Kako besplatno dobiti kanadsku IP adresu s VPN-om

Kako dobiti kanadsku IP adresu

Ako želite dobiti kanadsku IP adresu, vjerovatno je da ste iskusili frustraciju prilikom dolaska na geološku TV, web lokacije i druge sadržaje. Gotovo svaki mrežni resurs može biti ograničen na određenu zemlju ili regiju, uključujući članke, videozapise i svakodnevne usluge.

Bilo da živite u Kanadi ili živite Kanađanin u inozemstvu, možete dobiti kanadsku IP adresu s VPN-om, omogućavajući vam da zaobiđete geografski ograničene web lokacije i zaštitite internetsku privatnost.

Niže ćemo detaljnije opisati davatelja usluga, ali ako želite brz pogled, evo našeg popisa najbolji VPN-ovi za dobivanje kanadskog IP-a:

 1. ExpressVPN Naš najbolji izbor! Izuzetno brza poslužiteljska mreža. Veliki naglasak na sigurnosti i privatnosti. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 2. CyberGhost Najbolja proračunska opcija. Izvrsno za početnike i tehnofobe jer se aplikacije lako instaliraju i koriste. Velike brzine.
 3. NordVPN Veteran pružatelj s puno poslužitelja koji odgovaraju većini svrha. Jednostavan za upotrebu i dobar za deblokiranje streaming sadržaja.
 4. IPVanish Omogućuje do 10 istodobnih veza. Brzina je odlična za preuzimanje i strujanje.
 5. PrivateVPN Deblokira obilje popularnog sadržaja.

Pomoću VPN-a možete deblokirati sadržaj ograničen na Kanadu iz SAD-a, Velike Britanije, Europe ili bilo kojeg drugog mjesta na svijetu. U slučaju da se pitate, VPN predstavlja virtualnu privatnu mrežu. Služi za šifriranje prometa koji ide na i sa vašeg uređaja za pregledavanje, skrivajući vašu IP adresu u tom procesu. Promet se usmjerava preko odabranog poslužitelja. U tom slučaju, želite je da se nalazi u Kanadi. Odabirom dobavljača VPN-a sa poslužiteljima u Kanadi moći ćete pristupiti sadržaju ograničenom na tu lokaciju koristeći kanadsku IP adresu. Štoviše, moći ćete to sigurno učiniti netaknutom.

Kako dobiti kanadsku IP adresu (besplatno)

Ako vam treba IP adresa iz Kanade manje od 30 dana, pokazat ćemo vam kako da je dobijete besplatno! Možda vas iznenadi koliko je brzo i lako dobiti kanadsku IP adresu, samo slijedite ove korake.

Evo kako dobiti kanadsku IP adresu:

 1. Registrirajte se na VPN uslugu - (preporučujemo ExpressVPN.)
 2. Preuzmite odgovarajuću VPN aplikaciju za svoj uređaj.
 3. Odaberite jedan od VPN-ovih poslužitelja u Kanadi.
 4. Isprobajte geografski ograničen sadržaj koji bi sada trebao biti deblokiran (možda ćete trebati očistiti kolačiće da bi promjene stupile na snagu).
 5. Uživajte u neograničenom sadržaju i poboljšanoj sigurnosti.
 6. ExpressVPN ima 30-dnevno jamstvo povrata novca. To znači da otkaze prije ovog razdoblja učinkovito ostvaruju povrat sredstava.

Najbolji VPN za dobivanje kanadske IP adrese

Nisu sve VPN-ove koje smo pregledali ne vrijede vašeg vremena i novca. Neki pružatelji VPN-a nude daleko više poslužitelja od drugih, dok oni također mogu jako varirati s obzirom na ponuđenu razinu sigurnosti i brzine. Iz tog smo razloga izdvojili vrijeme da istražimo najbolje VPN-ove kako bismo dobili kanadsku IP adresu. Za razmatranje VPN je morao ispuniti sljedeće kriterije:

 • Mreža poslužitelja smještenih širom svijeta, posebno u Kanadi
 • Poslužitelji koji nude visoku brzinu i pouzdanost za streaming bez stresa
 • Visoka razina sigurnosti s značajkama uključujući 256-bitnu AES enkripciju
 • Nema pravila za evidentiranje, tako da vaše mrežne aktivnosti i osobni podaci ostaju privatni
 • Aplikacije za Windows, MacOS, Android i iOS
 • Korisnička podrška koja nudi brze i korisne odgovore

Vidi također: Najbolji VPN-ovi za Kanadu

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN je najbolji VPN za dobivanje kanadske IP adrese. S četiri kanadska poslužitelja smještena u Montrealu, Torontu i Vancouveru trebali biste imati problema s deblokiranjem sadržaja ograničenim na Kanadu. Najvažnije, ExpressVPN nudi visokokvalitetne poslužitelje s vrlo velikim brzinama i pouzdanim vezama što je izvrsno za strujanje. Štoviše, ExpressVPN ima preko 3000 VPN servera u 94 zemlje tako da vam nikad neće nedostajati opcija.

