Kako doći do indijske IP adrese

Kako dobiti indijsku IP adresu

Mnogo je razloga zašto bi netko želio dobiti indijsku IP adresu kad je izvan Indije. Na primjer, možda ćete htjeti pristupiti geološkim platformama za streaming u Indiji s ograničenom internetskom oznakom poput Hotstar ili India TV ili uslugama poput internetskog bankarstva Bank of India iz inozemstva. Također, pristup određenim web lokacijama s indijskom IP adresom značit će da su zadani vašem materinjem jeziku. U ovom postu objasnit ćemo kako možete dobiti indijsku IP adresu iz SAD-a, Velike Britanije, Kanade, Australije, Francuske, Njemačke ili bilo kojeg drugog mjesta na svijetu pomoću virtualne privatne mreže (VPN).

Nemate vremena pročitati cijeli članak, evo ga naš popis najboljih VPN-ova za dobivanje indijske IP adrese:

 1. ExpressVPN Naš najbolji izbor. Brzi poslužitelji vrhunske sigurnosti. Deblokira Netflix US i Hotstar. Izvrsna korisnička podrška. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 2. CyberGhost Najbolja proračunska opcija. Brzina i pouzdanost uz nisku cijenu. Izvrsno za deblokiranje web lokacija za streaming koji su ograničeni na geo.
 3. NordVPN Dobar all-rounder s dobrim brzinama i sigurnošću. Dobro struji. Jednostavan za uporabu i ogromna poslužiteljska mreža.
 4. IPVanish Velike brzine i dobra privatnost korisnika. Nema zapisnika i jake enkripcije. Nije baš dobro s Netflixom.
 5. PrivateVPN Najnoviji ulaz na scenu s dobrim brzinama i sigurnošću. Mala mreža poslužitelja, ali sposobna deblokirati Netflix.
 6. Surfshark Neograničene istovremene veze, 24/7 podrška za chat uživo, deblokira Hotstar, Netflix i još mnogo toga.

VPN-ovi dolaze s nekoliko drugih prednosti. Prvo, oni kriptiraju vaš promet, čineći ga nečitljivim od strane vašeg davatelja internetskih usluga (ISP), mrežnih administratora ili hakera. To smanjuje vjerojatnost gutanja davatelja internetskih usluga i sprječava kompanije da prate vaše aktivnosti s jedne web stranice na drugu. Konačno, VPN-ovi omogućuju vam povezivanje s poslužiteljima diljem svijeta i dobivanje IP adrese iz regije po vašem izboru. Ovo zaobilazi regionalno blokiranje i omogućuje vam korištenje redovnih usluga, čak i ako ste izvan njihova određenog područja.

Kako doći do indijske IP adrese

VPN-ovi olakšavaju sigurnost u mreži. Samo slijedite dolje navedene korake za dobivanje indijske IP adrese i šifriranje mrežnog prometa.

Evo kako dobiti indijsku IP adresu:

 1. Registrirajte se za jednu od VPN usluga u nastavku (preporučujemo ExpressVPN).
 2. Preuzmite softver pazeći da odaberete pravu verziju za operativni sustav svog uređaja.
 3. Povežite se s jednim od indijskih poslužitelja VPN-a.
 4. Pokušajte posjetiti indijsku web lokaciju sa zaključanom geološkom mrežom, kao što je India TV. Trebali biste ustanoviti da sve greške nestaju i moći ćete pristupiti sadržaju kao da ste u Indiji.

SAVJET: KAKO BESPLATNO dobiti uplaćeni VPN: Da biste postigli najnižu cijenu za vrhunsku VPN uslugu, često se od vas traži da se pretplatite na nekoliko godina. Međutim, ako ste na odmoru ili vam je potreban VPN da biste gledali jedan određeni događaj iz inozemstva, preporučujemo da iskoristite 30-dnevno suđenje ExpressVPN-a.. Ovo zahtijeva uplatu unaprijed, ali možete je otkazati u bilo kojem trenutku u roku od 30 dana i primiti puni povrat. U osnovi ćete imati puni pristup usluzi skoro mjesec dana, bez ikakvog rizika.

