Kako dobiti IP adresu iz Meksika 2020. godine pomoću VPN-a

Kako dobiti IP adresu za MeksikoBilo da živite u inozemstvu ili ste na odmoru u SAD-u, VPN ili "virtualna privatna mreža" najlakši je način dobivanja IP adrese u Meksiku. Djeluje tako što šifrira promet na uređaju povezanom s Internetom i usmjerava ga putem jednog od VPN-ovih poslužitelja (u ovom slučaju poslužitelja u Meksiku). To ne samo da štiti vašu privatnost skrivanjem stvarne IP adrese, već vam omogućuje i pregledavanje kao u drugoj zemlji, omogućavajući vam da deblokirate geo-ograničeni sadržaj.

Kako dobiti IP adresu iz Meksika

Instaliranje i korištenje VPN-a vrlo je brzo i prikladno. Zapravo, možete imati meksičku IP adresu za nekoliko minuta.

Evo kako dobiti meksičku IP adresu:

 1. Odaberite VPN uslugu sa poslužiteljima u Meksiku. Preporučujemo ExpressVPN za dobivanje meksičke IP adrese.
 2. Prijavite se putem VPN usluge i preuzmite odgovarajuću aplikaciju ili proširenje preglednika za svoj uređaj.
 3. Prije povezivanja s poslužiteljem u Meksiku očistite predmemoriju i kolačiće preglednika. To osigurava da web stranice zaborave vašu istinsku IP adresu.
 4. Otvorite aplikaciju VPN ili proširenje preglednika i povežite se s serverom u Meksiku. Sada biste trebali imati meksičku IP adresu i moći biste deblokirati sadržaj.
 5. Još imate problema? Ako je tako, pokušajte s drugim poslužiteljem. Za daljnje upute kontaktirajte korisničku podršku VPN-a.

SAVJET: KAKO BESPLATNO dobiti uplaćeni VPN:

Niste sigurni želite li se obvezati na VPN dugoročno? To nije problem! U stvari, možete dobiti plaćeni VPN besplatno. ExpressVPN dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca. Iako se morate prijaviti i izvršiti plaćanje, možete dobiti puni povrat u prvih 30 dana ako niste zadovoljni. To znači da možete isprobati uslugu bez rizika.

Ako trenutno nemate vremena pročitati cijeli članak, pogledajte ovaj brzi sažetak članka najbolji VPN-ovi za dobivanje meksičke IP adrese:

 1. ExpressVPN: Naš najbolji izbor za dobivanje meksičke IP adrese! Brzi i pouzdani poslužitelji. Jednostavan je za upotrebu i deblokira većinu geo-ograničenih sadržaja. Sigurno i nudi podršku 24/7.
 2. NordVPN:  Najbolja vrijednost VPN. 17 poslužitelja u Meksiku i 5.700 širom svijeta. Jednostavne aplikacije, podrška 24 sata dnevno i zaštićene su enkripcijom i pravilima bez zapisivanja.
 3. CyberGhost: Nudi 19 poslužitelja u Meksiku. Brze, dosljedne veze. Bez dnevnika VPN s 24/7 chat chat podrškom. Jednostavan za uporabu i deblokira Netflix US.
 4. IPVanish: Poslužitelji u Guadalajari, Meksiko. Koristite na do 10 uređaja istovremeno. Nudi šifriranje, pravila bez zapisnika i podršku za chat uživo.
 5. PrivateVPN: Deblokira većinu web lokacija i usluga s ograničenim geografskim ograničenjima. Vrlo velike brzine za pregledavanje i strujanje. Jednostavan i zaštićen šifriranjem.

Ako želite dobiti meksičku IP adresu, vjerovatno je da želite pristupiti geografski ograničenom sadržaju. Bilo da se radi o vijestima ili servisu za streaming, trebat će vam VPN koji je istovremeno brz i siguran. Nažalost, nisu sve VPN-ove visoke kvalitete. Zbog toga smo uzeli vrijeme da istražimo opcije i smanjimo ih na samo 5 VPN-a.

