Exodus Kodi addon: Treba li instalirati Exodus, je li to sigurno?

Razmišljate o instaliranju popularnog dodavanja Kodi Exodusa? Pogledajmo što je to i kako djeluje. Obuhvatit ćemo neke probleme s kojima biste trebali biti svjesni Exodusa i ponudit ćemo neke izvrsne alternativne dodatke koji će vam omogućiti pristup sličnom sadržaju.

kodi egzodus addon

Dodatak Exodus Kodi izuzetno je popularan, iako pomalo sumnjiv izvor za one koji žele prenositi filmove i TV emisije na zahtjev. Exodus ima veliku knjižnicu sadržaja koja i dalje uvodi nove korisnike. Ipak je dodatak Exodus Kodi sigurna i legitimna opcija za strujanje?

Exodus je postao poznat kao dodatak usmjeren posebno na pružanje "besplatnog" sadržaja Kodi korisnicima. Istina, mnogi korisnici koji su prvi put došli u Kodi dolaze zato što čuju za sav sadržaj koji je dostupan preko dodatka Exodus Kodi..

Međutim, Exodus je neslužbeni dodatak. To je ono što se smatra "trećom stranom", a ne dobiva nikakvu službenu podršku ili preporuku od razvojnog tima Kodi. Iako se često preporučuje kao dobro uparivanje onima koji koriste Kodi na Amazon Fire TV, ne zadržava službenu podršku iz izvora prvog proizvođača. Čitajte dalje da biste saznali trebate li koristiti i koje su alternative.

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodi-ja. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva.

Kako koristiti Kodi sigurno i privatno

Bez obzira na službenu ili neslužbenu prirodu dodataka koje koristite, Kodi ima jedinstvene brige o privatnosti i sigurnosti. Osobito je Exodus u gadne svrhe koristio u kreativne svrhe, a to je akcija koja ga je, nakon što je uhvatila, prisilila da se povuče iz razvoja Kodijevog dodatka.

Kada koristite dodatke Kodi, riskirate. Dodaci se mogu oteti i koristiti za špijuniranje korisnika putem napada čovjekom u sredini. Zbog načina na koji dodaci rade, sve dok netko instalira pravi kôd u dodatku, može špijunirati vašu aktivnost, ukrasti vaše privatne podatke i potencijalno dobiti pristup vašem sustavu. Nažalost, sada možda znate da se to događa.

Uz to, davatelji internetskih usluga sve više umanjuju streaming podataka. Kodi streaming nije izuzetan. Kad vaš davatelj internetskih usluga može vidjeti vaš podatkovni promet, može blokirati ili zaustaviti vašu streaming videozapisa.

VPN-ovi maskiraju vaš identitet i sadržaj vašeg internetskog prometa, čineći vašu aktivnost pregledavanja nevidljivom za znatiželjne oči. VPN-ovi mogu vas zaštititi od zlonamjernih napada poput napada čovjeka u sredini. Upotrebom one osigurati ćete da ne nailazite na probleme s neodobrenim davateljem internetskih usluga (Internet Provider) ili nećete izlagati svoje podatke gotovo bilo kome.

Kada su u pitanju VPN-ovi i Kodi, ovo je stvarno jedno područje u kojem treba izbjegavati besplatne proizvode. Potražite kvalitetnu plaćenu uslugu koja neće riskirati vašu sigurnost i privatnost i dovoljno je brza da neprekidno struji. Preporučujemo IPVanish: odgovara ovim kriterijima, vrlo je popularan u Kodi zajednici i radi sa svim Kodi dodacima.

Ponuda čitatelja: Ovdje možete uštedjeti 60% na godišnjem planu IPVanish.

Ili pokušajte neku od preporuka s našeg popisa najboljih VPN-a za Kodi.

Osim sigurnosnih rizika, VPN vam može čak omogućiti pristup geografski zaključanom sadržaju. Davatelji sadržaja sve više zaključavaju sadržaj u različitim zemljama i nude ga samo najboljem ponuditelju. Možete zakonski zaobići mnoge blokove sadržaja upotrebom VPN-a poput IPVanish-a, omogućavajući vam pristup poslužiteljima u zemlji u kojoj taj sadržaj prebiva i omogućava vam pravičan pristup.

Što je Exodus Kodi Addon?

odlazak
Mnogi Exodus smatraju najboljim dostupnim TV i filmskim streamingom na zahtjev. Međutim, nedavno je odustala podrška za Exodus, pa razvojni programeri više ne podržavaju izravno ovaj dodatak. Taj nedostatak podrške znači da svako preuzimanje programa Exodus može predstavljati značajne sigurnosne rizike, s obzirom na to da preuzimanje može doći iz izvora koji ne zanima vašu privatnost ili zaštitu podataka..

Iako je istina da Exodus zapravo ne sadrži sadržaj koji ćete tamo pronaći, on pruža pristup sadržaju koji je prvenstveno piratski i nudi se bez zakonskih autorskih prava. Preko Exodusa dostupni su neki legalni video potoci. Na primjer, možete pronaći film o Abbotu i Costellu iz 1949. godine, Afrički krikovi, lako dostupni putem Egzodusa.

Unatoč tome, velika većina video i TV tokova dostupnih putem Exodusa su piratska. Iako možete filtrirati određene web stranice koje nude sadržaj u programu Exodus, sve web stranice navedene su da dodatak briše sadržaj iz posla s piratstvom sadržaja.

Zbog velike ovisnosti o piratskom streamingu, ne preporučujemo Exodus za Kodi korisnike koji žele usmjeravati sadržaj. 

