Kako dobiti njemačku IP adresu

Kako dobiti njemačku IP adresu

Postoji bezbroj razloga zbog kojih bi pojedinac želio surfati Internetom s IP adresom iz Njemačke. Građani koji trenutno žive u inozemstvu možda žele pristupiti bankarskim uslugama poput Deutsche banke ili Commerzbank. Ostali slučajevi upotrebe mogli bi uključivati ​​deblokiranje streaming medijskih usluga poput ARD Mediathek ili Prosieben Video.

Najbrži, najlakši i najučinkovitiji način da se naoružate njemačkom IP adresom upotrebom virtualne privatne mreže (VPN). Softver šifrira sav promet koji teče prema vašem uređaju i sa njega i usmjerava ga preko posredničkog poslužitelja. Stoga je moguće lažno otkrivati ​​svoju lokaciju i učiniti da se čini da pristupate webu iz Njemačke.

Koraci za dobivanje njemačke IP adrese

 1. Prvo što trebate učiniti je prijaviti se za VPN. Softver će otvoriti niz lokacija poslužitelja. Možete ga odabrati iz Njemačke, tako da se čini da i tamo pristupate webu. Preporučujemo ExpressVPN.
 2. Registrirajte se za uslugu i nastavite s preuzimanjem VPN softvera ili aplikacije.
 3. Očistite sve kolačiće i ponovno pokrenite uređaj.
 4. Prijavite se na aplikaciju davatelja VPN-a ili klijent klijenta.
 5. Kliknite na lokaciju poslužitelja u Njemačkoj. Nakon što je veza uspješno uspostavljena, sada ćete posjedovati njemačku IP adresu.

SAVJET: KAKO BESPLATNO dobiti VELIKU PLAĆANU VPN: Svjesni smo da neki ljudi možda žele dobiti IP adresu od Njemačke za kratko vrijeme i stoga možda neće biti na tržištu za dugoročno opredjeljenje. Ako putujete u inozemstvo i trebate pristup VPN-u za manje od mjesec dana, preporučujemo vam da iskoristite 30-dnevnu garanciju povrata novca ExpressVPN-a. Trebat ćete platiti unaprijed trošak pretplate, ali tvrtka nudi puni povrat ako se otkaže u roku od prvog mjeseca.

Kršenja ovih pravila gotovo da i ne postoje, tako da možete lako disati.

Čak i ako ste u SAD-u, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Kanadi, Australiji, Indiji, Singapuru, Tajlandu ili negdje drugdje, upotreba VPN-a može vam pomoći da dobijete IP adresu iz Njemačke.

U ovom ćemo vas članku naučiti kako dobiti njemačku IP adresu i najbolje VPN-ove koje možete koristiti u tu svrhu.

Video upute za dobivanje njemačke IP adrese

Ovdje možete provjeriti svoju trenutnu IP adresu i zemlju.

Koji je najbolji VPN za dobivanje njemačke IP adrese?

Naš je popis najučinkovitijih njemačkih VPN adresa formuliran imajući u vidu ove čimbenike:

 • Ima više poslužitelja koji se nalaze u Njemačkoj
 • Deblokira geografski ograničen sadržaj
 • Uključuje krute protokole šifriranja
 • Pruža aplikacije za Android i iOS
 • Pohranjuje minimalne zapise o prometu
 • Pruža vrijednost za novac

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN se nalazi na vrhu naše liste preporučenih VPN-ova zbog vrhunske usluge. Kad se prijavite, pronaći ćete preko 1.500 lokacija brzih poslužitelja raspoređenih po cijelom svijetu. Postoje opcije u Njemačkoj, a šire u Europi i Sjevernoj Americi. Ovaj je davatelj poznat po svojoj mogućnosti deblokiranja geo-ograničenog sadržaja.

ExpressVPN uključuje vojni protokol šifriranja, bez ugrožavanja brzine. Koristi 256-bitni AES-CBC kao zadani standard enkripcije, kao i HMAC provjeru autentičnosti i savršenu tajnost naprijed. Uključena je internetska sklopka za ubojstvo koja se naziva “mrežna brava”.

  Kako se zaštititi od nevidljivog otiska prsta na pregledniku

Tvrtka ne pohranjuje nikakve detaljne zapise o prometu na svoje poslužitelje. Ipak, zadržava i pomak metapodataka, ali to poboljšava kvalitetu usluge. Uključena je na Britanske Djevičanske otoke, što znači da je izvan nadležnosti državnih vlasti i u SAD-u i u Velikoj Britaniji.

ExpressVPN nudi aplikacije za Windows, MacOS, Android i iOS.

PROČITANJE ČITALA: Osigurajte 3 mjeseca besplatno uz godišnji plan ExpressVPN-a. Ovo uključuje njegovu 30-dnevnu garanciju povrata novca, tako da možete dobiti puni povrat ako niste zadovoljni uslugom.

Evo našeg detaljnog pregleda ExpressVPN-a.

2. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN je u VPN poslu već više od jednog desetljeća i omogućuje korisnicima da odaberu poslužitelje na temelju svojih preferencija kao što su dvostruki VPN, anti-DDoS i još mnogo toga. Nudi više od 4.000 poslužitelja raspoređenih u 62 zemlje. Njemačkih poslužitelja je ukupno 257.

Standardi šifriranja smatraju se vrhunskim. Usluga koristi 256-bitni AES protokol prema zadanom u kombinaciji s 2.048-bitnim SSL tipkama. DNS zaštita od curenja je omogućena. NordVPN ne evidentira podatke koji se mogu osobno identificirati i primjer je VPN usluge potpuno zanemarive.

Aplikacije su dostupne za Android, iOS, Windows i MacOS.

POPUSTNA POPUSTA: Možete uštedjeti 75% na trogodišnjoj ponudi NordVPN-a, za koju se utvrdi da iznosi 3,99 USD mjesečno.

Evo našeg cjelovitog pregleda NordVPN-a.

3. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost će privući početnike na proračun. Usluga je brza, intuitivna i isporučuje se sa sve većim popisom lokacija poslužitelja. U vrijeme pisanja stranica postoji više od 1.700 poslužitelja na mreži, od kojih je oko 200 sa sjedištem u Njemačkoj. Ako želite strujanje njemačkog sadržaja, CyberGhost je odličan izbor. Odabirom načina strujanja možete odabrati s popisa kanala, uključujući 7TV, ARD i ZDF Mediathek sa sjedištem u Njemačkoj. Nakon odabira automatski ćete biti povezani na odgovarajući poslužitelj.

Sav promet osiguran je zadanim 256-bitnim AES enkripcijom na OpenVPN protokolu, zajedno s savršenom tajnošću naprijed. Uključena je internetska sklopka za ubijanje. CyberGhost ima sjedište u Rumunjskoj i stoga ne podliježu nikakvim obveznim zakonima o čuvanju podataka. To podupire internom politikom ne pohranjivanja bilo kakvih korisničkih podataka.

Dodatne sigurnosne značajke uključuju blokiranje oglasa, zaštitu od zlonamjernog softvera i praćenje.

Aplikacije su dostupne za Android, iOS, Windows i MacOS.

EKSKLUZIVNI POPUST: Uštedite preko 70% na jednogodišnjoj pretplati na CyberGhost.

Evo našeg opsežnog pregleda CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish je odličan izbor za korisnike koji žele iskoristiti brzu brzinu i izdržljive protokole šifriranja. Nudi više od 1000 globalnih poslužitelja raspoređenih u 60 zemalja. Njemačkih poslužitelja je ukupno 57, a postoje mogućnosti i u susjednim zemljama.

Standardi šifriranja vrhunski su stupanj. IPVanish koristi 256-bitnu enkripciju na OpenVPN protokolu prema zadanom, SHA512 provjeru autentičnosti i DHE-RSA 2,048-bitnu razmjenu ključeva s savršenom tajnošću naprijed. Osim kada se račun registrira prvi put, IPVanish ne vodi evidenciju. Ovo će se svidjeti zagovornicima privatnosti.

