Бесплатни пробни хакер ЕкпрессВПН (тестирано јануара 2020)

ЕкпрессВПН Фрее Триал Хацк

Ажурирали смо ову бесплатну пробну верзију ЕкпрессВПН и можемо потврдити да и даље делује у јануару 2020. године.

ЕкпрессВПН редовно планира да нуди најбољу доступну ВПН услугу, која има једну од најширих серверских мрежа у индустрији, чврсту сигурност, одличне могућности деблокирања и још много тога. То је услуга по повољним ценама и нуди стрме попусте на дуже услове. Међутим, ако потпишете дуготрајан уговор о услузи коју још нисте ни испробали, неће се добро снаћи са многим корисницима.

Иако мали број ВПН-ова нуди директна бесплатна испитивања у којима не плаћате ништа унапред, они постају мање уобичајени. Бесплатна суђења ионако долазе са њиховим недостацима, о чему ћемо говорити у наставку. Уместо тога, ЕкпрессВПН нуди а 30-дневна гаранција поврата новца (овај линк вам такође даје 3 додатна месеца бесплатно уз план од 12 месеци ако одлучите да га задржите ван пробног периода).

Ово је у основи месечни бесплатни пробни рачун, једина разлика је да то платите и добијете поврат. Оно што ЕкпрессВПН-ов бесплатни пробни период разликује од осталих је то што нема скривених ограничења и добијање поврата је једноставно, чинећи тако посао без ризика..

Овде објашњавамо како се тачно пријавите за услугу и како да откажете свој рачун пре него што се суђење заврши. Такође ћемо расправљати о гаранцијама за поврат новца и бесплатним суђењима у ВПН индустрији, тако да можете видети зашто се та издваја.

Како хакирати гаранцију за повраћај ЕкпрессВПН-а

Слиједите ове кораке да бисте хакирали гаранцију за поврат новца како бисте је претворили у бесплатни пробни рачун и добили пуни износ 30 дана ВПН услуге бесплатно. Кључ овде је да се сетите да откажете претплату пре истека 30 дана.

Претплатите се на ЕкпрессВПН

Да бисте добили 30-дневно бесплатно пробно раздобље, прво се морате претплатити на услугу као и сваки редовни клијент који плаћа.

  1. Посетите ЕкпрессВПН локацију и кликните ГетЕкпрессВПН.

ЕкпрессВПН почетна страница.

  • Изаберите термин. Ако сте сигурни да ћете отказати, није важно који сте одабрали, али имајте на уму ако идете на дужи рок, бићете наплатио целу суму термина унапред. Једномјесечни план најскупљи је мјесечно (12,95 УСД), али укључује и најмању почетну уплату. Ако одлучите да задржите услугу, увек можете отказати и добити поврат новца, а затим се пријавити на дужи рок по сниженој стопи.

Бесплатне пробне цене за ЕкпрессВПН.

  • Унесите своју адресу е-поште и одаберите начин плаћања. ЕкпрессВПН нуди мноштво опција за начине плаћања, укључујући главне кредитне картице, ПаиПал, БитПаи и Паиментвалл (што укључује УнионПаи, Алипаи, Минт и друге). Имајте на уму да уколико се одлучите за плаћање кредитном картицом или ПаиПалом, понављајући распоред плаћања аутоматски ће се поставити, али то се може лако отказати. Ако плаћате путем БитПаиа или Паиментвалл-а, то је једнократна уплата. Гаранција за поврат новца односи се на све врсте плаћања.

Бесплатна пробна уплата ЕкпрессВПН.

  • Након што уплатите уплату, требало би да добијете потврдни скок са новом лозинком. Можете одабрати да ли ћете наставити с овом лозинком или створити своју. Такође би требало да добијете е-пошту која садржи податке о вашем новом рачуну.

Бесплатна пробна лозинка за ЕкпрессВПН.

  • Једном када креирате нову лозинку (ако је одлучите за то), на следећем екрану ће се приказати ваш активацијски код за употребу у подешавању за Виндовс, МацОС, Линук и рутере.

Бесплатни код за активацију пробне верзије ЕкпрессВПН.

  • Сада следите одговарајућа упутства за подешавање софтвера на вашем уређају. Ако сте на радној површини, одговарајуће преузимање требало би се појавити аутоматски. Ако не, или за друге уређаје, упутства за подешавање могу се наћи у Подршка одељак веб странице.
  • Сада преостаје само 30 дана бесплатне услуге без икаквих ограничења. ЕкпрессВПН има велике брзине и врхунске мере безбедности, тако да можете да прегледавате, стримујете, преузимате, торенте и све друго што желите да радите на мрежи.

Белешка: Гаранција траје тачно 30 дана. На пример, ако се претплатите на 13:00 1. маја, имаћете до 13:00 31. маја да бисте затражили поврат новца.

Откажите претплату

Ако након што сте користили услугу 30 дана или мање, одлучите да је не желите задржати, дошло је време да вратите свој новац.

