6 najboljih VPN-ova za Hotstar kako biste mu mogli pristupiti s bilo kojeg mjesta

Najbolji VPN-ovi za Hotstar

Indijska streaming medijska platforma Hotstar prvi put je pokrenuta u veljači 2015. s fokusom na emitiranje kriket mečeva. Međutim, brzo je narasla na svoj popis sadržaja koji sada uključuje filmove, televizijske emisije, sport i glazbu.

Popularnost Hotstara porasla je do značajnih visina u Indiji, posebno uz strujanje indijske Premijer lige.

Nažalost, usluga je geografski ograničena s različitom bibliotekom sadržaja ovisno o vašoj zemlji. Najveća knjižnica rezervirana je za one s indijskom IP adresom. Ako putujete u inozemstvo i želite pristupiti Hotstaru u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi, Europi, Velikoj Britaniji, Australiji ili negdje drugdje, najbolje je prvo se prijaviti na virtualnu privatnu mrežu (VPN)..

Međutim, neće svi VPN-ovi raditi s Hotstarom.

Objasnit ćemo kako smo odabrali najbolje VPN-ove za Hotstar, ali ako vam je kratko vrijeme, evo našeg sažetka popis 6 najboljih VPN-ova za Hotstar:

 1. ExpressVPN Naš najbolji izbor za Hotstar. ExpressVPN je veteran kada je u pitanju deblokiranje geoblokiranog sadržaja poput Hotstara. Ne štedi na sigurnosti ili brzini. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 2. CyberGhost Opcija povoljna za proračun s brzim poslužiteljima u Indiji tako da možete lako deblokirati Hotstar iz inozemstva.
 3. NordVPN Ogromna globalna mreža poslužitelja uključujući i mnoge u Indiji koji mogu deblokirati Hotstar. Prilične brzine i snažna sigurnost.
 4. IPVanish Dovoljno brzo da Hotstar struji iz inozemstva u visokoj kvaliteti, uz jaku sigurnost i politiku bez zapisivanja.
 5. PrivateVPN Mali dobavljač s nekoliko poslužitelja u Indiji koji Hotstaru mogu pristupiti s bilo kojeg mjesta.
 6. VyprVPN Pouzdani poslužitelji i dobre brzine streaminga. Malo skupo.

Kako gledati Hotstar u inozemstvu s VPN-om

 1. Preuzmite i instalirajte VPN koji radi s Hotstarom. ExpressVPN je najpouzdanija opcija.
 2. Otvorite svoju VPN i odaberite poslužitelj u Indiji.
 3. Izbrišite predmemoriju i kolačiće preglednika da biste uklonili podatke o lokaciji iz prethodnih sesija.
 4. Otvorite Hotstar i emitirajte svoje omiljene sadržaje iz bilo koje zemlje svijeta.

VPN funkcionira usmjeravanjem cijelog prometa koji teče prema i iz vašeg uređaja preko šifriranog tunela. Većina plaćenih pružatelja VPN-a nudi širok izbor lokacija poslužitelja za odabir; na vama je da odlučite preko kojeg poslužitelja će se promet preusmjeriti. Ako odaberete poslužitelj u Indiji, web lokacija Hotstar i mobilna aplikacija pretpostavit će da se tamo nalazite geografski i omogućiti vam pristup vrhunskom sadržaju. Korištenje VPN-a također otežava vašem pružatelju internetskih usluga (ISP), hakerima, vladinim agencijama za nadzor i drugima da nadziru vaš digitalni otisak.

