7 najboljih VPN-ova za Meksiko u 2020. godini

Najbolji VPN-ovi za Meksiko

Ljudi koji žive u Meksiku, odmore u zemlji ili planiraju preseliti se tamo u bliskoj budućnosti mogu imati koristi od stabilne virtualne privatne mreže (VPN). To vam pomaže u zadržavanju internet aktivnosti privatne, bujice ili otključavanje mnoštva geo-ograničenih web mjesta za streaming medija kao što su američki Netflix, Hulu, Amazon Prime Video i još mnogo toga.

Uz to, ako ste meksički državljanin i planirate putovati izvan zemlje, VPN vam može omogućiti pristup svemu što želite kod kuće, uključujući Netflix Mexico, lokalni kanali poput Televisia, Canal 5 i Azteca 7, kao i internetsko bankarstvo.

Dolje pokrivamo svako dobro svakog dobavljača usluga, ali u slučaju da vam nedostaje vremena, evo sažetka naših najboljih ponuda.

Ovo su 7 najboljih VPN-ova za Meksiko:

 1. ExpressVPN Naš najbolji izbor za Meksiko! Ogromna mreža superbrzih poslužitelja širom svijeta, uključujući servere u Meksiku. Izvrsno za strujanje i preuzimanje. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 2. CyberGhost Izbor proračuna. Aplikacijama prilagođenim početnicima i isplativim.
 3. NordVPN Dobar svestrani, sjajan za deblokiranje sadržaja. Brzo i sigurno.
 4. IPVanish Dobre brzine, što preferiraju Kodi korisnici.
 5. Surfshark Pružatelj usluga usmjeren na sigurnost pristojne brzine i pravila bez zapisivanja.
 6. Štit za žarište Čvrsta sigurnosna obilježja, velike brzine i izvrsna deblokirajuća sposobnost.
 7. PrivateVPN Dobar za deblokiranje većine streaming usluga.

Ako ne znate što je VPN, onda ne brinite. Softver postavlja šifrirani tunel koji usmjerava sav internetski promet na i s vašeg uređaja putem posredničkog poslužitelja na lokaciju po vašem izboru. To prikriva vašu IP adresu i čini se da ste u odabranom jeziku, otuda i mogućnost deblokiranja geo-ograničenog sadržaja. Štoviše, aspekt šifriranja je izvanredna značajka zbog koje hakeri ili vladine agencije gotovo nemoguće njuškati na vaše internetsko ponašanje.

VPN davatelji koje preporučamo u ovom članku nude širok izbor lokacija poslužitelja za izbor. To znači da je moguće dobiti IP adresu iz Meksika, čak i ako se trenutno nalazite u SAD-u, Velikoj Britaniji, Australiji, Njemačkoj, Kanadi, Indiji, Kini, Hong Kongu, Francuskoj, Švedskoj, Norveškoj, Japanu ili bilo gdje drugdje u svijet.

Vidi također: Kako doći do meksičke IP adrese

Najbolji VPN-ovi za Meksiko

VPN usluge snažno se oglašavaju na internetu, ali bezumno je sve ih svrstati u jednu kategoriju.

Da bi napravili naš popis najboljih VPN-ova za Meksiko, davatelji usluga moraju ispunjavati sljedeće kriterije:

 • Uključuje široku mrežu poslužitelja diljem svijeta, uključujući opcije u Meksiku
 • Bez ikakvih problema deblokira usluge s ograničenom zemljopisnom mrežom
 • Nudi brz i pouzdan proizvod s malo ili bez zastoja
 • Koristi stroge parametre šifriranja kako bi vaša lokacija ostala skrivena u svakom trenutku
 • Omogućuje više istodobnih veza
 • Pruža vrhunsku korisničku podršku

1. Izrazite VPN

ExpressVPNSiječanj 2020.Raduje u MeksikuProvjereno siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN svrstava se na vrh preporučene liste zbog svojih vojnih standarda šifriranja, velike brzine i opsežne globalne mreže.

Ovaj pružatelj nudi više od 3000 servera za biranje iz 94 zemlje širom svijeta, uključujući opcije u Meksiku. Njegova registracija na Britanskim Djevičanskim otocima znači da na nju nisu podvrgnuti zakoni o zadržavanju podataka koji su dobili mandat države.

ExpressVPN pouzdano deblokira različite multimedijske usluge sa ograničenim protokom podataka, uključujući američke Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, ESPN i još mnogo toga. Kao što je već spomenuto, ovaj je pružatelj poznat po svojim velikim brzinama. Dodatna pogodnost je podrška tijekom cijelog sata putem opcije za live chat.

