što ga čini idealnim za streaming videa.

Kad se prijavite u aplikaciju, prvo vidite zaslon aktivnosti. Odaberi deblokiranje struje mogućnost za prikaz popisa internetskih servisa za strujanje koje možete odabrati. ZDF je blizu vrha popisa. Ako kliknete na gumb ZDF, CyberGhost će otvoriti karticu u vašem zadanom pregledniku i učitati stranicu ZDF Live TV.

CyberGhost nudi vrlo jaku sigurnost, što ga čini dobrim izborom za zemlje u kojima vlada blokira ili nadzire internetske aktivnosti, poput Pakistana ili Kine. CyberGhost koristi OpenVPN protokol. Osnivanje sjednice i ključni postupci distribucije VPN-a zaštićeni su RSA enkripcija s 4096-bitnim ključem. Uspostavljena veza zaštićena je AES enkripcija s 256-bitnim ključem.

Kada se prijavite za CyberGhost, uplatu izvršite u posebnoj tvrtki. Ova postavka omogućuje CyberGhost-u pružanje svojim klijentima gotovo potpunu anonimnost. Tvrtka ne zadržava nikakve osobne podatke o svojim kupcima. Svaki je klijent identificiran brojem računa, a jedine podatke koji se nalaze u datoteci je datum isteka računa.

Tvrtka daje svakog kupca 30-dnevna garancija povrata novca bez pitanja. Svaki račun ima pravo na sedam istodobnih veza.

CyberGhost je vrlo elegantan i jednostavan za upotrebu. Aplikacija će se pokretati na Windows, Mac OS X, MacOS, Android, i iOS operativni sustavi. VPN možete ručno instalirati usmjerivači i Linux računala.

VELIKA VRIJEDNOST: CyberGhost je izvrstan izbor. Snažan u privatnosti, velike brzine i pouzdan uz ZDF. Jednostavno je za postavljanje i upotrebu. Odlično funkcionira s većinom web stranica za streaming, ali ne i s Amazon Prime. 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishDeblokira ZDFT testirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish ima potpuno privatnu infrastrukturu. On interno upravlja svojim sustavom i nijedna usluga nije dodijeljena vanjskim. To tvrtki daje veću kontrolu nad uslugom i osigurava isporuku kvalitetnog VPN-a s vrlo velikim brzinama. Ova VPN dobit će vas u ZDF izvan Njemačke i osigurati stalnu uslugu bez stanki za punjenje.

Sjedište tvrtke je u Sjedinjenim Državama. To bi mogao predstavljati problem za povjerljivost, jer su američke agencije za provođenje zakona poznate po korištenju tajnih sudskih postupaka i izravnih prijetnji da bi natjerale suradnju sa sjedištem u SAD-u. Međutim, IPVanish ne vodi evidenciju o aktivnostima svojih kupaca, tako da vlasti ne bi mogle oduzeti informacije.

Aplikacija za IPVanish vrlo je jednostavna za korištenje i sama se instalira. Tvrtka pruža besplatne aplikacije za Windows, Mac OS X, MacOS, Android, Amazon Fire TV, i iOS. IPVanish možete instalirati i na usmjerivači, ali im nije pružena aplikacija.

Dobivate popust od 10 istodobnih veza. Radi IPVanish više od 1.000 poslužitelja raspoređenih u 60 zemalja. To uključuje 57 poslužitelja u Frankfurtu, Njemačka.

Koristi IPVanish VPN RSA enkripcija kako bi se zaštitila uspostava sesije i to ima 2048-bitni ključ. Podaci su zaštićeni AES s 256-bitnim ključem.

IPVanish daje a 7-dnevna garancija povrata novca s novom pretplatom.

VELIKA MREŽA: IPVanish je sjajan za obitelji. Čvrsta sa ZDF i općenito dobra za deblokiranje većine geo-ograničenih sadržaja. Preporuka za njihov visoki standard privatnosti. Može se učiniti s opcijom podrške uživo. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNDeblokira ZDFT testirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN osnovali su aktivisti za zaštitu privatnosti u Švedskoj. Tvrtka ima vrlo jake postupke zaštite privatnosti, uključujući anonimnost računa. Svaki se zapis o kupcu identificira brojem, ali osobni se podaci ne pohranjuju. Švedska je imala stroge zakone o čuvanju podataka, ali nedavno su ih izbacili europski sudovi. Ta odluka omogućuje PrivateVPN-u da čuva identitet i aktivnosti svojih kupaca, a ne vodi nikakve zapisnike aktivnosti.

