Kako doći do IP adrese u SAD-u u 5 jednostavnih koraka (još uvijek radi 2020.)

Kako dobiti američku IP adresu

Najlakši i najučinkovitiji način da se dobije IP adresa u SAD-u je prijava za odgovarajućeg VPN pružatelja usluga. U ovom ćemo vas članku naučiti kako dobiti američku IP adresu za pristup sadržaju i uslugama dostupnim samo u SAD-u. Ova metoda funkcionira na većini popularnih uređaja, uključujući Mac i Windows stolna računala, Android pametne telefone i tablete, iPhone i iPad, Amazon Fire Stick i Fire TV, i još mnogo drugih.

Kako dobiti američku IP adresu

Dobijanje američke IP adrese je jednostavno, samo slijedite ove korake:

 1. Prijavite se za virtualnu privatnu mrežu (VPN). Preporučujemo ExpressVPN.
 2. Registrirajte se za uslugu i preuzmite VPN softver ili aplikaciju
 3. Očistite kolačiće i ponovno pokrenite uređaj da biste uklonili stare identifikatore lokacije
 4. Prijavite se na svog davatelja VPN-a i povežite se s poslužiteljem u SAD-u
 5. Pristupite svojoj web stranici u SAD-u kao što to obično birate

Kako dobiti besplatnu VPN na 30 dana

Ako vam je potreban samo kraće vrijeme, na primjer, putovanje u inozemstvo, možete besplatno pristupiti našem najbolje rangiranom VPN-u. Ako se ovdje prijavite za ExpressVPN, ova veza uključuje jamstvo povrata novca od 30 dana. Morate platiti pretplatu, no VPN možete koristiti do 30 dana i otkazati za potpuni povrat. Radi se o pravilima za otkazivanje bez "prepirki" i još nismo čuli da se ovo ne poštuje.

Zašto dobiti američku IP adresu?

Ljudi će možda htjeti dobiti američku IP adresu iz više razloga. Američki stanovnici koji putuju u inozemstvo mogu ga koristiti za gledanje geografski ograničenih streaming usluga kao što su Netflix ili Hulu. Netflix svoj katalog ograničava ovisno o mjestu odakle ste prijavljeni, tako da je dobar izbor želite li dobiti cijeli niz filmova i TV emisija. To je slično načinu na koji rade HBO GO i Vudu, pa je VPN dobar alat i za one.

Ostali će možda htjeti biti u kontaktu sa sportovima uživo poput mažoretkinja (MLB), Nacionalne košarkaške asocijacije (NBA) ili Nacionalne nogometne lige (NFL) strujanjem ESPN-a.

S američkom IP adresom, također možete pristupiti internetskom bankarstvu i drugim uslugama koje blokiraju korisnike koji nisu iz SAD-a.

Koji je najbolji VPN za dobivanje američke IP adrese?

U ovom ćemo vam dijelu pokazati naš popis onoga što mislimo da su najbolji VPN-ovi koji će vam omogućiti brzu i stabilnu vezu s američkim poslužiteljem..

Pojedino ćemo pokriti najbolje VPN-ove za dobivanje američke IP adrese. Ako ne želite pročitati cijeli članak, ovdje je naš sažetak od 7 najboljih VPN-ova za dobivanje IP-a u SAD-u:

 1. Naš brzi izbor ExpressVPN! Desetine super brzih poslužitelja na više lokacija u SAD-u. Deblokira gotovo sav strujni sadržaj u inozemstvu. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 2. CyberGhost Najbolji davatelj budžeta sa stotinama poslužitelja u SAD-u. Aplikacije je jednostavno instalirati i koristiti.
 3. NordVPN Dobar svestrani uređaj sa stotinama poslužitelja isprekidanih širom SAD-a. Brzina je dobra za streaming, a aplikacije su sigurne.
 4. IPVanish Korisnici Kodi-a preferirali su sučelje koje dobro funkcionira s daljinskim upravljačima. Brzi poslužitelji.
 5. VyprVPN Pouzdan dobavljač sa sigurnim i privatnim poslužiteljima koji posluju u SAD-u. Jeftinije mogućnosti na ovom popisu.
 6. Surfshark Ograničenje broja uređaja koje možete povezati na jedan račun čini ovog pružatelja sjajnim za obitelji.
 7. Štit za žarište Brze veze i poslužitelji u 27 gradova u SAD-u. Jednostavne aplikacije i snažna deblokirajuća sposobnost.

