Jednostavno zakazivanje MLB.tv Blackout pomoću VPN | Testirano u ožujku 2019. godine

Rastužila se

U ovom ćemo vam članku pokazati kako zaobići nestanke MLB.tv-a i gledati sve 201B MLB igre iznutra i izvan Sjedinjenih Država. Trebat će vam aktivna pretplata za MLB.tv, web preglednik za stolna računala poput Chrome ili Firefox i VPN. To znači da, ako putujete, i dalje možete pristupiti svojim uobičajenim uslugama kućnog streaminga bez obzira na to gdje se nalazite i premašiti ograničenja zatamnjenja.

Kako zaobići nestašice MLB.tv-a: brzi vodič

Jednostavno zakazivanje MLB.tv Blackout pomoću VPN | Testirano u ožujku 2019. godine

Evo kratkog prijenosa za sve vas koji se ne žele mučiti čitati cijeli članak.

Evo kako gledati blackout igre:

 1. Prijavite se i preuzmite dobar VPN s dosta propusnosti i lokacijama poslužitelja. Mi smo koristili ExpressVPN u našim testovima, i to izvrsno.
 2. Instalirajte VPN aplikaciju na svoj Macbook ili PC i pokrenite je.
 3. Povežite se s poslužiteljem na mjestu na kojem igra koju želite gledati nije crna. Imali smo puno sreće sa poslužiteljima u Kanadi i Meksiku koji vam omogućuju čak da zaobiđete nacionalne nestanke, poput onih na MLB igrama 2018..
 4. Otvorite svoj web preglednik i idite na MLB.tv da biste gledali igru ​​kao što bi to obično radili.

3 MJESECA BESPLATNO: Osigurajte dodatna 3 mjeseca ovdje kad se prijavite na godišnji plan ExpressVPN-a. Dogovor uključuje njegovu 30-dnevnu garanciju povrata novca, pa ćete dobiti puni povrat ako niste zadovoljni.

Zaobiđite nestašice MLB-a s VPN-om

Navijači glavne lige bejzbola u Sjedinjenim Američkim Državama koji su kupili pretplatu na MLB.tv osjećaju se izdanima zbog toga što ne mogu gledati sve igre koje su im obećane zbog nestanka uživo. Vlastita web stranica MLB.com tvrdi da pretplatnici, koji plaćaju 25 USD mjesečno ili 120 USD godišnje, mogu "gledati svaku redovnu sezonu izvan marketinških igara uživo ili na zahtjev na preko 400 podržanih uređaja."

Pomaknite se prema dolje do sitnih otisaka i stvarnost je sasvim drugačija. Obožavatelji su izrazili bijes prema MLB.tv-u da su mnoge igre geološko zaključane zbog lokalnih ograničenja licenciranja, prisiljavajući ih da kupuju pretplatu za kablovsku ili satelitsku televiziju kako bi ih mogli gledati. Prema MLB.TV-ovim pravilima o isključivanju:

"Sve igre uživo koje se emitiraju na bilo kojem MLB.TV proizvodu i dostupne preko MLB.com-a na Batu podliježu lokalnom, regionalnom ili nacionalnom nestanku. Osim određenih MLB regularnih sezonskih i postsezonskih igara kako je dolje opisano ili na određenim teritorijama MLB Club kućne televizije za koje MLBAM može ponuditi usluge pretplate na tržištu, sve igre uživo bit će isključene na svim primjenjivim teritorijalnim klupskim teritorijima. Ako je igra zatamnjena na nekom području, nije dostupna za gledanje igara uživo putem MLB.TV. "

Srećom, postoji rješenje. VPN ili virtualna privatna mreža preusmjerava sav internetski promet na uređaju putem lokacije koje korisnik odabere. Obožavatelji mogu učiniti da izgledaju kao da ih promatraju iz neke druge države ili čak zemlje kako bi zaobišli nesvjesticu. Dobre VPN mreže obično zahtijevaju mjesečnu pretplatu, ali puno je jeftinije od kupovine kabela. Ponovno smo testirali ovu metodu od listopada 2018. i možemo potvrditi da još uvijek djeluje.

Što je točno zamračenje uživo?

Prije svake MLB sezone, direktori sjede i odlučuju koje radiodifuzne tvrtke dobivaju prava na koje igre. Često regionalni televizijski partner, kao što je vaša lokalna televizija Fox, NBC ili ABC, dobija ekskluzivna prava na igre koje igraju lokalni timovi i ne dijele ih. Oni također često ne igraju streaming igre putem interneta. Čak ni sam MLB ne može emitirati te igre putem interneta ili na televiziji unutar tog zemljopisnog tržišta.

