Avast VPN ne radi s Netflixom? Evo posla oko toga

Može li Avast SecureLine VPN deblokirati Netflix

Netflix, kao i većina drugih usluga za streaming, koristi mjere geo-ograničenja kako bi spriječio korisnike da gledaju sadržaj koji nije dostupan u njihovoj regiji. Prvenstveno gleda na IP adresu korisnika kako bi odredio njihovu lokaciju, pa bi u teoriji, ako možete promijeniti svoju IP adresu, trebali biti u mogućnosti pristupiti Netflix katalogu druge zemlje..

No, kao jedna od najpopularnijih platformi za streaming na svijetu, Netflix je uložio značajna sredstva u zaustavljanje VPN korisnika od zaobilaženja njegovih ograničenja. Kao rezultat toga, mnogi VPN-ovi jednostavno ne mogu deblokirati Netflix u inozemstvu. Pokušaj upotrebe VPN-a s Netflixom često rezultira sljedećom pogreškom:

Čini se da koristite deblokator ili proxy. Isključite bilo koju od ovih usluga i pokušajte ponovo.

Iako Avast SecureLine može deblokirati nekoliko određenih Netflix knjižnica, to nije najpouzdanija metoda. Umjesto toga, preporučujemo upotrebu ExpressVPN ili NordVPN: ovi VPN-ovi ne samo da deblokiraju veći broj regionalnih knjižnica, oni su otporniji i još vam omogućuju korištenje Netflixa unatoč neprekidnim poboljšanjima značajki geo-ograničenja na platformi..

NAJBOLJI VPN ZA NETFLIX: ExpressVPN je naš najbolji izbor za Netflix. Brzo je, deblokira više od 10 regionalnih knjižnica i nudi nekoliko naprednih sigurnosnih značajki. Najbolje od svega, ExpressVPN uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca, što znači da možete isprobati bez rizika.

Kako strujati Netflix u inozemstvu pomoću Avast SecureLine

Niste sigurni kako koristiti VPN? Jednostavno slijedite korake u nastavku kako biste deblokirali i strujili Netflix biblioteku druge zemlje s bilo kojeg mjesta pomoću SecureLine:

 1. Prije svega, prijavite se za Avast SecureLine ako već niste. Ova usluga dolazi sa sedam dana besplatnog probnog razdoblja, pa nema potrebe za nadoplatom. Ako želite pouzdaniji VPN za Netflix, preporučujemo upotrebu ExpressVPN-a.
 2. Zatim instalirajte VPN aplikaciju, pripazite da nabavite ispravnu verziju za svoj operativni sustav.
 3. Odlučite kojoj biblioteci Netflix želite pristupiti (pogledajte detalje u nastavku).
 4. Povežite se na VPN poslužitelj u odgovarajućoj zemlji.
 5. Prijavite se na Netflix i pokušajte nešto gledati. Treba se učitati odmah, ali ako ne, većinu problema možete riješiti tako da očistite predmemoriju i kolačiće, a zatim osvježite stranicu.
  5 најбољих ВПН-ова за Попцорнфлик да бисте га могли гледати било где

Radi li Avast SecureLine s Netflixom?

Avast VPN ne radi s Netflixom? Evo posla oko toga

SecureLine trenutno ima poslužitelje u 35 zemalja, iako Netflix nije dostupan u jednoj od njih (Kina). Da bismo testirali koliko dobro funkcionira Avastov VPN s Netflixom, povezali smo se sa serverom u svakoj zemlji i pokušali strujati, brišući podatke preglednika nakon svakog pokušaja.

Nažalost, od poslužitelja koje smo testirali, samo nekoliko njih moglo je deblokirati Netflix. Iako možete vidjeti koji je sadržaj dostupan u drugim zemljama, kod većine slučajeva pokrenut ćete pogrešku kada zapravo pokušate reproducirati video. Čini se da je, kao i mnogi drugi VPN-ovi, Avast SecureLine prioritetno deblokirao samo najpopularnije kataloge. U nastavku ćete pronaći rezultate naših testova i popis Netflix biblioteka koje je Avastov VPN učinio i ne deblokirali..

