Kako deblokirati DraftKings Fantasy Sports VPN-om

skice odblokirati vpn

Nezaposleni hobiji poput fantastičnog nogometa prebačeni su u podrume kuće svog susjeda, a danas je igranje fantastičnih sportova na mreži za novac jedna od najbrže rastućih industrija na webu.

No, nisu svi toliko željni da omoguće korisnicima DraftKings-a da crtaju svoje omiljene klupske predmete ili prate statistike igara u stvarnom vremenu. Neke su zemlje - pa čak i pojedine američke države - zabranile pristup depozitima na DraftKingsu, a u tim se regijama igranje na web mjestu još uvijek smatra nezakonitim činom. Što možete učiniti ako živite na području na kojem je web lokacija legalna, ali putujete u dio svijeta koji ne dozvoljava pristup web mjestu?

Da biste to saznali, pročitajte u našem vodiču kako deblokirati Fantastične sportove DraftKings pomoću VPN-a!

Svi koji žele pristupiti DraftKingsu s VPN-om trebaju osigurati da to rade samo ako su rezidenti zemlje ili države u kojoj je pristup DraftKingsu zakonit. Upotreba VPN-a za pristup DraftKingsovim uslugama ne bi se trebala smatrati zaobilaznim putem u svrhe ilegalnih online fantasy sportova. 

Kako se MotionKings Fantasy Sports blokira u prvom redu?

Da biste razumjeli kako zaobići blokirani pristup DraftKings-u, prvo morate pročitati više zašto usluga se čak u prvom redu blokira.

Sve se svodi na zakone o kockanju. Iako se tehničke fantastične sportske lige ne kockaju, svaka država SAD-a ima različita zakonodavstva koja se tiču ​​toga kako igre poput ove se kontroliraju, oporezuju i reguliraju. Trenutno je DraftKings zabranjeno u 10 od pedeset država Amerike (Alabama, Arizona, Delaware, Havaji, Idaho, Iowa, Louisiana, Montana, Nevada i Washington). Od preostalih 40, njih četiri daju samo pristup ovisno o davatelju internetskih usluga koji koristite za povezivanje s Internetom.

skice vpn mjesto

Za sada su jedini igrači koji su igrani na nacrtu Kings-a u inozemstvu oni koji žive ili u Kanadi ili u Velikoj Britaniji. Ako živite negdje drugdje, možda ćete sljedeći put kad pokušate uplatiti strašnu poruku "Lokacija nije pronađena" (vidi se gore)..

Bez obzira je li DraftKings FantasySports tehnički klasificiran kao kockanje problem je o kojem sudovi još uvijek nisu u potpunosti odlučili, ali za sada je jedini način da se povežete putem interneta kako biste provjerili vaš popis ili namamili prijatelja u vašoj ligi kroz upotrebu VPN-a.

Kako koristiti VPN za deblokiranje DraftKings Fantasy sportova

Toliko o svim pravnim razgovorima; kako se putem mrežne mreže moći uspostaviti putem DraftKingsa putem interneta? Pristup je jednako jednostavan kao i elegantan.

S pretplatom VPN od uglednog davatelja kao što je VyprVPN, trebate samo preuzeti i instalirati jedan jedini dio softvera kako biste se vratili u gomilu trgovskih igrača, statistika razgovora i dodali više bodova svom bazenu..

Za početak prijeđite na stranicu VyprVPN da biste započeli, ovdje postoji 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika i dobiti potpuni povrat novca ako niste zadovoljni. Da biste započeli postavljanje svog računa, započnite klikom na ovu vezu, a zatim odabirom gumba "Početak rada" koji je istaknut u nastavku:

vyprvpn registracijaPreusmjerit će vas se na stranicu za registraciju na kojoj možete unijeti sve svoje podatke (e-poštu, ime računa itd.) Kao i broj svoje kreditne kartice:

vyprvpn nacrti cijena

Nakon uspješnog kreiranja i potvrde vašeg računa, preuzmite i instalirajte VyprVPN i prijavite se na svoj račun iz prozora prikazanog dolje:

vyprvpn stranica za prijavu

Nakon što se prijava na račun prođe, kliknite gumb na glavnom prozoru koji izgleda kao pin lokacije, ovdje prikazan:

vyprvpn postupak povezivanja

Odaberite opciju za Prikaži sve lokacije poslužitelja s padajućeg izbornika:

vyprvpn lokacije poslužitelja

Ovo će otvoriti glavni izbornik poslužitelja. Za razliku od nekih VPN-ova koji vam mogu omogućiti povezivanje samo na njihove servere samo po državama, VyprVPN u SAD-u ima osam različitih gradova, uključujući: Austin, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco, Seattle i Vašington.

(Napomena: Možete birati i između poslužitelja u Velikoj Britaniji ili Kanadi ako mislite da će biti brža opcija gdje se povezujete)

popis lokacija lokacija vyprvpn poslužitelja

Dvaput kliknite bilo koji od ovih poslužitelja, osim Seattlea, Austina ili Washingtona (ovisno što se geografski najbliže lokaciji vašeg doma preporučuje):

vyprvpn uspješna veza

Nakon uspješnog povezivanja poslužitelja, bit ćete spremni započeti skicu!

Comparitech ne odobrava ilegalnu upotrebu VPN-a za prijavu na web stranice za kockanje u zemljama ili američkim državama u kojima taj čin nije dopušten.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − = 34

Adblock
detector