Možete saznati koje će se igre unaprijed zamračiti pomoću MLB.tv redovito ažuriranog popisa ili pomoću MLB karte za zamračivanje u nastavku.

MLB_Blackout_Areas

Ova prava na sadržaje često zabranjuju pretplatnicima MLB.tv-a da gledaju ekipe do kojih je najvažnija - one koji su im najbliži. Kad god obožavatelj ode gledati igru ​​na web-pregledniku ili u aplikaciji MLB.tv, aplikacija ili web stranica provjera IP adresu uređaja. IP adresa koristi se za određivanje lokacije gledatelja. Ako taj gledatelj padne u područje zamračenja, stream se blokira. Umjesto uživo prijenosa, dobit ćete jednu od sljedećih poruka o pogrešci:

 • "Žao nam je. Trenutno se ne mogu provesti provjere zamračenja emitera. Pokušajte ponovno za nekoliko trenutaka. "

 • "Žao nam je. Ustanovili smo da se nalazite unutar jednog od primjenjivih klupskih teritorija na kućnoj televiziji te smo zato crna u gledanju odabrane igre. Live Audio ove igre dostupan je kao dio vaše pretplate na MLB.TV. "

 • „Zbog ekskluzivnosti glavnih liga bejzbola, igre uživo koje se događaju svake subote s zakazanim vremenom početka poslije 13:10 ET ili prije 20:00 ET i svake nedjelje s zakazanim vremenom početka nakon 17:00 ET će biti isključene. U Sjedinjenim Američkim Državama."

 • "Medijska greška. Ova je igra privremeno nedostupna. Pokušajte ponovno za nekoliko trenutaka. "
 • Ovaj videozapis trenutno nije dostupan zbog lokalnih ili nacionalnih ograničenja. Kliknite "Saznajte više" ako vam je potrebna pomoć.

Situaciju su pogoršavali sukobi između TV kuća poput Comcast i Time Warner Cable, koji dodatno fragmentiraju kanale dostupne na kablu.

Zaobiđite nestašice MLB.tv-a u web-pregledniku

Između ostalih funkcija, VPN može promijeniti vašu IP adresu u drugu lokaciju. Nakon što se povežete s VPN-om, samo očistite kolačiće i osvježite stranicu na kojoj struji igra koju želite gledati.

Većina VPN-ova ima matične klijente koje možete lako preuzeti i instalirati. Nakon postavljanja, jednostavno odaberite mjesto poslužitelja i pritisnite povezivanje.

To smo testirali povezujući se s čikaškim serverom i pokušavajući gledati igru ​​Cubsa. Svakako, dobili smo poruku koja nas upozorava da je igra pod lokalnom nestankom.

mlb blackout chicago

Zatim smo se povezali sa poslužiteljima u Kanadi pomoću ExpressVPN-a, koji je radio besprijekorno. Bilo je potrebno brzo osvježenje za deblokadu struje; nema više poruka o zamračivanju.

mlb zamračenje čikaga fiksirano

Neke su igre prema nacionalnoj mreži, pa smo za to testirali servere u Meksiku i Argentini. I ovo je dobro radilo. Međutim, idealno bi bilo da se povežete s lokacijom koja vam je geografski najbliža, ali još uvijek izvan područja zamračenja. To ubrzava vezu i rezultira višim kvalitetom struje. Međutim, u slučaju prekida rada u cijeloj državi trebalo bi funkcionirati povezivanje s drugom državom. Jedina iznimka može biti Kanada, iz koje dolaze neki MLB timovi.

Zaobilazeći MLB.tv nestanke na Android i iOS MLB At Bat aplikaciji

Ako želite zaobići crnilo u aplikaciji MLB At Bat na iOS-u ili Androidu, žao nam je što vas možemo obavijestiti da je to sada mnogo teže nego 2017. Kada smo to prije testirali, savjetovali smo korisnicima da se povežu s VPN-om. poslužitelj s IP adresom izvan svog tržišta zatamnjenja. Tada bi korisnici Androida mogli upotrijebiti lažnu GPS aplikaciju za otkrivanje svoje lokacije kako bi odgovarali onom u VPN-u.

Ova metoda više ne djeluje. At Bat sada zahtijeva vašu GPS lokaciju prije gledanja bilo koje igre i može otkriti upotrebljava li se podsmiješna lokacija na Androidu. Umjesto toga, blokirat će tok, umjesto toga prikazuje poruku o pogrešci:

"U šišmišu ne mogu pouzdano potvrditi vašu lokaciju. Dodirnite Pomoć u nastavku za više informacija o ograničenjima isključivanja. "

Od sezone 2017, zaobilaženje MLB At Bat-ovih ograničenja zatamnjenja zahtijeva da se Android telefoni i tableti ukorijene, a iPhone i iPad moraju biti u prekidu.

