ФростВире не ради? Испробајте ових 10 ФростВире алтернатива

фроствире алтернативе фроствире

ФростВире је вилица за клијента ЛимеВире-а омиљена, го-то опција за преузимање БитТоррент-а. Програмер софтвера изгубио је битку са Гооглеом након што је ДМЦА захтев добављача садржаја изазвао уклањање Андроид апликације са услуге из Гоогле Плаи продавнице. Пошто је велика већина корисника ФростВире-а користила апликацију Плаи Сторе, губитак је резултирао одлуком програмера да повуку Фроствире заувек.

У одређеном тренутку, међутим, услуга се тихо вратила на мрежи након што је изазвала мало страха и тјескобе међу својим највећим фановима. За сада још увек можете да преузмете и користите софтвер ФростВире за преузимање и стриминг музике. Међутим, ако ФростВире поново оде ван мреже, постоје алтернативе.

Најбоље ФростВире алтернативе

Најбоље ФростВире алтернативе укључују:

 1. БитТоррент
 2. Флуд
 3. уТоррент
 4. Вузе
 5. аТоррент
 6. ТоррДроид
 7. ВеТоррент
 8. Торрент Довнлоадер
 9. зетаТоррент
 10. ЦатТоррент

ФростВире је првенствено популаран као Андроид апликација преко Гоогле Плаи Сторе-а, а све горе наведене опције имају апликацију Гоогле Плаи Сторе тренутно доступну као минималне критеријуме. Уз то, све ове опције имају добре оцене (4,0 звезде или више) и најмање 500 000 преузимања. Испод ћете пронаћи неке додатне информације о свакој од ових алтернатива ФростВире-у.

Такође видети: Је ли бујица легална?

Упозорење: Увек користите ВПН са торрент апликацијама

Без обзира зашто се одлучите за бујицу, важно је заштитити своју приватност и сигурност на мрежи када користите торрент апликацију. Не само да ИСП може да види сав садржај који преузмете путем торента, свако ко дели П2П мрежу може прикупљати податке о вама, као што су ваша ИП адреса, датотеке које ви користите, као и потенцијално ваша локација и личне информације.

Најбољи начин да заштитите свој идентитет током бујице је коришћење ВПН-а. Усмеравањем ваше везе кроз приватни тунел и додељивањем вам нове ИП адресе, ВПН омогућава да нико не дели ВПН мрежу или ваш ИСП не види било коју од ваших активности. Поред тога, како ИСП-ови често блокирају или значајно успоравају торрент-промет, ВПН ће вам помоћи да брзе торренте постану.

Од опција које смо тестирали за преузимање торрента, ЕкпрессВПН нуди најбоље искуство. Не само да су сервери брзи и поуздани, већ ЕкпрессВПН такође има строге смернице о непостојању дневника дизајниране да осигурају да ваш идентитет буде безбедан од свих.

Бујица ЕкпрессВПН

ЕКСКЛУЗИВНИ УГОВОР: Осигурајте овде бесплатно 3 месеца уз годишњи план ЕкпрессВПН, укључујући 30-дневну гаранцију поврата новца, без ризика, без питања.

Преглед: 10 најбољих ФростВире алтернатива доступних на Андроиду

Корисници ФростВире-а могу да пронађу сваког од ових алтернативних БитТоррент клијената у Гоогле Плаи продавници. Многе од ових опција су такође доступне у Виндовс-у и могу бити доступне на другим оперативним системима, укључујући Линук, Мац и иОС. (На основу онога што смо тестирали, ВПН попут ЕкпрессВПН-а ће заштитити ваше преузимања преко свих њих, али и неке друге опције, попут ЦиберГхост или НордВПН такође може да обезбеди заштиту, брзине и неколико јединствених функција за П2П.)

Повезан: Најбоље Гроовесхарк и ЛимеВире алтернативе у 2018. години

БитТоррент

 • Доступне платформе: Виндовс, Мац, Андроид
 • Оцена верзије за Андроид: 4.5
 • Последње ажурирање верзије Андроид-а: 4. септембра 2018. (у ово време писања)
 • Бесплатно или плаћено на Андроиду: Бесплатна, подржана верзија са опцијом 2,99 долара без огласа

С обзиром на то да су ФростВире и већина његових алтернатива сви БитТоррент клијенти, не треба чудити да је сопствени клијент БитТоррент одржива опција за торрент кориснике. БитТоррент има клијента за Виндовс, Мац и Андроид и високо је оцењен међу тренутним корисницима. Већина људи који користе Андроид верзију обраћају јој се ради препознавања имена као и укупне једноставности апликације.

Сазнајте више на БитТоррент веб локацији.

