Kako doći do francuske IP adrese s VPN-om u 5 jednostavnih koraka

Kako doći do francuske IP adrese

Želite li pristupiti web-lokacijama sa zaključanim geom iz Francuske kada su u inozemstvu? Možda idete na godišnji odmor i dalje se želite prijaviti na internetsku bankarsku uslugu Credit Agricole ili Societe Generale. Možda samo želite gledati Netflix France, Ligue 1, TF1 ili Canal + tijekom putovanja. Bez obzira na slučaj, to možete učiniti pomoću virtualne privatne mreže (VPN) da biste dobili francusku IP adresu bez obzira na to gdje se nalazite u svijetu.

Danas ćemo objasniti kako možete dobiti francusku IP adresu, bez obzira u kojoj se zemlji nalazite. Pomoću VPN-a možete kriptirati mrežni promet, čuvajući svoje aktivnosti skrivene od znatiželjnih očiju vašeg davatelja internetskih usluga ( ISP), mrežnog administratora ili hakera.

Međutim, VPN-ovi omogućuju vam i zaobilaženje regionalnih ograničenja i povezivanje s poslužiteljima u zemlji koju odaberete. Spajanjem na francuski poslužitelj dodijelit će vam privremenu francusku IP adresu; ovaj trik govori da vjerujete da ste zapravo u Francuskoj. Tada možete pristupiti geo-ograničenim francuskim uslugama kao što je to uobičajeno iz SAD-a, Velike Britanije, Španjolske, Kanade ili bilo koje druge zemlje svijeta.

Kako dobiti francusku IP adresu s VPN-om

Slijedite ove korake i moći ćete se povezati s vašim omiljenim francuskim sadržajem i uslugama s bilo kojeg mjesta.

Da biste dobili francusku IP adresu:

 1. Započnite odabirom odgovarajuće VPN usluge (preporučujemo ExpressVPN).
 2. Preuzmite i instalirajte softver pazeći da nabavite pravu verziju za svoj operativni sustav.
 3. Upotrijebite svoje vjerodajnice za prijavu u VPN aplikaciju.
 4. S popisa odaberite francuski poslužitelj i povežite se.
 5. Pokušajte pristupiti usluzi s geo-zaključanom. Trebali biste ustanoviti da se učitava bez ikakvih problema, ali možda ćete morati osvježiti stranicu ili prvo pokrenuti web preglednik.

SAVJET: KAKO BESPLATNO dobiti FRENCH IP: Ako vam je potrebna samo francuska IP adresa samo kratko vrijeme, vjerojatno nećete htjeti potrošiti mnogo novca na VPN. U ovom slučaju možete iskoristiti 30-dnevnu garanciju povrata novca ExpressVPN-a. Za ovo je potrebno plaćanje unaprijed, ali možete ga otkazati u bilo kojem trenutku kako biste vratili novac, omogućujući vam da ga upotrebljavate za kratkoročno zaštićeno VPN bez rizika..

Koji je najbolji VPN za dobivanje francuske IP adrese?

Na tržištu postoji stotine VPN-a i nisu svi isti. Na primjer, neki pružaju bezbroj sigurnosnih značajki, drugi se usredotočuju na pružanje najbržih mogućih brzina, a neki uspijevaju ponuditi sve. Da bismo pronašli najbolje VPN-ove za dobivanje francuske IP adrese, potražili smo usluge sa sljedećim karakteristikama:

 • Ima više francuskih poslužitelja za izbor
 • Može deblokirati popularne francuske stranice i usluge
 • Štiti vaš promet jakom enkripcijom i raznim dodatnim sigurnosnim značajkama
 • Ne bilježi nikakve osobne podatke. Bonusni bodovi ako se ne vodi nijedan zapisnik
 • Ima snažnu podršku na više platformi

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN trenutno ima tri francuska poslužitelja (dva u Parizu, a jedan je u Strasbourgu) i daljnjih 2000 poslužitelja širom svijeta. Idealan je i za streaming HD videozapisa uživo, zahvaljujući velikim brzinama, snažnoj podršci na više platformi i mogućnosti deblokiranja glavnih streaming platformi iz inozemstva. Na primjer, ExpressVPN možete koristiti za strujanje Netflixa, TF1 i Canal + s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Ova usluga omogućuje vam sigurnu upotrebu kombinacije 256-bitne enkripcije, zaštite od propuštanja DNS / IPv6, savršene tajnosti naprijed i prekidača za zaustavljanje koji zaustavlja sav promet kad vaša veza padne (samo radne aplikacije). Najbolje od svega je što se ne bilježe podaci koji bi vas mogli prepoznati i koji vam omogućavaju da se prijavite anonimno. Podrška je dostupna putem live chat-a, 24/7.

ExpressVPN uključuje aplikacije za Windows, Linux, MacOS, iOS i Android. Iako se mora ručno instalirati na mrežne usmjerivače, ExpressVPN nudi prilagođeni firmver koji je osmišljen kako bi to učinio što jednostavnijim.

Suđenje bez rizika: Godišnji plan ExpressVPN-a dolazi s popustom od 49% i tri mjeseca dodatnog besplatnog. Uz 30-dnevno suđenje, nema nikakvog rizika.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

2. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Malo drugih VPN-ova ima toliko francuskih poslužitelja kao i NordVPN; postoji 150 mogućnosti izbora, čak i neki koji su optimizirani za P2P dijeljenje datoteka. NordVPN je dovoljno brz da bi emitirao HD videozapise bez primjetnog međusobnog punjenja i može deblokirati usluge s kojima se mnogi drugi VPN-i bore, poput Netflixa (deblokira Netflix France, US, UK i mnoge druge), BBC iPlayer i Amazon Prime Video. Ako je dopušteno do šest istodobnih veza, možete zaštititi sve svoje uređaje jednim računom.

NordVPN nudi i više sigurnosnih značajki od većine. 256-bitna AES enkripcija i IPv6, WebRTC i DNS zaštita od propuštanja omogućeni su prema zadanim postavkama, ali tu su i aplikacijski prekidač za zaustavljanje, automatski skener zlonamjernog softvera i blokator oglasa. Možete čak koristiti dvostruke VPN-ove ili pristupiti Toru preko VPN-a. NordVPN ne bilježi nikakve podatke koji se mogu osobno identificirati i prihvaća Bitcoin, što znači da ga možete upotrebljavati gotovo potpuno anonimno prijavom s e-mail adrese koja se baca..

Ova usluga nudi aplikacije za Windows, MacOS, Android i iOS uređaje. Radi s Linuxom i podržani bežični usmjerivači, ali ih treba konfigurirati ručno.

TRI GODINA POSLOVA: Uštedite 75% ovdje i snizite mjesečnu cijenu na samo 2,99 dolara odabirom trogodišnje pretplate NordVPN-a.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju NordVPN-a.

3. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost namijenjen je početnicima, ali ima puno toga za voljeti, Primjerice, velike brzine i mreža. Samo u Francuskoj postoji 280 poslužitelja. Želite li strujati? Ovaj VPN omogućuje vam da jednim klikom deblokirate nekoliko glavnih streaming platformi poput Netflix France, TF1 i Canal +. Što je još bolje, dopušteno je do sedam istodobnih veza. To je vrlo velikodušno i omogućuje vam strujanje s bilo kojeg uređaja koji želite.

Ova usluga sadrži prekidač za stalno ukidanje, tako da nikada slučajno ne pregledate bez zaštite. Štiti vaš promet 256-bitnom enkripcijom i sprječava curenje DNS, IPv6, WebRTC i luka. CyberGhost ne bilježi nikakve podatke pomoću kojih bi vas mogao identificirati, tako da su vaše aktivnosti uvijek privatne.

CyberGhost ima aplikacije za Windows, Android, MacOS i iOS. Može se ručno instalirati na Linux-temeljene platforme i odabrati internetske usmjerivače.

PROČITANJE ČITALA: Ostvarite dodatnih šest mjeseci besplatno i smanjite troškove preko 70% s jednogodišnjom pogodbom CyberGhosta.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhosta.

4. IPVanish

IPVanish

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish trenutno nudi 26 poslužitelja u Parizu i više od 1000 u ostatku svijeta. To je lagani VPN koji nudi velike brzine i mogućnost povezivanja do deset uređaja istovremeno, što je puno više nego što dopušta većina njegovih rivala. Čak može deblokirati streaming servise poput TF1 i Canal+.

Ova usluga koristi 256-bitnu enkripciju, ali njezine sigurnosne značajke na tome se ne zaustavljaju. Tu su i DNS i IPv6 zaštita od propuštanja, prekidač za zaustavljanje (i na radnoj površini i u mobilnim aplikacijama), mogućnost prebacivanja IP adresa u vremenskim intervalima, lokalni blokator prometa i nejasnoća OpenVPN-a. Nema podataka o osobnoj identifikaciji. Ako naiđete na bilo kakve probleme, možete se obratiti podršci putem live chat-a, 24/7.

Ovaj VPN nudi izvrsnu podršku na više platformi, s aplikacijama za Windows, MacOS, Android, iOS te Amazon Fire TV i Firestick. Možete je i ručno instalirati na Linux uređaje ili bežične usmjerivače.