PrivateVPN ima 100 poslužitelja u 56 zemalja, uključujući tri poslužitelja u Njemačkoj.

Aplikacija za PrivateVPN instalira se nakon što s web stranice preuzmete program za postavljanje. Aplikacija radi Windows, Mac OS X, MacOS, Android, i iOS. VPN možete ručno instalirati na Linux računalima i usmjerivačima. PrivateVPN se također može instalirati na Amazon Fire TV, Amazon Fire stick i set-top boksovi. Tvrtka dopušta svaki račun spojite šest uređaja istovremeno.

VPN veze zaštićene su RSA enkripcija s 2048-bitnim ključem, a podaci u tranzitu zaštićeni su Blowfish sa 128-bitnim tipkom ili AES s 256-bitnim ključem. Obrada sve ove enkripcije ne usporava previše veze i i dalje ćete dobiti svu brzinu koja vam je potrebna za strujanje video zapisa s web stranice ZDF. Tvrtka izvještava da se njezine usluge ne održavaju previše u Kini. Ako namjeravate prijeći u Narodnu Republiku, trebali biste ručno uspostaviti vezu s L2TP VPN sustav PrivateVPN.

PrivateVPN nudi svim novim kupcima a 30-dnevna garancija povrata novca na svojim pretplatničkim uslugama.

Sjajna brzina: PrivateVPN je dobar obiteljski izbor. Deblokira ZDF. Dobra privatnost i sigurnost. Omogućuje do 6 uređaja. Može se učiniti s više poslužitelja i nedostaje 24/7 podrška. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju PrivateVPN

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

Mogu li koristiti besplatni VPN za gledanje ZDF-a?

Nažalost, besplatni VPN-i nisu baš dobri. Osnovne operacije VPN usluge relativno su jednostavne za postavljanje. Međutim, zbog izazova s ​​kojima su sada prisutni VPN-i kako bi uspješno pružali svoje usluge, ovih je dana potrebno prilično mnogo novca za pokretanje VPN usluge.

VPN-ovi bi trebali prikrivati ​​stvarno odredište veze i zaštititi podatke u tranzitu da se ne mogu pročitati. Međutim, održavanje ažurnih mjere zaštite su skupe i besplatne VPN usluge smanjuju troškove uvođenjem slabe enkripcije i sigurnosti, ili uopće nijedan.

Ulazak u web mjesta za streaming video sadržaja iz inozemstva posebno je težak za besplatne VPN-ove. Streaming usluge na crnoj listi poznatih VPN poslužitelja kako bi se osiguralo da se njihov sadržaj isporučuje samo gledateljima u istoj zemlji. Dodatni posao koji zaobilazi ta regionalna ograničenja preskup je za besplatne VPN-ove. VPN-ovi koje preporučamo mogu doći na web mjesta s videozapisima, a sve usluge na ovom popisu testirane su na ZDF.

Upotrijebite besplatne VPN-ove alternativne metode ostvarivanja prihoda. Mnogo je besplatnih VPN-ova oglas podržani. Odgodit će vaše veze i prikazati oglase u aplikaciji dok čekate. Ostale besplatne usluge još su zamršenije. Oni ubacuju oglase izravno u web stranice koje pregledavate.

Neki besplatni VPN-ovi omogućavaju tvrtkama koje plaćaju usluge za pristup vašem računalu omogućavajući im spremanje kolačića i Javascript rutine u vaš preglednik. Jedna od svrha ovog upada je da pratite svoju aktivnost na internetu. To je ironično jer su VPN-ovi klasificirani kao usluge privatnosti. Besplatni VPN-ovi zapravo narušavaju vašu internetsku privatnost. VPN-ovi koji ne naplaćuju kupce žeti osobne podatke i prodaju ih oglašavačima.

VPN-ovi loše kvalitete često ne primjenjuju vrlo dobru enkripciju. Ako je šifriranje slabo, lako se može probiti. Nekvalitetna enkripcija koju koriste slobodni VPN-a ostavlja vaše podatke izložene tijekom prijenosa Interneta. Bez jake enkripcije hakeri, sigurnosne agencije, kradljivci podataka i represivne vlade mogu gledati sve što radite na internetu. Mnoge takozvane besplatne VPN usluge čak se ne trude da šifriraju veze, što znači da uopće nisu VPN-ovi.

