6 najboljih VPN-ova za gledanje globalne televizije bilo gdje (izvan Kanade)

Najbolji VPN-ovi za gledanje globalne televizije bilo gdje

Budući da je ova usluga zaključana u regiji, ako pokušate gledati Global TV u inozemstvu, vidjet ćete sljedeću pogrešku: "Nažalost, reprodukcija nije dostupna - ovaj se sadržaj može gledati samo u Kanadi."Usluge strujanja obično određuju lokaciju korisnika provjeravanjem iz koje je države njihova IP adresa, a ako vaša nije iz Kanade, nije vam dopušteno gledati. Ne treba se brinuti, ali kao što je dolje prikazano, gledat ćemo Global TV s bilo kojeg mjesta.

Kad god se povežete s VPN-om, dobivate privremenu IP adresu specifičnu za regiju. Na primjer, ako odaberete kanadski poslužitelj, dodijelit će vam se kanadska IP adresa. Ovo će navesti usluge zaključane u regionu, kao što je Global TV, na gledanje izvan Kanade. Još jedna prednost VPN-ova je što kriptiraju vaš promet. To znači da nosači poput vašeg davatelja internetskih usluga, vlade ili poslodavca neće biti u stanju reći što ste dobili na mreži.

Ako nemate vremena za čitanje cijelog posta, ispod ćete pronaći popis najboljih VPN-ova za Global TV kao i kratak opis svakog.

6 najboljih VPN-ova za globalnu televiziju:

 1. ExpressVPN: Naš prvi izbor za gledanje Global TV-a izvan Kanade. ExpressVPN ima velike brzine, snažni potencijal deblokiranja, snažne sigurnosne i privatne značajke i mrežu od preko 3.000 poslužitelja u 94 zemlje.
 2. NordVPN: Najbolji proračunski VPN za streaming globalne televizije u inozemstvu. Ova usluga ima preko 400 brzih kanadskih poslužitelja, obilje sigurnosnih značajki, strogu politiku zapisivanja i mogućnost deblokiranja najpopularnijih servisa za strujanje u inozemstvu..
 3. CyberGhost: Savršeno za početnike jer nudi pouzdane, brze veze, 200+ kanadskih poslužitelja, sveobuhvatnu zaštitu i zaštitu privatnosti te mogućnost deblokiranja platformi poput Global TV u inozemstvu.
 4. IPVanish: VPN velike brzine s više od 1300 poslužitelja u 60 zemalja, pravila bez zapisnika i nekoliko naprednih sigurnosnih značajki. IPVanish omogućuje deset veza odjednom i deblokira Global TV odasvud.
 5. PrivateVPN: Vrlo brz VPN s izuzetnim potencijalom za deblokiranje, jakim sigurnosnim značajkama i pravilima bez zapisivanja PrivateVPN olakšava streaming Global TV-a izvan Kanade.
 6. Surfshark: Ova usluga snažno se usredotočuje na vašu internetsku sigurnost i privatnost. Nadalje, bez ograničenja veze i brzih kanadskih poslužitelja, Surfshark je jak izbor za gledanje Global TV-a u inozemstvu.

Imati toliko različitih VPN-a koji se natječu za vašu pažnju mogu biti neodoljivi za novog korisnika. Međutim, otkrivamo da su najbolji VPN-i oni koji se mogu prilagoditi mnogim situacijama. Kao rezultat, prije uključivanja bilo koje usluge na naš popis najboljih VPN-ova za Global TV osigurali smo da ispunjava sve kriterije u nastavku:

 • Dosljedno deblokira Global TV i slične usluge iz inozemstva
 • Nudi pouzdane, brze veze
 • Učinkovito koristi šifriranje koje se ne može iskoristiti i uključuje nekoliko drugih sigurnosnih značajki
 • Ima podršku za više platformi, s aplikacijama za sve glavne operativne sustave
 • Ne bilježe podatke koji bi vas mogli prepoznati

6 najboljih VPN-ova za gledanje Interneta uživo s bilo kojeg mjesta putem Interneta

Evo našeg najboljeg VPN-a na tržištu koji možete koristiti za gledanje globalne televizije na mreži, s bilo kojeg mjesta na svijetu.

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblokira globalni tvProvjeren Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN nudi pristup preko 3.000 poslužitelja u 94 zemlje, uključujući Kanadu. Omogućuje velike brzine, neograničenu propusnost i izvrsnu sposobnost deblokiranja, tako da ćete biti u mogućnosti emitirati Global TV iz inozemstva bez primjetnog zastoja ili punjenja. Uz dopušteno do pet istodobnih veza, ExpressVPN vam omogućuje da zaštitite sve svoje najčešće korištene uređaje odjednom.