Kriteriji za odabir najboljih VPN-ova za dobivanje IP adrese za SAD

 • Veliki raspon lokacija poslužitelja u SAD-u
 • Brzina i stabilnost veze
 • Kruti protokoli šifriranja, tako da vaša lokacija ostaje skrivena
 • Jednostavnost korištenja
 • Aplikacije za Android, iOS, Windows i MacOS

Bez dodatnog pohoda, evo našeg rušenja najboljih VPN-ova za američke IP adrese:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN je besprijekorna VPN usluga koju je lako podesiti i koja je jednostavna izrada. Usluga pakira udarac kad se ocijeni na standardima brzine i šifriranja. SAD zauzimaju većinu lokacija ExpressVPN-ovih poslužitelja s opcijama u 13 gradova. Sveukupno postoji preko 3000 servera u 94 zemlje i 160 lokacija širom svijeta.

Tvrtka ima izjavljenu politiku ne pohranjivanja bilo kojeg korisnika ili zapisnika o prometu, pa tako i visoke ocjene dobiva iz kuta privatnosti. Jedini minimalni podaci koje izvlače su "datum (a ne vrijeme) veze, izbor mjesta poslužitelja i ukupna iskorištena širina pojasa". To se koristi za poboljšanje standarda kvalitete usluge. Važno je napomenuti da vaša pojedinačna IP adresa neće biti zabilježena.

Ako se i dalje osjećate nesnosno, preporučujemo da se prijavite za uslugu putem računa e-pošte sagorjećeg platila i platite putem Bitcoina. Bit će izuzetno teško da vam se digitalni otisak može pratiti po vama.

Standardi šifriranja su vojni razred. Usluga koristi 256-bitne AES-CBC protokole kao i HMAC provjeru autentičnosti i savršenu tajnu prema naprijed. Uključena je internetska sklopka, koju ExpressVPN naziva "mrežna brava". Ova značajka znači da će sav mrežni promet biti privremeno zaustavljen ako veza padne.

Usluga je u mogućnosti otključati geografski ograničen sadržaj na Netflixu. Deblokira i Hulu i HBO Go.

Postoje aplikacije za Android i iOS, kao i desktop klijente za Windows, MacOS i Linux.

Pros:

 • Snažna sigurnost
 • Velike, stabilne brzine
 • Mnogo poslužitelja
 • Izvrsno za strujanje sadržaja s bilo kojeg mjesta
 • 30-dnevna garancija povrata novca

Cons:

 • Nešto skuplje

Naš rezultat:

4.5 od 5

NAJPOVOLJNIJI VPN ZA DOBITAK US IP ADRESE: ExpressVPN je naš izbor broj 1. Sjajan brz i pouzdan izbor. Izvrsno za deblokiranje svih glavnih usluga ograničenih protoka za geo. Vrhunske značajke za privatnost i nema zapisnika. Isprobajte bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Evo našeg detaljnog ExpressVPN pregleda.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost svidjet će se početnicima koji žele relativno jeftin VPN. Pruža brzinu i sigurnost, kao i mogućnost deblokiranja streaming stranica poput Netflixa i Amazon Prime Video.

Sjedište tvrtke je u Rumunjskoj, što znači da nije potrebno pohranjivati ​​nikakve korisničke podatke, pa vodi nula zapisnika.

Vaš poslužitelj možete odabrati prema lokaciji ili prema onome što želite raditi putem interneta, poput deblokiranja stranice za strujanje ili dijeljenja datoteka P2P..

Aplikacije su dostupne i za Android i iOS, kao i za podršku za radne površine za Windows, macOS i Linux.

Standardi šifriranja jedan su od najboljih u poslu. Uključena je internetska sklopka za ubijanje.

