Besplatna probna verzija za ExpressVPN (testirano u siječnju 2023.)

Besplatna probna verzija za ExpressVPN

Ažurirali smo ovu besplatnu probnu inačicu ExpressVPN i možemo potvrditi da i dalje djeluje u siječnju 2023. godine.

ExpressVPN redovito predviđa da nudi najbolju dostupnu VPN uslugu, s jednom od najširih serverskih mreža u industriji, čvrstom zaštitom, odličnim sposobnostima deblokiranja i još mnogo toga. To je usluga po povoljnim cijenama i nudi strme popuste na dulje razdoblje. Međutim, potpisivanje dugotrajnog ugovora za uslugu koju još niste ni isprobali neće dobro sjediti s mnogim korisnicima.

Iako mali broj VPN-ova nudi neposredna besplatna suđenja u kojima ne plaćate ništa unaprijed, oni postaju manje uobičajeni. Besplatna suđenja ionako dolaze s njihovim nedostacima, o kojima ćemo raspravljati u nastavku. Umjesto toga, ExpressVPN nudi sljedeće: 30-dnevna garancija povrata novca (ova veza vam daje i 3 dodatna mjeseca besplatno s 12-mjesečnim planom ukoliko ga odlučite zadržati nakon probnog razdoblja).

Ovo je u osnovi mjesečni besplatni probni račun, jedina razlika je da ga platite i nakon toga dobijete povrat. Ono što je ExpressVPN-ovu besplatnu probnu verziju što ga razlikuje od ostalih je da nema skrivenih ograničenja, a dobivanje povrata je jednostavno, što ga čini bez rizika..

Ovdje točno objašnjavamo kako se prijaviti za uslugu i kako otkazati račun prije nego što probno razdoblje završi. Također ćemo raspravljati o jamstvima povrata novca i besplatnim ispitivanjima u VPN industriji, tako da možete vidjeti zašto se ovaj ističe.

Kako hakirati garanciju povrata novca ExpressVPN-a

Slijedite ove korake da biste hakirali garanciju povrata novca kako biste je pretvorili u besplatni probni račun i dobili puni račun 30 dana VPN usluge besplatno. Ovdje je ključno osigurati da se pretplatite otkazati pretplatu prije 30 dana.

Pretplatite se na ExpressVPN

Da biste dobili 30-dnevno besplatno probno razdoblje, najprije se morate pretplatiti na uslugu kao i svaki redovni korisnik koji plaća.

  1. Posjetite stranicu ExpressVPN i kliknite GetExpressVPN.

Početna stranica ExpressVPN.

  • Odaberite termin. Ako ste sigurni da ćete otkazati, nije važno koji ste odabrali, ali imajte na umu ako krenete na dulji rok, bit ćete naplatio je cjelokupni iznos termina unaprijed. Jednomjesečni plan najskuplji je mjesečno (12,95 USD), ali uključuje i najmanju početnu uplatu. Ako odlučite zadržati uslugu, uvijek možete otkazati i dobiti povrat, a zatim se prijaviti na duži rok po sniženoj stopi.
  Najbolji VPN-ovi za PUBG: neograničeno igranje bez zaostajanja

Cijene besplatnog probnog razdoblja ExpressVPN.

  • Unesite svoju adresu e-pošte i odaberite način plaćanja. ExpressVPN nudi mnoštvo opcija za načine plaćanja, uključujući glavne kreditne kartice, PayPal, BitPay i Paymentwall (što uključuje UnionPay, Alipay, Mint i druge). Imajte na umu da ako se odlučite za plaćanje kreditnom karticom ili PayPalom, ponavljajući raspored plaćanja uspostavit će se automatski, ali to se lako može otkazati. Ako plaćate putem BitPaya ili Paymentwall-a, to je jednokratno plaćanje. Jamstvo povrata novca odnosi se na sve vrste plaćanja.

Besplatno probno plaćanje ExpressVPN.

  • Nakon što predate uplatu, trebali biste dobiti potvrdni skok s novom zaporkom. Možete odabrati želite li nastaviti s ovom lozinkom ili stvoriti svoju. Trebali biste također primiti e-poštu s podacima o vašem novom računu.

Besplatna probna lozinka ExpressVPN.

  • Nakon što stvorite novu lozinku (ako je odlučite za to), na sljedećem će se zaslonu prikazati vaš aktivacijski kôd za upotrebu u postavljanju na Windows, MacOS, Linux i usmjerivačima..

Besplatni kôd za aktivaciju probne verzije ExpressVPN.

  • Sada slijedite odgovarajuće upute za postavljanje softvera na vašem uređaju. Ako ste na radnoj površini, odgovarajuće preuzimanje trebalo bi se pojaviti automatski. Ako ne, ili za druge uređaje, upute za postavljanje potražite u odjeljku podrška odjeljak web stranice.
  • Sada preostaje samo 30 dana besplatne usluge bez ikakvih ograničenja. ExpressVPN ima velike brzine i vrhunske mjere sigurnosti, tako da možete pregledavati, strujati, preuzimati, torrent i sve što želite raditi putem interneta.

Bilješka: Garancija traje točno 30 dana. Na primjer, ako se pretplatite na 1:00 1. svibnja, 31. svibnja imat ćete do 13 sati da biste zatražili povrat novca.

Otkažite pretplatu

Ako nakon što ste koristili uslugu 30 dana ili manje, odlučite da je ne želite zadržati, došlo je vrijeme da joj vratite novac.

To je brzo i bezbolno, a za to možete koristiti chat ili e-poštu uživo. Za chat uživo jednostavno započnite razgovor govoreći im da želite otkazati i da ste u roku garancije za povrat novca.