Koji je najbolji način da dobijete indijsku IP adresu?

Da bismo pronašli najbolje VPN-ove za dobivanje indijske IP adrese, potražili smo usluge sa karakteristikama u nastavku:

 1. Mnogobrojni poslužitelji u Indiji
 2. Stabilne, brze veze
 3. Izuzetne značajke zaštite i šifriranja
 4. Snažna podrška na više platformi
 5. Pravila zapisivanja koja su dizajnirana da zaštite privatnost korisnika prije svega

5 najboljih VPN-ova za Indiju i indijske IP adrese

Ovdje je naš popis najboljih VPN-ova za dobivanje indijske IP adrese:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN samo su tri indijska poslužitelja koja mogu odabrati, no odličan je izbor za ljude koji žele sigurno strujati. Omogućuje velike brzine, dosljedne veze i što je najbolje od svega, može deblokirati različite sadržaje, uključujući platforme specifične za Indiju, poput Hotstara.

Ova usluga dolazi s 256-bitnom enkripcijom koja je omogućena prema zadanim postavkama. Također nudi savršenu tajnu prema naprijed, DNS zaštitu od curenja i prekidač za zaustavljanje koji zaustavlja prijenos podataka ako izgubite vezu s VPN-om.. ExpressVPN ne bilježi podatke o aktivnostima ili sesiji, što znači da će vaše aktivnosti ostati privatne u svakom trenutku. Ako je live chat dostupan 24/7, osoblje za korisničku podršku može pomoći u rješavanju bilo kakvih problema kad god se pojave.

Ovaj VPN ima izvrsnu podršku na više platformi, s aplikacijama za Linux, Windows, MacOS, iOS i Android. Čak se može ručno instalirati na nekim bežičnim usmjerivačima.

Pros:

 • Velike brzine
 • Izvrsne značajke privatnosti i sigurnosti
 • Radi sa svim glavnim web lokacijama za strujanje, uključujući Hotstar
 • Pristup ograničenom sadržaju s bilo kojeg mjesta
 • Izvrsna korisnička podrška

Cons:

 • Manje naprednih opcija konfiguracije od nekih VPN-ova

Naš rezultat:

4.5 od 5

NAJBOLJI VPN ZA INDIJSKU IP ADRESU: ExpressVPN je naš izbor broj 1. Ima veliku poslužiteljsku mrežu koja je optimizirana za brze veze. Jednostavne aplikacije za sve operativne sustave. Teško pobijediti na privatnosti i sigurnosti. Postoji 30-dnevno jamstvo vraćanja novca bez prestanka, tako da možete isprobati bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost nudi više izbora od mnogih svojih rivala, sa 21 indijskim poslužiteljem. Jednostavnije je i za upotrebu od mnogih drugih VPN-a ako niste osobito pametni. Desktop klijent omogućuje vam odabir određenog poslužitelja ili dodijeljenog na temelju njegove prikladnosti za određenu aktivnost (kao što je sigurno bujica ili deblokiranje web mjesta za streaming).

CyberGhost ima za cilj ponuditi što je moguće više prilagođenih aplikacija, čuvajući vašu privatnost. Sadrži prekidač za zaustavljanje, prisilni HTTPS, blokiranje oglasa i anti-malware softver i koristi 256-bitnu enkripciju. Korisnici su zaštićeni od curenja DNS, IPv6 i luka. Ova VPN ne bilježi nikakve osobne podatke.

CyberGhost ima aplikacije za Windows, MacOS, Android i iOS uređaje. Ručna konfiguracija potrebna je za podržane mrežne usmjerivače.

