Kako doći do IP adrese u Velikoj Britaniji s VPN-om u 5 jednostavnih koraka

kako doći do UK adrese u Velikoj Britaniji

Postoji niz razloga zbog kojih biste mogli poželjeti IP adresu iz Velike Britanije. Britanski turisti ili iseljenici koji žive u inozemstvu možda žele pristupiti vijestima, TV emisijama i filmovima na UK Netflix, ITV Hub, BBC iPlayer i Svi 4. Ili možda želite deblokirati britansku sportsku pokrivenost na Sky Sportsu ili BT Sportu. Oni s bankovnim računima u Velikoj Britaniji s Barclaysom, Natwestom, Lloydsom i HSBC-om, možda će trebati i britansku IP adresu kako bi ih sigurnosni regulatori izbjegli da označe.

U ovom ćemo vas vodiču naučiti kako sigurno i sigurno dobiti IP adresu iz Velike Britanije. Najlakši i najbrži način za to je pomoću virtualne privatne mreže (VPN). VPN je u osnovi softver koji šifrira sav promet koji teče prema i iz vašeg uređaja i usmjerava ga preko posredničkog poslužitelja po vašem izboru. Odabirom VPN usluge koja nudi poslužitelje u Velikoj Britaniji, moguće je učiniti da se čini da se zapravo nalazite u zemlji.

Kao što smo spomenuli, najučinkovitiji način za dobivanje Velike Britanije IP adrese je prijava na VPN. Plaćene VPN usluge nude snažan raspon lokacija poslužitelja. Ako odaberete onaj koji je stacioniran u Velikoj Britaniji, čini se da pristupate webu iz te regije.

Dat ćemo detaljnije o svakom davatelju usluga, ali ako imate vremena za kratki sažetak, evo popis najboljih VPN-ova za dobivanje IP adrese u Velikoj Britaniji:

 1. ExpressVPN Lako je na vrhu ovog popisa. Mnogo poslužitelja u Velikoj Britaniji koji su prilagođeni za brze i sigurne performanse. Vrhunska privatnost i aplikacije jednostavne su za upotrebu. 30-dnevna garancija povrata novca.
 2. CyberGhost Najbolji proračunski pružatelj usluga koji nudi solidne sigurnosne značajke i brze poslužitelje.
 3. NordVPN Snažan svestraniji uređaj koji buši iznad svoje težine zbog brzine i sigurnosti. Mnogo servera u Velikoj Britaniji.
 4. IPVanish Idealno za privatnost i bujicu, ali nije prvi izbor za strujanje. Omogućuje 10 istodobnih veza.
 5. PrivateVPN Mali broj poslužitelja, ali postignuti su dobre brzine na našem testiranju. Dosta privatnosti i sigurnosti.

Kako doći do UK adrese u Velikoj Britaniji

Vrlo je jednostavno dobiti IP adresu u Velikoj Britaniji i pristupiti svom omiljenom britanskom sadržaju s bilo kojeg mjesta.

Evo kako dobiti IP adresu Velike Britanije:

 1. Registrirajte se za VPN uslugu i preuzmite aplikaciju relevantnu za vaš uređaj. Preporučujemo ExpressVPN.
 2. Očistite sve kolačiće i ponovno pokrenite uređaj.
 3. Pokrenite i prijavite se na VPN mobilnu aplikaciju ili desktop klijenta.
 4. Spojite se na britanski poslužitelj i pričekajte da se uspostavi veza
 5. Sada imate UK adresu u Velikoj Britaniji i možete slobodno pregledavati web.

SAVJET: KAKO BESPLATNO dobiti VELIKU PLAĆANU VPN: Neće svi trebati IP adresu iz Velike Britanije kroz dugo vremensko razdoblje i stoga možda neće biti voljan potrošiti se na godinu dana ili više. Ako samo putujete malo i trebate VPN na kratko vrijeme, preporučujemo da iskoristite 30-dnevnu garanciju povrata novca ExpressVPN-a. Morat ćete platiti unaprijed prijavom s važećom kreditnom karticom, ali tvrtka nudi puni povrat ako otkaže u prvih 30 dana. Nismo čuli ni za jedan slučaj u kojem se takva obveza nije pridržavala, pa je poprilično bez rizika.