IPVanish je popularan kod Kodi korisnika jer im omogućuje da preuzmu Android APK izravno na svoj uređaj. Sučelje je i daljinski upravljač za Kodi uređaje kojima nedostaju tipkovnica i miš.

  20+ najboljih Kodi sportskih dodataka: Ažurirano u siječnju 2023. godine

Aplikacije su dostupne za Android, iOS, Windows i MacOS.

EKSKLUZIVNO ZA KOMPARITETNE ČITATELJE: Uštedite do 60% na IPVanish planovima.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN je relativna novost u svijetu VPN-a, ali dovoljno je uvjeren da nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca za sve pakete. Ukupno je 56 lokacija poslužitelja, uključujući 3 u Njemačkoj. To je malo niže od ostalih pružatelja usluga koje smo preporučili, ali trebali bi raditi posao. Plus PrivateVPN poznat je po svojoj mogućnosti deblokiranja popularnih streaming usluga.

Prema našem korisničkom pregledu, ovaj pružatelj usluga sa sjedištem u Švedskoj je izvrsno testirao brzinu i privatnost. To znači da je definitivno u rangu s ostalim pružateljima usluga na ovom popisu.

PrivateVPN koristi vodeću 256-bitnu AES enkripciju vodeću u industriji zajedno s savršenom tajnošću naprijed na OpenVPN protokolu. Također se nudi i internetska sklopka za ubijanje. Usluga ne pohranjuje nijednu korisničku evidenciju tako da bi umanjila pitanja u vezi s privatnošću.

Aplikacije su dostupne za Android, iOS, Windows i MacOS.

SAVRŠENO UGOVOR: Čitatelji Comparitecha mogu uštedjeti preko 70% na godišnjem planu PrivateVPN-a i dobiti 5 mjeseci besplatno.

Evo našeg pregleda PrivateVPN-a.

Mogu li koristiti besplatni VPN za dobivanje njemačke IP adrese?

Kada se prijavite na VPN, želite biti sigurni da je vaš digitalni otisak skriven i siguran. Besplatnih VPN usluga postoji u izobilju na svim interfejsima i oni se teško oglašavaju za pokretanje. Ali takvi davatelji neće doći s prilagodljivim opcijama koje su zaštitni znak plaćenih usluga.

U našem opsežnom testiranju otkrili smo da besplatni VPN-ovi nude samo mali izbor poslužitelja, uključuju slabe standarde šifriranja, sudjeluju u prigušivanju propusne širine i, u nekim slučajevima, neetički minim vaše podatke kako bi ih prodali trećim oglašivačima.. Možda ćete imati sreće i moći ćete se povezati s njemačkim poslužiteljem, ali vaše će iskustvo definitivno biti manje.

Takve usluge nisu dobrotvorne organizacije i žele zaraditi novac. Kad besplatno nude svoj proizvod, trebali biste biti svjesni da definitivno postoji ulov. Neki će vas preplaviti popupnim oglasima koji potiču migrenu, dok bi vas drugi mogli neprestano mučiti da nadogradite na premijski (čitaj: plaćeni) plan. I oni najneetičniji će pratiti vašu povijest pregledavanja i prodavati vaš profil oglašivačima.

Općenito, u vašem je najboljem interesu uložiti nekoliko dolara i dobiti plaćenu VPN uslugu. Omogućit će vam mir.

Preuzeo sam VPN. Što ću učiniti dalje?

Jednom kada se smjestite na VPN uslugu i prijavite se, sve što trebate učiniti je preuzeti klijentski softver za svoj uređaj.

Po završetku instalacije možete otvoriti aplikaciju i prijaviti se na svoj račun. Pregledajte popis dostupnih lokacija poslužitelja dok ne pronađete mogućnosti za Njemačku. Svaki davatelj usluga spomenut na ovom popisu uključuje njemačke poslužitelje. Neki pružatelji usluga omogućuju vam odabir na temelju države, dok drugi daju izbore na temelju lokacije u gradu.

Uspješna veza obično će biti označena zelenom ikonom na traci sa zadacima ili VPN simbolom na vrhu zaslona pametnog telefona. Sada možete anonimno i s njemačkom IP adresom pregledavati web dajući vam pristup svim njemačkim sadržajima koje želite.