Da bi se kvalificirao, svaki VPN morao je ispunjavati sljedeće zahtjeve:

 • Poslužitelji u Meksiku, kao i u desecima zemalja širom svijeta
 • Velika brzina i dosljedne veze za strujanje
 • Jaka sigurnost sa enkripcijom i pravilima bez zapisivanja
 • Može deblokirati popularne streaming servise poput Netflixa
 • 24/7 korisnička podrška, u idealnom slučaju s funkcijom chata uživo
 • Jednostavne aplikacije za Windows, Mac, Android i iOS

Najbolji VPN-ovi za dobivanje meksičke IP adrese

Evo našeg najboljeg VPN-a koji možete koristiti da biste dobili meksičku IP adresu:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN je najbolji sveobuhvatni VPN kada je u pitanju dobivanje IP adrese za Meksiko. Brzina i dosljednost njegovih poslužitelja čine surfanje webom i strujanje dodataka. ExpressVPN ima poslužitelje u više zemalja od većine VPN-ova. Ukupno ima preko 3.000 poslužitelja u 94 zemlje, uključujući Meksiko. Isprobali smo intenzivno ove poslužitelje i otkrili smo da su sjajni za deblokiranje geografski ograničenog sadržaja. Doista se zna da ExpressVPN deblokira Netflix, Amazon Prime Video i Blim.

Drugi razlog zbog kojeg preporučujemo ExpressVPN za meksičku IP adresu je taj što ga je jednostavno koristiti. Postoji velik izbor aplikacija i proširenja preglednika koji možete izabrati i možete imati do pet istodobnih veza sa svojih uređaja. ExpressVPN nudi izvrsnu korisničku podršku koja je dostupna 24/7 putem live chat-a. Uz to dolazi i 30-dnevna garancija povrata novca, tako da možete isprobati, bez rizika.

Sigurnost koju VPN nudi je od najveće važnosti, bez obzira gdje se nalazili. ExpressVPN štiti vaše podatke 256-bitnom AES enkripcijom. Tu je i DNS i IPv6 zaštita od propuštanja, prekidač za zaustavljanje i dijeljenje tunela. Sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN ne podliježe zakonima o zadržavanju podataka. Pored toga, ovo je VPN koji ne čuva identifikacijske zapisnike za početak. Općenito je odličan i pouzdan VPN koji se koristi.

Aplikacije ExpressVPN dostupne su za Windows, Mac, Linux, Android, iOS i usmjerivače. Proširenja preglednika nude se za Chrome i Firefox.

Pros:

 • Velike i stalne brzine
 • Mreža poslužitelja u 94 zemlje
 • Deblokira sve, od Netflixa do Blima
 • 24/7 podrška uživo
 • Širok raspon aplikacija i proširenja preglednika
 • Prepuna sigurnosnih značajki

Cons:

 • Skuplje od većine rivalskih VPN-ova

NAJBOLJI VPN ZA MEXICO: ExpressVPN je naš najbolji izbor. Brz za pregledavanje i strujanje, ima širok raspon aplikacija prilagođenih korisnicima. Deblokira Netflix, Blim i Pantaya. Odlikuje izvrsnu korisničku podršku kao i niz važnih sigurnosnih značajki. 30-dnevno jamstvo povrata novca znači da možete isprobati ExpressVPN bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN nudi veliku vrijednost želite li IP adresu za Meksiko ili čak SAD. Nudi jednu od najopsežnijih mreža poslužitelja bilo kojeg VPN-a, ima više od 5.700 poslužitelja u 60 zemalja. Jednako važna koliko i broj poslužitelja je kvaliteta veza. Većina poslužitelja koje smo testirali bili su brzi i pouzdani. Moći ćete strujati sadržaj u 1080p i deblokirati usluge streaminga kao što su Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer i Blim.

