Kako dobiti IP adresu za Južnu Afriku

Kako dobiti IP adresu za Južnu AfrikuDa biste dobili IP adresu za Južnoafričku Republiku, trebat će vam dobar VPN. VPN ili virtualna privatna mreža skriva vašu pravu IP adresu i pruža vam IP adresu VPN poslužitelja na mjestu koje odaberete. To čini kriptiranjem internetskog prometa na vašem uređaju i usmjeravanjem ga kroz jedan od svojih vlastitih poslužitelja. To vam omogućuje anonimno pregledavanje weba i deblokiranje geografski ograničenog sadržaja jer će web stranice smatrati da pregledavate s druge lokacije. VPN-ovi daleko su najlakši način da se dobije južnoafrički IP, jer ih je lako instalirati i omogućuju vam promjenu IP adrese i šifriranje prometa, čineći ga nečitljivim bilo kojim trećim promatračima.

Srećom, Internet u Južnoj Africi ima nekoliko ograničenja, što znači da stanovnici Južne Afrike mogu slobodno pristupiti mrežnom sadržaju. Međutim, ako ste u inozemstvu i želite pristupiti popularnim južnoafričkim TV kanalima kao što su SABC 1, SABC 2 i e.tv, trebat će vam južnoafrička IP adresa.

Ako ste previše zauzeti za čitanje cijelog članka, evo kratkog sažetka najbolji VPN-ovi za dobivanje IP adrese za Južnu Afriku:

 1. ExpressVPN Naš je glavni izbor za južnoafrički IP! Superbrzi poslužitelji koji su sjajni za deblokiranje većine SA stranica. Privatnost i sigurnost su vrhunski. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 2. CyberGhost Najbolja proračunska opcija uz pouzdanu uslugu i jaku sigurnost. Velika mreža poslužitelja.
 3. NordVPN Velika brzina nudi dobru ukupnu vrijednost. Puno poslužitelja u Južnoj Africi.
 4. IPVanish Izvrsno za Kodi korisnike. Koristite ga na najviše 10 uređaja odjednom.
 5. PrivateVPN Brz VPN za strujanje Netflixa. Jednostavne aplikacije.

Kako dobiti IP adresu za Južnu Afriku

Ne brinite, brzo i lako možete dobiti IP adresu za Južnu Afriku. Jednostavno slijedite ove jednostavne korake.

Evo kako dobiti IP adresu Južne Afrike:

 1. Odaberite VPN uslugu. Toplo preporučujemo ExpressVPN za Južnu Afriku.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN softver za svoj uređaj.
 3. Očistite kolačiće preglednika kako bi sve šanse stupile na snagu.
 4. Otvorite VPN aplikaciju i odaberite poslužitelj u Južnoj Africi.
 5. Sada imate IP adresu za Južnu Afriku! Ako imate problema s deblokiranjem sadržaja, pokušajte s drugim poslužiteljem.

SAVJET: KAKO BESPLATNO dobiti VELIKU PLAĆANU VPN: Najbolje ponude za usluge visokog nivoa obično zahtijevaju najmanje godinu dana. Svjesni smo da mnogi korisnici ne trebaju pristup VPN-u tako dug period. Ako ste na odmoru i trebate VPN uslugu manje od mjesec dana, preporučujemo vam da to iskoristite 30-dnevna garancija povrata novca ExpressVPN-a. Troškove plaćate unaprijed, no tvrtka nudi povrat „bez pitanja“ ako je otkazana u prvih 30 dana. Nismo čuli ni za jedan slučaj u kojem se takva obveza nije pridržavala, pa je očito bez rizika. Naravno, ova je ponuda i dalje dostupna bez obzira jeste li ili ne činite odmor.

