Екодус Коди аддон: Да ли треба инсталирати Екодус, да ли је то сигурно?

Размишљате о инсталирању популарног додатка Коди Екодус? Погледајмо шта је то и како функционише. Ми ћемо покрити неке проблеме са којима треба да будете свесни код Екодуса и понудићемо неколико сјајних алтернативних додатака који ће вам омогућити приступ сличном садржају.

коди екодус аддон

Додатак Екодус Коди изузетно је популаран, мада и помало сумњив извор за оне који желе да емитују филмове и ТВ емисије по захтеву. Екодус има велику библиотеку садржаја која и даље уводи нове кориснике. Ипак је додатак Екодус Коди на сигурној и легитимној опцији за стриминг?

Екодус је постао познат као додатак усмерен посебно на пружање „бесплатног“ садржаја Коди корисницима. Истина, многи корисници који су први пут дошли у Коди долазе зато што чују за сав садржај који је доступан преко додатка Екодус Коди..

Међутим, Екодус је незванични додатак. То је оно што се сматра „трећом страном“, а од њега се не добија никаква званична подршка или препорука од развојног тима Коди. Иако се често препоручује као добро упаривање онима који користе Коди на телевизији Амазон Фире ТВ, не задржава службену подршку од првокласних извора. Прочитајте да бисте сазнали да ли би требало да користите и које су алтернативе.

Цомпаритецх не одобрава или не подстиче било какво кршење ограничења ауторских права, укључујући илегални стриминг кроз Коди. Коди се може користити у многе одличне, легалне сврхе стриминга на мрежи. Обратите пажњу на закон, жртве и ризике од пиратерије пре преузимања или стримовања материјала заштићеног ауторским правима без дозволе.

Како користити Коди сигурно и приватно

Без обзира на званичну или незваничну природу додатака које користите, Коди поседује јединствене бриге о приватности и сигурности. Егзодус је у прошлости користио у гадне сврхе од стране свог сопственог ствараоца, акције која га је, након што је ухваћена, приморала да се повуче из развоја Коди додатка.

Када користите додатке за Коди, преузимате неке ризике. Додаци се могу отети и користити за шпијунирање корисника путем напада човека у средини. Због начина на који додаци делују, све док неко инсталира прави код у додатку, може да шпијунира вашу активност, украде ваше приватне податке и потенцијално добије приступ вашем систему. Нажалост, сада можда знате да се то догађа.

Уз то, даваоци интернетских услуга све више умањују стреаминг података. Коди стреаминг није изузетан. Када ваш давалац интернетских услуга може видјети ваш промет података, може блокирати или угушити стреаминг вашег видеа.

ВПН-ови маскирају ваш идентитет и садржај вашег интернетског промета, чинећи вашу активност прегледавања невидљивом за радознале очи. ВПН-ови могу вас заштитити од злонамјерних напада попут напада човека у средини. Употребом једног осигураћете да не наилазите на проблеме са неодобреним ИСП-ом (Интернет Сервице Провидер) или нећете излагати своје податке никоме.

Када су у питању ВПН-ови и Коди, ово је стварно једно подручје у којем треба избјегавати бесплатне производе. Потражите квалитетну плаћену услугу која неће ризиковати да угрози вашу сигурност и приватност и довољно је брза да непрекидно струји. Препоручујемо ИПВанисх: одговара овим критеријумима, веома је популаран у Коди заједници и ради са свим Коди додацима.

Понуда читача: Овде можете уштедјети 60% на годишњем плану ИПВанисх.

Или покушајте неку од препорука са наше листе најбољих ВПН-ова за Коди.

Поред сигурносних ризика, ВПН вам може чак омогућити приступ географски закључаном садржају. Даваоци садржаја све више закључавају садржај у различитим државама и нуде га само најбољем понуђачу. Можете законски заобићи многе блокове садржаја коришћењем ВПН-а попут ИПВанисх-а, омогућавајући вам приступ серверима у земљи у којој тај садржај борави и омогућава вам правичан приступ приступу.

Шта је Екодус Коди Аддон?

Екодус
Многи Екодус сматрају најбољим доступним ТВ и филмским стреамингом на захтјев. Међутим, недавно је одустала подршка за Екодус, па програмери више не подржавају овај додатак. Тај недостатак подршке значи да свако преузимање Екодус софтвера може да представља значајне сигурносне ризике, с обзиром да преузимање може доћи из извора који не мари за вашу приватност или заштиту података..

Иако је тачно да Екодус заправо не садржи садржај који ћете тамо наћи, он пружа приступ садржају који је првенствено пиратски и нуди се без законских ауторских права. Постоји неколико легалних видео стримова који су доступни преко Екодуса. На пример, можете пронаћи филм о Абботу и Цостеллоу из 1949. године, Афрички крикови, лако доступни путем Егзодуса.

Ипак, велика већина видео и ТВ токова доступних путем Екодуса су пиратска. Док можете да филтрирате одређене веб локације које пружају садржај у програму Екодус, све веб локације наведене су да додатак брише садржај из посла са пиратским садржајем.

Због великог ослањања на пиратску стриминг, не препоручујемо Екодус за Коди кориснике који желе да емитују садржај. 

