Kako dobiti grčku IP adresu s bilo kojeg mjesta s VPN-om

Kako doći do grčke IP adrese

Virtualna privatna mreža ili VPN najbolji je pristup sadržaju blokiranom u regiji kao što su grčke streaming platforme i grčke usluge, poput internetskog bankarstva.

Kad se povežete s poslužiteljem u Grčkoj putem VPN-a, dobit ćete grčku IP adresu. Internetski promet vašeg uređaja putem šifriranog tunela šalje se na dotični VPN poslužitelj. Osim što vam omogućavaju deblokiranje web lokacija i usluga s ograničenim geografskim ograničenjima, VPN-ovi pružaju vam veću privatnost na mreži i anonimnost.

Kako doći do grčke IP adrese

Ne želite čitati cijeli članak da biste dobili grčku IP adresu? Ispod ćete pronaći brzi i lagani vodič za korak po korak kako biste uštedjeli vrijeme.

Evo kako dobiti grčku IP adresu s bilo kojeg mjesta:

 1. Prijavite se putem VPN-a koji nudi poslužitelje u Grčkoj. Posebno preporučujemo ExpressVPN.
 2. Preuzmite i instalirajte odgovarajuću VPN aplikaciju za svoj uređaj. Većina pregledanih VPN-ova u nastavku nude i proširenja preglednika za Chrome i Firefox.
 3. Otvorite VPN aplikaciju (ili proširenje preglednika) i povežite se s poslužiteljem u Grčkoj. To će vam pružiti grčku IP adresu i prevariti usluge zaključane u regiji da misle da se nalazite u Grčkoj.
 4. Očistite predmemoriju i kolačiće preglednika. To osigurava da web stranice zaborave vašu istinsku IP adresu i lokaciju prihvaćajući grčku IP adresu koju daje VPN.
 5. Pokušajte koristiti prethodno nepristupačnu grčku uslugu; sada bi ga trebalo deblokirati. Ako ne, pokušajte s drugim poslužiteljem ako je onaj koji koristite na crnoj listi. Za dodatnu pomoć obratite se korisničkoj podršci svog VPN-a.

BESPLATNI PLATNI VPN: Želite isprobati plaćeni VPN bez ikakvog rizika? Isprobajte ExpressVPN koji nudi a 30-dnevna garancija povrata novca. Iako je potrebno plaćanje unaprijed, možete otkazati u bilo kojem trenutku tijekom razdoblja od 30 dana i dobiti puni povrat, bez ikakvih pitanja.

U nastavku ćemo pokriti svaki preporučeni VPN. Ako nemate vremena za čitanje recenzija, evo kratkog sažetka najboljih VPN-ova za dobivanje grčke IP adrese:

 1. ExpressVPN: Naš najbolji izbor za dobivanje grčke IP adrese. Brz, pouzdan i vrlo siguran. Izvrsne aplikacije i proširenja preglednika. Deblokira ANT1, Star i još mnogo toga.
 2. NordVPN: Najbolja vrijednost VPN. 5.500 poslužitelja u 59 zemalja, uključujući Grčku. Upotrijebite ga za gledanje Alpha i Skai TV u inozemstvu. Uključuje podršku 24 sata dnevno i strogu politiku no-log.
 3. CyberGhost: VPN bez evidencije s 24 poslužitelja u Grčkoj. 5.600 poslužitelja u 90 zemalja. Velike brzine za strujanje i bujicu. Istovremeno povežite sedam uređaja.
 4. IPVanish: Do 10 istodobnih veza. Poslužitelji u desecima zemalja, uključujući Grčku. Brz i jednostavan za upotrebu i zaštićen šifriranjem. 24/7 podrška.
 5. PrivateVPN: Poslužitelji velike brzine u Grčkoj. Jednostavne radne površine i mobilne aplikacije, kao i podrška u chatu. Štiti vašu privatnost šifriranjem i pravilima bez zapisnika.
 6. Surfshark: Gledajte Alpha i ANT1 izvan Grčke. Neograničene istodobne veze. Odzivne aplikacije i podrška 24 sata dnevno. Usluga bez zapisnika s enkripcijom.

