Kako do IP adrese Rumunjske pomoću VPN-a

Kako dobiti IP adresu za RumunjskuVPN-ovi vam također omogućavaju zaobići regionalna ograničenja. Spajanjem na poslužitelj u drugoj zemlji možete promijeniti svoju IP adresu i koristiti usluge koje su obično dostupne samo u određenim dijelovima svijeta. To znači da pomoću VPN-a možete dobiti rumunjsku IP adresu i pregledavati Internet kao da se zapravo nalazite u Rumunjskoj, bez obzira na stvarnu lokaciju. Korištenje VPN-a također ima prednost zaštite podataka.

Suprotno uvriježenom mišljenju, vaše mrežne aktivnosti nisu privatne. Zapravo je broj organizacija koje vas mogu nadzirati veće nego što mislite: uključuje samo vašeg davatelja internetskih usluga (ISP), poslodavca, administratora sveučilišne mreže i, možda, čak i vladu. VPN-ovi to sprečavaju šifriranjem vašeg prometa, čineći ga nečitljivim za bilo koje treće strane.

Kako doći do rumunjske IP adrese u inozemstvu

Uz pravi VPN, dobivanje rumunjske IP adrese zapravo je prilično jednostavno.

Evo kako dobiti IP adresu Rumunjske s VPN-om:

 1. Započnite s prijavom na prikladnu VPN uslugu. Preporučujemo ExpressVPN.
 2. Zatim preuzmite odgovarajuću verziju aplikacije za svoj uređaj i instalirajte je.
 3. Povežite se s bilo kojim od vaših rumunjskih poslužitelja VPN-a.
 4. Pokušajte pristupiti web-lokaciji s blokiranim rumunjskim putem. Trebao bi se učitati odmah, ali ako ne, pokušajte očistiti predmemoriju i kolačiće prije osvježavanja stranice.

BESPLATNI PLATNI VPN: Samo vam treba VPN samo kratko vrijeme? Možda idete na odmor ili tražite gledanje određenog geo-blokiranog događaja u inozemstvu? U tim slučajevima jednostavno možete iskoristiti 30-dnevnu garanciju povrata novca ExpressVPN-a. Morate platiti unaprijed, ali možete jednostavno otkazati u bilo kojem trenutku tijekom ovog razdoblja radi punog povrata sredstava. To pretplatu na ExpressVPN čini bez rizika.

Naći ćete puno informacija o svakom od pružatelja usluga koje pregledavamo u nastavku, ali u slučaju da imate malo vremena, evo vam popis najboljih VPN-ova za dobivanje IP adrese iz Rumunjske:

 1. ExpressVPN: Naš prvi izbor za dobivanje IP adrese za Rumunjsku! Brzi i pouzdani poslužitelji na 94 globalne lokacije. Aplikacije su sigurne i jednostavne za upotrebu. Veze ostaju privatne. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 2. NordVPN: Pružatelj usluga s puno poslužitelja za izabrati. Veze su privatne i sigurne.
 3. CyberGhost: Jeftina usluga s jednostavnim aplikacijama i nekim poslužiteljima za brzo strujanje.
 4. IPVanish: Dobar izbor ako koristite daljinac za strujanje putem Kodi uređaja. Brz i pouzdan.
 5. Surfshark: Manje poznati pružatelj usluga koji ovdje ima manje poslužitelja od ostalih davatelja usluga, ali može strujati u HD formatu.

Zapamtite: ako pokušavate gledati događaj uživo, važno je prethodno izvršiti korake. Ako ništa ne uspije kako se očekuje, ovaj pristup znači da ćete imati vremena da se obratite svom VPN korisničkom timu za pomoć i možda neće morati propustiti nijedan vaš show.

Velik broj konkurentskih VPN-a čini težim nego što bi trebao biti pronalazak najboljih za određeni zadatak. Da bismo pronašli VPN-ove koji su najbolji za dobivanje rumunjske IP adrese, potražili smo usluge sa svim karakteristikama u nastavku:

Kriteriji za odabir najboljih VPN-ova za rumunjsku IP adresu

 • Ima najmanje jedan poslužitelj (ali po mogućnosti više) u Rumunjskoj
 • Koristi snažnu enkripciju i nudi dodatne sigurnosne značajke
 • Omogućuje brze i pouzdane veze
 • Ne bilježe nikakve podatke koji mogu identificirati korisnika
 • Nudi aplikacije za najpopularnije operativne sustave

Koji su najbolji VPN-ovi za dobivanje IP adrese u Rumunjskoj?