Nije važno gdje se nalazite u svijetu - to bi mogli biti SAD, Francuska, Njemačka, Kanada, Australija, Indija, Singapur, Tajland ili bilo gdje drugo - postupak dobivanja UK adrese u Velikoj Britaniji isti je.

Najbolji VPN-ovi za dobivanje Velike Britanije IP adrese

Naš popis najučinkovitijih usluga koje pružaju UK adrese u Ujedinjenom Kraljevstvu je pripremljen na temelju sljedećih čimbenika:

 • Održava više poslužitelja smještenih u Velikoj Britaniji
 • Deblokira geografski ograničen sadržaj s lakoćom
 • Uključuje krute protokole šifriranja tako da su vaši podaci zaštićeni
 • Pruža aplikacije za Android, iOS, Windows i MacOS
 • Ne pohranjuju detaljne zapise o prometu
 • Pruža vrijednost za novac

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN je vrhunski svestraniji. Nudi pouzdanu uslugu i postiže brze brzine, uz vrhunsku korisničku podršku. Trenutačno tvrtka nudi više od 3.000 brzih poslužitelja raspoređenih širom svijeta. Postoji veliki popis opcija u Velikoj Britaniji i još više u Sjevernoj Americi i dijelovima Europe.

Jedna od glavnih karakteristika pružatelja usluga je njegova sposobnost deblokiranja geografski ograničenog sadržaja, uključujući Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Sky i još mnogo toga.

ExpressVPN koristi protokole šifriranja vojnog stupnja koji uvelike poboljšavaju vezu i gase svaki pokušaj pljačke vaših podataka.. Koristi 256-bitni AES-CBC kao zadani standard enkripcije, kao i HMAC provjeru autentičnosti i savršenu tajnost naprijed.. Uključena je internetska sklopka koja se naziva "mrežna brava". Najbolji dio je što ti grubi protokoli uopće ne narušavaju parametre brzine.

Tvrtka ne pohranjuje nikakve detaljne zapise o prometu na svoje poslužitelje. To zadržava pomicanje metapodataka, ali to je za poboljšanje kvalitete usluge, a korisničke IP adrese se nikad ne bilježe. ExpressVPN je uključen na Britanske Djevičanske otoke, što znači da nije u nadležnosti državnih vlasti u SAD-u i Velikoj Britaniji..

ExpressVPN nudi aplikacije za Windows, MacOS, Android i iOS.

Pros:

 • Brzi i pouzdani poslužitelji u Velikoj Britaniji prikladni su za većinu svrha
 • Nema problema s deblokiranjem UK streaminga sadržaja dok su u inozemstvu poput Netflixa, BBC iPlayera i više
 • Brzina poslužitelja odlična je za HD streaming i brza preuzimanja
 • Vrhunske sigurnosne značajke s dobrom zaštitom privatnosti
 • 24-satna podrška uživo, 7 dana u tjednu

Cons:

 • Ograničene napredne mogućnosti za napredne korisnike

Naš rezultat:

4.5 od 5

NAJBOLJI VPN za IP adresu AD u Velikoj Britaniji: ExpressVPN je naš najbolji izbor. Vodi put za deblokiranje najpopularnijih UK streaming i sportskih usluga. Izuzetne brzine za gledanje HD-a bez međuspremnika i potpunu sigurnost i privatnost. Isprobajte bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu recenziju ExpressVPN.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost posljednjih je mjeseci pojačao svoju službu, posebno nakon što ju je kupio Crossrider - izraelska tvrtka registrirana u Velikoj Britaniji. Trenutno nudi izbor od 486 poslužitelja u Ujedinjenom Kraljevstvu, dio globalne mreže koja broji 5.735 poslužitelja razasutih u 89 zemalja.