Pros:

 • Deblokira puno web stranica za strujanje
 • Brzo
 • Velika sigurnost
 • Nula trupci

Cons:

 • Nije pogodno za korisnike u Kini

Naš rezultat:

4 od 5

NAJBOLJI PRORAČUN VPN: CyberGhost ima jednostavno podešavanje i jednostavan je za korištenje. Pouzdano emitira HD videozapise. Ograničena u upotrebi s nekim popularnim web lokacijama za streaming. 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhosta.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

3. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN odlična je opcija za napredne korisnike koji žele prilagođene opcije u kombinaciji s uslugom tier-1.

NordVPN vam omogućuje odabir poslužitelja na temelju vaših specifičnih zahtjeva - poput anti-DDoS, streaminga videa, dvostrukog VPN-a, Tor preko VPN-a ili P2P. NordVPN ima više od 5000 poslužitelja, a velik dio njih je u SAD-u.

Uspijeva s lakoćom prevladati zabranu za Netflix VPN kao i otključavanje sadržaja s Hulu i BBC iPlayera.

NordVPN koristi standardnu ​​enkripciju 256-bitnog AES protokola prema zadanom u kombinaciji s 2.048-bitnim SSL ključevima. DNS zaštita od curenja je omogućena. Sadrži nulte korisničke podatke - to uključuje navike pregledavanja, vremenske oznake i podatke o poslužitelju.

Postoje aplikacije za Windows, MacOS, iOS i Android.

Pros:

 • Nema politike dnevnika
 • Snažna sigurnost
 • Tona poslužitelja

Cons:

 • Aplikacija za stolna računala je pomalo spor

Naš rezultat:

4.5 od 5

JAKI SVE KRUG: NordVPN je dobar izbor koji djeluje dobro za strujanje i bujicu. Omogućuje do 6 istodobnih uređaja. Ne zadržava zapisnike. 30-dnevna garancija povrata novca.

Evo našeg cjelovitog pregleda NordVPN-a.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanish

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

Velike brzine i jaka enkripcija su stupovi IPVanish. Potpuno je besmislen, što znači da nikada neće pohraniti podatke o upotrebi bilo koje prirode.

Protokoli šifriranja su teški. Tvrtka koristi 256-bitnu enkripciju na OpenVPN protokolu prema zadanom, SHA512 provjeru autentičnosti i DHE-RSA 2,048-bitnu razmjenu ključeva s savršenom tajnošću naprijed. Potonja značajka znači da čak i ako nametljiv entitet provali u vaš račun, biti će nemoguće dešifrirati podatke prošlih sesija. IPVanish uključuje prekidač za zaštitu od interneta i zaštitu od curenja.

Poslužitelji pružaju velike brzine, stabilni su i sigurni. Lokacije američkih poslužitelja se nalaze u stotinama, što čini većinu od 1.000 poslužitelja širom svijeta.

Aplikacije su dostupne za Windows, MacOS, iOS, Android i Amazon Fire TV.

IPVanish je popularan kod Kodi korisnika jer im omogućuje da preuzmu Android APK izravno na svoj uređaj. Sučelje je i daljinski upravljač za Kodi uređaje kojima nedostaju tipkovnica i miš.

Pros:

 • Vrlo brzo
 • Snažna sigurnost
 • Nula trupci
 • Kodi-kompatibilan

Cons:

 • Ne deblokira sve web lokacije za strujanje

Naš rezultat:

4 od 5

VELIKA MREŽA: IPVanish može povezati do 10 uređaja i izvrstan je za obitelji. Preporučite se za njihov visoki standard privatnosti, ali nastavite kupovati ako želite deblokirati Netflix. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. VyprVPN

VyperVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

VyprVPN zreli je pružatelj VPN-a koji postoji već više od sedam godina. Zagovornici privatnosti vole ga jer je jedan od rijetkih koji može zaobići kineski Veliki vatrozid. Tvrtka poslužuje poslužitelje u osam američkih gradova.