Kada je u pitanju deblokiranje sadržaja, ExpressVPN je izuzetno sposoban. Koristili smo ga s uspjehom na Netflixu (SAD, Kalifornija, Velika Britanija), Amazon Prime, BBC iPlayer i mnogim drugima. Korisnici koji traže prilagođenu aplikaciju cijenit će ExpressVPN koji ima jednostavno sučelje, kao i zgodan nastavak preglednika za dodatnu udobnost. Vjerojatno se nećete suočiti s bilo kakvim problemima s ExpressVPN-om, ali ako to učinite, tu je izvrsna korisnička podrška sa značajkom 24/7 live chat. Vrlo malo VPN-a nudi ovo, pa je to zaista dodatni bonus.

Posljednje, ali svakako ne najmanje bitno, ExpressVPN nudi korisnicima solidnu sigurnost i jedan je od najsigurnijih VPN-a na tržištu danas. Sigurnosne značajke uključuju 256-bitnu AES enkripciju, DNS zaštitu od curenja i prekidač za zaustavljanje. Jednako je važno, ExpressVPN ne vodi zapisnike aktivnosti ili zapisnike veza tako da možete surfati Internetom bez brige o svojoj privatnosti na mreži.

ExpressVPN ima aplikacije za Windows, Mac, Linux, Android i iOS. Dostupna je i aplikacija za usmjerivače, ali to zahtijeva ručno postavljanje. ExpressVPN nudi i proširenja preglednika za Chrome, Firefox i Safari.

Pros:

 • 3.000+ poslužitelja u 94 zemlje Najbrže brzine za strujanje i bujicu
 • Vrhunske značajke zaštite i privatnosti
 • Deblokira sve glavne usluge streaminga
 • Nudi 24/7 chat uživo

Cons:

 • Nešto skuplje od ostalih usluga

Naš rezultat:

4.5 od 5

NAJBOLJI VPN ZA KANADSKU IP ADRESU: ExpressVPN je naš izbor broj 1. Prostrana poslužiteljska mreža, optimizirana za brze veze, prilagođene aplikacije za sve operativne sustave. Teško pobijediti na privatnosti i sigurnosti. Postoji 30-dnevno jamstvo vraćanja novca bez prestanka, tako da možete isprobati bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost Trenutno u Kanadi ima 199 poslužitelja, što vam omogućava da lako imate kanadsku IP adresu. Općenito, ovaj dobavljač VPN-a ima više od 3000 poslužitelja u 60 zemalja, što znači da možete deblokirati sadržaj u Kanadi, kao i gotovo svim drugim lokacijama. CyberGhost je posebno prikladan za strujanje jer nudi brze i pouzdane veze s neograničenom propusnošću i prometom.

Naše iskustvo s aplikacijom CyberGhost bilo je pozitivno jer je brz i praktičan za upotrebu. Možete uživati ​​u istodobnim vezama na do 7 uređaja što vam omogućava da osigurate sve, od prijenosnog računala do mobilnog telefona. Doista, CyberGhost je jedan od najsigurnijih dostupnih VPN-ova. Ovaj VPN pružatelj usluga ima sjedište u Rumunjskoj, gdje ne postoje zakoni o obveznom čuvanju podataka. Nudi 256-bitnu AES enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS-a i IP-a, automatsku sklopku za uklanjanje i strogu politiku bez zapisivanja..

CyberGhost aplikacije dostupne su za Windows, Mac, Linux, Android i iOS. CyberGhost se može koristiti i na nekim usmjerivačima s ručnom konfiguracijom.

Pros:

 • Upravlja mrežom s više od 3.000 poslužitelja u 60 zemalja
 • Aplikacije se jednostavno instaliraju i koriste - dobra je opcija za početnike
 • Mogućnost povezivanja s više poslužitelja istovremeno na istom uređaju
 • Postigao je vrlo visok rezultat u našem testiranju brzine

Cons:

 • Neće raditi u Kini, UAE ili Turskoj

Naš rezultat:

4 od 5

NAJBOLJI PRORAČUN VPN: CyberGhost je izvrstan izbor. Snažan u privatnosti, velike brzine i pouzdan za bujicu. Jednostavno je za postavljanje i upotrebu. Velike brzine. 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

3. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN ozbiljan je kandidat ako želite VPN za Kanadu s 346 poslužitelja u Kanadi. U stvari, NordVPN je Izvrsno za pristup geo-ograničenom sadržaju širom svijeta jer ima preko 5.100 poslužitelja u 62 zemlje u vrijeme pisanja - to je puno više od većine ostalih pružatelja VPN-a. Naravno, kvaliteta je jednako važna kao i količina. Naše iskustvo strujanja nalik Netflixu i Huluu bilo je glatko i bez prekida.