ExpressVPN koristi sigurnosne standarde svjetske klase, uključujući 256-bitnu AES enkripciju, koja se često naziva i "vojna klasa". Dodatne značajke uključuju prekidač za internetsko ubijanje i zaštitu od propuštanja DNS-a, tako da vaše informacije uvijek ostanu sigurne u šifriranom tunelu.

Ovaj davatelj pohranjuje samo ne-identificirajuće metapodate, a IP adrese se ne bilježe. Nudi aplikacije koje se jednostavno koriste za Android i iOS, kao i čistu verziju radne površine za Windows i MacOS. Jedna pretplata omogućuje tri istodobne veze.

Pros:

 • Preko 3000 super brzih poslužitelja koji rade u više od 90 zemalja
 • Izvrsne mogućnosti za deblokiranje geo-zaključanog sadržaja
 • Dovoljno brzo za reprodukciju HD videozapisa bez punjenja
 • Šifriranje najboljih u klasi osigurava solidnu sigurnost i privatnost
 • Korisnička podrška uživo - 24/7

Cons:

 • Napredna konfiguracija za korisnike napajanja malo je ograničena

Naš rezultat:

4.5 od 5

NAJBOLJI VPN ZA MEXICO: ExpressVPN je naš najbolji izbor. Ogromna poslužiteljska mreža - uključujući servere u Meksiku - optimizirana je za brze veze. Teško pobijediti na privatnosti i sigurnosti. Deblokira web mjesta za strujanje s kojima imaju druge VPN-ove. 30-dnevna garancija povrata novca bez vraćanja novca ima vam leđa.

Pročitajte našu recenziju ExpressVPN.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

Rumunjska-sjedištem CyberGhost uložio je zajedničke napore da poboljša svoju kvalitetu usluge nakon što ju je u drugoj polovici 2017. godine nabavila izraelska tvrtka Crossrider, registrirana u Velikoj Britaniji.. CyberGhost nudi više od 5.700 poslužitelja u 89+ zemalja, uključujući oko 40 u Meksiku.

Aplikacija CyberGhost može vam pomoći da odaberete poslužitelj za deblokiranje određenih usluga kao što su Netflix u SAD-u, BBC iPlayer i Amazon Prime Video. Jednostavno odaberite Otključaj način strujanja na glavnom zaslonu i odaberite svoju platformu.

Ovaj pružatelj nudi 256-bitnu enkripciju, savršenu tajnu prema naprijed, internetsku sklopku za ubijanje i DNS zaštitu od curenja putem sigurnosnih značajki. To su vrhunski protokoli, tako da nema brige na ovom pročelju.

Registracija CyberGhosta u Rumunjskoj znači da zakonski propis nije obvezan pohranjivati ​​nikakve korisničke podatke. To podstiče internom politikom ne evidentiranja bilo koje IP adrese ili drugih korisničkih podataka koji upućuju na određene web aktivnosti. Dodatne sigurnosne značajke uključuju blokiranje oglasa, zaštitu od zlonamjernog softvera i praćenje.

Usluzi možete pristupiti na Androidu, iOS-u, Windows-u, MacOS-u i Linuxu. Trenutno, jedna pretplata omogućuje istovremeno povezivanje sedam uređaja.

Pros:

 • Radi s mrežom s više od 5.700 poslužitelja u 89+ zemalja
 • HD video se odvija neprimjetno
 • Ne zadržava zapise o aktivnostima korisnika i pruža snažno šifriranje za zaobilaženje otkrivanja aktivnosti
 • Neki od najbržih poslužitelja za strujanje koje smo testirali

Cons:

 • Ne radi u Kini ili UAE

Naš rezultat:

4 od 5

NAJBOLJI PRORAČUN VPN: CyberGhost ima jednostavno postavljanje. Dobro uspijeva u Meksiku. Dobra opcija ako tražite brzu, pouzdanu vezu i jednostavno sučelje. Sadrži 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Evo našeg detaljnog pregleda CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

3. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Panama-sjedištem NordVPN pažljivo je stekao reputaciju usmjerenu na privatnost zbog istinskih pravila 'zero-log'. Pružatelj usluga ima mrežu od preko 5000 servera koji obuhvaćaju 60 zemalja, a Meksiko je domaćin 10. Spajanje na poslužitelj u Meksiku ili bilo kojem drugom dijelu svijeta proces je bez muke.