Evo našeg potpunog posjeta VPN-ova kako bismo dobili IP adresu za Rumunjsku:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN nudi pouzdane veze velike brzine i pristup više od 2.000 poslužitelja u 94 zemlje, uključujući Rumunjsku. Ova je usluga dovoljno brza za HD streaming uživo, nema ograničenje propusnosti i omogućuje bujicu na svim poslužiteljima. Nadalje, ExpressVPN može deblokirati širok raspon platformi za strujanje, uključujući TVR, HBO i Spotify iz inozemstva.

Ova usluga čuva vaše aktivnosti privatnim koristeći 256-bitnu enkripciju, prekidač za zaustavljanje (u aplikacijama za radnu površinu) i zaštitu od curenja DNS-a i IPv6. Anonimno se možete prijaviti plaćanjem s Bitcoin-om i upotrebom e-adrese koja se baca, ali to je potpuno neobavezno ExpressVPN ne bilježi nikakve osobne podatke u svakom slučaju. Korisnička podrška dostupna je putem 24/7 chata uživo.

Aplikacije ExpressVPN dostupne su za MacOS, Windows, Android, iOS i Linux. Ova usluga nudi prilagođeni softver koji olakšava instalaciju na mrežni usmjerivač.

Pros:

 • Velika mreža brzih poslužitelja
 • Snažna usredotočenost na sigurnost
 • Može deblokirati razne popularne platforme u inozemstvu
 • Moguća je anonimna registracija

Cons:

 • Nešto skuplje

NAJBOLJI VPN ZA RUMUNIJU: ExpressVPN je naš prvi izbor. To je brzo, stavlja veliki naglasak na vašu privatnost i sigurnost i olakšava deblokiranje rumunjskih usluga poput ProTV-a u inozemstvu. Postoji čak i 30-dnevno jamstvo povrata novca što znači da ga možete isprobati bez rizika.

Pročitajte našu recenziju ExpressVPN.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN ima najveću mrežu bilo kojeg većeg VPN-a, s više od 5000 poslužitelja raspoređenih u 62 zemlje (samo je Rumunjska 26 poslužitelja s P2P). To je vrlo brzo, omogućavajući korisnicima besprijekorno strujanje HD sadržaja uživo iz velikog broja geo-blokiranih platformi kao što su ESPN, HBO i Digi24. Nadalje, NordVPN omogućuje do šest istodobnih veza, što je snažan izbor za one koji žele zaštititi sve svoje uređaje odjednom..

Ova je usluga izuzetno usmjerena na privatnost. Koristi 256-bitnu enkripciju, prilagodljiv preklopni prekidač (za sve verzije, osim Androida) te zaštitu od propuštanja od DNS-a, IPv6, WebRTC-a i preusmjeravanja vrata kako bi zaštitili promet. Tu su i automatsko blokiranje oglasa, skeniranje zlonamjernog softvera, Tor preko VPN-a i multi-VPN funkcionalnosti. NordVPN ima strogu politiku zapisivanja bez dnevnika i možete platiti s Bitcoin-om za dodatnu anonimnost. 24/7 live chat dostupan je u slučaju bilo kakvih problema.

NordVPN ima aplikacije za Linux, MacOS, Windows, Android i iOS uređaje. Radi s odabranim bežičnim usmjerivačima, ali ih mora konfigurirati ručno.

Pros:

 • Ogromna mreža poslužitelja
 • Mnogobrojne sigurnosne značajke
 • Dovoljno brzo za live streaming
 • dostupan

Cons:

 • Vremena spajanja su malo duža

ZAŠTITA NISKIH troškova: NordVPN nudi isplativ način dobivanja rumunjske IP adrese. To je vrlo brzo, daje prednost vašoj sigurnosti i privatnosti i uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Evo našeg cjelovitog pregleda NordVPN-a.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost se zapravo nalazi u Rumunjskoj i, prema tome, ima više rumunjskih servera od bilo kojeg drugog velikog VPN-a (61, s preko 3000 u 59 drugih zemalja). Nudi vrlo velike brzine i može čak pouzdano deblokirati tvrdokorne platforme poput Netflixa Rumunjske, što ga čini idealnim za one koji žele strujati. Uz dopušteno sedam istodobnih veza, CyberGhost omogućava gledanje što god želite, gdje god želite, na bilo koji uređaj koji želite.