Pros:

 • Velike, pouzdane brzine
 • Niska cijena
 • Radi s nekoliko usluga struje
 • Ne zadržava zapisnike

Cons:

 • Neće raditi u Kini, Iranu, UAE ili Saudijskoj Arabiji

Naš rezultat:

4 od 5

NAJBOLJI PRORAČUN VPN: CyberGhost ima jednostavno postavljanje. Velika privatnost i sigurnost. Pouzdan u Indiji i dobro radi s popularnim web stranicama za streaming. 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

3. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN ima 13 poslužitelja u Indiji, od kojih su neki optimizirani za HD streaming i P2P promet. Ovaj VPN jedan je od najboljih za deblokiranje web stranica za streaming i može zaobići geo zaključavanje na platformama uključujući Hotstar i Star Sports. Dopušteno je do šest istodobnih veza, što znači da možete zaštititi sve uređaje koji se najčešće koriste jednim računom.

Ovaj VPN stavlja veliki naglasak na sigurnost: omogućuje 256-bitnu AES enkripciju, programski prekidač za uklanjanje i DNS i IPv6 zaštitu od propuštanja prema zadanim postavkama, ali uključuje nekoliko značajki za naprednije korisnike. Oni uključuju mogućnost upotrebe dvostrukih VPN-ova, povezivanje s Torom preko VPN-a ili blokiranje oglasa i automatsko provjeravanje zlonamjernog softvera. Bez prikupljenih osobnih podataka i mogućnosti plaćanja bitcoin-om, NordVPN vam omogućava da ostanete što je moguće anonimniji..

Ovaj davatelj nudi namjenske aplikacije za iOS, Android, Windows i MacOS. Može se ručno konfigurirati na Linux platformi i podržanim internetskim usmjerivačima.

Pros:

 • Veliki raspon poslužitelja u Indiji i inozemstvu
 • Radi s većinom usluga struje
 • Snažne značajke privatnosti i sigurnosti

Cons:

 • Aplikacija se može sporo povezivati

Naš rezultat:

4.5 od 5

DOBRO SVE KRUG: NordVPN je dobar izbor vrijednosti. S 13 odabranih poslužitelja u Indiji, ovo je dobra mogućnost opsežnog kruga koja dobro deblokira većinu geo-blokiranih regija. Izvrsne podatke o privatnosti i sigurnosti. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanish

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish možda nude samo dva indijska poslužitelja (oba u New Delhiju), ali idealno je za sveobuhvatnu zaštitu s što je moguće manjom konfiguracijom. Gotovo ne utječe na brzinu vaše veze, iznimnu podršku na više platformi i omogućuje gotovo nečuveno deset veza odjednom. Kao takav, možete zaštititi sve svoje uređaje samo jednim računom.

Ova VPN koristi 256-bitnu enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS-a i IPv6 i prekidač za uklanjanje da bi zaštitili vaše osobne podatke. Korisnici mogu stvoriti naprednije sigurnosne postavke omogućujući značajke koje blokiraju LAN promet, zamračuju OpenVPN promet i redovito mijenjaju vašu IP adresu. Najbolje od svega, ova usluga ne bilježi podatke koji bi se mogli upotrijebiti za vašu identifikaciju.

IPVanish jedan je od glavnih glavnih VPN-a koji se prikazuje u Amazon Fire TV trgovini, ali također ima aplikacije za Windows, MacOS, iOS i Android. Na Linux uređajima i nekim usmjerivačima može se instalirati ručno.

Pros:

 • Izvrsno za bujice
 • Velike brzine
 • Jednostavan za korištenje

Cons:

 • Ne radi pouzdano s Netflixom
 • Ne radi s Amazon Prime Video

Naš rezultat:

4 od 5

VELIKA MREŽA: IPVanish može povezati do 10 uređaja. Izvrsno za obitelji i višestruke veze. Omiljena za Kodi korisnike, ali potražite drugdje ako želite deblokirati druge popularne streaming usluge. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN ima samo dva indijska poslužitelja, ali sposoban je za streaming uživo i HD videozapisa bez vidljivog puferiranja. Nije zanemariv ni kada je riječ o zaobilaženju regionalnih ograničenja, a može deblokirati popularne usluge uključujući Netflix US, Hotstar, The Times of India i India TV. Kao takav, izvrstan je izbor za indijske korisnike koji su trenutno u inozemstvu, ali koji žele biti u toku s televizorom od kuće.