NordVPN je snažno fokusiran na strujanje medija i deblokiranje geo-ograničenih feedova. Jednostavno deblokira web lokacije poput US Netflix, HBO, Amazon Prime Video, ESPN, Sky, Sling TV i još mnogo toga.

Prilagodljivost ovog pružatelja usluga posebno je snažno odijelo. Korisnici mogu odabrati poslužitelje optimizirane za određene značajke, uključujući streaming HD videozapisa, dvostruki VPN i Tor preko VPN-a. Verzija za radnu površinu uključuje temeljni vodič o tome kako pronaći najbolje poslužitelje koji će se koristiti za određene zadatke, poput deblokiranja Netflixa.

NordVPN ne pohranjuje nikakve korisničke podatke - ovo je pravilo nulte evidencije na koje smo se spominjali ranije u mini pregledu, tako da ne predviđamo bilo kakve probleme na zaštiti privatnosti. Sigurnosni standardi slično su snažni - NordVPN koristi 256-bitnu enkripciju, OpenVPN protokol, internetsku sklopku i zaštitu od propuštanja DNS-a.

Aplikacije su dostupne za Android, iOS, Windows i MacOS. Osnovni plan omogućava istodobno povezivanje šest uređaja.

Pros:

 • Upravlja mrežom s više od 5000 poslužitelja u 60 zemalja
 • Deblokira najpopularnije usluge streaminga sa geološkim zaključavanjem
 • 256-bitna enkripcija vojne opreme za veliku privatnost
 • Može spojiti 6 uređaja odjednom s osnovnim paketom
 • 24/7 chat uživo može vam pomoći da započnete

Cons:

 • Aplikacija za radnu površinu pomalo je lagana u usporedbi s drugim davateljima usluga, pa bi mogla učiniti i ažuriranjem nadzorne ploče

Naš rezultat:

4.5 od 5

VRIJEDNOST I PERFORMANSE: NordVPN je dobar izbor vrijednosti. S izborom poslužitelja u Meksiku, ovo je dobra općenita opcija koja s lakoćom deblokira većinu geo-blokiranih regija. Izvrsne podatke o privatnosti i sigurnosti. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu recenziju NordVPN-a.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanish

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish daje bodove za privatnost, brzinu i vrhunsku korisničku podršku. Ovaj pružatelj trenutno nudi preko 1.000 poslužitelja raspoređenih u 60 zemalja, uključujući pet u Meksiku.

Sjedište IPVanish-a je u SAD-u, što može izazvati zabrinutost među korisnicima koji se bave privatnošću. Ali jedna je od rijetkih VPN tvrtki koje odluče samostalno upravljati cijelom svojom mrežom poslužitelja, umjesto da iznajmljuju ili daju outsourcing.. To znači da ima potpunu kontrolu nad prometom koji protječe kroz svoje poslužitelje. Dodatni sloj sigurnosti je činjenica da IPVanish ne bilježi podatke koji se mogu osobno identificirati, pa na prvom mjestu nema što za dijeliti..

IPVanish je poznat miljenik torrentera i Kodi korisnika jer im omogućuje da preuzmu Android APK izravno na svoj uređaj. Sučelje je daljinsko upravljanje prilagođeno Kodi uređajima kojima nedostaju tipkovnica i miš. Radi s nekoliko web stranica za streaming medija poput BBC iPlayera.

Protokoli za šifriranje vojnih stupnjeva su par za tečaj. IPVanish osigurava sve veze s 256-bitnom enkripcijom, savršenom tajnošću naprijed, zaštitom od curenja DNS-a i prekidačem za internet.

Ovaj davatelj omogućuje korisnicima povezivanje 10 uređaja istovremeno pod jednim planom. To je najzastupljenija raspodjela preporučenih VPN pružatelja na ovoj listi. Aplikacije su dostupne za Android, iOS, Windows i MacOS, a postoji 24/7 live chat za korisničku podršku u slučaju bilo kakvih problema.