Blokirane su Netflix knjižnice Velika Britanija, SAD, Norveška
Netflix knjižnice su nedostupne Australija, Austrija, Belgija, Brazil, Kanada, Češka, Danska, Finska, Francuska, Njemačka, Mađarska, Izrael, Italija, Japan, Luksemburg, Malezija, Meksiko, Nizozemska, Novi Zeland, Poljska, Portugal, Rusija, Singapur, Jug Afrika, Južna Koreja, Španjolska, Švedska, Švicarska, Tajvan, Turska, Venezuela

Sposobnost deblokiranja samo tri knjižnice, Avast SecureLine očito nije najbolji VPN za gledanje Netflixa u inozemstvu. Uz to, ova usluga ima nekoliko nedostataka koji su posebno zabrinjavajući. Prvo, ima manje od 100 poslužitelja, što je vrlo nizak broj za plaćeni VPN davatelja.

Drugi, Avast trenutno ima poslužitelje u Rusiji i Kini, zemlje s vrlo strogom internetskom cenzurom. Nedavna izmjena ruskog zakona zahtijevala je VPN tvrtkama da omoguće vladi pristup njihovim bazama podataka, zbog čega su se mnogi pružatelji usluga potpuno povukli iz zemlje. Avastova stalna prisutnost u Rusiji i potpuna šutnja o tom pitanju najmanje su razlog za zabrinutost.

Koji su VPN-ovi najbolji za gledanje Netflixa?

Netflix redovito vrši crne popise poslužitelja kako bi spriječio VPN korisnike da pristupe usluzi u inozemstvu. Također upućuje na podatke o GPS lokaciji korisnika s njihovom IP adresom, čineći ga težim zavaravanjem svoje lokacije prilikom upotrebe mobilnog uređaja. Kao rezultat toga, Netflix predstavlja pravi problem za većinu VPN-a. Međutim, postoji nekoliko servisa koji pouzdano mogu deblokirati Netflix knjižnice u inozemstvu, a mi smo u nastavku naveli najbolje:

  Što je NAT vatrozid i kako to funkcionira?

Najbolji VPN-ovi za gledanje Netflixa:

 • ExpressVPN: ExpressVPN je naš izbor broj 1 za gledanje Netflixa u inozemstvu. Nudi pouzdane, brze veze, snažnu zaštitu i zaštitu privatnosti i pristup brojnim regionalnim Netflix knjižnicama. Bez rizika je 30-dnevna garancija povrata novca.
 • NordVPN: NordVPN je jeftina usluga koja daje prioritet vašoj sigurnosti. Ima preko 5000 poslužitelja širom svijeta, konstantno velike brzine i mogućnost deblokiranja nekih od najpopularnijih Netflix kataloga iz inozemstva. Također dolazi s 30-dnevnim jamstvom povrata novca.
 • CyberGhost: CyberGhost je brz, svestran VPN koji je idealan za početnike. Sadrži unaprijed konfigurirane sigurnosne značajke, deblokiranje jednim klikom za nekoliko platformi, uključujući Netflix, i 24/7 chat uživo. Čak postoji 45-dnevno jamstvo povrata novca.
 • PrivateVPN: PrivateVPN deblokira više Netflix knjižnica od bilo koje druge VPN koju smo testirali. Nadalje, ima vrlo velike brzine, poslužitelje u 60 zemalja i politiku nepojave, koja jamči vašu internetsku privatnost. Ova VPN uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 • Surfshark: Surfshark omogućuje neograničene istovremene veze, može deblokirati nekoliko Netflix knjižnica u inozemstvu i ima vrlo velike brzine. To uključuje politiku bez zapisnika i širok raspon sigurnosnih značajki. Ova usluga dolazi sa 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

ODNOSE: Najbolji VPN-ovi za Netflix: Nabavite bilo koju verziju Netflixa bilo gdje

Mogu li deblokirati Netflix besplatnim VPN-om?