Preporučujemo VPN rješenje za njegove povoljne cijene, brzu uslugu i besprijekorne standarde šifriranja. Ostale izvrsne značajke koje su dostupne bez dodatnih troškova uključuju blokator oglasa, zaštitu od zlonamjernog softvera i praćenje.

CyberGhost može pouzdano deblokirati gomilu geo-ograničenih sadržaja, uključujući Netflix. To ga svrstava u elitnu kategoriju VPN-a.

Sav promet osiguran je zadanim 256-bitnim AES enkripcijom na OpenVPN protokolu, zajedno s savršenom tajnošću naprijed. Uključena je internetska sklopka za ubijanje. Sjedište tvrtke je i registrirano u Rumunjskoj. Kao takav, on nije podvrgnut nikakvim obveznim zakonima o čuvanju podataka. Čvrsti kut privatnosti pomoću interne politike ne pohranjivanja bilo kakvih korisničkih podataka.

Aplikacije su dostupne za Android, iOS, Windows, Linux i MacOS.

Pros:

 • Velika prisutnost poslužitelja u Velikoj Britaniji
 • Dobavljač velike vrijednosti s brzim poslužiteljima koji su izvrsni za strujanje i preuzimanje
 • Aplikacije su jednostavne za korištenje i izvrsne su za nove korisnike
 • Privatnost i sigurnost su čvrsti

Cons:

 • Blokirano u Kini i UAE

Naš rezultat:

4 od 5

NAJBOLJI IZBOR PRORAČUNA: CyberGhost je sjajan za početnike. Izbor proračuna sa stotinama poslužitelja za izbor u Velikoj Britaniji. Vrlo dobro surađuje s najpopularnijim web lokacijama za sport i streaming u Velikoj Britaniji. Ne pohranjuje zapisnike i struji HD video pouzdano. 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Evo našeg detaljnog pregleda CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

3. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN djeluje 532 poslužitelja u Velikoj Britaniji, unutar globalne mreže više od 5.000 u 59 zemalja. To je brza i sigurna usluga koja nudi VPN rješenja već desetak godina.

Ovaj davatelj ne bi trebao imati problema s deblokiranjem geografski ograničenog sadržaja. To je također jedna od rijetkih usluga koja omogućuje korisnicima da odaberu poslužitelj na temelju načina na koji žele pristupiti webu; to uključuje streaming TV, ultra sigurnu privatnost, anti-DDoS i još mnogo toga.

Standardi šifriranja su robusni. Usluga koristi 256-bitni AES protokol prema zadanom u kombinaciji s 2.048-bitnim SSL tipkama. DNS zaštita od curenja je omogućena. NordVPN ne bilježi korisničke podatke ili bilo koji oblik podataka o kojima se osoba može identificirati, pa će vaš digitalni otisak ostati skriven.

Aplikacije su dostupne za Android, iOS, Windows i MacOS.

Pros:

 • Radi u više od 500 poslužitelja u Velikoj Britaniji
 • Možete deblokirati najpopularnije usluge streaminga u Velikoj Britaniji
 • Davatelj niskih troškova bez ugrožavanja sigurnosti i privatnosti
 • Opsežna podrška podrška i mogućnost live chat

Cons:

 • Aplikacija za radnu površinu može se malo naviknuti

Naš rezultat:

4.5 od 5

JAKI SVE KRUG: NordVPN je VPN dobre vrijednosti. Izvrsna opcija koja deblokira većinu UK sportskih i streaming usluga. Izvrsne podatke o privatnosti i sigurnosti. 30-dnevna garancija povrata novca.

Evo našeg cjelovitog pregleda NordVPN-a.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanish

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish djeluje 85 poslužitelja u Velikoj Britaniji. Njegova ukupna globalna mreža sadrži preko 1300 poslužitelja raspoređenih na više od 75 lokacija u svijetu. Usluga je brza, privatna i ima minimalno vrijeme zastoja. IPVanish savršeno funkcionira s BBC iPlayerom, HBO Nowom, Amazon Prime Videoom i Sling TV-om.

