Želite uživo AMC uživo? Pročitajte naš AMC Kodi Addon Vodič

AMC je američki televizijski kanal u vlasništvu AMC Mreža. Emitira kombinaciju filmova i nekoliko originalnih TV emisija. Ako ste ljubitelj AMC-a, možete strujati AMC na Kodi pomoću nekoliko različitih dodataka.

Ako ste korisnik Kodi ili čak ako nikad niste čuli za Kodi, a želite živjeti stream AMC, onda je ovaj udžbenik za vas.

Ispod smo naveli potpuno legalne opcije dodataka. Iako postoje neki dodaci izvan ovoga, naglasili smo sve legalne opcije strujanja dostupne putem Kodi-ja. Ne preporučujemo korisnicima da se okreću piratskim streamovima za AMC ili bilo koji drugi streaming sadržaj. Umjesto toga, potražite legalne opcije struje.

Međutim, pružili smo kratki popis neslužbenih dodataka trećih strana koji se obično koriste za pristup AMC streamovima. Objasnili smo im što su ti dodaci, kako djeluju i zašto vjerujemo da ih treba izbjegavati.

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodija. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva.

Što je Kodi?

kodi_comparitech

Kodi je besplatna aplikacija otvorenog koda za medijske uređaje koju je razvila XBMC Foundation. Dostupan je za širok raspon uređaja kao što su Windows i Mac računala, Android uređaji, jailbroken iOS uređaji, Raspberry Pis i još mnogo toga. Kodi možete povoljno upravljati daljinskim upravljačem ili gamepadom za strujanje audio i video zapisa iz različitih izvora.

Vidi također: Naš vodič za Kodi filmove.

Koristite VPN s Kodi-jem

VPN-ovi kriptiraju vaš internetski promet i preusmjeravaju ga putem poslužitelja na lokaciju po vašem izboru, skrivajući vašu lokaciju i identitet. Vaš davatelj internetskih usluga može postaviti ograničenja podataka o vašim mrežnim navikama strujanja putem IPTV usluga, poput USTVNow i PlayStation Vue. Imajući to u vidu, oni će možda pokušati ugroziti vašu vezu kada koristite uslugu kao što je Kodi ili pokušati u potpunosti onemogućiti vaš pristup takvoj usluzi ili poslati prijeteća pravna pisma.

Da biste to izbjegli, preporučuje se povezivanje s VPN-om kada koristite Kodi. Imajte na umu da VPN-ovi također omogućuju pristup geo-ograničenom sadržaju i štite internetsku privatnost.

Za strujanje je potrebna velika širina pojasa. Prenos uživo, posebno, ne komprimira videozapise toliko i zahtijeva više propusne širine za preuzimanje. Pouzdan, brz i siguran VPN davatelj od presudne je važnosti. Preporučujemo IPVanish, koji je popularan izbor u Kodi zajednici i koji pruža potrebnu čvrstu vezu, bogat kapacitet i visoku razinu zaštite privatnosti..

Odredišna stranica IpVanish Kodi

Uz to, čak i službeni dodaci Kodi mogu predstavljati znatne sigurnosne rizike. Iako su obično sigurni, dodaci se mogu oteti kroz skladište. Otmični dodaci mogu se upotrijebiti za isporuku napada čovjeka na sredini na vašem računalu, omogućavajući hakeru da pregleda vaše web aktivnosti, pa čak i ima potencijal da taj haker omogući pristup vašem računalnom sustavu. To je manje briga službenih dodataka, ali glavna je briga za dodatke dodataka trećih strana.

VPN će vam pomoći u sprječavanju špijuniranja vaše aktivnosti, zaobići napade čovjekove sredine koji prijete vašim podacima.

Možemo potvrditi da IPVanish radi sa svim Kodi Addonsima koje smo testirali. Ako želite isprobati drugog davatelja usluga, pogledajte naš popis preporučenih Kodi VPN usluga.

OBAVIJEST: Naši čitatelji mogu uštedjeti 60% na godišnjem IPVanish planu ovdje.

Kodi v17.3 „Krypton“ je najnovija stabilna inačica Kodija dostupna za preuzimanje

Kako živjeti stream AMC na Kodi

USTVNow Plus

Ako ste američki emigrant ili dio američke vojske u inozemstvu, dostupan je širok spektar američkih kanala uživo koji možete gledati na računalu, mobilnom uređaju ili televiziji s USTVNow i produženjem USTVNow Plus dodatak. USTVNow Plus u osnovi omogućuje pristup vašem USTVnow pretplata u Kodi.

Prije upotrebe USTVNow Plus, morat ćete se najprije prijaviti za račun ovdje. Imajte na umu da ćete se morati prijaviti na račun putem adrese e-pošte ili se u protivnom nećete moći prijaviti na račun USTVNow Plus dodatak. Ne prijavite se za račun putem svojih podataka o društvenim medijima.

kodi_AMC_live_stream_ustvnow_email

Morate se pretplatiti na barem Svi kanali planirajte 19 USD (14,84 GBP) kako biste mogli gledati AMC, međutim. Od vas će se također tražiti da potvrdite da ste američki državljanin tijekom postupka registracije.

USTV Now tvrdi da je u potpunosti legalna usluga za američke državljane koji žive izvan Sjedinjenih Država. Iako je njegova upotreba iz SAD-a ograničena, neki su korisnici primijetili da USTV Now ne provjerava lokaciju koju unesete prilikom prijave i da se protokolima i dalje može pristupiti iz Sjedinjenih Država ako se povežete na VPN poslužitelj izvan zemlje..

kodi_AMC_live_stream_ustvnow_subscription

USTVNow Plus se nalazi u Kodilu (Kodisreal) skladište.