Ubrzavanja za strujanje iz ZDF-a

Za streaming videozapisa potrebna je velika količina podataka za prijenos putem interneta. Dovoljna širina pojasa potrebna je za streaming videa. VPN-ovi dodaju dodatnu obradu i udaljenost internetskim prijenosima podataka kako bi mogli usporiti isporuku videozapisa, uzrokujući međuspremnike i druge probleme s reprodukcijom.

Imajte na umu da prijenos uživo zahtijeva znatno veću propusnost od videozapisa na zahtjev. Video uživo se ne komprimira koliko video na zahtjev, tako da je potrebna veća brzina.

Besplatni VPN-ovi uvijek su prespori za isporuku videozapisa brzinom gledanja. Mnogi se nameću ograničenja propusne širine i mjesečna ograničenja upotrebe podataka.

Uspori VPN uzrokovat će vaš stream videozapisa stanka za punjenje. Prekinute veze prisiljavaju vas da osvježite i pregledate videozapis da biste se vratili tamo gdje ste bili. Još jedna posljedica sporo ili loše napisanih VPN usluga je ta slika se može raspasti s velikim pikselama i bizarnim mrljama u boji koje se pojavljuju umjesto pravih video okvira. Također mogu uzrokovati slabo uspješne VPN-ove slika i zvuk moraju se sinkronizirati.

VPN-ovi na našem popisu isporučuju videozapise sa ZDF-a kontinuiranim protokom bez stanki, promašaja, zamagljivanja ili problema sa zvukom - testirali smo ih sve.

Zašto me ZDF blokira?

Na web stranicu ZDF možete doći s bilo kojeg mjesta. Međutim, kada pokušavate strujati video izvan Njemačke, poruka će vas obavijestiti da sadržaj nije dostupan na vašoj lokaciji. Poruka glasi:Aus rechtlichen Gründen kann dieser Beitrag nur in Deutschland gezeigt werden."To na engleski znači"Iz pravnih razloga, ovaj doprinos može se pokazati samo u Njemačkoj.”

ZDF međunarodni blok pristupa

Blok za pristup videozapisima iz inozemstva standardni je u industriji. TV stanice moraju kupovati sadržaje od proizvodnih kompanija i one plaćaju samo za pravo prikazivanja te zabave u svojoj zemlji. Dakle, jedan će se film prodavati više puta, pri čemu će različite televizijske stanice dobiti prava za pojedine teritorije. Televizijska kuća potpisuje ugovor koji obvezuje ih da ograniče prikazivanje sadržaja na teritoriju na kojem su im platili prava.

Ograničavanje gledanja tradicionalnim načinom prijenosa videa relativno je jednostavno jer TV postaja samo postavlja snagu svojih odašiljača tako da signal neće dolaziti izvan granica zemlje. Međutim, ograničiti doseg emisija putem interneta malo je složenije. Usluge video streaminga, uključujući ZDF, provjerite lokaciju računala koje je zatražilo videozapis.

Svaki uređaj koji je spojen na internet ima jedinstvenu identifikator nazvanu an IP adresa. Ova adresa može se pratiti na određenoj lokaciji. Kada se spojite na ZDF i pritisnete gumb za reprodukciju na videoplayeru, poslužitelj sadržaja prvo provjerava IP adresu uređaja. Ako se ta adresa prati na lokaciji izvan Njemačke, poslužitelj vraća poruku pogreške. Ako je adresa unutar granica Njemačke, poslužitelj sadržaja ZDF šalje stream za video.

VPN maskira vašu stvarnu IP adresu tako da ZDF i sve ostale web stranice umjesto toga vide samo IP adresu VPN poslužitelja, omogućujući vam zaobići geografska ograničenja sadržaja.

Kako funkcioniraju VPN-ovi?

VPN je vrsta usluge koja se naziva "proxy," u kojem drugo računalo stoji za vašim računalom. To drugo računalo je VPN poslužitelj.