Dio ove žalbe VPN-a je onaj za većinu korisnika, potrebna je vrlo mala konfiguracija. 256-bitna enkripcija, prekidač za zaustavljanje, blokiranje oglasa, skeniranje zlonamjernog softvera i zaštita od protoka IPv6 i DNS-a sve su tvornički omogućene. Ne bilježi nikakve podatke koji se mogu osobno identificirati, tako da se vaše aktivnosti ne mogu pratiti po vama. CyberGhost nudi 24/7 podršku u live chatu ukoliko imate bilo kakvih problema.

Aplikacije su dostupne za Android, iOS, Windows i MacOS. Ručna instalacija potrebna je za Linux i podržane internetske usmjerivače.

Pros:

 • Unaprijed konfigurirane sigurnosne značajke
 • Može deblokirati Netflix Rumunjska
 • Vrlo velike brzine
 • Idealno za početnike

Cons:

 • Nedostatak prilagodljivih značajki

STREAM NETFLIX U INOZEMSTVU: CyberGhost olakšava dobivanje rumunjske IP adrese. Nudi velike brzine i sveobuhvatnu sigurnost te može deblokirati popularne platforme, uključujući Netflix. Čak dolazi sa 45-dnevnim jamstvom povrata novca.

Evo našeg detaljnog pregleda CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanish

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish ima više od 1.100 poslužitelja u 60 zemalja (uključujući dva poslužitelja u Rumunjskoj). Svojom snažnom podrškom za više platformi i velikim brzinama, ovaj VPN olakšava sigurno strujanje i pregledavanje bez obzira na to gdje se nalazite. Nadalje, IPVanish omogućava povezivanje do 10 uređaja odjednom, dok većina njegovih konkurenata dopušta između tri i šest.

Iako su njegove aplikacije lagane, nikako im ne nedostaje što se tiče sigurnosti. Ova usluga uključuje 256-bitnu enkripciju, prekidač za zaustavljanje (samo verzije za radne površine), zaštitu od propuštanja DNS i IPv6, automatsko prebacivanje IP adresa, blokiranje LAN-a i zakrivljenost prometa u OpenVPN. IPVanish je VPN bez prijave, što znači da ne treba brinuti da će vaše aktivnosti biti praćene i vama. Tražite pomoć? Korisničku podršku možete dobiti 24/7 putem chata uživo.

IPVanish aplikacije mogu se preuzeti za Android, iOS, MacOS, Windows i Amazon Fire Stick / Fire TV. Mora se ručno instalirati na sustave i usmjerivače sa sjedištem na Linuxu.

Pros:

 • Brze, pouzdane veze
 • Nekoliko naprednih sigurnosnih opcija
 • Dopušteno je 10 veza

Cons:

 • Bori se za deblokiranje nekih web lokacija za streaming

BRZO I VERSATILNO: IPVanish je brza usluga na više platformi sa širokim rasponom sigurnosnih značajki i daleko većom granicom veze od većine ostalih VPN-ova. Dolazi sa 7-dnevnom garancijom povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. Surfshark

SurfShark VPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Surfshark.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Surfshark nema tako veliku mrežu kao neki njegovi konkurenti (trenutno oko 500 poslužitelja u 50 zemalja, uključujući Rumunjsku), ali svejedno je vrijedno vašeg vremena. Ova je usluga brza i može otključati dobar niz geo-blokiranih usluga u inozemstvu, a što je najbolje od svega, nema ograničenja u broju uređaja na koje se možete povezati..

Ovaj VPN štiti vas od 256-bitne enkripcije, prekidača za zaustavljanje, blokiranja oglasa, skeniranja zlonamjernog softvera i zaštite od proticanja WebRTC, IPv6 i DNS. To ipak nije sve: tu je i mogućnost upotrebe podijeljenog tuneliranja, dvostrukih VPN-ova i prigušenja prometa kako biste još više povećali svoju sigurnost.. Surfshark ne vodi nikakve zapisnike, što znači da ćete biti gotovo potpuno anonimni na mreži. Razgovor uživo dostupan je 24/7 u slučaju bilo kakvih problema.

Surfshark ima aplikacije za Windows, Android, MacOS, iOS i Amazon Fire TV / Fire Stick. Također se može ručno instalirati na Linux sustave i odabrati mrežne usmjerivače.

Pros:

 • Aplikacije za razne popularne platforme
 • Nema ograničenja veze
 • Politika bez zapisnika

Cons:

 • Prilično ograničena mreža

SIGURNOST BEZ OGRANIČENJA: Surfshark uključuje obilje sigurnosnih značajki, ne održava zapisnike, nema ograničenje veze i dovoljno je brz za HD prijenos uživo. Također uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu Surfshark recenziju.