PrivateVPN skriva vaš promet s 256-bitnom enkripcijom, prekidačem kill i zaštitom od IPv6 i DNS propuštanja. Nadalje, strogim pravilima bez zapisivanja, možete biti sigurni da PrivateVPN ne može dijeliti detalje o vašim aktivnostima, čak i ako vas to zatraži. Korisničku podršku možete dobiti 24/7 putem live chat-a, a čak se i daljinski možete povezati s računalom i konfigurirati softver za vas ako im dopustite.

Ova usluga nudi aplikacije Windows, Android, MacOS i iOS. Može se ručno konfigurirati za rad na Linux-temeljenim sustavima i odabranim usmjerivačima u nekoliko minuta.

Pros:

 • Velike brzine
 • Odlično funkcionira s uslugama streaminga, uključujući Netflix

Cons:

 • Mali raspon poslužitelja
 • Podrška za chat uživo ne 24/7

Naš rezultat:

4.5 od 5

Sjajne brzine: PrivateVPN je dobar obiteljski izbor. Dobro funkcionira u Indiji i omogućuje do 6 uređaja na isti račun. Brze veze, ali moglo bi se dogoditi ako odaberete više poslužitelja. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

6. Surfshark

SurfShark VPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Surfshark.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Surfshark upravlja clusterom poslužitelja u Indoreu u Indiji gdje se možete povezati kako biste dobili indijsku IP adresu. Surfshark je jedini VPN na ovom popisu koji omogućuje neograničen broj povezanih uređaja po računu, što ga čini odličnom opcijom za obitelj ili grupu domaćina. Surfshark deblokira lokalni sadržaj, uključujući Hotstar, India TV i Spool, kao i zapadne streaming web stranice poput američkih Netflixa, Hulua, Amazona Prime Video US i BBC iPlayera.

Osim što je sjajna usluga za rezanje kablova širom svijeta, Surfshark je također vrlo siguran. Dobivate neraskidivu enkripciju, ubijajte prekidače na mobilnom i stolnom računalu radi sprečavanja propuštanja podataka i pravila bez zapisivanja. Surfshark omogućuje bujicu. Podrška za chat uživo dostupna je 24 sata dnevno.

Aplikacije su dostupne za Windows, MacOS, iOS, Android i Linux.

Pros:

 • Neograničeni uređaji
 • Deblokira Hotstar, Netflix US i još mnogo toga
 • 24/7 chat uživo

Cons:

 • Relativno mala mreža poslužitelja
 • Povremeni spor poslužitelj

Naš rezultat:

4 od 5

Neograničene veze: Surfshark vam omogućuje da deblokirate sadržaj koji je zaključan u regiji na većem broju uređaja po niskoj cijeni uz potporu 30-dnevne garancije povrata novca..

Pročitajte našu cjelovitu Surfshark recenziju.

Surfshark KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% + 3 mjeseca FREEET DEALDispon se primjenjuje automatski

Mogu li dobiti indijski IP s besplatnim VPN-om?

Besplatni VPN-i mogu se činiti atraktivnim, ali postoje brojni razlozi da ih u potpunosti izbjegnete. Prije svega, besplatni VPN-ovi gotovo uvijek imaju više korisnika nego kolegama koji su plaćeni, ali im nedostaje veličina mreže ili infrastrukture da podrže tu razinu potražnje. Kao rezultat toga, možete očekivati ​​lagan video, povremene veze i možda čak sustav čekanja ili mjesečno ograničenje podataka - što je jedva idealno za ljude koji svakodnevno koriste internet.