Ako prvi put koristite VPN, ne brinite se. NordVPN je vrlo brz i jednostavan za navigaciju. Povezivanje s poslužiteljima traje nekoliko sekundi, a postoji mogućnost 24/7 live chat podrške ako naiđete na bilo koji problem. Sigurnosno, NordVPN označava sve kutije. Možete očekivati ​​256-bitnu AES enkripciju, DNS i IPv6 zaštitu od curenja i prekidač za zaustavljanje. Pravila o nepostojanju dnevnika osiguravaju da vaši osobni podaci ostanu privatni. Sjedište Sjedišta u Panami također je izvan budnog pogleda obavještajnog saveza Five Eyes.

Možete preuzeti NordVPN za Windows, Mac, Linux, Android, iOS i Android TV. Proširenja preglednika dostupna su za Chrome i Firefox. Međutim, usmjerivači zahtijevaju ručnu konfiguraciju.

Pros:

 • Ogromna mreža od preko 5.700 poslužitelja
 • Brzo za streaming Netflix, Amazon Prime Video, itd
 • Jednostavne aplikacije za radne površine i mobilne uređaje
 • 24/7 korisnička podrška putem live chat-a
 • Jaka sigurnost sa enkripcijom i pravilima bez zapisivanja

Cons:

 • Ne nudi aplikaciju za usmjerivače

ODLIČNA VRIJEDNOST: NordVPN deblokira većinu streaming stranica i ima ogromnu mrežu od 5.700 poslužitelja u 60 zemalja, uključujući Meksiko. Istovremeno povežite do šest uređaja. Uključuje podršku 24 sata dnevno i strogu politiku no-log. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost ima 19 poslužitelja u Meksiku, što je više od većine VPN-ova na tržištu. Nudi neograničenu propusnost i promet, to je VPN velike brzine za pregledavanje i strujanje. Moći ćete koristiti CyberGhost za deblokiranje geografski ograničenih streaming usluga koje uključuju Netflix US i Amazon Prime Video. U pogledu performansi, otkrili smo da je kvaliteta impresivna, bez prekida kao što su puferiranje ili kašnjenje. Nadalje, možete imati istodobne veze na do sedam uređaja.

Dobro je znati da CyberGhost ima podršku za chat uživo. Isprobajući ovo za sebe, otkrili smo da je to brzo i vrlo korisno. Aplikacije su dizajnirane s obzirom na jednostavnost, a povezivanje s poslužiteljem može se obaviti u jednom kliku. Sve u svemu, CyberGhost je jedan od sigurnijih VPN-a na koje smo naišli. To je usluga bez zapisnika s 256-bitnom AES enkripcijom, zaštitom od curenja DNS-a i IPv6 i automatskim prekidačem za uklanjanje. Sa sjedištem u Rumunjskoj CyberGhost ne podliježe obveznim zakonima o čuvanju podataka.

CyberGhost nudi aplikacije za sljedeće: Windows, Mac, Android, iOS, Android TV i Amazon Fire Stick. Također možete preuzeti proširenja preglednika za Chrome i Firefox. Ručna instalacija potrebna je za Linux i usmjerivače.

Pros:

 • 19 poslužitelja u Meksiku i tisuće poslužitelja širom svijeta
 • Brzi poslužitelji za pregledavanje i strujanje bez prekida
 • Podrška za chat i podršku putem e-pošte, 24/7
 • Aplikacije i proširenja preglednika vrlo su jednostavna za korištenje
 • Nudi šifriranje i ima pravilo bez zapisnika

Cons:

 • Nekonzistentno deblokiranje nekih usluga struje

19 SERVERI U MEXICO-u: CyberGhost ima 19 poslužitelja u Meksiku više od većine VPN-ova na tržištu. Brzi poslužitelji za strujanje Netflix US-a i više. Podržana chat podrška 24/7 i do sedam istodobnih veza. Stroga pravila bez zapisa. 45-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanish

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish je još jedan brz i siguran VPN za razmatranje. Ima četiri poslužitelja u Meksiku i otprilike 1.300 u desecima zemalja širom svijeta. Ovaj VPN nudi neograničenu širinu pojasa bez prigušivanja što je vidljivo u svakodnevnim performansama. Poslužitelji su brzi i dosljedni, čak i prilikom strujanja filmova u 1080p HD. IPVanish može deblokirati mnoge popularne meksičke streaming usluge kao i Netflix US.