NordVPN nudi korisnicima puno izbora. Ne samo da postoji puno poslužitelja, posebni poslužitelji uključuju Double VPN, P2P, Onion Over VPN i namjenski IP. Nadalje, moguće je istovremeno zaštititi do 6 uređaja s jednim NordVPN računom. Bez nedostatka sigurnosnih opcija bez politike zapisivanja, 256-bitnu AES enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS-a i automatsku sklopku za uklanjanje. Također je vrijedno spomenuti da je NordVPN sa sjedištem u Panami, koji nema obavezni zakon o čuvanju podataka.

NordVPN nudi aplikacije za Windows, Mac, Android, iOS i Linux. NordVPN ima i proširenja preglednika za Chrome i Firefox.

Pros:

 • Neusporediva mreža - preko 5000 poslužitelja u 60 zemalja
 • Veliki naglasak na sigurnosti i privatnosti
 • Jednostavno deblokira širok raspon web lokacija sa geološkim zaključavanjem
 • 24/7 korisnička podrška putem live chat-a

Cons:

 • Moguće je odabrati samo lokaciju, a ne određeni poslužitelj

Naš rezultat:

4.5 od 5

DOBRO SVE KRUG: NordVPN je dobar izbor vrijednosti. Opcija velike vrijednosti koja pouzdano radi s streamingom. Istovremeno povezuje do 6 uređaja 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanish

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish je američki VPN sa 35 poslužitelja u Kanadi i preko 1.100 poslužitelja u više od 60 zemalja. Isprobavši ovaj VPN s raznim uslugama, ustanovili smo da je jedan od najbržih VPN-a na tržištu. Pomoću IPVanish-a možete deblokirati sličnosti BBC iPlayera i Amazon Prime Video i trebali biste doživjeti visokokvalitetno strujanje uz minimalno punjenje. Ono što je posebno impresivno je da IPVanish omogućava korisnicima do 10 istodobnih veza na više uređaja - puno više od većine VPN-ova.

Ako ste novi u korištenju VPN-a, cijenit ćete kako je postavljanje i korištenje IPVanish-a izuzetno brzo i jednostavno. Ovo je VPN usluga koja se također jednostavno koristi s Kodi i Amazon Fire Stick-om. Osim što su vrlo jednostavne za upotrebu, aplikacije IPVanish nude visoku razinu sigurnosti. IPVanish koristi 256-bitnu AES enkripciju i ugrađena je zaštita od curenja DNS-a. Prekidač za uklanjanje štiti vaš uređaj u slučaju pada VPN veze. Konačno, IPVanish održava politiku ništice, čuvajući vašu privatnost.

IPVanish dostupan je na Windows-u, Mac-u, Androidu i iOS-u. Ručno postavljanje potrebno je za Linux i rutere.

Pros:

 • Upravlja mrežom od više od 1300 poslužitelja iz 75 gradskih lokacija širom svijeta
 • Nema nikakve zapisnike
 • Koristite do deset uređaja istovremeno

Cons:

 • Ne može pouzdano deblokirati Netflix, Hulu

Naš rezultat:

4 od 5

DO 10 UREĐAJA: IPVanish ima veliku mrežu poslužitelja. Općenito solidno za bujice, korisnike Kodija i ljude koji trebaju najviši standard privatnosti, ali hit i propustite veze s američkim, kanadskim i britanskim knjižnicama Netflixa. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN je manji pružatelj VPN-a s mrežom od oko 100 poslužitelja u 57 zemalja. Ova VPN usluga omogućuje vam dobivanje kanadske IP adrese jer ima 4 poslužitelja u Kanadi (nalaze se u Montrealu, Torontu i Vancouveru). Jedan od razloga zašto PrivateVPN vrijedi razmotriti je vrlo velika brzina preuzimanja koja se nudi. Testirali smo servere na streaming web lokacijama kao što su Netflix, BBC iPlayer i Amazon Prime Video s pozitivnim rezultatima.

Sučelje PrivateVPN aplikacije je jednostavno, što ovu VPN uslugu čini idealnom za početnike. Međutim, oni koji traže naprednije opcije neće biti razočarani. Mogućnost korištenja skrivenog VPN-a služi za zaobilaženje dubinske provjere paketa. PrivateVPN koristi 256-bitnu AES enkripciju, pruža zaštitu od propuštanja DNS-a i uključuje prekidač za zaustavljanje. Navodi da ima nultu politiku bilježenja podataka bez zapisnika podataka o prometu.