Pros:

 • Upravlja mrežom od više od 1300 poslužitelja iz 75 gradskih lokacija širom svijeta
 • Nema nikakve zapisnike
 • Najbolji performans za Kodi uređaje sa sustavom Android zasnovan na našem testiranju
 • Brzina je odlična za HD streaming na većini poslužitelja

Cons:

 • Nema aktivne korisničke podrške, e-pošte i podrške samo za ulaznice
 • Ne može se platiti kriptovalutama

Naš rezultat:

4 od 5

DO 10 UREĐAJA: IPVanish ima veliku mrežu poslužitelja. Dobro obrađuje nekoliko istovremenih veza. Preporučite se za njihov visoki standard privatnosti, ali nastavite kupovati ako želite deblokirati američki Netflix. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. Surfshark

SurfShark VPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Surfshark.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Surfshark nudi pristup više od 1.000 poslužitelja u 60+ zemalja. Omogućuje općenito velike brzine i izuzetnu sposobnost deblokiranja, što ga čini odličnim izborom za one koji žele koristiti platforme poput Netflix US, BBC iPlayer i Amazon Prime Video iz inozemstva. Za razliku od većine ostalih VPN-a koji obično omogućavaju najviše šest istovremenih veza, Surfshark vam omogućava povezivanje onoliko uređaja koliko želite.

Ovaj VPN ne štedi na sigurnosti. Koristite 256-bitnu AES enkripciju, zaštitu od curenja DNS-a, IPv6 i WebRTC-a i prekidač za zaustavljanje koji zaustavlja sav promet ako iznenada izgubite vezu. Postoji i mogućnost automatskog blokiranja oglasa i zlonamjernog softvera, kao i način rada NoBorders koji se koristi u zemljama s strogom mrežnom cenzurom.. Surfshark ne bilježi nikakve osobne podatke ali možete platiti u kripto valuti ako želite. 24/7 korisnička podrška dostupna je putem chata uživo i e-pošte.

Surfshark nudi aplikacije koje se lako koriste za iOS, MacOS, Android, Windows i Linux. Također se može ručno konfigurirati za upotrebu na vašem kućnom usmjerivaču.

Pros:

 • Općenito, solidne brzine
 • Vrlo jak u sigurnosti i privatnosti
 • Izuzetan potencijal deblokiranja

Cons:

 • Neki su poslužitelji sporiji od drugih
 • Ima manju mrežu od nekih svojih rivala

Naš rezultat:

4 od 5

BEZ ograničenja veze: Surfshark je brz, siguran i omogućuje vam da zaštitite sve svoje uređaje odjednom. Štoviše, ova usluga deblokira obilje meksičkih streaming usluga i uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Surfshark KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% + 3 mjeseca FREEET DEALDispon se primjenjuje automatski

Pročitajte našu cjelovitu recenziju Surfsharka.

6. Štitnik žarišta

Štit za žarište

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android

Web stranica: www.Hotspotshield.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

Štit za žarište ima 3 000+ poslužitelja raspoređenih u preko 70 zemalja, uključujući Meksiko. Ova usluga lako otključava velike streaming platforme poput Netflix US, ADN 40 i Canal 8, a dovoljno je brza da ćete je moći gledati bez ikakvog primjetnog zaostajanja ili punjenja. Hotspot štiti do pet veza istovremeno, tako da možete strujati na bilo kojem uređaju koji želite.

Ova usluga koristi 256-bitnu enkripciju, automatsku zaštitu Wi-Fi, prekidač za uklanjanje i zaštitu od curenja IPv6 i DNS kako bi vaše aktivnosti ostale privatne. Ako želite, možete dopustiti i određenim web lokacijama da zaobiđu VPN, što je korisno za pristup nekoliko različitih geo-zaključanih platformi odjednom.. Hotspot Shield ne sadrži podatke koji bi vas mogli prepoznati nakon prekida veze. Korisničku podršku možete dobiti 24/7 putem chata uživo.

Aplikacije Hotspot Shield dostupne su za iOS, Android, MacOS i Windows.

Pros:

 • Ozbiljno uzima vašu sigurnost
 • Deblokira meksičke streaming platforme s lakoćom
 • Pouzdane, brze veze

Cons:

 • Nema Linux podrške
 • Nema najbolje podatke o privatnosti

Naš rezultat:

4.5 od 5

SAVRŠENO ZA ŠTAMPANJE :: Hotspot Shield jednostavan je VPN koji se jednostavno koristi i koji olakšava strujanje svojih omiljenih emisija tijekom putovanja. Ponaša se sa snažnim sigurnosnim značajkama, neprekidno velikim brzinama i 45-dnevnim jamstvom povrata novca.

