Greška proxy poslužitelja Netlocxa? Unlocator ne radi s Netflixom, pokušajte s ovom Alternativom

unlockator netflix blokiran
Potvrdili smo da pametni DNS proxy servis Unlocator ne radi s Netflixom od vremena tiska. Unlocator je najnoviji u Netflixovoj vatrenoj liniji DNS proxy usluga koji bi trebao biti protjeran. Korisnici nelokatora koji pokušavaju gledati Netflix umjesto toga dočekat će se s pogreškom proxyja.

Zabrana Unlocator Netflix-a ne mora nužno opisivati ​​kraj vremena za korisnike Netflixa koji žive u inozemstvu. Višestruki pametni DNS i VPN pružatelji usluga i dalje posluju, premda im toplo preporučujemo druge. Razlog je taj što su DNS poslužitelji na Netflixu vrlo lako blokirati, dok VPN-ovi mogu poduzeti sofisticiranije radnje kako bi izbjegli pogrešku proxyja.

Povrh toga, VPN-ovi šifriraju veze dok DNS proxy ostavlja promet nešifriran. To čini VPN-ove daleko privatnijim, skrivajući web aktivnosti korisnika od davatelja internetskih usluga, hakera i provođenja zakona. VPN-ovi stopostotno su legalni u većini zemalja.

Neprilagođene alternative Netflixa

Naša najbolja VPN preporuka za gledanje Netflixa je ExpressVPN kao što je dosljedno radila tijekom našeg testiranja. Nakon registracije i postavljanja, samo ping uživo chat korisničke podrške na web mjestu ExpressVPN i pitajte koji poslužitelji trenutno rade s Netflixom. Nisu svi poslužitelji kompatibilni s Netflixom, ali ExpressVPN pouzdano ima barem par i pokrenut.

ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2020

Dostupne aplikacije:

  • PC
  • ortak
  • IOS
  • Android
  • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Cijeli popis VPN i DNS pružatelja usluga koji rade s Netflixom možete pročitati ovdje.

NAJBOLJI VPN ALTERNATIV ZA UNLOCATOR: ExpressVPN je naš izbor broj 1. Sjajan brz i pouzdan izbor koji deblokira sve glavne usluge streaminga, uključujući Netflix, Hulu i Amazon Prime. Izvrsne značajke zaštite i privatnosti i nema zapisnika. Isprobajte bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Ako aplikaciju Netflix koristite na igračkoj konzoli, mobilnom uređaju ili set-top boxu (npr. Roku, Apple TV) za razliku od gledanja Netflixa u internetskom pregledniku, možda ćete trebati postaviti VPN na vašem wifi usmjerivaču. Aplikacija Netflix prisilit će vaš uređaj na korištenje DNS poslužitelja vašeg davatelja internetskih usluga, dok inačica preglednika neće. Na taj način Netflix može filtrirati korisnike čija se DNS lokacija ne podudara s njihovim IP adresom.

Većina WiFi usmjerivača koristi DD-WRT ili Tomato firmware. ExpressVPN ima upute za postavljanje OpenVPN-a na DD-WRT usmjerivačima ovdje i Tomato usmjerivačima ovdje, zajedno s još nekoliko konfiguracija.

Ne dopustite da pogreška proxy-a Unlocator Netflix sprečava vas da gledate svoje omiljene emisije. Uskočite na pouzdan VPN sada!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − = 62

Adblock
detector