Kao alternativa, potičemo korisnike da provjere opcije navedene u nastavku.

Najbolje alternative egzodusu

USTVNow

kodi_ustvnow_install
USTV Now odlična je opcija za one koji žele dodati malo televizije uživo u svoje streaming na zahtjev. Iako se USTVNow prvenstveno fokusira na mogućnosti TV uživo, korisnici mogu i ovdje pronaći sadržaje na zahtjev.

Trenutno je USTV Now potpuno legalna opcija. Korisnici mogu dobiti nekoliko besplatnih kanala uživo iz SAD-a (uključujući NBC, CBS i FOX). S 19 dolara mjesečne pretplate, to se proširuje na preko 25 kanala i mogućnost uključivanja DVR usluge. Možete snimati svoje omiljene emisije kabelskih kanala i gledati ih kasnije, izrađujući vlastite opcije videozapisa na zahtjev.

Da biste saznali više, kliknite ovdje kako biste pristupili našem duljem vodiču na USTVNow.

BBC iPlayer

BBC iplayer
Sadržaj na zahtjev okosnica je onoga što Exodus čini popularnom platformom. Umjesto da se okrenu Exodusu, korisnici u Velikoj Britaniji mogu naći značajnu vrijednost u korištenju BBC iPlayera. Dodatak iPlayer pruža neke od najkvalitetnijih videopotoka bilo kojeg dodatka koji je dostupan na Kodi. Budući da se struga izravno s web stranice BBC iPlayer, usluga je zakonita za upotrebu sve dok imate valjanu TV licencu.

Jednostavno možete pronaći dodatak BBC iPlayer dostupan preko Službeni spremnik dodataka Kodi odlaskom u addons > Simbol paketa (gore lijevo) > Instalacija iz skladišta. Od tamo možete jednostavno preuzeti i koristiti ovaj dodatak za pronalaženje sjajnog sadržaja.

Trenutno putujete? To nije problem BBC iPlayeru i dalje možete pristupiti putem VPN-a. Bit ćete upitani imate li TV licencu kada pokušavate pristupiti sadržaju na isti način kao da ste prijavljeni putem službene web stranice.

YouTube

youtube
Besplatan sadržaj na YouTubeu teško je zanemariti. Sa stotinama tisuća videozapisa na raspolaganju, vjerojatno ćete se izgubiti u potrazi za izvrsnim videozapisima, ali uvijek ćete pronaći visokokvalitetni materijal ako znate gdje potražiti. To uključuje mnoge sjajne TV emisije i filmove koje biste mogli tražiti kroz Exodus.

YouTube korisnicima omogućuje kupnju popularnih filmova i TV emisija za nisku cijenu. Jednom kada povežete svoj račun s Kodi-om, lako možete pristupiti kupljenim filmovima preko medija playera. Jedna od prednosti upotrebe YouTubea putem Kodi-ja? Bez reklama! To samo po sebi čini Kodi jedinstvenom platformom za sve one koji žele sjajan sadržaj bez dosadnog čekanja stvorenog reklamama. Osobito za YouTube, gdje su oglasi toliko česti, upotreba besplatnog Kodi media playera s YouTubeom gotovo je jedna stvar napravljena na nebu.

Exodus Kodi addon: pregled i brige o privatnosti

Exodus je vrlo popularan dodatak zbog čega je privlačnost "besplatnih" filmova malo teško zanemariti. Važno je razumjeti sigurnosna pitanja koja postoje s Exodusom, kako bi korisnici Kodi-ja mogli bolje razumjeti zašto ne preporučujemo ovaj dodatak.

Egzodus zadržava određene rizike, posebno sada kada ga ne podržavaju nijedan programer. Kako je rečeno, u pravcu Exodusa postoje neki pravni sadržaji. Filmovi u javnoj domeni lako se mogu pronaći u pretraživačkoj funkciji Exodusa. Ove se igre mogu igrati legalno, zbog činjenice da su legalno dostupne i mogu se strujati iz bilo kojeg izvora.

Opcije u javnoj domeni malo je, ali daleko su između. Od tisuće filmova i TV emisija dostupnih putem Exodusa, velika većina su piratska. To znači da možda neće biti legalno da struji sadržaj putem Exodusa. Čak i ako mislite da je film možda legalno dostupan, to može biti teško postići samo kroz Exodus.

Davatelji se mogu isključiti na usluzi Exodus. Međutim, otkrili smo da nijedan od navedenih pružatelja usluga nije isključivo legalno web mjesto za streaming. Među stotinama web stranica za strujanje koje Exodus bilježi kako bi pronašao sadržaj, svaka navedena web lokacija sumnjive je prirode.

egzodus kodi addon

Poznata piratska mjesta za strujanje jasno su prepoznatljiva i lako ih se struji putem Exodusa

Iza ovog problema stoji i činjenica da je egzodus vrlo nesiguran. Osobito zbog svog položaja u manje uglednim spremištima i činjenice da nema podršku, Exodus je glavna meta otmičara. Prije toga koristio ga je kao DDoS botnet. S obzirom na njegovu popularnost, on može biti i meta onima koji žele ukrasti podatke putem napada hack-in-sredine ili putem zlonamjernog softvera umetnutog u datoteku za preuzimanje.

Korisnicima toplo preporučujemo da izbjegavaju Exodus, drže se osnovnih, legalnih opcija i koriste VPN prilikom razmatranja bilo kojeg dodatnog preuzimanja i streaminga.

Kodi v17.3 „Krypton“ je najnovija stabilna inačica Kodija dostupna za preuzimanje

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

Adblock
detector