Флуд

 • Доступне платформе: Андроид
 • Оцена верзије за Андроид: 4.6
 • Последње ажурирање верзије Андроид-а: 2. септембра 2017. (у ово време писања)
 • Бесплатно или плаћено на Андроиду: Бесплатна, подржана верзија

Можда је једина лоша ствар у вези са Флудом та што он није ажуриран више од годину дана, од овог писања. Ипак, то је још увек веома популарно и изузетно богато карактеристикама. Постоји верзија која подржава подршку огласа која пружа подршку за мноштво различитих торентних употреба, укључујући µТП, ПеКс и подршку магнетне везе. Апликација такође има подршку за НАТ-ПМП, ДХТ и УПнП. Флуд нема званичну веб локацију, а ни њега нећете наћи ни на почетној страници програмера. Међутим, постоји засебна веб локација за помоћ у преводу заједнице.

μТоррент

 • Доступне платформе: Виндовс, Мац, Линук, Андроид
 • Оцена верзије за Андроид: 4.5
 • Последње ажурирање верзије Андроид-а: 4. септембра 2018. (у ово време писања)
 • Бесплатно или плаћено на Андроиду: Бесплатна, подржана верзија са опцијом 3,99 долара без огласа

μТоррент је у власништву БитТоррент-а, тако да не би требало бити изненађење да су ствари нешто слично између ове апликације и другог клијента БитТоррент-а. Ипак, μТоррент је сопствена ствар и можда постоје разлике које ћете можда желети истражити. Кључне разлике између њих су, заправо, то што се μТоррент редовно одржава и ажурира, као и чињеница да постоји Линук верзија која не постоји за БитТоррент. БитТоррент је у прошлости лукаво убацио Битцоин рударе за новчиће у свој софтвер µТоррент, али у тренутном алату није познат рудар новца.

Прочитајте више на веб локацији μТоррент.

Вузе

 • Доступне платформе: Виндовс, Мац, Линук, Андроид
 • Оцена верзије за Андроид: 4.1
 • Последње ажурирање верзије Андроид-а: 4. марта 2016 (у ово време писања)
 • Бесплатно или плаћено на Андроиду: Бесплатна, подржана верзија са опцијом 3,99 долара без огласа

Вузе је већ неко време у употреби и њен знак жабе је у овом тренутку врло препознатљив. Тренутни корисници уживају у његовој једноставности коришћења и интерфејсу, док он има прилично стандардан скуп функција за торент кориснике. За разлику од неких опција, Вузе такође има могућност претраживања и откривања бујица, као и подешавања само за Ви-Фи која спречавају коришћење драгоцених преносних података за мобилне уређаје. Можда је највећи недостатак ове апликације то што, како пишемо, она није ажурирана током две године.

Прочитајте више на веб локацији Вузе.

аТоррент

 • Доступне платформе: Андроид
 • Оцена верзије за Андроид: 4.3
 • Последње ажурирање верзије Андроид-а: 1. новембра 2017. (у ово време писања)
 • Бесплатно или плаћено на Андроиду: Бесплатна, подржана верзија са опцијом за 1,99 УСД

аТоррент је једна од најчешће преузиманих опција на листи са преко 10 милиона преузимања на Андроиду. То је такође једина опција на листи која је искључива за Андроид, тако да не можете да користите ову апликацију на другим оперативним системима. АТоррент можете користити за већину мучних потреба. Апликација такође омогућава паралелно преузимање, преузимања само за Ви-Фи и подржава пола туцета протокола.

Програмер услуге је руски, али можете прочитати више на веб локацији аТоррент са преводом.

ТоррДроид

 • Доступне платформе: Андроид
 • Оцена верзије за Андроид: 4.7
 • Последње ажурирање верзије Андроид-а: 28. марта 2018. (у ово време писања)
 • Бесплатно или плаћено на Андроиду: Бесплатна, подржана верзија са опцијом за 1,99 УСД

ТоррДроид је управо онакав како звучи: торрент апликација посебно за Андроид. Као такве, нема других опција за коришћење ове апликације изван Андроида. Веома је омиљен због свог интерфејса, који је изузетно једноставан и једноставан за употребу. Апликација је дизајнирана да поједностави процес што је више могуће помоћу функције претраживања. Такође је дизајниран за отварање и .торрент и магнет веза, подржава истовремено преузимање и омогућава корисницима да репродукују видео записе пре него што преузимање преузме.

ВеТоррент

 • Доступне платформе: Андроид
 • Оцена верзије за Андроид: 4.6
 • Последње ажурирање верзије Андроид-а: 23. августа 2018. (у ово време писања)
 • Бесплатно или плаћено на Андроиду: Бесплатна, подржана верзија са опцијом 2,99 долара без огласа

ВеТоррент нуди програмер Тап.пм, који се чудно специјализовао за помоћ другим програмерима да уновче своје апликације уграђеним играма. Апликација ВеТоррент вероватно има једно од најатрактивнијих корисничког сучеља свих торрент апликација које ћете пронаћи. Изван тога је помало ограничено у односу на неке друге опције на листи, али лако подржава магнетне и .торрент датотеке. Највећа функција која му недостаје је функција претраживања или откривања за торенте, тако да ће корисници морати да своје торрент датотеке траже на другом месту за преузимање.