Kupon Hotspot ShieldSpecijalna ponuda - uštedite 75% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

Pročitajte našu cjelovitu recenziju Hotspot Shield-a

7. PrivateVPN

PrivateVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN dosljedno prikazuje velike, robusne brzine i mogućnost jednostavnog deblokiranja geo-ograničenog sadržaja. Možda je to novi sudionik u VPN prostoru, ali nemojte dopustiti da vas zavara da mislite da je njegova usluga podparagrafska.

Mreža poslužitelja PrivateVPN je relativno mala, s nešto više od 80 poslužitelja na 56 lokacija. Međutim, Meksiko je uključen tako da je pozitivan znak svima koji žele kupiti meksičku IP adresu dok su u inozemstvu. Ovaj VPN definitivno vrijedi novca koji plaćate - suzdržava se od logiranja korisničkih podataka, uključuje podršku za bujice i nudi neograničenu propusnost za HD video streaming..

Neke od usluga streaminga kojima pristupa imaju Netflix, BBC iPlayer, Hulu, HBO i Amazon Prime Video. PrivateVPN je toliko siguran u svoj osnovni proizvod da trenutno nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca za sve pakete.

Uključene su snažne sigurnosne i privatne značajke. Korisnici mogu birati između 128 i 256-bitne enkripcije, a usluga pruža savršenu tajnu prema naprijed, internetski prekidač i zaštitu od propuštanja DNS-a. Osnovni plan omogućava istovremeno povezivanje šest uređaja.

PrivateVPN nudi aplikacije za Windows, MacOS, iOS i Android.

Pros:

 • Nova nadolazeća mreža koja se širi
 • Sticanje reputacije za deblokiranje popularnih web mjesta za streaming
 • Koristite do šest uređaja istovremeno

Cons:

 • Mali broj poslužitelja za izbor
 • Za rad u Kini treba ručno podešavanje
 • Razgovor uživo nije non-stop

Naš rezultat:

4.5 od 5

Sjajne brzine: PrivateVPN je dobar obiteljski izbor. Dobro funkcionira u Meksiku i omogućuje do 6 uređaja na isti račun. Brze veze, ali moglo bi se dogoditi ako odaberete više poslužitelja. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu recenziju PrivateVPN.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

Trebam li koristiti besplatni VPN za Meksiko?

U potrazi za prikladnim davateljem usluga, vjerovatno je da ćete naići na besplatne VPN usluge. Oni se jako oglašavaju na internetu i dolaze s primamljivim ponudama, poput mogućnosti prijave bez kreditne kartice. Ali tu obično završava primamljivost.

Besplatni davatelji VPN-a imaju jezivu povijest pokušaja unovčavanja svojih usluga invazivnim oglasima, zlonamjernim softverom ili neetičkim pretraživanjem podataka. U najmanju ruku, doživjet ćete prekide u servisu dok vas pokušavaju nadograditi na plaćenu uslugu.

Nismo svjesni nijednog besplatnog VPN-a koji nudi isto korisničko iskustvo kao i najbolje ocijenjeni davatelji spomenuti na ovom popisu. Dakle, vjerojatno ćete se suočiti sa slabim standardima šifriranja, propusnošću propusnosti i ograničenim izborom poslužitelja. Uz to, besplatni VPN-ovi obično se ne spremaju za aktivnosti koje zahtijevaju značajne podatke, kao što su strujanje videa i igranje online igara.

Zašto bih u Meksiku koristio VPN?

Prema tijelu zagovaranja interneta Freedom House, Meksiko se suočava s prilično izazovnim internetskim okruženjem. Piše: "dok se pristup neprekidno poboljšavao, meksičko okruženje za slobodu interneta u Meksiku se smanjilo zbog otkrića koje se odnose na vladin špijunski softver koji se koristi protiv odvjetnika, novinara i aktivista za ljudska prava."

Organizacija dodaje da je 2017. bila svjedokom visoke razine nasilja nad novinarima i popratnim razbijanjem internetskih sloboda. Internetske publikacije pretrpile su cyber napade, a dva novinara izgubila su život. Deseci su ih primili zastrašujuće poruke i prijetnje smrću. Građani su koristili digitalne medije za prijavljivanje svojih prosvjeda, ali vlasti su odgovorile još daljnjim online manipulacijama.

Bilo je i slučajeva internetskih trolova koji su, navodno, djelovali u ime vlade, posebno ciljajući novinare, aktiviste, branitelje ljudskih prava, znanstvenike ili grupe čija su mišljenja kritična prema ustanovi. Botovi su korišteni za manipuliranje internetskim raspravama, a na društvenim medijima bjesni glas koji se protestira protiv neslaganja s vladom.