EKSKLUZIVNI POPUST: Ovdje uštedite do 60% na IPVanish pretplati. Svaka sadrži 7-dnevno probno razdoblje, tako da možete procijeniti bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Iako PrivateVPN ima manju mrežu poslužitelja od svojih konkurenata (oko 80 poslužitelja ukupno s dva u Francuskoj), to je jedan od najbržih što smo vidjeli. U stvari, možete ga koristiti za strujanje HD ili čak 4K sadržaja bez vidljivih puferiranja. PrivateVPN je izvrstan u zaobilaženju regionalnog blokiranja i omogućuje vam da bez ikakvih problema struji sadržaj sa web lokacija poput Netflix France, TF1 i Canal +..

PrivateVPN koristi 256-bitnu enkripciju i zaštitu od propuštanja DNS, IPv6 i WebRTC da bi vaše aktivnosti uvijek bile privatne. Ne bilježe nikakve podatke o sesiji ili aktivnosti i omogućuju vam plaćanje u Bitcoin-u, tako da možete pregledavati gotovo potpuno anonimno. Međutim, mjesto gdje zaista sjaji je služba za korisnike. Možete se obratiti timu za podršku 24/7 putem chata uživo, a ako se stvarno mučite, oni mogu čak i instalirati ili konfigurirati uslugu na daljinu za vas..

Ova usluga ima aplikacije za iOS, Android, Windows i MacOS uređaje. Može se ručno konfigurirati za rad sa Linux sustavima i podržanim mrežnim usmjerivačima.

POPUST ZA JEDNU GODINU: Ovdje možete uštedjeti preko 70% odabirom godišnjeg plana PrivateVPN-a. Čak ćete dobiti dodatnih pet mjeseci pokrivanja, potpuno besplatno.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju PrivateVPN.

Mogu li dobiti besplatnu VPN francusku IP adresu?

Besplatni VPN-i na prvi pogled mogu izgledati kao dobra ideja, ali zapravo dolaze s nekim prilično značajnim problemima. Primjerice, njihove su mreže obično prilično male u usporedbi s mrežama njihovih premium konkurenata. Besplatni VPN-ovi imaju više korisnika, što dovodi do velikih usporavanja mreže i čini streaming HD videozapisa frustrirajućim i krajnje sporim iskustvom. Pored toga, mnoge veće web stranice provjeravaju upotrebljavate li VPN; premium usluge uglavnom ostaju neotkrivene, ali besplatni VPN-ovi gotovo su uvijek blokirani.

Kao i bilo koji posao, i zaradite novac postoje i besplatne VPN usluge. Međutim, ne naplaćuju svoje korisnike unaprijed pa moraju pronaći druge načine ostvarivanja prihoda. Ponekad će umetnuti oglase na stranice koje posjećujete, ali neki čak upotrebljavaju kolačiće za praćenje kako bi pratili koje web stranice vam se sviđaju i koliko često ih posjetite. To se, međutim, ne snima bez razloga; vrijedni su podaci o potrošačima koji se mogu prodati najboljem ponuđaču, obično bez vašeg znanja.

Na kraju, teško je otkriti je li VPN koji koristite zapravo čuvati. Besplatni VPN-ovi obično nemaju istu razinu sigurnosti kao njihovi plaćeni kolege. Zapravo, mnogi nehotice propuštaju vaše podatke putem IPv6. Naravno, pretpostavljamo da slučajno ne instalirate jednu od mnogih aplikacija za prijenos zlonamjernog softvera koje se kriju u Google Play trgovini. Čak i poznati VPN-ovi dolaze s rizicima, kao što smo otkrili 2015. godine kada je Hola uhvaćen kako prodaje propusnu širinu svojih korisnika kako bi pomogao pokretanje botneta.

Najbolji način da ostanete sigurni na mreži je korištenje uglednog VPN-a s prozirnim, pravilima o privatnosti koji su prvi.

Mogu li gledati francusku televiziju u inozemstvu s VPN-om?

Apsolutno! Ako se povežete s jednim od vaših VPN poslužitelja u Francuskoj, trebali biste biti u mogućnosti emitirati videozapise uživo i na zahtjev iz nekih od najpopularnijih francuskih streaming usluga poput TF1, Ligue 1 i Canal +. Pokušaj pristupa tim stranicama iz inozemstva bez VPN-a obično vraća pogrešku, poput TF1-ovog „Ce contenu est neosporni dans votre région " ("Ovaj sadržaj nije dostupan u vašoj regiji").

Vrijedno je napomenuti da neke od ovih platformi za streaming zahtijevaju da koristite način plaćanja registriran na francuskoj adresi. Bez laganog načina za to, ove mjere učinkovito sprečavaju strane korisnike da se uopće prijave.

Vidi također: Najbolji VPN za Francusku

Slika zaglavlja: Francuska zastava Boboa Booma, licencirana pod CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − = 52

Adblock
detector