Ovaj VPN ozbiljno shvaća vašu sigurnost. Uključuje 256-bitnu enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS-a i IPv6 i prekidač za zaustavljanje koji zaustavlja sav promet kad god vaša veza iznenada padne. ExpressVPN ne bilježi osobne podatke, što znači da se vaše aktivnosti ne mogu pratiti po vama. Ipak, postoji mogućnost plaćanja putem Bitcoina. Korisnička podrška dostupna je 24/7 preko chata uživo u slučaju bilo kakvih problema.

ExpressVPN nudi aplikacije za Windows, iOS, MacOS, Android i Linux. Postoji prilagođeni firmver za pojednostavljenje postupka instaliranja ExpressVPN-a na kućni usmjerivač.

Pros:

 • Optimiziran za brze veze
 • Deblokira sve glavne usluge streaminga
 • Sigurnosne značajke vodeće u industriji
 • Platite anonimno Bitcoin-om

Cons:

 • Napredna konfiguracija za korisnike napajanja malo je ograničena

NAJBOLJI VPN ZA GLOBALNU TV: ExpressVPN je naš izbor broj 1 za gledanje Global TV-a u inozemstvu. To je brza, pouzdana usluga s jakom sigurnošću i privatnošću, a deblokira široku paletu streaming usluga. ExpressVPN dolazi s 30-dnevnim jamstvom povrata novca bez rizika.

Pogledajte cjelokupnu ExpressVPN recenziju.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPNdeblokira globalni tvProvjeren siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN ima najveću mrežu bilo kojeg velikog pružatelja usluga, s preko 5.000 brzih poslužitelja u 60 zemalja (i oko 460 samo u Kanadi). Ova usluga ima izuzetnu sposobnost deblokiranja i omogućuje vam ne samo gledanje Global TV-a, već i platforme poput Netflix US i Amazon Prime Video. Uz ograničenje od šest veza, možete strujati i kod kuće i u pokretu.

Sigurnosne značajke ove usluge uključuju 256-bitnu AES enkripciju, prilagodljiv prekidač i zaštitu od curenja DNS-a, WebRTC-a i IPv6. Uz to, iskusni korisnici mogu iskoristiti automatsko blokiranje oglasa, skeniranje zlonamjernog softvera i Tor preko VPN funkcionalnosti. NordVPN ima strogu politiku zapisivanja bez zapisnika, pa se pojedinosti vaših aktivnosti ne mogu otkriti ni pod kojim okolnostima. Ako vam je potrebna pomoć, možete se obratiti podršci 24/7 putem live chat-a.

NordVPN nudi Windows, Linux, Android, MacOS i iOS aplikacije. Ova se usluga može ručno instalirati na podržanim mrežnim usmjerivačima.

Pros:

 • Jednostavno deblokira širok raspon web lokacija sa geološkim zaključavanjem
 • Više od 400 poslužitelja velike brzine u Kanadi
 • Omogućuje prilagođeno postavljanje sigurnosti
 • Nema nikakve zapisnike

Cons:

 • Aplikacija za radnu površinu može biti neugodna za upotrebu i treba ju ažurirati

NAJBOLJI VPN ZA NIZNU TROŠKU: NordVPN je pristupačna usluga s preko 400 kanadskih poslužitelja velike brzine, brojnim sigurnosnim značajkama i pravilima bez evidentiranja. S lakoćom deblokira platforme poput Global TV, Netflix US i BBC iPlayer iz inozemstva. Uključena je i 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte naš detaljni pregled NordVPN-a.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. CyberGhost

Cyberghostdeblokira globalni tvProvjeren siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost je početnički prilagođen VPN s preko 200 pouzdanih kanadskih poslužitelja. Može otključati široki spektar streaming usluga uključujući Global TV u inozemstvu. Nadalje, ova usluga ima stalno velike brzine, tako da se nećete morati brinuti zbog punjenja ili kašnjenja. Ova usluga omogućuje do sedam veza odjednom, tako da je savršena za one koji žele zaštititi sve svoje uređaje.

Ovaj VPN pruža brojne sigurnosne značajke, koje su sve omogućene prema zadanim postavkama. Postoje 256-bitna enkripcija, zaštita od propuštanja DNS-a i IPv6 i prekidač za stalno ukidanje (u svakoj verziji aplikacije), kao i automatska zaštita WiFi, blokiranje oglasa i skeniranje zlonamjernog softvera.. CyberGhost ne bilježi podatke koji bi vas mogli prepoznati, tako da je zajamčena vaša privatnost. Međutim, možete platiti s Bitcoin-om za još jedan sloj anonimnosti, ako želite. Trebate pomoć? Podrška koja se temelji na chatu dostupna je 24 sata dnevno, za svaki slučaj.

Aplikacije CyberGhost dostupne su za Windows, MacOS, Android i iOS uređaje. Međutim, može se ručno konfigurirati za upotrebu s Linux sustavima i bežičnim usmjerivačima.