  Шта је двофакторска аутентификација (2ФА) и треба ли вам?

Besplatno otkazivanje zahtjeva za otkazivanje probne verzije ExpressVPN.

Predstavnik vas može pitati imate li povratne informacije o usluzi. To je fer način da tvrtka utvrdi postoje li problemi s njenim proizvodom, ali to ne biste trebali smatrati pritiskom da zadrži svoju pretplatu. Ne morate navesti nijedan razlog za otkazivanje i možete jednostavno ponoviti da želite otkazati.

Besplatno otkazivanje zahtjeva za otkazivanje probne verzije ExpressVPN.

Tada bi predstavnik trebao potvrditi da je vaša pretplata otkazana i da je povrat novca u tijeku.

Povrat besplatnog probnog programa ExpressVPN.

Obratite pažnju da može biti potrebno nekoliko dana da se povrat sredstava obradi i da vam se sredstva vrate.

VPN garancije povrata novca i besplatna suđenja

Jamstvo povrata novca može biti izvrstan način isprobavanja usluge ili njenog korištenja besplatno. Teoretski to jest. Nažalost, previše VPN-a ovim ponudama daje loše ime oglašavanjem garancije povrata novca namamiti kupce unutra, ali ne uspijevajući ih poštovati. Suočimo se s tim da mnogi beskrupulozni pružatelji usluga upotrebljavaju pojam garancije povrata novca kako bi dobili tu početnu uplatu i zadržali je. Evo nekoliko problema s kojima smo se susretali pri pokušaju povrata novca u prošlosti:

  • Teško je kontaktirati davatelja usluge. Mnogi nemaju uređaj za razgovor uživo ili ga nemaju, ali to je sklono tome da većinu vremena ne radi. Mislili ste da bi kontaktiranje s njima putem e-pošte bio logičan korak, ali neki otežavaju pronalaženje podataka o kontaktima, a drugi jednostavno ne reagiraju na e-poruke koje zahtijevaju otkazivanje računa i povrat sredstava..
  • Jamstva su dostupna samo za određene načine plaćanja. Mnogi VPN-ovi nude različite načine plaćanja, a povrat se obrađuje različito, ovisno o subjektu koji ga je obradio. Ovo je uobičajena žrtva kupnje davatelja VPN-a, jer oni mogu reći da vaš način plaćanja nije uključen u jamstvo. Naravno, informacije u vezi s tim ograničenjima nisu jasno navedene u trenutku plaćanja, već su skrivene u malom tisku.
  • Prešli ste ograničenje resursa. Još jedna stvar koja se može sakriti u rijetko čitljivom finom tisku su skupovi ograničenja količine resursa koja se mogu iskoristiti za jamstvo koje je valjano. Na primjer, ako ste premašili ograničenje propusne širine, to bi moglo učiniti nepodobnim za povrat. Opet, ove su stvari rijetko jasno navedene kada se prijavite za uslugu.
  Откључава ли ПуреВПН Нетфлик? Ставили смо га на тест

Srećom, kao što je pokazano gore, ExpressVPN ne zanima ove taktike. Umjesto toga, tvrtka shvaća da će ispunjenje svog obećanja ljudi biti skloniji povratku kao kupcima ili upućivanju prijatelja u uslugu.

Besplatna suđenja za VPN

Možda ćete vidjeti garanciju povrata novca i oklijevajte podnijeti avansno plaćanje. I za to bi vam bilo oprošteno, pogotovo zato što vam neki pružatelji usluga jako otežu povrat novca. Kao takav, besplatna probna verzija, u kojoj uopće ne morate slati podatke o plaćanju, može zvučati vrlo primamljivo.

No, i oni imaju svoje nedostatke, od kojih je glavni trenutak kratko suđenje. Uz samo nekoliko dana isprobavanja usluge, zaista je teško steći dobar osjećaj o tome što pružatelj može ponuditi. Ako svjesno ne izdvojite vrijeme za testiranje usluge, vjerojatno nema dovoljno vremena za izvršavanje svih zadataka za koje biste koristili VPN. Osim toga, vjerojatno nećete imati priliku isprobati ga u različito doba dana ili tjedna, poput vrhunca kada serveri mogu doživljavati veća opterećenja, što rezultira nižim brzinama.

Tipična duljina besplatnih suđenja je jedan do sedam dana. U nekim ćete slučajevima vidjeti 14-dnevno besplatno probno razdoblje, ali obično uključuje vrlo ograničenu uslugu. To nas dovodi do sljedećeg zaleđa. Mnogi pružatelji usluga velika ograničenja za ono što možete učiniti tijekom besplatnog probnog razdoblja. Na primjer, možda ćete biti zakinuti s dnevnim ograničenjima podataka, ograničenjem propusnosti i samo malim izborom poslužitelja. Potonje je posebno korisno ako testirate uslugu da biste vidjeli radi li s uslugom zaključanom u regiji za koju je potreban poslužitelj na odgovarajućem mjestu.

Točno je da neki pružatelji VPN-a i dalje nude besplatna suđenja u punoj usluzi, ali njih je sve manje. S onima koji se još uvijek pokreću, morate biti oprezni jer neki pružatelji usluga imaju sjenovite razloge za nude besplatnu probnu verziju bez ograničenja. Oni će vam pružiti vrhunsku uslugu u tom razdoblju, a zatim, kad budete plaćeni, privući će vam resurse, ostavljajući vam sporo, nepouzdano povezivanje..

To možemo potvrditi Zvjezdana kvaliteta usluge ExpressVPN ne opada tijekom ili nakon njenog 30-dnevnog jamstvenog roka.

About the author