Ово је брзо и безболно и за то можете користити ливе цхат или е-пошту. За цхат уживо једноставно започните разговор говорећи им да желите да откажете и да сте у року гаранције за поврат новца.

Захтев за отказивање бесплатног пробног рока ЕкпрессВПН.

Представник може затражити да ли имате повратне информације о услузи. Ово је фер начин да компанија открије постоје ли проблеми с њеним производом, али на то не бисте требали гледати као на притисак да задржите претплату. Не морате навести ниједан разлог за отказивање и можете једноставно поновити да желите да га откажете.

Захтев за отказивање бесплатног пробног рока ЕкпрессВПН.

Тада би представник требао потврдити да је претплата отказана и да је поврат новца на путу.

Поврат бесплатног пробног периода за ЕкпрессВПН.

Имајте на уму да може бити потребно неколико дана да се поврат средстава обради и да вам се средства врате.

ВПН гаранције за повраћај новца и бесплатна суђења

Гаранција за повраћај новца може бити одличан начин да испробате услугу или је употребите бесплатно. Теоретски то јест. Нажалост, превише ВПН-а овим понудама даје лоше име тако што оглашавају гаранције за поврат новца намамити купце, али их не поштује. Суочимо се са тим да многи бескрупулозни провајдери користе појам гаранције за поврат новца да би добили ту почетну уплату и задржали је. Ево неколико проблема са којима смо се срели када покушавамо да вратимо поврат новца у прошлости:

  • Тешко је контактирати провајдера. Многи немају услугу ћаскања уживо или је немају, али то је склоно већини времена. Мислили бисте да би контактирање њима путем е-поште био логичан корак, али неки отежавају проналажење података о контактима, а други једноставно не реагују на поруке е-поште у којима захтевају отказивање рачуна и повраћај новца..
  • Гаранције су доступне само за одређене начине плаћања. Многи ВПН нуде различите начине плаћања, а поврати се обрађују различито у зависности од субјекта који га је обрађивао. Ово је уобичајена грешна жртва за ВПН провајдера јер они могу рећи да ваш начин плаћања није укључен у гаранцију. Наравно, информације везане за та ограничења нису јасно наведене у тренутку плаћања, већ су уместо тога сакривене у малом тиску.
  • Премашили сте ограничење ресурса. Још једна ствар која се може сакрити у ријетко читљивом фином тиску су скупови ограничења количине ресурса која се могу користити да би гаранција била ваљана. На пример, ако сте премашили ограничење пропусне ширине, то би могло да вам постане неподобно за повраћај новца. Опет, ове ствари су ретко јасно наведене када се пријавите за услугу.

Срећом, као што је показано горе, ЕкпрессВПН није заинтересован за ове тактике. Уместо тога, компанија схвата да ће поштовањем свог обећања људи бити склонији да се врате као купци или упуте пријатеље у услугу.

Бесплатна суђења за ВПН

Можда ћете видети гаранцију за повраћај новца и нерадо подносите уплату унапред. И биће вам опроштено због тога, посебно зато што неки провајдери веома отежавају да икада вратите тај новац. Као такав, бесплатна пробна верзија, у којој уопште не морате да шаљете никакве податке о плаћању, може звучати врло примамљиво.

Међутим, и они имају своје недостатке, а главни је кратки пробни рок. Са само неколико дана да испробате услугу, заиста је тешко стећи добар осећај за оно што пружатељ може понудити. Ако свесно не издвојите вријеме за тестирање услуге, вјероватно нема довољно времена за обављање свих задатака за које бисте користили ВПН. Осим тога, вероватно нећете имати прилику да га испробате у различито доба дана или недеље, попут врхунца времена када сервери могу да доживљавају веће оптерећење, што резултира нижим брзинама.

Типична дужина бесплатних испитивања је један до седам дана. У неким ћете случајевима можда видјети 14-дневно бесплатно пробно раздобље, али обично укључује врло ограничену услугу. Ово нас доводи до следеће слабе стране. Многи провајдери су ставили велика ограничења у погледу онога што можете да радите током бесплатног суђења. На пример, можда ћете бити закинути са дневним ограничењима података, ограничењем пропусности и само малим избором сервера. Ово последње је посебно корисно ако тестирате сервис да бисте видели да ли ради са сервисом закључаним у региону за који је потребан сервер на одговарајућој локацији.

Тачно је да неки ВПН провајдери и даље нуде бесплатна суђења у пуној услузи, али њих је све мање. С онима који се још увијек покрећу, морате бити обазриви, јер неки добављачи имају сјеновите разлоге за нудећи бесплатну пробну верзију без ограничења. Они ће вам пружити врхунску услугу током овог периода, а затим, кад будете плаћени, повући ће вам ресурсе, остављајући вам споро, непоуздано повезивање.

То можемо да потврдимо Звездани квалитет услуге ЕкпрессВПН не варира током или након њеног 30-дневног гарантног рока.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =

Adblock
detector