PrivateVPN aplikacije dostupne su za Windows, Mac, Android i iOS. Upute su dostupne za postavljanje s Linuxom i usmjerivačima.

Pros:

 • Sticanje reputacije za deblokiranje popularnih web mjesta za streaming
 • Koristite do šest uređaja istovremeno
 • Davatelj nula-dnevnika

Cons:

 • Manje poslužitelja za odabir od ostalih davatelja koji su viši na ovom popisu
 • Pomoćno osoblje je dobro, ali djeluje samo tijekom europskog radnog vremena

Naš rezultat:

4.5 od 5

Sjajna brzina: PrivateVPN je dobar obiteljski izbor. Deblokira Hulu i općenito je dobar za pregledavanje i bujicu. Omogućuje do 6 uređaja. Može se učiniti s više poslužitelja i nedostaje 24/7 podrška. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

Mogu li dobiti kanadsku IP adresu s besplatnom VPN-om?

Moguće je dobiti kanadsku IP adresu s besplatnim VPN-om. Međutim, iz ovog razloga snažno savjetujemo. Za početnike, besplatni VPN-ovi notorno su spori zbog velike potražnje i nedostatka poslužitelja. To znači da streaming videa i preuzimanje datoteka može biti stresno iskustvo uz stalno punjenje i zastoj.

]SAVJET: Ako se prijavite za ExpressVPN i otkažete u roku od 30 dana, možete dobiti puni povrat, čime ćete dobiti jedan od najboljih VPN-a koji su dostupni besplatno mjesec dana.

[/ Ctech_content_w_bk

Na stranu loše i nepouzdane performanse, besplatni VPN-i nisu toliko sigurni i nemaju sigurnosne značajke. To je zato što se zna da neželjeni korisnici oglašavaju (moraju nekako zaraditi), dok neki čak prate vašu aktivnost i prodaju je najpovoljnijim ponuditeljima. VPN bi vam trebao pružiti veću privatnost, a ne ugrožavati ga.

I posljednje, ali ne najmanje bitno, mnoge su web stranice počele poduzimati korake za blokiranje VPN poslužitelja. Dobar primjer za to je Netflix. Vrlo malo besplatnih VPN-a može deblokirati sličnosti Netflixa jer jednostavno nemaju resurse da bi zaobišli anti-VPN vatrozid. Suprotno tome, najbolje plaćeni VPN-ovi pronalaze načine kako ostati korak ispred, omogućujući vam da deblokirate ograničeni sadržaj.

Općenito, vjerujemo da su najbolje plaćene VPN usluge vrijedne ulaganja, a besplatni VPN-ovi gubljenje vremena i nepotreban rizik.

Vidi također: Najbolji VPN-ovi za Kanadu

Što mogu učiniti s kanadskom IP adresom?

Korištenje VPN-a za dobivanje kanadske IP adrese pruža brojne prednosti:

[Ctech_content_w_bk]
 1. Emitirajte zemljopisno ograničene TV emisije i filmove
 2. Deblokirajte kanadske vijesti
 3. Pristup financijskim uslugama ograničen na Kanadu
 4. Koristite nepouzdane javne WiFi točke s povjerenjem
 5. Sakrijte svoju IP adresu, čuvajući svoju privatnost i anonimnost

Zašto bi mi trebao VPN u Kanadi?

Ako ste već u Kanadi, možda se pitate zašto vam treba VPN kada već bez ograničenja možete pristupiti mrežnom sadržaju u Kanadi. VPN vam može pomoći da deblokirate sadržaj u gotovo bilo kojoj zemlji, kao što je ESPN, u SAD-u ili čak Netflix u Japanu. Još važnije, VPN štiti vašu privatnost i internetsku sigurnost.

Kanada je 2015. godine uvela Antiteroristički zakon (Bill C-51) koji prisiljava pružatelje internetskih usluga (ISP) da evidentiraju povijest pregledavanja svakog građanina. Štoviše, Kanada je članica grupe Five Eyes, tako da se ovi podaci mogu dijeliti s obavještajnim agencijama u SAD-u, Velikoj Britaniji, Australiji i Novom Zelandu. Upotrebom jednog od najbolje plaćenih VPN-a možete zaštititi te osobne podatke tako da vam ostanu privatni.

Vidi također:

 • Kako doći do američkog Netflixa u Kanadi
 • Kako gledati HBO u Kanadi
 • Kako gledati TSN izvan Kanade
 • Kako gledati Hulu u Kanadi s VPN-om

„Kanadska grunge zastava“ Nicolasa Raymonda pod licencom CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − = 14

Adblock
detector