Ovdje je izreka koja je ovdje relevantna: "Ako ne plaćate uslugu, onda ste proizvod." Budući da besplatni VPN-ovi ne naplaćuju korisnika izravno, oni se oslanjaju na zaradu na druge načine. Metode uključuju ubrizgavanje oglasa na web stranice koje posjećujete, korištenje kolačića za praćenje kako bi pratili vaše aktivnosti nakon prekida veze, pa čak i prodaju vaše povijesti pregledavanja trećim stranama bez vašeg znanja.

Istina je da besplatni VPN-ovi često uvode više sigurnosnih rizika nego što ih sprječavaju. Nedavna studija pokazala je da mnogi besplatni Android "VPN-ovi" sadrže zlonamjerni softver, a mnogi zapravo uopće ne kriptiraju vaš promet. Nisu ugroženi ni mobilni uređaji: ove sjenovite usluge su nevjerojatno rasprostranjene, a vidjeli smo čak i slučajeve kada je široko korišteni besplatni VPN prodavao propusnu širinu svojih korisnika da bi se koristio u botnetu. Ne vjerujte u uslugu koja ne brine o vašoj sigurnosti; odaberite uglednog davatelja VPN-a s dokazanom poviješću zaštite privatnosti svojih korisnika.

Koju indijsku televiziju mogu gledati s VPN-om?

Jednom kada se povežete s jednim od indijskih poslužitelja svog VPN-a, trebali biste moći početi gledati indijsku TV i streaming usluge u inozemstvu. Naveli smo neke od platformi koje ćete moći strujati u nastavku:

 1. Hotstar
 2. Indija TV
 3. Jiocinema
 4. YuppTV
 5. Spuul
 6. Voot

Postoje li načini dobivanja indijske IP adrese bez VPN-a?

VPN-ovi nisu jedini način da varaju svoju lokaciju, ali su najlakši. Ako radije ne upotrebljavate VPN, postoji nekoliko drugih načina za dobivanje indijske IP adrese.

Upotrijebite Tor za dobivanje indijske IP adrese

Prvi je korištenje preglednika Tor (Theion Router). Ovo je jako šifriran (i vrlo spor) preglednik s fokusom na pružanje anonimnosti svojim korisnicima. Kao takav, često ga koriste novinari, zviždači ili jednostavno ljudi koji žele pregledavati Mračni web. Ipak, unatoč svojoj reputaciji, Tor Browser nije toliko siguran kako mnogi ljudi misle, i neke vladine organizacije mogu apsolutno pratiti vaše aktivnosti.

Tada postoji složenost: promjena lokacije zahtijeva nekoliko koraka i ručno uređivanje postavki. Ako ste odlučili sami promijeniti te postavke, možete, ali postoje puno lakši načini za dobivanje indijske IP adrese.

Upotrijebite proxy da biste dobili indijsku IP adresu

U osnovi, proxy poslužitelj radi slično VPN-u, ali postoji nekoliko razlika između njih dva. Prvo, proxyji rijetko stavljaju toliki naglasak na privatnost, umjesto toga uglavnom se koristi za zaobilaženje zaštitnih zidova fakulteta ili radnog mjesta.

Drugo, pod pretpostavkom da uopšte kriptiraju vaše podatke, ova se enkripcija odnosi samo na promet web preglednika, dok VPN kriptira sav promet s vašeg uređaja. To uključuje podatke iz P2P programa, klijentske igre i VoIP usluge poput Skypea.

I na kraju, proxy usluge su daleko manje vjerojatno da će moći zaobići geo-ograničenja na popularnim streaming platformama poput Netflixa. Kao takav, VPN je jasan pobjednik u pogledu svestranosti i sigurnosti.

Pogledajte također: Kako dobiti američku IP adresu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =

Adblock
detector