Kako dobiti IP adresu za Indoneziju 2023. godine pomoću VPN-a

Kako dobiti IP adresu za IndonezijuPomoću VPN-a možete dobiti IP adresu za Indoneziju ili gotovo bilo koju drugu zemlju iz koje želite pregledavati. VPN sa poslužiteljima u Indoneziji omogućuje vam pristup Indonezijski ograničenom sadržaju. VPN-ovi to rade tako što kriptiraju internetski promet vašeg uređaja i preusmjeravaju ga putem vlastitih poslužitelja.

Indonezija ima visoku razinu internetske cenzure s zabranama većine pornografskih sadržaja, pa čak i nekih web lokacija društvenih medija. Ukratko za "Virtual Private Private Network", VPN omogućava zaobići takva ograničenja i pruža vam veći stupanj internetske privatnosti sakrivanjem stvarne IP adrese i lokacije.

Kako dobiti IP adresu za Indoneziju

Dobivanje IP adrese za Indoneziju brzo je i jednostavno. Zapravo, trebalo bi trajati samo nekoliko minuta.

Evo kako dobiti IP adresu za Indoneziju:

 1. Prijavite se uslugom VPN - preporučujemo ExpressVPN za indonežansku IP adresu.
 2. Preuzmite i instalirajte odgovarajuću aplikaciju ili proširenje preglednika za svoj uređaj.
 3. Otvorite aplikaciju VPN ili proširenje preglednika i povežite se s serverom u Indoneziji.
 4. Otvorite neki sadržaj sa ograničenim geološkim ograničenjem iz Indonezije koji bi trebao biti deblokiran.
 5. Ako je sadržaj i dalje blokiran, pokušajte očistiti kolačiće preglednika ili se spojite na drugi indonezijski poslužitelj, ako je dostupan.

BESPLATNO DOSTUPNO DOSTUPAN VPN pristup: Ako tražite kratkoročno pokrivanje VPN-a (možda odlazite na odmor u inozemstvo), možete koristiti 30-dnevnu garanciju povrata novca ExpressVPN-a; potrebno je plaćanje unaprijed, ali možete otkazati u roku od 30 dana da biste primili puni povrat, bez ikakvih pitanja.

Ako želite dobiti indonežansku IP adresu, ali još nemate vremena pročitati cijeli članak, evo kratak sažetak najboljih VPN-ova:

Najbolji VPN-ovi za IP adresu za Indoneziju:

 1. ExpressVPN: Naša preporuka # 1 za dobivanje IP adrese za Indoneziju! Brzi i pouzdani poslužitelji u Indoneziji. Deblokira Netflix, Iflix, Viu, itd. Korisničke aplikacije i proširenja preglednika, podrška 24 sata dnevno i vrlo sigurni.
 2. NordVPN: Izvrsna VPN za proračunske troškove. 5 poslužitelja u Indoneziji i preko 5000 širom svijeta. Brzo i deblokira većinu geo-ograničenih sadržaja. Osigurajte šifriranjem, specijalnim poslužiteljima i pravilima bez zapisnika.
 3. CyberGhost: 8 poslužitelja u Indoneziji za gledanje Iflixa, FuboTV-a i još više. Koristite na do 7 uređaja istovremeno. Sigurnost uključuje šifriranje i pravila bez zapisnika.
 4. PrivateVPN: Vrlo brza VPN usluga s poslužiteljima u Indoneziji. Deblokirajte Netflix, Iflix, Fox Sports Asia, itd. Korisnički prilagođene aplikacije i vrlo sigurne enkripcijom.
 5. VyprVPN: Brz i pouzdan VPN. Deblokirajte geo ograničeni sadržaj iz Indonezije i svijeta. Sigurna usluga bez zapisnika uz korisničku podršku 24 sata dnevno.

Potrebno je uzeti u obzir niz čimbenika prilikom odlučivanja o najboljem VPN-u za dobivanje IP adrese za Indoneziju. Posebice, to uključuje kvalitetu i količinu poslužitelja i razinu ponuđene sigurnosti.