Vidi također: Najbolji VPN za Indiju

Najbolji VPN-ovi za Hotstar

Postoji na stotine VPN usluga koje možete odabrati, ali to ne znači da sve nude usporedive proizvode. Postoji velik stupanj varijacije kada gledate čimbenike poput veličine mreže, sigurnosti, brzine, pouzdanosti, korisničke podrške i još mnogo toga. U ovom ćemo dijelu istaknuti najbolje VPN-ove za deblokiranje Hotstara na temelju sljedećih kriterija:

 • Posjeduje mogućnost deblokiranja ograničenog sadržaja
 • Upravlja poslužiteljima u Indiji
 • Ima brzu i pouzdanu uslugu s minimalnim stanjima
 • Koristi snažnu enkripciju, tako da vaša lokacija ostaje skrivena
 • Omogućuje za više istodobnih veza razdvajanje računa
 • Uključuje vrhunsku korisničku podršku

Na temelju tih kriterija, evo našeg popisa najboljih VPN-a za Hotstar:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječanj 2020.blokira HotstarTestirano jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN svrstava se visoko zbog odabira vojnih standarda šifriranja i mogućnosti deblokiranja geo-ograničenih sadržaja. Usluga je brza, pouzdana i minimalan vrijeme trajanja. Tvrtka posluje s više od 1500 poslužitelja raspoređenih u 94 zemlje. U Indiji postoje tri lokacije, tako da se korisnici ne bi trebali suočiti s bilo kakvim problemima prilikom pokušaja deblokiranja Hotstara.

ExpressVPN ima politiku ne pohranjivanja detaljnih evidencija prometa, a održavanje vaše privatnosti na mreži izuzetno je važno za tvrtku. Neki se metapodaci zadržavaju i koriste za poboljšanje razine kvalitete usluge, posebno datum (a ne vrijeme) veze, odabir lokacije poslužitelja i ukupna propusna širina koja se koristi. Vaša stvarna IP adresa neće se zabilježiti

Ova usluga koristi 256-bitni AES-CBC kao zadani protokol šifriranja, zajedno s HMAC autentifikacijom i savršenom tajnošću unaprijed. Pošteno je reći da su standardi željezni. Uključena je internetska sklopka za ubojstvo koja tvrtka naziva "mrežna brava". Ova će značajka privremeno zaustaviti sav mrežni promet ako veza padne.

ExpressVPN nudi aplikacije za Android i iOS, kao i desktop klijent za Windows i MacOS. Jedan plaćeni račun omogućuje tri istodobne veze.

Radi u 12 poslužitelja u Indiji

Pros:

 • Operira pouzdane poslužitelje u Indiji koji mogu deblokirati sadržaj na lokacijama u inozemstvu
 • Velike brzine za streaming Hotstara u HD-u
 • Sveobuhvatne značajke zaštite i privatnosti
 • Nisu zabilježeni osobni podaci koji se mogu identificirati
 • Dostupan je širok raspon aplikacija - Windows, MacOS, Android, iOS, Linux i određeni Wi-Fi usmjerivači
 • Korisnička podrška uživo - 24/7

Cons:

 • Nešto veći trošak od ostalih

Naš rezultat:

4.5 od 5

NAJBOLJI VPN ZA HOTSTAR: ExpressVPN je naš izbor broj 1. Optimiziran za brze veze. Ocjenjuje visoko nad svojim konkurentima za deblokiranje Hotstara i drugih web lokacija za streaming. Teško pobijediti na privatnosti i sigurnosti. Postoji 30-dnevno jamstvo vraćanja novca bez prestanka, tako da možete isprobati bez rizika.

Pročitajte našu recenziju ExpressVPN.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. CyberGhost

CyberghostDeblokira HotstarTestirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost isporučuje se s raznovrsnim značajkama, uključujući sprečavanje i blokiranje oglasa. Također je relativno jeftin i neće slomiti banku - privlačan je korisnicima na proračunu. Usluga je brza i uključuje parametre vojnog šifriranja.

Trenutno CyberGhost nudi 5.700 poslužitelja u 89 zemalja. Na popis se nalazi Indija s ukupno 21 poslužitelja. Vidjeli smo kako se raspon poslužitelja i zemalja znatno proširio posljednjih mjeseci bez znakova usporavanja.

CyberGhost podrazumijeva 256-bitnu AES enkripciju na OpenVPN protokolu, uz 2.048-bitne RSA ključeve i MD5 HMAC provjeru autentičnosti. Uključena je i internetska sklopka koja će vašu vezu zaštititi čak i ako veza s poslužiteljem iz nekog razloga padne. Drugi je uvjerljiv čimbenik da se CyberGhost pridržava interne politike ne spremanja bilo kojeg korisničkog dnevnika.