Standardi šifriranja na najvišoj su razini. IPVanish koristi 256-bitnu enkripciju na OpenVPN protokolu prema zadanom, SHA512 provjeru autentičnosti i DHE-RSA 2,048-bitnu razmjenu ključeva s savršenom tajnošću naprijed. Ne pohranjuje nikakve druge podatke osim kad je račun registriran prvi put, što ga stavlja u venu sličnu NordVPN-u..

Ova je usluga popularna kod Kodi korisnika jer im omogućuje da preuzmu Android APK izravno na svoj uređaj. Sučelje je i daljinski upravljač za Kodi uređaje kojima nedostaju tipkovnica i miš.

Aplikacije su dostupne za Android, iOS, Windows i MacOS.

Pros:

 • Preko 80 poslužitelja u Velikoj Britaniji
 • Deblokira sve veći popis usluga strujanja
 • Preferiraju Kodi i korisnici za aplikacije prilagođene daljinama

Cons:

 • Ne može pouzdano deblokirati Netflix, Hulu
 • Ne prihvaća Bitcoin za plaćanje

Naš rezultat:

4 od 5

VELIKA MREŽA: IPVanish radi s do 10 spojenih uređaja. Izvrsno za obitelji i višestruke veze. Ne može deblokirati toliko strujnih servisa kao neki njegovi rivali. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN ima relativno mali izbor poslužitelja u odnosu na ostale preporučene usluge na našoj listi. Ali to ne znači da je usluga podparagrafska. Zapravo, PrivateVPN je toliko siguran u svoj proizvod da može pružiti 30-dnevno jamstvo povrata novca svim korisnicima.

Tvrtka nudi ukupno četiri poslužitelja u Velikoj Britaniji. Globalno ih ima nešto više od 80 u 56 zemalja. PrivateVPN ima impresivnu sposobnost za deblokiranje popularnih streaming usluga uključujući Netflix, BBC iPlayer, ITV Hub i još mnogo toga. Dodatni razlog da se odlučimo za ovog pružatelja usluge je taj što je njegova brzina i privatnost, prema našim opsežnim pregledima korisnika, bili u rangu s ostalim pružateljima usluga spomenutima u članku..

PrivateVPN koristi vodeću 256-bitnu AES enkripciju vodeću u industriji zajedno s savršenom tajnošću naprijed na OpenVPN protokolu. Također se nudi i internetska sklopka za ubijanje. Usluga ne pohranjuje nikakve korisničke zapisnike niti se bavi rudarstvom podataka bilo koje prirode.

Aplikacije su dostupne za Android, iOS, Windows i MacOS.

Pros:

 • Deblokira najpopularniji streaming sadržaja u Velikoj Britaniji gotovo iz bilo kojeg mjesta
 • Poslužitelji su brzi, a veze pouzdane
 • Snažno u zaštiti privatnosti i sigurnosnih značajki

Cons:

 • Manje servera u Velikoj Britaniji od ostalih na ovom popisu
 • Ne radi u Kini
 • Opcija Kill Switch postoji samo za aplikaciju Windows

Naš rezultat:

4.5 od 5

Sjajna brzina: PrivateVPN je dobar obiteljski izbor. Deblokira mnoge popularne emisije u Velikoj Britaniji i omogućuje do 6 uređaja na istom računu. Mala mreža poslužitelja, ali brze veze. 30-dnevna garancija povrata novca.

Evo našeg cjelovitog pregleda PrivateVPN-a.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

Mogu li koristiti besplatni VPN za UK adresu u Velikoj Britaniji?

Jedan od osnovnih razloga odlučivanja za korištenje VPN-a je uvjerenje da će vaš digitalni otisak ostati siguran sve dok ostanete povezani na VPN poslužitelj. Napokon, zato je softver razvijen na prvom mjestu: čuvati se skrivenom na internetu. Svjesni smo da se besplatne VPN usluge snažno oglašavaju u trgovinama aplikacija i drugdje putem interneta, ali iskustvo koje nude je mutno, nepouzdano i ne vrijedi vašeg vremena.