Као алтернативу, охрабрујемо кориснике да провере доле наведене опције.

Најбоље алтернативе за егзодус

УСТВНов

коди_уствнов_инсталл
УСТВ Нов је одлична опција за оне који желе додати мало ТВ-а уживо у своје стреаминг на захтев. Иако се УСТВНов првенствено фокусира на опције ТВ уживо, и корисници могу овде пронаћи садржај на захтев.

Тренутно је УСТВ Нов потпуно легална опција. Корисници могу добити приступ неколико бесплатних канала уживо из САД-а (укључујући НБЦ, ЦБС и ФОКС). Са 19 УСД месечне претплате, то се проширује на преко 25 канала и могућност укључивања ДВР услуге. Можете снимати своје омиљене емисије кабловских канала и гледати их касније, правећи сопствене опције видео на захтев.

Да бисте сазнали више, кликните овде да бисте приступили нашем дужем водичу на УСТВНов.

ББЦ иПлаиер

ББЦ иплаиер
Садржај на захтјев је окосница за оно што Екодус чини популарном платформом. Уместо да се окрену Екодусу, корисници у Великој Британији могу наћи значајну вредност у кориштењу ББЦ иПлаиера. Додатак иПлаиер пружа неке од најквалитетнијих видео токова било ког додатка који је доступан на Коди-ју. Будући да се греже директно са веб странице ББЦ иПлаиер, услуга је легална за употребу ако имате важећу ТВ лиценцу.

Једноставно можете пронаћи додатак ББЦ иПлаиер доступан преко Званично складиште додатака Коди одласком на Аддонс > Симбол пакета (горњи леви) > Инсталирајте из спремишта. Одатле можете лако преузети и користити овај додатак за проналазак одличног садржаја.

Тренутно путујете? То није проблем. ББЦ иПлаиеру и даље можете приступити помоћу ВПН-а. Бићете упитани да ли имате ТВ лиценцу када покушавате да приступите садржају на исти начин као да сте пријављени путем званичне веб локације.

ЈуТјуб

ЈуТјуб
Бесплатан садржај на ИоуТубе-у тешко је занемарити. Са стотинама хиљада видео снимака на располагању, вероватно ћете се изгубити у потрази за сјајним видео записима, али увек ћете потражити висококвалитетни материјал ако знате где да тражите. То укључује многе сјајне ТВ емисије и филмове које можда тражите кроз Екодус.

ИоуТубе омогућава корисницима чак и куповину популарних филмова и ТВ емисија по ниској цени. Једном када повежете свој рачун са Коди-ом, лако можете приступити купљеним филмовима преко медија плејера. Једна од предности коришћења ИоуТубеа преко Коди-ја? Нема огласа! То само по себи чини Коди јединственом платформом за све који желе сјајне садржаје без досадног чекања створеног рекламама. Посебно за ИоуТубе, где су огласи толико чести, коришћење бесплатног Коди медиа плаиера са ИоуТубе-ом готово је једна утакмица направљена на небу.

Екодус Коди аддон: преглед и бриге о приватности

Егзодус је веома популаран додатак, који привлачност "бесплатних" филмова чини мало тешко занемарити. Важно је, међутим, разумети бриге о безбедности које постоје код Екодуса како би корисници Коди-ја боље разумели зашто не препоручујемо овај додатак.

Егзодус одржава одређене ризике, посебно сада када га не подржавају ниједан програмер. Како је речено, неки законски садржаји постоје у програму Екодус. Филмови у јавној домени могу се лако пронаћи преко функције претраживања у програму Екодус. Оне се могу играти легално, због чињенице да су легално доступне и могу се преносити са било којег извора.

Опције у јавној домени су мало, али далеко су између. Од хиљаде филмова и ТВ емисија доступних путем Екодуса, велика већина су пиратска. То значи да можда неће бити легално да струјиш садржај путем Екодуса. Чак и ако мислите да ће филм можда бити легално доступан, то може бити тешко постићи само кроз Екодус.

Провајдери могу бити искључени на услузи Екодус. Међутим, установили смо да ниједан од наведених пружатеља услуга није искључиво легална веб локација за стриминг. Међу стотинама страница за стриминг са којих Екодус снима локације да би пронашао садржај, свака наведена листа је сумњиве природе.

егзодус коди аддон

Позната пиратеријска места за стримирање су јасно препознатљива и лако се претачу кроз Екодус

Мимо овог питања налази се и чињеница да је Егзодус врло несигуран. Посебно због своје локације у мање угледним спремиштима и чињенице да нема подршку, Екодус је главна мета отмичара. Користио га је као ДДоС ботнет прије. С обзиром на његову популарност, он такође може бити мета онима који желе да краду податке нападима човека у средини или путем злонамјерног софтвера убаченог у датотеку за преузимање.

Корисницима топло препоручујемо да избегавају Екодус, држе се примарних, легалних опција и користе ВПН приликом разматрања било којег и додатног преузимања и стриминга.

Коди в17.3 „Криптон“ је последња стабилна верзија Коди-ја доступна за преузимање

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − = 81

Adblock
detector