Uzeli smo u obzir sve ove čimbenike i uspostavili pet najboljih VPN-ova na temelju sljedećih kriterija:

 • Barem jedan poslužitelj u Indoneziji, po mogućnosti nekoliko
 • Velike brzine za strujanje bez zaostajanja i puferiranja
 • Jednostavne aplikacije za radne površine i mobilne uređaje
 • Osigurano 256-bitnom AES enkripcijom
 • Nema evidentiranja osobnih podataka
 • Podrška za razgovor uživo, idealno dostupna 24/7

Najbolji VPN za dobivanje IP adrese za Indoneziju

Evo našeg potpunog posjeta najboljih VPN-ova za dobivanje IP adrese za Indoneziju.

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN je najbolji VPN za dobivanje IP adrese za Indoneziju jer je brz i siguran. Nudi neograničenu propusnost, ExpressVPN ima preko 3000 VPN servera raspoređenih u 94 zemlje, uključujući Indoneziju. Mi smo sami testirali mnoge od tih poslužitelja i otkrili smo da su pouzdani koliko i velike brzine. To je posebno važno kada je u pitanju streaming sadržaja. Srećom, ExpressVPN deblokira više geo-ograničenih sadržaja od većine VPN-ova, uključujući Netflix, Iflix i Viu da nabroje nekoliko.

  5 најбољих ВПН-а за Аустрију у 2023. години

Jedna posebno važna prednost ExpressVPN-a je da je VPN izuzetno prilagođen VPN-u. Radi na svim glavnim operativnim sustavima i uređajima, pa čak ima i aplikaciju za usmjerivače. Aplikacije ExpressVPN-a vrlo su dostupne i povezivanje s poslužiteljem ili konfiguriranje vaših postavki je brzo i jednostavno. U slučaju da naiđete na problem, ExpressVPN nudi izvrsnu korisničku podršku, dostupnu 24 sata dnevno putem chata uživo.

Kao što smo spomenuli, ExpressVPN je siguran. To je zato što koristi 256-bitnu AES enkripciju i nudi DNS zaštitu od curenja. Ostale ključne sigurnosne značajke uključuju prekidač za isključivanje i podijeljeno tuneliranje. Ono što je presudno, sjedište ExpressVPN-a je na Britanskim Djevičanskim otocima, sigurno utočište savezništva obavještajnih službi, poput Five Eyes-a. Što je više, ExpressVPN ne čuva evidenciju svojih korisnika.

ExpressVPN je dostupan na Windows, Mac, Linux, Android, iOS i usmjerivačima. Proširenje preglednika dostupno je za Chrome i Firefox.

Pros:

 • Poslužitelji u 94 zemlje, uključujući Indoneziju
 • Velike brzine za strujanje Netflixa, Iflixa, Viua i još mnogo toga
 • Razne aplikacije prilagođene korisnicima i proširenja preglednika
 • Prijateljska podrška za chat dostupna 24/7
 • Mnogo važnih sigurnosnih značajki, uključujući šifriranje
 • Ne čuva evidenciju korisnika

Cons:

 • Nešto skuplje u usporedbi s drugim VPN-ovima

NAJBOLJI VPN ZA INDONEZIJU: ExpressVPN je naša glavna preporuka. Brzi i pouzdani poslužitelji u Indoneziji i deblokira like Netflix, Iflix i Fox Sports Asia. Jednostavan i siguran za upotrebu. Možete ga isprobati bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN ima jednu od najvećih mreža poslužitelja bilo kojeg VPN-a s više od 5.200, uključujući pet u Indoneziji. S tako puno poslužitelja, od Indonezije se lako može deblokirati geografski ograničen sadržaj, uključujući sadržaj s TV kanala poput RCTI i Trans7. Doista, NordVPN je izvrstan za deblokiranje streaming usluga bilo da su to Netflix, HOOQ ili Fox Sports Asia. Naše iskustvo s NordVPN poslužiteljima vrlo je pozitivno kod brzog pregledavanja i strujanja bez punjenja ili zastoja.

Tu je velika fleksibilnost s NordVPN-om. Ne samo da možete izabrati mnogo poslužitelja, već je i širok spektar aplikacija i proširenja preglednika u ponudi. Što je još bolje, NordVPN možete koristiti na najviše šest svojih uređaja odjednom. Jedno pitanje koje treba razmotriti u Indoneziji i mnogim drugim zemljama je rizik internetskog nadzora. NordVPN štiti vas 256-bitnom AES enkripcijom, DNS zaštitom od curenja i prekidačem kill. Ona također ima pravila bez zapisnika i posebne poslužitelje za one koji traže još veću internetsku sigurnost.