Najbolji VPN za dobivanje IP adrese Južne Afrike

Najteži dio dobivanja IP adrese za Južnu Afriku je odlučivanje koji VPN koristiti. Pokušali smo vam ovo olakšati istraživanjem mnogih VPN-a Južne Afrike. Odabrani su na temelju sljedećih kriterija:

 • Poslužitelji u desecima zemalja, uključujući Južnu Afriku
 • Brzi i pouzdani poslužitelji s malo ili bez zastoja
 • Deblokira popularne streaming usluge poput Netflixa
 • Brza i učinkovita usluga kupcima, po mogućnosti 24/7
 • Snažna sigurnost kodiranjem
 • Zaštita privatnosti bez pravila o zapisivanju

Evo našeg najboljeg VPN-a za dobivanje IP adrese u Južnoj Africi:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN omogućuje vam pristup sadržaju kao da se nalazite u Južnoj Africi, a pritom ste anonimni. Zapravo, s preko 3000 poslužitelja u 94 zemlje, ExpressVPN omogućuje vam pregledavanje s bilo kojeg mjesta. To znači da možete deblokirati sadržaj u zemljama kao što su SAD, Velika Britanija i Australija. Doista, ExpressVPN je izvrstan za deblokiranje geografski ograničenog sadržaja. To se posebno događa kada su u pitanju streaming servisi poput Netflixa, BBC iPlayera i Amazon Prime Video, koji mnogi VPN-ovi jednostavno ne mogu deblokirati..

Možete isprobati ExpressVPN bez rizika jer dolazi sa 30-dnevnim jamstvom povrata novca. Ako ga odlučite isprobati, vidjet ćete da je VPN velike brzine koji pregledavanje i strujanje čini vrlo jednostavnim. Aplikacije ExpressVPN vjerojatno su najprikladnije VPN aplikacije na koje nailazimo, a proširenja preglednika također djeluju izuzetno dobro. U nekoliko smo navrata imali razloga kontaktirati korisničku podršku, otkrili smo da je to vrlo brz i koristan u njegovim odgovorima. Dostupno je 24/7 sa značajkom chata uživo.

Sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima ExpressVPN je izvan saveza obavještajnih službi Five Eyes (kao i 9 očiju i 14 očiju). Navodi da ne vodi nikakve zapise aktivnosti ili veze. Podaci poput vaše IP adrese i povijesti pregledavanja ne prikupljaju se, štiteći vašu privatnost. Ostale sigurnosne značajke ExpressVPN uključuju 256-bitnu AES enkripciju, DNS zaštitu od curenja, prekidač za zaustavljanje i podijeljeno tuneliranje, što ga čini jednim od sigurnijih VPN-ova na tržištu..

Aplikacije ExpressVPN-a dostupne su za Windows, Mac i Linux te mobilne uređaje za Android i iOS. Dostupna je i aplikacija za usmjerivače. Konzole i pametni televizori mogu se povezati s ExpressVPN-om putem servisnog MediaStreamer pametnog DNS proxyja. Proširenja preglednika ExpressVPN mogu se preuzeti za Chrome, Firefox i Safari.

Pros:

 • Brz VPN s puno poslužitelja širom svijeta
 • Izvrsno za deblokiranje ograničenog sadržaja, uključujući Netflix
 • Bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca
 • Aplikacije su dobro dizajnirane i jednostavne za upotrebu
 • Puno jakih sigurnosnih značajki
 • Koristite ExpressVPN na usmjerivaču, pametnom televizoru i igraćoj konzoli

Cons:

 • Nešto skuplje od nekih VPN-ova

Naš rezultat:

4.5 od 5

NAJBOLJI VPN ZA JUŽNU Afriku: ExpressVPN je naša preporuka # 1. To je brz i pouzdan VPN s prilagođenim aplikacijama. Deblokira Netflix i ima visoku razinu sigurnosti. Dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca, tako da možete isprobati bez ikakvog rizika.

Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost jedan je od trenutno dostupnih VPN-ova najbolje vrijednosti. S više od 5.700 poslužitelja na mreži (od kojih je 10 u Južnoj Africi) nudi i 45-dnevno jamstvo povrata novca. To vam pruža puno vremena da to isprobate sami, bez rizika. Naše testiranje CyberGhosta bilo je vrlo pozitivno otkrili smo da je brz VPN i za pregledavanje i za gledanje filmova i TV emisija. Priključci su također u skladu s stalnim brzinama i bez zastoja. Ako naiđete na bilo kakve probleme, CyberGhost nudi 24/7 korisničku podršku putem live chat i e-pošte.

Istovremeno s CyberGhostom možete imati veze na do sedam uređaja. Aplikacije su brze i jednostavne za upotrebu, omogućujući vam sortiranje prema zemlji i određenom poslužitelju. Različiti preklopni gumbi omogućuju vam prilagođavanje svog iskustva blokiranjem oglasa, nametanjem HTTPS-a i komprimiranjem podataka. CyberGhost ima sjedište u Rumunjskoj, gdje ne postoje zakoni o obveznom čuvanju podataka. Koristi 256-bitnu AES enkripciju, ima zaštitu od propuštanja DNS-a i IP-a i automatski prekidač za zaustavljanje, kao i strogu politiku zapisivanja bez zapisnika, što ga čini sigurnim VPN-om za korištenje.

CyberGhost nudi aplikacije za radne površine (Windows, Mac i Linux) i mobilne uređaje (Android i iOS), kao i Amazon Fire TV i Fire Stick. Iako nema aplikacija za usmjerivače, one se mogu konfigurirati ručno.

Pros:

 • Brze i pouzdane veze za pregledavanje i strujanje
 • Istovremeno povežite do 7 uređaja
 • Snažna ponuda sigurnosti
 • Također nudi aplikacije za Amazon TV i Fire Stick

Cons:

 • Nedostatak opcija konfiguracije frustrirat će korisnike energije

Naš rezultat:

4 od 5

NAJBOLJA PRORAČUNSKA OPCIJA: CyberGhost je snažan svestrani potez jer je brz, dosljedan i vrlo siguran. Uključuje 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

3. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN ima 30 poslužitelja u Južnoj Africi i više od 5.700 ukupno u 62 zemlje. Nepotrebno je reći da je deblokiranje geografski ograničenog sadržaja s NordVPN-om doista vrlo jednostavno. Ovo je jedan od bržih VPN-a koji su danas dostupni i to omogućuje streaming TV emisije i filmove u HD-u ugodnim iskustvom bez ikakvih dosadnih punjenja i zaostajanja. NordVPN je dosljedno pronalazio mjere protiv anti-VPN mjera i dalje uspješno deblokira sličnosti Netflixa, Amazon Prime Video i BBC iPlayer.

Smatramo da je NordVPN jedan od najboljih vrijednosti VPN-a na tržištu. Jednu NordVPN pretplatu možete koristiti na do 6 uređaja, što je odličan izbor za obitelji. Štoviše, nudi izvrsnu živu korisničku podršku, 24 sata dnevno. Ako još uvijek niste uvjereni, postoji 30-dnevna garancija povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika.

Naravno, sigurnost je također važna i NordVPN ne razočara. 256-bitna AES enkripcija, prekidač za zaustavljanje i zaštita od propuštanja DNS-a kao i stroga pravila bez zapisivanja služe poboljšanju vaše mrežne sigurnosti. Specijalni poslužitelji uključuju Onion Over VPN i Double VPN.

Možete preuzeti NordVPN za Windows, Mac, Android, iOS i Linux dok su proširenja preglednika dostupna za Chrome i Firefox. Postoji i aplikacija za Android TV.