Rekavši to, neke korisnike može mučiti činjenica da je tvrtka odlučila zadržati korisničke podatke. Konkretno, podaci koji se pohranjuju su "korisnička izvorna IP adresa, VyprVPN IP adresa koju koristi korisnik, vrijeme početka i zaustavljanja veze i ukupan broj korištenih bajtova." Ali VyprVPN inzistira na tome da se čuva samo 30 dana i koristi se za rješavanje problema.

Promet je osiguran OpenVPN protokolom, 256-bitnom AES enkripcijom, 2.048-bitnim RSA ključevima bez savršene tajnosti naprijed i SHA256 autentifikacijom. VyprVPN također posjeduje čitave podatkovne centre i uopće se ne oslanja na treće operatore. Na taj se način osigurava promet.

Aplikacije su dostupne i za Android i iOS, kao i za podršku za radne površine za Windows i MacOS.

VyprVPN može otključati sadržaj na Netflixu, Huluu i BBC iPlayeru.

Pros:

 • Vrlo sigurno
 • Radi u Kini
 • Deblokira Netflix

Cons:

 • Bilježi IP adresu korisnika

Naš rezultat:

4 od 5

Neograničeno korištenje podataka: VyprVPN je vrlo razumljiv. Dobre brzine i produženje rada jer su svi serveri u vlasništvu VyprVPN. Nije najjeftinija opcija. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju VyprVPN.

VyprVPN Kupon uštedite 81% na dvogodišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

6. Surfshark

SurfShark VPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Surfshark.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Surfshark upravlja VPN poslužiteljima u 11 američkih gradova. Jedini je pružatelj usluga na ovom popisu koji korisnicima omogućuje neograničen broj veza na jednom planu. Njime se izvrsno otkriva deblokiranje sadržaja zaključanog u regiji, uključujući američke Netflix, Amazon Prime Video i Hulu. Kill prekidači ugrađeni su i u mobilne i na radne površine, tako da se nikad ne morate brinuti zbog curenja stvarne IP adrese.

Podrška za chat uživo opskrbljena je svakodnevno. Surfshark koristi snažnu enkripciju i ne drži zapisnike. Torrenting je dopušteno.

Aplikacije su dostupne za Windows, MacOS, iOS i Android.

Pros:

 • Deblokira Netflix, Hulu i Amazon Prime Video
 • Neograničeni uređaji

Cons:

 • Relativno mala mreža poslužitelja
 • Povremeni spor poslužitelj

Naš rezultat:

4 od 5

NEVJEROVATNI UREĐAJI: Uz Surfshark nabavite američki IP broj željenog uređaja, uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu Surfshark recenziju.

Surfshark KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% + 3 mjeseca FREEET DEALDispon se primjenjuje automatski

7. Štitnik žarišta

Štit za žarište

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android

Web stranica: www.Hotspotshield.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

Štit za žarište ima oko 3200 poslužitelja u 70+ zemalja širom svijeta, uključujući SAD. Nadalje, ovaj VPN lako deblokira glavne usluge zaključane u regiji kao što su Netflix, Hulu i Sling TV, tako da postoji vrlo malo ograničenja u onome što možete gledati. Odjednom se može spojiti do pet uređaja koji vam omogućuju strujanje i kod kuće i u pokretu.

Ovaj VPN čuva vaš promet sigurno 256-bitnom enkripcijom, prekidačem za uklanjanje i zaštitom od curenja DNS-a i IPv6. Možete odlučiti i šifrirati promet samo na određenim web mjestima, na primjer, ako želite deblokirati Netflix US u inozemstvu, ali i dalje koristiti usluge koje su dostupne samo u vašoj zemlji. U slučaju problema dostupna je 24/7 podrška putem chata uživo.

Hotspot Shield nudi aplikacije za Windows, Android, iOS i MacOS uređaje.

Pros:

 • Brze, pouzdane veze
 • Deblokira širok raspon geo-blokiranih platformi
 • Snažno u sigurnosti

Cons:

 • U prošlosti je imao problema s privatnošću

Naš rezultat:

4.5 od 5

BREZ LAG-a STREAMING: Hotspot Shield je dovoljno brz za besprijekorno strujanje uživo, može deblokirati glavne usluge strujanja i vrlo svjestan sigurnosti. Još bolje, dolazi s 45-dnevnom garancijom povrata novca.