Ovaj VPN savršen je za obitelji jer omogućuje 10 istovremenih veza (većina VPN-a nudi najviše 3-6). 24/7 korisnička podrška je također u ponudi u slučaju da imate bilo kakva pitanja u vezi s uslugom. Možete biti sigurni da je IPVanish jednako siguran kao i svaki VPN s 256-bitnom AES enkripcijom i ugrađenom zaštitom od curenja DNS-a i IPv6. Uključena je i značajka uklapanja i pravila o nepostojanju dnevnika.

IPVanish možete koristiti na Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV. Ručna konfiguracija potrebna je za Linux i usmjerivače.

Pros:

 • Brza i dosljedna VPN usluga
 • Jake sigurnosne značajke
 • 10 istodobnih veza
 • 24/7 korisnička podrška

Cons:

 • Nema mogućnosti plaćanja u Bitcoin-u
 • Sa sjedištem u SAD-u, koja je članica saveza Five Eyes

10 SIMULTANSKE POVEZANE: IPVanish nudi poslužitelje u desecima zemalja, uključujući Meksiko. Dobre brzine omogućuju dosljedno strujanje. Istovremeno povežite do 10 uređaja. Podrška za chat uživo i pravilo bez zapisivanja. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN je manji pružatelj VPN-a s oko 100 poslužitelja u 60 zemalja. Njegove vrlo velike brzine čine ga savršenim za strujanje. Izvrsno za deblokiranje geo-ograničenih sadržaja kao što su Netflix i Amazon Prime Video, PrivateVPN je sjajna opcija. Možete imati do šest istodobnih veza i uživati ​​u neograničenom propusnom opsegu i brzini u ponudi bez punjenja videozapisa.

Prisutnost jednostavnih i naprednih izbornika unutar PrivateVPN aplikacija znači da su oni prikladni za sve razine tehničke sposobnosti. Aplikacije su vrlo korisne, ali imate problema sa kupcima ako imate problema. Kada koristite PrivateVPN, vaš se promet šifrira 256-bitnom AES enkripcijom i DNS i IPv6 prevencijom curenja. Prekidač za zaustavljanje zaustavlja internetski promet uređaja u slučaju pada VPN veze kako bi se spriječilo propuštanje. Posljednje, ali ne najmanje bitno, PrivateVPN sa sjedištem je u Švedskoj i navodi da ima nultu politiku bilježenja podataka.

PrivateVPN je dostupan za radne površine (Windows i Mac) i mobilne uređaje (Android i iOS), dok je za Linux i rutere potrebna ručna postava..

Pros:

 • Vrlo velike brzine za visokokvalitetno strujanje
 • Deblokira Netflix, Amazon Prime Video i još mnogo toga
 • Sigurno za šifriranje i pravila bez zapisivanja

Cons:

 • Manje poslužitelja za izabrati
 • Chat uživo nije dostupan 24/7

VISOKO HITRO STREAMING: PrivateVPN poznat je po brzim poslužiteljima za strujanje i bujicu. Deblokira Netflix, Blim i Pantaya. Lako za početnike za upotrebu i osiguranje bez pravila o zapisivanju. Istovremeno povežite do šest uređaja. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

Jesu li VPN legalni u Meksiku?

Da, VPN su legalni u Meksiku. Zapravo, samo je nekoliko zemalja u kojima su VPN-ovi ilegalni. Preporučujemo upotrebu VPN-a kad god je to moguće jer omogućava ne samo deblokiranje geo-ograničenog sadržaja već i zaštitu privatnosti na mreži tijekom pretraživanja Interneta..

