Аваст ВПН не ради са Нетфликом? Ево посла око тога

Може ли Аваст СецуреЛине ВПН деблокирати Нетфлик

Нетфлик, као и већина других сервиса за стриминг, користи мере гео-ограничења како би спречио кориснике да гледају садржај који није доступан у њиховој регији. Пре свега гледа на ИП адресу корисника да би одредио њихову локацију, па би у теорији, ако можете да промените своју ИП адресу, требало да будете у могућности да приступите Нетфлик каталогу друге земље..

Међутим, као једна од најпопуларнијих платформи за стриминг на свету, Нетфлик је уложио значајна средства у спречавање ВПН корисника да заобиђу његова ограничења. Као резултат тога, многи ВПН-ови једноставно не могу деблокирати Нетфлик у иностранству. Покушај коришћења ВПН-а са Нетфликом често резултира следећом грешком:

Изгледа да користите деблокатор или проки. Искључите било коју од ових услуга и покушајте поново.

Иако Аваст СецуреЛине може деблокирати неколико одређених Нетфлик библиотека, то није најпоузданији метод. Уместо тога, препоручујемо употребу ЕкпрессВПН или НордВПН: ови ВПН-ови не само да деблокирају већи број регионалних библиотека, већ су и отпорнији, а и даље вам омогућавају да користите Нетфлик упркос сталним побољшањима његових функција за ограничење гео-ограничења..

НАЈБОЉИ ВПН ЗА НЕТФЛИКС: ЕкпрессВПН је наш најбољи избор за Нетфлик. Брзо је, деблокира више од 10 регионалних библиотека и нуди неколико напредних безбедносних функција. Најбоље од свега, ЕкпрессВПН укључује 30-дневну гаранцију поврата новца, што значи да можете испробати без ризика.

Како струјати Нетфлик у иностранству помоћу Аваст СецуреЛине

Нисте сигурни како да користите ВПН? Само следите кораке у наставку да бисте деблокирали и струјили Нетфлик библиотеку друге земље са било којег места помоћу СецуреЛине:

 1. Пре свега, пријавите се за Аваст СецуреЛине ако већ нисте. Ова услуга долази са седмодневним бесплатним пробним временом, тако да нема потребе за плаћањем унапред. Ако желите поузданији ВПН за Нетфлик, препоручујемо вам да користите ЕкпрессВПН.
 2. Затим инсталирајте ВПН апликацију, припазите да набавите исправну верзију за свој оперативни систем.
 3. Одлучите којој библиотеци Нетфлик желите да приступите (погледајте доле за више детаља).
 4. Повежите се на ВПН сервер у одговарајућој земљи.
 5. Пријавите се на Нетфлик и покушајте нешто да гледате. Требало би да се учита одмах, али ако не, можете да поправите већину проблема брисањем кешира и колачића, а затим освежавањем странице.

Да ли Аваст СецуреЛине ради с Нетфликом?

Аваст ВПН не ради са Нетфликом? Ево посла око тога

СецуреЛине тренутно има сервере у 35 земаља, мада Нетфлик није доступан у ниједној од њих (Кина). Да бисмо тестирали колико добро функционира Аваст-ов ВПН са Нетфликом, повезали смо се са сервером у свакој земљи и покушали да струјимо, бришући податке претраживача након сваког покушаја.

Нажалост, од сервера које смо тестирали, само неколико их је могло деблокирати Нетфлик. Иако можете видети који је садржај доступан у другим земљама, у већини случајева покренућете грешку када заправо покушате да репродукујете видео. Чини се да је, као и многи други ВПН-ови, Аваст СецуреЛине приоритетно деблокирао само најпопуларније каталоге. У наставку ћете пронаћи резултате наших тестова и списак Нетфлик библиотека које је Аваст-ов ВПН урадио и не деблокирао..

Нетфлик библиотеке су деблокиране Велика Британија, САД, Норвешка
Нетфлик библиотеке су неприступачне Аустралија, Аустрија, Белгија, Бразил, Канада, Чешка, Данска, Финска, Француска, Немачка, Мађарска, Израел, Италија, Јапан, Луксембург, Малезија, Мексико, Холандија, Нови Зеланд, Пољска, Португал, Русија, Сингапур, Југ Африка, Јужна Кореја, Шпанија, Шведска, Швајцарска, Тајван, Турска, Венецуела

Способност да деблокира само три библиотеке, Аваст СецуреЛине очигледно није најбољи ВПН за гледање Нетфлика у иностранству. Уз то, ова услуга има неколико недостатака који су посебно забрињавајући. Прво, има мање од 100 сервера, што је врло низак број за плаћени ВПН провајдер.

Друго, Аваст тренутно има сервере у Русији и Кини, земље са веома строгом цензусом на мрежи. Недавна измена руског закона захтевала је од ВПН компанија да дозволе влади приступ њиховим базама података, што је довело до тога да се многи провајдери у потпуности повуку из земље. Авастово стално присуство у Русији и потпуна тишина о том питању су најмање забрињавајући.

Који су ВПН-ови најбољи за гледање Нетфлика?

