Има 5 менија за ВПН на иПхонеу и иПаду

Не можете да користите "ВПН" и да је Апп Сторе Аппле-а већ доступан и да ће примењивати више од ВПН-а за иПхоне. Приступите особном ВПН-у и иПхоне-у или иПад-у желите да преузмете ИП адресу, и да подесите ВПН за иОС, ако желите да промените ову опцију, или да промените садржај, додајте цензуру и дефинишете садржај такмичења на другом рачунару, на Нетфлику и на мрежи. Пробамос доценас де аплицационес ВПН пара иОС и редујимос а лист а соло цинцо ен лас куе си вале ла пена инвертир ту динеро.

Постоји 5 ВПН-ова на иПхонеу и иПаду

Не можете применити ВПН на иПхоне уређају, већ се налазити на каси, а не употребљавати ВПН за иПад. Цуалкуиер ВПН пара иОС куе фунционе ен уна дебериа де фунционар перфецтаменте ен ла отра, ас куе цубриремос амбас ен есте артицуло.

Хемос Цреадо нуди нови списак менија ВПН за иПхоне и иПад за активацију са лошим критеријумима:

 • Купите иОС за инсталирање и инсталирање на располагању у Апп Стореу.
 • Сопорте пара мултиплес версионес де иОС.
 • Нема пријављених података о Интернету и Интернету за лос усуариос.
 • Екцелентес велоцидадес.
 • Фуертес царацтеристицас де сегуридад и енцриптацион.
 • Функционално би требало да се такмичи преко стреаминга на Нетфлику и Амазон Приме.

Не можете наћи ниједну листу менија за ВПН за иПхоне и иПад:

1. ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН иОС шпански

Апликација де ЕкпрессВПН је пуштена ејекутара у верзији са иОС-а 7 и адекватна је за проверу „гарантиа деволуцион де 30 диас, син прегунтас“, као што је речено пробарла син риесго алгуно. Можете да инсталирате на иПхоне уређаје, иПад и укључите иПод Тоуцх. ВПН са оперативном мрежом има 78 смештаја и нема ограничења, али нећете моћи да се бандате или не желите да се бавите камбиром. Ако не желите да пронађемо податке о церо регистрима, нећете добити никакве информације о алмаценан-у, већ ће вам помоћи да промените податке. Тамбиен рециген алгунос пунтос ектра пор ацептар разликује се од стране паг: тодас лас тарјетас де цредито принципалес, ПаиПал, Битцоин и отрос.

ЕкпрессВПН вам нуди нову генијалну категорију, а ви желите да уклоните ову апликацију за одмор, географске карте, Нетфлик, Хулу, ХБО, ББЦ иПлаиер и друге услуге, као и да бисте проверили остале услуге. Тамбиен фунциона ин ен турицо и и Цхина, донде хан блокуеадо а муцхос отрос сервициос ВПН.

Следећа понуда је ЕкпрессВПН.

АЛЕРТА ДЕ ОФЕРТА: Лос лецторес оф Цомпаритецх обтендран трес месес адиционалес гратис акуис цон ел план оф 12 месес де ЕкпрессВПН.

2. НордВПН

НордВПН Спанисх

НордВПН нуди све верзије за иОС 9 или додатну функцију за употребу, а осим тога може се користити и функција иПхонеа, иПада и иПод Тоуцх-а. Ла аплицацион се користи за инсталацију и употребу, али не и појачан црвени глобални сервидорес ВПН за елегију. Као додатна уобичајена понуда, НордВПН може да поседује П2П, а преко ВПН-а се може играти преко лимита, али и из популарних пара хакерских торрентинга. Тамбиен ацепта методос де паго алтернативос, цомо битцоин, пара цонтратар су сервицио анд ун прецио реалменте ацсибле.

Уна сола сусцрипцион те пермите цонецтар хаста сеис диспоситивос ал мисмо тиемпо. Ако не желите да промените опцију, пребаците се на бастантес сервидорес, буенас царацтеристицас де протеццион де привацидад, велоцидадес разонаблес и куе фунционе биен пара десблокуеар цонтенидо рестрингидо географицаменте, цомо Нетфлик, енонцес паравино НордВП, есонцес парадонално НордВП, есонцес парадонално НордВП, есонцес парадонално НордВП. НордВПН прима повратне информације о Гран Цортафуегос-у у Кини (Тхе Греат Фиревалл) и функционисе на отвореном, а могу се активирати преко ВПН-а, укључујући и Емиратос Арабес Унидос.

ОФЕРТА ЕКСЦЛУСИВА: Ахорра има 75% план за радове на НордВПН водама.

Ово је најновија верзија НордВПН-а

3. ЦиберГхост

ЦибергхостЈан 2020

Доступне апликације:

 • ПЦ
 • Мац
 • ИОС
 • Андроид
 • Линук

Веб сајт: ввв.Цибергхост.цом

Гаранција поврата новца: 45 ДАНА

ЦиберГхост не може применити ВПН софистицирање и коришћење дозвољених елемената за сервирање без соло-базе и убиства, већ у кориштењу ВПН-а. Ако желите да примените аутоматску употребу елемената и других сервиса, можете да пребаците Нетфлик на друге компактне податке у П2П. А такодје евита тенер аверигуар цуал сера ел ел мејор сервидор, цомо хаце ла Маиориа де лас ВПН. Тамбиен пуеде десблокуеар ББЦ иПлаиер и Амазон Приме, улазе у друге канале.

ЦиберГхост се проширио са значајним бројем од 1000 сервера за 60 страница. Цада је коефицијент за заштиту од 256-битног АЕС-а, заштита од фуга ДНС-а и прекидача због ванредне ситуације, али не и прекидача Интернет-а и Интернет-а који ће вам омогућити да преузмете ВПН са ВПН-ом. Нема доказа да се региструју активни подаци о цонецтадо-у.

ДЕСЦУЕНТО ЕКСЦЛУСИВО: Ахорра има 70% ако планирате да користите ЦиберГхост.

ЦиберГхост се не може поновити.

4. ИПВанисх

ИПВанисх планови с попустом

ИПВанисх је присутан путем ВПН-а који се региструје и користи градове милитарије, али не и региструје се церо регистровање, а користи се само за приватну употребу. Трафицо П2П илимитадо, торрентинг, анд проки веб СОЦКС5 и цамбио де сервидорес илимитадо сон соло алгунас де сус царацтеристицас. ИПВанисх те пермите цонецтар хаста цинцо диспоситивос симултанеаменте цон анцхо де банда илимитадо. ИПВанисх је дужан да покренете сервис за сервирање и пренесите течајеве, који су нормални, гарантовани су, али не морају да се примене и да се десконгише.

Аункуе не смета да се опрости са места за стриминг цомо отрос сервициос у списку, ИПВанисх се не може променити за коришћење коди грациас а интерфаз фацилменте навегабле и су хабилидад пара фунционар цон цуалкуиер додатак де Коди. Потребни су ВПН за иПхоне или иПад за употребу кодова, ИПВанисх-а и уно де лос мејорес цонтендиентес.

Ово је најновија ИПВанисх датотека.

ПРЕДАВА ОФЕРТА ПАРА НУЕСТРОС: Ахорра и 60% ен ИПВанисх акуи. Есто инцлуие уна гарантиа деволуцион де сиете диас пара куе пуедас пробар ел сервицио син риесго алгуно.

4. ВипрВПН

ВипрВПН Спанисх

ВипрВПН е уно де лос поцос провеедорес куе ес дуено и операдор де тодос сус сервидорес и центрос де датос. Есо сигнифица куе тиенес уна велоцидад еспецтацулар ен сус мас од 70 убицационес. Тодас лас цонекионес тиенен нон енцриптацион де 256-бит и и ие сено лимите де датос ни де анцхо де банда. ВипрВПН офреце трес нивелес де сервицио: дос, трес и цинцо цонекионес симултанеас.

ВипрВПН се сатови за хорес де собрепасар цензуре, танто си те енцуентрас ен Кина о препростите детета и кортафуегос на официна. Тамбиен користи пуштање десблокуеар ситиос рестрингидос географицаменте и аплицирање за додатни додатак, укључујући Нетфлик на Унидос Унидос. ВипрВПН ес ел уницо проофедор де еста лист оф куе прохибе ел торрентинг ен су ред, ас куе лос усуариос де торрентс деберан бусцар отра опцион.

Ово је најновија врста ВипрВПН.

ПРУЕБАЛА: Пруеба ВипрВПН не гарантира деволуцион де 30 диас.

Пор куе нецеситас уна ВПН?

Поново, није важно да се користи приступ интернету. Цуандо естас ен линеа, си куиерес…

 • Приступите интернету путем Интернета и интернет сервисима,
 • усар уна ред вифи публица но сегура пара цуалкуиер типо де цомуницацион сегура,
 • анадир уна цапа ектра де сегуридад а тус цомуницационес ен линеа
 • о тенер аццесо а цуалкуиер цонтенидо куе есте рестрингидо географицаменте,

… Ентонцес нецеситас уна ВПН ен цуалкуиер диспоситиво куе утиесес фор навегар. Афортунадаменте, тиенес уна гран разнориедад де опционес и прециос донде елегир.

Лај ме ВПН за иПад?

Имате иПхоне који користе иПад и користе иОС оперативни систем за иОС, али не само да ће функционисати и да ће бити активирани. Алгунос је доказао да ВПН садржи верзије за посебне апликације које се могу користити за иПад, а укључују и аксесоле који не желе да се користе и да користе ВПН за иПхоне, а могу да додају и друге функције. Ако не желите да разликујете, можете да користите ВПН за иПхоне и користите ВПН за иПад. Тодас фунционан игуал де биен ен диспоситивос иОС.

Не сметати посебно коришћење Нетфлик-а и иОС-а

Компаси за преглед, Нетфлик ће имплементирати и блокирати интернационалну ВПН, која ће вам помоћи да додате додатни софтвер за такмичење у Унидосу, Реино Унидо и Канаду и да пошаљете апликацију за Нетфлик иОС. Аункуе сеи алгунас ВПН не постоји афецтадас пор блокуео, соло трес де лас куе естан ен нуестра листа компатибилан са сином за апликацију Нетфлик за диспозитиво иОС: ЕкпрессВПН, ЦиберГхост и НордВПН.

Можете да користите ВПН гратуита за иОС?

Не можете да користите ВПН-ове за иОС и да се Апп Сторе користи и нема ВПН-ова. Хола ес уно де есос „сервициос“. Ако желите да направите рачунар и услугу ВПН, можете да нађете рачунаре и не црвени П2П импулс да бисте добили информације о интернетским извештајима који су доступни на Интернету. Ако имате проблема са потврдом, не можете да контролишете контролу над њом, али да је црвени, а ви можете да добијете податке о 55 миљуна употребе. Ла фалта де уна фуерте енцриптацион хаце куе ту трафицо сеа ранљива је сер интерцептадо о инспекцијским прегледима за нод цуалкуиера. И, ево, можете наћи банда и понудити течаре који су део могућности да бисте добили могућност да се пријавите за рачунарство и софтвер за Хола. Као што је сличан ботнету, пор ло куе дебес евитарло а тода цоста.

Ако имате сличне сличне опције, можете их искористити без додатних пријава и нема већих понуда. Ел софтвер де Тор не дозвољава да се потврди да ће се поновити расподела и да ће то учинити, али нећете моћи да користите диспозитив, већ је могуће да се опозовете због тога што је злоупотребљено о употреби индебидо-а..

Ако желите да добијете приватну приватност, ВПН ће вам понудити бесплатне услуге са укљученим карактеристикама као што су градоначелници и градови приватни. Цосас цомо иниецтар анунциос и вебсајт веб мреже, употреба нерегистриране пријаве или укључења рачунара, вендер информација о личним подацима о регистрацији детаља о активним активностима на Интернету и терцерасима који се користе и инсталирају инсталацијски софтвер без десеадоада ен дисуситивос (адваре, вирус, троианос, цлиентес ботнет и отро типо де малваре).

¿Куе хацер цуандо нема постојања апликација за иОС?

Не можете користити било коју апликацију за доказ о ВПН-у, а не можете користити било коју апликацију за иОС, ако не постоје ВПН интегрисани подаци о конфигурацији приручника за коришћење рачунара и сервера или подешавања поставки ВПН-а. Ако нисте конфигурирали релативну сенцилу, можете навести додатне информације о кориштењу:

 • Протоцоло сопортадо (листа команде „Типо” ен иОС).
 • Диреццион дел сервидор ВПН.
 • Ту усуарио и цонтрасена.
 • Ако желите да потврдите потврду, морате добити потврду о ВПН-у.
 • Детаљне информације о проки-у, као и лобиера:
  • Сервидор.
  • Пуерто.
  • Номбре де усуарио.
  • Цонтрасена.
  • Соло УРЛ адреса проки сервидор проки.

Да бисте додали најновије детаље, пријавите се на Ајустес и пријавите се на следећи начин:

 1. Диригете а ла сеццион “ГенералИ деспуес а “ВПН“.
 2. Дале а “Конфигурација ВПН-а“Пара ентрар ен лос ајустес де цонфигурацион.
 3. Елиге ел протоцоло се налази у ВПН сопорте. Ес преферира се ОпенВПН о ИКЕв2, перо Л2ТП ес цаси тан сегурос цомо естос дос. Ако желите да промените брзину, потребно је да се ППТП не пријави, али нећете моћи да преузмете конекције..
 4. Опишите уна описпцион пара ла цонекион, де тал форма куе сепас куиенес сон ел провеедор и ел сервидор ал куе се цонецта. Деспуес тендрас куе ингресар ла диреццион дел сервидор имате пропорционалан приступ до ВПН-а. Си се Рекуиере де ун цертифицадо, ентонцес ел провеедор тендра уно листо пара ти. НордВПН је потврдио да је сертификован соло на протоколу ИКЕв2. Укључивање ембарга, примењивање иОС-а из НордВПН-а, коришћење ОпенВПН-а за дефекто пара лас верзије иОС-а, као што су мејор и једноставне могућности коришћења пропиа аплицацион.
 5. Нема препорука да користите опцију за потврду, да бисте могли да напишете списак употребе и контрасене. Пара Аутентицацион, селецциона “Номбре де усуарио”Е ингреса лос датос. Овде је доказано да ВПН није доступан Ллаве сецретта цомпартида пара куе ла инцлуиас. Упутство за употребу је упутства за конфигурацију упутстава за ВПН за испитивање.
 6. Ако желите да преузмете интернетску страницу за проки, можете да сазнате више информација о прокију. Си но сабес ло куе есто сигнифица, ентонцес дејало десацтивадо. Пресиона ен ел ботон “ХецхоЕн ен парте супериор дерецха де ла панталла.
 7. Ахора тенденција која контролише опис "ВПН" -а, такође садржи опис описа ВПН-а и име панталла. Симплементе деслиза ел ботон а ла посицион де енцендидо и асегурате де куе те хаиас цонецтадо корецтаменте. Цуандо ел естадо муестре „Цонецтадо“, списак некретнина. Ахора пуедес навегар де форма привада и сегура.

Имате неке нове конфигурације за подешавање ВПН-а и иПхоне формата, пријавите се за интернет или за интернет или ИП адресу, а не желите да употребите ИП адресу, а не само да се пријавите за употребу, као што су интерлупторес де Емергенциа, заштитни уређаји. и заштитни систем аутоматски преузима вифи.

Цомо цонецтар мултиплес диспоситивос Аппле анд уна ВПН ал мисмо тиемпо

Је ли фан Аппле? ¡Нема сено проблема! Можете да преузмете ВПН иОС и да вам препоручамо да преузмете нове верзије конексиона, као и иПхоне, иПад, МацБоок и да их пустите да се поклопе и да вам помогну ВПН. Има више информација о поређењу ВПН-а и чланова породице о амигосу.

Акуи те мострамос диспоситивос пуедес цонецтар ен цада ВПН не съобсеват се ни за каквото:

 • ЕкпрессВПН: 3 конексионе симултане.
 • НордВПН: 6 симултаних конексиона.
 • ИПВанисх: 5 симултаних преноса.
 • ВипрВПН: 3 конекиони симултани.
 • ЦиберГхост: 5 симултаних конекција.

Ако нисте сигурни да имате могућност подешавања конфигурације конекције ВПН-а и рутера на вифи-у. Ако рутер вифи соло поседује композицију и диспозитиво, као што ће вам бити дозвољени конектари, не можете да нађете приватну мрежу, већ да приступите ВПН-у. Ако желите да промените свој садржај, ВПН неће бити интуитиван, већ Аппле ТВ.

Не можете да користите експерименталну технологију и препоручите да изгубите ВПН преконфигурацију ЕкпрессВПН-а. ЕкпрессВПН производи микроскопски софтвер за усмјериваче који имају ВПН и постоје мерцадо. Укључите ембарго и не морате да поднесете ЕкпрессВПН да бисте га искористили.

Не, можете подесити конфигурацију ВПН-а ако је компатибилан рутер. Алгунос инцлуиен фирмваре куе сопорта цонекионес ВПН, перо отрос но. Ако не користите ВПН, рутер вам омогућава да поново инсталирате фирмваре са алтернативом или не, а ДД-ВРТ или Томато.

Десет деветих дебера де тенер муцхо цуидадо цуандо царгуес ун нувово фирмваре анд роутер. Усар фирмваре је неспојив с моделом који се претвара у рутер о грешци и грешци, али и даље у случају да подржите блокуеарло и да стварно користите нове податке. Ел роусо екацто вариа сегун ел роутер.

"ИПхоне 7 Плус" аутор Карлис Дамбранс ауторизује медианте ЦЦ БИ 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 3 =

Adblock
detector