NordVPN nudi aplikacije za Windows, Mac, Linux, Android, iOS i Android TV. Dostupna su i proširenja preglednika Chrome i Firefox.

Pros:

 • Puno poslužitelja, od kojih 5 u Indoneziji
 • Vezne brzine za gledanje TV emisija i filmova
 • Upotrijebite na najviše 6 svojih uređaja odjednom
 • Širok raspon aplikacija i proširenja preglednika
 • Izvrsna cjelokupna sigurnost s posebnim poslužiteljima

Cons:

 • Nekoliko poslužitelja je pomalo nepouzdano

NAJBOLJI ZA PRORAČUN: NordVPN ima pet servera u Indoneziji i više od 5000 širom svijeta. Brzo je i deblokira Netflix, Iflix, HOOQ i još mnogo toga. Jake sigurnosne značajke. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

3. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost ima osam poslužitelja u Indoneziji, više od većine VPN-a. Nećete imati problema s deblokiranjem širokog spektra geografski ograničenog sadržaja iz Indonezije. Brzina i dosljednost poslužitelja znači da strujanje Iflixa, Vuea i FuboTV-a uopće nije problem. Sve u svemu, CyberGhost ima impresivnih 3.500 servera, što znači da nećete moći dobiti samo IP adresu za Indoneziju, već i za desetine drugih zemalja. U kombinaciji s 45-dnevnim jamstvom povrata novca u ponudi, ovo je velika vrijednost VPN-a.

  6 najboljih VPN-ova za gledanje globalne televizije bilo gdje (izvan Kanade)

Sve svoje uređaje možete osigurati CyberGhost-om jer omogućuje do sedam istodobnih veza. Aplikacije su brze i jednostavne za upotrebu, a 24/7 korisnička podrška dostupna je ako vam je potrebna. Pronašli smo CyberGhost kao jedan od najsigurnijih VPN-ova na tržištu. 256-bitna AES enkripcija štiti vaše podatke dok ste također zaštićeni od curenja DNS-a. Automatska sklopka za ubijanje i stroga pravila bez zapisivanja štite vaše osobne podatke od svakoga od vašeg davatelja internetskih usluga do vlade.

CyberGhost aplikacije dostupne su za Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick i Android TV. Dostupna su i proširenja preglednika Chrome i Firefox. Ručno postavljanje potrebno je za Linux i usmjerivače.

Pros:

 • 8 poslužitelja u Indoneziji i 3.500+ širom svijeta
 • Brzo za strujanje Iflixa, Vuea, FuboTV-a i više
 • 45-dnevno jamstvo povrata novca (više od većine VPN-ova)
 • Koristite na do 7 uređaja istovremeno
 • Jaka sigurnost s enkripcijom i stroga politika zabrane zapisa

Cons:

 • Nije dostupna aplikacija za Linux
 • Nedosljedan u deblokiranju nekih usluga struje

8 SERVERI U INDONEZIJI: CyberGhost je brz za strujanje Iflixa, FuboTV-a i više. Koristite ga na najviše sedam uređaja odjednom. 45-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

4. PrivateVPN

PrivateVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN jedan je od najbržih dostupnih VPN-a, što ga čini izvrsnom opcijom za strujanje omiljenih filmova i TV emisija u Indoneziji. U stvari, PrivateVPN je izvrstan za deblokiranje popularnih međunarodnih streaming usluga uključujući Netflix, Amazon Prime Video i BBC iPlayer. PrivateVPN ima oko 100 poslužitelja u 59 zemalja, uključujući Indoneziju. Streaming je besprijekoran i malo je vjerojatno da ćete naići na kašnjenje ili pufer. PrivateVPN omogućuje vam povezivanje do šest uređaja istovremeno, sve na jedinstvene IP adrese.

Proveli smo dosta vremena testirajući PrivateVPN-ove aplikacije koje su dostupne za radne površine i mobilne uređaje. Jednostavan izgled aplikacija čini ih idealnim za početnike, iako napredni izbornik omogućuje precizno prilagođavanje ako je potrebno. PrivateVPN čuvat će vas na mreži bez obzira jeste li u Indoneziji ili inozemstvu. Osigurano 256-bitnom AES enkripcijom, ExpressVPN nudi i DNS zaštitu od curenja i prekidač za zaustavljanje. Nulta politika evidentiranja podataka znači da vaše osobne podatke i aktivnosti pregledavanja ostaju uz vas i vi sami.