Surfshark KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% + 3 mjeseca FREEET DEALDispon se primjenjuje automatski

Ne mogu li jednostavno koristiti besplatni VPN da bih umjesto njega dobio IP adresu Rumunjske?

Besplatni VPN-i mogu biti atraktivan potencijal oni zapravo dolaze s nekoliko glavnih nedostataka koji nas sprečavaju da ih preporučimo. Najočitija je razlika u brzini: besplatne usluge obično imaju prilično ograničenu mrežu, a ipak više korisnika od većine plaćenih VPN-a. To uzrokuje veliko usporavanje mreže, što se očituje kao brza brzina pregledavanja i videozapisi koji često pauziraju u međuspremnik, ako se uopće učitaju. Besplatni VPN-ovi obično su prvi na crnoj listi vlasnika autorskih prava, pa možda nećete moći pristupiti odabranoj web lokaciji.

Možete se zapitati kako si besplatni VPN može priuštiti da postoji. Budući da korisnici tvrtku ne plaćaju izravno, ove usluge pronalaze druge načine stvaranja profita. Često će prodavati oglasni prostor ili nuditi povećanu brzinu uz mjesečnu naknadu, ali problem je što neki idu još dalje. Spremanjem kolačića za praćenje na vaš uređaj, ove tvrtke mogu prikupiti podatke o tome kako koristite internet. To se kasnije oglašavačima može prodati, najčešće, bez vašeg znanja.

Može biti teško čak i pronaći siguran, besplatan VPN. U prošlosti smo vidjeli velikog davatelja koji prodaje neaktivan korisnički pojas za pomoć u pokretanju botneta. Nažalost, kada se poznati VPN-i pribjegavaju sjenovitim poslovnim taktikama, čini se da su manje usluge sklonije djelovati na isti način; nedavna analiza više od 280 besplatnih VPN aplikacija pokazala je da gotovo 40% sadrži zlonamjerni softver, dok 18% nije koristilo enkripciju, a preko 80% je bilo izloženo propadanju IPv6.

Da biste zaštitili sebe i svoje osobne podatke, preporučujemo korištenje poznatog VPN-a s poviješću da se zalaže za privatnost svojih korisnika umjesto besplatne usluge.

Vidi također: Najbolji VPN za Rumunjsku

Mogu li gledati rumunjsku TV u inozemstvu s VPN-om?

Većina geoblokiranih usluga pregledava korisničku IP adresu da bi utvrdili je li u određenoj zemlji ili ne. Spajanje na VPN poslužitelj automatski vam daje novu IP adresu specifičnu za pojedinu zemlju, što znači da vam rumunjski poslužitelj omogućuje pregledavanje interneta i strujanje sadržaja s platformi poput ProTV, TVR i Digi24 kao da ste tamo zapravo.

Otkrićete da neke platforme imaju naprednije mjere blokiranja geogrupe nego druge. Mogu upotrijebiti podatke o lokaciji GPS-a ili preglednika vašeg telefona za dvostruku provjeru. Možda ćete morati zatražiti i lokalnu adresu, telefonski broj ili način plaćanja prilikom prijave. Ako normalno živite u Rumunjskoj, možda ćete se još uvijek moći prijaviti iz inozemstva, ali u suprotnom, ove će se usluge biti vrlo teško, ako ne i nemoguće registrirati.

Za što drugo mogu koristiti rumunjsku IP adresu?

Automatska upozorenja protiv prevare postaju sve češća. Obično se pokreću kada sustav otkrije da ste prijavljeni (ili pokušali) iz druge zemlje. Iako su dizajnirane s dobrim namjerama, ove mjere također znače da biste se na putovanju mogli naći nesposobni za pristup svom računu dok ne provjerite identitet. Vjerojatnost da se to dogodi možete uvelike smanjiti povezivanjem prvo na VPN poslužitelj u vašoj zemlji.

Javne wifi mreže prikladne su, ali rijetko toliko sigurne koliko trebaju biti. Nema načina da znate tko nadgleda vaše aktivnosti, a javne mreže su glavna mjesta hakerima u kojima čekaju. Nadalje, određene web stranice mogu biti nedostupne putem određenih mreža. VPN-ovi ne samo da vam omogućuju da spriječite nadzor, već vam omogućuju i slobodno pretraživanje interneta, čak i u zemljama sa strogom mrežnom cenzurom..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − 97 =

Adblock
detector