Pros:

 • Preko 200 kanadskih poslužitelja velike brzine
 • Čvrsta privatnost i sigurnosne značajke omogućene su prema zadanim postavkama
 • Snažne mogućnosti deblokiranja

Cons:

 • Nije prikladno za one koji trebaju kontrolu naprednih značajki

SVEOBRIJEDNA SIGURNOST: CyberGhost je brzi VPN s 200+ poslužitelja u Kanadi. Sadrži unaprijed konfigurirane postavke sigurnosti i privatnosti, ograničenje od sedam veza i mogućnost gledanja Global TV-a s bilo kojeg mjesta. Postoji i 45-dnevna garancija povrata novca.

Pogledajte kompletnu recenziju CyberGhost-a.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishdeblokira globalni tvProvjeren siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish lagana je usluga s više platformi s oko 1300 poslužitelja u 60+ zemalja (uključujući Kanadu). Ovaj VPN posebno je jak izbor za strujanje jer ima velike brzine i deblokira popularne kanadske usluge poput Global TV i ICI Tou.tv. Omogućuje do 10 simultanih povezivanja, što je posebno izdašno s obzirom da većina VPN-a dopušta šest ili manje.

Ova usluga štiti vaš promet koristeći 256-bitnu enkripciju, prekidač za uklanjanje i zaštitu od curenja IPv6 i DNS. Omogućuje vam i blokiranje LAN veza i ispravljanje vašeg OpenVPN prometa, što bi vam trebalo omogućiti pristup mrežama koje normalno blokiraju VPN-ove. IPVanish uopće ne vodi nijedan zapisnik, tako da je vaša internetska privatnost u dobrim rukama. 24/7 podrška dostupna je putem chata uživo.

IPVanish ima Android, iOS, Windows i MacOS aplikacije. Radi sa Linux sustavima i internetskim usmjerivačima, ali mora se konfigurirati ručno.

Pros:

 • Dovoljno brz za streaming globalne televizije bez uočljivih puferiranja
 • Pruža nekoliko naprednih sigurnosnih značajki
 • Omogućuje vam povezivanje 10 uređaja odjednom

Cons:

 • Bori se za deblokiranje većih platformi za strujanje

SIGURNO SVIJETLO: IPVanish nudi napredne sigurnosne značajke, pravila o nepostojanju dnevnika, lagane aplikacije i pristup vrlo brzim poslužiteljima u 60 zemalja, uključujući Kanadu. Otključava Global TV u inozemstvu i ima ograničenje od deset veza. Dolazi sa sedmodnevnom garancijom povrata novca.

Pročitajte našu sveobuhvatnu recenziju IPVanish.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNdeblokira globalni tvProvjeren siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN ima manju mrežu od nekih drugih VPN-ova na ovom popisu (s oko 150 poslužitelja u 60 zemalja). No, nadoknađuje to s iznadprosječnim brzinama i iznimnim sposobnostima deblokiranja. PrivateVPN čak omogućuje gledanje Netflixa u Kanadi, tako da deblokiranje Global TV-a uopće nije problem. Dopušteno je do šest istodobnih veza.

Ovaj VPN dolazi s prekidačem za uklanjanje (samo za Windows), 256-bitnom enkripcijom i zaštitom od curenja IPv6, DNS i WebRTC. Možete se prijaviti gotovo potpuno anonimno koristeći Bitcoin i jednokratnu adresu e-pošte, ali PrivateVPN je davatelj nula-dnevnika, pa je ovaj korak neobvezan. Možete se obratiti podršci putem live chat-a od 15:00 do 13:00 PST svaki dan, a daljinska pomoć je dostupna ako se stvarno mučite..

PrivateVPN aplikacije dostupne su za MacOS, Windows, iOS i Android. Za upotrebu s Linux sustavima ili kućnim usmjerivačima potrebna je ručna instalacija.

Pros:

 • Brži od mnogih drugih pružatelja usluga
 • Sticanje reputacije za deblokiranje popularnih web mjesta za streaming
 • Davatelj nula-dnevnika

Cons:

 • Mali broj poslužitelja, novijeg pružatelja usluga i dalje proširuje mrežu
 • Live chat ide izvan mreže dva sata dnevno

BRZO, SIGURNI VPN: PrivateVPN jedan je od najbržih VPN-ova koji ima, i s jakom deblokadom, idealan je za gledanje Global TV-a u inozemstvu. Ponaša se sa snažnim sigurnosnim značajkama, ne zapisuje i uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte našu detaljnu recenziju PrivateVPN.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

6. Surfshark

SurfShark VPNdeblokira globalni tvProvjeren siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Surfshark.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Surfshark trenutno ima oko 800 poslužitelja u 50 zemalja, uključujući Kanadu. Otključava neke od najpopularnijih platformi za streaming u inozemstvu (Netflix, Global TV i Hulu, među ostalim). Ovaj VPN je dovoljno brz za HD prijenos uživo i nema ograničenje veze, što znači da ćete moći istovremeno zaštititi svaki vaš uređaj.