Aplikacije su dostupne i za Android i iOS, a postoje desktop klijenti za Windows, MacOS i Linux. Premium pretplata omogućava pristup sedam uređaja na jednom planu.

Pros:

 • Radi sa 21 poslužitelja širom Indije i bez problema deblokira Hotstar
 • Neki od najbržih poslužitelja za strujanje koje smo testirali
 • Davatelj budžeta koji ne ugrožava sigurnost i privatnost
 • Aplikacije su jednostavne za korištenje, sigurne i nude dobru zaštitu privatnosti

Cons:

 • Nije prikladno za one koji trebaju kontrolu naprednih značajki

Naš rezultat:

4 od 5

NAJBOLJI IZBOR PRORAČUNA: CyberGhost ima jednostavno postavljanje. Dobro surađuje s Hotstarom. Dobra opcija ako tražite brzu, pouzdanu vezu i jednostavno sučelje. Može se boriti s deblokiranjem nekih drugih popularnih web mjesta za streaming. 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhosta.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

3. NordVPN

NordVPNDeblokira HotstarTestirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN je veteran u VPN poslu jer postoji već više od deset godina. Usluga omogućava korisnicima da odaberu poslužitelj na temelju načina na koji ga žele koristiti: streaming videozapisa, sigurna privatnost ili anti-DDoS.

NordVPN mreža obuhvaća više od 4.300 poslužitelja raspoređenih u 61 zemlji, uključujući 12 poslužitelja u Indiji. Globalno gledano korisnici će biti zadovoljni što se popis poslužitelja proširio posljednjih mjeseci; znak da tvrtka stalno poboljšava ponudu proizvoda.

NordVPN po defaultu koristi 256-bitnu AES enkripciju, zajedno s 2.048-bitnim SSL ključevima. DNS zaštita od curenja je omogućena i ugrađen je prekidač za zaustavljanje. Usluga se pridržava pravila nulte evidencije što znači da uopće nema pohrane korisničkih podataka..

Aplikacije su dostupne i za Android i iOS, a postoje i klijenti za radne površine za Windows i MacOS. Jedan plaćeni račun omogućava šest istodobnih veza što je više od industrijskog standarda od pet.

Pros:

 • Radi u 12 poslužitelja u Indiji koji su izvrsni za strujanje Hotstara u inozemstvu
 • Vrhunska sigurnost i zaštita privatnosti
 • Čak deblokira Netflix, Hulu BBC iPlayer i još mnogo toga
 • Osobni su podaci zaštićeni jer ne čuvaju zapisnike
 • Istovremeno povežite 6 uređaja

Cons:

 • Aplikacija i brzina za stolna računala nisu uvijek pouzdani

Naš rezultat:

4.5 od 5

VRIJEDNOST I PERFORMANSE: NordVPN je izvrstan izbor. Dobar all-rounder koji također dobro radi s Hotstarom. Jake sigurnosne značajke i može smjestiti do 6 uređaja. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Evo našeg cjelovitog pregleda NordVPN-a.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishDeblokira HotstarTestirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish omiljeno je korisnicima koji žele velike brzine u kombinaciji sa strogim mjerama privatnosti i jakom enkripcijom. Prema našem korisničkom pregledu, usluga je bila izvrsno izvedena u HD streamingu. To je solidan izbor za pristup Hotstaru.

IPVanish nudi sveobuhvatnu globalnu mrežu poslužitelja s više od 1.000 opcija raspoređenih u 60+ zemalja. Osam poslužitelja nalazi se u Indiji, a postoje mnoge druge mogućnosti unutar Azije.

Standardi šifriranja su robusni. IPVanish koristi 256-bitnu enkripciju na OpenVPN protokolu prema zadanom, SHA512 provjeru autentičnosti i DHE-RSA 2,048-bitnu razmjenu ključeva s savršenom tajnošću naprijed. Potonji čuva protekle sesije pregledavanja izvan dohvata bilo kojeg nametljivog entiteta, čak i u slučaju uspješnog kršenja.