U Grčkoj postoji mnogo VPN-a koji nude poslužitelje. Suzili smo opcije odabirom samo VPN-a koji ispunjavaju sljedeće kriterije:

 • Brzi poslužitelji u Grčkoj za pregledavanje, strujanje i bujicu
 • Može deblokirati popularne televizijske kanale, uključujući Alpha i ANT1
 • Mreža poslužitelja u desecima zemalja širom svijeta
 • Visoka razina sigurnosti kod enkripcije i pravila bez zapisivanja
 • Aplikacije prilagođene početnicima za radne površine i mobilne platforme
 • Korisnička podrška putem live chat i e-pošte, po mogućnosti 24/7

Najbolji VPN-ovi za dobivanje grčke IP adrese

Evo našeg najboljeg VPN-a za dobivanje grčke IP adrese od bilo kojeg mjesta:

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN izdvaja se po tome što ima proširenu mrežu poslužitelja u 94 zemlje, uključujući i Grčku. Iako postoji više od 3.000 poslužitelja za izbor, njegova kvaliteta čini ExpressVPN najboljim VPN-om u Grčkoj. Brzina poslužitelja je ista koliko i dosljedna. Na ovaj način možete jednostavno emitirati svoje omiljene televizijske emisije u HD 1080p bez primjetnog zastoja ili punjenja. Nadalje, jedna ExpressVPN pretplata omogućuje vam istovremeno povezivanje do pet uređaja.

Korisnička podrška ovog VPN-a vjerojatno je najbolja od bilo koje VPN-a. Dostupan je 24 sata dnevno putem chata uživo kao i putem e-pošte koji vam omogućava da brzo potražite pomoć u vezi s bilo kojim problemom. Uz to, ExpressVPN ima vrlo jednostavne aplikacije i proširenja preglednika što ga čini idealnim izborom za početnike. Ovo je vrlo siguran VPN koji koristi 256-bitnu AES enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS i IPv6 i prekidač kill. Posljednje, ali ne najmanje bitno, ExpressVPN ne čuva evidenciju svojih korisnika.

  Kako dobiti tursku IP adresu s bilo kojeg mjesta s VPN-om

ExpressVPN možete koristiti putem aplikacija za Windows, Mac, Android, iOS i Linux. Postoji i prilagođeni firmver za usmjerivače i proširenja preglednika za Chrome i Firefox.

Pros:

 • Poslužitelji u 94 zemlje, uključujući Grčku
 • Velike brzine za streaming ANT1, Skai TV i još mnogo toga
 • Izvrsna korisnička podrška dostupna 24/7 putem live chat-a
 • Aplikacijama i proširenjima za preglednike prilagođene početnicima
 • Sigurno šifriranjem i ne čuva evidenciju korisnika
 • Omogućuje do pet istodobnih veza

Cons:

 • Skuplje od ostalih VPN-ova na ovom popisu

Naš rezultat:

4.5 od 5

NAJBOLJI VPN ZA GRČKU: ExpressVPN je naša glavna preporuka. Ovo je brza i pouzdana usluga s poslužiteljima u 94 zemlje, uključujući Grčku. Nudi 24/7 podršku za chat uživo i omogućuje vam da deblokirate sve što treba od Netflixa do ANT1. Možete isprobati ExpressVPN bez rizika zahvaljujući 30-dnevnoj garanciji povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN vrijedi uzeti u obzir zahvaljujući velikoj veličini svoje mreže. Ukupno ima preko 5500 poslužitelja u 59 zemalja, uključujući Grčku. Štoviše, ovaj VPN nudi neograničenu propusnost kao i servere optimizirane za P2P dijeljenje. NordVPN ima vrlo jaku deblokirajuću sposobnost, dobro surađujući sa Skai TV i Star. Pomoću NordVPN možete istovremeno osigurati do šest svojih uređaja.