Торрент Довнлоадер

 • Доступне платформе: Андроид
 • Оцена верзије за Андроид: 4.0
 • Последње ажурирање верзије Андроид-а: 28. августа 2018
 • Бесплатно или плаћено на Андроиду: Бесплатна, подржана верзија

Торрент Довнлоадер је отприлике толико једноставан програм колико се добија. Интерфејс је изузетно безначајан, док су карактеристике такође исправне. Можете да контролишете све аспекте преузимања торрента, чак и до забране повезаности и прегледавања мрежних активности. Слично ВеТоррент-у и неколико других опција на листи, не постоји функција претраживања торентних или магнетних веза. Торрент Довнлоадер садржи опцију локалне претраге, али морат ћете пронаћи торрент везе на другом месту.

зетаТоррент

 • Доступне платформе: Андроид
 • Оцена верзије за Андроид: 4.5
 • Последње ажурирање верзије Андроид-а: 28. јула 2018
 • Бесплатно или плаћено на Андроиду: Бесплатна, подржана верзија са пробном верзијом 2,99 долара која има додатне функције

Једна од јединих опција са уграђеним веб прегледачем, зетаТоррент укључује неколико других јединствених функција. Не само да можете преузети .торрент и магнет везе, зетаТоррент такође укључује блокатор огласа. Про верзија такође укључује веб потврду, подршку за проки и ИП филтер. Апликација такође садржи РСС феед који ће вам помоћи да откријете нове бујице. Поред тога, зетаТоррент нуди функцију преноса датотека са вифи-јем која вам омогућава учитавање или преузимање датотека из веб прегледача на вашем рачунару.

ЦатТоррент

 • Доступне платформе: Андроид
 • Оцена верзије за Андроид: 4.2
 • Последње ажурирање верзије Андроид-а: 31. јануара 2018
 • Бесплатно или плаћено на Андроиду: Бесплатна, подржана верзија са верзијом од 1,99 долара без огласа

ЦатТоррент је помало скривени драгуљ у Гоогле Плаи продавници. Има само 100.000 преузимања, али је добро оцењен и има добар сет функција за преношење са торрента. Апликација је танка са само неколико изабраних функција за преузимање торрента. ЦатТоррент укључује уграђену опцију за претраживање торрента са неколико одабраних торент локација, подржава везе са магнетима и може да репродукује преузете видео снимке помоћу својих апликација. Апликација такође има функцију која вам омогућава бујицу само приликом пуњења телефона како бисте уштедјели енергију батерије.

Шта се догодило са ФростВире-ом?

27. септембра 2018. године ФростВире је ажурирао своју веб страницу како би изјавио да ће његов развојни тим затворити продавницу на пројекту. У посту на блогу објављеном на њиховом месту за ВордПресс, тим је објаснио да је главни разлог њихове одлуке тај што је Гоогле уклонио њихову апликацију из Гоогле Плаи продавнице.

„Од 18. септембра 2018. године Андроид апликација ФростВире је одузета са Гоогле Плаи-а због захтева за уклањање ДМЦА.“

Према ФростВире-у, захтев ДМЦА показао је материјал заштићен ауторским правима за који је подносилац жалбе пренет у апликацију ФростВире. ФростВире се супротставио Гооглеу да је то технички немогуће, јер апликација ФростВире не може угостити садржај. Међутим, Гоогле је остао одлучан у одбијању да врати ФростВире у Гоогле Плаи Сторе.

Одлука ФростВире-а да прекине развој била је због тога што се тим апликације ослања на апликацију Плаи Сторе. Према ФростВире-у, 80 процената његових корисника је сада на Андроиду, што моментално онемогућава да тим компанија настави разуман рад и развој без протока прихода путем Гоогле Плаи-а.

Тим је приметио да новији монополи централизованог складишта апликација које Гоогле и Аппле стварају онемогућавају даље рад ако је апликација уклоњена.

Тим је код апликације оставио доступним другим програмерима који желе да развију софтвер и наставе да га самостално развијају.

Међутим, од тада се ФростВире вратио на мрежу и чини се да је његова апликација враћена у Гоогле Плаи Сторе. Чини се да ФростВире није коментарисао свој повратак путем друштвених медија или блога своје веб локације, па је његово враћање можда дошло након што је разрадио проблеме са Гооглеом. Чини се да је услуга сада усредсређена на музику која се бесплатно пушта из музичких уметника, који су своју музику учинили доступном без икаквих трошкова.

ФростВире је вилица популарног алата ЛимеВире и био је доступан торрент корисницима више од једне деценије. Они који желе да преузму најновију верзију система ФростВире за системе Андроид, Виндовс, Мац, Убунту, Линук или Јава7 / Јава8 могу је пронаћи на веб локацији ФростВире.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + = 18

Adblock
detector