Kad instalirate VPN, zapravo samo instalirate klijentski softver i sučelje koje vam omogućuje postavljanje jedne strane VPN veze.. Ta veza uspostavlja vezu s VPN serverom. Softver VPN klijenta preuzima vašu mrežnu karticu i bilježi sve odlazne poruke prije nego što napuste vaše računalo. Softver tada pakira one poruke u šifriranje i šalje ih na VPN poslužitelj. Poslužitelj dešifrira poruke i prosljeđuje ih na odredište na koje su prvobitno krenuli. Odgovori na te poruke prvo idu na VPN poslužitelj. Šifriraju se i šalju na vaše računalo. VPN klijent na vašem računalu prima one pristigle poruke i dešifrira ih.

Šifrirana veza s VPN serverom, nazvana a tunel, štiti sve vaše internetske aktivnosti od snajpersa. Tunel ne samo da štiti sadržaj podataka dok putuje internetom, već i zatamni metapodatke poput odredišne ​​web stranice. Skrivanje podataka zaglavlja sprječava davatelje internetskih usluga da izvještavaju o vašim aktivnostima ili selektivno blokiraju ili usporavaju vaš promet.

Intervencija i prosljeđivanje koje provodi VPN poslužitelj znače sve vaše komunikacije na kraju stižu na odredišta s adresom VPN poslužitelja na njemu kao podrijetlom a ne tvoje. Prednost te preusmjeravanja znači da vas web stranice ne mogu ući u trag po vašoj IP adresi i tako sustavi za otkrivanje koji koriste IP adresu za blokiranje ili omogućavanje sadržaja neće vidjeti vašu pravu lokaciju. Kad koristite VPN za povezivanje s poslužiteljem u Njemačkoj, poslužitelj sadržaja na web mjestu ZDF vidjet će njemačku IP adresu i poslati vašem računalu podatke za video.

Pristup televiziji uživo sa ZDF

Proces pristupa za ZDF vrlo je jednostavan. Ne morate postaviti račun i ne plaća se nikakvo plaćanje. Jednom kada se povežete s VPN-om u Njemačkoj, sve što trebate učiniti je otići na stranicu ZDF Live TV i kliknuti gumb za reprodukciju nametnut na ploči igrača.

Web-lokacija ZDF nudi uslugu nadoknađivanja koja vam omogućuje gledanje programa od ranije tokom dana i proteklog tjedna. Odjeljak "Okvirni set" web stranice uključuje sadržaje iz još dubljeg vremena. Ne morate se prijavljivati ​​ili identificirati kako biste pristupili bilo kojoj od ovih značajki.

Odaberite VPN

Sada znate zašto ZDF blokira gledanje iz inozemstva i kako VPN može zaobići te blokove. To je također važno zapamtiti ne mogu svi VPN-ovi dobiti pristup videozapisima na web mjestu ZDF. Mnogi su na crnoj listi, pa odaberite s našeg popisa najboljih VPN-ova za ZDF iznad da biste osigurali slobodan pristup i nesmetanu reprodukciju.

Na ZDF se možete povezati putem VPN poslužitelja u Njemačkoj s bilo kojeg mjesta na svijetu, sve dok imate pristup internetu. VPN-ovi na našem popisu nude velike brzine za streaming i mogu izbjeći regionalna ograničenja na mnoštvo web mjesta za streaming videozapisa, a ne samo na ZDF.

Svi VPN-ovi na našem popisu imaju aplikacije za mobilne uređaje pa se možete povezati i gledati u pokretu. Ovo je sjajna vijest ako želite gledati ZDF dok ručate u kafiću ili putujete vlakom ili autobusom koji putnicima nudi wifi.

Osim deblokiranja video streamova, VPN-ovi sprečavaju hakere i državne napade od ometanja vaše internetske aktivnosti. Dobivate bolju zaštitu od hakera i vaš davatelj internetskih usluga neće moći blokirati ili usporiti promet na temelju načina korištenja weba.

Jamstva povrata VPN-ova na našem popisu pružaju vam mogućnost da ih isprobate bez rizika. Možete čak isprobati jedan ili dva i otkazati uslugu koja vam se najmanje sviđa, vraćajući sav svoj novac.

Koristite li VPN da biste gledali video iz inozemstva? Jeste li redoviti gledatelj ZDF-a? Obavijestite nas o svom iskustvu ostavljajući poruku u odjeljku Komentari u nastavku.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − 92 =

Adblock
detector