IPVanish je usluga bez zagrljaja - nema pohrane metapodataka koji se odnose na vremenske oznake, postavke poslužitelja ili drugo ponašanje korisnika.

Mnogi korisnici smatraju da je IPVanish odlična opcija za Kodi jer im omogućuje preuzimanje Android APK-a izravno na njihov uređaj. Sučelje je daljinsko upravljanje prilagođeno Kodi uređajima kojima nedostaju tipkovnica i miš.

Aplikacije su dostupne i za iOS i Android, a postoje i klijenti za radne površine za Windows i MacOS. Jedan plaćeni račun omogućuje pet istodobnih veza.

Pros:

 • Radi u dva poslužitelja u New Delhiju koji deblokiraju Hotstar dobrom brzinom
 • Kodi i Firestick TV omiljeni su za njegove daljinsko prilagođene aplikacije
 • Snažno šifriranje čini aplikacije sigurnim

Cons:

 • Korisnička podrška je malo spora
 • Aplikacije ne rade u Kini

Naš rezultat:

4 od 5

DO 10 UREĐAJA: IPVanish je sjajan za obitelji i višestruke veze. Jednostavan je za upotrebu s Hotstarom i preferiraju ga korisnici koji trebaju visoke standarde privatnosti i sigurnosti. Ne mogu deblokirati toliko drugih streaming usluga kao neki njegovi rivali. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNDeblokira HotstarTestirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN ima manju mrežu poslužitelja od ostalih na ovom popisu, ali taj relativni nedostatak nadoknađuje pružajući nevjerojatne brzine. Uključeni su poslužitelji u Indiji kako korisnici koji žele pristupiti Hotstaru neće biti razočarani.

U našem korisničkom pregledu, PrivateVPN je besprijekorno emitirao 1080p videozapise bez testiranja na tri različita mjesta poslužitelja. Online igre bile su slično brzo, tako da je jasno da usluga provjerava sve okvire kada je u pitanju besprijekorno iskustvo.

PrivateVPN koristi jake protokole šifriranja (128-bitni ili 256-bitni, ovisno o vašem izboru protokola), kao i savršenu tajnost naprijed. Prekidač za uklanjanje i DNS zaštita od curenja su uključeni i nema evidencija.

Osnovni plan omogućava pet istodobnih veza. Postoje aplikacije za Windows, MacOS, iOS i Android.

Pros:

 • Deblokira Hotstar sa poslužiteljima u Bangaloreu i Chennaiu
 • Dobre brzine za strujanje
 • Nema nikakve zapisnike
 • Vrlo velike brzine

Cons:

 • Pomoćno osoblje je dobro, ali djeluje samo tijekom europskog radnog vremena
 • Možda im je potrebna pomoć u pronalaženju najboljeg poslužitelja za odabir

Naš rezultat:

4.5 od 5

Sjajna brzina: PrivateVPN je dobar obiteljski izbor. Deblokira Hotstar. Također dobro za sigurno i privatno pregledavanje i bujicu. To bi moglo učiniti s više poslužitelja i nedostaje podrška 24 sata dnevno. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu recenziju PrivateVPN.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

6. VyprVPN

VyperVPNDeblokira HotstarTestirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

VyprVPN jedna je od rijetkih VPN usluga koja je u stanju zaobići kineski Veliki vatrozid - svjedočanstvo o vrhunskom inženjeringu u igri. Odlično je u zaobilaženju ograničenja općenito, zbog čega zauzima mjesto na našoj listi. VyprVPN nudi globalnu mrežu poslužitelja koja obuhvaća preko 700 lokacija, uključujući opcije u Indiji.

Sve su veze zaštićene 256-bitnom AES enkripcijom, 2.048-bitnim RSA ključevima bez savršene tajnosti naprijed i SHA256 provjerom autentičnosti. Internetska sklopka za ubijanje uključena je prema zadanim postavkama. Korisnici mogu koristiti vlasnički protokol Chameleon ™ uz dodatnu naknadu - to će dodatno ometati vašu vezu, čineći gotovo nemogućim za vaše davatelje internetskih usluga ili nadzorne agencije da nadgledaju web aktivnosti.