Pros:

 • 21 poslužitelj u Južnoj Africi i preko 5000 širom svijeta
 • Poslužitelji su brzi i omogućuju visokokvalitetno strujanje
 • Koristite NordVPN na do 6 uređaja
 • Mnoštvo sigurnosnih značajki uključujući šifriranje
 • Aplikacije za Linux i Android TV

Cons:

 • Aplikacija za stolna računala pomalo je nezgrapna

Naš rezultat:

4.5 od 5

VRIJEDNOST I PERFORMANSE: NordVPN je odlična proračunska opcija. Ima 21 poslužitelja u Južnoj Africi i brz je i pouzdan. Otključava Netflix i nudi visoku razinu sigurnosti. Uključuje 30-dnevnu garanciju povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanish

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish već je dugo vrijeme pouzdana VPN usluga koja nudi niz prednosti. Posebno, IPVanish se pokazao popularnim kod Kodi korisnika zbog svoje jednostavne uporabe. Kada je u pitanju deblokiranje geo-ograničenog sadržaja u Južnoj Africi i širom svijeta, IPVanish se divno ponaša. Trenutno ima sedam poslužitelja u Johannesburgu u Južnoj Africi i više od 1,00 poslužitelja na više od 75 lokacija u svijetu. Velike brzine i neograničena propusnost omogućuju strujanje visoke razlučivosti i usluga dobro funkcionira s Amazon Prime Video i BBC iPlayerom BBC-a.

Jedno od najvećih prodajnih mjesta IPVanish-a je upravo to omogućava vam 10 istodobnih veza na više uređaja - puno više nego što to dopušta većina VPN-a. U kombinaciji s 24/7 korisničkom podrškom i 7-dnevnim jamstvom povrata novca, to je velika vrijednost VPN-a. IPVanish nudi visoku razinu sigurnosti zahvaljujući korištenju 256-bitne AES enkripcije, DNS zaštite od curenja i prekidača kill. Ima pravilo nula zapisa pa možete surfati mrežom netaknutom.

IPVanish aplikacije dostupne su za sljedeće: Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV. Linux i usmjerivači mogu se ručno postaviti s IPVanishom.

Pros:

 • Velike brzine i neograničena propusnost
 • Jednostavan je za upotrebu s Kodi-jem
 • Koristite IPVanish na 10 uređaja istovremeno

Cons:

 • Sa sjedištem u SAD-u koja je članica saveza Five Eyes
 • Nepouzdan kada je u pitanju deblokiranje Netflixa

Naš rezultat:

4 od 5

UPOTREBA NA 10 UREĐAJA: IPVanish može se koristiti na do 10 uređaja istovremeno. Odlično je za Kodi i nema politiku zapisivanja, iako je sa sjedištem u SAD-u. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN izvrstan je odabir za strujanje zahvaljujući brzim i pouzdanim ponuđenim brzinama. Može deblokirati sve, od Netflixa do Amazon Prime Video do BBC iPlayera, Neograničena je širina pojasa i nema punjenja ili zaostajanja u pogledu. Iako PrivateVPN ima manju mrežu od oko 100 poslužitelja, činjenica da su se raširili u 59 zemalja predstavlja plus. To olakšava deblokiranje ograničenog sadržaja u Južnoj Africi, SAD-u, Velikoj Britaniji, Japanu i mnogim drugim.

Ova VPN usluga sa sjedištem u Švedskoj omogućuje vam povezivanje do šest uređaja istovremeno na jedan račun. Isprobajući aplikacije PrivateVPN-a, možemo reći da su izuzetno jednostavne za korištenje. Prisutnost jednostavnih i naprednih izbornika znači da se o svim razinama korisnika brine. Impresionirani smo sigurnošću koju nudi PrivateVPN, a uključuje 256-bitnu AES enkripciju vojnog stupnja, ugrađenu sklopku za uklanjanje i DNS i lPv6 zaštitu od propuštanja. PrivateVPN navodi da ima nultu politiku bilježenja podataka i ne zna što radite na mreži.

PrivateVPN možete koristiti za Windows, Android, Mac i iOS dok Linux i usmjerivači zahtijevaju ručno postavljanje.