Sigurnost je jedna od najvećih prednosti NordVPN-a. Osim 256-bitne AES enkripcije, on osigurava vaš promet pomoću prekidača za zaustavljanje i zaštite od curenja DNS-a i IPv6. Također možete pronaći razne zanimljive poslužitelje koji nude poseban sloj privatnosti s Double VPN i Onion Over VPN poslužiteljima.. Ova usluga slijedi strogu politiku no-log. Sjedište NordVPN-a je sa sjedištem u Panami - zemlji koja nema zakone o obveznom čuvanju podataka.

Prijava s NordVPN omogućuje vam pristup aplikacijama za Windows, Mac, Linux, Android, iOS i Android TV. Dostupna su i proširenja preglednika Chrome i Firefox. Za upotrebu s usmjerivačima potrebna je ručna instalacija.

Pros:

 • Više od 5500 poslužitelja u 59 zemalja, uključujući Grčku
 • Deblokira simpatije Alpha i Star
 • Omogućuje vam istovremeno povezivanje šest uređaja
 • Vrlo jaka sigurnost zahvaljujući politici bez zapisivanja i enkripciji
 • Posebni poslužitelji, uključujući one za P2P dijeljenje datoteka

Cons:

 • Neki serveri mogu biti malo spori

Naš rezultat:

4.5 od 5

NAJBOLJI PRORAČUN VPN ZA GRČKU: NordVPN ima 11 servera u Grčkoj za gledanje Alpha i Star u inozemstvu. 5.500 poslužitelja širom svijeta. Do šest istodobnih veza i 24/7 live chat podrška. Jaka sigurnost s enkripcijom i stroga politika zabrane zapisa. Uključuje 30-dnevnu garanciju povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost nudi 24 poslužitelja u Grčkoj - što je puno više od većine VPN-ova na tržištu. To olakšava dobivanje grčke IP adrese za deblokiranje web lokacija sa zaključanom regijom i streaming usluga, kao i popularne TV kanale poput Alpha. Ako se trebate povezati s poslužiteljem u drugoj zemlji, CyberGhost je pokriven. Nudi oko 5.600 poslužitelja u 90 zemalja. Što je još bolje, ova je usluga poznata po tome što nudi vrlo veliku brzinu; pogodno za neprekidno strujanje i bujicu.

Povezivanje na poslužitelj pomoću CyberGhosta vrlo je jednostavno zahvaljujući svojim prilagođenim aplikacijama i proširenjima preglednika. Međutim, nudi vam se podrška 24 sata dnevno, ukoliko vam je potrebna. Također je vrijedno znati da možete uživati ​​u sedam istodobnih veza s CyberGhostom. Kada je riječ o sigurnosti, ovaj je VPN jedan od najboljih. 256-bitna AES enkripcija, automatski prekidač za zaustavljanje i DNS i IPv6 zaštita od curenja su uključeni. Jednako je važno, CyberGhost ima strogu politiku nepojavljivanja, omogućujući vam da ostanete anonimni na mreži.

Grčku IP adresu možete dobiti putem aplikacija CyberGhost za Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick i Android TV. Proširenja preglednika mogu se preuzeti za Chrome i Firefox. Ruteri zahtijevaju ručnu konfiguraciju.