Ova usluga ima mnoštvo sigurnosnih značajki, uključujući 256-bitnu enkripciju, WebRTC, DNS i IPv6 zaštitu od propuštanja, prekidač za zaustavljanje i blokiranje oglasa, kao i skener zlonamjernog softvera. Unaprijediti, Surfshark ne bilježi nikakve osobne podatke. Ako vam je potrebna pomoć, možete dobiti podršku 24/7 putem chata uživo.

Surfshark ima aplikacije za Linux, Windows, MacOS, iOS i Android. Ovaj se VPN može ručno konfigurirati za rad na mrežnim usmjerivačima.

Pros:

 • Povežite onoliko uređaja koliko želite
 • Dovoljno brz za streaming televizije uživo bez ikakvih problema
 • Privatnost i sigurnost uzima vrlo ozbiljno

Cons:

 • Neke male brzine
 • Relativno mala mreža poslužitelja

BEZ OGRANIČAVANJA POVEZANJA: Surfshark se snažno usredotočuje na sigurnost, politiku zapisivanja i brze, pouzdane poslužitelje koji mogu deblokirati Global TV izvan Kanade. Ako nemate ograničenje veze, možete zaštititi sve svoje uređaje. Surfshark uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pogledajte naš puni pregled Surfsharka.

Surfshark KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% + 3 mjeseca FREEET DEALDispon se primjenjuje automatski

Kako gledati Global TV u inozemstvu s VPN-om

S pravim VPN-om zapravo je vrlo lako pristupiti geoblokiranim platformama poput Global TV-a iz inozemstva. Samo slijedite korake u nastavku kako biste deblokirali Global TV od bilo kojeg mjesta.

Evo kako gledati Global TV s bilo kojeg mjesta (izvan Kanade):

 1. Započnite s prijavom za jedan od gore navedenih VPN-a (posebno preporučujemo ExpressVPN).
 2. Preuzmite odgovarajuću verziju VPN aplikacije za svoj uređaj, prijavite se i povežite se s kanadskim poslužiteljem.
 3. Nove epizode emisija Global TV možete gledati sedam dana nakon emitiranja, a da se ne morate prijavljivati. Međutim, nakon tjedan dana morat ćete se prijaviti s detaljima svog davatelja kabela..
 4. Na kraju, reproducirajte video na Global TV. To bi trebalo početi gotovo odmah, ali ako vidite pogrešku ("Nažalost, reprodukcija nije dostupna - DRM ne podržava"), Pokušajte očistiti predmemoriju i kolačiće, spojite se na drugi VPN poslužitelj i osvježite stranicu.

Mogu li gledati Global TV izvan Kanade s besplatnim VPN-om?

Iako besplatni VPN-ovi mogu biti primamljivi, toplo ne savjetujemo uporabu istih. Za početak, oni često imaju više korisnika nego što ograničene poslužiteljske mreže mogu podržavati. To dovodi do male brzine i čini streaming vrlo frustrirajuće, uz učestalo punjenje i mucanje videa. Uz to, besplatne VPN mreže obično su na crnoj listi popularnih usluga za streaming. Kao rezultat toga, čak i ako uspijete uspostaviti relativno brzu vezu, u inozemstvu možda nećete moći koristiti Global TV.

Postoji i mogućnost da vam besplatni VPN učini manje sigurnim, a ne više. To je pokazalo nedavno istraživanje s više od 280 besplatnih VPN aplikacija gotovo 40% sadrži zlonamjerni softver i preko 80% procurilo osobne podatke putem IPv6. Napokon, 18% ih nije koristilo. Ni ovi rizici nisu ograničeni na male usluge: u 2015. godini, Hola je otkrila da prodaje propusnu širinu korisnika za upotrebu u napadu botneta..

Upotreba uglednog VPN-a s jasno izraženom politikom prijavljivanja privatnosti je najbolji način da ostanete sigurni na mreži.

Koje emisije mogu gledati na Global TV-u?

Global TV nudi širok izbor sadržaja koji pokriva sve, od stvarne TV do hit drame. Ispod ćete pronaći nekoliko emisija koje možete očekivati ​​na Global TV:

 1. osnovni
 2. Prvi datumi
 3. Veliki Brat
 4. Subotom navečer uživo
 5. BH90210
 6. Preživio
 7. Krv i blago
 8. Novi Amsterdam
 9. Rookie Blue
 10. staviti na crnu listu
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector