6 najboljih VPN-ova za Screambox i kako pristupiti Screamboxu izvan SAD-a

6 najboljih VPN-ova za Screambox i kako pristupiti Screamboxu izvan SAD-a

Screambox je usluga pretplate za pretplatu koja je laserom usredotočena na horor filmove. Nudi impresivan popis sadržaja i više od 70 posto naslova nije pronađeno na Netflixu, Huluu ili Amazonu Prime Video.

Nažalost, Screambox je geografski ograničen i njemu se može pristupiti samo u SAD-u. Ako ste američki emigrant koji živi u inozemstvu ili želite pristupiti Screambox-u dok putujete, najbolja je opklada upotreba virtualne privatne mreže (VPN). U ovom ćemo vam članku pokazati kako pristupiti Screamboxu u Velikoj Britaniji, Australiji, Kanadi, Francuskoj, Njemačkoj, Kini ili bilo gdje drugdje širom svijeta. To je moguće zato što VPN može maskirati vašu lokaciju, čini se da ste zapravo u SAD-u, pružajući vam nesmetan pristup Screamboxu i drugim web lokacijama za streaming.

VPN funkcionira tako što šifrira sav promet koji teče prema vašem uređaju i iz njega i preusmjerava ga preko posredničkog poslužitelja u zemlju koju odaberete. Web lokacije domaćina poput Screamboxa pretpostavljaju da se prijavljujete s lokacije koju ste odabrali. Aspekt šifriranja VPN će otežati internetskim davateljima usluga, hakerima i nadzornim agencijama da nadgledaju vaše internetske aktivnosti.

Korištenje VPN-a potpuno je legalno u većini dijelova svijeta pa se ne morate brinuti o pravnim posljedicama. Milijuni ljudi širom svijeta pristupaju webu putem VPN-a i oni ne krše zakone u procesu.

Ispod ćete pronaći puno detalja o svakom pružatelju usluga koji imamo, ali ako imate vremena samo za kratki sažetak, evo naš popis najboljih VPN-ova za Screambox:

 1. ExpressVPN Naš najbolji izbor. Sjajno brzi poslužitelji u SAD-u i širom svijeta otključavaju Screambox i većinu ostalih popularnih streaming usluga. Privatne, sigurne i jednostavne aplikacije. Uključeno je 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 2. NordVPN Izbor proračuna sa stotinama američkih poslužitelja koji su izvrsni za strujanje. Aplikacije su privatne i sigurne.
 3. CyberGhost Velika vrijednost i jednostavan za korištenje. Brzina je impresivna za strujanje i sviđa nam se njihov stav o privatnosti.
 4. IPVanish Dovoljno brzo da Screambox iz inozemstva struji visokokvalitetnom, zajedno s jakom sigurnošću i pravilima bez zapisivanja.
 5. PrivateVPN Mali, novi dobavljač, s rastućom mrežom poslužitelja koji su došli na naš radar za dobre brzine streaminga i njihove mogućnosti deblokiranja..
 6. VyprVPN Omogućuje vam pristup većini geo-blokiranih sadržaja pri dobroj brzini strujanja. Ovdje su privatni i sigurni, ali ne i najjeftiniji.

Koji je najbolji VPN za deblokiranje Screamboxa?

Iako postoji mnogo VPN-a koje se mogu odabrati, ne nude sve usporedive usluge. Oni se uvelike razlikuju u pogledu veličine poslužiteljske mreže, sigurnosti, brzine, pouzdanosti i još više. U ovom ćemo odjeljku otkriti najbolje VPN-ove za pristup Screamboxu na temelju sljedećih kriterija:

 • Ima mogućnost deblokiranja ograničenog sadržaja
 • Radi u velikom broju poslužitelja u SAD-u
 • Nudi brzu i pouzdanu uslugu
 • Koristi jaku enkripciju
 • Omogućuje više istodobnih veza
 • Pruža izvrsnu korisničku podršku

Ovdje je naš popis najboljih VPN-ova za pristup Screamboxu izvan SAD-a:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječanj 2020.blokira ScreamboxTestirano jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN nalazi se na vrhu popisa jer je omiljen s ljubiteljima privatnosti kao i znalcima streaminga videozapisa. Usluga je brza, pouzdana i deblokira geo-ograničeni sadržaj s lakoćom.

Tvrtka posluje s više od 3000 servera raspoređenih u 94 zemlje. Postoji više nego dovoljno opcija za povezivanje s poslužiteljem u SAD-u s 20 lokacija uključenih u cijeloj zemlji. Osim što deblokira Screambox, ExpressVPN može pouzdano deblokirati Netflix, Hulu, BBC iPlayer, ESPN i još mnogo toga. ExpressVPN ne pohranjuje nikakve detaljne zapise o prometu tako da je vaša privatnost gotovo, ali zagarantovana. Neki se metapodaci zadržavaju i koriste za poboljšanje razine kvalitete usluge, posebno datum (a ne vrijeme) veze, odabir lokacije poslužitelja i ukupna propusna širina koja se koristi. Vaša stvarna IP adresa nije uključena.

Ova usluga koristi 256-bitni AES-CBC kao svoj zadani protokol šifriranja, kao i HMAC provjeru autentičnosti i savršenu tajnu unaprijed. To su vrhunski standardi, tako da nema brige na ovom pročelju. Uključena je prekidač za internetsko ubijanje, što tvrtka naziva "mrežna brava". Ova će značajka privremeno zaustaviti sav mrežni promet ako veza padne.

ExpressVPN nudi aplikacije za Android i iOS, kao i desktop klijent za Windows i MacOS. Jedan plaćeni račun omogućuje tri istodobne veze.

Pros:

 • Poslužitelji u 18 američkih gradova mogu otključati geo-ograničeni sadržaj s bilo kojeg mjesta
 • Vrhunske sigurnosne značajke s dobrom zaštitom privatnosti
 • Superbrzi poslužitelji sjajni su za streaming HD sadržaja
 • Aplikacije za Windows, MacOS, Android, iOS i Linux
 • Ne zadržava evidencije prometa o osobnim podacima
 • 24/7 podrška uživo

Cons:

 • Ograničene napredne mogućnosti za napredne korisnike

Najbolji VPN za Screambox: ExpressVPN je naš najbolji izbor. Najpouzdaniji za gledanje Screambox-a izvan SAD-a, super brz izbor koji deblokira sve glavne usluge streaminga, uključujući Netflix, Hulu i Amazon Prime. Izvrsne značajke privatnosti i sigurnosti. Isprobajte bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu recenziju ExpressVPN.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPNDeblokira ScreamboxTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN postoji već više od desetljeća, a za to je vrijeme okupio vjernu zajednicu obožavatelja. Streaming videa u visokoj HD kvaliteti ovog je pružatelja usluga. Uključena je mogućnost odabira poslužitelja posebno za ovu svrhu, što NordVPN čini solidnom opkladom za streaming Screambox-a. Štoviše, može zaobići geo-ograničenja kako bi omogućio pristup Netflixu, Huluu, BBC iPlayeru, Amazon Prime Video i drugim web lokacijama za streaming.

Mreža poslužitelja NordVPN obuhvaća više od 5.200 raspoređenih u 61 zemlji. Otprilike jedna trećina ukupnog broja poslužitelja nalazi se u SAD-u. Još se poslužitelja dodaje frenetičnim tempom - prije samo nekoliko mjeseci ukupno ih je bilo samo oko 1.700.

Standardi enkripcije slijede iste uzvišene standarde kao ExpressVPN. Tvrtka koristi 256-bitni AES protokol prema zadanom u kombinaciji s 2.048-bitnim SSL ključevima. DNS zaštita od curenja je omogućena i ugrađen je prekidač. NordVPN se pridržava pravila nulte evidencije i na svojim se poslužiteljima ne zadržavaju nikakve korisničke podatke. To znači da postoji vrlo mala vjerojatnost za upad u privatnost.

Aplikacije su dostupne i za Android i iOS, a postoje i klijenti za radne površine za Windows i MacOS. Jedan plaćeni račun omogućuje šest istodobnih veza što je velikodušno u usporedbi s mnogim drugim pružateljima usluga.

Pros:

 • Preko 1.700 poslužitelja u SAD-u može deblokirati gotovo sve
 • Dosta poslužitelja s dovoljno brzim brzinama za strujanje HD sadržaja bez prekida
 • Snažna enkripcija i nema zapisa za vrhunsku sigurnost i privatnost
 • 6 istodobne veze čuvaju sve korisnike i uređaje zaštićene
 • Korisnička usluga dostupna je putem 24/7 chat uživo

Cons:

 • Može odabrati lokaciju poslužitelja u gradu, ali ne na određenim poslužiteljima

Najbolji proračunski VPN: NordVPN je najbolji izbor za vrijednost. Dobra općenita opcija koja je dobra za pregled Screamboxa i koja deblokira popularne web stranice za strujanje. Izvrsne podatke o privatnosti i sigurnosti. 30-dnevna garancija povrata novca.

Evo našeg cjelovitog pregleda NordVPN-a.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. CyberGhost

CyberghostDeblokira ScreamboxTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

Glavni perkus od CyberGhost jest da se isporučuje s gomilom dodataka, uključujući anti-praćenje i blokiranje oglasa. Drugi razlog da se odlučim za ovog VPN pružatelja usluga jest taj što samje relativno jeftin i neće slomiti banku—Privlačenje korisnicima s velikim proračunom. Također je dobro opremljen za deblokiranje usluga strujanja poput Netflixa, BBC iPlayera i Amazona Prime Video.

Njegova mreža od više od 3.700 poslužitelja uključuje preko 700 u SAD-u. Uložen je zajednički napor da se dodaju novi poslužitelji i lokacije otkad je tvrtka promijenila vlasništvo prošle godine, tako da možete očekivati ​​da će se taj broj i dalje povećavati.

CyberGhost podrazumijeva 256-bitnu AES enkripciju na OpenVPN protokolu, uz 2.048-bitne RSA ključeve i MD5 HMAC provjeru autentičnosti. Uključena je i internetska sklopka za ubijanje, što djeluje kao dodatni sigurnosni sloj. Tvrtka ima internu politiku ne pohranjivanja nijednog korisničkog dnevnika. Njegova rumunjska registracija znači da ne postoji ni obvezno nametanje zakona o zadržavanju podataka.

Aplikacije su dostupne i za Android i iOS, a postoje i klijenti za radne površine za Windows i MacOS. Premium pretplata omogućava pristup pet uređaja na jednom planu.

Pros:

 • Radi preko 730 poslužitelja u raznim gradovima u SAD-u
 • Nema problema s deblokiranjem puno popularnih američkih web mjesta za streaming iz inozemstva
 • Ispitivanje je pokazalo impresivne brzine poslužitelja
 • Početnici smatraju da su njihove aplikacije jednostavne za postavljanje i upotrebu.

Cons:

 • Razgovor uživo dostupan je samo tijekom europskog radnog vremena

IZBOR POČETNIKA: Cyberghost je brz i pouzdan. Jednostavno za postavljanje s korisničkom aplikacijom. Dobro s Screamboxom, ali može se boriti s drugim popularnim servisima za strujanje. 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhosta.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishDeblokira ScreamboxTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish nudi brze veze i postiže impresivne brzine kad smo ga podvrgnuli HD video streamingu tijekom našeg opsežnog pregleda korisnika. To znači da ne bi trebao imati problema s reprodukcijom Screamboxa. Globalni poslužitelji ukupno imaju preko 1300, a samo u Americi oko 650, pa pronalazak odgovarajućeg poslužitelja ne bi trebao predstavljati izazov. Na stranu Screambox, IPVanish može deblokirati HBO Now, Amazon Prime Video i Sling TV.

Mnogi korisnici smatraju da je IPVanish odlična opcija za Kodi jer im omogućuje preuzimanje Android APK-a izravno na njihov uređaj. Sučelje je i daljinski upravljač za Kodi uređaje kojima nedostaju tipkovnica i miš.

Standardi šifriranja su čvrsti sa 256-bitnom enkripcijom na OpenVPN protokolu, SHA512 autentifikacijom i razmjenom ključeva DHE-RSA 2,048-bitnih sa savršenom tajnošću naprijed. Posljednja značajka znači da će posljednje sesije pregledavanja ostati šifrirane i izvan dosega hakera, čak i ako je usluga prekršena..

IPVanish se dosljedno pridržavao interne politike nulta zadržavanja podataka. To ga čini potpuno zanemarivom uslugom - stoga nema pohrane metapodataka koji se odnose na vremenske oznake, postavke poslužitelja ili drugo ponašanje korisnika.

Aplikacije su dostupne i za iOS i Android, a postoje i klijenti za radne površine za Windows i MacOS. Jedan plaćeni račun omogućuje pet istodobnih veza.

Pros:

 • Preko 650 američkih poslužitelja za izbor
 • Deblokira većinu glavnih američkih streaming web stranica iz inozemstva
 • Tijekom testiranja postignute su impresivne 4K brzine strujanja
 • Kodi i Firestick TV omiljeni su za njegove daljinsko prilagođene aplikacije

Cons:

 • Nema aktivne korisničke podrške, e-pošte i podrške samo za ulaznice
 • Potražite negdje drugdje ako trebate koristiti aplikacije u Kini

Obiteljski izbor: IPVanish rukuje do 10 uređaja. Deblokirajte Screambox, ali potražite negdje drugo ako želite deblokirati Netflix. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNDeblokira ScreamboxTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN jedan je od bržih VPN-a na koje smo naišli. Ima manju mrežu poslužitelja od ostalih na ovom popisu, ali to ne znači da je njen proizvod lošiji. Njegova mreža obuhvaća 56 zemalja i uključuje deset američkih poslužitelja. Naš korisnički pregled pokazao je besprijekorno 1080p streaming videa prilikom testiranja na tri različita mjesta poslužitelja, od kojih su dva bila u SAD-u.

Igre na mreži slično su bile bez zaostajanja, pa je vjerojatno da ćete iskusiti istu dinamiku kada pokušate pristupiti Screamboxu. Također ćete moći pogledati blokirani sadržaj na Netflixu, Huluu, BBC iPlayeru i HBO-u.

PrivateVPN koristi jake protokole šifriranja (128-bitni ili 256-bitni, ovisno o vašem izboru protokola), kao i savršenu tajnost naprijed. Prekidač za uklanjanje i DNS zaštita od curenja su uključeni i nema evidencija.

Osnovni plan omogućava pet istodobnih veza. Postoje aplikacije za Windows, MacOS, iOS i Android.

Pros:

 • Poslužitelji u 9 američkih gradova postižu dobru brzinu strujanja
 • Dobiva popularnost zbog rastućeg popisa web mjesta koja deblokiraju
 • Nema problema s njegovim funkcioniranjem s Kodi uređajima

Cons:

 • Nema 24/7 chat uživo
 • Mali broj poslužitelja za izbor

Sjajne brzine: PrivateVPN je solidan all-round. Dobar je sa Screamboxom, omogućuje do 6 uređaja na istom računu, ali ima mali izbor poslužitelja. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu recenziju PrivateVPN.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

6. VyprVPN

VyperVPNDeblokira ScreamboxTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

VyprVPN pouzdana je opcija ako želite zaobići ograničenja struje. Osim Screambox-a, može deblokirati Netflix, Hulu, HBO Now, BBC iPlayer i SlingTV. Trenutno, nudi izbor od više od 700 poslužitelja raspoređenih po cijelom svijetu, uključujući pristojnu selekciju u SAD-u.

Sve su veze zaštićene 256-bitnom AES enkripcijom, 2.048-bitnim RSA ključevima bez savršene tajnosti naprijed i SHA256 provjerom autentičnosti. Internetska sklopka za ubijanje uključena je prema zadanim postavkama. Tvrtka nudi svoj vlasnički protokol Chameleon ™ uz dodatnu naknadu. To dodatno zamračuje vašu vezu, što još više otežava vašem davatelju internetskih usluga ili nadzornim agencijama nadzor nad vašom web aktivnošću.

Ovaj davatelj ima malo pravila zadržavanja podataka. Konkretno, pohranit će „korisničku izvornu IP adresu, VyprVPN IP adresu koju koristi korisnik, vrijeme početka i zaustavljanja veze i ukupan broj korištenih bajtova.“ Iako se podaci brišu nakon 30 dana.

Osnovni plan VyprVPN omogućuje pet istodobnih veza. Aplikacije su dostupne i za Android i iOS, a postoje i klijenti za radne površine za Windows i MacOS.

Pros:

 • Radi s više poslužitelja u 8 velikih američkih gradova
 • Deblokira najpopularnije web lokacije sa blokiranim geo
 • Poslužitelji pružaju pouzdane veze i pristojnu brzinu

Cons:

 • Malo skupo
 • Može imati više opcija za naprednu konfiguraciju
 • Nema mogućnosti plaćanja kriptovalutama

KORIŠTENJE NEPOZNATIH PODATAKA: VyprVPN je jednostavan za upotrebu. Dobro s Screamboxom i najpopularnijim streaming uslugama. Solidan izvođač, ali pomalo skupo. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju VyprVPN.

VyprVPN Kupon uštedite 81% na dvogodišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

Trebam li koristiti besplatni VPN za pristup Screamboxu?

Dok istražujete davatelje VPN-a, vrlo je vjerojatno da ćete naići na neke besplatne ponude. Takve su mogućnosti inherentno atraktivne jer ne zahtijevaju da proširite podatke o kreditnoj kartici ili izvršite uplatu unaprijed prije nego što koristite uslugu. No ove su usluge obično pomoćne i dolaze s mnoštvom problema.

Za siguran i siguran pristup Screamboxu morate se povezati s poslužiteljem u SAD-u. Trebat će vam i pristojnu količinu propusne širine za glatko i neometano strujanje. Besplatni VPN-ovi nude loš izbor poslužitelja (obično samo jedan ili dva) na ograničenom broju lokacija i redovito se uključuju u prosijavanje propusnosti. Možda ćete morati pričekati u redu prije nego što se povežete s odabranim poslužiteljem.

Besplatni VPN-ovi također su uhvaćeni za umetanje kolačića za praćenje u preglednike, rudarjenje korisničkih podataka i prodaju trećim oglašivačima. U najmanju ruku, trebali biste biti spremni na preopterećenje invazivnih reklama i ostalog sadržaja koji potiče migrenu. Mislimo da je u vašem najboljem interesu da izbjegavate.

Kako mogu koristiti VPN za pristup Screamboxu?

1. Nagodite se na uslugu

Svrha ovog članka je prikazati koje mogućnosti imate sigurno i sigurno pristupiti Screamboxu. Na kraju dana, međutim, izbor je vaš. Pružatelji usluga razlikuju se u cijeni, izboru poslužitelja i brzini. Neki dodatni čimbenici koje treba razmotriti prije odlučivanja o određenoj usluzi jesu li imate mogućnost besplatnog probnog razdoblja, postoji li garancija povrata novca i spreman pristup korisničkoj podršci.