  7 najboljih VPN-ova za Irsku u 2023. godini

Pros:

 • 24 poslužitelja u Grčkoj i više od 5.600 u 90 zemalja
 • Vrlo brzi serveri za strujanje i bujicu
 • Omogućuje vam gledanje grčke televizije, uključujući Alpha i ANT1
 • 24/7 live chat i podrška putem e-pošte
 • Stroga pravila bez zapisivanja štite vašu privatnost

Cons:

 • Neke druge web lokacije za strujanje ne mogu se deblokirati

Naš rezultat:

4 od 5

24 SERVERI U GRČIJI: CyberGhost nudi 24 poslužitelja u Grčkoj, što olakšava dobivanje grčke IP adrese za gledanje Skai TV-a. Više od 5.600 poslužitelja na globalnoj razini. Pomoću njega možete istodobno osigurati do sedam uređaja. Bez dnevnika VPN s 24/7 chat chat podrškom. 45-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanish

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish ima nekoliko poslužitelja u Ateni, Grčkoj, i preko 1300 više u još 59 zemalja svijeta. Brzina poslužitelja je dobra, što vam omogućuje jednostavno pregledavanje i strujanje grčkih TV kanala poput ANT1 i Star. Zaista IPVanish nudi neograničenu propusnost koja nikada ne ometa vašu vezu. Jedna od najboljih značajki je to što možete istovremeno povezati do 10 uređaja putem jednog računa.

Ovaj VPN posebno je brz i jednostavan za upotrebu, nudeći značajku "QuickConnect" koja na temelju vaše lokacije identificira najboljeg dostupnog poslužitelja. U slučaju da imate bilo kakvih problema, također se nudi korisnička podrška putem chata uživo. IPVanish je VPN sa sjedištem u SAD-u koji vaše podatke osigurava 256-bitnom AES enkripcijom. Daljnje sigurnosne značajke uključuju DNS zaštitu od propuštanja i prekidač. IPVanish navodi da ne vodi nikakve zapise veza ili aktivnosti.

Povežite se s poslužiteljima u Grčkoj putem IPVanish aplikacija za Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV. Za upotrebu s usmjerivačima potrebno je ručno postavljanje.

Pros:

 • Dobre brzine za strujanje ANT1, Star i još mnogo toga
 • Istovremeno povežite do 10 uređaja
 • Nudi 24/7 live chat podršku
 • Aplikacije su brze i jednostavne za korištenje
 • Mnogo sigurnosnih značajki kao što su enkripcija i pravila bez zapisivanja

Cons:

 • Nema mogućnosti plaćanja u Bitcoin-u
 • Ne nudi proširenja preglednika

Naš rezultat:

4 od 5

10 SIMULTANSKE POVEZANE: IPVanish nudi dobre brzine za strujanje Alpha kao i za bujicu. Omogućuje vam istovremeno povezivanje 10 uređaja. Aplikacije za jednostavno korištenje i podrška 24 sata dnevno uživo. Sigurna usluga zahvaljujući šifriranju i pravilima bez zapisnika. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN je vrlo brz VPN s poslužiteljima u 60 zemalja, uključujući Atenu, Grčka. Nudi neograničena propusna širina znači da možete strujati bez zastoja ili punjenja. PrivateVPN dobro surađuje s grčkom TV-om, poput Alpha, ali i bez problema deblokira velike usluge poput Netflixa. Budući da vam ovaj VPN omogućava povezivanje do šest uređaja istovremeno, moći ćete emitirati grčku televiziju i kod kuće i u pokretu.

Ako vam je prvi put upotreba VPN-a, cijenit ćete jednostavan izgled privatnih i mobilnih aplikacija PrivateVPN-a. PrivateVPN ne štedi na sigurnosnim značajkama bilo: uključuje 256-bitnu AES enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS-a, prekidač za zaustavljanje i pravila bez zapisivanja. Postoji čak i opcija plaćanja u Bitcoin-u ako želite uživati ​​u još jednom sloju anonimnosti. Ako naiđete na bilo kakve probleme, možete kontaktirati korisničku podršku putem live chat-a 22 sata dnevno. Što je još bolje, nude se daljinska pomoć i instalacija, što olakšava početak rada i dobivanje grčke IP adrese.