Besplatne VPN usluge isporučuju se s smiješno malim izborom poslužitelja, implementiraju slabe standarde šifriranja, redovito se prepuštajte prigušivanju propusnosti i, u nekim slučajevima, rudite svoje podatke kako biste prodali radi zarade. Ne kažemo da je nemoguće dobiti britansku IP adresu s besplatnim VPN-om, ali bit će vrlo nezgrapan i možda će trebati poprilično pokušaja i pogrešaka.

Kad to kažete, trebali biste znati da su takve usluge registrirane tvrtke. Moraju zaraditi novac za plaće osoblja, troškove održavanja poslužitelja i druge poslovne troškove. Besplatni proizvod trebao bi podići obrve jer tu definitivno postoji ulov. Neki će vas bombardirati skočnim oglasima koji potiču migrenu ili će umetnuti kolačiće za praćenje i prodati vaše osobne podatke oglašivačima. Drugi bi mogli često prekinuti uslugu kako bi vas iznervirali da biste nadogradili na premium plan.

Općenito, preporučujemo uložiti nekoliko dolara i dobiti plaćenu VPN uslugu. Slobodni to ne režu.

Odlučio sam se za VPN. Što ću učiniti dalje?

Nakon što se smjestite na VPN uslugu koja radi za vas (jednostavan način je da kliknete na veze ispod svakog mini pregleda) i prijavite se s podacima o vašoj kreditnoj kartici, sve što trebate učiniti je preuzeti klijent softver za vaš uređaj.

Nakon instalacije, prijavite se na svoj račun. Pregledajte popis dostupnih lokacija poslužitelja dok ne pronađete one koje se nalaze u Velikoj Britaniji. Neki pružatelji usluga omogućuju vam odabir poslužitelja samo prema zemlji, dok drugi omogućuju odabir grada.

Uspješna veza obično će biti označena zelenom ikonom na traci sa zadacima ili VPN simbolom na vrhu zaslona vašeg pametnog telefona. Sada će vaša veza biti anonimna i sigurna, a imat ćete britansku IP adresu koja će vam pružiti pristup svom britanskom sadržaju koji želite.

Zašto mi treba IP adresa iz Velike Britanije?

Tijelo zagovaranja Freedom House kaže da je internetski krajolik u Ujedinjenom Kraljevstvu "besplatan", napominjući da se "smatra ključnim elementom koji određuje društveno i demokratsko sudjelovanje".

Pristup širokopojasnom internetu osnovno je ljudsko pravo u Velikoj Britaniji. To je potkrijepljeno obvezom da će se omogućiti pristup besplatnom i nesmetanom internetu, lišenju cenzure sadržaja ili drugim gnusnim postupcima..

Međutim, građenje zaštićen autorskim pravima u zemlji se smatra ilegalnim. Bilo je slučajeva da autori s troškovima krše zakon kako bi postigli nagodbe. Pokušajte se spriječiti da ne budete štetni.

IP adresa iz Velike Britanije može vam pomoći ako želite pristupiti besplatnom i otvorenom webu. To obično nije dostupno građanima zemalja poput Irana, Kine, Rusije i UAE gdje inženjeri imenovani od strane države nameću sve vrste blokada kako bi umanjili pristup mjestima.

Stanovnicima Velike Britanije koji putuju u inozemstvo korisno je dobiti IP adresu od kuće. Ovo pomaže pristupati sadržajima kao što su BBC iPlayer, Sky Go, UK Netflix i ITV Hub. Ako tražite detaljniji vodič o tome kako strujati emisije u Velikoj Britaniji dok ste u inozemstvu, naš bi vodič na tu temu trebao pomoći.

Ostali slučajevi upotrebe za IP adresu u Velikoj Britaniji pristupaju uslugama internetskog bankarstva i gledaju nogometni premijer Premier League.