Nakon što ste čvrsto odlučili o davatelju usluga, samo kliknite jednu od veza na dnu svakog mini pregleda, registrirajte se za račun i prijavite se.

2. Preuzmite aplikacije

Nakon što je davatelj uspješno provjerio autentičnost vaših podataka o plaćanju, trebali biste dobiti potvrdnu e-poštu u primljenu poštu. To će obično uključivati ​​veze do aplikacija koje trebate instalirati na svoje uređaje. Inače se mogu pronaći na glavnoj web stranici VPN-a. Dalje, preuzmite i instalirajte odgovarajuću aplikaciju. Nakon što to učinite, očistite kolačiće u vašem web pregledniku i ponovno pokrenite uređaj.

3. Otvorite VPN aplikaciju

Pričekajte da se uređaj ponovo pokrene, a zatim otvorite VPN klijent. Sada će vas tražiti da unesete svoje podatke za prijavu. Nakon što uđete, možete odabrati jedan od američkih poslužitelja. Poslužitelji u drugim zemljama neće moći deblokirati Screambox zbog geo-ograničenja.

4. Prijavite se u Screambox i normalno ga koristite

Pričekajte nekoliko sekundi da bi klijent aplikacija ili desktop uspostavio vezu. Kada je uspješan, to se obično označava ikonom na traci sa zadacima ili na vrhu zaslona pametnog telefona.

Nakon toga trebali biste moći pristupiti Screamboxu kao što bi to obično činili.

Koji drugi uređaji mogu koristiti za pregled Screamboxa?

Screambox je osim PC-a, Maca, iOS uređaja i Android uređaja kompatibilan sa sljedećim uređajima:

 1. Roku
 2. Amazon FireTV
 3. Xbox One
 4. Chromecastov

Izvorna podrška za ove uređaje trenutno nije dostupna, tako da nije moguće jednostavno preuzeti softver i ostaviti davatelju VPN-a ostalo. Međutim, zaobilazne mogućnosti postoje.

Jedan od načina da se dobije potpora VPN-a je prebacivanjem na virtualni usmjerivač - to je moguće jer svako računalo s wifi karticom također može prenijeti vlastite wifi signale, slično kao što pametni telefoni mogu postaviti WiFi žarišne točke..

Možda ćete htjeti pročitati naše vodiče o tome kako postaviti VPN na virtualni usmjerivač za Windows i Mac uređaje.

Ako želite instalirati VPN na Chromecast, možete pročitati naš vodič o tome kako to učiniti.

Možete postaviti i VPN na fizički usmjerivač ako ga firmware podržava. Jedan od takvih firmware-a je DD-WRT, mogućnost besplatnog i otvorenog koda koja djeluje na širokom rasponu modela usmjerivača. Ovdje saznajte više o DD-WRT i najboljim VPN-ovima.

Koji su naslovi dostupni u Screamboxu?

Screambox nije za publiku koja gleda strujanje užasnih klikova. Usluga je usmjerena na indie naslove koji nisu dostupni na Netflixu, Huluu ili čak u vašem lokalnom kinu.

To ga čini poslasticom za ljubitelje filmskih novosti. Ovdje ćete naći neke od naslova:

 1. Mudra budala
 2. Grmljav postaje
 3. Crne svijeće
 4. Bite Marks
 5. Mračni egzorcizam

Ovo definitivno nije iscrpan popis naslova, ali vam daje predstavu o tome što je na raspolaganju.

Što još mogu učiniti s VPN-om?

Osnovni slučaj upotrebe VPN-a je zaštita vaše privatnosti i anonimnosti, čime se eliminira vaš digitalni otisak.

Osim Screambox-a, moguće je pristupiti i streaming uslugama poput Netflixa, Hulu-a, BBCiPlayer-a i ESPN-a pomoću VPN-a..

VPN se također može sigurno koristiti za internetsko bloganje, pristup javnom wifiju i prepuštanje buji.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − 84 =

Adblock
detector