Možda ćete biti u iskušenju da koristite besplatni VPN, ali ne bismo savjetovali protiv toga. Za početak, ove su usluge obično prve na crnom popisu za strujanje platformi. S obzirom na to da mnogi plaćeni VPN-ovi ne mogu deblokirati Netflix u inozemstvu, malo je vjerojatno da će besplatna usluga postati bolja. Uz to, besplatne VPN mreže imaju više korisnika nego što njihove mreže mogu podržavati, što dovodi do značajnog usporavanja. To znači da čak i ako pronađete besplatni VPN koji deblokira Netflix, vjerojatno ćete doživjeti duga razdoblja punjenja, kao i prisiljeni video s niskom razlučivosti.

Iako mnogi besplatni VPN-ovi koriste poslovni model koji podržava oglas, neki pribjegavaju sjenovitijim načinima zarade. Na vaš uređaj mogu pohraniti kolačiće za praćenje, na primjer, polako prikupljajući podatke poput web stranica koje najčešće posjećujete, vremena koje provedete na određenoj stranici ili koje doba dana ste najaktivniji na mreži. Te se informacije zatim mogu prodati oglašivačima, najvjerojatnije bez da to ikada saznate.

  5 najboljih VPN-ova za Mac korisnike i neke koje treba izbjegavati 2023. godine

Ono što je najvažnije, teško je utvrditi instalirate li legitimni VPN ili nekoga od mnogih Trojanaca koji žele iskoristiti korisnike koji brinu o privatnosti. Nedavna istraživanja pokazala su to nad 35% besplatnih VPN aplikacija testirani sadržani zlonamjerni softver. Nadalje, više od 80% bilo je osjetljivo na propuštanje IPv6, a gotovo 20% nije koristilo nikakvu enkripciju uopće. Čak i dobro poznati besplatni VPN-ovi dolaze s rizicima, kao što smo otkrili kad je otkriveno da Hola prodaje propusnu širinu korisnika kako bi olakšao botnet.

Korištenje uglednog VPN-a s dokazanim dokazom o zalaganju za privatnost svojih kupaca je najbolji način da se zaštitite na mreži.

Hoće li VPN usporiti brzinu moje veze?

Svaki će VPN smanjiti brzinu vaše mreže do neke mjere, ali neki imaju veći utjecaj od drugih. obično, možete očekivati ​​da će vam brzine biti oko 20% sporije kada je spojen na VPN. Službene Netflix smjernice preporučuju da imate barem 3Mbps vezu za gledanje video zapisa standardne definicije, 5Mbps za HD i 25Mbps za 4K. To znači da dok god su brzine vašeg preuzimanja obično oko 8Mbps, ne biste trebali imati problema s većinom sadržaja.

Vrijedi spomenuti da postoji nekoliko čimbenika koji mogu utjecati na vašu brzinu. Na primjer, možete primijetiti sporije brzine tijekom večeri ili vikenda, kada koristite poslužitelj na drugom kraju svijeta ili kada koristite određeni sigurnosni protokol. U većini slučajeva ove probleme možete riješiti jednostavnim povezivanjem na drugi poslužitelj, ali ako postižete stalno slabe brzine, preporučujemo da se obratite timu za korisničku podršku vašeg VPN-a kako biste vidjeli postoji li osnovni problem.

Koje Netflix emisije mogu gledati u inozemstvu s Avast SecureLine?

Avast SecureLine ne može deblokirati mnoge Netflix knjižnice, ali omogućuje vam gledanje nekih od najpopularnijih naslova platforme. U nastavku smo naveli nekoliko emisija za koje možete očekivati ​​da će strujati u inozemstvu s Avastovim VPN-om:

  1. Crno ogledalo
  2. Određeni Survivor
  3. Red dužnosti
  4. Krovna akademija
  5. riverdale
  6. Ragnarok
  7. Crno ljeto
  8. Vrpce Ted Bundy
  9. Kiša
  10. Sherlock

About the author