DISCLAIMER: Comparitech ne potiče upotrebu VPN-a za ilegalno strujanje sadržaja. Prije nego što odlučite krenuti na tu rutu, pažljivo se konzultirajte s lokalnim zakonima. Ako imate bilo kakvih pitanja, najbolje je razgovarati s odvjetnikom u vašoj zemlji prebivališta.

Korištenje DNS poslužitelja u Velikoj Britaniji

Vaša IP adresa funkcionira kao vrsta fizičkog identifikatora, pomažući web lokacijama da odrede odakle pristupate webu. Ali to je samo jedna (iako popularna) metoda. Drugi uobičajeni mehanizam je putem DNS-ovih sustava koji djeluju kao hibridni registar vrsta. DNS adrese koriste se za provjeru imena domena pomoću njihove IP adrese. Kada pokušavaju pristupiti geografski ograničenom sadržaju, većina web lokacija provjerit će odakle potječe DNS zahtjev. Ako i vaša IP adresa i DNS poslužitelj ne potječu iz zemlje koja dopušta pristup (poput UK-a za BBC iPlayer), web lokacija ili aplikacija domaćina blokirat će vas.

Svi preporučeni VPN-ovi na ovom popisu osiguravaju da se DNS zahtjevi obrađuju u skladu s tim. Nakon uspješne veze s VPN serverom, vaši DNS zahtjevi također će se preusmjeriti kroz isti šifrirani tunel. Mnogi od njih nude DNS zaštitu od curenja za dizanje. Zbog toga snoopersima nije moguće nadzirati vašu web aktivnost jednostavnim ispitivanjem DNS zahtjeva.

Besplatne VPN usluge obično usmjeravaju vaše DNS zahtjeve kroz šifrirani tunel, ali potom upotrijebite javnu DNS uslugu s druge strane. To znači da tražilice mogu pratiti koje web stranice posjećujete, čime narušavaju privatnost.

DNS poslužitelje moguće je ručno konfigurirati na većini uređaja. OpenNIC može učiniti trik za vas; nudi besplatne DNS poslužitelje u određenim zemljama.

Mogu li dobiti UK adresu u Velikoj Britaniji bez prijave na VPN?

Postoji alternativna opcija za dobivanje IP adrese iz Velike Britanije. Ovo se dobiva putem preglednika Tor; proizvod zamišljen projektom Tor koji ima za cilj pomoći ljudima da izbjegnu nadzor mreže i kršenje povjerljivih poslovnih odnosa i privatnosti.

Preglednik Tor je besplatan i uključuje sofisticirane standarde šifriranja i anonimnosti. Popularno je među novinarima, aktivistima za ljudska prava i zviždačima jer im omogućuje skrivanje identiteta bez mjesečne naplate.

No, preglednik Tor je izvediv samo za ograničenu upotrebu. Ako ste bloger ili zviždač, tada Tor može pomoći. To je grozna opcija ako se želite baviti internetskim bankarskim uslugama ili strujati britanski sadržaj. To je zato što ga sva sofisticirana enkripcija čini nedostižno sporom. Međutim, ako i dalje želite dobiti adresu internetske adrese u Velikoj Britaniji s tvrtkom Tor, onda će je ovaj vodič detaljnije rastaviti.

Druga je mogućnost implementaciju besplatnog proxy poslužitelja. Međutim, to je slično besplatnim VPN uslugama na koje smo vas upozorili ranije u članku). Proxy poslužitelji također rade s kapicama za preuzimanje i sjenovitim pravilima o privatnosti. Većina pružatelja usluga struje poput Netflixa također je počela blokirati proxyje, a drugi se brzo zahvaćaju.

Dodatni problem je što proxy serveri neće kriptirati vaš promet na način na koji to VPN čini, pa se ostavljate podložni internetskom nadzoru od strane ISP-a ili drugih nametljivih entiteta. Sam proxy pružatelj usluge mogao bi također pratiti vaše internetsko ponašanje.

"Zastava Velike Britanije" od strane terimakasih0 licencirana pod CC BY-CC0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − = 74

Adblock
detector