Ispod ćemo vam pokazati nekoliko strategija koje možete isprobati, ali donosimo nema garancija da će raditi.

Zaobiđite MLB pri prepadima Bat na Androidu

 1. Root svoj Android telefon. Postupak za to je složen i može opekovati vaš uređaj ako se ne izvrši pravilno, pa nastavite oprezno. Budući da korijenski postupak ovisi o uređaju, ne dajemo upute za ovaj korak.
 2. Preuzmite i instalirajte FakeGPS ili GPS aplikaciju za otkrivanje lokacije po vašem izboru (osim opcije C).
 3. Preuzmite i instalirajte MLB na Bat (osim opcije C). Ako su već instalirani, očistite podatke predmemorije aplikacije u postavkama uređaja za pohranu na uređaju.

Odavde imate tri opcije za isprobati:

Opcija A:

 1. Instaliraj sakrij podsmjehne lokacije iz modula Xposed (zahtijeva korijen).
 2. U Postavkama > Mogućnosti za razvojne programere omogućuju "Dopusti ismijavanje lokacija" ili, u novijim verzijama Androida, odaberete vam GPS aplikaciju za otkrivanje lokacije
 3. Otvorite Hide Mock Locations i postavite je na način crne liste.
 4. Dodajte MLB At Bat na crnu listu
 5. Otvorite svoju GPS aplikaciju za podmetanje lokacije i bacite pribadač negdje izvan regije zatamnjenja gdje je dostupan VPN poslužitelj.
 6. Otvorite svoju VPN aplikaciju i povežite se s serverom u blizini lokacije koju ste odabrali u prethodnom koraku.
 7. Otvorite MLB na Batu i streaming igre!

Opcija B:

 1. Pomaknite se sa svoje GPS aplikacije / Data / app do / Sustav / app pomoću Root Explorera ili slične aplikacije za upravljanje datotekama (zahtijeva root)
 2. Ponovo pokrenite uređaj.
 3. U Postavkama > Mogućnosti za razvojne programere onemogućuju Mock Location (ako je omogućeno)
 4. Otvorite aplikaciju za podmetanje lokacije i postavite svoju lokaciju negdje izvan regije zatamnjenja gdje je dostupan VPN poslužitelj
 5. Otvorite svoju VPN aplikaciju i povežite se s serverom u blizini lokacije koju ste odabrali u prethodnom koraku.
 6. Otvorite MLB na Batu i streaming igre!

Opcija C:

 1. Instalirajte XPrivacy iz modula Xposed (zahtijeva korijen).
 2. Kada instalirate MLB na Bat, vidjet ćete popis dozvola. Kad se pojavi ovaj popis, otvorite Postavke uređaja
 3. Dodirnite Slučajno odredite odmah dugme.
 4. Postavite IP adresu na lokaciju izvan vaše regije zatamnjenja (ako želite, možete koristiti IP adresu vaše VPN)
 5. Ograniči sva dopuštenja osim Interneta
 6. U Androidovim postavkama postavite Location na Visoka preciznost način
 7. Dovršite instaliranje MLB-a na Bat, otvorite ga i prebacite igru!

Ako naiđete na probleme s Opcijom B, neki su korisnici izvijestili da ponovnim pokretanjem Recovery-a i brisanjem Cache / Dalvik Cache-a mogu riješiti neke probleme. Također možete pokušati odbaciti svoje podatke za prijavu pomoću "izbrisati podatke" u MLB at Bat Bat postavkama, a zatim se ponovo prijaviti..

Zaobiđite MLB pri zaključavanju Bat-a na iOS-u

 1. Zatvorite svoj iPhone ili iPad. Postupak za to je složen i može trajno opekovati vaš uređaj ako se ne izvrši pravilno, pa nastavite oprezno. Jailbreaking varira ovisno o vašem modelu iPad ili iPhone, tako da ne dajemo upute za ovaj korak.
 2. Preuzmite i instalirajte Protect My Privacy (PMP) iz trgovine Cydia
 3. Preuzmite i instalirajte MLB na Bat i otvorite stream.
 4. Kad MLB At Bat zatraži dozvolu za pregled vaše lokacije putem GPS-a, PMP će prikazati upit. Odaberite opciju za "zaštitu" svoje lokacije koja će zamijeniti slučajnu GPS lokaciju umjesto da jednostavno blokira pristup
 5. Možda ćete se trebati povezati i s VPN-om da biste promijenili IP adresu (za potvrdu)
 6. Stream u igri!

Slika: "Scuffed up" od slgckgc licencirane pod CC BY 2.0

"MLB Blackout područja" tvrtke Braindrain0000 licencirana pod CC BY 3.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − 71 =

Adblock
detector