Kupon Hotspot ShieldSpecijalna ponuda - uštedite 75% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

Trebam li koristiti besplatni VPN?

Besplatni VPN-ovi žestoko se oglašavaju na internetu i neki će se korisnici možda naći u iskušenju da se prijave. Međutim, mnoge takve usluge imaju lošu evidenciju o ugrožavanju prava korisnika krađu njihovih podataka i prodajom ih trećim oglašivačima..

Uostalom, čak su i besplatna VPN registrirana poduzeća. Stoga trebaju zaraditi za plaće osoblja, održavanje servera i opće uredske troškove. Zato put za unovčavanje postaju i sami korisnici.

Čak i ako se vaši podaci ne ukradu, očekujte prigušivanje propusnosti, slabe standarde šifriranja i ograničenja podataka. Dakle, vjerojatno ćete se pokrenuti ako strujiš Netflix sat vremena ili više. Tone invazivnih reklama su također uobičajene, s realnim rizikom zaraze od zaraze zlonamjernim softverom. Preporučujemo da izbjegavate nasumične besplatne VPN-ove na webu.

Vidi također: 

 • Najbolji VPN-ovi za SAD
 • Najbolji VPN-ovi za američku TV

Neke VPN-ove koje treba izbjegavati

Ako pokušavate dobiti američku IP adresu, od presudne je važnosti da su vaša privatnost i anonimnost u svakom trenutku zaštićeni. VPN-ovi spomenuti na ovom popisu nemaju povijest predaje korisničkih podataka, ali postoji nekoliko drugih beskrupuloznih. Mislimo da biste im trebali okrenuti leđa.

Evo dva takva slučaja:

1. PureVPN

Postoje dokazi koji ukazuju na to da je davatelj VPN-a PureVPN surađivao s agencijama za provođenje zakona kako bi pomogao identificirati jednog od njegovih korisnika.

PureVPN i FBI udružili su snage nakon što je neimenovana 24-godišnjakinja podnijela prijavu zbog pada plijena na internetsku zavjeru za ucjenjivanje. Sumnjala je da je njezin cimer Ryan Lin kriv.

FBI je pratio aktivnost do PureVPN-a, koji je potom koristio svoje zapisnike kako bi identificirao krivca. Ryan je uhićen. PureVPN inzistira na tome da nije snimio sadržaj komunikacije, ali imao je pravilo "bez dnevnika". Postoji pravi znak pitanja koliko su se etično mogli ponašati. 

2. HolaVPN

Izraelska Hola, popularna VPN ekstenzija za Chrome, koristila je veliku korisničku bazu od gotovo 50 milijuna u ilegalne svrhe. Tvrtka je ovu kritičnu masu pretvorila u masivni botnet 2015. godine, iskorištavajući propusnost pojedinog korisnika za sudjelovanje u distribuiranom odricanju od napada na usluge i distribuciji materijala zaštićenih autorskim pravima. Korisnici su bili potpuno u mraku.

Preuzeo sam VPN. Što ću učiniti dalje?

Nakon registracije i prijave za jednu od VPN usluga koje smo preporučili u ovom članku, jednostavno je preuzimanje klijentskog softvera i njegovo instaliranje na vaš uređaj (Windows, MacOS, Android ili iOS).

Nakon što prođete, listajte kroz popis dostupnih lokacija poslužitelja sve dok ne naiđete na opcije SAD-a. Kao što je već spomenuto, svaka VPN na ovom popisu ima znatan broj navedenih mjesta, tako da to ne bi trebao biti naročito nezgodan zadatak.

Oni viši na popisu trebali bi biti oni brži, pa pođite za onima ako možete. Nakon što se veza uspješno uspostavi, na programskoj traci trebala bi se pojaviti zelena ikona. To znači da ste sada spremni anonimno i s američkom IP adresom pregledavati web.