Aplikacije PrivateVPN mogu se preuzeti za Windows, Mac, Android i iOS, dok je u slučaju usmjerivača potrebna ručna instalacija..

Pros:

 • Vrlo brz VPN za streaming grčke TV kao i Netflix
 • Do šest istodobnih veza
 • Jednostavne aplikacije za radne površine i mobilne uređaje
 • Osigurava vaše podatke šifriranjem i pravilima bez zapisnika

Cons:

 • Mala mreža od samo 100 poslužitelja
 • Podrška za chat uživo nije dostupna 24/7

Naš rezultat:

4.5 od 5

POČETNO PRIJATELJSKO VPN: PrivateVPN je prilagođen početnicima zahvaljujući jednostavnim aplikacijama za radne površine i mobilnim uređajima. Tu je i podrška za chat uživo i pomoć na daljinu. Poslužitelji u 60 zemalja, uključujući Grčku. Pravila bez prijave i prihvaćaju plaćanje u Bitcoin-u. 30-dnevna garancija povrata novca.

  Како инсталирати Иваци ВПН на Амазон Фирестицк

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

6. Surfshark

SurfShark VPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Surfshark.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Surfshark noviji je VPN čija je mreža poslužitelja brzo narasla na više od 1.000 brzih poslužitelja u 61 zemlji. Osim što ćete lako dobiti grčku IP adresu, moći ćete se povezati i s poslužiteljima koji su optimizirani za P2P aktivnosti. Zapravo, čak postoje i „MultiHop“ poslužitelji koji vam omogućuju povezivanje putem više zemalja istovremeno radi poboljšane privatnosti na mreži. Surfshark je izvrstan za deblokiranje i radi s Alfom, ANT1 i Netflixom.

Još jedan razlog da odaberete Surfshark je taj omogućava neograničen broj istodobnih veza. Kao takav, možete ga čak podijeliti s obitelji. Međutim, ima i puno drugih zanimljivih značajki, uključujući podršku u 24 sata dnevno, automatsko blokiranje oglasa i ugrađeni skener zlonamjernog softvera. Sigurnosne značajke Surfsharka uključuju 256-bitnu AES enkripciju, prekidač za zaustavljanje i zaštitu od propuštanja DNS-a. Najbolje od svega je što Surfshark ne vodi zapisnike, tako da se vaše aktivnosti ne mogu pratiti po vama.

Surfshark je moguće koristiti putem aplikacija za Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV. Tu je i mogućnost proširenja preglednika za Chrome i Firefox. Surfshark možete postaviti i pomoću usmjerivača.

Pros:

 • Izvrsno za deblokiranje web stranica i usluga kao što su Netflix i ANT1
 • Omogućuje vam istovremeno povezivanje neograničenog broja uređaja
 • Visoko sigurna s dvostrukim VPN poslužiteljima i strogim pravilima bez zapisivanja
 • Podrška za chat uživo dostupna je 24 sata dnevno

Cons:

 • Povremeno male brzine
 • Manja mreža poslužitelja od većine VPN-ova na ovom popisu

Naš rezultat:

4 od 5

POPUNJENO SA SVOJINAMA: Surfshark vam omogućuje povezivanje s serverom u Grčkoj ili nekoj od 60 drugih zemalja. Istovremeno priključite neograničen broj uređaja. Mnoštvo značajki, uključujući prilagođene aplikacije, blokator oglasa i poslužitelje prilagođene P2P. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu Surfshark recenziju.

Surfshark KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% + 3 mjeseca FREEET DEALDispon se primjenjuje automatski

Mogu li koristiti besplatni VPN da bih dobio IP adresu za Grčku?