Zašto mi treba Meksička IP adresa?

Glavni razlog zašto vam je potrebna Meksička IP adresa je za deblokiranje geo-ograničenog sadržaja iz Meksika, bez obzira na to gdje se nalazite u svijetu. Ovo može biti internetska bankarska usluga, vijest ili web streaming usluga. Doista, najbolji VPN-ovi za Meksiko imaju poslužitelje u mnogim zemljama, poput poslužitelja u SAD-u koji vam omogućavaju da deblokirate Netflix US, Amazon Prime Video, Hulu i HBO.!

Sigurnost na mreži jednako je važna kao i deblokiranje geo-ograničenog sadržaja. Nažalost, sloboda interneta u Meksiku je pomalo ograničena. Prema Freedom House, Meksiko ima status slobode "dijelom besplatno" na Internetu. Jedno od najvažnijih pitanja je zastrašivanje i nasilje bandi prema blogerima i internetskim novinarima. Najbolji VPN-ovi imaju 256-bitnu AES enkripciju i strogu politiku zapisivanja bez zapisnika radi bolje zaštite vaše privatnosti.

Kako mogu gledati meksičku TV u inozemstvu s VPN-om?

Spajanjem na server u Meksiku s VPN-om imat ćete IP adresu za Meksiko. Proces je potpuno isti i ako želite US adresu ili IP adresu iz bilo koje druge zemlje. Jednom kada se spoji na meksički VPN poslužitelj, geo-ograničeni sadržaj trebao bi se deblokirati. Ako ne, pokušajte očistiti kolačiće preglednika ili se obratite korisničkoj podršci vašeg davatelja VPN-a.

Vaša će meksička IP adresa omogućiti gledanje mrežnih sadržaja s meksičkih TV kanala poput Las Estrellas i Azteca. Doista, moći ćete i deblokirati meksičke streaming usluge uključujući Blim i Pantaya. Alternativno, povežite se s poslužiteljima u drugim zemljama i pristupite lajkovima Netflix, BBC iPlayer, ESPN i još mnogo toga. Ako ste ljubitelj sporta, rado ćete čuti da meksička IP adresa omogućuje pristup i ESPN Deportes, Telemundo Deportes, Univision Deportes i FuboTV.

Mogu li koristiti besplatni VPN da dobijem IP adresu za Meksiko?

Da, moguće je koristiti besplatni VPN da biste dobili IP adresu za Meksiko. Ipak, uvijek savjetujemo oprez kada su u pitanju besplatni VPN-ovi. Iako je ušteda novca uvijek povoljna, besplatni VPN-ovi mogu predstavljati niz problema. Na primjer, besplatne VPN mreže imaju malu mrežu poslužitelja. Uz toliko korisnika i premalo poslužitelja u Meksiku, poslužitelji besplatnih VPN-ova postaju pretrpani. Rezultat su male brzine i nedosljedne veze. Zapravo, mnogi VPN-ovi ograničavaju vašu propusnost u pokušaju upravljanja tim.

Streamiranje meksičkih TV emisija i filmova s ​​besplatnim VPN može biti frustrirajuće zbog opsežnog punjenja i uobičajenog zaostajanja. Ipak jednako je važna koliko i performanse VPN-a pruža sigurnost koju pruža. Besplatni VPN-ovi nisu toliko sigurni jer obično nemaju bitne sigurnosne značajke kao što su AES enkripcija i prekidač za ubijanje. Mnogi nemaju pravila bez zapisnika, dok se nekima od njih ne može uvijek vjerovati. Oni mogu pratiti vaše mrežne aktivnosti i podatke prodavati trećim stranama. Sve u svemu, besplatni VPN-ovi jednostavno nisu sigurni kao najbolje plaćeni VPN-ovi.

Vidi također: Najbolji VPN-ovi za Meksiko

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 9 =

Adblock
detector