Zašto mi treba njemačka IP adresa?

Tijelo zagovaranja Freedom House dodjeljuje njemačkom internetskom krajoliku status „slobodnog“, napominjući da su „otvorene rasprave o kontroverznim događajima moguće i česte i uključuju širok spektar dionika.“ Dodaje da „neovisni sudski sustav igra svoju ulogu u provjeri mjera od strane izvršne i zakonodavne vlasti. “

  Како гледати грчку ТВ у иностранству путем ВПН-а

Njemačke državne vlasti ne nameću blokade na sadržaju niti prakticiraju druge oblike internetske filtracije. Web je necenzuriran, besplatan i dostupan svima. Neke iznimke od ovog pravila su primjena zakona o autorskim pravima; torrenting zaštićen autorskim pravima smatra se ilegalnim u zemlji, a YouTube je također blokirao neke videozapise u Njemačkoj kako ne bi prekršio državne politike.

Ako vam je cilj pristupiti besplatnom, nesmetanom webu, onda je dobra ideja dobiti njemačku IP adresu. Ovo bi moglo biti posebno korisno za netizene u zemljama poput Irana, Kine i Rusije, gdje državne vlasti rade svakodnevno kako bi nadzirale i blokirale sadržaj.

Za njemačke stanovnike koji putuju u inozemstvo VPN će vam pomoći da ostanete u kontaktu s lokalnim sadržajima iz kuće, poput DW-a, Zattoo-a i MySpass-a. Također će vam pomoći da emitirate najnovije utakmice Bundeslige. Ako tražite više njemačkog sadržaja, Streema ima opsežan popis njemačkih mrežnih kanala. Neki mogu slobodno strujati, dok drugi zahtijevaju da se prijavite s korisničkim imenom i zaporkom.

Korištenje njemačkog DNS poslužitelja

Vaša je IP adresa samo jedan način na koji web stranice određuju vašu stvarnu fizičku lokaciju. DNS ili Domain Name System funkcionira kao hibridni registar u kojem se web imena (domene) provjeravaju s IP adresama. Kada pokušavaju pristupiti geografski ograničenom sadržaju, većina web lokacija provjerit će odakle potječe DNS zahtjev. Važno je da se vaša IP adresa i DNS poslužitelj nalaze u istoj državi (u ovom slučaju Njemačka). Inače će vas web stranica ili aplikacija i dalje blokirati.

O tome se moraju brinuti VPN-ovi koje smo preporučili u ovom članku. Nakon uspješne veze s VPN serverom, vaši DNS zahtjevi također će se preusmjeriti kroz isti šifrirani tunel. Ovi pružatelji imaju vlastite privatne DNS poslužitelje, tako da se vaša web aktivnost ne može prekinuti jednostavnim nadgledanjem DNS zahtjeva.

Postoje primjeri mutnih VPN usluga koje šalju vaše DNS zahtjeve kroz šifrirani tunel, a zatim s druge strane koriste javnu DNS uslugu. To znači da tražilice mogu pratiti koje web stranice koje posjećujete, što ugrožava privatnost.

DNS poslužitelje moguće je ručno konfigurirati na većini uređaja. OpenNIC može učiniti trik za vas; nudi besplatne DNS poslužitelje u određenim zemljama.

Koje su druge metode dobivanja njemačke IP adrese?

Za izuzetno opuštene korisnike uvijek postoji mogućnost preuzimanja Tor preglednika. Iznosi se iz Tor projekta, koji ima za cilj zaštititi mrežu od nadzora i kršenja povjerljivih poslovnih odnosa i privatnosti.

Preglednik Tor je besplatan i uključuje sofisticirane standarde šifriranja i anonimnosti. Popularno je među novinarima, borcima za ljudska prava i zviždačima jer im omogućuje da besplatno sakriju svoj identitet.

Ali Tor nije sjajna opcija ako želite dobiti njemačku IP adresu kako biste se uključili u financijske transakcije ili strujanje video sadržaja. Brzine su izrazito bujne i usporene. Još uvijek možete odabrati njemačku IP adresu s tvrtkom Tor ako to želite, a ovaj će je vodič detaljnije rastaviti.