Pros:

 • Nudi velike brzine za streaming TV emisija i filmova
 • Deblokira većinu glavnih streaming usluga uključujući Netflix
 • Aplikacije su vrlo jednostavne za korištenje

Cons:

 • Manja mreža poslužitelja
 • Podrška za chat uživo rijetko je dostupna

Naš rezultat:

4.5 od 5

IMPRESSIVE SPEED: PrivateVPN je brz i sjajan za streaming Netflix i Amazon Prime Video. Ima prilagođene aplikacije, ali sve manje poslužitelja. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

Mogu li koristiti besplatni VPN da dobijem IP adresu za Južnu Afriku?

Mnogi ljudi koriste besplatne VPN-ove za dobivanje IP adrese Južne Afrike. Iako je besplatna usluga možda primamljiva, savjetujemo je iz nekoliko razloga. Posebno, besplatni VPN mora zaraditi novac na ovaj ili onaj način. Ako vam ne naplaćuju pretplatu, vjerojatno će prodati vaše podatke (sve od vaših osobnih podataka do vaše aktivnosti pregledavanja) trećim stranama. Neki besplatni VPN-ovi čak nose i zlonamjerni softver ili vas iznervirati neprimjerenim neželjenim oglasima.

Sigurnost VPN-a očito je vrlo važna, ali isto tako i performanse. Besplatni VPN-ovi obično su spori, što čini streaming filmova i TV emisija težak zadatak. Na stranu sve punjenje i zaostajanje, nekoliko besplatnih VPN-a zapravo može deblokirajte Netflix zbog svojih anti-VPN mjera. Na vrhu ovoga, besplatni VPN-ovi umanjuju vašu brzinu i propusnost zbog velikog broja korisnika. Ako želite IP adresu za Južnu Afriku, najbolje je s kvalitetno plaćenim VPN-om.

Zašto mi treba IP adresa iz Južne Afrike?

IP adresa iz Južne Afrike omogućava vam pretraživanje interneta kao da ste u Južnoj Africi. To znači da ćete moći pristupiti južnoafričkim web lokacijama i uslugama, bez obzira gdje se zapravo nalazite. Također ćete moći gledati južnoafričke TV kanale i pristupiti popularnim uslugama pretplate u Južnoj Africi.

Doista, kvalitetan VPN s poslužiteljima u zemljama širom svijeta omogućit će vam pregledavanje iz gotovo bilo kojeg mjesta, poput SAD-a ili Japana. To znači da ćete moći deblokirati popularne streaming usluge uključujući Netflix, BBC iPlayer i ESPN. Budući da VPN krije vašu istinsku IP adresu i lokaciju, može vam pružiti i veću mrežnu sigurnost.

Kako mogu gledati južnoafričku televiziju u inozemstvu s VPN-om?

Bilo da putujete izvan Južne Afrike, možete otključati južnoafrički televizor VPN-om. Sve što trebate učiniti je povezati se s serverom u Južnoj Africi putem VPN-a, a geo-ograničeni sadržaj treba deblokirati. Ako ne, pokušajte očistiti kolačiće preglednika kako biste osigurali da bilo kakve promjene koje ste napravili mogu stupiti na snagu.

Pomoću južnoafričke IP adrese moći ćete gledati sadržaj na južnoafričkim televizijama bez obzira na vašu lokaciju. Ovo uključuje zemaljske kanale kao što su SABC 1, SABC 2 i e.tv. Također vam omogućuje pristup pretplatničkim uslugama kao što su Showmax, DStv i SuperSport - a sve su one ograničene na regiju i na drugi način nedostupne..

Jesu li VPN legalni u Južnoj Africi?

VPN-ovi su legalni u Južnoj Africi. Srećom, u Južnoj Africi internet cenzura malo ili nimalo nema. Freedom House je slobodu Interneta u Južnoj Africi klasificirao kao "slobodnu". Međutim, sviđa im se Zaštita od cyber kriminala i račun za cyber sigurnost i Filmovi i publikacije Izmjena i dopuna zakona su kritizirani zbog svog potencijala da ugroze privatnost i slobodu izražavanja.

Vidi također

 •  Najbolji VPN-ovi za Južnu Afriku
 • Kako dobiti Netflix USA u Južnoj Africi
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − = 59

Adblock
detector