U svjetlu ovih okolnosti, jasno je da se kretanje po Internetu u Meksiku postaje svakodnevni izazov. Upotreba VPN-a obmanut će vaš identitet i zaštititi vas na mreži. Ako ste novinar, zviždač ili bloger u Meksiku, privatni VPN može vam pomoći pri širenju svoje poruke, istovremeno čuvajući i sigurno na internetu. Za više informacija pročitajte naš sveobuhvatni vodič za sigurno bloganje.

Torrenting također sjedi u legalnom sivom području u Meksiku. Tehnički gledano, ne postoje zakoni koji reguliraju to pitanje, ali nedosljednosti vlade znače da je i progon zbog djela također moguć.

Za održavanje privatnosti na mreži i anonimnosti preporučujemo korištenje VPN-a za pregledavanje interneta u Meksiku.

DISCLAIMER: Comparitech ne potiče upotrebu VPN-a za ilegalno prenošenje ili preuzimanje sadržaja. Prije nego što niste sigurni, konzultirajte lokalne zakone i uvijek se obratite pravniku za stručni savjet.

Povezano: Je li bujica sigurna? Je li ilegalno? Jeste li vjerovatno uhvaćeni??

Savjeti za korištenje VPN-a u Meksiku

Bilo da živite u Meksiku ili je jednostavno posjetite nekoliko dana, upotreba VPN-a uvelike će poboljšati vaše internetsko iskustvo.

Kako postaviti meksički VPN

 1. Prvi redoslijed poslovanja je odlučiti o davatelju usluga koji vam se svidi. Mini-pregledi pružaju pregled usluge na visokoj razini, ali čitanje detaljnih recenzija na kraju će vam pružiti više uvida.
 2. Nakon što se smjestite kod pružatelja usluga koji radi za vas, jednostavno se prijavite s podacima o vašoj kreditnoj kartici.
 3. Trebali biste primiti e-poštu s podacima za prijavu izravno od pružatelja VPN-a. Koristite ga za povezivanje na VPN poslužitelj po vašem izboru.
 4. Nakon što se veza uspješno uspostavi, to bi trebalo biti označeno zelenom ikonom na vrhu zaslona vašeg pametnog telefona.
 5. Sada ste naoružani VPN-om i sve web aktivnosti su privatne.

Pristup knjižnicama Netflixa u Meksiku

Ako se prijavite na svoj Netflix račun s meksičkom IP adresom, bit ćete automatski preusmjereni u lokalnu knjižnicu. To vrijedi čak i ako je račun izvorno registriran iz druge države, poput SAD-a ili Kanade. Najbrži i najučinkovitiji način da povratite pristup Netflix biblioteci iz druge države prvo je korištenje VPN-a.. Na primjer, ako želite pristupiti američkom Netflixu, povežite se s američkim VPN serverom.

Netflix posljednjih mjeseci aktivno blokira VPN zbog ograničenja autorskih prava. Kao takvi, nisu svi VPN-ovi kompatibilni s gigantom strujnog medija. Izdvojili smo one pokrivene u ovom članku, ali uvijek možete provjeriti uz korisničku podršku da biste bili sigurni..

Ovdje zadržavamo češće ažurirani popis preporučenih VPN-a za Netflix.

Gledanje meksičke televizije i pristup bankarskim uslugama u inozemstvu

Korištenje VPN-a za kupnju meksičke IP adrese korisno je za tisuće građana koji žive izvan zemlje i možda bi željeli biti u kontaktu s lokalnim sadržajem od kuće.

U Meksiku je dostupan širok spektar programa, uključujući vijesti, zabavu i sport. Neki od popularnih kanala su Televisia, Canal 5, Azteca 7 i Azteca Uno. Neki nude internetsko strujanje uživo, ali zahtijevaju da imate meksičku IP adresu za pristup. Tu dolazi VPN.

Bankovne i financijske institucije obično neće geo-ograničiti svoje usluge, ali će nadzirati dolazne zahtjeve kako bi se ugasile prijevare.. Pristup meksičkim bankovnim računima iz inozemstva mogao bi podići crvene zastave i vaš bi zahtjev mogao biti zaustavljen. Obično je sigurno kladiti se VPN-om da biste bili sigurni da se zapravo nalazite u Meksiku. Tako ćete također izbjeći odgovaranje na dodatna sigurnosna pitanja ili razgovarati s predstavnikom korisničke podrške.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =

Adblock
detector