Ovaj davatelj ima malo pravila zadržavanja podataka. Konkretno, pohranit će „korisničku izvornu IP adresu, VyprVPN IP adresu koju koristi korisnik, vrijeme početka i zaustavljanja veze i ukupan broj korištenih bajtova.“ Podaci se brišu nakon 30 dana, ali to još uvijek može predstavljati problem za neki korisnici.

Osnovni plan VyprVPN omogućuje pet istodobnih veza. Aplikacije su dostupne i za Android i iOS, a postoje i klijenti za radne površine za Windows i MacOS.

Pros:

 • Velike brzine savršene su za strujanje
 • Šifriranje vojnih razreda i zapisnici nemaju identificirajuće podatke
 • Ne bilježi nikakve osobne podatke

Cons:

 • Nešto skuplje od nekih VPN-ova
 • Može imati više opcija za naprednu konfiguraciju
 • Nema mogućnosti plaćanja kriptovalutama

Naš rezultat:

4 od 5

SOLIDNI PERFORMER: VyprVPN je vrlo razumljiv. Dobro surađuje s Hotstarom i nekim drugim popularnim servisima za strujanje. Dobro u privatnosti i sigurnosti, ali malo skupo. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju VyprVPN.

VyprVPN Kupon uštedite 81% na dvogodišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

Trebam li koristiti besplatni VPN za pristup Hotstaru?

Besplatne VPN ponude su široko dostupne, a faktor troškova vrlo je primamljiv. Ali to je obično gdje primam završava.

Osnovna premisa plaćanja VPN-a je osigurati vam pristup poslužiteljima optimiziranim za brzinu, sigurnost i pouzdanost. Besplatni VPN-ovi na ovaj aspekt; ponudit će vam izbor jedne ili dvije lokacije poslužitelja, i redovito vas podvrgavati prebacivanju propusnosti i ograničenju podataka. Očekujte loše standarde šifriranja koji nisu puno za zaštitu vaše privatnosti na mreži. A, u nekim slučajevima, riskirate rizik od ukrašavanja podataka i prodaje trećim oglašivačima.

U Comparitech-u ne preporučujemo upotrebu besplatnog VPN-a za pristup Hotstar-u jer ćete dobiti djelić iskustva koje nudi plaćena VPN usluga.

Kako mogu pristupiti Hotstaru s VPN-om?

Lokalna (čitaj: indijska) verzija Hotstara uključuje model freemium. Neki stariji sadržaji, uključujući neke televizijske emisije i filmove, besplatno se emitiraju. Međutim, korisnici će morati izdvojiti naknadu ako žele pogledati sportove uživo i najnovije blockbustere.

Ako se pokušate prijaviti iz druge države, poput Kanade (snimka zaslona u nastavku), od vas će se zatražiti da preusmjerite na lokalnu verziju web lokacije. Ovdje ćete nekom sadržaju moći besplatno pristupiti, ali to vjerovatno neće uključivati ​​sportske ili američke televizijske emisije.

6 najboljih VPN-ova za Hotstar kako biste mu mogli pristupiti s bilo kojeg mjesta

Stanovnici Sjeverne Amerike koji se žele prijaviti na Hotstar mogu iskoristiti pakete u ponudi jer se mogu prijaviti s američkom ili kanadskom kreditnom karticom. Ako želite pristupiti indijskoj verziji, trebat će vam kreditna kartica s indijskom adresom za naplatu ili PayTM novčanik koji je dostupan samo za stanovnike u Indiji.

Što još mogu učiniti s VPN-om?

Upotreba VPN-a otvara mnoštvo opcija i slučajeva upotrebe. Ovaj je članak namijenjen prikazivanju načina kako možete krivotvoriti svoju lokaciju kako biste pristupili Hotstaru, ali VPN može pouzdano deblokirati Netflix, Hulu, BBC iPlayer, ESPN i još mnogo toga.

VPN se također može sigurno koristiti za internetsko bloganje, pristup javnom wifiju i prepuštanje buji.

Vidi također: Kako gledati indijsku TV u inozemstvu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 + = 40

Adblock
detector