PrivateVPN dostupan je putem aplikacija za Windows, Mac, Android i iOS. Linux i usmjerivači zahtijevaju ručno podešavanje.

Pros:

 • Velike brzine za pregledavanje i strujanje
 • Deblokira Netflix, Iflix i ESPN između ostalih
 • Spojite do 6 uređaja odjednom
 • Jednostavne aplikacije za radne površine i mobilne uređaje
 • Visoka razina sigurnosti s 256-bitnom AES enkripcijom

Cons:

 • Relativno mala mreža od oko 100 poslužitelja
 • Nema aplikacija za Linux ili usmjerivače

VISOKO HITRO STREAMING: PrivateVPN je brzi VPN s poslužiteljima u Indoneziji. Deblokirajte Netflix, Iflix, ESPN itd. Siguran i jednostavan za upotrebu, ali ima samo oko 100 poslužitelja. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

5. VyprVPN

VyprVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.VyprVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

VyprVPN deblokira indonezijske web stranice i usluge, a istovremeno štiti vašu internetsku privatnost. Sa oko 700 poslužitelja u desecima zemalja svijeta (uključujući Indoneziju), VyprVPN je još jedna sjajna opcija koju treba razmotriti. Bili smo u mogućnosti koristiti VyprVPN za gledanje sadržaja s indonezijskih TV kanala poput MNCTV i SCTV i deblokiranje streaming usluga uključujući Fox Sports Asia i Genflix. Veza je bila brza i pouzdana, bez prekida rada ili značajnih padova u kvaliteti.

Ima puno toga za voljeti kada je u pitanju sigurnost koju nudi VyprVPN. Posebno, to je jedno od rijetkih VPN-a koje je neovisno revidirano kako bi dokazalo da nema zapise. Nadalje, za razliku od mnogih VPN-ova, VyprVPN posjeduje i upravlja vlastitim poslužiteljima. Ovome dodajte 256-bitnu AES enkripciju, DNS zaštitu od propuštanja i prekidač za uklanjanje, a VyprVPN je siguran kao i svaki VPN koji ćete vjerojatno pronaći. Ako imate bilo kakvih nedoumica u tome što VyprVPN može učiniti, podrška 24/7 dostupna je putem e-pošte i live chat.

  Kako promijeniti regiju Netflix i gledati bilo koju verziju zemlje bilo gdje

Aplikacije aplikacije VyprVPN dostupne su za Windows, Mac, Android i iOS dok Linux i usmjerivači zahtijevaju ručnu konfiguraciju.

Pros:

 • Poslužitelji su brzi i veze dosljedne
 • Deblokira raznolik geo-ograničeni sadržaj
 • Izvrsna sigurnost s pravilima bez zapisivanja

Cons:

 • S skupe strane
 • Standardni plan omogućuje samo do 3 uređaja

VRHUNSKA SIGURNOST: VyprVPN je brza i pouzdana VPN usluga s poslužiteljima u Indoneziji. Izvrsna sigurnost, bez pravila o zapisi, ali malo skupa. Trodnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu VyprVPN recenziju.

VyprVPN Kupon uštedite 81% na dvogodišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

Jesu li VPN legalni u Indoneziji?

VPN-ovi su zakoniti u Indoneziji. Ako ste u Indoneziji, preporučujemo vam upotrebu VPN-a. To je zato što u zemlji preovlađuje internetska cenzura. IP adresa za Indoneziju može vam pomoći da deblokirate vladin sadržaj ograničen kao i zaštitu vlastite internetske privatnosti, sprečavajući da vas internetski davatelj i vlada prate.

Vidi također: Najbolji VPN-ovi za Indoneziju

Zašto mi je potrebna IP adresa za Indoneziju?

Ako želite deblokirati web lokacije i usluge s ograničenom geološkom lokacijom iz Indonezije, morate biti u Indoneziji ili koristiti VPN. Pri tome imat ćete indonežansku IP adresu. Najbolji VPN-ovi za Indoneziju imaju poslužitelje širom svijeta, omogućujući vam dobivanje IP adresa iz širokog spektra zemalja, uključujući SAD, Veliku Britaniju, Australiju i Japan.