Vaše su mogućnosti možda ograničene kada je u pitanju pronalaženje besplatnih VPN-a koji nude poslužitelje u Grčkoj. Nadalje, vjerojatno da će one koje nude grčke IP adrese biti preopterećene korisnicima, što rezultira u sporim i nedosljednim performansama. Iako će to biti vidljivo tijekom pregledavanja, to može biti posebno frustrirajuće kada se vrši strujanje uživo. To smo također otkrili besplatni VPN-ovi uglavnom su loši za deblokiranje geo-ograničenog sadržaja.

Važno je pitati se kako besplatni VPN zarađuje svoj novac. Uostalom, besplatni VPN i dalje je posao. U nekim ćete slučajevima možda shvatiti da ste neželjeni oglasima. Međutim, poznato je da postoji nekoliko besplatnih VPN-ova zapisuju podatke korisnika (uključujući povijest pregledavanja) i prodaju tih podataka trećim stranama. Postoji i rizik da bi besplatni VPN koji odaberete mogao zaraziti vaš uređaj zlonamjernim softverom.

Zašto mi treba VPN za Grčku?

Zbog problema s licencama, neke streaming platforme imaju različite biblioteke sadržaja za različite zemlje. Ostale usluge dostupne su samo u Grčkoj, što znači da ako napustite zemlju na godišnjem odmoru, nećete moći nastaviti gledati svoje omiljene emisije. Srećom, VPN čini da je krajnje jednostavno zaobići ovu vrstu geo-ograničenja.

Dok je Freedom House Grčku proglasio slobodnom, korisnici u Grčkoj možda žele koristiti VPN kako bi uživali u poboljšanoj privatnosti na mreži. Korištenje kvalitetnog VPN-a može se zaštititi od hakera i snajpersa. Nadalje, odabirom VPN-a s velikom mrežom poslužitelja omogućuje se pristup ograničenom sadržaju iz desetaka zemalja širom svijeta, uključujući SAD. Kao takvi, iz inozemstva je moguće gledati mreže poput Netflixa, Amazon Prime Video, Hulu i još mnogo toga.

Kako mogu gledati grčku TV u inozemstvu s VPN-om?

Možda ćete biti iznenađeni kada saznate koliko je jednostavno koristiti VPN za gledanje grčke televizije u inozemstvu. Sve što trebate učiniti je otvorite svoju VPN aplikaciju ili proširenje preglednika i povežite se s poslužiteljem u Grčkoj. To će vam pružiti grčku IP adresu i omogućiti vam da deblokirate geo-blokirani sadržaj poput Alfa, ANT1, Skai TV i Star. Imajte na umu da ćete možda trebati očistiti predmemoriju i kolačiće preglednika kako bi promjene mogle nastupiti.

Jesu li VPN legalni u Grčkoj?

Da, legalno je korištenje VPN-a u Grčkoj. Ako koristite VPN u inozemstvu za dobivanje grčke IP adrese, preporučujemo da pogledate naš vodič za zakonitost VPN-a po zemljama. Na taj način možete saznati postoje li ograničenja koja nameće vlada na vašoj lokaciji.

Vidi također: Najbolji VPN-ovi za Grčku

About the author

Comments

 1. bolji VPN-ovi za dobivanje grčke IP adrese su ExpressVPN, NordVPN, CyberGhost, IPVanish, PrivateVPN i Surfshark. Korištenje VPN-a omogućuje deblokiranje web lokacija i usluga s ograničenim geografskim ograničenjima, pruža veću privatnost na mreži i anonimnost. Da biste dobili grčku IP adresu, trebate se prijaviti putem VPN-a koji nudi poslužitelje u Grčkoj, preuzeti i instalirati odgovarajuću VPN aplikaciju za svoj uređaj, otvoriti VPN aplikaciju i povezati se s poslužiteljem u Grčkoj, te očistiti predmemoriju i kolačiće preglednika. VPN-ovi su legalni u Grčkoj i pružaju veliku vrijednost za gledanje grčke TV u inozemstvu. Preporučujemo ExpressVPN kao najbolji izbor za dobivanje grčke IP adrese.

Comments are closed.