Нетфлик редовно врши црне листе сервера како би спречио ВПН кориснике да приступе услузи у иностранству. Такође упућује на ГПС-ове податке о локацији корисника са њиховом ИП адресом, што отежава подметање локације приликом коришћења мобилног уређаја. Као резултат тога, Нетфлик представља прави проблем за већину ВПН-а. Међутим, постоји неколико сервиса који могу поуздано деблокирати Нетфлик библиотеке у иностранству, а ми смо у наставку навели најбоље:

Најбољи ВПН-ови за гледање Нетфлика:

 • ЕкпрессВПН: ЕкпрессВПН је наш избор број 1 за гледање Нетфлик-а у иностранству. Нуди поуздане, брзе везе, снажну заштиту и заштиту приватности и приступ бројним регионалним Нетфлик библиотекама. Без ризика је 30-дневна гаранција поврата новца.
 • НордВПН: НордВПН је јефтина услуга која даје приоритет вашој сигурности. Има преко 5000 сервера широм света, константно велике брзине и могућност да се деблокирају неки од најпопуларнијих Нетфлик каталога из иностранства. Такође долази са 30-дневном гаранцијом поврата новца.
 • ЦиберГхост: ЦиберГхост је брз, свестран ВПН који је идеалан за почетнике. Садржи унапријед конфигуриране сигурносне значајке, деблокирање једним кликом за неколико платформи, укључујући Нетфлик, и 24/7 ливе цхат. Постоји чак и 45-дневна гаранција поврата новца.
 • ПриватеВПН: ПриватеВПН деблокира више Нетфлик библиотека него било која друга ВПН коју смо тестирали. Даље, поседује веома велике брзине, сервере у 60 земаља и политику бележења која гарантује вашу приватност на мрежи. Овај ВПН укључује 30-дневну гаранцију поврата новца.
 • Сурфсхарк: Сурфсхарк омогућава неограничене истовремене везе, може да деблокира неколико Нетфлик библиотека у иностранству и има веома велике брзине. То укључује политику без записника и широк спектар сигурносних функција. Ова услуга долази са 30-дневном гаранцијом поврата новца.

ПОВЕЗАН: Најбољи ВПН-ови за Нетфлик: Набавите било коју верзију Нетфлика било где

Могу ли да деблокирам Нетфлик бесплатним ВПН-ом?

Можда ћете бити у искушењу да користите бесплатан ВПН, али не бисмо саветовали против тога. За почетак, ови сервиси су обично први на црној листи на стриминг платформама. С обзиром на то да многи плаћени ВПН-ови не могу да деблокирају Нетфлик у иностранству, мало је вероватно да ће бесплатна услуга постати боља. Уз то, бесплатне ВПН мреже имају више корисника него што њихове мреже могу да подрже, што доводи до значајног успоравања. То значи да чак и ако нађете бесплатан ВПН који деблокира Нетфлик, вероватно ћете доживети дуге периоде пуњења као и принудни видео ниске резолуције.

Иако многи бесплатни ВПН-ови користе пословни модел који подржава оглас, неки прибегавају сенчијим методама зараде. На уређај могу да спремају колачиће за праћење, на пример, полако прикупљајући податке као што су веб локације које најчешће посећујете, колико времена проводите на одређеној страници или које доба дана сте најактивнији на мрежи. Те информације могу се потом продати оглашивачима, највјероватније, а да за то никада не знате.

Оно што је најважније, тешко је рећи да ли инсталирате легитимни ВПН или неког од многих Тројанаца који желе да искористе предности приватних корисника. Недавна истраживања су то показала преко 35% бесплатних ВПН апликација тестирани садржани малваре. Надаље, преко 80% је било осјетљиво на цурење ИПв6, а скоро 20% их уопште није користило шифрирање. Чак и добро познати бесплатни ВПН-ови долазе с ризицима, као што смо открили када је откривено да Хола продаје пропусну ширину корисника како би олакшао ботнет.

Кориштење угледног ВПН-а с доказаним доказом о залагању за приватност својих купаца је најбољи начин да се заштитите на мрежи.

Хоће ли ВПН успорити брзину моје везе?

Сваки ВПН смањује брзину ваше мреже до неке мере, али неки имају већи утицај од других. Обично, можете очекивати да ће вам брзине бити око 20% спорије када сте повезани на ВПН. Званичне Нетфлик смернице препоручују да имате најмање 3Мбпс везу за гледање видео записа стандардне дефиниције, 5Мбпс за ХД и 25Мбпс за 4К. То значи да све док су брзине преузимања обично око 8Мбпс, не бисте требали имати проблема са већином садржаја.

Вреди напоменути да постоји неколико фактора који могу утицати на вашу брзину. На пример, можете приметити спорије брзине током вечери или викенда, када користите сервер на другом крају света или када користите одређени безбедносни протокол. У већини случајева ове проблеме можете да решите једноставним повезивањем на други сервер, али ако постижете константно слабе брзине, препоручујемо да се обратите свом ВПН корисничком тиму за преглед да ли постоји основни проблем.

Које Нетфлик емисије могу да гледам у иностранству са Аваст СецуреЛине?

Аваст СецуреЛине не може да деблокира многе библиотеке Нетфлика, али омогућава вам да гледате неке од најпопуларнијих наслова на платформи. Испод смо навели неколико емисија које можете очекивати да ће преносити у иностранство помоћу Авастовог ВПН-а:

  1. Црно огледало
  2. Означени Сурвивор
  3. Службене дужности
  4. Кровна академија
  5. Ривердале
  6. Рагнарок
  7. Црно лето
  8. Траке Тед Бунди
  9. Киша
  10. Схерлоцк
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector