Je li Terrarium TV siguran i zakonit za upotrebu? Koje su alternative?

Snimke zaslona za terarij Izvor: Terrarium TV


Televizija uživo i na zahtjev ovih je dana bijesna, pogotovo kad ne morate zaraditi teško zarađeni novac za pretplaćene pretplate za kablove. Neke internetske usluge oglašavaju besplatnu televiziju, uključujući i sve popularniji Terrarium TV. Ova usluga za streaming temeljena na Androidu obećava vam sve što želite u mrežnom streamingu: izbor, fleksibilnost i kvaliteta, a sve za nisku i nisku cijenu ništa.

No, je li Terrarium TV pravna usluga? Trebate li preuzeti Terrarium TV na svoj Android uređaj i strujati dalje? Zaronili smo se na Terrarium TV, kako u testiranju usluge, tako i u odlučivanju biste li trebali učiniti Terrarium TV sljedećom go-streaming aplikacijom.

Ažuriranje 17.9.2018 .: VAŽNO. U rujnu 2018. programer Terrarium TV objavio je da će se usluga zauvijek zatvoriti. Međutim, 17. rujna saznalo se da se on može odreći korisničkih podataka. U nastavku imamo više informacija o općoj sigurnosti Terrarium TV-a, ali važno je da aktualni korisnici deinstaliraju ovaj apk što je prije moguće..

Kako putem interneta sigurno i privatno strujati

Neslužbene usluge streaminga poput Terrarium TV-a popularne su sve većim brojem rezača kabela. Ipak, tresenje kablovske kutije za strujanje putem interneta može sa sobom donijeti mnoštvo problema, ne samo kada je u pitanju zaštita podataka na mreži, već i zadržavanje vašeg davatelja internetskih usluga. Zbog toga se mnogi online streameri sada okreću virtualnim privatnim mrežama (VPN-ovima)..

Kada struji online putem Terrarium TV-a i drugih usluga poput njega, skloni ste upotrebi puno podataka. S obzirom na to da je HD streaming također sve češći, to može uzrokovati veliko opterećenje dostupne propusnosti vašeg davatelja internetskih usluga. Umjesto ulaganja u više infrastrukture, mnogi davatelji internetskih usluga okrenuli su se tome da umanjuju brzinu kupaca koji emitiraju mnogo videozapisa.

Unatoč onome što ste možda čuli, korištenje VPN-a nije samo legalno, nego i sve više potrebno. Čak i oni koji emitiraju legalni sadržaj mogu imati koristi od zaobilaženja nepravednog blokiranja geografskog sadržaja i izbjegavanja brzinskog propuhavanja internetskih usluga. Među mnogim VPN-ovima koji vam mogu pomoći u zaštiti podataka i osiguravanju brzine podataka, otkrili smo da je IPVanish najbolji.

IPVanish održava vlastite poslužitelje raspoređene po cijelom svijetu. Kada koristite IPVanish, pronaći ćete neograničenu propusnost, minimalan utjecaj na brzinu preuzimanja i prenošenja, te vojno šifriranje radi zaštite vas i vaših podataka.

Brzo i pouzdano: IPVanish ima veliku mrežu nekontroliranih poslužitelja koji omogućuje dosljedno velike brzine. Snažne značajke zaštite i privatnosti. Omiljena za Kodi i Amazon Fire Stick zbog njihovih aplikacija i mogućnosti strujanja. Obiteljski, jer može rukovati s 10 istovremeno povezanih uređaja. Isprobajte bez rizika uz 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Što je Terrarium TV?

Terrarium TV Izvor: Terrarium TV

Terrarium TV internetska je aplikacija za streaming videa za Android. Aplikacija naplaćuje prilično atraktivno na posvećenom web mjestu:

Preuzmite „Najbolji besplatni HD filmovi i 1080p HD emisije za Android App APK“

Ova atraktivna izjava dobro je privukla mnoge korisnike. Terrarium TV trenutno ima preko 140.000 lajkova na Facebooku i aktivnu stranicu Reddit s preko 9.000 pretplatnika.

Prema programeru aplikacije, "Terrarium TV sadrži samo veze do drugih web mjesta na Internetu. Ne ugošćuje ili ne prenosi videozapise, filmove ili medijske datoteke. Ne pohranjuje veze medija za tok na bilo koji od svojih poslužitelja. Terrarium TV agregira veze u praktičnom, korisničkom sučelju. "

Ako ste upoznati sa dodacima Kodi i Kodi, ova bi izjava trebala zvučati poznato. Zapravo, ovo je otprilike isti argument koji koriste popularni dodaci Kodi treće strane kao što su Covenant, Gurzil, Exodus, SportsDevil i drugi. Iako postoje metode za strujanje Terrarium TV-a kroz Kodi, to je prvenstveno Android-ov dodatak koji djeluje slično slično dobro korištenoj Androidovoj aplikaciji Mobdro.

Je li Terrarium TV siguran i legalan?

To su zapravo dva odvojena pitanja kada je u pitanju Terrarium TV. Počet ćemo s pitanjem sigurnosti.

Pitanja sigurnosti TV terarija

Je li Terrarium TV siguran za upotrebu? Da i ne. Za početak, nisu poznata izvješća o bilo kojem hakerskom ili zlonamjernom kodu koji postoji u uobičajenoj aplikaciji Terrarium TV. No, postoje problemi s postupkom preuzimanja koji mogu pokrenuti nekoliko crvenih zastava.

Prvo je činjenica da je Terrarium TV ne dostupno na službenoj Google Play trgovini. To sam po sebi ne znači da je aplikacija Terrarium TV loša vijest. Iako ćete morati promijeniti svoje Android postavke kako biste omogućili nepoznate izvore trećih strana izvan Google Play Store-a, nisu sva takva preuzimanja loša..

U stvari, web stranica APK Mirror sadrži ogromno spremište Androidovih aplikacija koje se mogu preuzeti izvan Play Store-a. Mnoge su od njih potpuno zakonite aplikacije koje iz ovih ili drugih razloga nikada nisu stigle na Android ili starije verzije popularnih Androidovih aplikacija koje su se neki korisnici više svidjeli.

Međutim, aplikacije Google Play Store daleko su sigurnije. Proces pregleda aplikacija stroži je (iako nije toliko strog kao kod Apple App Store-a), pa preuzimanje aplikacije izvan Play Store-a predstavlja znatne rizike. To uključuje mogućnost preuzimanja i instaliranja virusa na Android uređaj ako preuzmete aplikaciju iz pogrešnog izvora.

Uz to, zato što je Terrarium TV neslužbeni, lako se lažno predstavlja. Zapravo su već postojale njegove lažne verzije u trgovini Google Play. Ta lažna verzija mogla bi biti pristup do pretraživanja podataka i virusa.

Konačno, 17. rujna 2018., TorrentFreak je izvijestio da programer Terrarium TV-a, NitroXenon, kaže da će se odreći svih korisničkih podataka ako ga zatraži. NitroXenon je obavijestio TorrentFreak da: "Samo govorim istinu ... Gotovo svaka aplikacija prati korisničke IP adrese. A ako moram [predati] podatke vlastima, tada ću to učiniti. "

Ne treba reći da Terrarium TV nije onaj koji bismo preporučili za IPTV streaming na Androidu.

Je li Terrarium TV zakonit?

Aplikacije poput Terrarium TV-a uvijek su neka pravna igra. Dok TV Terrarium ne radi iz nekih mrežnih izvora koji legalno nude sadržaj, većina njegova sadržaja krši zakone o autorskim pravima.

Terrarium TV pokušava se zaštititi tako da ne ugosti nijedan sadržaj. Međutim, kao što smo nedavno naučili iz primjerenih primjera Kodi addon-a, ovo nije baš bezgrešna metoda. Nekad popularni streaming dodaci poput ZemTV i Phoenix (koji se od tada vratio kao Bennu) otišli su van mreže nakon tužbe protiv piraterije. A web stranica Kodi TVAddons pogodila je mnoge glavne novosti nakon što je vlasnik pogođen prilično oštrim tužbama i pretragom i zaplenom kuće..

Jednostavno rečeno, Terrarium TV postoji u legalnom "sivom" području, ali čak i tada, većina onoga što radi postaje sve više etiketirana kao kršenje autorskih prava. Iako nije vjerojatno da će neki korisnici biti pogođeni pravnim posljedicama, to možda nije uvijek slučaj. Bez VPN-a ili druge proxy metode za skrivanje svojih streaming aktivnosti, davatelj internetskih usluga i bilo koja državna agencija mogu vidjeti da strujate s piratskih web lokacija povezanih s Terrarium TV.

Trebam li koristiti Terrarium TV?

Comparitech drži strogu politiku ne podržavanja upotrebe bilo koje televizije uživo ili streaming usluga na zahtjev koji koriste piratske web stranice ili krše autorska prava.

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodija. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva.

Svjesni smo da to neće spriječiti neke korisnike da instaliraju Terrarium TV na svoje uređaje. Međutim, ne preporučujemo uslugu i vjerujemo da vam je na raspolaganju mnogo drugih legitimnih opcija.

TV alternative u terariju

Je li Terrarium TV siguran i zakonit za upotrebu? Koje su alternative? Kodi addon za Youtube

Ako koristite TV Terrarium ili namjeravate instalirati i koristiti sličnu Androidovu aplikaciju, toplo preporučujemo da razmislite o tome da koristite Kodi.

Kodi je besplatni medijski uređaj koji je optimiziran za Android uređaje, uključujući Amazon Fire Stick i Fire TV, kao i litaniju drugih uređaja. Kodi je dizajniran za reprodukciju medija s kojim već imate pri ruci, poput MP3 glazbenih datoteka ili MP4 video zapisa, ali se također može koristiti za strujanje sadržaja izravno s interneta pomoću velike biblioteke dodataka.

Ono što je kod Kodija alternativa Terrarium TV-u je to što nudi veliki broj opcija za streaming. Kodi dodaci mogu puno više nadoknaditi sadržaj koji ste pronašli koristeći Terrarium. Uz to, za razliku od TV-a Terrarium, Kodi ćete pronaći u Google Play trgovini. Ne morate preuzimati pomalo sumnjivu datoteku od treće strane!

Postoje stotine live streaming-a i dodataka za streaming na zahtjev koji pružaju sadržaj bilo gdje od animea do hit filmova i još mnogo toga.

Da biste saznali više o Kodi-ju, pogledajte naš veliki Kodi vodič. Također preporučujemo naše vodiče koji opisuju najbolje Kodi dodatke za TV uživo, najbolje dodatke za TV i filmove i najbolje dodataka za anime za Kodi..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 + = 31