Koristite američki DNS poslužitelj

Gotovo jednako važan kao i vaša IP adresa je poslužitelj koji vaš uređaj koristi za traženje IP adresa različitih web stranica i ostalog internetskog sadržaja. DNS ili Domain Name System funkcionira poput telefonskog imenika u kojem se imena (domene) podudaraju s telefonskim brojevima (IP adresama). Prilikom pokušaja deblokiranja geo-zaključanog sadržaja, mnoge web stranice ne samo da provjeravaju odakle zovete, već i gdje se nalazi telefonski imenik..

Čak i kada imate američku IP adresu, ako se DNS zahtjev šalje poslužitelju izvan SAD-a radi traženja IP adrese, web mjesto ili aplikacija to mogu vidjeti i dalje vas blokiraju. Zbog toga je važno da se DNS poslužitelj koristi u istoj zemlji kao i vaša IP adresa. U tom slučaju vam je potreban DNS poslužitelj unutar SAD-a.

Svi VPN-ovi na gornjem popisu imaju aplikacije koje se za vas brinu. Kada se povežete s VPN serverom, vaši se DNS zahtjevi također šalju kroz šifrirani tunel. Dobri VPN-ovi, poput onih koje preporučamo, upravljaju vlastitim privatnim DNS poslužiteljima, tako da se vaši DNS zahtjevi ne mogu koristiti za praćenje web mjesta koje posjetite od vašeg davatelja internetskih usluga ili nekog drugog dobavljača DNS poslužitelja. Možda biste trebali uključiti ovu opciju u postavkama vaše VPN aplikacije.

Neki osrednji VPN-ovi poslat će vaše DNS zahtjeve kroz tunel, ali će tada upotrijebiti javnu DNS uslugu poput Google DNS-a s druge strane. To će vam omogućiti korištenje DNS poslužitelja u SAD-u, ali Google će moći snimati koje web stranice koje posjetite i kada, a što nije idealno za privatnost. Ostali VPN-ovi ne uspijevaju potpuno tunelirati DNS zahtjeve.

Ako vaš davatelj VPN-a ne tunira DNS promet za vas, možete ručno konfigurirati DNS poslužitelje na većini uređaja. Preporučujemo uslugu poput OpenNIC, koja nudi besplatne DNS poslužitelje u određenim zemljama, uključujući SAD. Točan postupak promjene DNS poslužitelja varira između uređaja, ali obično možete dodati primarne i sekundarne DNS poslužitelje negdje u vašim mrežnim postavkama konfiguracije..

Osobito Windows 10 korisnici trebaju biti svjesni da njihov operativni sustav takve zahtjeve često šalje u tandemu, jedan preko IPv4 protokola i jedan preko IPv6. Windows koristi ono što se vrati brže, međutim, IPv6 zahtjevi često se šalju izvan VPN tunela. Ako vaša VPN ne nudi zaštitu od curenja IPv6, možda ćete morati potpuno onemogućiti IPv6 u svojim postavkama wifija.

Koji su drugi načini za dobivanje IP adrese u SAD-u?

Postoji mogućnost upotrebe preglednika Tor. Ovo je besplatna usluga dostupna svima na webu i osmišljena je za pružanje šifriranja i anonimnosti. Mnogi ljudi, uključujući novinare, borce za ljudska prava i zviždače, koriste Tor kako bi svoj identitet čuvali na internetu.

Moguće je nabaviti američku IP adresu s Torom, ali postupak je malo kompliciran i zahtijeva više koraka. Ovaj vodič je detaljnije raščlanjen. Imajući to u vidu, brzine u Tor pretraživaču su u najboljem slučaju neprikladne, tako da ako želite preuzeti ili strujati HD video zapis, ovo nije prikladna opcija. Najbolje je umjesto toga otići s VPN-om.

Posljednja moguća opcija je upotreba besplatnog proxy poslužitelja. Ali oni djeluju na sličan način kao i besplatne VPN usluge. Postoje kape za preuzimanje i nejasna pravila o privatnosti. Budite spremni za pokretanje tek na pola puta u svojoj epizodi Kuće karata. Profili HTTP i SOCKS često nisu šifrirani i usmjeravaju promet samo s određenih aplikacija, poput web preglednika.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 5 =

Adblock
detector