Freedom House internetsku slobodu Indonezije ocjenjuje samo "dijelom besplatnom" s ocjenom 46/100 (0 je najviše besplatno, a najmanje 100). Konkretno, cenzura mrežnih sadržaja prevladava zbog blokiranja platformi društvenih medija u pokušaju suzbijanja lažnih vijesti, terorizma i pornografije. Štoviše, indonežanska vlada lansirala je Cyber ​​Drone 9, sustav AUS-a na pužini dizajniran za otkrivanje i označavanje sadržaja radi blokiranja.

Osim pornografskog sadržaja, web stranice, usluge i aplikacije koje su ciljane zbog cenzure uključuju Netflix, Reddit, Vimeo, Telegram, Grindr i Tenor. Iako IP adresa za Indoneziju omogućuje vam da deblokirate geo-ograničeni sadržaj iz Indonezije, VPN sa poslužiteljima u SAD-u će vam također omogućiti pristup cenzuriranom vladinom sadržaju kao što su Netflix i Reddit. Davatelji internetskih usluga u Indoneziji moraju čuvati evidenciju o korištenju korisnika najmanje 3 mjeseca, tako da VPN može zaštititi i vašu privatnost.

Kako mogu gledati indonezijsku televiziju u inozemstvu s VPN-om?

Ako želite gledati indonezijsku televiziju u inozemstvu, sve što trebate učiniti je preuzeti VPN i dobiti indonežansku IP adresu povezivanjem na poslužitelj u Indoneziji. To će deblokirati većinu geo-ograničenih sadržaja, uključujući RCTI, MNCTV, SCTV i Trans7. Doista, IP adresa iz Indonezije također će vam omogućiti gledanje popularnih streaming usluga iz jugoistočne Azije, poput Iflixa, HOOQ, Genflixa i Viu-a.

Iako nema mnogo opcija u pogledu usluga usluge streaminga u Indoneziji, VPN sa poslužiteljima u mnogim zemljama jugoistočne Azije i širom svijeta omogućit će vam da deblokirate simpatije Fox Sports Asia, FuboTV, DAZN i ESPN. Također je vrijedno znati da Netflix nije dostupan sa svim davateljima internetskih usluga u Indoneziji. Iz tog razloga, korištenje VPN-a omogućit će vam da zaobiđete bilo koja takva ograničenja, pa čak i gledate li one poput Netflix US-a kao i Amazon Prime Video.

Mogu li koristiti besplatni VPN da dobijem IP adresu za Indoneziju?

U Indoneziji nema mnogo besplatnih VPN-a sa poslužiteljima. Naše istraživanje otkrilo je da najbolji VPN-ovi imaju servere u desecima zemalja širom svijeta. Čak i ako imate dovoljno sreće da u Indoneziji nađete besplatan VPN sa serverom ili poslužiteljima, vjerojatno je da će biti sporo. To je zato što besplatni VPN-ovi privlače puno korisnika i poslužitelji jednostavno ne mogu podnijeti zahtjev. Besplatni VPN-ovi pokušavaju to riješiti ograničavanjem svoje propusnosti, što otežava streaming.

Kada govorimo o strujanju, performanse koje pružaju besplatni VPN-ovi obično su loše s puno zaostajanja i punjenja. Zapravo, mnogi besplatni VPN-i čak ne mogu deblokirati popularni geo-ograničeni sadržaj kao što je Netflix.

Mnogo besplatnih VPN-a bilježi vaše podatke i prodaje ih trećim stranama, dok drugi mogu nositi zlonamjerni softver. Osim što blokiraju sadržaj, indonezijski ISP-ovi također su poznati da čuvaju evidenciju o korištenju interneta s klijentima. Budući da je poznato da Indonezija posjeduje određenu internetsku cenzuru, besplatni VPN ne može jamčiti vašu privatnost. Koristite besplatan VPN na vlastiti rizik!

About the author

Comments

 1. VPN-om možete dobiti IP adresu za bilo koju zemlju, uključujući i Indoneziju. To je korisno za pristup ograničenom sadržaju u Indoneziji, kao i za zaobilaženje internetske cenzure. Preporučujemo ExpressVPN kao najbolji VPN za dobivanje indonezijske IP adrese, s brzim i pouzdanim poslužiteljima u Indoneziji, podrškom za različite uređaje i visokom razinom sigurnosti. Važno je napomenuti da je VPN legalan u Indoneziji i da vam pruža veću privatnost i sigurnost na internetu. Ukratko, VPN je koristan alat za pristup ograničenom sadržaju i za zaštitu vaše privatnosti na internetu.

Comments are closed.