Druga je mogućnost uključiti besplatni proxy poslužitelj. Međutim, ovo je slično načinu na koji besplatni VPN-ovi djeluju s kapama za preuzimanje i oštrim pravilima o privatnosti. Većina pružatelja usluga struje poput Netflixa počeli su blokirati proxyje i velika je vjerojatnost da oni neće raditi onako kako želite..

Glavni problem, međutim, je taj što proxy poslužitelji neće kriptirati vaš promet na način na koji to VPN čini, pa se ostavljate podložni internetskom nadzoru od strane ISP-a ili drugih snajpera. Sam proxy pružatelj usluge mogao bi također pratiti vaše internetsko ponašanje.

About the author

Comments

 1. ava vašu sigurnost i privatnost. ExpressVPN također nudi aplikacije za sve glavne platforme, uključujući Windows, Mac, iOS, Android i Linux. Također možete koristiti ExpressVPN na ruterima, što vam omogućuje da zaštitite sve uređaje u vašoj kući. Ako niste sigurni da li je ExpressVPN pravi izbor za vas, možete iskoristiti 30-dnevnu garanciju povrata novca. 2. NordVPN NordVPN je još jedan popularan VPN davatelj koji nudi veliki broj poslužitelja u Njemačkoj. Ovaj VPN također nudi mogućnost deblokiranja geo-ograničenog sadržaja, kao što su streaming medijske usluge i bankarske usluge. NordVPN koristi vojni protokol šifriranja i ima internetsku sklopku za ubojstvo koja se naziva “kill switch”. Također nudi aplikacije za sve glavne platforme, uključujući Windows, Mac, iOS, Android i Linux. NordVPN također nudi 30-dnevnu garanciju povrata novca. 3. CyberGhost CyberGhost je još jedan popularan VPN davatelj koji nudi veliki broj poslužitelja u Njemačkoj. Ovaj VPN također nudi mogućnost deblokiranja geo-ograničenog sadržaja, kao što su streaming medijske usluge i bankarske usluge. CyberGhost koristi vojni protokol šifriranja i ima internetsku sklopku za ubojstvo koja se naziva “kill switch”. Također nudi aplikacije za sve glavne platforme, uključujući Windows, Mac, iOS, Android i Linux. CyberGhost također nudi 45-dnevnu garanciju povrata novca. 4. IPVanish IPVanish je još jedan popularan VPN davatelj koji nudi veliki broj poslužitelja u Njemačkoj. Ovaj VPN također nudi mogućnost deblokiranja geo-ograničenog sadržaja, kao što su streaming medijske usluge i bankarske usluge. IPVanish koristi vojni protokol šifriranja i ima internetsku sklopku za ubojstvo koja se naziva “kill switch”. Također nudi aplikacije za sve glavne platforme, uključujući Windows, Mac, iOS, Android i Linux. IPVanish također nudi 30-dnevnu garanciju povrata novca. 5. PrivateVPN PrivateVPN je manje poznati VPN davatelj, ali nudi veliki broj poslužitelja u Njemačkoj. Ovaj VPN također nudi mogućnost deblokiranja geo-ograničenog sadržaja, kao što su streaming medijske usluge i bankarske usluge. PrivateVPN koristi vojni protokol šifriranja i ima internetsku sklopku za ubojstvo koja se naziva “kill switch”. Također nudi aplikacije za sve glavne platforme, uključujući Windows, Mac, iOS, Android i Linux. PrivateVPN također nudi 30-dnevnu garanciju povrata novca. Ukratko, postoji mnogo razloga zbog kojih bi pojedinac želio surfati Internetom s IP adresom iz Njemačke. Virtualna privatna mreža (VPN) je najbrži, najlakši i najučinkovitiji način da se naoružate njemačkom IP adresom. ExpressVPN, NordVPN, CyberGhost, IPVanish i PrivateVPN su neki od najboljih VPN-ova koje možete koristiti za dobivanje njemačke IP adrese.

Comments are closed.