Da biste pristupili ovom dodatku, prvo morate dodati Kodil spremište za vaše izvore. Skladište Kodil možete dodati tako da preuzmete zip datoteku izravno sa sljedećeg mjesta: http: //kdil.co/repo

Kliknite na zip datoteku koja se nalazi na web mjestu. Zatim otvorite Kodi i napravite sljedeće:

 • Kreni prema Add-ons > Simbol paketa (gore lijevo) > Instalirajte sa zip-a  
 • Pronađite svoju zip datoteku s lokacije za preuzimanje računala
 • Kliknite na nju da instalirate Kodisreal Repozitorij

Da biste instalirali USTVNow Plus iz Kodil Repo, napravite sljedeće:

 • Iz Add-ons > Simbol paketa, Odaberi Instalacija iz skladišta
 • Pronađite Kodisreal spremište i kliknite na njega
 • Odaberi Video dodaci
 • Pronaći USTVNow Plus i kliknite da ga instalirate
 • Sada možete pristupiti ovom dodatku s addons odjeljak

Druge opcije

Tražite dodatnu opciju? S obzirom na isprobavanje PlayStation Vuea.

PlayStation Vue

playstation vue

PlayStation Vue je TV opcija rezača kabela koju PlayStation nudi kupcima. Međutim, zapravo ne trebate imati PlayStation da biste ga koristili. Nakon kupnje pretplate na uslugu (i doduše skupih cijena s 39,99 USD za najnižu cijenu cijene), možete preuzeti i instalirati Kodi aplikaciju koja vam omogućava povezivanje s vašim PlayStation Vue računom.

Da biste na Kodi instalirali PlayStation Vue, napravite sljedeće:

 • Iz Add-ons > Simbol paketa, Odaberi Instalacija iz skladišta
 • Pronađite službeno skladište dodataka Kodi i kliknite ga
 • Odaberi Video dodaci
 • Pronaći PSVue i kliknite da ga instalirate
 • Sada možete pristupiti ovom dodatku s Add-ons odjeljak

Imajte na umu da ćete to morati desni klik na dodatku prije nego što ga otvorite da biste dodali svoje korisničko ime i lozinku. Ako to ne učinite prvi, nećete moći pristupiti streamovima.

Neslužbeni dodaci za strujanje AMC-a na Kodi

Unatoč svojoj popularnosti, većina dodataka trećih strana koji nude AMC streamove to čine neslužbenim metodama. Ti se streamovi obično emitiraju bez emitiranja bez odobrenja vlasnika autorskih prava, čineći ih piratskim i u većini slučajeva nezakonitim emitiranjem. Sljedeći dodaci za Kodi poznati su po tome da nude piratske protoke kroz Kodi.

savez

savez
Što je? Covenant je široko korišteni dodatak Kodi koji je nastao kao zamjena za Exodus Kodi dodatak. Covenant briše web za web stranice koje nude streaming sadržaj, a zatim prikazuje taj sadržaj u Kodi-ju. Mnogi se korisnici obraćaju Sporazumu jer popisuje veliki broj mjesta za strujanje i automatizira postupak pronalaženja i strujanja putem njih.

Zašto biste ga trebali izbjegavati?  Za početak ovdje nećete moći pristupiti streamovima. Uz to, dobivat ćete samo piratske streamove koje web stranice popisa sporazuma nemaju pravo na ponovno emitiranje ili strujanje.. Ne preporučujemo da se Kodi korisnici pretvaraju u Covenant za AMC tokove.

odlazak

odlazak
Što je? Izlazak je prethodio Savezu i djeluje potpuno isto. Povlači se s streamova s ​​web mjesta i prikazuje taj sadržaj u Kodi-ju. U Exodusu postoje određene pravne mogućnosti, poput filmova iz javnog domena, poput najranije verzije Little Shop of Horrors. Međutim, tih je opcija malo i daleko između.

Zašto biste ga trebali izbjegavati? Nekada je Exodus bio najpopularniji streaming dodatak Kodi. Iako još uvijek radi i još uvijek je popularan, više se ne podržava, što ga čini ne samo lošom opcijom za strujanje sadržaja, već i jedinstveno opasnom. Exodus se u prošlosti koristio za otmice sustava i koristio se kao DDoS botnet. Ne preporučujemo korisnicima da se okreću Exodusu za streaming AMC, jer pruža samo piratske protoke i možda nije najsigurnija opcija za dodavanje.

Ustajanje plime

snimak zaslona u usponu
Što je? Rising Tides nedavni je Kodijev dodatak koji je stekao određenu pozornost. Ovaj dodatak povlači se u streamovima uživo za različite mreže. S obzirom da ne održava aktivna prava na emitiranje, ovi streamovi su piratski.

Zašto biste ga trebali izbjegavati? Ne preporučujemo ustajanje plima zbog nedostatka prava na emitiranje na AMC tokovima. Iako ovdje može postojati neki legitimni sadržaj za neke međunarodne kanale, ovdje se velika većina mogućnosti fokusira na ilegalno pribavljene emisije.

Savjet stručnjaka za prijenos uživo

Imajte na umu da nema garancije za stabilnost prijenosa uživo koji se nalaze u gornjim dodacima. Možda se lijepe, puno ubacuju ili jednostavno ne rade. Neki potoci mogu prestati postojati i nakon nekog vremena. To znači da će korisnici obično morati poduzeti neku inicijativu da pronađu radne streamove koji prikazuju njihove omiljene kanale.

Uz napomenu da navedeni dodaci uglavnom ne rade previše na pronalaženju vašeg omiljenog sadržaja.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − = 33

Adblock
detector